Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha a baba (575 db)

Mi van ha a baba nem egyformán mozgatja a két oldalát? 4hós kisfiam a baloladalát jobban használja és a lábát is többet mozgatja

Legjobb válasz: Semmi gond.Az én lányom is nagyon sokáig szinte csak az egyik lábát használta,csak azzal rugdosott,és mindenért csak bal kézzel nyúlt.Mostanra már mindkettõt használja.7 hós Gondolom akkor van csak gond,ha ez hosszú távon nem javul.

Semmi gond.Az én lányom is nagyon sokáig szinte csak az egyik lábát használta, csak azzal rugdosott, és mindenért csak bal kézzel nyúlt.Mostanra már mindkettõt használja.7 hós Gondolom akkor van csak gond, ha ez hosszú távon nem javul.
lehet hogy nincs baj, de én a helyedben kérnék az orvostól beutalót mozgásterápiára. nálunk is ez volt, és kiderült, hogy hipotón, dévény terápiára jártunk, 3 hós korától. de akkor viszont igyekezzetek, mert azt legjobb 5 hós korig elkezdeni. remélem, nincs semmi baj! amúgy átfordulni átfordul? mert nálunk az is gond volt, nem tudott rendesen mozogni emiatt.

Az mennyire gáz és mitől, lehet, mit jelent, ha a baba szopi után jó egy órával bukik sokat? Van, hogy félóra eredménytelen büfiztetés után leteszem és utána az ágyát és magát sikerül lebuknia. Ezzel mit tudok tenni, ez vmi baj?

Legjobb válasz: http://www.kismama.hu/baba/bukas_vagy_reflux/1919/ Szia! Ez nagyon hasznos olvasd el. Nekem ez "volt" a gondom, 8 hetes a babám és rengeteget bukott. _Olvastam még azt is, hogy ha az anyuka tejet iszik az tejallergiát válthat ki a picinél, és az is lehet a bukás oka. Naponta fél liternél pedig nem ittam többet, de 6 napja, hogy abba hagytam és azóta 2x bukott a fiam. Szoptatásnál pedig majdnem ül úgy szopizik, nem tudom mitõl bukik kevesebbet a tej elhagyásától vagy a helyzet megváltoztatásától, de kevesebb. Boldog babázást!

http://www.kismama.hu/baba/bukas_vagy_reflux/1919/ Szia! Ez nagyon hasznos olvasd el. Nekem ez "volt" a gondom, 8 hetes a babám és rengeteget bukott. _Olvastam még azt is, hogy ha az anyuka tejet iszik az tejallergiát válthat ki a picinél, és az is lehet a bukás oka. Naponta fél liternél pedig nem ittam többet, de 6 napja, hogy abba hagytam és azóta 2x bukott a fiam. Szoptatásnál pedig majdnem ül úgy szopizik, nem tudom mitõl bukik kevesebbet a tej elhagyásától vagy a helyzet megváltoztatásától, de kevesebb. Boldog babázást!
Nekem az vált be, hogy 2-3 alkalommal is megböfiztetetem szopás közben. És amíg gyarapszik, addig tényleg nincs gond, még nincs kialakulva a gyomorzáróizmuk a piciknek. Azért a dokinak megemlítheted majd. Nekem még azt javasolták , hogy ilyenkor oldalra fektessem le aludni, de a fejét is szépen oldalt tartja, és kifolyik ha bukik. Amúgy a lányom 11 napos, és sokszor nem böfizik, ilyenkor én is félek kicsit letenni:-)

Mi van ha a 4-ds uh-n nem látszik jól a baba, ki kell fizetni akkor is?

VAgy vissza hívnak?

Legjobb válasz: Ha veszel felvágotat a boltba és nem izlik akkor nem viheted vissza hogy cseréljék ki vagy adják vissza az árát. Az nem az õ hiábjuk(másé se) hogy nem látszódik a baba! és nem nem hívnak vissza...max vissza mész legközelebb...de miért ne látszódna? 4d-nél elve tudják forgatni. nállunk is úgy volt--háttal volt és mégis láttuk a kis pofikáját :)

Ha veszel felvágotat a boltba és nem izlik akkor nem viheted vissza hogy cseréljék ki vagy adják vissza az árát. Az nem az õ hiábjuk(másé se) hogy nem látszódik a baba! és nem nem hívnak vissza...max vissza mész legközelebb...de miért ne látszódna? 4d-nél elve tudják forgatni. nállunk is úgy volt--háttal volt és mégis láttuk a kis pofikáját :)
Nálunk az orvos korrekt volt, azt mondta, alapból úgy vesszük, hogy ez csak egy ultrahangos vizsgálat, de ha tud jó felvételt készíteni, akkor átugrik a 4D kategóriába, s fizetünk érte. Mi is meglepõdtünk ezen, nem gondoltuk, hogy létezik még ilyen. Ezek szerint orvosa válogatja, nekünk (Békéscsaba) szerencsénk volt!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszadónak köszönöm a nyers õszinteségét, de szerintem az ilyen véleményét tartsa meg magának, mert tudom, hogy pl.Miskolcon vissza hívják az embert ha nem tudnak jó felvételt készíteni...csak érdeklõdtem máshol is van e ilyen!


