Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha a barátnöm (143 db)

Van egy fiú, nagyon tetszik nekem, én is neki de holnap megyünk standra, és jön barátnőm is. (elöször találkoznak ők ketten) mi van ha a barátnőm jobban tetszik neki? ! ( jobb az alakja, szebb is )

Legjobb válasz: emiatt ne parázz. a személyiséged, a kisugárzásod, és az önbizalmad nagy szerepet játszik ilyen helyzetben. mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mióta ismered, honnan, hány évesek vagytok stb.

emiatt ne parázz. a személyiséged, a kisugárzásod, és az önbizalmad nagy szerepet játszik ilyen helyzetben. mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mióta ismered, honnan, hány évesek vagytok stb.
Ha konkrétan nem nyomul rá, nincs miért aggódnod.
Soha ne menj pasit szerezni nálad jobb csajjal, szarvashiba. Lehet hogy akkor is te kellenél neki, de minek kockáztatni?

Mi van ha a barátnöm azt állitja hogy heti egy szexnél több már sok?

csak hétvégén találkozunk de valamikor még azt az eggyet is soknak tartja.azt mondja hogy velem nincs semmi gond de mégis sok.

Legjobb válasz: Pedig csak van vele valami gondja, vagy csak simán nem élvezi.

Pedig csak van vele valami gondja, vagy csak simán nem élvezi.
Régebben milyen volt a barátnõd? Mindig ilyen volt, vagy megváltozott?
a heti egy alkalom baromira nem sok hülye(vagy országos ribi a bnõd, kifáradt a sok kolbitól)ez a lány. egészséges szexuális étvágyú férfinek egyáltalán nem sok!
A kérdező hozzászólása: 11es te egy mákos vagy.bár mi is igy lennénk.mi is 3éve vagyunk eggyütt
Mi van akkor? Baj.
Így van..heti egy szex az nem sok, pláne ha ne találkoztok egész héten.Látod rajtam kívûl 3-an mondták hogy úgy jártak mint én, plusz még páran egybõl arra gondolnak itt.Szerintem egy egészséges fiatal lánynak a heti egy szex az nem sok, pláne úgy hogy alig találkoztok.Én erõsen a körmére néznék nem e kezelgeti más is esetle.Nem akarom az ördögöt a falra festeni de nekem ez kicsit gyanús.Ráadásul még fogamzásgátlót sem szed, sszóval az is kilõve hogy a libiddója csökken..
A kérdező hozzászólása: szerintem nincs neki más.szeretem de én is furcsának tartom.azt mondja hogy nincs velem gond de egyre sürübben gondolok rá hogy talán én csinálok valamit rosszul.
Vagy ez, kérdezõ, vagy elmúlt a szerelem.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mit gondoljak de valóban változott nem is keveset.
Vagy egy fapina vagy félrekefél. Mind2 esetben akkor jársz legjobban ha dobod szóval.. Én barátnõmnek meg napi 6 is kevés ha vele vagyok, hétköznap meg három az kötelezõ suli meló mellett is. Nap közben meg élõhalott vagyok a maximum 3-4 óra alvások miatt..:) 20F
Hát nem tudom.Mennyi idõsek vagytok?Azért fiatalon a heti egy az elé kevés, pláne ha egész héten nem szexeltek.Kicsit fura nekem ez...a volt csajom sem volt szexmániás, de azért a hétvégén mindig bepótoltuk:) )), szóval akkor szombat, vasárnap volt olyan hogy ki sem keltünk az ágyból.De azért a két nap alatt 3-4-szer tuti szexeltünk..szóval nem tudom.Nincs neki más farok is amíg nem vagy ott?
ma 15:16 na hallgass rá! sztem nem szerelmes beléd! heti 1 alkalom korántsem sok!!! a barátnõmmel 3 éve minden nap csináljuk, és nem unom õt, ahogy észreveszem õ sem engem.....
én arra gondolnék, hogy nem én vagyok az egyetlen barátja, mert aki teleeszi magát, az már nem éhes......
nem elégíted ki rendesen már nem vágyik rád leszbi lett
VAzért mert hétköznap van ki kelégítse amikor te nem találkozól vele:D Vagy pedig egy fapina..:D
Kérdezõ!A csajodnak lehet hogy van más is aki hétköznap megteszi helyetted.Én tudom mert nekem is volt így csajom hogy csak hétvégén találkoztunk, de le sem tudtam magamról vakarni, mert egész nap kívánta a [email protected]án amikor kezdett olyan lenni mint a te csajod, akkor elgondolkodtam azon hogy vajon kezelgeti e valaki a kis pu.nciját hétköznap.Be is bizonyosdott mert valóban volt aki helyettem is beszált néha..:D
amúgy nem mindig..ha elõtte nem volt ilyen és mondjuk fogamzásgátlót kezdett szedni drasztikusan eshet a libidó akár csak egy év múlva szedéstõl számítva
A kérdező hozzászólása: azt állitja hogy nekem nagy a szexuális étvágyam és neki normális.igaza lehet? ha az a heti egy alkalom kimarad akkor ingerült, feszült vagyok.én minden nap tudnék szexelni ez igaz de vissza fogom magam.
Amit leírtál, az egy férfinak teljesen normális és nem nagy. Vele van a gond, sok nõ van így.
nekem is így volt, messze laktunk, hete egy alkalom, ott aludtam, de volt hogy nem kívánta, aztán kiderült hogy rajtam kívül még ketten szondáztatják......csak legalább szólt volna, nem utaztam volna feleslegesen 80km-et.
A kérdező hozzászólása: nem szed fogamzásgátlót gumival védekezünk.
Nincs már érzelem , rengeteg nõ van akinél ha elmúlik a rózaszín köd már nem kell a szex.

