Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha a férj (104 db)

Mit tegyek, ha a férjem ennyire idegenkedik a meddőségi klinikától, azt mondja, hogy ráérünk még, csak én képzelem be, hogy baj van? Szerintetek is várhatunk még?

2008-ban volt egy méhen kívüli terhességem, tavaly januárban hagytam abba a fogamzásgátlót, májusban összeházasodtunk, akkortól nem védekezünk sehogy sem. A méhen kívüli után azt mondta az orvos, hogy a jobb oldali petevezetékem nagyon kanyargós, a balban meg volt a műtét, lehet, hogy emiatt az is elzáródott, ha nem jön össze a baba egy év múlva, akkor menjünk el meddőségi klinikára. A férjem azt mondja, hogy még várjunk, szerinte csak én képzelem be, hogy baj van, több baráti házaspárnál is 1-1,5 év után jött össze a baba, nincs semmi baj, ne görcsöljek rá. Én meg 31 éves múltam, úgy érzem, nincs mire várni, minden hónapban várom a csodát, szeretnék elindulni. Hormonvizsgálaton voltam, az teljesen rendben van ( lekopogom ). Szerintetek is várjunk még, vagy lépnünk kell??

Legjobb válasz: Ahhoz hogy te kivizsgáltasd magadat pl petevezeték átjárhatóság ahhoz a férjed nem kell. elöször azt gondoltam ahogy írod hogy igaza vana férjednek, de 31 éves vagy én is így gondolkodnék. mi 27 évesen kezdtünk próbálkozni sehova nem mentünk, és 29 éves voltam mire sikerült az elsö, a második meg ahogy akartuk 3 hónapra, de közben gyógyszert nem szedtem. Szerintem olvass utánna aklinikának és ha lehet menj el egyedül (persze nem titokban de ehhez nem feltélten kell a férjed). Majd a veled minden rendben jön a kérdés hogy férjed bele megy-e a sperma viszágalatba, és további dolgokba. Doki nem ajánlotta a petevezeték átjárhatóságot? mert méhen kívülinél legtöbbször a gyógyszer után eltömödött a petevezeték és ez is gond.

Ahhoz hogy te kivizsgáltasd magadat pl petevezeték átjárhatóság ahhoz a férjed nem kell. elöször azt gondoltam ahogy írod hogy igaza vana férjednek, de 31 éves vagy én is így gondolkodnék. mi 27 évesen kezdtünk próbálkozni sehova nem mentünk, és 29 éves voltam mire sikerült az elsö, a második meg ahogy akartuk 3 hónapra, de közben gyógyszert nem szedtem. Szerintem olvass utánna aklinikának és ha lehet menj el egyedül (persze nem titokban de ehhez nem feltélten kell a férjed). Majd a veled minden rendben jön a kérdés hogy férjed bele megy-e a sperma viszágalatba, és további dolgokba. Doki nem ajánlotta a petevezeték átjárhatóságot? mert méhen kívülinél legtöbbször a gyógyszer után eltömödött a petevezeték és ez is gond.
én is idegeskedtem hogy 1 év után nem jön a baba így elmentünk kivizsgálásra, minden ok volt.a meddõségi klinikára nem kell az urad, sõt a sperma vizsgálathoz elég ha otthon produkál anyagot és elviszed te a vizsgálatra.De a férfiak ezt lazábban veszik.Én azzal gyõztem meg az uramat, hogy azt mondtam nekem ez fontos és így meg fogok nyugodni, neki úgy sem kell semmit csinálni.:)

Mit tegyek, ha a férjem már mást szeret, de van 3 kicsi gyerek?

+ nincs segítség a rokonoktól, hitel van a házon, és munkát sem 1 éven belül kapok, várhatóan. A gyerekek az apjukat is szeretik, minden este örömmel várják.

Legjobb válasz: Attól is függ, a férjed mit akar. Ha mehetnékje van, a gyerekek sem fogják visszatartani, és neked sincs túl sok értelme ezzel próbálkozni. Én megpróbáltam a gyerekek miatt kapaszkodni az apjukba, majdnem tönkrementem miatta. Miután elment kellett némi idõ, hogy megtanuljak nélküle élni a 3 gyerekkel, de mivel megszûntek a konfliktusok, kiegyensúlyozottabb lett a kapcsolatunk, és ez a gyerekeknek is jót tett.

