Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha egy (4868 db)

Mihez nem nyúlhatok egy sima lábápoló papírral? Mit csináljak a benõtt körömmel? Mi van ha egy vendégnél néhány köröm gombás, a többi nem, ilyenkor fejet cserélek a gépen, vagy közben fertõtlenítek?

Rengeteget olvastam a rossz pedikûrösökrõl.Géppel fogok nagyrészt dolgozni, a körömnél mindenképp. Én 2010-ben végeztem, eddig mást csináltam, most kaptam egy állást pedikûrösként( ausztriában vagyok )gyakorlatom kevés . Nem szeretnék kárt okozni senkiben. A szikével óvatosan bánok, van még mit tanulnom, kicsit lassan dolgozom, félek az éles eszközöktõl.Sajnos látszik rajtam, h kezdõ vagyok, néhányan kedvesek, a többi pedig elégedetlen. Ezt hogyan kezeljem?Körömágynál géppel alacsony fordulaton kell dolgozni? Ki lehet vágni ollóval a körömágybõrt pl. cukorbetegnél vagy vérzékeny vendégnél? A Mikrozid fertõtlenítõ alapos? Barricydal? Ha megvágom magam, mit tegyek? 1.5 óra nagyon sok egy pedikûrre? SOS segítséget kérek, hoozzáértõktõl!Mi csináljak a vadhússal? Nyílt repedések a sarkon? Diabéteszes lábnál mire kell vigyázni?Mivel kell kipucolni a gombás köröm alatti részt, és mennyire kell rövidre vágni?

Legjobb válasz: Bocs, de ezeket mind tanitják a tanfolyamon. vedd elö a tankönyveket és olvasd át ujra ha már nem emlékszel rá. Milyen tanfolyam volt ez hogy egy benött körömmel sem tudod mit kell csinálni? A lábat mindig fertötlenitik közben is mégha nem gombás akkor is, és persze az eszközöket minden vendég között. Géépel ne csak a körmöket csinál, ráadásul sokan azt nem is birják, (én sem) viszont a késsle való leszedés után angyon jó mert a maradék kis bördarabkákat is eltávolitja. Igy nem elsz reszelös ha megszárad. Egy sima lábnál sok a 1,5 óra. Ha problémás akkor nem. Amit még tehetsz hogy keresel egy jó pediküröst aki megmutat és elmond mindent rendesen és meg is mutatja. Sokat gyakorolj, ismerösökön rokonokon, hamar belejössz. de a problémák kezelését mindenképp vedd át mert ez igy nem jó hogy azt sem tudod mit kell csinálni egy benött körömmel.

Bocs, de ezeket mind tanitják a tanfolyamon. vedd elö a tankönyveket és olvasd át ujra ha már nem emlékszel rá. Milyen tanfolyam volt ez hogy egy benött körömmel sem tudod mit kell csinálni? A lábat mindig fertötlenitik közben is mégha nem gombás akkor is, és persze az eszközöket minden vendég között. Géépel ne csak a körmöket csinál, ráadásul sokan azt nem is birják, (én sem) viszont a késsle való leszedés után angyon jó mert a maradék kis bördarabkákat is eltávolitja. Igy nem elsz reszelös ha megszárad. Egy sima lábnál sok a 1, 5 óra. Ha problémás akkor nem. Amit még tehetsz hogy keresel egy jó pediküröst aki megmutat és elmond mindent rendesen és meg is mutatja. Sokat gyakorolj, ismerösökön rokonokon, hamar belejössz. de a problémák kezelését mindenképp vedd át mert ez igy nem jó hogy azt sem tudod mit kell csinálni egy benött körömmel.

Az agymenőkben (big bang theory) volt egy rész, talán a 6. évadban, amelyikben valami olyasmit találgattak, hogy mi van ha egy zombit megharap egy vérfarkas és egy vámpír mi lesz belőle. Melyik rész az? Vagy hogy volt?

Legjobb válasz: Azt hiszem úgy volt a kérdés, hogy mi van akkor ha egy zombi megharap egy vámpírt, az pedig egy embert, hogy mi lesz belõle :) pont tegnap néztem de már töröltem, az utolsó évad 4-5. része lehet, ilyen körül!

