Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha azt mondják, a (62 db)

Van egy angol cocker spánielem tkves, és érdekel a kiállítás de félek belevágni! Mi van ha azt mondják nem szép?

Mik a követelmenyek? A standardnek elvileg megfelel, miket kell tudnia, kutya kiállítók véleménye érdekel! Egy éves most, nem kestunk el?

Legjobb válasz: ezek alapján a képek alapján semmit nem lehet látni. Elkésni nem késtetek le semmirõl. Rendesen kell állnia, ajánlom menj és nézz meg 1-2 kiállítást és akkor majd tisztábban látod a követelményeket.

ezek alapján a képek alapján semmit nem lehet látni. Elkésni nem késtetek le semmirõl. Rendesen kell állnia, ajánlom menj és nézz meg 1-2 kiállítást és akkor majd tisztábban látod a követelményeket.
A kérdező hozzászólása: Kép róla : http://kepfeltoltes.hu/view/121230/DSC_0501_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/121230/DSC_0493_www.kepfeltoltes.. persze kozmetikába menne elõtte, a haját kiszednénk
A kérdező hozzászólása: Köszi ment a zöld kéz
Nem kell vágatni a szõrét, csak trimmeltetni. Nekem annó a tenyésztõ akitõl vettem mindent elmondott amit tudni akartam. Kérdezz rá a te is, õ biztos tudja. Állni, ülni, pórázon sétálni..stb ilyesmit biztos tudnia kell. Szép kutya, az enyém fekete.
Olyan kozmetikába vidd, ahol valóban értenek hozzá, hogy hogy kell kiállításra trimmelni. Az jó, ha eddig sem volt nyírógéppel nyírva. Tanítsd meg, hogy asztalra téve nyugodtan álljon, illetve arra, hogy engedje megmutatni a fogát is. Láb mellett se árt tudnia futni, sétálni. Törzskönyve, tulajdonosi átírása legyen rendben.
Nincs mit vesztened, vidd el nyugodtan. Nézegess a neten videókat és akkor fogod látni nagyjából hogy kell viselkedni a kutyának, hogyan kell beállítani, stb. Vegyél egy felvezetõpórázt és gyakoroljátok sokat a beállítást(asztalon is), a fogak ellenõrzését és a szép, egyenletes ügetést. Az semmiképp ne tántorítson el, hogy netán nem tetszik majd a bírónak, neked úgyis õ marad a legszebb. Én is úgy megyek el mindig kiállításra, hogy leszarom mit gondolnak mások, úgyis én viszem és én is hozom el a világ legszebb és legjobb kutyáját :) Ha 3-4 kiállításon is azt mondják, hogy inkább ne vidd ezt a kutyát, mert nem olyan szép, akkor meg éli tovább kedvencként az életét, nincs azzal semmi baj. De egyébként a képek alapján szép a kutya, bár jobb lenne egy oldalról beállított képet látni.
tenyésztõket kérdezz meg errõl - elsõsorban a kutyád tenyésztõjét érdemes - szerintük milyen minõségû a kutya és milyen bírókhoz érdemes nevezned. mivel kozmetikázós a fajta arra is érdemes kitérni, hogy hogyan kell show minõségûre felkészíteni a szõrét (ahogy írták is, spánielt nem nyírni, hanem trimmelni kell).
A kérdező hozzászólása: Spániel ápolásaval tisztában vagyok, nyáron volt kozmetikába utoljára :-D de most megyünk majd megint januárban, trimmelos kutyus ! Köszi a válaszokat.

Két nő (barátnők) esetében mit jelent a testi-lelki kapcsolat? Mit takar, ha azt mondják, hogy két ember között testi-lelki kapcsolat van?

Van olyan ember, akivel ilyen kapcsolatban vagy? Hogy jellemeznéd?

Legjobb válasz: Ez azt jelenti,hogy nem csak lelkileg van hozza kozel,nem csak siman jo baratnok,hanem neha felfedezik egymas testet is :) volt ilyen nekem is...de en biszex vagyok.

Ez azt jelenti, hogy nem csak lelkileg van hozza kozel, nem csak siman jo baratnok, hanem neha felfedezik egymas testet is :) volt ilyen nekem is...de en biszex vagyok.
Ha testi lelki, az már leszbikus, de javítsatok ki.Én férfi vagyok, de ha néha a haverom be...ná , akkor azthiszem homokos lennék.Nálatok ezt úgy hívják leszbikus.
akkor bisex.Még rosszabb szerintem.
Nem feltetlenul leszbikus, biszex is lehet... De a kerdesbol nem derul ki pontosan...:)
A kérdező hozzászólása: de ez a kifejezés mindenképpen szexualitásra utal? szerintem nem feltétlenül, de lehet, hogy én tudom rosszul
Búza.
de, az elsõ szó a szexre utal :)
Neked mi a fene bajod van?
De mi a f*szért nem ????? :((((
Ezmiez a kérdés?Aki kitalálja, mit akart ezzel, adok neki egy pacsit.
A kérdező hozzászólása: az hogy a lányoknak semmi sem jó
Nem igaz, nekem jó, ha süt a nap, ha finomat eszem, ha rám mosolyog valaki, ha szeretkezem, ha szerelmes leszek, ha paradicsomlevet iszom, ha cicát simogatok, ha kutyát sétáltatok, ha stb stb... Akinek meg semmi sem jó, az neki a legnagyobb baj, mert semminek sem örül a tyúkszaros, rövid életében, aztán egyszer csak meghal, még megbánni sem tudja, hogy neki semmi sem volt jó. Ó, eléggé kisarkítottam a témát, elnézést, biztosan találsz majd olyan lányokat is, akiknek úgy vagy jó, ahogy vagy.


