Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha a pasi (211 db)

Milyen jelei vannak ha egy csajnak tetszik egy pasi és többet szeretne tőle, mint barátság? Egyátalán milyen jelei vannak ha egy nőnek bejön a pasi? És mi van ha a pasi nem veszi észre ezeket? 22/F

Legjobb válasz: Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel

Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel
Ha bejössz a lánynak, azt ÚGYIS észreveszed!! :-) De ha szemez veled például, vagy feltûnõen néz, stb....
hát többféle jele van, ha pl netrõl van szó, akkor valószinûleg sokat irogat a pasinak, érdeklödik hogy hogy van, de mondjuk más helyen pedig, szórakozóhely vagy akármi, hát a csajok kacérkodnak szerintem, odanéz, harapdálja a száját, a földre néz, keresi a szemkontaktust, stb...szerintem egy pasi csak észreveszi az ilyesmit..
ha egy csaj felakarjá magára hivni a figyelmet, az ugyis sikerül neki, lehet h nem mindig pozitiv a dolog(pl harsány nevetéssel v hasonló, értitek) de akkoris valahogy:)
Merj belenézni a szemükbe, hidd el a lányok a szemükkel hódítanak :D Vannak akik nem mernek belenézni a szemükbe... ha belenézél és rögtön elfordul (jelentheti) szégyellõs... megilyedt, hogy visszanéztél, mert nem számított rá... de jelentheti azt is, hogy nem tetszel neki.Te meg "OLYAN ROHADT BONYOLULTAK!" ezt gondolnád :) de nem azok.
Én például elpirulok, vagy ha rámnéza fiú ránézek mosolygok de el is fordulok , mert zavarba jövök :) vagy rágom a körmöm..tényleg sok jelei vannak, ahogy azt fentebb is írták ;)
Én egy kicsit szégyenlõs vagyok. Ha nézem a pasit és látom h õ is néz max 2-3 másodpercig tudok a szemébe nézni. Ha beszélek egy fiúval aki tetszik olyankor mindig a nyakamnál babrálok vagy a hajamat piszkálom és néha a ruhámat igazgatom. L/13
Szemezz veled, mosolyog!Egyszerûen látszik az nyugi!

Mi van ha a pasim azt írta hogy beszélnünk kell?

Szerintem azt irja hogy csak azért jár velem hofy csak felvágjon vagy hogy már nem szeret. És nem tudom szerintetek mit akart mert amikor rá kérdeztem azt mondta hogy elgelejtette.

Legjobb válasz: A te pasid, te ismered de az itteni válaszolók biztosan jobban tudják nálad. Hülye vagy te lányom, nem is kicsit.

A te pasid, te ismered de az itteni válaszolók biztosan jobban tudják nálad. Hülye vagy te lányom, nem is kicsit.
azt hogy beszélni akar veled..nem bonyolult!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat én irtam rosszzl azt irta hogy mondania jell valamit
A kérdező hozzászólása: Tudom én is ilyenekre gondolok csak nem értem miért hallgatja el
bocsánat. Én azt írtam le hogy álltalában a lányok mire gondolnak. Szerintem valamit el szeretett volna mondani vagy megbeszélni veled biztos hogy fontos dolog volt Én akkor szoktam azt mondani egy lánynak hogy beszélnünk kell. Tehét kizárt dolog hogy elfelejtette csak valamiért mégsem mondta el neked.
A kérdező hozzászólása: WheneverYouWant írj te
Be fogja jelenteni, hogy meleg. És rákos. És megcsalt. Egy másik lánnyal. Vagyis fiúval. Fiúkkal.
A kérdező hozzászólása: De nem.irja le mert "elfelejtette"
A kérdező hozzászólása: B+ csak annyit kérdeztem hogy szerintetek mit jelenthet vagy ti mire gondolnátok
Majd megtudod amikor elmondja.
vagy csak meggondolta magát és inkább mégsem mondta el hogy a hátad mögött kavar a legjobb bnõddel. Ha eltaláltam búfelejtõs szex nálam. majd írj.
biztos terhes.

Mi van ha a pasi nem veszi észre hogy orgazmusom van? 20/L

Még szûz vagyok, viszont petting már volt néhányszor köztünk. De orgazmusom még nem volt, leginkább azért, mert amikor már közel voltam hozzá, mindig szóltam neki, hogy hagyja abba. Most viszont már szeretném.

Legjobb válasz: és akkor mi van?