Azt hiszem úgy volt a kérdés, hogy mi van akkor ha egy zombi megharap egy vámpírt, az pedig egy embert, hogy mi lesz belõle :) pont tegnap néztem de már töröltem, az utolsó évad 4-5. része lehet, ilyen körül!
6.évad 9.rész :) ) ha zombi harap meg vámpírt a vámpír pedig egy embert akkor az emberbõl zombi vagy vámpír lesz? vagy zompír? Raj hülyeségei : DD

És ha már egy pasi álmodik más nőkkel... mi van ha egy nő álmodik más pasikkal? De nem szex van benne, csak vonzódás meg flört. :P és ilyenkor az illető lány érzi úgy hogy megcsalja a pasiját. jól érzi, vagy csak szimplán hülye szegény? :P

Legjobb válasz: Hat lehet en vagyok regimodi vagy nem tudom.Ferfiak mindig fantazialnak mas nokkel.Ez tiszta! Mas nok is szoktak ferfiakkal, en magambol kiindulva annyit tudok mondani, h amikor a baratom teljesen elhanyagol, es latom h nem tesz ertem, akkor kezdek el fantazialni mas sraccal, h mi lenne ha,..Foleg ha nem szex van a dologban, h csak fizikai vonzalom egy ejszakara, akkor szerintem a nok komolyan gondoljak.A noknel a flort meg vonzodas mar egy uj kapcsolatot alakithat ki valakivel.

Hat lehet en vagyok regimodi vagy nem tudom.Ferfiak mindig fantazialnak mas nokkel.Ez tiszta! Mas nok is szoktak ferfiakkal, en magambol kiindulva annyit tudok mondani, h amikor a baratom teljesen elhanyagol, es latom h nem tesz ertem, akkor kezdek el fantazialni mas sraccal, h mi lenne ha, ..Foleg ha nem szex van a dologban, h csak fizikai vonzalom egy ejszakara, akkor szerintem a nok komolyan gondoljak.A noknel a flort meg vonzodas mar egy uj kapcsolatot alakithat ki valakivel.
A kérdező hozzászólása: de még csók se volt. :) végig ott volt bennem, hogy ott a Zoli és nekem fontosabb Õ. :) meg nem is hagyott bennem túl mély nyomot az illetõ srác. :)
Hehe... Én két napja álmodtam, hogy már a srácnál voltam és érzékien csókolóztunk, úgy ahogy párommal még soha és már vetkõztettük egymást. De ott volt bennem hogy nem csalhatom meg a párom, végül is nem történt meg a szex, de szinte minden más igen. Sokáig gondolkoztam az álmon, míg rájöttem, hogy erre vágyom, egy forró vad szeretkezésre, ahol mindkét fél bele ad vlmit a kapcsolatba, ellentétben a valósággal, ahol én csinálok mindent.
Most képzelte vagy csak álmodta! Mert nem mindegy! Ha álmodik, az nem jelent semmit, hisz ilyenkor olyan sok hülyeséget szoktunk álmodni! Ha egy unalmas délután elmereng ilyeneken, akkor ott lehet valami!
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam. :P mivel én eddig talán ha 3szor álmodtam ilyeneket. :D és halálosan bûntudatom votl emiatt. :D barátom meg többnyire könnyezett a röhögéstõl, hogy mit problémázok.:P
Ha a barátodnak is elmondtad, és röhögött rajtad, akkor végképp nincs miért aggódnod! :) ;)
Az álom a legbelsõbb vágyainkat fejezi ki..Nem hiába van álmos könyv...
Az ilyen álom lehet egy figyelmeztetés. Talán valami van az életedben - mondjuk szeretnéd, ha a barátod többet foglalkozna veled. De az is lehet, hogy láttál egy(néhány) férfit, és az agyad így dolgozta fel. Nem kell, hogy szégyenkezz e miatt. A nõk ritkábban, a férfiak meg sûrûbben álmodnak ilyet :-)

Mi van, ha egy nő okosabb, mint a párja?