Mi van olyankor, ha azt mondják, a kiáramlási pályákat nem látják a babánal a fekvés miatt?

a 18 hetes uh-n nem látták most 20 hetes vagyok és senki nem nézte azota!!!Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Ha rendesen érzed a baba mozgását nagy baj nincs csak a terhesség vége felé szokták ezt nagyon komolyan venni. De keress fel egy orvost ha ez nem nyugtat meg

Ha rendesen érzed a baba mozgását nagy baj nincs csak a terhesség vége felé szokták ezt nagyon komolyan venni. De keress fel egy orvost ha ez nem nyugtat meg
Ha valami baj lenne, szóltak volna és újra megnéztek volna nem sokkal utána. Ha jól vagytok és növekszik, ne izgulj! Néha tényleg úgy fekszenek a picurok, hogy nem látszik valami, eltakarja a méhlepény egy részét, a köldökzsinórt. A következõ vizsgálatnál minden rendben lesz. A keringést speciális ultrahangon is meg tudják nézni.
Én is ugyanigy jártam a 18-20.heti ultrahangomnál, de annyi külömbséggel, hogy (én külföldön élek és itt nem orvos ultrahangoz hanem sajnos olyan emberek akik 2 éves iskolát végeztek). A 'kedves'ultrangos nõ, kétszer 45 percig azaz másfél órán át ultrahangozott, mert a baba fekvése nem volt jó neki. Sõt a végén még odavágta, hogy majd egy röntgenes elemzi a leleteim!!! A vége az lett, hogy semmi baja nincs a babának, csak egyszerüen ki nem állhatja az ultrahangot! A tieddel sincs semmi baj!
az én babám most 30 hetes. 2 héte voltam 4 dimenzios uh-n, és azt mondták, hogy egyek hogy felébredjen a baba. a baba fel is ébredt, és ahogy elkezdték az uh-t, ugy tett mintha õ nem lenne ébren és ezt nem most csinálta elöször, mindegyiknél ezt csinálja(jó a 2 dimenzioson nem látni)de eddig a 4 dimenzioson mindig ezt csinálta, lehet, hogy nálad is csak annyirol van szó, hogy utálja az uh-t. sõt a védõnõnél is ezt szokta amikor a szivhangját nézi.mindig odébb megy, nagyon nehéz "befogni" a gyerek szivhangját.
Ez érdekes kérdés! Mert például azt, hogy a normál (szezonális)influenzába hányan halnak bele, azt nem mondják be minden nap.
Berendeltek 6.000.000 oltóanyagot, ezt el kell adni, különben annyi. Az oltóanyagot miért rendelték be? Hááát, valakinek jó biznisz volt, elhiheted! Eladni is jó biznisz, annak, aki részt vesz a folyamatban. Nem te vagy az, ne aggódj :-) A média meg azért ad hírt róla, mert ezt nyelik most az emberek, mindenki errõl beszél, ha kijönnek egy új halálhírrel, azonnal rohamosan nõ a nézettség/hallgatottság/olvasottság. Ilyen egyszerû.
Egyetértek az elõttem szólóval, és annyit mondanék még, hogy attól függetenül hogy a média hatalmával tisztában vagyok, teljesen ki vagyok készülve a hírektõl. Nem értem hogy ez miért jó. Én is ksmama vagyok és soha nem oltattam be magam sima influenza elleni oltóanyaggal sem és most rettegek attól, ha netán beadatnám milyen hatással lenne a szervezetemre és fõképpen a gyermekemre. A dokim azt mondta hogy ne oltassam magam, mert nem volt idõ tesztelni. De a média egyszerûen megõrjít. Nem bírom már tovább komolyan. :-(( 27 hetes kismama
Õrület!!!Elegem van ebbõl az egészbõl...Itt segíteni kellene egymást, nem indulatoskodni.
Jézusom, elõjöttek a komplexusok.....
Még csak annyit, hogyha te olyan fene nagy értelmiségi vagy, akkor nem írogatnál ide felelõtlenül, és riogatnál embereket, tele helyesírási hibával. 3 diplomás kismama (közülük egy közgazdasági)
Nem szeretném. Zárjuk le a vitát, te nem oltattál, én igen, de szerintem egyikünk se beszéljen rá másokat a saját álláspontjára.Nem vagyunk orvosok, gyógyszerészek. De a véleményem akkor is fenntartom: ez nem pénz, vagy politika kérdése, hanem színtisztán egészségügyi, és ezen az alapon is kell dönteni.Ha az állam nyerészkedik rajta, de én 38 hetes kismamaként nem kerülök intenzívre, akkor ki nyert többet? Jó egészéget és kívánom hogy influenza mentesen átvészeld a telet.
jaj, anyám...vártam már h mikor jön megint a helyesírás...:D ez azoknak a fegyvere akik bele akarnak kötni valamibe, de nemtudnak mibe. tudod, borzasztó látni az ilyen felnõtteket, mint te, akik ennyire naívak (egészségügy, politika, pénz), ésmég ki is jelented h nemvagy pártelkötelezett sem. gondolom azért 20on felül vagy már. ennyi évesen már lehetne önálló véleményed magyarország politikai életérõl, és szavazni is járhatnál. persze nem muszáj se szocra, se vikire szavazni. fura amúgy, mert nekem az a tapasztalatom, h az értelmiségiek ponthogy NEM oltattak, ezt támasztja alá a környezetem is, és teis pont ezt erõsíted meg, mivel te oltattál, de az értelmiségtõl messzinek tûnsz. ui: szeretnéd h leírjam mégegyszer mind a 2 levelemet "helyesírási hibák nélkül"?
Még csak annyit, hogy kár volt veled leállni vitázni, amikor még helyesen írni sem tudsz, és nagybetûvel üvöltözöl.A beoltottak nagy része értelmiségi.Eddig nem láttam az okát, de most már értem. Nyugodtan lepontozhattok, de kérlek benneteket, hogy csak megalapozott tények alapján riasszatok el bárkit is az oltástól, mert a felelõsség közvetve a tiétek lesz.
