Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha kilyukad a (3 db)

Mi van akkor ha kilyukad a gumi - nem ment el a pasi - de 2-3 percnyire volt a kielégüléstől?

mindenhol azt olvastam h elvileg nem lehetne baj de mivan ha mégis..félek:S

Legjobb válasz: Miért ne lehetne baj? Elõváladék is van... Igaz, hogy így kevesebb az esély a teherbeesésre, de akkor is ott az esély.

Miért ne lehetne baj? Elõváladék is van... Igaz, hogy így kevesebb az esély a teherbeesésre, de akkor is ott az esély.
ha reálisan gondolkodunk nem lesz semmi baj! kész! igen sose mondják neked azt h tuti h nincs baj. de istenem vkinek azért nem lehet gyereke mert kevés a spermája...
Még nem biztos hogy terhes leszel. Habár az elõváladékban is lehetnek spermák amitõl teherbe eshetsz.
semmikép se idegesitsd magad azzal h mi van ha terhes vagy mert ez hatással lehet arra h mikor jön meg a mesnid. ha pedig még késik is akkor meg már abszolut frászba leszel. amugy nagyon minimális az esély arra h terhes vagy. számold ki h mikor volt a peteérésed. de még ha peteérésed is volt akkor sem biztos h tartalmazott spermát az elõváladék.
A kérdező hozzászólása: pózt váltottunk akkor még nem volt kilyukadva utána állva csináltuk de azt is kb 1 percig vagy 2 de lehet elég annyi az elõváladéknak..:S
A kérdező hozzászólása: még van több mint 1 hetem h megjöjjön utána izgulhatok...mondjuk már most is frászban vagyok h mi lesz:S
Szia! Kevés az esélye annak, hogy terhes légy, csak sajnos ott van az, hogy mi van, ha mégis... Ha ez megnyugtat a férjemmel egy évig csak így csináltuk és nem estem teherbe! (Mielõtt elment volna akkor vette ki. És különben sokan csinálják így...). Szerintem nyugodj meg és bízzál!!!
A kérdező hozzászólása: remélem nem lesz semmi baj:S hiába mondom magamnak h nem lesz semmi baj mégis félek. sztem az elkövetkezõ hetet végig izgulom ahogy ismerem magam...:(

A fürdőszobámban a padlófűtés kilyukadt s feláztatott mindent, a biztosító fog fizetni, lakás-házbiztosításom van. Ha nem mit tehetek? Mit tehetek?

4 éve a beáztam arra fizetett de erre fog majd?

Legjobb válasz: Miért ne fizetne .Ez épp ugy bent van,mint a vizvezeték rendszer .Ezért van a biztositás .Ez is tartozéka a lakásnak .

Miért ne fizetne .Ez épp ugy bent van, mint a vizvezeték rendszer .Ezért van a biztositás .Ez is tartozéka a lakásnak .
Persze hogy fizet.
Ismerõsöméknél múltkor egy kávéfõzõ robbant, nem lett szerencsére semmi baj belõle, de a konyha brutálisan nézett ki utána. A biztosító ezt is megfizette, tehát én abszolút úgy gondolom, hogy egy ilyen jellegû kárt is ki fog fizetni. Érdemes belenézni a szerzõdésbe, hogy mikre van fedezet, ha te úgyérzed a leírtak alapján, hogy neked ez jogosan járna, a biztosító mégsem fizet, akkor érdemes megkérdezni egy ügyvédtõl, hogy mennyire járt el fairül a biztosító cég és ez alapján megtenni a lépéseket. Gondolom nem 30 ezer forintos károd keletkezett, tehát én a végére járnék mindenképpen.
vedd elõ a kötvényt, és a szabályzatot amit kaptál mikor megkötötted a biztit. olvasd el az ide vonatkozó leírást, és minél hamarabb jelentsd be a kárt telefonon. kimegy a kárbecslõ, megnézi. ha jófej, akkor meg lehet támogatni egy kis kp-val, és máris szebben fog a tolla. :) a vízkárnál keresd, asszem ott lesznek a térítési feltételek.

Mit tegyek ha a kedvenc fameromat belul annyira elsuroltam, hogy kilyukadt? Valami otlete van valakinek?

Legjobb válasz: Vegyél újat,vagy nincs pénz? a lényeg:nekem is ilyen a nacim.pedig az a kedvencem,amíg nem lesz bokalengõ tuti hordom:)))) Én azt tervezem,hogy varrógéppel meg stoppolom:)Úgy hogy belülrõl odavarrok egy kis anyagot ami hasonlo színû!:) Sok sikert!

Vegyél újat, vagy nincs pénz? a lényeg:nekem is ilyen a nacim.pedig az a kedvencem, amíg nem lesz bokalengõ tuti hordom:) ))) Én azt tervezem, hogy varrógéppel meg stoppolom:) Úgy hogy belülrõl odavarrok egy kis anyagot ami hasonlo színû!:) Sok sikert!
Ohh, Én is mindig így járok! Általában veszek másikat, valami hasonlót, ha tudok... plusz úgy teszek, mint az elõzõ válaszoló. Összestoppolom. Egyébként tudnál feltenni a derekadtól a földig tartó képet magadról? Persze elõrõl, nem a fenekedre vagyok kíváncsi :D Csak kíváncsi vagyok, h ez alkattól függ, vagyis Én is hasonló vagyok-e mint Te, vagy csak úgy? :S
énis mindig így járok, anyum mindig kiborul, mert, hogy hazajövök és egész nap ebben fetrengek meg ülök a gép elõtt és persze, hogy egy idõ után kidörzsölõdik..
velem is ez van:S kikopik ott lent, nekem egy kicsit husis combjaim vannak... de nem annyira:D ! én általában újat szoktam venni
1. vagyok.nekem is mindig kikopik ugye, pedig itthon melegítõbe vagyok.Suliba, rokonokhoz, bnõhöz, vásárolgatáshoz emg ilyenekhez veszek farmert, am melegítõbe vagyok itthon


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!