Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha a baba alszik (13 db)

Mi van akkor ha a baba alszik majd az NST vizsgálat közben?

Még nem voltam, jöv?héten kell mennem el?ször.

Legjobb válasz: Ha nagyon lassú lessz,kicsit "megmozgatják"felébresztik a babád.

Ha nagyon lassú lessz, kicsit "megmozgatják"felébresztik a babád.
Szia! Ha alszik a baba, akkor az NST nem megfelelõ. Ezért fel fogjátok ébreszteni- lépcsõztetnek vagy bicikliztetnek egy gépen.Mozgásod hatására a baba is aktívvá válik. NST alkalmával EKG szerûen rögzítik a baba szívmûködését mozgása közben.
Szia! Az én hasamat finoman rázogatták, vagy besípoltak a fiamnak - persze ezek nem mûködtek! Ami bevált: NST elõtt ettem egy csokit - na annak nagyon örülnek a babák, beindulnak tõle, próbáld ki!!! Amúgy ha alszik, hát alszik, engem emiatt ottfogtak plusz félórára, megvárták, míg produkált valamit a pici.
Szia! Kb. fél órával a vizsgálat elõtt egyél vagy igyál valami édeset. Nem igazán kellemes ha nyomkodással megy rázoggatással ébresztik fel a babát. Üdv: 36 hetes kismami

Mi van ha a szules akkor indul meg, amikor a baba alszik?

Legjobb válasz: Erre biztosan fel fog ébredni!!!:)

Erre biztosan fel fog ébredni!!!:)
Felébred, hisz ez neki is fáj, ahogy mennek a méhösszehúzódások, neki sem kellemes. Forognia is kell, pluszban ugye nyomódik a feje, ahogy beér a szülõcsatornába. Fõképp császáros babáknál szokott elõfordulni, h alszanak, és ezért nem sírnak fel, mikor kiveszik õket.
Normál szülésnél a csöppség nem alszik, hiszen nemcsak az anya szül, hanem a kicsi is születik, aktívan részt vesz a folyamatban, forog a szülõcsatornában, nyomul, akar a világra jönni. Császárnál fordul elõ leginkább a programozott császárnál, hogy a kicsi épp édesen alszik mikor egyszercsak kikapják a pocakból. Ha egy normálnak induló szülés és vajudás után van császármetszés akkor szintén éber a kicsi. Kétgyermekes anyuka
Megpróbálják felébreszteni. A barátnõmnél úgy történt.
A kérdező hozzászólása: Csak mert azert neki is kozre kell mukodni nem hiszem hogy csak ugy kipottyan a nyomasoktol - na, igen, ez lesz az elso babam, talan azert irom ezt, de gondolom neki is sok dolga van a szules alatt, rotalni, meg ilyenek...nem?
Teli almot alszik. Nezz utana
A kérdező hozzászólása: igen arra gondoltam de azt is mondtak h a házi ékszerteknõsök nem szoktak
Hát az úgy van , hogy ha nem adsz neki enni és szépen lasan hozzászoktatod a hideghez , akkor alszik téli álmot , van lámpája , ha nincs szerezz be egyet , és ha megengedheted vegyél a kisállatboltban ott olyan d-vitaminosak vannak meg foszforeszkáló kupolával :D


Mivel töltitek a szabadidőtöket, ha van ilyen, Gondolok arra az időre, mikor alszik a baba?

Legjobb válasz: Néha netezek, de általában inkább szunyálok egyet, vagy olvasok.

Néha netezek, de általában inkább szunyálok egyet, vagy olvasok.
Házimunkát elvégzem, játszok a 2, 5 éves tesójával, telefonálgatok, netezek, TV-zek. Sajna aludni már nem tudok ilyenkor a nagy tesótól... De az elsõ babámnál jókat szunyáltam, mikor Õ is aludt:-)) Nagyon jót tett a tejcsi termelõdésének.
Elsõ vagyok. Nálunk király a helyzet, néhány hét alatt összerendeztem a két pici alvásidejét (2 év van közöttük), így minden nap van 2 extra órám.
Második vagyok De jó nektek elsõ! Az én kisfiamat már nem is tudom letenni nappal, mert akkor hajnalig nem alszik el este. Viszont reggel így sokáig tudunk aludni mind a hárman:-) 9 körül szoktunk kelni.
Elsõ vagyok. De jó nektek ezzel a 9 órai keléssel. Nekem 6-kor kell keltenem a társaságot, mert a legnagyobbnak 7-kor indul a busz a suliba, és ki kell vinnem. De legalább este 8-kor már elalszik a 2 legkisebb.
Netezek, olvasok, nézem a kedvenc sorozataimat a gépen. Ha meg rosszabb éjszakánk volt, akkor ledõlök én is.
Általában én is netezek, Tv-zek, pihenek. Este nálunk 9-kor van alvás, reggel 9 kor van kelés, 1-2* eszik éjjel, szóval én kipihenem magamat éjjel :)

Mi baja van a macskának, ha egész nap alszik és fáj a lába?

tudom hogy el kéne vinni állatorvoshoz de ez a barátn?m macskája.