Magyarországon élek, és dolgozom.Nem vagyok szoci sem.Egyszerûen úgy gondolom, hogy az emberek már alapból mindenrõl és mindenkirõl csak a rosszat feltételezik.Sztem a politikusok nem innen viszik a pénzt, ez tuti.EU. pályázatok stb., és ha abból a 200Ft-ból csak 50Ft marad az egészségügynek már megérte.Én beoltattam magam.Került Oft-ba, férjemnek úgyszintén.Család nem oltatott, elkapták, 3* voltak gyógyszertárban, 3*7500Ft (szopogatós+lázcsillapító+homeós bogyó+doki által felírt gyógyszer+vitaminok).Na ezeken van csak a haszon (a doki által felírt kivételével), ami tuti hogy nem az államnak megy.Kár hogy egy egészségügyi fontos kérdésbõl is politikai kérdést csináltak.Kíváncsi vagyok, ha Vikiék lennének hatalmon, mekkora lenne az oltottsági arány. Akkor nem lenne gond hogy az a csoró állam 200 Ft-ot rátesz egy oltóanyagra, mi? Még egyszer hangsúlyozom, nem vagyok egyik párt pártján sem.
bocs, nermjól olvastam, m nemvagy nõvér. de h te nagyon nemlátsz tisztán, az tény. isteneeeeem, hogy lehetnek még ilyen emberek???? akik bedõlnek annak h a plusz pénz az egészségügybe megy???? és egyáltalán. te tudsz olvasni?????? hol írtam én olyat h sajnálom a pénzt az egészségügytõl, azt írtam, hogy én nemfogok a sok ..... politikusnak a zsebébe adni azt a 200-300 ft-ot, mert hogy AZAZ Õ ZSEBÜKBE MEGY ÉS NEM AZ EGÉSZSÉGÜGYBE, CSAK AZ ILYEN ANÍVAK MINT TE, MÉG AZTHISZIK H AZ ÁLLAM MAJD TÁMOGATJA AZ EGÉSZSÉGÜGYET. HOLÉLSZTE??????
úgyláccik tesem érted a lényeget. és csukott szemmel és füllel élsz ebben az országban. kár h nõvér vagy....én sem sajnálnám azt a 200-300 ft-ot ha az télleg az egészségügybe menne. de ezaz ország nem errõl híres sajnos, h a pénzt oda adja, ahol szükség van rá. errõl eddig nemhallottál? hány éve élsz te itt????
Én nem sajnálom azt a 200-300 Ft hasznot, mivel az eü-s dolgozók pluszmunkáját, valamint a szállítást is ki kell fizetnie az államnak.Valamint egyre bõvítik azoknak a körét, akik ingyen kaphatják... Akik sajnálják ezt a kis összeget, biztosan régen kellett kórházban feküdniük.Én pár héten belül szülök, és még a WC papírt is nekem kell bevinni.Tudok olyan kismamáról, akivel hazavitették a véres lepedõt kimosni, mert nem volt mosópora a kórháznak.Szomorú, hogy ilyen helyzetben is sajnáljátok a hasznot a magyar egészségügytõl.Kerülhettek még ti is kórházba...
Kedves 10:32-es. Dehogy ítélek én halálra bárkit is! Nekem az a problémám, hogy pont annyi érvet lehet felhozni az oltás ellen, mint mellette. Az orvosok sincsenek egy állásponton, az országok sem egységesek (lásd kismamák, pici gyerekek oltása). Én azt veszem észre, hogy pl. itt a fórumom és való életben is az van, minenki a mások oldalon ( oltani vs. nem oltani) állókat tartja ostoba birkának, meg agymosottnak, meg manipuláltnak. Szerintem ez nagyon nem jó, ugyanis mintkét oldal milló érvet és tényt tud amögé tenni, amit õ jónak vél. Vagyis a saját szempontjából mindenki tudja magát igazolni. Ezért nehéz kérdés ez.
10:16 ott van a másik kérdésben a KSH statisztika a szezonális influenza halottjainak számáról 2001-ig visszamenõleg. Hát nem sok évben volt belõlük több, mint már a h1n1tõl, csakhogy a h1n1 járvány még sehol se tart és 2 évig lesz jelen... Mellesleg szezonálisban tényleg halálukon levõ emberek haltak bele, de könyörgöm, egy krónikus beteget ne ítélj már halálra. Én is asztmást voltam, kigyógyultam belõle és vígan élem életem, pedig nagyon súlyos asztmás voltam, életem elsõ néhány évét kórházban töltöttem miatta. Marha jól esne, ha meghaltam volna influenzában és mindenki azt hazudná, hogy amúgy is meghaltam volna. A helyzet az, hogy a rákos nõ és az egyik tüdõbeteg férfi voltak veszélyes állapotban, az összes többi embernek még élnie kellett volna éveken vagy akár évtizedeken át. Õszintén sajnálom a nagyszüleidet, de ezt miért hozod összefüggésbe pont az oltással? Persze nyilván egyszerû az oltást hibáztatni és ezek szerint a szemléletmódodnak is kedves, de szerintem attól még nevetséges a párhuzam állítás pláne hogy mindkettõjüknek baja lett. Szerinted mennyi a valószínûsége annak, hogy másfél millió beoltottból senkinek semmi baja és õk ketten együtt betegek lettek tõle és az egyikük már kórházban van? Remélem nekik nem mondtad ezt a dolgot, mert gondolom nagyon jól esne nekik, ha neadj Isten valami komolyabb dolog történne velük és a család azzal "búcsúzna" tõlük, hogy õk tehetnek róla... A helyzet az, hogy 80+ éves emberek nagyon knönyen és nagyon gyorsan le tudnak épülni. Az én egyik nagyapám minden évben a télire való fát maga gyûjtötte és hasogatta össze aztán egyik évrõl a másikra, gyakorlatilag 1-2 hét alatt szinte teljesen megvakul, járni alig bír és remegnek a kezei, vele ez 82 évesen történt, mégse próbálunk felelõst találni, mert ez teljesen felesleges, sokkal fontosabb, hogy törõdjünk vele, szeressük és támogassuk akkor is, amikor már az öregség legyõzi. Az õ felesége pedig egyik NAPRÓL a másikra Parkinson kóros lett, remeg és egyik családtagját se ismeri fel szinte soha.
Szerintem ez "felsõbb" utasításra is történhet, a lakájmédia pedig hûségesen szolgál és a jutalom nem marad el.A világméretû gyógyszerlobby pedig kaszál, hiszen ezért dobták az emberiségre ezt a mocskos vírust.Az ebbõl származó bevételbõl is jut valamennyi a kiszolgáló médiának.Ez persze nem csökkenti a vírus veszélyének jelentõségét az valós sajnos, eltekintve a média által gerjesztett rémhírektõl.
Csak hogy a kérdésedre is válaszoljon valaki: a média a reklámok árából (is)szerez pénzt.Tehát minél nézettebb egy csatorna, annál többe kerül a reklámozóknak egy reklámot leadatni, és persze mindenki a nézettebb csatornán szeretne reklámozni, hogy fogyjon a terméke. A média dolga a tájékoztatás.Lehet hogy túlzásba viszik, de én inkább tudni szeretnék ezekrõl az esetekrõl is, hogy ennek tudatában dönthessek.