és akkor mi van?
lehet, hogy a csiklód olyan érzékeny lesz, hogy eltolod a fejét, mert már fájdalmas a kéj, ebbõl biztos észre fogja venni
Gondolom látott már pornót. Még ha abban néha túl is játsszák, de azért lehet belõle következtetni. Illetve van szeme és füle a barátodnak, ha egy lánynak orgazmusa van, akkor felgyorsul a légzése, megfeszül a teste és nem kell hozzá feltétlenül ordibálni, de azért nyögések kíséretében, aminek van egy bizonyos más zengése orgazmuskor, abból mind-mind lehet következtetni az orgazmusra. De ha annyira vak és süket is lenne a barátod, akkor ha elmentél, akkor tedd hozzá, hogy ez jó volt, elmentem.
Semmi, majd elmondod neki a végén, hogy orgazmusod volt. 20 évesen kár ilyenek problémázni.
A kérdező hozzászólása: De õ is még szûz és nem látott lányt elélvezni. És mi van ha nem olyan nagy az orgazmusom, hogy mondjuk észrevehetõ legyen?
Meg nem is volt orhazmusod es azon parazol hogy igy cinkes meg ugy. Igy nehez lesz elerni, mert bestresszeled magad. Szerintem nem gaz, de hidd el ha masbol nem is de abbol eszreveszi h szaporabban lelegzel es a vegevel a megfeszult tested elernyed. Nem kell mindenkinek sikongatni, majd kialakul hogy nalad milyen. De ne parazz ra, mert sajat magadnak nehezited meg.
Vagy piszkosul fapofával és mozdulatlanul kell átélni egy orgazmust, hogy az ne legyen észrevehetõ, vagy vaknak kell hozzá lenni. És miért kell leállítani egy együttlétet, mikor már jó lenne? Ezt sem értem. Tudod mikor állnék le a vége elõtt...:) Az egy nagyon jó érzés és szeretem átélni, nem hogy még álljak le.:)
A kérdező hozzászólása: De az olyan ciki, ha észre se lehet venni, nem?
Ha elmentel mondd azt, hogy kesz vagyok vagy elmentem, szex kozben is lehet es kell kommunikalni, de eszre fogja venni nagy valoszinuseggel. Nincs benne semmi ha megmondod, vagy esetleg ha kozel vagy akkor lihegheted neki azt is, ilyenkor tudja h huzzon bele meg egy kicsit :)
Észre fogja venni, ezen ne aggódj. De ha nem akkor sem lesz semmi baj szerintem.
Akkor nem veszi észre. Nagy ügy. De azt nem értem, hogy a pettinget miért állítottad le idõ elõtt.
Miért kérted meg rá, hogy hagyja abba? Nem értem. Szerintem észre fogja venni, ha orgazmusod lesz. :)
Juj, és akkor mi lesz? :D
Ezt nem lehet nem észrevenni Mikor széttéped a lepedõt. És, és, és...

Mi van ha a pasid pénisze szex közben hirtelen lekonyul?

Legjobb válasz: Elkalandoztak a gondolatai,hogy tovább bírja.De nagyon nagyon messze járt ha le is konyult.

Elkalandoztak a gondolatai, hogy tovább bírja.De nagyon nagyon messze járt ha le is konyult.
Nem akarlak elkeseríteni, de csak a kamaszkorban tombolnak maximálisan a hormonok. Utána fokozatosan csökken a hormonszint...
Ha egyszer-egyszer elõfordul, fõleg mikor sokat dolgozik mellette és fáradt, az még bõven normális. Ha rendszeres problémává válik, és minden helyzetben jelentkezik, akkor van gond. Egyébként pedig próbálj rajta ilyenkor segíteni a száddal! ;)
5 éve vagyok együtt a párommal, nálunk is elõfordult vagy kétszer, a lényeg, hogy fogadd el és ne paráztasd emiatt. Nem kell egyszerre a megoldást keresni, olyan dologra, ami mindenkinél elõfordulhat. Ha többször van ilyen persze akkor már kell keresni a megoldást...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, sokat segítettetek.Már csak remélni tudom, hogy ez nem lesz gyakori, vagy rosszabb.
Igen, mindenképp'!
A kérdező hozzászólása: A szorongásos betegségek is közrejátszhatnak benne?Gondolok itt a pánikbetegségre.
Idegesség, önbizalomhiány, stressz, you know... :)
A kérdező hozzászólása: hogy érted h parázol??
Igen. Nekem se áll fel már vagy 6 éve, mert parázok, de én lef0som mert nincs barátnõm. Azért ti beszéljétek meg!
Természetes! A másodiknak is igaza van.
Valami pszichés dolog lehet a háttérben. Ezt tisztázni kell.
ha olyan helyen dolgozik és fárradt, elõfordulhat, vagy valahol érzékeny akkor is... (gondolok pattanásokra) vagy csak elmegy a kedve... ilyenkor kompenzálni szoktuk egy jó beszélgetéssel, vagy kényeztetéssel máshogyan!
A kérdező hozzászólása: Komolyan ennyi?? több évig nem kalandozott el a gondolata most meg igen? Velem van a baj? Nincs más neki, ez biztos.Szóval nem kell aggódnom?Ez elvileg természetes?
Ha egyszer-kétszer fordul elõ, az nem baj. Ha többször, akkor lehet lehet az elõbb leírtak miatt, de ne vesd el azt a gondolatot se, hogy a párod sokat önkielégít. Gondolatban olyanokat csinál, amit esetleg nem kap meg, és a normális szex már nem izgatja fel.Lehet, hogy nem ez az ok, de azért gondolkozz el ezen is.

