Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha azt mondják, (86 db)

Van egy angol cocker spánielem tkves, és érdekel a kiállítás de félek belevágni! Mi van ha azt mondják nem szép?

Mik a követelmenyek? A standardnek elvileg megfelel, miket kell tudnia, kutya kiállítók véleménye érdekel! Egy éves most, nem kestunk el?

Legjobb válasz: ezek alapján a képek alapján semmit nem lehet látni. Elkésni nem késtetek le semmirõl. Rendesen kell állnia, ajánlom menj és nézz meg 1-2 kiállítást és akkor majd tisztábban látod a követelményeket.

ezek alapján a képek alapján semmit nem lehet látni. Elkésni nem késtetek le semmirõl. Rendesen kell állnia, ajánlom menj és nézz meg 1-2 kiállítást és akkor majd tisztábban látod a követelményeket.
A kérdező hozzászólása: Kép róla : http://kepfeltoltes.hu/view/121230/DSC_0501_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/121230/DSC_0493_www.kepfeltoltes.. persze kozmetikába menne elõtte, a haját kiszednénk
A kérdező hozzászólása: Köszi ment a zöld kéz
Nem kell vágatni a szõrét, csak trimmeltetni. Nekem annó a tenyésztõ akitõl vettem mindent elmondott amit tudni akartam. Kérdezz rá a te is, õ biztos tudja. Állni, ülni, pórázon sétálni..stb ilyesmit biztos tudnia kell. Szép kutya, az enyém fekete.
Olyan kozmetikába vidd, ahol valóban értenek hozzá, hogy hogy kell kiállításra trimmelni. Az jó, ha eddig sem volt nyírógéppel nyírva. Tanítsd meg, hogy asztalra téve nyugodtan álljon, illetve arra, hogy engedje megmutatni a fogát is. Láb mellett se árt tudnia futni, sétálni. Törzskönyve, tulajdonosi átírása legyen rendben.
Nincs mit vesztened, vidd el nyugodtan. Nézegess a neten videókat és akkor fogod látni nagyjából hogy kell viselkedni a kutyának, hogyan kell beállítani, stb. Vegyél egy felvezetõpórázt és gyakoroljátok sokat a beállítást(asztalon is), a fogak ellenõrzését és a szép, egyenletes ügetést. Az semmiképp ne tántorítson el, hogy netán nem tetszik majd a bírónak, neked úgyis õ marad a legszebb. Én is úgy megyek el mindig kiállításra, hogy leszarom mit gondolnak mások, úgyis én viszem és én is hozom el a világ legszebb és legjobb kutyáját :) Ha 3-4 kiállításon is azt mondják, hogy inkább ne vidd ezt a kutyát, mert nem olyan szép, akkor meg éli tovább kedvencként az életét, nincs azzal semmi baj. De egyébként a képek alapján szép a kutya, bár jobb lenne egy oldalról beállított képet látni.
tenyésztõket kérdezz meg errõl - elsõsorban a kutyád tenyésztõjét érdemes - szerintük milyen minõségû a kutya és milyen bírókhoz érdemes nevezned. mivel kozmetikázós a fajta arra is érdemes kitérni, hogy hogyan kell show minõségûre felkészíteni a szõrét (ahogy írták is, spánielt nem nyírni, hanem trimmelni kell).
A kérdező hozzászólása: Spániel ápolásaval tisztában vagyok, nyáron volt kozmetikába utoljára :-D de most megyünk majd megint januárban, trimmelos kutyus ! Köszi a válaszokat.

Mit jelent, ha azt mondják valakinek, hogy "kedves arca"van?

Nekem mondták, de megjegyezném, se szép nem vagyok, se mosolygós típus, szal nem értem. Én csak arra mondanám, aki mosolygós...

Legjobb válasz: Mikor valakinek azt mondják kedves az arca akkor szerintem nem is a szépségre gondolnak hanem a kisugárzásra.

Mikor valakinek azt mondják kedves az arca akkor szerintem nem is a szépségre gondolnak hanem a kisugárzásra.
Rokonszenves, bizalomgerjesztõ, szeretetteljes.
Szimpatikus, aranyosnak tûnõ személyre szoktam mondani. :) (nem kell ehhez vigyorogni)
Arra gondolnak, hogy nem úgy nézel ki, mint egy sorozatgyilkos:)
hát én arra mondanám akivel szívesen beszélgetek, aki olyan kedvesnek tûnik...:D
Rokonszenves, szimpatikus, jó a kisugárzása

Két nő (barátnők) esetében mit jelent a testi-lelki kapcsolat? Mit takar, ha azt mondják, hogy két ember között testi-lelki kapcsolat van?

