Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha a pasi alig (5 db)

Mi van akkor ha a pasi alig néz a szemembe? Nem mer bele nézni? Zavarban van?

Nincs fél szemem meg ilyenek :D

Legjobb válasz: ign!..az azt jelenti hogy nagyon tetszel neki..es azert keruli a szemkontaktust...de ha neked is tetszik keresd a szemkontaktust..ha ez megvan johet a kacsitngatast..ha ezen is tul vagy es o is visszakacsint akkor jo uton haladsz!!!!!!az azt jelenti hogy te is teszel neki...utana jol johet ha elobb kiderited h tanyleg tetszel-e neki?..ha a valasz igen..akkor mar csak a szerencsen mulik meg az idozitesen hogy osszejojjetek!!!!!!..sok sikert!!!!!drukkolok hogy osszejojjon!!!!!! puszy!!!!!!

ign!..az azt jelenti hogy nagyon tetszel neki..es azert keruli a szemkontaktust...de ha neked is tetszik keresd a szemkontaktust..ha ez megvan johet a kacsitngatast..ha ezen is tul vagy es o is visszakacsint akkor jo uton haladsz!!!!!!az azt jelenti hogy te is teszel neki...utana jol johet ha elobb kiderited h tanyleg tetszel-e neki?..ha a valasz igen..akkor mar csak a szerencsen mulik meg az idozitesen hogy osszejojjetek!!!!!!..sok sikert!!!!!drukkolok hogy osszejojjon!!!!!! puszy!!!!!!
Az biztos, hogy zavarban van. De sajnos, az nem biztos, hogy azért, mert tetszel neki. Ha azért van, azt észreveszed:) - különben meg gyáva:)

Új pasi, első alkalom, Ti megmondanátok, hogy bocs, én akarok alul lenni? Vagy mi van, ha nem veszem le a melltartómat/toppomat? 20/L

Általánosságban kérdezem, mert most nincs, de ezel?tt volt bajom ezzel. Nem egy éjszakás kalandokról beszélek.

Legjobb válasz: Hát én nem fekszem le senkivel, aki nem veszi le a topját...