Lányok! Lányként kérdezem: mi van, ha a pasinak kicsi a farka?

Mármint felt?n?en kicsi, annyira, hogy befolyásolja az együttlét élvezhet?ségét. Ha az új párotoknál ez a helyzet, mit csináltok? Az a helyzet, hogy most ilyen szituban vagyok..

Legjobb válasz: Na jó, de ha már van barátja, akkor az ember lánya ne masztizzon már. Elég kellemetlen, nem tudom. Erre vagy rá fog menni késõbb a dolog, vagy szerzel magadnak egy szeretõt. Amíg bírod, masztizz, és legalább arra kérd meg, hogy nyaljon ki.

Na jó, de ha már van barátja, akkor az ember lánya ne masztizzon már. Elég kellemetlen, nem tudom. Erre vagy rá fog menni késõbb a dolog, vagy szerzel magadnak egy szeretõt. Amíg bírod, masztizz, és legalább arra kérd meg, hogy nyaljon ki.
sajnalom de nem farok meret utan valasztok fiut magamnak kerdezz mas embert
akkor azt kell mondani neki, hogy isteni vagy és amikor nem látja, akkor masztizz
2. válaszoló vagyok, lehet hülyeségnek tûnik, de neked is jó lesz és a barátod sem sértõdik meg
Remélem jól alakul.. feleslegesen aggódsz elõre.:)
A kérdező hozzászólása: merev állapotban akkora... remélem ma este minden kiderül:) holnap beszámolok, és köszönöm a kedves válaszokat!
A volt barátomnak is 8-9 centi volt állva. Annyira felizgatott, hogy élveztem vele a szexet, de ha nem sikerült, akkor (mivel õ is tudta, hogy nem mindig megyek el), akkor kielégített az ujjával, a nyelvével, vagy valami mással. :-) Most van egy barátom, akinek megfelelõ a mérete, mégsem tud úgy kielégíteni, mint az elõzõ. Szóval nem a méret a lényeg! :-)
Azt viszont nem írtad, hogy az a 8-10 cm, amit ruhán keresztül tapintottál, az merev, vagy ernyedt állapotban akkora, mert ez lankadt volt, és vérpénisszel rendelkezik, akkor nem kell a mérete miatt aggódnod :)
egy normális párkapcsolat alapja a jó szex :S 20f vagyok, és nekem ez a tapasztalatom, bocs. ettõl függetlenül kívánok nektek sok boldogságot :)
Sztem fölösleges ennyi tanácsot írni neki.. még soha nem voltak együtt és már leírta a párját..
Szerintem ha igazan szeretitek egymast, akkor akar meg ezt a "problemat" is meg lehet oldani. Ma mar rengeteg modszer, segedeszkoz, jatekszer, konyv, informacio all rendelkezesre a szeretkezesek feldobasahoz, fejleszteni kell a szexualis kulturat es tartalmasak lesznek az egyuttletek. A paroddal viszont legyel nagyon nagyon kedves, gyenged es megerto es semmikepp se gazolj a lelkebe a meretevel kapcsolatosan. Ezt a peniszmerete miatt szinten nagyon aggodo es gatlasos srackent mondom neked: en biztos, hogy teljesen osszetornek, ha azzal kene szembesulnom, hogy a nagy becsben tartott ferfiassagom ereje keves ahhoz, hogy a szeretett not az egekbe ropitse...Szoval csak ovatosan, nehogy akaratlanul is megalazd sajat ferfi mivoltaban!!
A kérdező hozzászólása: na, nem tudom visszajön-e valaki elolvasni a fejlemények a következõk: tévedtem a méreteivel kapcsolatban, DE: más gond van. órákon keresztül húztuk egymást, nagyon-nagyon be voltunk indulva, legalábbis úgy tûnt. életemben ilyennel még nem találkoztam, de alapjáraton nem áll fel a farka rendesen, csak kicsit megkeményedik, és úgy akkora.. tiszta elõváladék volt meg minden, tehát nem hinném hogy ne lett volna beindulva.. bennem már minden lepörgött, hogy nem kíván, aszexuális, stb. végülis kiderült, hogy csak úgy mûködik a szerszám, ha rádolgozok szájjal. én ilyet még nem pipáltam...
Akkor ezek szerint minden jó, ha a vége jó... :) A legjobban a záró mondatod tetszett: "ilyet még nem pipáltam"
És az baj, hogy orálisan is kényezteted a hûn szeretett párodat? Amúgy örülök, hogy tévedtél.:)
A kérdező hozzászólása: természetesen nem baj, csak még nem találkoztam olyannal, aki így mûködne... :)
akkor jó.:) és megkérdezhetem, hogy mennyivel becsülted alá a méretét?:)
A kérdező hozzászólása: hát amit a végére sikerült kihozni, az egy erõs átlagos :)
Tehát nincs/nem lesz probléma..:)
A kérdező hozzászólása: hát, ha a nehezen mûködésbe hozhatóságot, és a korai magömlést nem számoljuk, akkor nincs:D csiszolódnunk kell még. ennél nagyobb baj sose legyen, azt kívánom!
Annyi problémád, és panaszod van. biztos szereted a barátod? neked csak fsz kell, már bocs. nem is írok ide többet.. már idegesítesz.