Mi van ha a barátnőm azt mondja h túl sokat foglalkozok vele?

Sokat beszélünk elvileg sok a tali pedig alig talizunk :S

Legjobb válasz: Sztem is az volt a baj, hogy túlzottan rámásztál és nyálas lettél. Nekem is volt egyszer alakulóban egy amúgy szimpi pasival, de aztán nyálgéppé változott és napi 200szor rámírt msnen, akkor menekültem. Néha mi nõk is igényeljük, hogy levegõt kapjunk.

Sztem is az volt a baj, hogy túlzottan rámásztál és nyálas lettél. Nekem is volt egyszer alakulóban egy amúgy szimpi pasival, de aztán nyálgéppé változott és napi 200szor rámírt msnen, akkor menekültem. Néha mi nõk is igényeljük, hogy levegõt kapjunk.
Undorítóak vagytok csajok!!! én kifejezetten imádnám azt a csajt amelyiket nemtudnám magamról levakarni. És erre vágyom hogy megfulladjak a szeretetébe. De idáig engem se szeretett még egy csaj se. És azt hittem ebbe csak én szenvedek de ugy látszik nemvagyok egyedül és hidd el pajti engem nem 1x ráztak már le hasonló miatt. akkor a csaj még rá is tesz 1 lapáttal és elmegy bulizni féltékenyít kikészítenek idegileg és már 7 bnõm volt szted? Általába mindig ugyan ez a szitu. sokat írok rá, sokat hívom sokat talizunk közbe sehol semmi. egyáltalán nem sok ha napi 1x msn-ezünk fél órát mert annyit van fenn meg heti 1x talizunk mert annyiszor ér rá. kb minden csaj ezt játsza el velem és mégis unalmas vagyok ???? Elmentek a p....ba! 1 értelmes csaj sincs merem állitani 19/F
A kérdező hozzászólása: De menthetõ még ez a kapcsolat szerintetek mert én nagyon szeretem és belehalok ha szakítani akar mert lassan 8 hónapja vagyunk együtt :S:S
0:28 as elég fiatalka vagy még hogy tudd, de elárulom, azért van ez, mert annyira nyomulsz, és érezteted hogy ezt akarod, hogy a másiknak ez taszító... énis pasi vagyok, és képzeld nekem is taszító hogy ha ugy kell levakarnom valakit. az ha valaki hozzád van nõve nema szerelem jele, de ha ere vágysz, legyél olyan a lánnyal, hogy ne érezze magát annyira helyzetben.. higgye azt hogy meg kell hódítania Téged. ne legyél egyértelmû. légy férfi... de erre majd ugyis rájössz, idõvel :)
szerintem felejtõs a gáré, az enyémmel is így kezdõdött, aztán le is lépett.
Túlságosan rámásztál. Õ meg megunt. És az hogy szeretlek az neked csak egy szó amivel magad mellé akarod láncolni és ezt már nem szereti. Szóval magyarul szerintem is szakítani akar veled.
Hehh, azt hittem, hogy csak velem szórakoznak ezzel a dumával.
Szerintem készülj az elkerülhetetlenre, és keress egy másik csajt.
Egyetértek az 1-vel
Nem hiszem, hogy annyira menthetetlen, ha képes vagy visszafogni magad (én kb. 2 hónapig bírtam még úgy, aztán vége lett... És én is majdnem meghaltam...)