Mi van, ha valaki sosem jön be azoknak a csajoknak, akik tetszenek neki? Mondjak le az olyan nõkrõl, akikrõl álmodozom?

21 éves vagyok. Egyszer volt csak valami kapcsolat-félém, de sok lánnyal ismerkedtem (a nagyrészét elb*sztam, köszönhetõen annak, hogy elhittem a meséket a lovagi erényekrõl, meg arról, hogy a lányok szeretik az érzékeny fiúkat). Nekem a vékony, szép arcú lányok jönnek be, de még sosem találtam olyan lányt azok közül, akik nekem bejöttek, akiknek én is bejövök. Én is vékony vagyok ugyan, de arányosan izmos. De az utóbbi években egyik kudarc a másik után ért, és azon kapom magam, hogy már kb. maszturbálni sincs kedvem, mert annyira lehangol a tudat, hogy én csak eddig a szintig jutottam el. A nemi vágyam is lecsökkent, az önkielégítést se élvezem annyira. Nem tudok boldog lenni azzal a tudattal, hogy nem kellek az olyan csajoknak, akik nekem tetszenek. (Egyébként leginkább másnak se). Most gyógyszereket szedek és pszichológus kezel depresszióval. Mik a kilátásaim, mit reméljek ettõl a helyzettõl! Elegem van! Semmi hitem nincs már magamban és nem is tudom, miért kéne, hogy legyen. Sose lesz nekem jó csajom? 21/F

Legjobb válasz: Pl., ha nem külsõ alapján ítélnél...