Van olyan ember, akivel ilyen kapcsolatban vagy? Hogy jellemeznéd?

Legjobb válasz: Ez azt jelenti,hogy nem csak lelkileg van hozza kozel,nem csak siman jo baratnok,hanem neha felfedezik egymas testet is :) volt ilyen nekem is...de en biszex vagyok.

Ez azt jelenti, hogy nem csak lelkileg van hozza kozel, nem csak siman jo baratnok, hanem neha felfedezik egymas testet is :) volt ilyen nekem is...de en biszex vagyok.
Ha testi lelki, az már leszbikus, de javítsatok ki.Én férfi vagyok, de ha néha a haverom be...ná , akkor azthiszem homokos lennék.Nálatok ezt úgy hívják leszbikus.
akkor bisex.Még rosszabb szerintem.
Nem feltetlenul leszbikus, biszex is lehet... De a kerdesbol nem derul ki pontosan...:)
A kérdező hozzászólása: de ez a kifejezés mindenképpen szexualitásra utal? szerintem nem feltétlenül, de lehet, hogy én tudom rosszul
Búza.
de, az elsõ szó a szexre utal :)


Az mit jelent, ha azt mondják, hogy jellegzetes angyalarcom van?

Sokan mondták már,hogy angyalarcom van.

Legjobb válasz: Bárgyú, kalácsképed van.

Bárgyú, kalácsképed van.
Hát, azt jelenti h nem ördög, hanem angyal. Egyébként nem értem a kérdést...
coffolt csõröge fejed van!!
Mint Cupidonak
Te is a mennybõl pottyantál, úgy tûnik az arcodra estél.
Ha pasi vagy akkor azt jelenti, hogy ronda vagy mint áztatott trágya, ha csaj vagy akkor meg azt, hogy tologatnának mint részeg paraszt bácsika a talicskát.
Nekem is mondják gyakran, szép vagy te is, mint ėn

Mit jelent ha azt mondják egy felnőtt emberre hogy "életképtelen"? Milyen egy ilyen ember ha egyedülálló, és ha családja van?

Legjobb válasz: Életképtelen a nagybátyám. Csütörtökön lesz 40 éves, az anyjával él, egész nap a gép elõtt ül, mert online parasztozik, néha-néha megcsinálja a munkáját keserves könyörgés után. Még talán soha nem mosogatott el maga után, kaját soha nem csinált még magának. A múltkor a 60 éves nagyim vágta le a füvet amíg ez a balga az ágyon döglött, mert neki épp "fájt a háta". A mikróba nem képes betenni az ételt mert letörne az ujja. Ja, és ezek mellé, közösségi élet? Család? BARÁTNÕ? Felejtsd el, szóba se áll egy nõ ilyen palival...