Mi van ha a barátnőm szűzességi fogadalmat tett? Kivárjam?

A barátn?m nemrég közölte hogy sz?zességi fogadalmat tett 18 éves koráig most 16. Kivárjam?

Legjobb válasz: Szerintem mondd azt neki, hogy vársz, aztán, ha fél év után sem adja be a derekát, hagyd el .

Egyetértek a legeslegelsö válaszoloval:) Csak tesztel hogy tényleg szereted szoval légy türelmesde picit heves is és hidd el 2-3 honap után ö fog téged kérni hogy feküdjetek le!:D (Lány vagyok én is ezt szoktam csinálni ha valami megingatott a páronban)
Szerintem mondd azt neki, hogy vársz, aztán, ha fél év után sem adja be a derekát, hagyd el .
Ezt komolyan nekünk kell eldöntenünk? Te barátnõd, te ismered, te szereted, nem mi. Ha tényleg szereted, kivárod. Millió tényezõ befolyásolja, hogy mit teszel. Ne húzz rublikákat a válaszadók véleményébõl a "kivárjam", "ne várjam ki" mezõkbe. Te életed.
25/f szivembõl szoltál. Én megint 22%-ot kaptam, dehét istenem, csak a szokásos:D
Az én volt barátom annak idején kivárt majdnem két évet. 16 éves korától járt a csajjal, és õ is 18 éves koráig várt vele. Azt mondta, hogy nem bánta meg, mert így is boldog volt a lány mellett, nem csak szexrõl szól egy kapcsolat, és azért elõtte már pár hónapig pettingeltek. Én nem kötöm idõhöz, hogy mikor szeretném elveszíteni, szerintem nem teszi jól a barátnõd sem, hogy ezt az utat választotta. De lehet, hogy csak tesztelni szeretne. Ha tényleg teljes szívedbõl szereted, akkor várni fogsz rá, és én nem vennék arra sem mérget, hogy ha most komolyan is gondolja ezt a szüzességi fogadalom dolgot, hogy pár hónap múlva nem gondolja meg magát, és nem õ fog rád ugrani. De ezt tényleg nem nekünk kell eldöntenünk. Neked kell érezned, hogy megér-e egy ekkora áldozatot a barátnõd (mert azért azt belátom, hogy két év szex nélkül egy fiú számára nehéz lehet).
Miért ne?? Azt ne mondd, hogy csak a szex miatt vagy vele..! Ne legyél már tipikus gyökér pasi, könyörgök!! Pontozz le, ha nem tetszett, de ha szereted, akkor nagyon is megéri várni! A szex nem minden! 21/F
CSak úgy halkan mondanám..sztem ez egy nõi taktika..kiváncsi h így is kell e neked. Ha szereted mond azt hogy kivárod, hidd el õ elõbb mondja azt h neh nem bírja tovább:)
"A szex nem minden" Jaj dehogynem. Egy bizonyos életszakaszban persze helytálló amit írsz, aztán az, majd öreg korra megint nem lesz az. A barátnõd nem fogadott meg semmit. Ez egy bullshit. Én nem úgy közelítem meg a kérdést, hogy a fiú a bunkó ha nem vár. Én arról az oldalról nézem, hogy ha max egy fél év nem elég arra, hogy szerelembõl, ragaszkodásból, odaadásból, vágyból, szenvedélybõl megtörténjen a szex egy pár két tagja között, ott valami nem stimmel. Vagy éretlenek, vagy nem is szeretik egymást, vagy olyan neveltetést kaptak ami nem teszi lehetõvé számukra a teljes és felszabadult életet. Sajnálom azokat a lányokat és fiúkat akiket béklyóba szorít a saját elméjük korlátja. Bár mindamellett mindenkinek azt kell tennie, amit helyesnek lát. Hiszen eltérõ értékrendünk van. Legyen ez így elfogadva és nem lesz gond. Ha egy lány ilyet állít amit írsz, az a másik végletben olyan, mint amikor a fiú azt mondja, hogy "ha nem fekszel le velem elhagylak" Mind a kettõ, önzõ viselkedés. A lány a kérdezõ esetében megfosztja a kérdezõt a mindenkit megilletõ testiségtõl, a szerelem beteljesülésétõl ami az élet szükségszerû velejárója, hiszen valaki ezért alkotta a szexet élvezetessé, hogy a párkapcsolat is szebb és teljesebb legyen ezáltal. Az én általam említett példában pedig a fiú akarja megfosztani a lányt a szabad akarat gyakorlásától, egyfajta érzelmi zsarolást alkalmazva. Vissza a témához: Nem hinném, hogy amit a lány kér vagy állít (ahogy tetszik), járható út lenne egy érett nem pusztán a testiségre alapuló kapcsolat sem. Azt sem gondolom, hogy ha szeretek valaki és õ is engem akkor önsanyargatásba kellene fordulni, mert én kívánok valamit, õ pedig nem. Azért vagyunk együtt, mert kiegészítése vagyunk egymásnak. Ami