Végül összecsiszolódtatok most 2 év után? megoldódott? jó a szex?
Értem. Akkor tegyük pihenõre a témát holnapig. Várjuk a fejleményeket.
A kérdező hozzászólása: mivel elég friss kapcsolat (illetve inkább keveset találkoztunk, mert mindketten külföldön voltunk) még nem volt szó ilyesmirõl. ruhán keresztül találkoztam csak a sokat emlegetett testrésszel, de sikerült megállapítanom, hogy mekkora. holnap valószínûleg eljutunk a közelebbi testi kontaktusig, akkor majd beszélünk róla, ha beszélnünk kell róla. elõtte szerettem volna érdeklõdni, hogy másoknak van-e hasonló tapasztalata...
Azt hiszem párszor említettem, hogy nem szeretnék vitába folyni, de akkor harmadszor is elnézésedet kérem. Viszont akadna két kérdésem: -A pároddal errõl beszéltetek-e már? -Szerinted Õ hogy érzi emiatt magát?
hháááátt szerintem csinálja amíg magának jó aztán csinálja neked orálisan, vagy nemtudom, ahogy meg neked jó, ha a 2 nem megy egyszerre
Nem tudom, hogy milyen lehet, de nem csak a farka van, van két keze sõt nyelve is =).Sok sikert..
A kérdező hozzászólása: persze, hogy nem csak a farka van, de az mégiscsak más. még nem történt meg a dolog, lehet, hogy csoda lesz, csak érdekelt a ti véleményetek is a dologról. azért még várom a válaszokat.
Pontosan mekkora neki?
ismeretlenül megkérdezhetem hogy milyen idõs?
A kérdező hozzászólása: hát szerintem olyan 6-8 centi...
mereven 6-8cm?? az tényleg kicsi. A belsõ számít még is..próbáld meg vele.
A kérdező hozzászólása: 25, szóval nem fog nõni. nem is csinálnék ebbõl problémát ha nem lennék teljesen oda érte..
Amíg nem szexeltetek, addig ne vonj le elõre következtetéseket. Ezerszer hallott dolog már tudom, de a technika is számít. A hangsúly az isen van, mert tényleg fontos egyrészt a méret is, de elõször próbáld ki tényleg azt a 6-8 centit és szerintem csak aztán kérdezz majd megint hogy mit tegyél majd, ha rossz volt.
Ha szereted...? Fogadd el, megoldjátok oda-vissza alapon kielégitek max egymást ha nem megy a szex.
És? nem azért vagyok vele. Minden megoldható, csak akarni kell. Nem érdekel, mekkora farka van, ha különben egy kõbunkó. De még akkor sem, ha nem figyelmes, nem tisztel, és nem becsül, nem feltétlen kell lennie tajparasztnak. Sztem nem a méret számít.
Nem beképzeltségbõl, de szívbõl jól esett az egómnak hogy 17 vagyok, szûz, és kb. 15 mereven. :)
mindíg azon paráztam hogy kicsi vagy ilyesmi.
Tényleg várd ki, amugy én is hasonló helyzetben vagyok. Majdnem 3 éve vagyunk együtt, õ is 20 év felett van, és neki sincs nagy. Hát olyan 8-10 centi körül van. (de ekkora mérettel is fájt pl az anál) Én is sokat gondolkodtam, hogy mi lenne a megoldás, de vele vagyok, mert szeretem, imádom, és nála jobb pasit el se tudnék képzelni:) A szex nem minden, bevallom, nincs minden alkalommal orgazmusom, de volt már:) És ott a keze, szája... Szerintem próbáld meg, ha kell vmi szívesen válaszolok akár privátban is. 23L
A kérdező hozzászólása: hát, annyit tudok mondani, hogy meglátjuk mi lesz.. természetesen nem emiatt fogom elhagyni, ha úgy alakul a dolog, de ez mégsem megoldható probléma sajnos.
A kérdező hozzászólása: kedves A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:44 mielõtt az én iskolázottságomra tettél megjegyzést, bizonyíthattad volna a saját szövegértésedet is.. nem fogok magyarázkodni, le van írva feketén-fehéren, hogy nem befolyásol semmit a hozzá való hozzáállásomon a péniszmérete, de ez nem olyan dolog, amit lehetne figyelmen kívül hagyni. és ugye az is csak a te éles logikádat bizonyítja, hogy egyáltalán feltettem a kérdést, próbálok megoldást találni, ahelyett hogy lesz.rnám magasról és keresnék valakit 20 centis farokkal. tényleg, gratulálok a megjegyzésedhez, nagyon betalált. remélem legalább a saját frusztráltsgodon sikerült enyhíteni.
A kérdező hozzászólása: nyilván nem farokméret miatt választasz párt magadnak, de ha valakivel elkezdesz ismerkedni nyilvánvalóan még nem tudod mit hord a nadrágjában. mi van, ha beleszeretsz, de a szex egyszerûen nem mûködik? és most nem olyanokról beszélek, hogy 18 helyett 14 centi, hanem bõven 10 alatt.

