Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha 22 napja (9 db)

Mi van olyankor, ha 22 napja fent van a hő 37-37.4 között és két pozitív teszt után a harmadik negatív lett?

Minden tünet megvan: nincs menzesz,de mindjárt megjön érzés, testápoló szer? folyás, rosszullét, gyakori fejfájás. Lehetek attól még babás? Miért babrált így ki a teszt velem?

Legjobb válasz: Vegyél még egy tesztet!!!!!:-))) Lehet hibás volt. Két pozitív az két pozitív!!! A harmadik ugyanolyan fajta volt???

Vegyél még egy tesztet!!!!!:-))) Lehet hibás volt. Két pozitív az két pozitív!!! A harmadik ugyanolyan fajta volt???

A menzesz napjatol szamolva a 22-dik napon is meg teherbeeshetek? Ma van az a napom! Es mit jelent az ha sarga folyasom van? Meg menzesz elott vagyok, a 14-dik napom 7-diken volt, mikor csina;hatok tesrhessegi tesztet?

Legjobb válasz: Ez így tök értelmetlen, fogalmazd át hogy tudjak segíteni :-) Amúgy a 22. nap is teherbe lehet esni, sõt! az ember érdekes lény, az evolúció ezért történt meg mert nem csak akkor és csakakkor lehet teherbe esni amikor azt gondolják

Ez így tök értelmetlen, fogalmazd át hogy tudjak segíteni :-) Amúgy a 22. nap is teherbe lehet esni, sõt! az ember érdekes lény, az evolúció ezért történt meg mert nem csak akkor és csakakkor lehet teherbe esni amikor azt gondolják
kicsit zavaros a kérdésed...de próbáljuk meg!teherbe lehet esni bármelyik napon.nem tudhatod, hogy az adott hónapban mikor van peteérésed.bármikor lehet.a sárga folyás lehet felfázástól, vagy valamilyen gombától is.tesztet akkor csinálj mikor már 2-3 napja késik a mensid.azt te tudod mikor kell megjönnie.

Ma van a 22-dik napom a menzi elso napjatol szamolva. Ha a hom 36, 5-helyett ma mar 36, 8-az jelentheti aszt hogy osszejott a baba? Igaz este mertem. Es nagyon felvagyok puffadva. Mit figyeljek magamon?

Legjobb válasz: Reggel ágynyugalomban kell mérni! De sajnos ez így elég pici eltérés. Az elözõ hónapokban is mérted már magad? Mert akkor nagyjából már kirajzolódik, hogy mennyivel magasabb a hõd aznap, és kb hányadik napon van péd. De próbálkozzatok nyugodtan, akár minden nap ;) Sok sikert!

Reggel ágynyugalomban kell mérni! De sajnos ez így elég pici eltérés. Az elözõ hónapokban is mérted már magad? Mert akkor nagyjából már kirajzolódik, hogy mennyivel magasabb a hõd aznap, és kb hányadik napon van péd. De próbálkozzatok nyugodtan, akár minden nap ;) Sok sikert!
Szia! Van akinek a peteérésnél vérzése van, ezt közti vérzésnek hivják. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre még elég össze-vissza van, 5 hónapja hagytam abba a gyógyszert, a legrövidebb 23 a leghosszabb 30 napos volt.de akkor lehet, hogy ez a peteérés.valahogy most kell, hogy legyen.

Ha ma vagyok a 22. napon és 30-33 naposak a ciklusaim, ha kisbaba van mit érezhetek?

Szeretnénk már nagyon babát! Várom a válaszokaT!

Legjobb válasz: Feszülnek a meleid és érzékenyek.Folyton aludnál,hányingered van meg ilyeneket.Sok sikert!