Mi van ha a 37. héten jön a baba? Eddig szépen fejlődött, de ha hamarabb jön biztos hogy inkubátorba kerülne?

35 hetes terhes vagyok! Egy héttel ezel?tt a doki azt mondta rövidült a méhszájam és nagyon lenn van a babának a feje! Feküdnöm kell hogy legalább 2 hétig még ne szüljek! (Mostmár csak 1 hét)Néha kissebb görcseim is vannak!

Legjobb válasz: Én a fiamat 36.héten szültem,de nem kellett inkubátorba tenni mert 2750g volt a súllya.Csak a 2500g-nál kisebb babákat rakják inkubátorba.Csak annyi baja lett hogy besársult,de pár napig infra lámpa alá rakták és rendbe jött.

Én a fiamat 36.héten szültem, de nem kellett inkubátorba tenni mert 2750g volt a súllya.Csak a 2500g-nál kisebb babákat rakják inkubátorba.Csak annyi baja lett hogy besársult, de pár napig infra lámpa alá rakták és rendbe jött.

Mi van ha a PS3 ba berakok egy lemezt és csak tölti tölti de nem hozza ki a játékot, minde játéknál ez van, ez biztos fejcsere?

Ha igen tudtok mondani egy szevizt ahol olcsón kicserélik ?

Legjobb válasz: jaja nálam is volt iylen,nekem azért ment tönkre a fej benne mert bent volt a 50 fokba és "megsült" a fej,=szervíz,ha garis még olcsón megicsnálják ha nem, 50k

jaja nálam is volt iylen, nekem azért ment tönkre a fej benne mert bent volt a 50 fokba és "megsült" a fej, =szervíz, ha garis még olcsón megicsnálják ha nem, 50k
szerviz cime:1082 Budapest 8. kerület , Üllõi út 82.
A kérdező hozzászólása: 50k ? az menniy :D
50000 ft.a K betü 1000-ret jelent :P
de ah még 3 éven belül vetted akkor garis, és ha viszed a gari levelet , akkor elküldök franciába és ott emgicsnálják 2 hét alatt

Mi van ha a szules akkor indul meg, amikor a baba alszik?

Legjobb válasz: Erre biztosan fel fog ébredni!!!:)

Erre biztosan fel fog ébredni!!!:)
Felébred, hisz ez neki is fáj, ahogy mennek a méhösszehúzódások, neki sem kellemes. Forognia is kell, pluszban ugye nyomódik a feje, ahogy beér a szülõcsatornába. Fõképp császáros babáknál szokott elõfordulni, h alszanak, és ezért nem sírnak fel, mikor kiveszik õket.
Normál szülésnél a csöppség nem alszik, hiszen nemcsak az anya szül, hanem a kicsi is születik, aktívan részt vesz a folyamatban, forog a szülõcsatornában, nyomul, akar a világra jönni. Császárnál fordul elõ leginkább a programozott császárnál, hogy a kicsi épp édesen alszik mikor egyszercsak kikapják a pocakból. Ha egy normálnak induló szülés és vajudás után van császármetszés akkor szintén éber a kicsi. Kétgyermekes anyuka
Megpróbálják felébreszteni. A barátnõmnél úgy történt.
A kérdező hozzászólása: Csak mert azert neki is kozre kell mukodni nem hiszem hogy csak ugy kipottyan a nyomasoktol - na, igen, ez lesz az elso babam, talan azert irom ezt, de gondolom neki is sok dolga van a szules alatt, rotalni, meg ilyenek...nem?