Ne értsetek félre, nem vagyok egy agytröszt,de a fentebb leírt dolog megesett velem...és rendre ráfaragtam.Az illet? nemhogy büszke nem volt,de féltékeny lett,hogy én intelligensebb vagyok nála! Pedig soha nem kérkedtem szerény tudásommal,diplomámmal, mégis úgy látom, egyesek frusztráltnak érezték így magukat..vajon miért??A pasik nem szeretik az "okos"n?ket?:)

Legjobb válasz: Az, hogy valakinek diplomája van nem azt jelenti hogy intelligens:D Unokatesóm pl. most csinálja a 2. diplomáját és mindig isznak a koliban hétvégén is meg kiabálnak, füveznek esténként:D Egy ember, akinek 8 általánosa van lehet hogy intelligensebb mint egy diplomás:) Én szeretem az okos nõket, nincs velük szemben kisebbségi érzésem.A legtöbb pasi úgy van ezzel ha egy nõnek van diplomája, a pasinak meg csak egy szakmája akkor kisebb rendûnek érzi magát.

08:53 Nem biztos hogy nem tud róla beszélni, lehet hogy csak nem érdekli a téma és nem szól hozzá.Olyan téma, terület meg mindenki életében van amihez ért és okos benne.
Az, hogy valakinek diplomája van nem azt jelenti hogy intelligens:D Unokatesóm pl. most csinálja a 2. diplomáját és mindig isznak a koliban hétvégén is meg kiabálnak, füveznek esténként:D Egy ember, akinek 8 általánosa van lehet hogy intelligensebb mint egy diplomás:) Én szeretem az okos nõket, nincs velük szemben kisebbségi érzésem.A legtöbb pasi úgy van ezzel ha egy nõnek van diplomája, a pasinak meg csak egy szakmája akkor kisebb rendûnek érzi magát.
Azért nem biztos, hogy jó, ha valaki folyamatosan kiselõadásokat tart, ráadásul olyan témákban, ami nem a partnere érdeklõdési köre. Én valószínû hamar megunnám.
Mert nem tud annyi mindent, neki csak egy szakma sikerült nem pedig diploma. Egyébként ti azt, hogy okosabbak vagytok a párotoknál pusztán azért jelentitek ki mert diplomátok van?
Én is okosabb vagyok a barátomnál. De megbeszéltük, hogyha valami olyat mondok, amit nem ért, akkor elmagyarázom. 10 hónap alatt elég sokat tanult tõlem =) És büszke rá, hogy ilyen nõje van =P Szerintem te is beszéld meg az aktuális pároddal, hogy ettõl még egyenrangúak vagytok. És hogy tanulhat tõled =P
Amíg nem tudjuk pontosan definiálni, hogy mi az "okos", akkor felesleges errõl beszélni. Márpedig nem tudjuk.
*köh* Csak úgy megjegyzem, hogy attól hogy valaki iszik meg füvezik, még nem feltétlenül hülye.:) A kérdésre válaszolva: semmi.
Durva, felsõbbrendûek a nõk, okosabbak, jobbak mindenben:( Sajnálom hogy értéktelen férfinak születtem, egy férfi nem ér semmit a mai világban.
Hát a genetikának azért nincs akkora jelentõsége mint hinnéd, nézz csak be egy kocsmába. A legtöbb törzsvendég alkoholosta: férfi. a legtöbb hajléktalan:férfi. Annyiban igazad van, hogy az IQ bizony öröklõdik, de nagyban degradálja azt az alkohol és egyéb tudatmódosító szerek. Mellesleg a különbség a fiziológiai okokból ered. A férfiak (ugye) egyszerre egy dologra figyelnek, hajlamosabbak specializálódni. A nõket egyszerre 20 dolog köti le, a figyelmüket megosztják. Uraim, kérkedhetünk hogy mekkora okosak vagyunk, de a háztartást, gyereknevelést, a figyelmet a másik ember felé felé messze nem tudjuk olyan mértékben ellátni mint õk. Szóval csajok: Ha okosabbak vagytok, ha nem, imádlak titeket! :D
Félelmetes: http://www.borsonline.hu/news.php?hid=30524 Szeretünk titeket lányok. :) 23/F
Igen, erõsen féltékeny szoktam lenni.De ezt örököltem, az a baj.Nem tudok vele mit kezdeni, ez van.Az a rossz benne, hogy erõs nyomást érzel belülrõl, haragszol magadra, de õszintén szólva nem tudsz mit kezdeni vele.Nagyon szar és nyomasztó.Ilyenkor egyszerûbb, ha egyedül hagyják az ilyen embereket.Mivel nõbõl is van ilyen.f/16
tulajdonképpen imádom a feminista propagandát... nem vagyok hímsoviniszta de a pöc$ösöket így ledegradálni hogy kb értelmes gondolkodásra képtelennek állítják be õket. namind1 majd meglátjuk.
8:53 Szerintem sokkal intelligensebb magatartásra vall az, hogy nem jártatja folyamatosan minden szarról a száját...
Ismerkedj Mensa tagokkal és meg van oldva egetrengetõ problémád.
olyan nincs
olyan nincs, hogy a nõ az okosabb!
