Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha kilyukad (4 db)

A fürdőszobámban a padlófűtés kilyukadt s feláztatott mindent, a biztosító fog fizetni, lakás-házbiztosításom van. Ha nem mit tehetek? Mit tehetek?

4 éve a beáztam arra fizetett de erre fog majd?

Legjobb válasz: Miért ne fizetne .Ez épp ugy bent van,mint a vizvezeték rendszer .Ezért van a biztositás .Ez is tartozéka a lakásnak .

Miért ne fizetne .Ez épp ugy bent van, mint a vizvezeték rendszer .Ezért van a biztositás .Ez is tartozéka a lakásnak .
Persze hogy fizet.
Ismerõsöméknél múltkor egy kávéfõzõ robbant, nem lett szerencsére semmi baj belõle, de a konyha brutálisan nézett ki utána. A biztosító ezt is megfizette, tehát én abszolút úgy gondolom, hogy egy ilyen jellegû kárt is ki fog fizetni. Érdemes belenézni a szerzõdésbe, hogy mikre van fedezet, ha te úgyérzed a leírtak alapján, hogy neked ez jogosan járna, a biztosító mégsem fizet, akkor érdemes megkérdezni egy ügyvédtõl, hogy mennyire járt el fairül a biztosító cég és ez alapján megtenni a lépéseket. Gondolom nem 30 ezer forintos károd keletkezett, tehát én a végére járnék mindenképpen.
vedd elõ a kötvényt, és a szabályzatot amit kaptál mikor megkötötted a biztit. olvasd el az ide vonatkozó leírást, és minél hamarabb jelentsd be a kárt telefonon. kimegy a kárbecslõ, megnézi. ha jófej, akkor meg lehet támogatni egy kis kp-val, és máris szebben fog a tolla. :) a vízkárnál keresd, asszem ott lesznek a térítési feltételek.

Mi van akkor ha kilyukad a gumi - nem ment el a pasi - de 2-3 percnyire volt a kielégüléstől?

mindenhol azt olvastam h elvileg nem lehetne baj de mivan ha mégis..félek:S

Legjobb válasz: Miért ne lehetne baj? Elõváladék is van... Igaz, hogy így kevesebb az esély a teherbeesésre, de akkor is ott az esély.

Miért ne lehetne baj? Elõváladék is van... Igaz, hogy így kevesebb az esély a teherbeesésre, de akkor is ott az esély.
ha reálisan gondolkodunk nem lesz semmi baj! kész! igen sose mondják neked azt h tuti h nincs baj. de istenem vkinek azért nem lehet gyereke mert kevés a spermája...
Még nem biztos hogy terhes leszel. Habár az elõváladékban is lehetnek spermák amitõl teherbe eshetsz.
semmikép se idegesitsd magad azzal h mi van ha terhes vagy mert ez hatással lehet arra h mikor jön meg a mesnid. ha pedig még késik is akkor meg már abszolut frászba leszel. amugy nagyon minimális az esély arra h terhes vagy. számold ki h mikor volt a peteérésed. de még ha peteérésed is volt akkor sem biztos h tartalmazott spermát az elõváladék.
A kérdező hozzászólása: pózt váltottunk akkor még nem volt kilyukadva utána állva csináltuk de azt is kb 1 percig vagy 2 de lehet elég annyi az elõváladéknak..:S
A kérdező hozzászólása: még van több mint 1 hetem h megjöjjön utána izgulhatok...mondjuk már most is frászban vagyok h mi lesz:S
Szia! Kevés az esélye annak, hogy terhes légy, csak sajnos ott van az, hogy mi van, ha mégis... Ha ez megnyugtat a férjemmel egy évig csak így csináltuk és nem estem teherbe! (Mielõtt elment volna akkor vette ki. És különben sokan csinálják így...). Szerintem nyugodj meg és bízzál!!!
A kérdező hozzászólása: remélem nem lesz semmi baj:S hiába mondom magamnak h nem lesz semmi baj mégis félek. sztem az elkövetkezõ hetet végig izgulom ahogy ismerem magam...:(

Mit tegyek ha a kedvenc fameromat belul annyira elsuroltam, hogy kilyukadt? Valami otlete van valakinek?

Legjobb válasz: Vegyél újat,vagy nincs pénz? a lényeg:nekem is ilyen a nacim.pedig az a kedvencem,amíg nem lesz bokalengõ tuti hordom:)))) Én azt tervezem,hogy varrógéppel meg stoppolom:)Úgy hogy belülrõl odavarrok egy kis anyagot ami hasonlo színû!:) Sok sikert!

Vegyél újat, vagy nincs pénz? a lényeg:nekem is ilyen a nacim.pedig az a kedvencem, amíg nem lesz bokalengõ tuti hordom:) ))) Én azt tervezem, hogy varrógéppel meg stoppolom:) Úgy hogy belülrõl odavarrok egy kis anyagot ami hasonlo színû!:) Sok sikert!
Ohh, Én is mindig így járok! Általában veszek másikat, valami hasonlót, ha tudok... plusz úgy teszek, mint az elõzõ válaszoló. Összestoppolom. Egyébként tudnál feltenni a derekadtól a földig tartó képet magadról? Persze elõrõl, nem a fenekedre vagyok kíváncsi :D Csak kíváncsi vagyok, h ez alkattól függ, vagyis Én is hasonló vagyok-e mint Te, vagy csak úgy? :S
énis mindig így járok, anyum mindig kiborul, mert, hogy hazajövök és egész nap ebben fetrengek meg ülök a gép elõtt és persze, hogy egy idõ után kidörzsölõdik..
velem is ez van:S kikopik ott lent, nekem egy kicsit husis combjaim vannak... de nem annyira:D ! én általában újat szoktam venni
1. vagyok.nekem is mindig kikopik ugye, pedig itthon melegítõbe vagyok.Suliba, rokonokhoz, bnõhöz, vásárolgatáshoz emg ilyenekhez veszek farmert, am melegítõbe vagyok itthon


A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm! :)
Sajnos nem tudom, de engem is érdekel ez a kérdés!
Leszedik a fogszabályzót, betömik a lyukat, vissza rakják a szabályzót?
Attól függ, hogy hol van a lyuk. Ha rágófelszínen, akkor simán betömik, ha 2 fog között lyukadt ki, akkor kiveszik az ívet, majd betömik a 2 fogat, ha a brekett körül lyukadt ki, akkor mérlegelik, hogy mennyi ideig lesz még fenn a fogszabályozó. Ha sokáig, akkor leveszik azt az egy brekettet és betömik, ha nem sokáig marad már a fogszabi, akkor mondják, hogy még jobban figyelj oda annál a fogra a fogmosásnál, és miután leveszik a fogszabályozót, betömik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!