minden bizonnyal sok mindent jelenthet, de egyértelmû hogy az igények azonosak. Vagy azoknak kellene lennie. Egyszóval, mivel a srácnak a 10 ujjára jut csaj, mert nagyon sok lány nem így gondolkozik, mint az említett esetben, ezért a leghelyesebb, hogy békén hagyja csajt és keres egy olyan lányt, aki hajlandó lesz teljes szívébõl szeretni õt és megadnak egymásnak mindent majd, amit csak a helyzet és az igények adnak illetve hoznak. Miért mondom ezt? A kérdésbõl látszik, hogy a kérdezõ egyáltalán nincs arról meggyõzõdve, hogy neki kellene egy olyan lány és egy olyan kapcsolat ami két évig az önmegtartóztatásból fog állni. A szerelem nem minden. Fõleg egy bizonyos életszakaszban. Ez volt a szép megfogalmazás. Most jön amit elõször írni akartam: Miért várnád ki? Millió olyan csaj van, aki semmilyen hülye fogadalmat hanem aki szeret azzal szexelni is akar, mert ez így van rendjén. Ne várd ki, mert semmi értelme, hogy neked majd átszakítja a répád a nadrágodat, õ meg szendeszüzieskedik. Keress egy másik lányt, még az elején a kapcsolatnak.
áhh ezek a fogadalmak, figyelj, ne mond már nekem ha elõveszed neki a bréét, nem cuppanna rá!? de hogy is nem, ez hülyeség, hát várj, mert azért tiszteletben kell tartani, ha õ igy döntött, de mondom, ez hülyeség!!!=)
szerintem ez gyerekes. nem a kornak kéne meghatároznia, hogy mikor felkészült rá, hanem hogy mikor talál egy rendes, szeretõ fiút. és biztos, hogy kibírnál 2 évet szex nélkül? aztán lehet meggondolja magát... sosem lehet tudni
Ne, könyörgöm. Ez egy baromi nagy hülyeség, hogy szereted kivárod. 2év rengeteg idõ, a barátnõd meg tényleg gyerekes, hogy ilyen fogadalmakat tesz..miért 18 évesen mi fog változni, mint x hét, hónap mulva? hagyd a farncba mert komolytalan a csaj. Nem attól lesz gyökér pasi valaki, hogy nem szopja be ezt a hüyleséget.. lehet felnõttként is gondolkozni, abba szerintem nem fér ez bele, hogy elõre megszabja az idõkorlátot..és ha elõbb megkiván milesz elviszi a mumus?
mire annyi lesz meg megijed a f*sztól is vagy szétdugják mások mert az nem akkora elkötelezettség mint a barátjával
Szia! Nálam ugyanez a helyzet, csak Õ 17 éves koráig szeretne vele várni(itt tenném hozzá hogy elõször 18 volt a cél)Na most ha tényleg szereted akkor egy percig se gondolkozz a válaszon, de ezt most tényleg komolyan mondom neked!Mi már lassan 5 hónapja vagyunk együtt és egyszer nem éreztem azt hogy:de kár hogy nem akarja.Ja és ez nem azt jelenti hogy nem aludtunk/zuhanyoztunk egymással, már nem egyszer elvittük egymást a csúcsra(jó persze neki "csak" csikló orgazmusa volt)Szóval legyél kreatív és szeresd a párod és ezt mutasd is ki neki.Különben is jobb nem elkapkodni a dolgokat. Üdv
14:15-ös vagyok. Még annyit hozzátennék, hogy a következõ barátommal két hét után feküdtem le (vele vesztettem el.) Benne biztos voltam, hogy nem csak azért kellek neki, hogy meghúzzon párszor, éreztem hogy szeretett, a másiknál nem... Lehet, hogy õ sem tudja eldönteni, melyik "oldalra" pakoljon téged.
Én úgy gondolom, hogy csak tesztel téged. Egyszer egy barátomnak én is mondtam, hogy most még nem akarok lefeküdni vele, majd fél év múlva. Attól a naptól kezdve elkezdett elõttem hangosan visszaszámolni és dörzsölgette a kezét. Nem tudtam, hogy csak hülyéskedik vagy tényleg ilyen hülye. Szóltam neki, hogy ez a fajta viselkedés kétségeket ébreszt bennem. Folytatta. Én meg kidobtam.
Volt már rá példa ( ezen a lapon írták ), hogy várt a fiú 3 évet, oszt a végén valaki más dugta meg a csajt. Na ez a cumi. Csomót kötsz a farkadra két évig ? Megéri ? Bevállalod a rizikót ?
Érdekes, hogy oda sem kell írnom, hogy én vagyok és mégis tudják egyesek, hogy mivan :D Ennyire sajátságos lenne a világnézetem? Én adtam egy zõd kezet neked!
Pont mint az én barátnõm, stimmel az életkor is.. Itt annyi a változás, hogy a szülõk is beleszólnak a méhnyakrák elleni oltás miatt. Én azt mondtam türelmes vagyok, megvárom, de nemhiszem hogy kibírja 18 éves koráig. 17/F