A kérdező hozzászólása: Huh látom, darázsfészekbe nyúltam:DD Kedves hímnemû válaszolók! Igenis van, hogy észbeli és egyéb kvalitásban jóval felettetek állunk:) és ezt nem személyeskedve írom, sem bántásképp, ez tény! El kell fogadnotok. Túlzásokba nem kell esni(l. Mensa-tag), én egy átlag nõrõl beszéltem, aki intelligens, és szeretne megfelelõ szellemi partnerre lelni egy férfi oldalán-talán ez oly vérlázító? Túlontúl naív lennék, ha azt mondanám:attól, hogy elismeri egy nõ agyát, még fel lehet rá nézni, mint pasi. Ezt a kénye segyensúlyt kéne megteremteni, de látom itt is falakba ütközik az elmélet:) Magyarul forrnak az indulatok, pedig nem kéne.
Nem lehetsz okosabb, mivel neves Kazahsztáni tudósok bebizonyították, hogy egy nõ agya egy mókuséval megegyezõ nagyságú.
, , http://www.borsonline.hu/news.php?hid=30524 '' Lefogadom ezt is valami beképzelt nagyképû fenimista f*aszhiányos nõ írta...
A kérdező hozzászólása: 14:47 Látod...a feltett kérdésem nem volt hiábavaló:DDte vagy rá a bizonyíték.
Ha igazán okos lennél, akkor tudnád, hogy a férfiak ki nem állhatják az okoskodó, tudálékos nõket. Ha lököd az entelektüell dumát, attól még egy intelligens férfi is a falra mászik, márpedig te eléggé olyan nõnek tûnsz, aki ezzel finoman, de kérkedik. Ennek ellenére megértem, hogy hasonló szellemi szinten lévõ pasira vágysz, mert nyilván mûvelt vagy, bár ettõl függetlenül a gyakorlati életben meg érzelmi téren még lehetsz sötét mint az éjszaka. Soha ne érzékeltesd senkivel, hogy te okosnak tartod magad és kvalitásban messze felette állsz sok embernek, még ha így is van, mert szerintem ettõl menekülnek. Én tisztában vagyok azzal, hogy intelligensebb vagyok mint az átlag, de megtanultam, hogy a férfiaknak inkább egy kedves, helyes, melegszívû, a talpraesett nõre van szüksége, akinek megvan a magához való esze, elméskedõ kékharisnyák helyett.
Ez hülyeség, hogy az "egyszerûbb" lányoknak nagyobbak az esélyeik. Az "egyszerûbb" pasiknál biztos, meg akiknek házimunkára meg szexre kell a nõ. Aki mély kapcsolatot keres ahol sokat és jó nagyokat lehet beszélgetni, ott fontos a mûveltség, az intelligencia és a mély gondolatok. Ne tettesd, hogy "buta" vagy, várd meg azt a pasit aki értékeli az eszed, az a jó, ha kb egy szinten vagytok sztem, lehet, hogy rossz helyen ismerkedsz, azért nem találtál ilyet eddig.
Nemzetközi viszonylatban a férfiak összességében mindenben jobban teljesítenek mint a nõk. Kivétel ez alól Magyarország, ahol a legutóbbi felmérés alapján a nõk szinte mindenben jobbak :D Linket sajnos nem tudok adni, de a keddi Metropol újságban olvastam :) 23/F
A kérdező hozzászólása: 8:46 Miért érzi kisebbnek magát?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem!!!Lehet, rosszul fogalmaztam...arra gondoltam, h pl. van egy téma, én órákat tudok róla beszélni, érdekel, neki meg halvány szösszenete sincs róla..alapdolgokról van szó, nem pl. a globális felmelegedésrõl:)
Itt el kell választani, hogy a lány okosabb, vagy képzettebb. Ha csak arról van szó, hogy képzettebb az még nem olyan nagy ügy, és a lány is jól érezheti magát a kapcsolatban. Ha a lány okosabb akkor szerintem a lány sem fogja olyan jól érezni magát. (Egyébként szerintem mind a 2 esetben elõfordulhat, hogy a pasinak kissebrendûségi érzése lesz, mert a klasszikus férfi-nõi szerepek szerint a férfinak kell az okosabbnak, erõsebbnek lenni, és szerintem egy nõnek is szükséges, hogy fel tudjon nézni a párjára.)
változó szerintem, egyénfüggõ, az én exem arra büszke volt , hogy okosabb vagyok nála, de persze mások elõtt, elõttem nem! az viszont baromira zavarta, hogy jóval többet keresek, mint Õ ! Valjuk azért be, hogy a pasik szeretik és hordják is !!!!!! , mert számomra akkor férfi egy férfi ha egy kapcsolatban a nadrágot õ hordja !!!! és úgy nem lehet ezt kivitelezni, ha kedvesük okosabb, mint Õ , nem ? Szerintem mindketten hasonló egzisztenciával rendelkezzenek az a jobb !