Mi van ha a pasimnak ruhában jobban tetszek, s ruha nélkül nem indul be a fantáziája rám?

Legjobb válasz: Ha szeret, akkor tuti beindul rád. Ha felvan izgulva szebbnek lát állítólag.

Ha szeret, akkor tuti beindul rád. Ha felvan izgulva szebbnek lát állítólag.
FIGZELJ, a fiuknak az az igazan izgato, ha mesztelen vagy, DE van rajtad valami szexys ruhanemu !
Biztos be fog indulni. Ez miatt ne aggódj. Pasiból van, fantáziáiban már rég levetkõztetett. Tetszeni fogsz neki.
Öltözz fiúnak, bitos fiúkat szeret az a kis köcsög.
Szerintem is is ruhában is szexisek a lányok és ruha nélkül is. Bár tény ruha nélkül már sokkal jobban lehet arra gondolni, hogy most húúú de..:-P szal értitek.. ( egy pasi )
Valami nem tetszik neki a testeden, amit egyébként a ruha eltakar. Ha nem így lenne, bizony, hogy kívánna, mint füves kukorica a kapálást.

Ostoba kérdés - pasi bnővel. Ostoba a kérdésem, mert már szinte tudom is, h mit fogtok válaszolni (amit én is tennék), de mit tennétek, ha a pasinak, akihez vonzódtok (régóta először valakihez) van barátnője?

A helyzet az alábbi: srác kapcsolatban rövid ideje, nem szerelmes a barátn?jébe (legalábbis ezt mondja) és megismerkedtünk. Kölcsönös a vonzalom, de csóknál több nem történt (már ez is lelkifurdalással részemr?l). Nem értem, miért nem hagyja el (állítólag lelkiismereti okokból), ráadásul a barátn? úgy néz ki, hamarosan külföldre költözik. Kicsit alkohol hatása alatt szinte szerelmet vallott a fiú. Megkértem, h csak akkor találkozzunk, ha már a lány elment (1-2 hó), de ? azt mondta, el?bb fog lépni (de sztem ezt elfelejtette),nem bírja ki addig. Ez volt 2 napja. Tegnap még rövidke sms, azóta semmi. Keressem/ne keressem, h akkor most mi van? Vagy felejtsem el? Semmiképp sem akarok 3. lenni, ezt meg is mondtam neki, sem magam miatt, mert van tartásom, sem a lány miatt, akivel szemben nem akarok inkorrekt lenni (bár már így is az voltam). Vagy a srác eddig is csak vetített? El?re is köszi. 28/L

Legjobb válasz: Pont azért ne keresd, mert van tartásod. Majd jelentkezik, ha akar, ha pedig nem, akkor nála csak jobbat találhatsz.

Pont azért ne keresd, mert van tartásod. Majd jelentkezik, ha akar, ha pedig nem, akkor nála csak jobbat találhatsz.
Ne keresd. És addig ne is foglalkozz vele amíg a másik csaj le nem lép. Minden értelemben:külföldre, és mint a pasi barátnõje. Ne légy 3. személy.
A kérdező hozzászólása: Köszi a megerõsítést. Nagyon nehéz, de akár így lesz, akár úgy, ez a legjobb amit tehetek. Ha úgyis olyasmit érez amit állított, keresni fog, ha meg nem, akkor egyértelmû a szitu :( Bár ez nõi gondolkodás, kíváncsi lennék, egy pasi mit gondol :S
ne keresd. majd jelentkezik õ, ha viszont nem azt mondja, hogy otthagyta a nõt, akkor hanyagold továbbra is. ha meg nem jelentkezik, akkor az ilyenért nem kár.
ne keresd, ha õ téged akar, úgy is keres

Az mit jelent, ha a pasi aki bejön mindig napszemüveg van rajta, ha találkozunk?

Õ vezet sofőr,csak idegesít ,hogy nem látom a szemeit így nem tudom mit gondolhat.

Legjobb válasz: Az nem lehet, hogy vak?