Életképtelen a nagybátyám. Csütörtökön lesz 40 éves, az anyjával él, egész nap a gép elõtt ül, mert online parasztozik, néha-néha megcsinálja a munkáját keserves könyörgés után. Még talán soha nem mosogatott el maga után, kaját soha nem csinált még magának. A múltkor a 60 éves nagyim vágta le a füvet amíg ez a balga az ágyon döglött, mert neki épp "fájt a háta". A mikróba nem képes betenni az ételt mert letörne az ujja. Ja, és ezek mellé, közösségi élet? Család? BARÁTNÕ? Felejtsd el, szóba se áll egy nõ ilyen palival...
Nem talpraesett, mások nélkül sehol nem lenne. Szingliként: szüleivel él, nem tud magának normális anyagi körülményeket teremteni, rá van szorulva mindenkire aki segíti õt. Családban szinte ugyanez..
Ezt mondtam az exemnek.Ez a szó magáért beszél.
Szerintem meg aki nem képes gondolkodni magáról.. Nekem sincs melóm, ebben az országban nem is könnyû találni, legalább is felénk. Az, hogy vár a kaja megmelegítésére, lehet kényelem meg idegbetegség, de igen ez is... De pl. egyik ismerõsöm, fiú, vitt be sütit munkahelyére névnapján, vagy szülinap és a dobozzt amiben volt nem hagyta vizszintesen, hanem felállította..és ott égette a fejét az összeomlott sütivel, mert annyi esze nincs, hogy nem égés normálisan vinni valamit, akkor is ha nem menõ táskában teszi ezt... Krumplit már sütött magának, bár kiváncsi lennék hogyan, meg tényleg nem képes ellátni magát, ha nincs ott az anyja...
Életképtelent arra mondják aki képtelen a saját lábán megállni, aki arra sem képes, hogy egy egyszerû feladatot elásson. Aki 30 évesen még az anyja nyakán él úgy, hogy a cipõjét is az anyja köti be. Aki elmegy a boltba és áll a polcok elõtt mert képtelen eldönteni, hogy melyik wc papírt vegye meg. Családos embernél meg akkor mondják, ha képtelen a társa nélkül bármire is. Ha arra nem képes hogy egy teát csináljon magának vagy egy tojásrántottát. Inkább éhezik, és megvárja a párját. Aki nem képes a mosógépet elindítani.
nem tudja, ennyi idõsen sem, hogy melyik a parizer vagy téliszalámi, vagy sonka, vagy bármilyen étel közt különbség, vagy bármilyen más dologban mi a jó...most ez nem a csávó, hanem még példák
Épp pár órával ezelõtt gondoltam azt, hogy teljesen életképtelen vagyok. De amit itt írok... Ezek szerint talán mégsem. Vagy nem ennyire. Még az is eszembe jutott, hogy kiírok egy kérdést, hogy mások szerint is életképtelen vagyok-e, de mivel arra számítok, hogy kapnék hideget-meleget, inkább kihagyom. Épp eléggé magam alatt vagyok a felismeréstõl.
Aki nem talpraesett és nem tud egyedül elintézni magának semmit.Én szerencsére nem vagyok az, pedig nagyon sokan akarják, hogy életképtelen, lelkisérült lúzer legyek.
Ez érdekes kérdés! Mert például azt, hogy a normál (szezonális)influenzába hányan halnak bele, azt nem mondják be minden nap.
Berendeltek 6.000.000 oltóanyagot, ezt el kell adni, különben annyi. Az oltóanyagot miért rendelték be? Hááát, valakinek jó biznisz volt, elhiheted! Eladni is jó biznisz, annak, aki részt vesz a folyamatban. Nem te vagy az, ne aggódj :-) A média meg azért ad hírt róla, mert ezt nyelik most az emberek, mindenki errõl beszél, ha kijönnek egy új halálhírrel, azonnal rohamosan nõ a nézettség/hallgatottság/olvasottság. Ilyen egyszerû.
Egyetértek az elõttem szólóval, és annyit mondanék még, hogy attól függetenül hogy a média hatalmával tisztában vagyok, teljesen ki vagyok készülve a hírektõl. Nem értem hogy ez miért jó. Én is ksmama vagyok és soha nem oltattam be magam sima influenza elleni oltóanyaggal sem és most rettegek attól, ha netán beadatnám milyen hatással lenne a szervezetemre és fõképpen a gyermekemre. A dokim azt mondta hogy ne oltassam magam, mert nem volt idõ tesztelni. De a média egyszerûen megõrjít. Nem bírom már tovább komolyan. :-(( 27 hetes kismama
Õrület!!!Elegem van ebbõl az egészbõl...Itt segíteni kellene egymást, nem indulatoskodni.
Jézusom, elõjöttek a komplexusok.....
Még csak annyit, hogyha te olyan fene nagy értelmiségi vagy, akkor nem írogatnál ide felelõtlenül, és riogatnál embereket, tele helyesírási hibával. 3 diplomás kismama (közülük egy közgazdasági)