A kérdező hozzászólása: Volt egypár ilyen kacsolatom, nekiültünk beszélgetni, mivel engem sokminden érdekel, nemcsak a plázák világa és a Domesthos felhasználási módja, és láttam a szemén:"ez a nõ túl sokat tud".na innentõl felejtõs volt részükrõl a téma.Már azon gondolkodtam, h hülyének tettetem magam, hátha szerencsém lesz.:) Senkit nem akarok lenézni, ne értsetek félre, se megbántani, de úgy látom, az "egyszerûbb"lányoknak nagyobbak az esélyei.
Kamu kérdés. Genetikailag kizárt, hogy egy nõ okosabb legyen, mint egy férfi.... (Amúgy hasonló hasonlóval szeret együtt lenni. Volt már barátnõm, aki azért hajlott a szakitásra, mert "túl okos voltam hozzá"...[az õ szavai] A mostanival még mindig vivjuk a kis IQ harcunkat röpke 1.5 éve.. 2 diplomás, 4 nyelven perfekt, méltó ellenfél :) )
Azért nem mindegy, hogy valaki okosabb-e vagy mûveltebb. Ha valaki okos ( az eszed születésedkor kapod), az talán nem is olyan zavaró. Az élet nem az iskola, ahol egy csomó új dologgal találkozol, , amit feltétlenül érteni kell. Ha valaki mûvelt(élete során szerzi meg), akkor érzékelhetõbb a különbség. Lehet, hogy az illetõnek kisebbségi érzése lesz, mikor észreveszi, hogy a párja sokkal több dologhoz hozzá tud szólni, mint õ. Bár, engem nem zavar, ha valaki okosabb vagy mûveltebb nálam, mert sokat lehet tõle tanulni;az sokkal idegesítõbb, ha kérkednek a tudásukkal.
A kérdező hozzászólása: 9:04 A 2.mondatod kifejtenéd?:)
A kérdező hozzászólása: Hoppá, most látom 2 válasz is jött egy idõben...szóval a genetikára gondoltam.
09:02 Ezt nem egészen értem:D Láttad a szemén?És ha rosszul láttad? Hát ha most neked elkezdenék beszélni órákat a gépjármûvek tervezésérõl, felépítésérõl, javításáról szerintem te is furcsán néznél:D de ez nem jelenti azt, hogy a másik buta, csak nem érdekli, nagyon nem az õ területe. Én is furcsán néznék egy lányra ha elkezdene nekem pl. mondjuk gazdasági menedzsmentrõl beszélni, mert én ahhoz nem értek, nem tanultam soha, akkor most én is buta lennék? Inkább észre kell vennünk ha a beszélgetõ partnerünket nem érdekli a téma amit feldobtunk és nem ráerõltetni, utána pedig téves következtetéseket levonni hogy õ buta.
A férfiak jellemzõen okosabbak, nézd meg a Nobel-dijasokat, vagy úgy zusammen a tudósokat... Ma, a teljesen egyenrangú, modern társadalomban is max. 5%-ban képviseltetik magukat... ...és ha ezt nem sikerült megértened a genetikás mondatomból, akkor Te is csak alátámasztod az elméletem.
66% a férfiak nem okosabbak, csak sokkal nagyobbak a szélsõségek. Sokkal gyakoribbak a nagyon buták, és a nagyon okosak. A nõknél kevesebb ilyen szélsõség tapasztalható. A Nobel díjasok és kitûnõ férfi tudósok oka, hogy a nõk nagyon sokáig nem tanulhattak tovább még ha akartak volna se...
A kérdező hozzászólása: 9:16 ez korrekt válasz volt:)
Ezt az 5%-ot honnan vetted?
"A férfiak jellemzõen okosabbak, nézd meg a Nobel-díjasokat, vagy úgy zusammen a tudósokat... Ma, a teljesen egyenrangú, modern társadalomban is max. 5%-ban képviseltetik magukat... " 1. Ma sincs egyenrangú társadalom, hiába mondod ezt - a nõk ugyanazért a munkáért kevesebbet keresnek, és sok helyen még csak érvényesülni sem hagyják õket. Mellesleg, vedd figyelembe, hogy egy átlagos nõ a karrier helyett általában a gyermeknevelésre koncentrál. Két gyerek mellett egyszerûen nem nagyon fér bele, hogy még tudós is legyen. Vagy szerinted ez elvárható? 2. Tudod, hogy mióta osztják a Nobel-díjakat? A nõk akkoriban még nem igazán jeleskedhettek a tudományokban. Egyrészt az elõbb említett ok miatt, másrészt, mert akkor még kevésbé voltak elismerve, mint ma. Egy férfiközpontú társadalomban természetes, hogy a férfiak kapnak díjakat. Tehát ezekre érvelned kifejezetten gondolkodás hiányára vall. Úgy látszik, a genetika nem jött be neked. Mellesleg, küldenél egy olyan linket, amelyben egy kutatás igazolja az állításod helyességét?
Egyébként egy óriási nagy hülyeségrõl megy a vita:) Mit számít az, hogy ki az okosabb? Az csak egy velünk született tulajdonság, semmi több. Ennél fontosabb, hogy mennyire vagy mûvelt, kedves, jólelkû... Legalábbis számomra fontosabb, hogy egy pasi jól eljátsszon a gyerekekkel is, minthogy megérti-e valamelyik bonyolult mûszaki útmutató szakmai szövegét...