Pl., ha nem külsõ alapján ítélnél...
A kérdező hozzászólása: "Miért kell szenvedni? Le kell sz_rni. Nincs nõ nincs sírás..." ...nincs szex... Egyébként nekem nem csak ez kell. Egyszerûen úgy érzem, belülrõl, hogy szükségem van egy társra, egy lányra, akivel elmehetek helyekre, akiben megbízhatok. Úgy érzem, hogy folyamatosan szerelmes akarok lenni, és végre meg akarom élni ezt egy lánnyal. Boldog akarok lenni.
A kérdező hozzászólása: "Városi nyápic. Mennél ki tanyára, az élet valós dolgaival és szépségeivel foglalkoznál nem lenne gondod, lenne idõd a szerelemre is. Nem lenne idõd depizni. Nem tudlak sajnálni, nem az a lényeg hogy ki milyen helyzetbe kerül, hanem az hogy hogyan reagál rá és hogy mit tanul belõle. Sokkal durvább helyzetekbõl is ki tudnak jönni emberek gyógyszer nélkül, pusztán pl a megbocsátással vagy megértéssel és befelé fordulással. Bocs de tényleg nem tudok mit mondani." Nem hinném, hogy az igazság ennyire egyszerû lenne. Szerinted minden depressziós és önértékelési zavarban szenvedõ ember problémáját meg lehet annyival oldani, hogy kiküldjük a tanyára dolgozni? Egyébként értem, mit akarsz mondani, csak én egy kicsit más formába tenném. Úgy fogalmaznám meg, hogy le kéne foglalnom magam valamivel, és dolgoznom kell, hogy tapasztalatok szerzésével helyrekerüljön a valóságról alkotott képem. Még abban is egyetértek veled, hogy ennél sokkal erõsebbnek kéne lennem. De az a gond, hogy egyszerûen nem olyan környezetben nevelkedtem, ahol megtanultam volna legyûrni ezeket a dolgokat, vagy ahol kevés idõ jutott volna az agyalásra. Szerintem errõl nem én tehetek.
Városi nyápic. Mennél ki tanyára, az élet valós dolgaival és szépségeivel foglalkoznál nem lenne gondod, lenne idõd a szerelemre is. Nem lenne idõd depizni. Nem tudlak sajnálni, nem az a lényeg hogy ki milyen helyzetbe kerül, hanem az hogy hogyan reagál rá és hogy mit tanul belõle. Sokkal durvább helyzetekbõl is ki tudnak jönni emberek gyógyszer nélkül, pusztán pl a megbocsátással vagy megértéssel és befelé fordulással. Bocs de tényleg nem tudok mit mondani. Fuss azok után akiknek nem kellesz. Ha majd megtanultad a leckét úgyis feladod az önsajnálatot.
Miért kell szenvedni? Le kell sz_rni. Nincs nõ nincs sírás...
Belsõddel van a gond csak úgy megsúgom. Én is ugyanígy vagyok vele csak nekem a külsõmmel vannak gondok, igaz nekem nincsenek nagy igényeim a nõket illetõen, ismerkedtem már egy modell lánnyal is vele volt is kapcsolatom érdekes módon csak ahogy kiismertük egymást bebizonyosodtam rajta hogy a csaj teljesen sötét és hát õ ment mindenki után még a nálam kövérebb tagokkal is lefeküdt sõt, õ csak egy bizonyos dolgot lát egy férfiba, szóval teljesen mindegy. Volt egy másik aki nem volt túl szép, igaz vékony volt de aránytalan volt a teste meg a stílusa is az a nagyon lázadó stílus volt, vele is inkább csak haverok maradtunk bár volt egy éjszaka amikor mindketten részegek voltunk és akkor le is feküdtünk egymással, pedig csak haverok voltunk, de legalább volt annyi eszünk hogy gondoltunk a védekezésre mert nagy vonalakban emlékszem a dolgokra mi volt meg hogyan történt de arra a mai napig nem jövök rá mivel vettem rá a csajt hogy feküdjünk le. Bár megbántuk mindketten a dolgot mert haverok voltunk csak, semmi szerelem nem volt, én is hamar kiábrándultam belõle. De sajnos én is olyan szerencsétlen vagyok mint te, mert tartós kapcsolatom sosem volt, én érzékeny pasi vagyok, tudok romantikus lenni, meg kedves is, de ugyanakkor határozott és ez kell a legtöbb lánynak amit eddig mindenki megmondott hogy ez bejön csak a külsõm volt a hátrány meg sokan inkább csak barátnak akartak mert túlságosan szerettek ahhoz hogy kapcsolatba kerüljünk mert féltek attól hogy ha szakítunk örökre elveszítenek. Én sok lánnyal ismerkedtem, a volt munkahelyemen is volt 1-2 diáklány olyan 17-18 körüliek akiknél nagyon bevágódtam és akartak is tõlem valamit, egyikkel már olyan szinten közel kerültünk egymáshoz hogy már majdnem kimondta azt hogy szeret engem és járni akar velem, de sajnos az élet közbe vágott õt kirúgták onnan mert elkövetett egy nagy hülyeséget, és mivel õ koleszos volt ott, de nem bírta ellátni magát mert a szüleinek nem volt pénze így a lakóhelyéhez közeli iskolába kényszerült. Egyébként úgy volt hogy ideköltöznek és akkor együtt lehettünk volna de így nem akart, közben meg egy régi osztálytársa mászott rá mire eljutottam odáig hogy találkozzak vele és valamit kitaláltam volna hogy mindkettõnknek jó legyen. Ez ám a pech. Szóval nem mindenkinek jut nõ az életbe sajnos, és ez az amit meg kell értenünk, de nem is szabad feladni, mert bármikor eljöhet az az idõ amikor tényleg összejön egy tartós párkapcsolat. A haverom is nagy kigyúrt állat, egy nagyon normális srác, a csajok döglenek utána õ is szerelmes volt sok lányba már, na õ sem az a válogatós fajta az tény de neki sem volt 1 barátnõnél több. És õ idõsebb nálam másfél évvel, de õ is csak szenved meg minden, õ sem talál magának normális lányt.