Nem szeretném. Zárjuk le a vitát, te nem oltattál, én igen, de szerintem egyikünk se beszéljen rá másokat a saját álláspontjára.Nem vagyunk orvosok, gyógyszerészek. De a véleményem akkor is fenntartom: ez nem pénz, vagy politika kérdése, hanem színtisztán egészségügyi, és ezen az alapon is kell dönteni.Ha az állam nyerészkedik rajta, de én 38 hetes kismamaként nem kerülök intenzívre, akkor ki nyert többet? Jó egészéget és kívánom hogy influenza mentesen átvészeld a telet.
jaj, anyám...vártam már h mikor jön megint a helyesírás...:D ez azoknak a fegyvere akik bele akarnak kötni valamibe, de nemtudnak mibe. tudod, borzasztó látni az ilyen felnõtteket, mint te, akik ennyire naívak (egészségügy, politika, pénz), ésmég ki is jelented h nemvagy pártelkötelezett sem. gondolom azért 20on felül vagy már. ennyi évesen már lehetne önálló véleményed magyarország politikai életérõl, és szavazni is járhatnál. persze nem muszáj se szocra, se vikire szavazni. fura amúgy, mert nekem az a tapasztalatom, h az értelmiségiek ponthogy NEM oltattak, ezt támasztja alá a környezetem is, és teis pont ezt erõsíted meg, mivel te oltattál, de az értelmiségtõl messzinek tûnsz. ui: szeretnéd h leírjam mégegyszer mind a 2 levelemet "helyesírási hibák nélkül"?
Még csak annyit, hogy kár volt veled leállni vitázni, amikor még helyesen írni sem tudsz, és nagybetûvel üvöltözöl.A beoltottak nagy része értelmiségi.Eddig nem láttam az okát, de most már értem. Nyugodtan lepontozhattok, de kérlek benneteket, hogy csak megalapozott tények alapján riasszatok el bárkit is az oltástól, mert a felelõsség közvetve a tiétek lesz.
Magyarországon élek, és dolgozom.Nem vagyok szoci sem.Egyszerûen úgy gondolom, hogy az emberek már alapból mindenrõl és mindenkirõl csak a rosszat feltételezik.Sztem a politikusok nem innen viszik a pénzt, ez tuti.EU. pályázatok stb., és ha abból a 200Ft-ból csak 50Ft marad az egészségügynek már megérte.Én beoltattam magam.Került Oft-ba, férjemnek úgyszintén.Család nem oltatott, elkapták, 3* voltak gyógyszertárban, 3*7500Ft (szopogatós+lázcsillapító+homeós bogyó+doki által felírt gyógyszer+vitaminok).Na ezeken van csak a haszon (a doki által felírt kivételével), ami tuti hogy nem az államnak megy.Kár hogy egy egészségügyi fontos kérdésbõl is politikai kérdést csináltak.Kíváncsi vagyok, ha Vikiék lennének hatalmon, mekkora lenne az oltottsági arány. Akkor nem lenne gond hogy az a csoró állam 200 Ft-ot rátesz egy oltóanyagra, mi? Még egyszer hangsúlyozom, nem vagyok egyik párt pártján sem.
bocs, nermjól olvastam, m nemvagy nõvér. de h te nagyon nemlátsz tisztán, az tény. isteneeeeem, hogy lehetnek még ilyen emberek???? akik bedõlnek annak h a plusz pénz az egészségügybe megy???? és egyáltalán. te tudsz olvasni?????? hol írtam én olyat h sajnálom a pénzt az egészségügytõl, azt írtam, hogy én nemfogok a sok ..... politikusnak a zsebébe adni azt a 200-300 ft-ot, mert hogy AZAZ Õ ZSEBÜKBE MEGY ÉS NEM AZ EGÉSZSÉGÜGYBE, CSAK AZ ILYEN ANÍVAK MINT TE, MÉG AZTHISZIK H AZ ÁLLAM MAJD TÁMOGATJA AZ EGÉSZSÉGÜGYET. HOLÉLSZTE??????
úgyláccik tesem érted a lényeget. és csukott szemmel és füllel élsz ebben az országban. kár h nõvér vagy....én sem sajnálnám azt a 200-300 ft-ot ha az télleg az egészségügybe menne. de ezaz ország nem errõl híres sajnos, h a pénzt oda adja, ahol szükség van rá. errõl eddig nemhallottál? hány éve élsz te itt????
Én nem sajnálom azt a 200-300 Ft hasznot, mivel az eü-s dolgozók pluszmunkáját, valamint a szállítást is ki kell fizetnie az államnak.Valamint egyre bõvítik azoknak a körét, akik ingyen kaphatják... Akik sajnálják ezt a kis összeget, biztosan régen kellett kórházban feküdniük.Én pár héten belül szülök, és még a WC papírt is nekem kell bevinni.Tudok olyan kismamáról, akivel hazavitették a véres lepedõt kimosni, mert nem volt mosópora a kórháznak.Szomorú, hogy ilyen helyzetben is sajnáljátok a hasznot a magyar egészségügytõl.Kerülhettek még ti is kórházba...
