Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha elszakadt a (4 db)

Mi van akkor ha elszakadt a gumi és a vérzés kb. márc. 3-ra várható?

Legjobb válasz: Ha nem szeretnél babát, menj el esemény utáni tablettáért. Ráér holnap, nem kell most (ha most történt), vegyél egy alapos forró fürdõt, mosd ki magad.

Ha nem szeretnél babát, menj el esemény utáni tablettáért. Ráér holnap, nem kell most (ha most történt), vegyél egy alapos forró fürdõt, mosd ki magad.
A termékeny napokon vagyis a peteérésen túl vagy, (28 napos ciklus esetén félidõben van) ezért szinte kizárt, hogy teherbe estél. Ha nem jön meg 3.-án, irány a doki!
Eseményutáni tabletta, az esemény után 72órád van a bevételére.Nem játszunk ilyen termékeny meg nem termékeny nappal, mert hülyeség.20on valahány% a megbízhatósága, tehát erre sokat nem adnék.Egy eseményutánit megúszol egy vizitdíjból és 5ezer forintból.Egy magzat az egész életedre rányomja a bélyegét, akárhogy is dönts a sorsáról!
Szerintem nem így van.
Nagyon nem igaz. Az a párkapcsolat, ahol a másik tart téged a helyes úton, nem jó. A másik nyakára ugyanis dupla felelõsséget raksz, amit egy idõ után nem fog tolerálni.
Nem teljesen igaz... Minden könnyebb, ha van egy társ, aki jó irányba terel, és ránk szól, ha rosszul cselekszünk, de szerintem egy kapcsolatban sem engedheti el magát az ember. 17/L
Ha egy agyatlan, életképtelen, társfüggõ tizenéves liba vagy, akkor igaz.
A párkapcsolat mindig nagyobb felelõsség, mert akármit csinálsz az két emberre hat. Ebbe gondolj bele.
Ez nem igaz. Mimnél kevesebb költséged van a felelõsség annál kisebbik. Pl egy szingli élete abból áll h a felelõssége nagyrészt a munkahelyére összpontosul. Mivel a pénz az kell. De ezen kívül h hová megy mit csinál, mért vállal felelõsséget azt ö dönti el. Míg a kapcsba lévén alkalmazkodni kell a másik dolgaihoz is a felelõsség sokkal nagyobb, mert a kockázat is megnõ 2 személyre.

A kutyám állandóan elszökik ha nyitva van a kapu. Mit tegyek?

Köszönöm előre is :)

Legjobb válasz: Zárd be a kaput ! :)

Zárd be a kaput ! :)
A kérdező hozzászólása: Hát ezzel nem sokat érek mindig nem lehetek ott ha nyitva a kapu.Am amikor már nyílik a kapu õ már szalad az utcára.
én ugy csináltam, hogy pórázra tettem, kapunál megálltam vele, huzott, indult volna ki, de visszahuztam, kicsit meg legyintettem, egy idõ után, mar berögzült h nem szabad, voltak probálkozásai, de erélyesen rászoltam és aranyosan leült:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi.:) ezt kipróbálom.
Az elõttem szólóé a jó nálunk nyitott kapunál még akkor se jön ki a kutya ha hívom csak ha ráteszem a pórázt... az új kutyánkat nem kellett tanítani az idõsebb lehordja ha kiakar menni :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!