Mi van, ha egy testre több erő hat?

dinamika

Legjobb válasz: Mi lenne? Attól is függ, mit veszünk többnek. Ugyanis, ha állsz a földön, ülsz egy széken, fekszel az ágyon, tehát ha nyugalomban vagy, akkor két erõ hat rád, a nehézségi és a tartóerõ. Ha kettõnél többet veszel többnek, akkor meg az erõk irányától és nagyságától is függ az, hogy "mi van".

Mi lenne? Attól is függ, mit veszünk többnek. Ugyanis, ha állsz a földön, ülsz egy széken, fekszel az ágyon, tehát ha nyugalomban vagy, akkor két erõ hat rád, a nehézségi és a tartóerõ. Ha kettõnél többet veszel többnek, akkor meg az erõk irányától és nagyságától is függ az, hogy "mi van".
az erõk összege fog hatni a testre. Az erõket vektoroknak is felfoghatod (milyen irányba és mekkora), és azokat össze tudod adni, ezek összege adja meg, hogy az adott test milyen irányba fog mennyivel gyorsulni.
az erõk eredõje fog hatni
Kiszámolod az erõk eredõjét. Ha síkbeli mozgás akkor a sokszögszabállyal kell. ezt elõbb a statikában kéne tisztázni és csak utána a dinamikára térni.

Mi van ha egy utasszálitó repülő kitér az űrbe?