Attól is függ, a férjed mit akar. Ha mehetnékje van, a gyerekek sem fogják visszatartani, és neked sincs túl sok értelme ezzel próbálkozni. Én megpróbáltam a gyerekek miatt kapaszkodni az apjukba, majdnem tönkrementem miatta. Miután elment kellett némi idõ, hogy megtanuljak nélküle élni a 3 gyerekkel, de mivel megszûntek a konfliktusok, kiegyensúlyozottabb lett a kapcsolatunk, és ez a gyerekeknek is jót tett.
Ha mást szeret, a gyerekek akkor is az övéi (is). Azt leírtad, hogy a gyerekek szeretik az apjukat, de azt nem, hogy a férjed is szereti-e a gyerekeket. Azt sem említetted, hogy a gyereknevelés költségeibõl milyen részt vállal(na). Kicsit hiányos ez a történet így. Mi a konkrét kérdés?
Nagyon sajnàllak, hogy ez történt veled. Remélem, hogy a gyerekeirõl nem felejtkezik meg és a segitségetekrõl sem. Valóban nem konkrét a kérdésed, igy nehéz vàlaszolni.
miért lenne veszett ügy? azelõtt meg õt szerette, gondolom, nem a gólya hozta a 3 gyereket... Mi az hogy miért???Gondolom azért mert már nem szereti!!Miért kellene erõlködnie és esetleg sajnálatból vissza mennie a gyerekek miatt?Aki egyszer megfogja tenni többször is, úgy ahogy az apám annak idején megtette az anyámmal!Vissza jött, de mindig talált magának valaki mást!Ha ilyen életre vágysz, akkor hallgassál az elöttem szólóra és akkor majd olyan kesrves életed lesz mint az én anyámnak volt apám mellett!Õk is csak miattunk voltak együtt, ahogy kirepültünk otthonról el is váltak!
miért lenne veszett ügy? azelõtt meg õt szerette, gondolom, nem a gólya hozta a 3 gyereket...szóval valami hiba lehetett ott, ha bele tudott szeretni mása annyira, hogy elhagyná érte a családját is. én megpróbálnám azért, márcsak a saját lelkiismeretem megnyugtatása végett is, hogy én mindent megtettem a családom összetartásáért. veletek van otthon, Te vagy a gyerekei anyja, ez óriási elõny. ki kell használni.
Én nem csábítanám sehova ez veszett ügy, ha mást szeret. Viszont tartsa el a gyerekeit, amíg te keresõ nem leszel. Addig éljetek úgy mintha nem lennétek együtt. Ennél jobbat nem tudok sajnos.
Ja és anyám mindig azon izgult, hogy mikor talál magának szeretõt az apám, ha te is azon akarsz izgulni mindig és tönkre tenni magad és idegeskedni hogy most vajon melyik szeretõjével van, akkor csak hajrá!Idejig óráig mûködni fog! Légy kemény nõ és állj a sarkadra és mutasd meg hogy megtudod nélküle is csinálni!
ma 12.25-ös vagyok! Még annyit tennék hozzá hogy ne maradjál csak a gyerekek miatt egy olyan emberrel aki mással bújik ágyban, mert a te életed egy pokol lesz és gondolom a nõi mivoltodnak sem tesz jót ez a megalázó helyzet! 28/f
próbáld meg visszahódítani. helyzeti elõnyben vagy, élj vele :)
Ne haragudjál kérdez!Mi az hogy mit tegyél?Szerintem ez teljessen egyértelmü hogy ha már nem szeret akkor mit kell tenned!Elhagyni!Miért akarsz egy olyan ember mellett élni aki nem szeret??Csak a gyerekek miatt?Azt ne tedd, mert ez így sem lesz hosszu távon fenn tartható szerintem!Ezt nem is értem hogy hogyan tzdsz úgy élni valakivel hogy nem szeret téged?
majd írd meg, mi volt!
Majd meglátjuk õ mit lép, lehet, hogy nem lesz túl sok választásod, mint egyedül végigcsinálni.A válást akkor is kimondják, ha te nem akarsz válni.Nem te lennél az elsõ anya, aki egyedül nevel 3 gyereket és mégis élnek.Elszúrni pedig nem õ szúrta el, hanem TI.Ketten vállaltatok be 3 gyereket úgy, hogy õ alkalmatlan a gyereknevelésre, te pedig anyagilag vagy alkalmatlan rá.
A kérdező hozzászólása: Fog mártírkodni, ha mártírkodást csinál belõle. Sajnos egyedül nem tudom õket felnevelni, és ha jobban átgondolod, ezt te is tudod. Ha itt lenne egy segítõ nagyszülõ, v. rokon, akire számíthatok, akire átsózhatja a feladatát, akkor mehetne. Nem, nem fogok [email protected] munkát vállalva én mártírkodni, helyette megcsinálni mindent, (mert van itt tennivaló még bõven, ) mivel nem én csesztem el ezt az egészet.Magából szíve joga mártírt csinálni, mással ezt nem teheti. Õ pedig nem alkalmas a gyereknevelésre, sajnos ezt tapasztalatból mondom. Már tudom, mit tegyek, köszönöm a válaszokat.
"Ha lenne egy épkézláb rokonom mehetne" Jobb, ha beletörõdsz, hogy ez nem a te döntésed, hanem az övé.Ha mást szeret, akkor hamarosan lépni is fog, mert ez nem csak szex, hanem már több, így biztos együtt akar vele élni.Nem fogsz bedilizni, hanem kihasználsz minden pénzforrást, amit lehet és hamarosan el tudsz menni dolgozni is, így felneveled a 3 gyereket és nem rá mutogatsz, hogy õ akarta a gyerekeket.Ha pedig te tényleg nem akarod ezt csinálni, akkor hagyd, hogy õ nevelje õket.Sok választásod nem maradt.Õ nem hiszem, hogy évekig akar mártírkodni ebben a házasságban és kerülgetni téged, ha már nem szeret.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy egyedül ezt tudom vállalni(nem is úgy vállaltam, és nem is én akartam nagycsaládot), ha egyedül maradok is ugyanaz a helyzet, elõbb-utóbb bedilizek. A gyerekek kicsik, mind óvodás vagy az sem. Rajta múlik, elhúz-e a szeretõjéhez, igen, visszatartani nem tudom, de õ is tudja, hogy mekkora [email protected] hagyna. Hiszen nemrég még õ ígért fût-fát, és kérte a 3. gyereket. Nem "csak" megcsalásról van szó, mást szeret, megmondta. Ha lenne 1 db épkézláb rokonom, mehetne, de így... Szóval ezek nem sikertörténetek, hogyha együtt próbálkozunk. Klassz.
NE MARADJ VELE!!!!!!Az én anyukám hármónkat nevelt egyedül, mert a disznó apám terrorba tartott.elváltak, nekünk se voltak rokonok, senki nem segített.már anya is ott tartott, hogy megfojtja a kispárnával.felénk is gyatra a munkalehetõség, anya újságot hordott.hitelbõl vett házat.ennek 3éve, most kezd helyre állni, mind lelkileg, mind anyagilag.nehéz volt az biztos, lassan, de talpra lehet állni.nõ is tud egyedül élni, nem kell a tahó férjed miatt megkeseríteni az életed, fõleg, ha a gyerekekkel sem törõdik!!!!!!nagy bátorság kell hozzá, de aki mer, az nyer!
Arra vagyok fõleg kiváncsi, ha valaki már próbált ilyet, muszájból együtt élni, megoldható-e? Persze hogy megoldható mint minden!IDEIG ÓRÁIG!Pláne ilyen helyzetben!Ezt felejtsd már el kérdezõ!!!!!!Hogy akarsz egy olyan emberrel élni, aki tudod hogy mással kefélget valahol, ráadásul még a gyerekek sem szereti annyira!Mégis ezt hogy képzeled hogy müködne?? Elöbb utobb tényleg elfog durrani az egyad aztán beleállitod a nagykést! Valamit találjál ki sürgõssen amibõl egyedül megtudsz élni!Esetleg valami segíttség valahonnan vagy nem tudom! Amúgy mi a szakmád és merre fele laktok!Nem kell a vá!ros neve csak a megyét áruld el!A gyerekek mennyi idõsek?Mert az sem mindegy