Az nem lehet, hogy vak?
õ Kozsó ? :D
Süt a nap, vak vagy? xD vagy a házban is napszemüveg van rajta? Lehet félszemû.
A kérdező hozzászólása: Adjatok valami értelmes tippet létszi nagyon fontos!!!!
Szép a buszod :$ Nagyon bejön Grrrrr :$
Mi ez már? Manapság már az sem elég ha vkinek kocsija van, most már busza is legyen? OMG! xD
Micsoda igények:D
A kérdező hozzászólása: Bocs de nincs busza õ csak sofõrként dolgozik ott félreértetted
szeretem a sajtot
Am. ha már ilyen igények vannak akkor javaslom a szõke volt buszsofõr haverunkat, Neki gyorsan ívelõ karrierje van. Utoljára mikor halottam Róla, épp a USS Voyager kapitányának készült (ami mint tudjuk átrepült a galaxis túl oldalára), ennek történetesen 1 hónapja, szóval valszeg azóta már egy másik galaxisban van vagy a folyadék ûr után a szilárd ûrt keresi xD
szemmütéte volt :)
21-es Levi te vagy az? xD
"Nyald meg a lencsét" Hát ezen nagyot kacagtam:D
A kérdező hozzászólása: Komolyan annyira nen tudom hogy hogy mondjam el neki.Adjatok valami tippet.
Nyald meg a lencsét.
Süt a nap.
Érzékeny a szeme és mivel õ a sofõr nem szerencsés, ha felig vak a nap miatt...
Szerintem be van mindig szívva és ki van tágulva a pupillája :D xd amúgy lehet az az oka , hogy süt a nap vagy ha még sem kérd meg , hogy vegye le mert szeretnéd látni a "szép szemeit" :)
A kérdező hozzászólása: Nem vak akkor nem vezetne, de nem mindegyik soförön van napszemüveg.Csak annyira bejön.Hogy adjam a tudtára hogy tettszik???
Jó, nem kell menõzni, hogy kocsija van a kis szerelmednek.
"Az mit jelent, ha a pasi aki bejön mindig napszemüveg van rajta, ha találkozunk?" Azt jelenti, hogy a szemébe süt a nap, és látni szeretne, mert vezet. Azt hittem a randira megy szemüvegben....
A kérdező hozzászólása: Nem menõzök am nem kocsija van hanem buszt vezet.Nem õ nem Kozsó
Õ a fénybenjáró.
A kérdező hozzászólása: De hogy mutassam ki hogy bejön??
Bódi Gusztiról se szakad le a napszemüveg, de neki azért van, mert kancsal. Tehát szemtengely ferdülés.
:DDDDDde nagyprobléma
írjá má rá
nee írj á
valaki másra írjá rá
De gyorsan!
szerinted bökd meg, de jó erõsen. :P nem mindegy ki ír rá kire, ha már a "pasid"? de lehetsz nagylelkû is és adhatsz neki egy "ráírás" mentes szabadnapot is akár. :) )
szerintem éppen megcsal azzal hogy másik lánynak ír

Mit tegyek ha a pasi 13 évvel idősebb (F 35 L 22), elvált és van két gyereke?

Viszont ő az első olyan komoly kapcsolatom, aki törődik velem és szeret is. Õk már elváltak mikor megismerkedtünk (szóval nem kérek elitélést, hogy elvettem a gyerekektől az apukát. ) 6 hónapja vagyunk együtt és szerintem még korai lenne összeköltözni, de tervezzük lassan a közös jövőnket, amikor beszél a terveiről, akkor belevonja hogy majd együtt meg ilyenek. Erről álmodtam régóta, mivel tényleg sz"r kapcsolataim voltak. Félelmeim vannak attól hogy talán nem is szeretne majd gyereket mivel neki már van, ezt abból gondolom, hogy amikor pl: a tévében vagy valahol szó van gyerekről illetve a gyerekeiről mesél sztorikat, élményeket és tőlem meghall egy olyan mondatot hogy igen majd az én gyerekem is biztosan ügyes lesz abban vagy majd így fogják hívni. Stb akkor elhallgat vagy úgy csinál mintha nem hallaná, persze nem szülünk rögtön fél éves kapcsolatba ezzel egyezem, csak félek hogy később sem akar majd, mert volt olyan mondata is hogy addig örüljek még nincs gyerek, mert a gyerek sokba kerül! Elkésve sem vagyok a családalapítással, nagyon tanácstalan vagyok, mert nagyon szeretem ezt a pasit, de nem tudom hogy vele maradjak e! Ja és azt is mondta hogy az esküvői ceremónia is pénzkiadás, igen pénzkiadás, de én miért nem érdemlem meg ezt a pénzkiadás ha egyszer ezt megtette egy másik nőért és nekem régi álmom a mennyasszonyi ruha? Nem vagyok anyagias, csak érzem hogy én is megérdemelném, mert nem kapott zsákbamacskát, tudta hogy nem voltam házas és családom sincs és egyszer biztosan vágyódom rá. Nekem is nehéz volt elfogadni azt hogy gyerekei vannak és hogyha vele maradok akkor én nem élhetem meg azt az érzést hogy valakinek az első gyerekét fogom megszülni, nem együtt fogunk bénézni a pelenkázásnál és hogy neki ez nem lesz újdonság. Szóval örüljek hogy valaki szeret és ne hisztizzek, mondjak le arról amiről álmodtam vagy akármennyire is fáj hagyjam el és keresek egy családmentes pasit akivel lehet nem leszek boldog? Amúgy boldognak érzem magam vele, de néha ezek a hülye gondolatok a jövőről bezavarnak.