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy nem tud kimenni az ûrbe.:)Mert nem tudja átlépni azt a sebességi korlátot, hogy elhagyja a Föld légkörét. (Szerinted az ûrhajóra,mért szerelnek fel rakétákat?)De ha mégis kitérne az ûrbe valamilyen csoda folytán, akkor az utasoknak elfogyna egy idõ után a levegõ. Mivel az ûrbe nincs oxigén.És ha nincs oxigén az agy mûködése leáll, és ha leáll az agy mûködése akkor meghalnak az utasok.

Kezdjük ott, hogy nem tud kimenni az ûrbe.:) Mert nem tudja átlépni azt a sebességi korlátot, hogy elhagyja a Föld légkörét. (Szerinted az ûrhajóra, mért szerelnek fel rakétákat?)De ha mégis kitérne az ûrbe valamilyen csoda folytán, akkor az utasoknak elfogyna egy idõ után a levegõ. Mivel az ûrbe nincs oxigén.És ha nincs oxigén az agy mûködése leáll, és ha leáll az agy mûködése akkor meghalnak az utasok.

Mi van, ha egy fiúnak feláll a pénisze, mikor hason fekszik? (Komolyan kérdezem, tudom béna kérdés, de ez van. )

Legjobb válasz: Semmi különös. Hozzányomódik a hasához, ennyi az egész. Velem is volt már ilyen, amikor egy gyönyörû csaj miatt kénytelen voltam hasrafeküdni a strand homokjában. :) Pár perc és fel is tudtam kelni.

Semmi különös. Hozzányomódik a hasához, ennyi az egész. Velem is volt már ilyen, amikor egy gyönyörû csaj miatt kénytelen voltam hasrafeküdni a strand homokjában. :) Pár perc és fel is tudtam kelni.
A férfiak pénisze a gravitáció miatt áll egyenesen elõre amúgy ha nem lenne akkor a hasuk mellett fent lenne mint az ágyban is mert az ágy tartja.
én a barátoméról tudok nyilatkozni, neki nagyon felfele áll, szal a hasa alatt van
Mi lenne? Semmi! Az lenne cinkes, ha a háta állna fel, amikor a péniszén fekszik.
Jogos a kérdés, ha lány vagy. :) A válasz viszont egyszerû, hozzásimul a hasához, ahogy elõttem írták. Ettõl függetlenül hosszú távon így lenni azért már kellemetlen. Egyrészt ott fekszel egy nagy, kemény valamin, ami nyomja a hasadat. Másrészt meg a farkadnak is kényelmetlen oda beszorítva alá. Úgyhogy én nem szeretek reggel hason fekve és merevedéssel ébredni. :)
Mocorogsz hogy elférjen és ne gyûrõdjön, vagy kellemetlen kicsit fájó érzésed lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=97IeEdwQ2PY Kb ez, csak hasról indul.
A kérdező hozzászólása: Köszi, annak, aki válaszolt. Aki beírta, hogy "még egy értelmes kérdés", annak üzenem, hogy az övé meg még egy hasznos válasz (most komolyan minek ír ide, ha nem válaszol?). Szerintem nem olyan nehéz elképzelni, hogy nem tudtam ezt eddig, és magam is odaírtam, hogy hülye kérdés, na most szörnyû... Köszi a többieknek.
még1 hülye kérdés...
A kérdező hozzászólása: Hmm, hát értem, köszönöm. (Persze, hogy lány vagyok, fiúként biztos nem kérdeznék ilyet. :D)
Szerinted mi történik akkor, ha egy jó nagy, kemény mellû lány hason fekszik? - Kinõnek a szárnyai. :)
A kérdező hozzászólása: -.-" :)

Mi van ha egy akitán "hibás" az uradzsiro?

Legjobb válasz: Ha kiállításra vinnéd, hibának minõsülne és nyilván az ára is némileg alacsonyabb, mint a hibátlan rajzú társaié. Mi érdekelne pontosan?