lehet az is jót tenne, ha egy idõre elutaznál valahova a gyerekekkel. ha nem lesz ott a családja nap mint nap, lehet, hogy rájön, hogy mégis fontosak vagytok neki. egyébként honnan tudod, hogy mást szeret? õ mondta? csak azért, mert nem minden pasi szerelmes ám másba, aki megcsalja a nejét. lehet, hogy csak valami otthoni feszültség vagy gond elõl "menekül" máshova. próáltátok ezt már megbeszélni? õ mit szeretne?
Mi lesz, ha egyszer nme hagy nekec választási lehetõséget és egyszerûen elköltözik a szeretõjéhez?Akkor is meg kell oldanod az anyagiakat, mert a 3 gyereket te is vállaltad, tudva, hogy ha bármi történik egyedül is meg kell állnod a helyet.Már felvázolták neked, hogy milyen anyagi lehetõségeid vannak, milyen támogatást kapsz az államtól, a férjedtõl gyerektartás stb.a munkát pedig úgysem kerülheted el, elõbb-utóbb muszáj lesz bármit elvállanod, mert nem lesz családfenntartó más rajtad kívül.Ne azt latolgasd, hogy tudnád még otthon tartani és kibírni vele évekig, hanem azon kellene gondolkodni, hogy tudod folytatni az életed nélküle.
Mi próbáltunk együtt élni miután szétmentünk. Elején mint a mesékben, mindenki kedves, megértö, aztán mikor valaki nem aludt otthon, órákig telefonált, akkor ment a kiborulás a másik részéröl. Sírás, veszekedés, szitkozódás... menjen el otthonról ö. Próbáljátok meg azt, hogy egy ideig kulon éltek. Érdekes dolgokra jön rá az ember 3-4hónanp alatt.
A kérdező hozzászólása: Az apjuk nem annyira szereti a gyerekeket, mint kellene. Szereti, de nem az igazi, teher a nyakán a 3 gyerek, és a gyerekek ezt érzik, inkább hozzám ragaszkodnak. Úgy látom, ha különmennénk, az nagy csõd lenne. Anyagilag is, máshogy is, mert én teljesen egyedül maradnák velük, ami nekem nem hiszem, hogy menne.(munkát fél éve keresgélek, semmi eredménnyel, nekem rokonaim, akik segítenének nincsenek) Ha meg így éldegélünk tovább, kényszermosolyogva, én lealázva, mindent eltûrve, attól félek, rossz vége lesz, pl. utána hajítom a nagykést. Nagyon haragszom rá. Arra vagyok fõleg kiváncsi, ha valaki már próbált ilyet, muszájból együtt élni, megoldható-e? Javult a helyzet még, vagy megutálták egymást, vagy begolyózik valaki, és ebbõl lesznek a családírtások? :O
Festesd be a hajad, vágass új frizurát, és vegyél egy-két új cuccot, menj el egy barátnõvel/tesóddal/sógornõddel egy kávéházba. Ha rájössz, hogy még tetszel másoknak úgy is jó, ha meg a férjed jön rá, hogy helló, ez nem vár rám ha megunom a csajom, akkor úgy is jó.. Helyezd új alapokra az életed!Menni fog.
Semmit, hagyd hagy menjen. a gyerekek miatt úgyis vissza fog járni. valószínû segítene az anyagiakban is. a hitelt meg beszéljétek meg. lehet, hogy ha ez szóba jön, magába száll és kapkodni fog utánad.
mi a kérdés? mármint azt értem, hogy mit tegyél? de mivel? kérsz tanácsot hogy nevelheted fel a 3 gyerekedet egyedül? vagy mit tegyél, hogy visszaszerezd a férjed? mert nem mindegy. mennyi idõsek a gyerekek? a kicsivel még gyeden vagy otthon azért nem tuudsz még 1 évig elmenni dolgozni? az lenne az ideális ha apuka fizetné a gyerekekkel járó költségek felét. tehát a rezsi részüket, ételt, ruházkodást, te pedig még kapod mellé a családit, ami 3 gyerkõc után nem is olyan kevés, ugye a gyedet, ha elmúlt a kicsi 3 éves, lehetsz fõállású anya, mellette dolgozhatsz 6 órában, azért az is egy kis + jövedelem.
Ismét 12:25-ös vagyok!Ne haragudj de ezen nagyon felhúztam magam most!:) Nem tudom merre fele laksz vagy laktok, de csak van valami munka amibõl eltudnád magad tartani és a gyerekeket, a nõk manapság már jobban tudnak érvényesülni mint a mi férfiak.Vannak köztünk olyan férgek akik még azt hiszik hogy a nõ ugy is magára van utalva és hogy mindent meglehet vele csinálni ha van gyerek és csak a gyerekért majd velük marad!Mutasd meg hogy ez nincs így!!!Bár nem tudom mennyi idõs vagy, de ne 50 évessen gyere rá arra hogy elkurtad az életed egy olyan ember miatt aki semmi tiszteletet és szeretet nem mutad feléd vagy ad neked!!!Anyám 45 évessen újra kezdte az életét és már azt bánja hogy elöbb nem rugta ki apámat!!
Te szereted a férjed? Te szeretnél vele maradni? Elsõsorban Neked kell eldöntöntened ezt. Daniella, szexológus
Na te tessék itt van amit az elözõ hozzászoló is mondott, ugyanez volt anyámmal is, láttam a szenvedéseit és hogy csak miattunk csinálja az egészet!Ne könyörögj egy olyan embernek akit már nem érdekelsz, még a gyerek miatt se!
Szia! Nem szeretnélek konkrétan téged okolni, de ha láttad, hogy nem szereti úgy az elsõ két gyereket, akkor minek szültél neki egy harmadikat?
Egyezzetek meg, írjátok le, adjátok be a bíróságra. 12eFt és egy tárgyalás így elég.
Nem nem tilthatja meg, kivéve, ha olyan bizonyítékod van az apa ellen, ami ezt indokolttá tenné, pl veri a gyereket stb.Amúgy szerintem egy gyereket, ha az apa normális, nem is szabad eltiltani a gyerkétõl, mert ezzel a gyereknek csinálsz rosszat.Nálunk pl.úgy volt, hogy én ott azt mondtam nem kell a láthatást megállapítani.Amikor az apja odaszól, hogy szeretné látni vagy elvinni a lányát, akkor megteheti.Én sose tiltottam el a gyereket az apjától.Ha közös megegyezés van, nincsenek vagyoni dolgok, akkor a válás kb.15-20 perc.
közösmegegyezés. mindenben egyezetek meg elöre. kell egy kereseti nyilatkozat és egy közösmegegyezéses papír. az utobbit ügyvédnek ellen kell jegyeznie. (ezért jobb ha ügyvéd irja az egészet, mert ellenjegyzés nélkül sokáig tarthat, 2x minimum be kell menni) ebben a közösmegegyezéses papírban részletesen le kell írni mindent, a gyerek kinél lesz, láthatás, gyerektartás, (pl itt is az ügyvéd vágja mi a´megszokott amit a bíroság elfogad) az ingatlanokrol, ingóságrol, hitelekröl, utolsó lakhely, mindenröl. ha ezt beadjátok akkor vidéken 1-2 hónapra rá Pesten 6 hhónapra rá kiírják a tárgyalást.ide nem kell ügyvéd, itt mindenre rakérdez a bíró amit leírtatok, ha egyöntetü a megegyezés, nincs követelés, akkor kb 15-20 perc az egész és egy tárgyalással megvan. második tárgyalást akkor írnak ki ha nincs egyöntetü megegyezés bármiben.
A feleséf egyáltalán nem tilthatja meg, hogy az apa lássa a gyereket, kivéve, ha tud olyan bizonyítékot(!) a bíróságra vinni, amelynek alapján az apa veszélyezteti a gyermek testi-szellemi fejlõdését... Szerintem nálatok ilyesmi nem áll fenn (nem iszol, nem drogozol, nem szerencsejátékozol, nem vered õket...stb.) Szerintem nem lesz gáz... csak mindig nagyon szomorú vagyok, ha valaki feladja és befejez egy olyan kapcsolatot, ahol kisgyerek is van, ugyanis soha nem lesz olyan a kapcsolatotok a kicsivel, mintha vele élnél. Ez nem lehet, hogy túl nagy ár a "szabadságért", kényelemért, ideiglenes megkönnyebbülésért?! :-(

