Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha a menstruációm 6 (3 db)

Mi van akkor, ha a menstruációm 6 hónapja nem jött meg?

Legjobb válasz: Mindenképp orvoshoz kell vele menni, hormonzavar, ciszta, stb állhat mögötte. Nem szabad tovább várni, így is sok volt! Hormontartalmú gyógyszerrel, injekciókúrával hozzák vissza a menzeszt ha szükséges, nem kellemes, de muszáj, mert csúnya szövõdmények alakulhatnak ki késõbb! Szerintem a menzesz kamaszkorban is be tud állni már annyira, hogy ne maradjon ki fél év...

Mindenképp orvoshoz kell vele menni, hormonzavar, ciszta, stb állhat mögötte. Nem szabad tovább várni, így is sok volt! Hormontartalmú gyógyszerrel, injekciókúrával hozzák vissza a menzeszt ha szükséges, nem kellemes, de muszáj, mert csúnya szövõdmények alakulhatnak ki késõbb! Szerintem a menzesz kamaszkorban is be tud állni már annyira, hogy ne maradjon ki fél év...
Egyetértek az elõttem szólókkal. Menj orvoshoz! Nekem 2 hete késik és már alig birom idegekkel, mert az orvosom szerdáig szabin van. Lehet, hogy semmi komoly (nem akarlak ijesztgetni) de lehet komoly baj is.
Baj. Sürgõsen vizsgáltasd ki magad egy nõgyógyásszal!!! A terhességtõl a ciszáig a fertõzésen át bármi oka lehet. De miért kell ezzel 6 hónapot várni? Elõbb nem gondoltad, hogy valami nincs redben? Leszámítva, ha a változó korban vagy, mert akkor normális is lehet, de érdemes akkoris orvossal megnézetni
Nem tudom, hány éves vagy, de ha már szexuális életet élsz, mindenképp menj el nõgyógyászhoz. Ha még fiatal vagy, lehet, hogy nem állt be ciklusod.
Mindenképpen orvoshoz kell menj! Ilyen elõfordulhat. Ha nincs terhesség, amit már mondjuk észrevettél volna nagyon régen, akkor egy Norcolut nevû gyógyszerrel meghozzák a vérzésedet, aztán pedig fogamzásgátló tablettával szépen berendszerezik.
Egyik ismerõsömnek 2 évig nem jött meg, mert annyira lefogyott. Senkinek sem szólt, én is csak késõn tudtam meg. Menj el dokihoz feltétlenül!

Ha a menstruációm 5. és 6. napján barnás fémes illatú, folyásom van az mit jelent?

Legjobb válasz: Azt, hogy lassan véget ér. Lehet, hogy egy kis vasszagot érzel...

Azt, hogy lassan véget ér. Lehet, hogy egy kis vasszagot érzel...
Ilyen esetben a szülész-nõgyógyász tudja neked pontosan megmondani.
szia! nekem is késett majd egy hetet és a teszt is azt mutatta, hogy nem vagyok terhes...aztán rá két nappal megjött!! türelem....vagy pedig fordulj orvoshoz egy 7 hetes kismama:) )
A menses sok mindentõl késhet, izgalom, nagy meleg, csak úgy. 1 hét múlva csinálj még egy tesztet. Mert ha még alacsony a Hcg szint, csak vérbõl lehet biztosan kimutatni. UH is csak kb. a 5. héten mutatja meg. Türelem.
Nyugi, én 3 tesztet csináltam és mind a 3 azt mutatta hogy nem vagyok terhes, meg is jõtt de csak 2 hét késéssel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!