Ezt elsõsorban a pszichológusoddal kéne megbeszélned, nem csak egy problémára jó a szakember, mindent elmondhatsz neki, ami foglalkoztat téged.
A kérdező hozzászólása: Nem EZÉRT szedem a gyógyszereket, bár gyanítom, hogy a depresszió kialakulásában ezek a kudarcok nagymértékben közrejátszottak.
Ne add fel! 21 évesen fõleg ne. Ezért gyógyszereket szedni és depizni, több mint gáz.
Átérzem a helyzeted. Én is béna vagyok a csajozásban. Igazából nem is csajozok, mert annyira vesztesnek érzem magam, hogy úgy érzem semmi esélyem a csajoknál. Kinézetre is kb. átlagos vagy még rosszabb vagyok a pattanásfoltjaim miatt. A csajoknak szerintem az tetszik egy férfiben, ha az sikeres->van pénze, intelligens, humoros, sportos kinézetû. Igazából ezek tények. Van egy nagyon jó könyv a témában: Allan es Barbara Pease - A ferfinak szex kell, a nonek szerelem. Szóval én próbálok sikeres lenni és elkezdtem edzeni. Van még csajozás témában csomó könyv. Nézz utána, olvass és változz meg. Önfejlesztõ könyveket is nagyon ajánlom. Szar helyzetben vagy te is én is. Ez van, így alakult. De lehet változtatni! Viszont csak te tudsz magadon változtatni! Ez a TE feladatod. Nem sírni kell, hanem TENNI azért, hogy jobb legyen. És ha folyamatosan teszed amit kell és fejleszted magad akkor JOBB LESZ. Ennyi.
Így van, ne nézd az idõt! Amíg jól esik neki, addig egyen, ne maradjon éhes!!! Üdv, 3fiús anyuka.
Le leszek pontozva, de nem érdekel. Milliószor írtam ki hasonló kérdést különbözõ fórumokon. Babám 1.5, de inkább 2, volt hogy 3 órán keresztül FOLYAMATOSAN a mellemen volt. Azt sem tudtam mi fán terem a szoptatás, így hagytam. De gyûlöltem szoptatni, mert fájt és ugye 2 órán keresztül semmit nem tudtam csinálni. Háromszor hívtam szoptatási tanácsadót, hogy nézze meg, jól van-e mellen. Végre a harmadik alkalommal egy hozzáértõ jött, aki kiakadt, hogy egy 2 hónapos baba ne legyen mellen ilyen sokáig. Fél óra max. Utána tegyem be a cumit vagy vonjam el a figyelmét mással, mert csak komfortszopizik. MEgfogadtam a tanácsát, bár nem fél óra, hanem 40-45 perc után vettem le mellrõl. Utána nagyon jól beálltak a rövid szopik. Nekem is mindenki azt mondta, hogy majd idõvel csökken az idõ, gyorsabban fog szopni. Nálunk szerintem ez soha nem jött volna el, mert a lányom imád szopizni. Mivel nem szerettem szoptatni, meg állandóan aggódtam a tej mennyisége miatt, így 4 hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást. 8 hónapos korában már csak napi egyzer szopizott, de az sem volt elég egy evésre. Aztán most 1 hete kipróbáltam, hogy mit csinál, ha egy nap többször szoptatom meg. Hát kész volt tõle. Tiszta zizi lett, amikor levettem mellrõl. Próbáltam cumit beadni neki, de megfogta és jó messzire elhajította és visszafodrult a mellemhez. Na, csak annyit akartam kihozni ebbõl, hogy ha már az elején úgy csinálom, hogy nem hagyom órákon keresztül a mellemen, akkor talán élveztem is volna a szoptatást és nem kellett volna táppal sem pótolni.
A kérdező hozzászólása: ja, kb egy szopinál 130at eszik, a napi 600 megvan neki!
Ugyan már. Kisfiam volt hogy 1 órát is szopizott, közben szunyókáltunk is:-) Nem kell ezzel foglalkozni, nem gond ha lassabban eszik. Ez nem lóverseny. A mennyiség meg teljesen jó. Addig szoptasd, amíg õ akar, ne az órát nézd.
Az én fiam ennyi idõsen kb 1 órán át szopott, mire tele lett a pocija, és még néha el is aludt közben. Ezt bízd a kicsire, õ tudja a legjobban mennyi idõ kell neki.
Eleinte nálunk is sok idõ volt a szopizás, volt egy óra, az biztos. Aztán fokozatosan megerõsödött, egyre intenzívebb lett az evése, és egyre csökkent az idõ. Már nem emlékszem, hogy mikor ment fél óra alá, szerintem lehetett 2-3 hónapos. A véleményekkel nem kell minden esetben foglalkozni, minden gyerek más és más. Inkább tartson 1 órát, és lakjon jól, mint fél óra szopi után hozzátáplálásra legyen szükség.
így van, ahogy elõttem írják! Ne nézd az idõt, ilyen kicsi babának a cicid a "minden": étkezés, élvezet, melegség, puhaság, nyugalom, "anyával egyek vagyunk". Ettõl ne foszd meg , és nincs olyan mennyiség, hogy "KELL". Van hogy egyik szopinál többet, aztán kevesebbet szopizik.
A rövid szopi min. fél órát jelent. Az enyém soha nem végzett 5perc alatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Most a reggeli szopit már úgy csináltuk, hogy 1 cici, és ameddig kell neki!