Mit szólnál, ha a férjed, akivel van 3 közös kisgyereketek, azt mondaná neked, hogy "mi már csak a gyerekek miatt vagyunk együtt. "?

Legjobb válasz: Nyilván nagyon rosszul esne, ha én még szerelmes lennék belé. Elgondolkodnék, így van-e értelme folytatni, de mindenek elõtt leülnék vele és megbeszélném a dolgot.

Nyilván nagyon rosszul esne, ha én még szerelmes lennék belé. Elgondolkodnék, így van-e értelme folytatni, de mindenek elõtt leülnék vele és megbeszélném a dolgot.
azt, h most megváltozik az életem, mert ez olyan, mait komolyan vennék. vagy megoldanánk, utána együtt maradnánk, de már nem csak a gyerekek miatt vagy elválnánk. nagy dolog ilyet kimondani, gondolom, a férjed is régóta készült erre a mondatra...tudom, h nagyon fájdalmas, de nem lehet a dolgokat a szõnyeg alá söpörve élni. értékeld az õszinteségét, még ha három gyerekkel ijesztõ is... és légy konstruktív
Attól függ miért, mikkor és hogy mondta? Ezek nélkül értelmetlen a kérdés.
Azt, hogy legalább õszinte, 3 gyerek és majdnem 25 év után én sem úgy szeretek mint tiniként. Szeretem mert a gyerekeim anyja, mert meleg étellel vár stb. Ez teljesen normális, és mindenkinél eljön.
Megkérdezném, hogy o akarja akkor beadni a valopert, vagy adjam be en?
3-assal értek egyet: Nem mindegy, miért mondta. Veszekedtetek és valamivel bántani akart? Vagy ez panaszkodás, mert magányosnak érzi magát? Vagy úgy érzi, kihûltek az érzései és már sokáig rágódott ezen, mielõtt kimondta? Vagy elege van és változtatni akar? Megkérdezném õt magát, szeret-e még engem.
Ez gond? Ezek szerint veled akar lenni. Örülj!
Kérdés az is, hogy te ezt miért nem vetted észre? Nem beszélgettek? Nincs kommunikáció? Nem az a lényeg mit mondott, hanem hogy mit éreztek.

Mit tegyek ha a férjem nagyon sokat iszik? 3 gyerekünk van. Miért fontasab neki az ital mint a család? Mit tegyek? Olyan tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: ha van rá lehetõséged lépjél, én is csak azt tudom mondani. Én is alkesz apa mellett nõttem vel, igaz mindig dolgozott, de soha nem volt olyan ünnep, névnap szülinap vagy egy sima hétvége, amikor ivott mindig balhé volt. MÉg a ballagásomon is. Mindig attól féltem, hogy mikor kivel kezd el balhézni, a famíliában vagy a családban, anyum nagyon sokat tûrt, de ahogyan idõsebbek lettünk már jobban ki tudtunk állni mellette. Esküvõmkor már azért moderálta magát, mivel külön megkértem. Úgy nõttem fel, hogy láttam édesanyám mennyit szenved, nem volt rá pénz, hogy lépjen. És mi is ott voltunk atesómmal. Õ mára már nagyon gyûlöli az apánkat, sajnos ez betegség,miért et nem lehet találni, ezt senki sem tudja megmondani. Talán még õ sem