Kedves 10:32-es. Dehogy ítélek én halálra bárkit is! Nekem az a problémám, hogy pont annyi érvet lehet felhozni az oltás ellen, mint mellette. Az orvosok sincsenek egy állásponton, az országok sem egységesek (lásd kismamák, pici gyerekek oltása). Én azt veszem észre, hogy pl. itt a fórumom és való életben is az van, minenki a mások oldalon ( oltani vs. nem oltani) állókat tartja ostoba birkának, meg agymosottnak, meg manipuláltnak. Szerintem ez nagyon nem jó, ugyanis mintkét oldal milló érvet és tényt tud amögé tenni, amit õ jónak vél. Vagyis a saját szempontjából mindenki tudja magát igazolni. Ezért nehéz kérdés ez.
10:16 ott van a másik kérdésben a KSH statisztika a szezonális influenza halottjainak számáról 2001-ig visszamenõleg. Hát nem sok évben volt belõlük több, mint már a h1n1tõl, csakhogy a h1n1 járvány még sehol se tart és 2 évig lesz jelen... Mellesleg szezonálisban tényleg halálukon levõ emberek haltak bele, de könyörgöm, egy krónikus beteget ne ítélj már halálra. Én is asztmást voltam, kigyógyultam belõle és vígan élem életem, pedig nagyon súlyos asztmás voltam, életem elsõ néhány évét kórházban töltöttem miatta. Marha jól esne, ha meghaltam volna influenzában és mindenki azt hazudná, hogy amúgy is meghaltam volna. A helyzet az, hogy a rákos nõ és az egyik tüdõbeteg férfi voltak veszélyes állapotban, az összes többi embernek még élnie kellett volna éveken vagy akár évtizedeken át. Õszintén sajnálom a nagyszüleidet, de ezt miért hozod összefüggésbe pont az oltással? Persze nyilván egyszerû az oltást hibáztatni és ezek szerint a szemléletmódodnak is kedves, de szerintem attól még nevetséges a párhuzam állítás pláne hogy mindkettõjüknek baja lett. Szerinted mennyi a valószínûsége annak, hogy másfél millió beoltottból senkinek semmi baja és õk ketten együtt betegek lettek tõle és az egyikük már kórházban van? Remélem nekik nem mondtad ezt a dolgot, mert gondolom nagyon jól esne nekik, ha neadj Isten valami komolyabb dolog történne velük és a család azzal "búcsúzna" tõlük, hogy õk tehetnek róla... A helyzet az, hogy 80+ éves emberek nagyon knönyen és nagyon gyorsan le tudnak épülni. Az én egyik nagyapám minden évben a télire való fát maga gyûjtötte és hasogatta össze aztán egyik évrõl a másikra, gyakorlatilag 1-2 hét alatt szinte teljesen megvakul, járni alig bír és remegnek a kezei, vele ez 82 évesen történt, mégse próbálunk felelõst találni, mert ez teljesen felesleges, sokkal fontosabb, hogy törõdjünk vele, szeressük és támogassuk akkor is, amikor már az öregség legyõzi. Az õ felesége pedig egyik NAPRÓL a másikra Parkinson kóros lett, remeg és egyik családtagját se ismeri fel szinte soha.
Szerintem ez "felsõbb" utasításra is történhet, a lakájmédia pedig hûségesen szolgál és a jutalom nem marad el.A világméretû gyógyszerlobby pedig kaszál, hiszen ezért dobták az emberiségre ezt a mocskos vírust.Az ebbõl származó bevételbõl is jut valamennyi a kiszolgáló médiának.Ez persze nem csökkenti a vírus veszélyének jelentõségét az valós sajnos, eltekintve a média által gerjesztett rémhírektõl.
Csak hogy a kérdésedre is válaszoljon valaki: a média a reklámok árából (is)szerez pénzt.Tehát minél nézettebb egy csatorna, annál többe kerül a reklámozóknak egy reklámot leadatni, és persze mindenki a nézettebb csatornán szeretne reklámozni, hogy fogyjon a terméke. A média dolga a tájékoztatás.Lehet hogy túlzásba viszik, de én inkább tudni szeretnék ezekrõl az esetekrõl is, hogy ennek tudatában dönthessek.
Így van, ne nézd az idõt! Amíg jól esik neki, addig egyen, ne maradjon éhes!!! Üdv, 3fiús anyuka.
Le leszek pontozva, de nem érdekel. Milliószor írtam ki hasonló kérdést különbözõ fórumokon. Babám 1.5, de inkább 2, volt hogy 3 órán keresztül FOLYAMATOSAN a mellemen volt. Azt sem tudtam mi fán terem a szoptatás, így hagytam. De gyûlöltem szoptatni, mert fájt és ugye 2 órán keresztül semmit nem tudtam csinálni. Háromszor hívtam szoptatási tanácsadót, hogy nézze meg, jól van-e mellen. Végre a harmadik alkalommal egy hozzáértõ jött, aki kiakadt, hogy egy 2 hónapos baba ne legyen mellen ilyen sokáig. Fél óra max. Utána tegyem be a cumit vagy vonjam el a figyelmét mással, mert csak komfortszopizik. MEgfogadtam a tanácsát, bár nem fél óra, hanem 40-45 perc után vettem le mellrõl. Utána