Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha műkörmöm van és (2 db)

Mi lenne? Semmi
Nekem is van.Nem túl hosszú és nem is hegyes.Szülés után is marad, mert ezt szoktam meg az elmúlt években.Ha nem lenne, úgy érezném nincs vége az újjamnak.Én csak még rövidebbre vetetem és ennyi.Nem fogjuk megsérteni vele a picit, hisz teljesen természetes, hogy van.Ha ki van lakkozva, akkor le kell mosni legalább egyet.Én franciára hagyom és tényleg rövidre.
a mûköröm csak altatásnál "gond", amikor az ujjadra húznak valami érzékelõt:S
a mukormos anyukanak! ha elore tudod hogy csaszar erdemes levetetni a festeket a koromrol ha nem te mindenfelekeppen lefogjak a mutobe mosni rolad! nekem sajat kormom van en is szep akartam lenni kifestettem mikor viviyen nem akart kijonni bevittek a mutobbe es ott lemostak a kormomet hogy steril legyek!

Ha a műkörmömre zselé van Uv fénnyel építve, és más mintát akarok mert meguntam ami rajta van, mivel tudom leszedni?

körömlakk lemosó? vagy más?

Legjobb válasz: Amikor mész töltetni, akkor más mintát kérsz. Vagy már addig sem bírod ki?

Amikor mész töltetni, akkor más mintát kérsz. Vagy már addig sem bírod ki?
Házilag ezzel inkább ne próbálkozz. Csak akkor tudod lemosni, körömlakklemosóval, ha lakkozva van a minta, ha zselébõl van az is akkor nem fog menni. Várd meg vele a következõ töltést, vagy jelentkezz be a manikûrösödhöz egy polírozásra. Én két töltés között félúton mindig elmegyek, kicsit összecsiszolja, friss lakkozást kap stb... szerintem így sokkal ápoltabb, mintha csak 4 hetente egyszer megyek el töltésre. Ki se bírnám.
Ha lakkozva van, akkor körömlakklemosó, ha zselébõl, akkor reszelõ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!