ha van rá lehetõséged lépjél, én is csak azt tudom mondani. Én is alkesz apa mellett nõttem vel, igaz mindig dolgozott, de soha nem volt olyan ünnep, névnap szülinap vagy egy sima hétvége, amikor ivott mindig balhé volt. MÉg a ballagásomon is. Mindig attól féltem, hogy mikor kivel kezd el balhézni, a famíliában vagy a családban, anyum nagyon sokat tûrt, de ahogyan idõsebbek lettünk már jobban ki tudtunk állni mellette. Esküvõmkor már azért moderálta magát, mivel külön megkértem. Úgy nõttem fel, hogy láttam édesanyám mennyit szenved, nem volt rá pénz, hogy lépjen. És mi is ott voltunk atesómmal. Õ mára már nagyon gyûlöli az apánkat, sajnos ez betegség, miért et nem lehet találni, ezt senki sem tudja megmondani. Talán még õ sem
Próbáld meg megbeszélni vele , ha nem lehet vele megbeszélni akkor nagyobb már a gond.
Szia! Sokat tanácsolni nem tudok. Ha veszekszel érte, még megver. Ha nem, azt hiszi így van rendben. Normális állapotában beszélj vele. Vedd rá, menjen el elvonóra. Sajnos ez egy betegség lett. Egyre népszerûbb betegség.
Ha nem változik, ülj le vele, beszéljetek a problémákon, esetleg, ha beleegyezik az elvonúkúrára....Próbáljátok meg! Sok sikert, és remélem, hogy minden rendbejön!:)
Válj el ha nem változik!Én alkesz apa mellett nõtem fel, 36 éves vagyok és van már három gyerekem de a mai napig viselem a nyomát a gyerek koromnak lelkileg!:(
Ha tudod, hogy reménytelen, hogy a férjed megváltozzon, válj el! Neked a gyerekeidért kell felelõsséget vállalnod, és hidd el, egy alkoholista apa csak negatív irányba befolyásolja az életüket. A férjednek sincsen szüksége rátok, hiszen a teljes testi-szellemi leépüléshez nem kell társ. Tudom, hogy könnyen beszél az, aki nincsen benne nyakig egy ilyen helyzetben, de hidd el, nincsen kilátástalan helyzet, mindent meg lehet oldani, csak akarat, és kitartás kell hozzá. Ha közösek is az ingó-ingatlan vagyontárgyak, de meg lehet õket osztani. A tárgyak csak tárgyak, pótolhatóak, újrateremthetõek, de a gyerekeid élete, lelki fejlõdése olyan érték, amelyre, ha nem vigyázol, örökre károsodhat. A nyugodt család, a biztonság ugyanolyan fontos egy gyermeknek, mint az étel, amit megeszik. Erre gondolj, amikor döntesz, hogy merre menjen tovább az életetek.
Én most mondom, hogy NINCSENEk reménytelen esetek. Egy pár mérföldkövet meg kell mozgatnod érte, de ha nem adod fel, akkor mindennek úgy kell lennie, ahogy te szeretnéd. Az elválás nem megoldója semminek!
Mi is hárman vagyunk testvérek, édesapánk szintén iszik. Nõvérem már elkerült itthonról, de mi még mindig itt szívunk. Apánk a pénzünk 80%-át elissza, más nem is érdekli. A munkáját is a bátyámmal csináltatja. Anyám nem mer lépni, mi sem merünk, mert kidob. Legyen kitartó, találjon egy olyan pillanatot, amikor "tiszta" és ültesse le beszélgetni. Nagyon remélem, hogy a gyermekei nem fogják azokat átélni, amit mi. Remélem megoldódik a problémája! Sajnos így, hogy nem ismerem a férjét, mást nem tudok mondani, mint hogy szorítok Önökért!

Mi van ha a veet szőrtelenítő krémet rákenjük a férjem arcára? Azt írják nagy betűvel, hogy NEM ALKALMAS arcra, de nekem még semmi bajom nem volt tőle, semmi bőrpír vagy ilyenek, és én használom bajusznál.

27N

Legjobb válasz: Ha te használod arcra akkor nagy valószínûséggel neki se lesz semmi baja tõle (persze simán elõfordulhat, hiszen mindnekinek más a bõre, másképp reagál, lehet h a te bõröd már hozzászokott, stb) de amúgy hosszútávon neked is azt ajánlom azt használd ami alkalmas arcra is :) nem véletlenül írják rá. Attól h rövidtávon semmi bajod még hosszútávon lehet nem tesz túl jót (fõleg h ezekben jó sok kemikália van) Amúgy megkérdezhetném, miért gyötröd szegényt ilyenekkel? :) Férfiaknak ott a borotva, sztem a legtöbb pasi az utolsó dolog amit az arcán szeretne tudni az a szörtelenítõ krém, kellemetlen a szaga, férfiaknak túl macerás stb...

Ha te használod arcra akkor nagy valószínûséggel neki se lesz semmi baja tõle (persze simán elõfordulhat, hiszen mindnekinek más a bõre, másképp reagál, lehet h a te bõröd már hozzászokott, stb) de amúgy hosszútávon neked is azt ajánlom azt használd ami alkalmas arcra is :) nem véletlenül írják rá. Attól h rövidtávon semmi bajod még hosszútávon lehet nem tesz túl jót (fõleg h ezekben jó sok kemikália van) Amúgy megkérdezhetném, miért gyötröd szegényt ilyenekkel? :) Férfiaknak ott a borotva, sztem a legtöbb pasi az utolsó dolog amit az arcán szeretne tudni az a szörtelenítõ krém, kellemetlen a szaga, férfiaknak túl macerás stb...
A férfiak bõre más, így érzékeny a borotválkozástól én nem tenném, mert elég komoly bõrgyulladás lehet belõle.Savat tartalmaz akár helyileg is kialakulhatnak hámlások.

Te mit szólnál, ha a férjed, akivel van 3 közös kicsi gyereketek, azzal állna elő, hogy szexeljetek hármasban a legjobb barátjával?

komolyan gondolja

Legjobb válasz: És ezt a legjobb barátjával már meg is beszélte? Mert elég gáz sztem...