Azt mondják nézzünk magunka és megtaláljuk a választ . De mi van ha valaki belül rossz vagy 'nincs'?

én csak valamihez viszonyítva tudom érzékelni a létezésem jogosságát önmagában nem . mitha nem lenne semmi értelme, mert annyira más vagyok mit a többi ember.

Legjobb válasz: Miért nem mész el egy jó pszichodráma csoportba? Ha gondolod ajánlok jó vezetõket. Jó a hangulat és ki tudja, lehet, hogy magadról is megtudsz többet.

Miért nem mész el egy jó pszichodráma csoportba? Ha gondolod ajánlok jó vezetõket. Jó a hangulat és ki tudja, lehet, hogy magadról is megtudsz többet.
Ezt úgy csúfolják, hogy depresszió. Nézz utána a pszichofitnessnek. Google > pszichofitness
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. Kedves Elsõ! megírnád privátban a csoport lehetõséget? köszönöm.
http://www.pszichodrama.hu/csoportok/onismereti-csoportok-20.. Itt megtalálod az aktív csoportokat, leírásokat a csoportokról stb. dr. Marlok Zsuzsa és dr. Martos Tamás csoportját tudom ajánlani, de biztos a többi között is van jó.
Nagyon hasonlóan élem meg magam én is, értem, amit írsz. Én egyéni terápiára járok (nem is tudom, hogy másképp hogyan változhatna ez az érzés), lassú a változás, de az egyik legjobb döntésemnek tartom. A pszichodráma is nagyon jó, ahogy az egyik válaszoló is írta.
Kedves Kérdezõ, az utolsó válaszoló vagyok. Hogy vagy, jutottál valamire, rászántad magad valamilyen terápiára esetleg?

Miért van, hogy állásinterjú után, mikor közlik hogy nem vesznek fel, nem indokolják meg, kérésre sem? És ha személyesen megyek valahova, mindig azt mondják: "A neten jelentkezz! " Jelentkezek azután a neten, de b. znak válaszolni. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy egy pozícióra jelentkeznek 200-an, amibõl kb 50 megfelelne. Nehéz elmndani 49-nek, hogy mi miatt nem õ az az 1, akit felvettek. A törvény sok megkülönböztetést tilt, pedig a munkaadó le tud vonni következtetéseket olyan dolgokból, mint a nem, származás, családi háttér, dohányzás, lakhely közelisége, végzettés stb. Pl ha én munkaadóként látom, hogy te külsõ fórumonok problémázol, akkoz az jelentheti nekem azt, hogy többet gondolsz magadról, mint ami (van pont annyit ahelyett, hogy kevesebbet gondolnál) és esetleges tárgyalásakon próbálsz többet elérni, mint amit kínálni szeretnék, míg egy jobban megalkuvó emberrel jobban járok.