nagyon jól beálltak a rövid szopik. Nekem is mindenki azt mondta, hogy majd idõvel csökken az idõ, gyorsabban fog szopni. Nálunk szerintem ez soha nem jött volna el, mert a lányom imád szopizni. Mivel nem szerettem szoptatni, meg állandóan aggódtam a tej mennyisége miatt, így 4 hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást. 8 hónapos korában már csak napi egyzer szopizott, de az sem volt elég egy evésre. Aztán most 1 hete kipróbáltam, hogy mit csinál, ha egy nap többször szoptatom meg. Hát kész volt tõle. Tiszta zizi lett, amikor levettem mellrõl. Próbáltam cumit beadni neki, de megfogta és jó messzire elhajította és visszafodrult a mellemhez. Na, csak annyit akartam kihozni ebbõl, hogy ha már az elején úgy csinálom, hogy nem hagyom órákon keresztül a mellemen, akkor talán élveztem is volna a szoptatást és nem kellett volna táppal sem pótolni.
A kérdező hozzászólása: ja, kb egy szopinál 130at eszik, a napi 600 megvan neki!
Ugyan már. Kisfiam volt hogy 1 órát is szopizott, közben szunyókáltunk is:-) Nem kell ezzel foglalkozni, nem gond ha lassabban eszik. Ez nem lóverseny. A mennyiség meg teljesen jó. Addig szoptasd, amíg õ akar, ne az órát nézd.
Az én fiam ennyi idõsen kb 1 órán át szopott, mire tele lett a pocija, és még néha el is aludt közben. Ezt bízd a kicsire, õ tudja a legjobban mennyi idõ kell neki.
Eleinte nálunk is sok idõ volt a szopizás, volt egy óra, az biztos. Aztán fokozatosan megerõsödött, egyre intenzívebb lett az evése, és egyre csökkent az idõ. Már nem emlékszem, hogy mikor ment fél óra alá, szerintem lehetett 2-3 hónapos. A véleményekkel nem kell minden esetben foglalkozni, minden gyerek más és más. Inkább tartson 1 órát, és lakjon jól, mint fél óra szopi után hozzátáplálásra legyen szükség.
így van, ahogy elõttem írják! Ne nézd az idõt, ilyen kicsi babának a cicid a "minden": étkezés, élvezet, melegség, puhaság, nyugalom, "anyával egyek vagyunk". Ettõl ne foszd meg , és nincs olyan mennyiség, hogy "KELL". Van hogy egyik szopinál többet, aztán kevesebbet szopizik.
A rövid szopi min. fél órát jelent. Az enyém soha nem végzett 5perc alatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Most a reggeli szopit már úgy csináltuk, hogy 1 cici, és ameddig kell neki!
Neked mi a fene bajod van?
De mi a f*szért nem ????? :((((
Ezmiez a kérdés?Aki kitalálja, mit akart ezzel, adok neki egy pacsit.
A kérdező hozzászólása: az hogy a lányoknak semmi sem jó
Nem igaz, nekem jó, ha süt a nap, ha finomat eszem, ha rám mosolyog valaki, ha szeretkezem, ha szerelmes leszek, ha paradicsomlevet iszom, ha cicát simogatok, ha kutyát sétáltatok, ha stb stb... Akinek meg semmi sem jó, az neki a legnagyobb baj, mert semminek sem örül a tyúkszaros, rövid életében, aztán egyszer csak meghal, még megbánni sem tudja, hogy neki semmi sem volt jó. Ó, eléggé kisarkítottam a témát, elnézést, biztosan találsz majd olyan lányokat is, akiknek úgy vagy jó, ahogy vagy.
sztem öszintén mond meg neki hogy ."figyu bocs de ez nem fog menni "
nem vagy az esetem.. a szavak csodákra képesek
Több dolgot is tehetsz - Nem mondasz neki semmit és majd rájön. - Finoman meg mondod neki. - Megkérsz valakit, hogy mondja meg neki.
A kérdező hozzászólása: Szerintem az utolsó a legjobb... De mindenkinek kössz am a válaszokat!
Õszintének lenni a legjobb és a legcélravezetõbb és persze el kerülöd vele az esetleges félreértéseket, mond meg neki, hogy kedves, aranyos lány szép is de neki nem vagy az esete no ez elég sablon szöveg így hozz fel esetleg példát vagy mutass rá 1 fiúra, hogy nézd õ jól néz ki szerinted? És lehet azt mondja, hogy igen de nem az esete, persze nem kell rámutatni de ezt õ is beláthatja hogy ez így van.
mennyi idõs vagy? mert 13 éves korban pl jobb msnen megmondani sztem úgy kevésbé sérül a másik. viszont idõsebb korban meg jobb a szemébe mondani, mert úgy tisztességes.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok.
bocsi hogy ide irok de most regiztem és már feltettem 2 kérdést is és a kérdéseid menüpontban nincs semmi. hol tom megnézni a vlszokat vagy egyántalán a kérdést? köszi a válszt
privibe lécci