És ezt a legjobb barátjával már meg is beszélte? Mert elég gáz sztem...
Lehet, hogy attól indul be, vagy arra vágyik, hogy másik férfival lássa a feleségét. Van ilyen.
Jól gondold meg. Lehet, hogy belemész, de utána? Tudod, mik lehetnek? Szégyen, undor-saját magadtól, lelkiismeret furdalás, és ha a hûség jön szóba, nem tudod majd eldönteni, hogy ezt minden vedd - megcsalásnak vagy sem.
Csináltátok már? Ha te nem akarod semmiképpen se menj bele!
Hát én ha már választanom kellene, inkább egy csaj mint mégegy pasi, de hozzá tenném nekem nagyon rosszul esne, mert soha nem mondta, hogy vannak ilyen vágyai és ha eddig jó voltam csak én, akkor köszönöm, de nem!! Persze nem vagyunk egyformák, de utána én nem tudnék a haverja szemébe nézni, vagy ha elmondja valakinek hát köszönöm szépen, és ha belegondolok, hogy a két pasi netalán összeér, hát engem nem izgat egyáltalán, és nem áll szándékomban osztozni a férjemen senkivel.Nyitott vagyok bármire ami feldobja a kapcsolatunk, de nem személyekre az tuti...
Ha nõt akarna harmadiknak, biztosan rosszul esne, de így azt hiszem átgondolnám;) Megkérdezném miért szeretné stb.
Hát, ez elég fura. Én azért óvatos lennék. Lehet, hogy csak próbára tesz, hogy hogyan reagálsz a dologra. A pasik általában a hármasról 2 nõ + 1 férfi felállásban szoktak álmodozni.
Nem lehet, hogy látens h*mokos? Vagy már meg is történt a dolog a baráttal, csak így akarja csökkenteni a bûntudatát? Egészséges heteró pasi szerintem is a két nõs verzióra izgul.
A kérdező hozzászólása: Megtörtént és minden képzeletet felülmúlóan szuper volt, azóta folyamatosan szexelnék a férjemmel, csináljuk is . hihetetlenül izgató az egész így két palival...
Hogy mentél mégis bele? Nagyon ódzkodtál tõle. De hát vége jó, minden jó.
luxus jaktot vagy v mi ingatlant kérj érte cserébe..
Bár három gyermeketek van, szerinted valóban egy ilyen ember az aki mellett leélnéd az életed? Inkább ezen gondolkodj el! Hisz az ember a kutyáját sem adja kölcsön, mert még azt is tiszteli annyira, nemhogy a kedvesét!
Ha szeretnéd menj bele. Ha nem beszéld meg vele, hogy ez neki miért olyan fontos? És hogy hogyan hatna ez az életetekre. Ha már feltétlenül másik pasival szeretne látni téged, akkor viszont hadd ne õ mondja meg, hogy kivel, hanem legyen lehetõséged NEKED választani. Lehet pont ettõl hûl majd le, bár ki tudja. Ezt mindenképpen megbeszélném, mert ha nem élheti ki minden vágyát a szeretett nõvel akkor az is káros a kapcsolatra. Beszélni kell róla, te se légy elzárkózó, elvégre szereted, és jót szeretnél neki, persze nem vagy sem a tulajdona, sem a szolgája, hogy õ mondja meg mi legyen, de beszéljetek errõl, hogy, hogyan képzelte, miért, neked ez hogy esik, hogy hatna a kapcsolatotokra, stb. Egy többes felállás egyébként nem szükségképpen tesz rosszat egy kapcsolatnak és nem feltétlenül fogod magad undorítónak találni, hogy belementél. A lényeg, hogy miért mentél bele és ki volt a harmadik. És persze ha mégis benne lennél, le kell tisztázni a játékszabályokat. Vele is, a kapcsolatotokra és jövõtökre nézve, és az eseménynél a harmadik féllel. És ami tilos, az tilos. Gondold át és beszéljetek errõl. Nem rádumálni akarlak, de a hozzászólók többsége élbõl elutasítja a dolgot és ilyen hozzáállással ad tanácsot. Én nem utasítom el, de fontos, hogy mik a körülmények és a következmények.
Sok okos és elgondolkodtató válasz érkezett. Legtöbben van igazság! Én igent mondanék, ha úgy gondolom, hogy élvezném az új helyzetet és nemet mondanék, ha úgy gondolom, hogy nem élvezném! De aláíratnám a férjemmel a saját kezû nyilatkozatát arról, hogy ezt Õ akarta és én csak az Ö kedvéért mentem bele!(Az orra alá dörgölni késõbb, ha véletlenül úgy adódik!) A dologról az a véleményem, hogy ez nagyon egyéniség-függõ, hogy miképpen mûködik. Tudok olyat, ahol mindhárom fél örömére kiválóan színesíti a szexuális életüket.Bizonyára van, ahol galibába torkollik!
Szoptad is a másik arcot, megnéztem volna a férjed arcát.Ez nekem nem férne bele.Persze kinek a pap...
A kérdező hozzászólása: nagyon izgatónak találta
na mi volt? meg volt? milyen volt?
Ez azért durva. Én mikor ezt megemlítettem barátomnak, akkor egybõl a fordított verzióval jött elõ. Szerintem kicsit homo a férjed.
Most cukkolod a jó népet, vagy ténylegesen izgatta?
A kérdező hozzászólása: nem homo és ténylegesen izgatta, de én is nagyon élveztem a helyzetet.
Másnap nem volt fura, megbeszéltétek?Egyébként hány évesek a gyerekek?
Mindenkit más izgat, ami az egyik embernek perverz a másiknak természetes. Ami jó az egészben, hogy a pasi legalább elmondta mire vágyik, ha belemegy a másik ha nem õ kiteregette a lapjait. Nem titkolózott, nem bujkált, nem keresett szeretõt... Végül olvasom, hogy megtörtént az esemény és bejött a nyíltság. Elvégre is kinek mondaná el az ember a vágyait, ha nem a saját feleségének?
nem tanácsolom, semmiképpen sem. Én voltam már iylenben 2. pasi, - de tök idegenként. Úgy is kezeltek, mint egy beszélõ vibrátort, az úgy kb. jó is volt. De közeli baráttal ez túl kockázatos, ezer okból is! A férjed nem tudja, hogy mit vállal be ezzel... De hát mindegy, ha TE nem szeretnél két farkat magadban, - akkor sztornó a program
Én nem tudom mi a fene van a mai férfiakkal, hogy lehet ilyennek kitenni a kérdezõt. Komolyan mondom felháborít, hogy ezt hallom mindenhol lassan. Mi ebben a jó? Erre egy normális ember, hogy izgulhat, hogy a feleségét akitõl 3 kis gyermeke van egy másik kan döngeti? Hogy lehetséges ez, hogy egy felnõtt érett családos férfi aki mellesleg egy apa ilyet merjen kiejteni a száján. Hát kérdezõ nem lennék a helyedben a minimum, hogy úgy nyakon b, @sznám a helyedben, hogy 3 hétig bolyongana a környéken. A másik, hogy sürgõsen vitesd el valami terapeutához, hogy kineveljék belõle ezt a mocskot, mert ezt már fétisnek sem nevezném. Bocs, hogy nem kulturáltan válaszoltam, de egyszerûen egyre több az ilyen és rossz hallgatni. Sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: már évek óta hajtogatja, persze én még ilyesmiben nem voltam benne, tehát nem igazán tetszik az ötlet. de a férjemnek ez nagy vágya...
A kérdező hozzászólása: dehogy h*m*kos:) igen, ettõl indul be.
Én azt mondanám, hogy jó a humora, és megveregetném a vállát. Egyébként nemet mondanék.
Meg ha jön egy kis válság az életetekbe, még ha õ is találta ki, tudod mi lesz az elsõ dolog amit a fejedhez vág? Hogy azonnal belementél, és hasonlók. Emellett csak akkor menj bele, ha nem undorodnál magadtól. Ha megteszed, de csak az õ kedvéért, ebbõl késõbb olyan probléma is lehet, ami váláshoz vezet. Megjegyzem a szerelmes emberek igen nagy része nem bírná elviselni, hogy a felesége mással kúrál, úgyhogy én elgondolkoznék azon, vajon szeret-e engem ez az ember?
A kérdező hozzászólása: utolsó 3 hozzászólás! teljesen egyetértek.
Ez nem valami jó... Elõször is, a szex szerintem két ember belsõséges kapcsolata - házasfeleknél és párkapcsolatban legalábbis -, azon kívül az a harmadik ember nem egy idegen lenne, hanem a férjed legjobb barátja. Te szeretnél azzal a bizonyos legjobb baráttal d.gni, úgy, hogy érzelmileg nem is kötõdsz hozzá, de azért ismered? És ezek után még a szemébe nézni? Plusz benne van a pakliban, hogy az a bizonyos barát kitálal a többieknek, összevesznek a férjeddel, stb. Azzal meg egyetértek, hogy a férjeddel nincs rendben valami. Egy egészséges házasságban élõ embernek ilyen ritkán jut eszébe, max. huszonévesektõl látni ilyet. Elgondolkonék a házasságomon, ha a férjem ilyet kérne, az is biztos. 23N
Nekem ez gusztustalan, hogy ilyen vágyai vannak, hogy azt nézze, hogy én a legjobb barátjával hentergek. Elgondolkodnék, normális-e. Na és igen a másik, hogy késõbb ki tudja, hogy tudná ellened fordítani...
hát hallod, én azt mondanám, hogy ok, de csak azzal a pasival, akivel én akarom. Nyilván nem gondolom komolyan, de megnézném a fejét.
Én csak még egy nõvel mennék bele.
Én sehogy se mennék bele, mert undorodnék magamtól.
Szó se lehetne róla. Ezt a beteg világot!
Ebben az a legfurcsább hogy egy pasit akar harmadiknak, akit ráadásul ismertek. Nem lehet hogy õt érdekli a barátja de azért kettesben túl hom.i lenne a dolog? Nem fél hogy bejön neked a barátja aztán nélküle is találkozgatnátok? Szerintem a férjed minimum b.i.
Hahó! Itt sokan írjátok, hogy homár. Én vitatkoznék ezzel. Ez egy fajta perverzitás, az jön be neki, hogy a feleségét más cuccolja, két férfit is kielégít egyszerre, egyfajta kiszolgáltatott helyzetben van. Mindenesetre a férfi helyében inkább két férfi - egy nõ pornót néznék és nem a feleségemet kérném ilyenre aki 3 gyermekem anyja... Én biztos, hogy elküldeném a francba!
próbáltátok bármi mással fûszerezni a szexuális életet? valószínûleg én nem mennék bele :/
A kérdező hozzászólása: 1, 7, 5 azóta fellendült a szex közöttünk, újra kívánjuk egymást. azon agyalunk mikor ismételjük meg