Az is lehet, hogy egy pozícióra jelentkeznek 200-an, amibõl kb 50 megfelelne. Nehéz elmndani 49-nek, hogy mi miatt nem õ az az 1, akit felvettek. A törvény sok megkülönböztetést tilt, pedig a munkaadó le tud vonni következtetéseket olyan dolgokból, mint a nem, származás, családi háttér, dohányzás, lakhely közelisége, végzettés stb. Pl ha én munkaadóként látom, hogy te külsõ fórumonok problémázol, akkoz az jelentheti nekem azt, hogy többet gondolsz magadról, mint ami (van pont annyit ahelyett, hogy kevesebbet gondolnál) és esetleges tárgyalásakon próbálsz többet elérni, mint amit kínálni szeretnék, míg egy jobban megalkuvó emberrel jobban járok.
Úgy, hogy valójában nincs munka, csak PR ból hirdetik, meg nehogymár a konkurencia azt gondolja, hogy szarul meg a bolt. Vagy adatgyüjtés a céljuk, statisztikához (eladják az adatokat kimutatással foglalkozó cégeknek, munakerõkölcsönzõknek) Vagy már megvan az ember a melóra, csak még nem publikus a dolog. Vagy megvan az ember, de nem biztosak benne, hogy beválik emiatt még 2-3 jelöltet talonban tartanak pár hétig amig eldõl hogy bevállt e az új ember.
Nos, ez a jó öreg emberi tahóság...tudják, hogy mennyire kevés a munkahely, és megtehetik hogy gciznek a szerencsétlen álláskeresõvel. Az ilyeneket irtani kellene.
biztos nem tetszet nekik valami, esetleg nem voltál szimpatikus, és tudják hogy rajtad kívül még jó pár ember van akinek kéne ez a munka is, így tudnak válogatni nem is keveset.
Megindokolni, meg azért nem szokták többnyire, mert van, hogy ez nem is egy ember döntésén múlik hanem 3-4 én is, és nem szeretnek más nevében beszélni, nehogy aztán valahonnan visszahallja az egyik. Továbbá ciki lenne azt mondani, hogy bazz ember túl sok a fizetésigényed ennyire nem megy jól a bolt. vagy egyszerûen nincs jelentõsége a lényeg, hogy nem vesznek fel. Én megfigyeltem hogy önéletrajznál sokat adnak a helyesirásra a külcsinyre (mintha bármit számítana) de csak mert unatkozó begyöpösödött agyu hr esek ülnek ott ahol nem kéne, és így ezekmiatta "szûrõk" miatt el sem jut a pályázatod ahhoz a kulcsemberhez aki valójában majd a fizetésedet adná. Nekem is volt már olyan céggel dolgom, akiknél nem lehetett áttörni a rohadt titkárnõn az igazi fõnökig. Továbbá oylannal is, ahol én elmondtam valamit (amit hiba volt õszinte voltam) és õk meg belemagyaráztak egy klisét egy sablont az meg már egyiket sem érdekelte, hogy valójában egyáltalán nem is amiatt jöttem el az elõzõ helyrõl. Szóval oda se figyeltek arra amit mondok, hanem hoztak egy elõitéletet magukban aztán simán átlapoztak rajtam. Ilyen is van.
Ja meg még olyanak is voltam a fültanuja, munkahelyen, hogy valakit azert nem vettek fel, mert egyszerûen nem tetszett a fényképe (hallottam ahogy elkezdték cikizni, mert sötétebb a bõre)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! Szóval ez egy általános jelenség akkor, ki vagyok szolgáltatva, vagy sokkal jobban föl kell kössem a gatyát, pofátlanul hazudjak milyen jó vagyok a munkára. Sajnos egy ideje téma nálam az álláskeresés, és bõrzéken meg azt látom micsoda nagy felfújás van: karrier, színes prospektusok, vidám arcok, lobogó nyakkendõk. Közbe meg egy szó sem igaz ebbõl, maffiaszerû a rendszer. És valóban, siránkozni könnyû, ahelyett hogy ezt az energiát megélhetésre fordítsam, de akkor is kib....s ez, egyetértek jónéhány hozzászólással.

Már volt egyszer nyelvpiercingem de szúrás után 9hónappal ismét bedagadt a nyelvem és most szeretnék újra csináltatni. Szerintetek merjem? Mert a sokan azt mondják hogy mi van ha megint bedagad és megfulladok.

Legjobb válasz: Én nem hallottam olyanról hogy valaki nyelvpiercing miatt fulladt meg :O Én másodjára csináltattam meg nemrég, mert elsõre is tetszett meg hiányzott is :) Másodjára nem is dagadt annyira be, remélem hamarabb is gyógyul :)

Én nem hallottam olyanról hogy valaki nyelvpiercing miatt fulladt meg :O Én másodjára csináltattam meg nemrég, mert elsõre is tetszett meg hiányzott is :) Másodjára nem is dagadt annyira be, remélem hamarabb is gyógyul :)
Jól mondják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!