Ha kiállításra vinnéd, hibának minõsülne és nyilván az ára is némileg alacsonyabb, mint a hibátlan rajzú társaié. Mi érdekelne pontosan?
A kérdező hozzászólása: Tehát attól még fajtatiszta a kutya ha hibás.
Persze, hogy fajtatiszta, ha van törzskönyve. Egyik kutya sem olyan pontosan mint amit leírnak a standardban, van amnelyik jobban eltér és "hibás". Ez csak a tenyésztést befolyásolja.
Igen.
Mi a hibás neked? mitõl gondolod, hogy hibás? Vörösebb a feje , minta google-n levõ képeken? Egy tenyésztõ azt írta nekem anno: "Azzal nincs is baj, ha a sable színû akitának nem fehér maszkos a feje, mert a Japán tenyésztõk újabban azt szeretnék, ha az akita elhagyná a fehér maszkot és úgy nézne ki, mint a shiba inu." Küldenél róla képet, mi a "hibája"? vagy még vásárlás elõtt állsz? Attól mert egy állat nem törzskönyves még lehet fajtiszta, hiszen ez a fajta tkv-val 600euro-tól kezdõdik és nem biztos valaki kiadérte annyit, max nem kéri a származási lapját..sok más fajta is van amit törzskönyv nélkül is felismer az ember, tehát az baromság, hogy csak a tkv-l rendelkezõ a fajtiszta!!!Ha láttad élõbe a szülõket és esetleg azok tkv-sak akkor a kicsi is, független, hogy a tenyésztõ származási lappal adja e el vagy sem, hiszen ha nem tenyészted és nem kiállításra viszed, csak családi kedvenc nincs jelentõsége a törzskönyvnek!!!!
Ha még kicsi, az urajiro változni fog nem is keveset. De egyébként kiállításokon nem nézik pl a fehér nyakfoltot sem, mivel a standartleírás az urajirot illetõen elég homályos.Mi pontosan a hiba?

Akkor mi van, ha egy férfi fogamzásgátlót szed be?

Vagy ha valaki csinált már ilyet az írhatna.Csak kiváncsi vagyok.Nem arra válaszokra vagyok kiváncsi, hogy minek szedne ....stb. Hanem normál válaszokat.Ha mondjuk egyszer bekap egyet véletlenül akkor mi van vagy ha rendszeresen szedné akkor mi van???

Legjobb válasz: Nem feltétlen jó ötlet, mivel az általános fogamzásgátlók nem a férfi szervezetnek készültek. És elég magas a hormon tartalma is. Azt hogy pontosan mit okozna nem tudom megmondani neked, mert erre még nem készült (asszem) tanulmány. Amúgy elvileg vannak férfiak számára fejlesztett fogamzásgátlók de még nem annyira elterjedtek tudtommal, nem teljesen megbízhatók.

Nem feltétlen jó ötlet, mivel az általános fogamzásgátlók nem a férfi szervezetnek készültek. És elég magas a hormon tartalma is. Azt hogy pontosan mit okozna nem tudom megmondani neked, mert erre még nem készült (asszem) tanulmány. Amúgy elvileg vannak férfiak számára fejlesztett fogamzásgátlók de még nem annyira elterjedtek tudtommal, nem teljesen megbízhatók.
Hé öcsém! Én is értékeset írtam!!! 4-es vagyok. Tényleg nõimellûsége lehet kapni tõle. És az FÁJ. És el is rákosodhat. Nõi hormon: progeszteron és ösztrogén van benne.
Ha beveszed, akkor vérezni fog a segged, és leesik a tököd :D Ja és ginekomastiád lesz, vagy mi a fenéd... Csöcsöd!
szerintem semmi különös
Átalakul egy dögös, 20 éves , szõke lánnyá.
A kérdező hozzászólása: Aha.Köszi a gyors, NORMÁLIS válaszokat. És a fogamzásgátló tablettákban milyen hormon van? Nõi/Férfi vagy milyen??
Másnak is eszébe jutott, olvasd el a legfelsõ választ: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090224120404AA..
teherbe nem tud esni utána, az tuti!
Próbáld ki és megtudod.

Mi van ha egy Nokia 500 vízbe esik és kiszárítottam és múködik de mindíg a nyitott alkalmazásokat adja be?

Legjobb válasz: vagy a gomb panelen van egy zárlat vagy a proci lábánál. nem ártana neki egy ultrahangos mosás . mert igy egyre több gond lesz vele. és végül végleg meg fog állni

vagy a gomb panelen van egy zárlat vagy a proci lábánál. nem ártana neki egy ultrahangos mosás . mert igy egyre több gond lesz vele. és végül végleg meg fog állni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!