Van egy vidéki kiskocsmám egy családi házban. A ház alsó szintje a hivatalos üzlethelyiség! Ott történik ugye az italkimérés. Na de most akkor mi van ha a vendég megveszi az italát és szépen felsétál a ház fölső szintjére "vendégségbe" a férjemhez?

Az ugye ott már magánterület. Na most akkor rágyújthat ott vagy sem? Mi köze van az ANTSZ- nek a magánterülethez? Semmi szerintem. Akkor miért hangoztatják a tv- ben, hogy ezekben a bizonyos "lakáskocsmákban" is lehet büntetni. Mi a véleményetek erről a dologról?

Legjobb válasz: Ott nyugodtan rágyújthat.

Ott nyugodtan rágyújthat.
A kérdező hozzászólása: De ez az idióta média azt harsogja hogy ott is büntethet az ANTSZ! Akkor most ez hogy is van?

Mire gondolnál? Ha a férjed/feleséged nyílvános helyen oldalon adatlapokon 1, nen írja be, hogy házas? 2, képek csak gyerekekről vannak? Még tetkókról is úgy beszél, hogy egyik váll egyik gyerek másik másik gyerek. Én hol vagyok?

Legjobb válasz: Vagy az történt vele, ami a nõkkel elõfordul néha, hogy a gyerek születése után csak a gyerek számít, vagy nincs rólad fénykép, a családi állapotot meg simán nem tölti ki (én sem szoktam), vagy elhidegültetek egymástól. Nõ vagy vagy férfi?

Vagy az történt vele, ami a nõkkel elõfordul néha, hogy a gyerek születése után csak a gyerek számít, vagy nincs rólad fénykép, a családi állapotot meg simán nem tölti ki (én sem szoktam), vagy elhidegültetek egymástól. Nõ vagy vagy férfi?
Furcsa, mert aki házas általában beírja.
Hát nekem például nem jön be :D Egy fiatal nõnek szerintem nem nyerõ, ha egy férfinek gyereke van, fõleg ha csak kalandra kell. Egy idõsebb családcentrikus nõnek már talán elõny lehet.
Nem akarok szart kavarni, de munkatarsam igy csajozik, mert ugye kinek nem jonne be egy gyerekekkel pozolo ferfi? Illetve en magam meg ilyen anyukakat kurogatok szal en gyanakodnek.
Hát akkor megkérdezed még egyszer és addig nincs vacsora, ameddig nem válaszol. Ha másképp nem hajlandó megindokolni..
A kérdező hozzászólása: 19:24 Nincs adatlapom.Nem is regelek fel semmilyen közösségi oldalra. Van 1 jó oka miért nem...
A kérdező hozzászólása: 19:19 õ ALAPBÓL AZT MONDANÁ, HOGY KOMBINÁLOK A MIÉRTTEL...így szeretném tudni , hogy általában mi lehet az ok?
Tehát a férjedrõl van szó. Talán azért nincsenek képek rólad, mert feltételezem neked is van adatlapod és nem tartja szükségesnek duplán feltenni a képeket, de tényleg õt kellene megkérdezned.
A kérdező hozzászólása: ÉN NÕ.
Most ezt komolyan tõlünk kérdezed? Kérdezd meg tõle...
Szerintem egyértelmûen szexpartnert keres magának. Azért nem írja ki, hogy nõs mert sokakat vonz a gyerekeket egyedül nevelõ apuka.