Akkor mi van ha a barátnőm egy nap kihagyja a tabit?

Volt olyan ügyes és beleejtette a lefolyóba. Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: 1 hétig kiegészítõ védekezés óvszerrel. Vagy beveszi a következõt helyette, és megkérdezi a dokiját, hogy levél végén mit csináljon. (hány nap szünetet hagyjon).

1 hétig kiegészítõ védekezés óvszerrel. Vagy beveszi a következõt helyette, és megkérdezi a dokiját, hogy levél végén mit csináljon. (hány nap szünetet hagyjon).
Velem is elõfordult ilyen, nem is egyszer! Semmi baj nem volt soha, ha rendszeresen szedi, akkor ha egyszer nem veszi be, az nem okozhat problémát.
Utolsó: Nem véletlenül írják bele a tájékoztatóba, hogy kihagyás esetén egy hét kiegészítõ védekezés szükséges. Attól, hogy neked nem történt baj, másnak még megeshet.
A kérdező hozzászólása: Amúgy rendszeresen szedi. Soha nem hagyott ki de még nem is késett el vele. Bár én ehhez nem értek.
A levél hanyadik hetében történt az eset?

Mit tegyek ha a barátnőm teljesen magába van esve?

14 éves és még soha nem csókolózott, meg szájra puszi se volt még senkivel.Én nyugtatom ,hogy nincs egyedül ,de nem tudja mit tegyen. Szerintetek mit csináljon, vagy mit mondjak neki ,hogy megnyugodjon??