Legjobb válasz: Feltevésekre nem lehet alapozni. Sem kapcsolatot sem szakítást. Meg kell tõle kérdezni: valamikor a kicsit távoli jövõben feleségül fogsz venni és akarsz majd tõlem is gyereket? Ha igen, van jövõtök; ha nem.... Én egy férfi kedvéért lemondanék a nagy esküvõrõl, de a gyerekrõl nem. Ezt már neked kell tudnod/érezned. Mi ezt ismeretlenül nem fogjuk tudni megmondani neked, hogy elvesz-e és lesz-e gyereketek. Erre csak õ tud neked válaszolni. Azt személy szerint nem tartom túl valószínûnek, hogy egynél több gyereket szeretne még. Anyagi okokból sem; gondolj bele, most a fizetése majdnem felét gyerektartásra fizeti, e mellé még egynél több gyerek....

Feltevésekre nem lehet alapozni. Sem kapcsolatot sem szakítást. Meg kell tõle kérdezni: valamikor a kicsit távoli jövõben feleségül fogsz venni és akarsz majd tõlem is gyereket? Ha igen, van jövõtök; ha nem.... Én egy férfi kedvéért lemondanék a nagy esküvõrõl, de a gyerekrõl nem. Ezt már neked kell tudnod/érezned. Mi ezt ismeretlenül nem fogjuk tudni megmondani neked, hogy elvesz-e és lesz-e gyereketek. Erre csak õ tud neked válaszolni. Azt személy szerint nem tartom túl valószínûnek, hogy egynél több gyereket szeretne még. Anyagi okokból sem; gondolj bele, most a fizetése majdnem felét gyerektartásra fizeti, e mellé még egynél több gyerek....
Én azt mondom hogy késõbb ez a Te oldaladról nem lenne jó, mert ahogy öregedni fogtok, a 13 év elég nagy különbség, neki jó lesz hogy egy 13 évvel fiatalabb barátnõje van, de neked már nem lesz annyira jó.
Kedves kérdezõ, én vagyok a második válaszoló. Ha jól látom, semmi rosszat nem írtam, mégis romlik a válaszom megítélése. Nos, a harmadik házasságomban élek, az elsõ házasságomból két gyermekem van, a másodikból egy, a jelenlegi harmadikból, véglegesbõl és utolsóból újabb egy, azaz a bizonyos közös. Azért váltam el, mert rosszul választottam korábban. A házasságokban csak késõbb engedik ki fogaikat a sárkányok általában, ez korábban nem látszott rajtuk. Békés ember vagyok. Utálom, ha veszekednek velem, nem viselem el. Üvöltözõs, számonkérõs, hisztis évek voltak. Most béke van, közel húsz éve, soha nem emeltük fel a hangunkat a feleségemmel, a lányunk soha, de soha nem hallott még veszekedést itthon.
13 évvel voltam idõsebb a feleségemnél amikor öszeházasodtunk és volt már három gyerekem korábbi házasságomból. Ez a legjobb házasságom, nem is nagyon kívánhatnék jobbat. Már közel húsz éve tart és tartani fog ezután is. Kelevéz
Megértelek, nekem egy elvált férfi tetszik jelenleg, akinek van egy 4 éves kislánya. Nagyon rajongok érte, de az a tudat, hogyha szülnék is neki, nem az elsõ gyereke lenne .... Ha feleségül venne, én csak a második neje lennék. Az esküvõre készülés lehet neki nem is lenne nagy cucc, mert nem az elsõ lagzija lenne..... háááááát, nehéz. Meg buta dolgok ezek, de valahol mégis zavarja belül az embert. Szerintem tisztázd vele még most, hogy akarna-e késõbb gyereket, nehogy az legyen hogy évekig együtt vagytok, majd mikor már szülnél, akkor talál valami kifogást
Aba gondolj bele hogy nem véletlen hogy ennyit agyalsz a dolgon. Ha másért nem a gyerek miatt gondold át a dolgot nehogy 5 év múlva essen le a dolog csak akkor már késõ másik párt találni. Köztünk a férjemmel 11 év van én 27 vagyok Õ 38 egy gyermekünk van aki 4 hónapos. Ha neki már lett volna gyermeke biztosan nem maradtam volna vele ilyen fiatalon bármennyire is szerettem volna. Ezeket a dolgokat együtt kell átélni olyan ember legyen elválttal aki maga is túl van már egy váláson szerintem, mert ez elõbb-utóbb vitát szül!