Nem szeretnék harmadik gyereket, a férjem viszont igen. Két kisfiunk van, a férjem szeretné, ha lenne egy kislánya. Mivel győzhetném meg a férjemet?

Ha otthon lett volna akkor, amikor kérem, a második talán kislány lett volna. Így örülök, h a nagy fiamnak van játszótársa. Ha lenne lányunk, nagy valószín?séggel anyósomra hasonlítana, amit egyáltalán nem szeretnék. Anyagi okokból és helyhiány miatt sem lenne jó harmadik. Sokat vitatkozunk, sajnos nem áll ki mellettem. Sokat segít itthon, de talán csak a harmadik reményében. Én boldog vagyok, nem szeretném, ha egy harmadik kibillentené az egyensúlyt. Nekem elég kett?, háromra nem tudnék figyelni.

Legjobb válasz: Ha kislány lenne pont az anyósodra hasonlítana? :) Bocs azért ez nem alap, és nem lehet így elkönyvelni, úgyhogy ezt a kifogást nem értem. A többit igen. Azt kell megértetni a férjeddel, hogy neked ez sok, nem szeretnéd. Csak úgy lehet babát vállalni, ha mindkét fél szeretné. Erõltetni nagyon nem szabadna, tisztázd vele. Ha kell mond el százszor.

Ha kislány lenne pont az anyósodra hasonlítana? :) Bocs azért ez nem alap, és nem lehet így elkönyvelni, úgyhogy ezt a kifogást nem értem. A többit igen. Azt kell megértetni a férjeddel, hogy neked ez sok, nem szeretnéd. Csak úgy lehet babát vállalni, ha mindkét fél szeretné. Erõltetni nagyon nem szabadna, tisztázd vele. Ha kell mond el százszor.
Hát, ha nem akarod, akkor jobb, ha most nem jön ez a baba. El kell mondani, hogy nagyon drága, hogy segít, de te így is hulla vagy. Egy harmadik most semmiképpen nem lenne jó, talán késõbb örülni tudnál neki, ha a fiúk már nagyobbak. Te se tudhatod, lehet, hogy így is lesz. De emiatt elválni. Láttam én már ilyet sajnos. Három gyerek sok volt anyának, apának. Alkoholista lett mindkettõ. És egymást okolták. Még negyedik is lett volna, de azt már a nõ szülei nem engedték, fizették neki az abortuszt. Az egyetlen helyes cselekedetük volt. Az embernek vannak korlátai. Ezt meg kéne értenie a férjednek. Ha nem érti, halogasd, ahogy fent írtam. Nem tudni, mit hoz még az élet.
Hogy szeretheted a párodat, ha olyan mint anyósod, akit minden bizonnyal nem nagyon szeretsz.Fura lehet vele így együtt élni, olyan mintha anyóssal élnél nem?Ha nem akarsz több gyereket, ne vállald be szerintem, és ha fiú lenne?Nem szeretnétek?Az én anyósom is mondta hogy soha nem tudta volna elképzelni hogy lánya legyen(2 fia lett)pedig erre megvan az esély.Szerintem én valamilyen módon kiiktatnám anyóst az életembõl ha még ilyen intim dologba is beleszól.Mond meg neki hogy ott a saját élete eldönthette hány gyereket akar, ezt meg hagyja rátok.És ha Te nem akarod állj ki ez mellett.Ha minden kötél szakad tetess fel egy spirált, és nem jött össze a gyerek és kész.Tudom durva, de hát ha másképp nem megy...
Semmi biztosíték rá, hogy a harmadik kislány lenne. Akkor sem, ha hiszel a különféle "ekkor legyünk együtt" dolgoknak. Gyereket pedig mindkettõtöknek akarni kellene.
Ha már az is kifogás a lányra , hogy "nagy valószínûséggel hasonlítani fog az anyósra", akkor jobb ha nem vállalod be a 3-at. (Mellesleg mi van ha fiú lenne?) "Én boldog vagyok, nem szeretném, ha egy harmadik kibillentené az egyensúlyt." És még ez a mondat. Akkor mi a kérdés? Ha ezt érzed, akkor ezt érzed. A férjednek vhogy finoman mond ezt el, de ne az anyósos példával, és ne veszekedjetek; az élet olyan gyorsan pereg, szeressétek egymást :)
H acsak egy indokod is van, hogy miért nem szülnél, akkor ne erõltesd magadra, de lehet, hogy fiú lenne a harmadik is vagy (hogy biztassalak is) teljessen rád hasonlítana:) . Mondd neki, hogy egy kicsit várjatok a gyerekvállalással, de te is szeretnéd...stb-a színlelését (ha az) nem tudja fenntartani 1 évig sem.Legyél nagyon figyelmes és ha semmi nem változik az "életminõségen" , akkor NE.Ha ezért elválna, hát akkor tegye...
"Ha lenne lányunk, nagy valószínûséggel anyósomra hasonlítana" hát ezen jót nevettem :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Ez anyós mániája, hogy a mi elsõ szülött lányunk rá fog hasonlítani. Azóta figyelem a családokat és szinte mindenhol ezt tapasztaltam. Harmadik fiút biztos, hogy nem szeretnék, se a párom. É eléggé fiús vagyok, örülök, és nagyon büszke vagyok a két fiamra. (A páromat anyós irányítja. Ha anyós 3 gyereket akar, akkor õ is, mikor azt mondta elég kettõ, akkor õ is. Most ismét a harmadikat emlegetik mindketten.)
Cseréljük férjet, mert nálunk én akarok 3. gyereket és õ nem!! Nálunk is két fiú van!!! :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!