Legjobb válasz: Baratnd? Th kapcsolatban vagytok? Mert ha a pasija vagy akkor mondd neki h nem gaz, vmikor el kell kezdeni es kivel kezdene ha nem veled. Ha rosszul smarol akkor segitesz neki es amugy is 2-3 smarolas utan magatol raerez az ember de van akimek elsore megy. Szoval sztem lepj oda hozza es probaljatok ki, gatlasok nelkul.

Baratnd? Th kapcsolatban vagytok? Mert ha a pasija vagy akkor mondd neki h nem gaz, vmikor el kell kezdeni es kivel kezdene ha nem veled. Ha rosszul smarol akkor segitesz neki es amugy is 2-3 smarolas utan magatol raerez az ember de van akimek elsore megy. Szoval sztem lepj oda hozza es probaljatok ki, gatlasok nelkul.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok! És úgy barátnõ, hogy LB-m (legjobb barátnõm) !
Szerintem úgy barátnõje, hogy õ is lány. A lányok akik barátok, barátnõknek hívják egymást. :) Kérdezõ, nagyon rendes vagy, hogy segíteni szeretnél neki. :) Kicsit morbid leszek, de komolyan gondolom: Mutass neki afrikai nyomorról szóló videókat, az segít érzékelni, hogy valójában milyen jó is neki. Az araboknál 8 éves kislányokat vesznek feleségül és erõszakolnak halálra a nászéjszakán. Máshol 14 évesen drogoznak és túl vannak az abortuszon. Tényleg ezt látni kell ilyenkor.
Ezen NEM KELL NEM SZABAD parazni... Ez majd meg fog tortenni amikor meg kell. 16 voltam amikor eloszor smaroltam csokoltam. Es a vaganyabbik fiuk koze tartozom. Majd ha lesz egy fiu aki vonzodni fog hozza es udvarolni fog akkor par randi utan (ismerkedos talik) miutan haza kiserte a fiu hozza fel h o meg nem csokolozott es aztan lesz ami lesz. Sztem nekem az elso smarom borzalmas volt de olyannal csinaltam akinek bejottem szoval egyeltalan nem volt gaz, masnap es smaroltunk meg azutan is es 2-3 alkalommal ksobb mar bele is jottem. Ilyenen tilos parazni

Mit tegyek ha a barátnőmnek dzsungáriai törpehörije van, és én is szeretnék egy ilyet, de a barátnőm meg azt mondja ne utánozzam meg a nővére is azt mondja. Mi a tehendő?

Legjobb válasz: Az Istenit... nekem hat is van. Eddig azt hittem, csak nekem van az országban, de ezek szerint én is a barátnõdet utánzom? (amúgy éppen egy barátomtól kaptam) Lehet, hogy ha megmondanád neki, hogy van még egy pár embernek a világon dzsungija, talán megértené. Egyébként meg egyiküknek semmi köze ahhoz, hogy milyen állatot tartasz otthon. Nevetséges ebbe belekötni.