Hát én nem fekszem le senkivel, aki nem veszi le a topját...
De olyat már hogy nem veszed le jó szagú ... Necsináld már, amíg ennyire szégyenlõs vagy kuki közelébe ne is menj. Szegény srác alig várja hogy pucéron láthasson:) Te meg elrontanád?!
Szia. A toppos/melltartós téma elég gáz, de vannak ilyenek. elsõsorban gondold át, hogy miért is akarod azokat magadon tartani. Másodszor ha már valaki eljutott odáig, hogy szexuálisan együtt akar veled lenni, akkor nem érdekli a tested apró hibái. Az a kérdés, hogy hogyan mondod meg, hogy hol szeretné lenni. Én megfogom a pasim vállát és gyengéden de határozottan fordítom oda ahol szeretném, hogy legyen:) Általában érti a célzást hogy mit szeretnék. Ha nem értené meg ebbõl, akkor simán mond meg neki, hogy te jobban szeretnéd ha alul/felül lehetnél.
Ha nem szeretnéd mutogatni magad, akkor elsõnek szeretkezz sötétben. Aztán pedig gondolkozz el: a fiúk NAGYON vizuálisak. LÁTNI SZERETNE! És biztos, hogy szépnek látna... Képes lennél megtagadni tõle?
Nem kell mondani, elég, ha úgy irányítod a dolgokat... Amúgy annyira gáznak tartod a melleidet? Lógnak?
szerintem sem fog kényszeríteni, hogy csakazértis, most te legyél felül :D
Szerintem csak akkor szeretkezz, ha mar megbizol annyira a parodban, hogy mersz levetkozni elotte. Az, hogy milyen pozicioba akarod meglehet mondani de en altalaba inkabb jelzem..:)
Paraszt a pasid. Dobd a p*csába :D
Az a kérdés, hogy téged is zavar-e a plötty. Ha igen, és szereted a párod akkor sportoljatok együtt! (Nyilván õs sem tökéletes...) Örülj neki, hogy téged szeretne csinosabban nem egy másikat!
165 cm 65Kg-mal sem lennél kövér.
Figyelj lehet ezzel csak azt akarja sugallni, h nála jobba úgyse kapsz.
Ha àllandóan ez lenne a téma megmondanàm keressen màst aki bejon neki, én is talàlok olyat akinek így is tetszem és ennyi
#10-es elírtam, nyilván nem voltam soha 160 :) 60 akart lenni :) ))
Én a helyedben kidobtam volna már. Nincsen baj a súlyoddal , egyszerûen nem vagy piszkafa, inkább nõ:) Nekem több a feleslegem, 20 kiló. De a férjem 30 kiló plusszal ismert meg, és ha lesz erõm, és kedvem:) leadom a maradékot is. De soha egy bántó szót se mondott rám ez miatt. Ha mondott volna, megmondom neki hogy ha nem tetszik minek jött velem össze, és mutatnám merre van az ajtó. Lehet menni. Kész. Ha fogyni is szeretnél esetleg, csak saját magadért tedd, ne másokért. Ha továbbra is piszkál, dobd ki, mert lelkileg nagyon meg fog viselni ez, tönkreteszi az önbizalmad.
de igen, bunkó. és nem, nem mond ilyet a barátom, mert nem egy paraszt.
160 kilós nõ?? jól megtermett vastag csontú sportoló férfi nincs 160 kiló.
Insanity !
Sztem is bunkó. Aki csipkelõdik, az nem a testsúlyoddal kapcsolatban csipkelõdik!Pláne az ember párja. Ha már céloz a túlsúlyra, akkor azt is kedvesen kellene tennie, nem pedig így.... Pl rajtam is van, és az a pasi, akivel sokat civakodtunk, mindig kedvesen úgy szólt hozzám, hogy "husi". És tõle ezt szerettem is hallani! Szóval van különbség tahóság és csipkelõdés között...
sztem nem bunkó, hanem csipkelõdik én is volt, hogy csináltam ilyet, persze általában csak akkor, ha elõször a lány csípett :DD persze volt hogy nem vette le a lány hogy csak húzom, és ezt kimutatta, akkor bocsánatot kértem tõle és kiengeszteltem valamivel beszéld meg vele, hogy ez téged bánt, és nem veszed a viccet, s komolyabb lépéseket csak utána tegyél
én csak a magam tapasztalataiból tudok kiindulni. volt h egyszer sikerült 160 fölé mennem egy icipicivel (167 és amúgy 55) még egy régebbi kapcsolatomban és iszonyat gáznak éreztem. Exanyósom folyamat szekált érte meg beszólogatott. Egyik este megkérdeztem az akkori párom, h tényleg ennyire gáz? Mi lesz, ha 200 kilósra hízom? az volt a válasz, h akkor veszünk egy nagyobb ágyat cicóka.
A kérdező hozzászólása: Tényleg csak bunkó és kész? Másoknak nem mond ilyet soha a barátja?
A kérdező hozzászólása: Jó, tudom, hogy van rajtam valamennyi, ami jobb lenne, ha nem lenne. Na és nálam õ aligha lehet kritikusabb, mert én ezzel tisztában vagyok. Csak azt nem értem, hogy, ha ez nem tetszik neki, akkor miért van velem? Vagy, ha velem van és elfogadja ezt, akkor miért jön elõ ezzel? Bocs, ha ismétlem magam, de ki vagyok akadva.
csontozata válogatja, de sztem ez még nem kövér max, a tipik van rajtad mit fogni kategória.
Ez egy idióta.... hagyd ott minél elõbb egy olyan beszólással, h "én meg nem szeretem a kisfarkúakat" :D
Nem ismerem a barátodat, szóval mondhatnám azt is ez egy bunkó, hogy beszél már a barátnõjével VAGY áh tudod, hogy szeret, meg hogy piszkálódik néha, de csak viccbõl hisz ilyen. Te kellene eldöntened. Amúgy az én barátom is volt, hogy mondta, hogy kis husika, mert volt az oldalamon egy nagyon kicsi (160 cm, 47 kg). Szóval te döntsd el, mi a válasz a kérdésedre. :)


Mit csináljak ha van egy pasi akit alig ismerek mégis csak rá tudok gondolni és ki akarom verni a fejemből? Legalább annyira hogy ne csak rá gondoljak :D

ez valami fellángolás lehet,amib?l ki tudja mi lesz,de mivel ritkán futunk majd össze,ezért kezdeni kellene valamit az egésszel

Legjobb válasz: Igen ez vmi fellángolás lehet . És hogy hogy csak néha találkoztok ?