Igaz, nálunk nem nagy a korkülönbség (6 év), de az én párom is 3 gyerekkel jött a kapcsolatunkba. Igen, biztosan megvan a hátránya, de én csak az elõnyeit láttam/látom. Elõször is láthattam, hogy milyen apa, hogy viszonyul a gyerekeihez, mik a nevelési elvei. Másrészt a három gyereket nagyon megszerettem, mondhatom hogy sajátomként szeretem õket, az én életemet gazdagítja, hogy ismerem õket, és ez a szeretet kölcsönös. Harmadrészt a kislányunknak - mert született egy kislányunk, aki 2 és 1/2 éves - van három klassz tesója, akikkel imádják egymást. De mi a párommal az elején megbeszéltük a gyerek-kérdést. Ha azt mondta volna, hogy õ nem akar többet, lehet, hogy nem maradtam volna vele. Bár nem tudom, mert halálosan beleszerettem. :) Mindenesetre a mi történetünk happy end. Én azt mondom még most üljetek le ezt megbeszélni, hogy kinek mik a szándékai.
A szüleim között 13 év van, apám is elváltként gyerekkel jött a házasságba, mégis megszülettünk a tesómmal és együtt vannak lassan fél évszázada!! Mivel még fiatal vagy, én azt mondanám hogy élvezd ki ezt a szerelmet anélkül hogy agyalnál rajta, nem egy 35 éves szingli vagy, akinek ketyeg a biológiai órája és szülni akar 3 éven belül. Érezd jól magad, és utána úgyis kiderül mi lesz. Lehet, hogy fél év múlva már mással leszel, és fölösleges volt ezen aggódni. De az is lehet, hogy a párod fogja úgy érezni, hogy veled akar maradni és jöhet a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Ez is igaz, köszi neked!Már lelkileg kicsit megnyugodtam, tehát rátértem arra hogy most kicsit sodródok az árral, mert még megtehetem és meglátom mi lesz késõbb!Csak jó hallani más történetét is, hogy ki hogyan fogadta vagy reagált ilyen helyzetben!
A kérdező hozzászólása: A gyerekeket elfogadtak szeretnek és én is õket, viszont a drága ex felesége szeret keresztbe tenni, amit meg is értenék ha miattam hagyta volna el õket, de ehhez nekem semmi közöm és úgy gondolom hogy így nem bûn a mi kapcsolatunk, exnek nem velem van különösebb baja, hanem 5 év után is bosszút akar állni amiatt amiért a párom elvált tõle, szeretem õt és az nem zavar h hívja telefonon az exje gyerek ügyben, hanem amikor felb...ssza valamivel akkor én viselem annak következményét mármint nem rajtam tölti ki csak elég ha látom h rossz a kedve!Igen itt jön a kérdés hogy mi a francnak kezdtem akkor ebbe bele amikor ez ezzel jár, hallottam olyan eseteket ahol az exek normálisak!annak a nõnek is már van élettársa állítólag boldogok, és akkor nem értem hogy miért kell minket bosszantani!Mindenképp még várok egy kicsit hátha én is majd másképp érzem majd!Köszi az utolsónak a választ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, és igazad van abban, hogy tudomásul kell venni kivel mi jár, vagy megszokjuk vagy megszökünk! :) ez csak megértés és alkalmazkodás kérdése!
Nézd, a feleségem nem azt kérdezte, hogy hány gyerekem van, hanem tudomásul vette, hogy azok velem együtt járnak, mint következmény. Még csak azért sem berzenkedett soha, hogy gyerektartást fizettem nagyon sokáig. Igyekeztem meghálálni neki, igyekeztem többet keresni, több helyen dolgozni, hogy ne érjen hátrány senkit. Én vagyok ama bizonyos második.
A kérdező hozzászólása: Kedves második én hasznosnak találtam a válaszod, itt senkiét nem pontoztam le!Örülök, hogy végül megtaláltad a boldogságot!Így tovább :)
A kérdező hozzászólása: Volt már valaki ilyen helyzetben?
A kérdező hozzászólása: kedves 2-dik válaszoló, ha már volt 3 gyereked az elõzõ házasságodból, attól még válaltál be az új feleségtõl gyereket aki a sajátod?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek!Utolsó válaszolónak, hát elég nehéz helyzetben vagyunk az már biztos :D Sok sikert hogy helyes döntést hozz!
Apakomplexusod van, és ezzel próbálod kompenzálni és kitölteni a benned keletkezett ûrt, és gyógyítani sebzett lelked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!