Az Istenit... nekem hat is van. Eddig azt hittem, csak nekem van az országban, de ezek szerint én is a barátnõdet utánzom? (amúgy éppen egy barátomtól kaptam) Lehet, hogy ha megmondanád neki, hogy van még egy pár embernek a világon dzsungija, talán megértené. Egyébként meg egyiküknek semmi köze ahhoz, hogy milyen állatot tartasz otthon. Nevetséges ebbe belekötni.
Szerintem mond meg a bnõdnek hogy nem utánozod csak neked is megtetszett az a dzsingária törp. De amugy hány éves vagy?"mert ez a ne utánozz!" szöveg bölcsödé kortol 10 éves korig van.Ha te azt szeretnél akkor legyen. Csak vigyázz(már ha fontos neked a bnõd)mert lehet hogy befog pukkadni...elöször csak figyelmeztett hogy ne utánozd aztán meg már, , Nem vagyok a barátod" de ez nem tart sokáig hisz majd megbékél
A kérdező hozzászólása: lehet hülye kérdés, de volt már ilyen eset valakivel?
Azt üzenem a barátnõdnek, hogy ne utánozzon engem, nekem már 16 éve is volt dzsungim. A nõvérem is ezt mondja!
Az ilyenekkel nem tudom, hogyan érdemes barátkozni. Cseréld le egy hörire!
Ne is hallgass más véleményére, csak azt tedd amit jonak látsz;) Amugy hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Ez igaz!:D Valóban Dzsungim lett! Jó ötlet!De végülis le sz.rom hogy a barátnõm mit mond!:P De nem?
Vegyél nyugodtan dzsungáriait és fogd rá hogy ez egy Campbell-törpehörcsög ugy is csak a szakértõk tudják meg különböztetni.Ha a lány utána is olvas akkor sem tud meg többet mert nagyon nehéz meg különböztetni öket annyira hasonlítanak hogy a két faj egyedei minden gond nélkül tudnak eredményesenn szeporodni!A Campbell faj nagyon ritka a kereskedésekbe ezért jóval drádább és ugy sem tudod majd hogy mit vettél de valószínü hogy dzsungi lessz!
Szia! A dzsungáriai törpehörik valóban helyesek. Ismered a roborovski törpehörcsög fajtát? Nagyon hasonlít a dzsungikra, csak neki homok színû háta van. Ha egy aranyos törehörit szeretnél, de nem ragazkodsz a fajtához, akkor én õket ajánlom. Nagyon kis kedvesek õk is. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: szerintem is... nem egy kedves alak!
Sz...d le mit mond a barátnõd! Amúgy akkor nem is az igazi barátnõd, ha ilyen hülyeségeket mond.
elárulok egy nagy titkot: nem szeret.
Lehet, hogy ez rosszul esik, de akkor nem szeret eléggé.Ha megtalálod a párod, nem a "kiélés" foglalkoztat, hanem örülsz, hogy az az egyet megtaláltad.
23:20 igaz tényleg ilyen egyszerû téged meg csak nem akart megbántani h a szemed közé köpi h nem szeret
Konkrétan megmondta, hogy õ most pasizni akar. Ez nem elég? Nem szeret igazán, ez van. 24/F
te egy ilyen [email protected] akarsz visszahódítani?
Jól tette, hogy nem várt meg négy gyereket vele...
egy ribanc a csaj, ennyiazért mielõtt szétváltok keféld megh jól helyettem is!!
A kérdező hozzászólása: de szerintetek ezen lehet valahogy változtatni? Mármint visszahóditani, vagy valami ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de még nem lépett félre, meg semmi! Csak mondta, hogy most olyan pasizós kedve van!
A kérdező hozzászólása: még nem ribanc, mert még konkrét okot nem adott, hogy ribancnak nevezzem
h te mekkora egy pacsker vagy vazze.
basz.ná meg a harapós ló az ilyen csicskákat!:)

Mit tegyek ha a barátnőm ráhajtott a kiszemeltemre, pedig neki van pasija?

Mit tegyek ha tetszik egy srác és ? szerelmes belém de nem merek még igen mondani neki, de nem ezel lenne a gond hanem h a "legjobb barátn?m" ráhajtott, pedig neki van pasija, mégis ezt a srácot hívogatja állandoan h gyere le hozzám beszélgetni gyere el velem vásárolni. Stb.! Nem tom mit tegyek?!

Legjobb válasz: Hát ha nem mersz igent mondani neki, akkor nem is olyan nagy gond nemde??? Ha meg tetszik neked, akkor mondjál igent.