Igen ez vmi fellángolás lehet . És hogy hogy csak néha találkoztok ?
A kérdező hozzászólása: egy konditerembe járunk, ahol vagy összefutunk vagy nem
Miért akarod kiverni a fejedbõl?:D Szerintem inkább ha meglátod vagy összefuttok akkor menny oda hozzá és beszélgess vele. Lehet, hogy kialakul valami köztetek.:)
A kérdező hozzászólása: idegesít hogy nem tudok másra koncentrálni és hogyha lehet hogy találkozunk akkor össze vissza ver a szívem :D
Semmit nem tudsz csinálni, maximum annyit hogy tényleg odamész hozzá vagy pedig nem jársz többet abba a konditerembe. Akkor biztos elfelejtenéd. Ez a biztos módja hogy ne gondolj rá többet hosszútávon. Tapasztalatból mondom.

Mit tegyek ha az alakom miatt vannak gátlásaim a szexben és ez miatt találkozni sem akarok a pasimmal?

163cm körül vagyok és 60-62kg. régen mindennap edzettem (1óra bíró ica +bicikli )és ezért sztem némi izom is van rajtam vagyis mások azt mondják h a sulyomhoz képest nemrossz mármint nem folyok szét.. hát én pl a hasam utálom főleg a csipőm mert elég széles. a mellem túl nagy főleg hogy alacsony vagyok . a fenekem meg kicsi bár arra elkezdtem edzeni kerekedett.stb elég az alakombol tudom.a lényeg hogy van pasim úgy fél éve ismerem az utolsó 2 hónapban jöttünk úgy igazán össze . de akárhányszor lefeküdtünk ahogy elkezdett vetkőzetni szinte szorongtam ..a melltartot le sem vettem amit csoda h csak 1x jegyzett meg eddig..imádom és nagyon kívánom őt tényleg minden porcikámmal de vhogy mégsem megy.. nemrég megint elkezdtem fogyozni akkor fogytam 3-4kg t de stresszes voltam mostanában és visszajött és egy bálnának látom magam. a pasi hívott h na mikor találkozunk de valami kifogást keresek mindig mert nem akarom h lássa a testem:/ ő azt mondta szereti a husi lányokat mégsem ilyen lány a háttere pl telon vagy valami .. most úgy döntöttem 7napos léböjtbe fogok h legalább a hasam lejjebb menjen aztán találkozom vele.. amúgy a pasi pedig vékonyabb típus én őt így kívánom de nemtudom elhinni h ő kívánna még ha állandóan ezt is mondja.. valaki hasonló helyzetben esetleg? bocsi ha hosszú lett.

Legjobb válasz: Én somára edzetten. Azóta úgy nézek ki, mint egy teleszart búvárruha. :)

Én somára edzetten. Azóta úgy nézek ki, mint egy teleszart búvárruha. :)
7 napos léböjt? Ne legyél már anorexiás. Nem vagy kövér, a husisnak is csak a legalsó határa. A pasid bukik rád, különben nem keresne. A melltartóval sürgõsen le, mert az rettenetesen vágyölõ. Koncentrálj a jó szexre és kufircoljatok addig, amíg el nem felejted a gátlásaidat! Hidd el, ha akarod, menni fog! 23/L
Én is így vagyok, csak 3-4 kgval több. Én is feszélyezett vagyok a súlyom miatt, persze fogyózom. De ha együtt vagyok egy fiúval nem tudok arra gondolni, hogy-hogy nézek ki, igazi bombanõnek érzem magam.:)
Ha csúnyának találna nem jött volna veled össze.Nem udvarolt volna 4hónapig, hogy végre lefeküdj vele.Az elsõ együttlét után biztos dobott volna és nem hívogatna.Miét olyan nehéz elhinni, hogy tetszel neki.A nagy melleidért pedig biztos odáig lenne meg vissza.Tedd rendbe az önértékelésedet és enged át magad a pasidnak hagy szeressen.(Ismerõsöm egy jó képû izmos pasi.A felesége 120-130kg.Imádja a neje testét.)
A kérdező hozzászólása: köszönöm aranyosak vagytok:) sportolni mindenképp elkezdek mert ha neki valami csodafolytán tetszem magamnak akkorsem.. megpróbálok normálisan viselkedni nehogy azért hagyjon el mert nem jo a szex:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!