Mi van olyankor, ha azt mondják, a kiáramlási pályákat nem látják a babánal a fekvés miatt?

a 18 hetes uh-n nem látták most 20 hetes vagyok és senki nem nézte azota!!!Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Ha rendesen érzed a baba mozgását nagy baj nincs csak a terhesség vége felé szokták ezt nagyon komolyan venni. De keress fel egy orvost ha ez nem nyugtat meg

Ha rendesen érzed a baba mozgását nagy baj nincs csak a terhesség vége felé szokták ezt nagyon komolyan venni. De keress fel egy orvost ha ez nem nyugtat meg
Ha valami baj lenne, szóltak volna és újra megnéztek volna nem sokkal utána. Ha jól vagytok és növekszik, ne izgulj! Néha tényleg úgy fekszenek a picurok, hogy nem látszik valami, eltakarja a méhlepény egy részét, a köldökzsinórt. A következõ vizsgálatnál minden rendben lesz. A keringést speciális ultrahangon is meg tudják nézni.
Én is ugyanigy jártam a 18-20.heti ultrahangomnál, de annyi külömbséggel, hogy (én külföldön élek és itt nem orvos ultrahangoz hanem sajnos olyan emberek akik 2 éves iskolát végeztek). A 'kedves'ultrangos nõ, kétszer 45 percig azaz másfél órán át ultrahangozott, mert a baba fekvése nem volt jó neki. Sõt a végén még odavágta, hogy majd egy röntgenes elemzi a leleteim!!! A vége az lett, hogy semmi baja nincs a babának, csak egyszerüen ki nem állhatja az ultrahangot! A tieddel sincs semmi baj!
az én babám most 30 hetes. 2 héte voltam 4 dimenzios uh-n, és azt mondták, hogy egyek hogy felébredjen a baba. a baba fel is ébredt, és ahogy elkezdték az uh-t, ugy tett mintha õ nem lenne ébren és ezt nem most csinálta elöször, mindegyiknél ezt csinálja(jó a 2 dimenzioson nem látni)de eddig a 4 dimenzioson mindig ezt csinálta, lehet, hogy nálad is csak annyirol van szó, hogy utálja az uh-t. sõt a védõnõnél is ezt szokta amikor a szivhangját nézi.mindig odébb megy, nagyon nehéz "befogni" a gyerek szivhangját.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!