Hát ha nem mersz igent mondani neki, akkor nem is olyan nagy gond nemde??? Ha meg tetszik neked, akkor mondjál igent.
Tépd meg! :D Na de most komolyan! Ez nem barátnõ, ne állj vele szóba!! Ennél undorítóbb már csak az lenne, ha a testvéred lenne... pff... Kwa gáz. Ha a srác leszarja, és Te érdekled, akkor gyere vele össze, viszont ha kacsintgat "bnõd"re is, akkor mind2t hagyd a p*csába, mert ennél nagyobb hányigert semmi sem tud okozni. Pfúj, de ratyi... wáwáwáw... :S:S:S Undorító! :D Szóba ne állj azzal a csajjal héé! :D Fháákk. :D
A kérdező hozzászólása: hát igent még nem mondok mert nem bizok még benne annyira, mert sajnos én eddig mindig ráfásztam h hamar beleugrottam és nagyot koppantam!De a szerencsére a srác leszarja a bnõmet de engem akkor is zavar, nem beszélek már vele deh a srácot akkor is mindig el akarja rángatni tõlem!
lehet hogy a srác akar féltékennyé tenni a barátnõdön keresztül, de lehet a csaj tényleg nem is a barátnõd. ha valami komoly alakulgat köztük akkor tegyél keresztbe. mondd meg a csaj pasijának hogy mivan.a srácot meg kérdezd meg hogy akar-e még tõled valamit.
A kérdező hozzászólása: sztem õ nem akar féltékennyé tenni, õ nem az a tipus!A csaj meg olyan volt mindha nõvérem lenne, és ez naon rossz igy, és hiába beszélnék vele mert úgy is hazudna vmit , és nem ismerné el h hajt ráá, még én lennék a bunkó aki kever!nem vok féltékeny tipus csak ez durva és az utobbi 4 évben csak a csajban biztam és pont õ csinálja ezt velem.....
Ha tud róla a barátnõd, hogy te vagy oda a srácért, ráadásul neki még pasija is van, mégis hajt rá, akkor az ilyen nem barátnõ!!!
A kérdező hozzászólása: hát ezt én is levágtam, csak azt nem tom mit tegyek vele!Gondoltam ráá h elbeszélgetek a pasijával deh az kicsit bunkó lenne, és lehet bele se kéne kevernem!
A drága barátnõdnek mondd meg, hogy ez nagyon nem szép tõle, és vagy leszáll a srácról, vagy elveszít téged.
A kérdező hozzászólása: már elveszített örökre, ilyen"bnõ" nem kell nekem , de sztem senkinek nem kéne!De szerencsére a srác is ki osztotta igy azóta csak bunkózik a csaj!!Azaz bunkó smseket ír neki!!

Mit tegyek ha a barátnőm teljesen megakar szabni nekem mindent, én ezt nem engedem és ebből van rengeteg vita?

Pár példa:Rádiózom és megakarja szabni mikor legyek adásban,már odáig fajult a helyzet köztünk, hogy idézek t?le:"megengedem, hogy este 7-10 beszélgess a haveroddal skype-on.Legyen még egy:Ismer?sömmel beszélgettem (aki lány volt) és 30perc után írt nekem "mit tudsz ennyit beszélni vele?"itt már azt akarta menjek vissza hozzá dumálni.Teljesen kiakar magának sajátítani mert ahogy ? mondta idézem:"nem akarlak elveszteni több id?t akarok veled tölteni".Mi távkapcsolatban vagyunk, és napi átlag 2-3 órát beszélünk skype-on mikrofonon.Ez az id? neki kevés és azt mondja elhanyagolom.Én mindent megteszek, hogy rendben menjen de ? nem érti meg hogy ez így nem jó.Nem látja be, hogy változtatnia kell mert úgy gondolja ez a természetes.Barátn?mnek ez az els? komoly kapcsolata nov 14.-én leszünk 9 hónapja együtt.Ha azt mondom próbáljon meg változtatni jön az a szöveg:"én mindent megteszek neked kell valamit tenned én nem csinálok rosszat csak szeretlek és ennyi vagy baj?"Õ azt hiszi ez így jó, hogy így megakar szabni mindent és számo akar kérni minden.Nem tudom mit tegyek!Én rontok el valamit?Mindketten 18 évesek vagyunk

Legjobb válasz: ööö...ismerõs, én ezért szakitottam...

ööö...ismerõs, én ezért szakitottam...
Milyen rádió? UHF/VHF? Vagy kalóz? :D
"Éppen az a baj, hogy túl sokat teszel. Elég nagy fiú vagyok már ahhoz, hogy magam döntsem el, mikor kivel akarok beszélgetni. Ha így bízol bennem, nagy bajok lesznek a jövõben."
allj a sarkadra! ne hagyd h parancsolgasson! 25f
A lány fogalmazásának amúgy is kezdõdõ lelki terror-szaga van.
Vagy legalábbis érzelmi zsarolás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!