Mit jelent, ha a bankban a pénz le van kötve?

gondolom mit ,de nem vok benn biztos:)

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy amennyi idõre le van kötve, mondjuk 3 hónap annyi ideig az az összeg kamatozik, tehát több lesz a futamidõ végén (amikor lejár a lekötés(3 hónap)), ezalatt az idõ alatt a lekötött összeget nem használhatod, nem veheted ki autómatánál, nem utalhatsz és nem fizethetsz vele csak az úgynevezett látraszóló összeggel, azaz azzal a pénzel ami a számládon van, de nincs lekötve. Eltérõ a különbözõ bankok gyakorlata abban a tekintetben, hogy mi történik ha neked mégis kell a pénz a futamidõ (lekötés) vége elõtt. Ilyenkor általában feltörheted a lekötést, azaz újra a rendelkezésedre áll az összeg, megszûnik a lekötés. Jobb esetben nem kapsz semennyi kamatot, akkor sem ha pl a 2. hónap végén töröd fel, rosszab esetben még "büntetést" is kaphatsz, azaz kevesebb pénzt kapsz vissza, mint amennyitt lekötöttél.

Azt jelenti hogy amennyi idõre le van kötve, mondjuk 3 hónap annyi ideig az az összeg kamatozik, tehát több lesz a futamidõ végén (amikor lejár a lekötés(3 hónap)), ezalatt az idõ alatt a lekötött összeget nem használhatod, nem veheted ki autómatánál, nem utalhatsz és nem fizethetsz vele csak az úgynevezett látraszóló összeggel, azaz azzal a pénzel ami a számládon van, de nincs lekötve. Eltérõ a különbözõ bankok gyakorlata abban a tekintetben, hogy mi történik ha neked mégis kell a pénz a futamidõ (lekötés) vége elõtt. Ilyenkor általában feltörheted a lekötést, azaz újra a rendelkezésedre áll az összeg, megszûnik a lekötés. Jobb esetben nem kapsz semennyi kamatot, akkor sem ha pl a 2. hónap végén töröd fel, rosszab esetben még "büntetést" is kaphatsz, azaz kevesebb pénzt kapsz vissza, mint amennyitt lekötöttél.
Nem veheted ki, amíg a futamidõ( amennyi idõre lekötötted) le nem telik, ill. kiveheted, de nagyon magas kamatveszteséggel, és egyes bankok ilyenkor úgymond bírságot is kiszabnak.

Mit tegyek ha a baba sokszor csak az egyik mellem fogadja el? mind a kettöben van tej, de mar annyira fáj.

Legjobb válasz: Lehetséges,hogy az egyik mellbimbód nagyobb mint a másik.Nekem ez volt a helyzet,nem fogadta el az egyik mell bimbómat a lányom mert nem tudta bevenni a szájjába.Mi vettünk Aventos bimbóvédõt és azzal sikerült a szopizás.Utánna csak sikerélményünk volt.Azt a melledet amit nem fogad el fejd le belõle a tejet,mert így be fog csomósodni a melled és az még jobban fog fájni.

Lehetséges, hogy az egyik mellbimbód nagyobb mint a másik.Nekem ez volt a helyzet, nem fogadta el az egyik mell bimbómat a lányom mert nem tudta bevenni a szájjába.Mi vettünk Aventos bimbóvédõt és azzal sikerült a szopizás.Utánna csak sikerélményünk volt.Azt a melledet amit nem fogad el fejd le belõle a tejet, mert így be fog csomósodni a melled és az még jobban fog fájni.
Az én fiam is jobban szereti a jobb mellemet, mint a balt.Talán azért mert a jobb cicimbõl gyorsabban jön a tejcsi.Most 8 hónapos, és úgy tudom csak a "rosszabb" cicimbõl szoptatni, amikor már félig alszik. Ha nagyon feszül, mindenképpen fejd le a tejet!
Az én lányom sokáig csak a bal cicit vette el. Kicseleztem, a jobb cickóból úgy evett, hogy a hónom alatt vettem elõre, így ugyan olyan pozícióba feküdt mint a balnál. Nekünk bejött.

Sajnos van 3 különbözõ banknál hitelem és elmaradtam 1 hónappal. Küldtek a melóhelyre egy levelet hogy a fizetés 33%-át vonják le amíg le nem jár a hitelem. Kérdésem hogy mi van ha mind a három bank küldi ezt a levelet a melóhelyre? Hogy megy ez?

Egymás után vonják akkor a fizetés 33%-át ?

Legjobb válasz:
1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.
Az elso valaszolo jol mondja, +1 neki.

Mi van ha egy hétig csak 2 naponta tudok enni adni a görög teknősömnek? Nem lesz semmi baja?

Legjobb válasz: Adj neki sokat és nem lesz baja szívósak nekem is van 1 hétre elmentünk raktunk be neki kaját beosztotta és semmi baja

Adj neki sokat és nem lesz baja szívósak nekem is van 1 hétre elmentünk raktunk be neki kaját beosztotta és semmi baja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!