Legjobb válasz: Akkor vigye el õ orvoshoz! Ezer és egy oka lehet: egy szimpla ficamhoz is orvos kell ugyan, de ha idegrendszeri eredetû betegség tünetét tapasztaljátok, az sem megy otthoni módszerekkel... ORVOS! Gondoljatok arra, hogy a cicának is fáj...

Akkor vigye el õ orvoshoz! Ezer és egy oka lehet: egy szimpla ficamhoz is orvos kell ugyan, de ha idegrendszeri eredetû betegség tünetét tapasztaljátok, az sem megy otthoni módszerekkel... ORVOS! Gondoljatok arra, hogy a cicának is fáj...
Orvos! Mindegy kié, a cica beteg!
Vagy megütötte vagy vitamin hiányos
Kedves elõttem szóló, ezt hogyan sikerült megállapítanod a kérdezõ által írt pár sorból, látatlanban? :) Ha megosztanád velünk, miként lehet ilyen biztos távdiagnosztikai tudásra szert tenni, sokunk életét könnyítenéd meg. Köszönöm.
El kell altatni. Ne szenvedjen szegény! Mindenkinek így lesz a legjobb.
Ezt a hülyeséget, utolsó...! Nem lennék a macskád...
Szerintem fáradt, és fáj a lába. Ezt tartom legvaloszinübbnek

Csak nekem van olyan babám, aki ha alszik, hol a kezét rángatja, hol a lábát, hol a szemeit nyitogatja alvás kozben, van amikor a kezével integet. Mit csináljak vele? Lehet neki valami baja?

Legjobb válasz: Szerintem nincs semmi gond. Gondolom még picike, ilyenkor még fejletlen az idegrendszer. Ha ébren nem csinál ilyen mozdulatokat, akkor meg teljesen megnyugodhatsz.

Szerintem nincs semmi gond. Gondolom még picike, ilyenkor még fejletlen az idegrendszer. Ha ébren nem csinál ilyen mozdulatokat, akkor meg teljesen megnyugodhatsz.
Így van. Kb 10 hétig ez abszolut normális, és utána is fokzatosan tûnik el:-) Altasd hason, akkor nem kelti fel magát.
Szia!Az én babám is ugyanezt csinálta de csak a korházi napokbab és itthon még pár napig.Még akkor megkérdeztem a csecsemõst, hogy ez miért van és azt mondta, hogy ujból és ujból "átélik" a születést, esetleg olyat álmodhatnak, vagy ahogy az alöttem levõ írta, hogy fejlõdik az idegrendszere.Nincs semmi baj, ne aggodj! Boldog babázást!3hónapos kislány anyukája
Elég meleg a víz?
A kérdező hozzászólása: Hát nem mondanám hogy annyira meleg, inkább langyos, de télen is meg mindig ilyen hõmérsékletû vízben van.
van fûtõtested?

Most akkor mikor fázik egy baba? Orrát, tarkóját kell nézni? Kisfiam még csak rugiba alszik, body nélkül. Vastag takarója van. A tarkója néha hideg, de nyugodtan alszik. Fázna? Ha betakarom nagyon, akkor meg izzad a kis feje.

Legjobb válasz: Réteges öltöztetés! Itt kevesen hallottak errõl. Body kell a babára, úgy a rugi, majd vékonyabb takaró. A több réteg a megfelelõ, nem az egy vastag! Te sem veszel pulcsit póló nélkül.

Réteges öltöztetés! Itt kevesen hallottak errõl. Body kell a babára, úgy a rugi, majd vékonyabb takaró. A több réteg a megfelelõ, nem az egy vastag! Te sem veszel pulcsit póló nélkül.
Én is folyton gondba vagyok ezzel, pedig már tíz hónapos a lányom. Próbálom úgy öltöztetni + takarni, mint saját magamat, csak õt egy leheletnyivel vastagabban.
Elsõ válaszolóval értek egyet. Én bodyban + rugdalozóban + hálózsákban altatom a kisfiamat.
A tarkóját kell nézni, ha az hideg, fázik ha meleg...stb.!A babát pedig úgy kell öltöztetni, mint saját magad, csak rá mindig egy réteggel többet!Ha te pólóban és nadrágban vagy akkor body...tipegõ...egy ki pulcsi!Estére a pulcsi helyett takaró!Hidegben te is vastag takaró alá bújsz, tehát a babának is vastag takaró, melegben vékonyabb!A szoba hõmérséklete:20-25C fok között!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!