Feszülnek a meleid és érzékenyek.Folyton aludnál, hányingered van meg ilyeneket.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: És ha nem érzek ilyeneket attól még lehetek terhes?
Szia! Vannak akik semmit sem éreznek. Én egy kicsit fáradékonyabb lettem a mensi elõtt kb 1 héttel, és akkor kezdtem el érezni a mellfeszülést is. De ugye nem vagyunk egyformák.
szia.én fáradékony lettem ideges a párommal csak vitatkoztam.elkezdett szurkálni a hasam olyan mensi görcseim is lettek.ma már késik tegnap csináltam tesztet pozitiv.a lányok azt mondják higgyek neki mert igaz.ja és a melleim leakartak szakadni.mondjuk nagyok is de nem azért.régota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Január óta vagyunk rajta a dolgon! De már nagyon szeretnénk! Ti mióta próbálkoztok? (utolsó válaszoló)
Elméletileg a beágyazódás lehet most nálad, érezhetsz szurkálást, mellfeszülést, de mindenkinél más, van, aki semmit nem érez, van, aki még barnázik is ilyenkor.Nálam szurkálás volt, most várom, h ne jöjjön meg.Mi is január óta próbálkozunk.
A kérdező hozzászólása: Én nem érzek nagyon semmit! A testvérem a 9. hétig nem produkált semmilyen tünetet! Abból tudta, hogy kismama, hogy nem jött meg neki! A 9. héttõl pedig elkezdõdött az émelygés, a hányinger, és a többi velejárója! Nagyon szeretnénk már babát! Remélem most összejött! :)
A kérdező hozzászólása: A ciklusom 29 napos.
Nem akarlak elkeseríteni, de a folyásra ne alapozz soha!Mindenkinek más és nagyon megtévesztõ, mert igazából nem megbízható!De tényleg nálam pl.pé-nél mindig nyúlós folyás, aztán egy ideje nem észleltem semmit, ez idõ alatt terhesség spontán vetéléssel, utána sem észleltem a pé-t.ebben a hóban ismét volt, nekem nem éjszaka egy rendezvényen voltunk, mikor éreztem, hogy dõl belõlem az átlátszó vizes jellegû valami, olyan érzés volt ott mintha megjött volna és dõl a vér, de csak pé-m volt!!!!Szóval ne alapozz a folyásra soha, annyira kiszámíthatatlan!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Igazából örülök annak, amit írtál, mert ezek szerint még bármi lehet! :)
Semmit nem jelent, egy cipõbe járunk, pé óta mint a víz... és én se várnám 1.-re...
A kérdező hozzászólása: Hajrá neked is!!!
nekem is eszméletlen mennyiségû vizes folyás jön egy pár napja. elméletileg mikor peteérésemnek kellett volna lennie, együtt voltunk, igaz védekeztünk óvszerrel. én sem tudom mire vélni, miért "dõl" belõlem ennyire..:S
A kérdező hozzászólása: Áhh.. lehet, h a Hold állása miatt van mindenkinek? :D :D Remélem, inkább baba.. Hajrá lányok!!
Vagy mert nyáron könnyebben esik teherbe az ember lánya :D:D
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted? Utalhat babára is? De jó lenne :)
Sárgás folyás ha illata is van jelenthet fertõzést is. Igen, a 22. napon is teherbe lehet esni.

Mi lehet a bajom? 38 napra jött meg és már 3 hete meg van! A mellemből viz színű folyadék távozik, ha megnyomom! Most 22 éves vagyok! Még nem voltam terhes!

Legjobb válasz: Hormonprobléma lehet, elképzelhetõ, hogy prolaktin. De mivel nem vagyok orvos, és tudnod kell, hogy itt senki sem az, ezért az lenne a legfelelõsebb döntés, ha elmennél egy rendes orvoshoz, és nem játszanál az egészségeddel. Itt a válaszát mindenki az elõzetes tapasztalatai alapján írja, de mivel az emberi test nem gép, ami egyszer ezt jelentette, az máskor mást is jelenthet, amihez egy laikus nem ért. Úgyhogy nyomás egy nõgyógyászhoz, utána pedig egy endokrinológushoz!

Hormonprobléma lehet, elképzelhetõ, hogy prolaktin. De mivel nem vagyok orvos, és tudnod kell, hogy itt senki sem az, ezért az lenne a legfelelõsebb döntés, ha elmennél egy rendes orvoshoz, és nem játszanál az egészségeddel. Itt a válaszát mindenki az elõzetes tapasztalatai alapján írja, de mivel az emberi test nem gép, ami egyszer ezt jelentette, az máskor mást is jelenthet, amihez egy laikus nem ért. Úgyhogy nyomás egy nõgyógyászhoz, utána pedig egy endokrinológushoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Csak az a bah, hogy kicsit félek!

Ha valakinek 40 napos ciklusai vannak, akkor a utolsó menszitől számított 8. héten mekkora a baba? Tudom, hogy kisebb, mivel a peteérés a 22-24. napon volt. De mekkora a normális?

Legjobb válasz: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Ebben a táblázatban benne vannak az átlag méretek. Ez normál ciklushoz van kalkulálva, tehát a nyolc hetes méret a fogantatáshoz képest kb. hat hetesnek számít. A Te terhességed 8 hetesen a fogamzáshoz képest csak 4,5-5 hetes körül lehet. Ha a doki mindent rendben talál akkor nem igazán kell a méreteken gondolkodni, és azt kalkulálgatni, hogy mekkorának kellene lenni.

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Ebben a táblázatban benne vannak az átlag méretek. Ez normál ciklushoz van kalkulálva, tehát a nyolc hetes méret a fogantatáshoz képest kb. hat hetesnek számít. A Te terhességed 8 hetesen a fogamzáshoz képest csak 4, 5-5 hetes körül lehet. Ha a doki mindent rendben talál akkor nem igazán kell a méreteken gondolkodni, és azt kalkulálgatni, hogy mekkorának kellene lenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!