Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha 22 (37 db)

Milyen jelei vannak ha egy csajnak tetszik egy pasi és többet szeretne tőle, mint barátság? Egyátalán milyen jelei vannak ha egy nőnek bejön a pasi? És mi van ha a pasi nem veszi észre ezeket? 22/F

Legjobb válasz: Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel

Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel
Ha bejössz a lánynak, azt ÚGYIS észreveszed!! :-) De ha szemez veled például, vagy feltûnõen néz, stb....
hát többféle jele van, ha pl netrõl van szó, akkor valószinûleg sokat irogat a pasinak, érdeklödik hogy hogy van, de mondjuk más helyen pedig, szórakozóhely vagy akármi, hát a csajok kacérkodnak szerintem, odanéz, harapdálja a száját, a földre néz, keresi a szemkontaktust, stb...szerintem egy pasi csak észreveszi az ilyesmit..
ha egy csaj felakarjá magára hivni a figyelmet, az ugyis sikerül neki, lehet h nem mindig pozitiv a dolog(pl harsány nevetéssel v hasonló, értitek) de akkoris valahogy:)
Merj belenézni a szemükbe, hidd el a lányok a szemükkel hódítanak :D Vannak akik nem mernek belenézni a szemükbe... ha belenézél és rögtön elfordul (jelentheti) szégyellõs... megilyedt, hogy visszanéztél, mert nem számított rá... de jelentheti azt is, hogy nem tetszel neki.Te meg "OLYAN ROHADT BONYOLULTAK!" ezt gondolnád :) de nem azok.
Én például elpirulok, vagy ha rámnéza fiú ránézek mosolygok de el is fordulok , mert zavarba jövök :) vagy rágom a körmöm..tényleg sok jelei vannak, ahogy azt fentebb is írták ;)
Én egy kicsit szégyenlõs vagyok. Ha nézem a pasit és látom h õ is néz max 2-3 másodpercig tudok a szemébe nézni. Ha beszélek egy fiúval aki tetszik olyankor mindig a nyakamnál babrálok vagy a hajamat piszkálom és néha a ruhámat igazgatom. L/13
Szemezz veled, mosolyog!Egyszerûen látszik az nyugi!

Mit tegyek, ha nekem nem tetszenek a korombeli férfiak (22 vagyok), csak a 35 felettiek? Más is van így?

Nem apakomplexus, csak az érett férfiak jönnek be. Mindig arról fantáziálok, hogy egy tapasztalt 35-40 körüli férfival vagyok együtt.

Legjobb válasz: Szerintem meg észre sem veszel egy korodbéli érett pasit. Mert nem is akarod. De a te életed....32 évesen én is örülnék ha egy 22 éves fiatal csajszit dugogatnék..

Szerintem meg észre sem veszel egy korodbéli érett pasit. Mert nem is akarod. De a te életed....32 évesen én is örülnék ha egy 22 éves fiatal csajszit dugogatnék..
Nagy faxt nem apakomplexus... Ez pedig az, mert nem valami konkrét miatt kellenek az öregebbek, mint amennyi te vagy. Én mondjuk az alsó korhatárba neked talán becsúsznék... De akkor se normális dolog, hogy csakis kizárólag ennyivel öregebbek kellenek.
2-es, 35 évesen kapuzárási pánik??? 55 évesen még talán :)
Ostoba vagy. Egy 25-27 körüli férfi sokkal többet képes olykor nyújtani, mint egy kapuzárási pánik elõl menekülõ 35-ös.
Akkor küldjél nekem üzenetet meg képet :)
voltam olyan helyzetben hogy érettebb pasival lehettem volna, de valahogy nem ment vissza utasítottam, mert nem éreztem természetesnek.valakinél megvan az érzés valakinél nem.próbáld ki és talán neked bejön:) 27/L
Lelked rajta, de soha ne robbants szét egy családot a vágyaid miatt.
Hát akkor ismerkedj 35 felettiekkel. Khmm :)
A kérdező hozzászólása: 15-ös válaszoló! Ki beszélt itt család szétrobbantásáról? Annyira bírom ezeket a belemagyarázásokat! Egyébként családot sem lehet egyedül szétrobbantani, ahhoz is két fél kell.:)
Hát kellett neked ezt a témát feldobnod, most a sok korosztályodbeli, huszonéves fiatalember, akinek nincs nõje, mind kiosztja a fejedet, és az õ szempontjukból nyilván igazuk is van, mert sz, r azt megélni, hogy az elméletileg nekik "jelölt" ifjú hölgy öregebbek felé kacsingat. Persze tudnám javasolni a 25-30 közöttieknek, hogy keresgéljenek a 17-20 évesek közt, higgyétek el, nagyon is jót tesz durván 10 év korkülönbség. ;) Azt én nem fogom megmondani, hogy mennyire apakomplexus-e ez, vagy hogy hány 35-40 közötti férfival való lefekvéstõl az (egy-kettõnél még nem, öttel már igen?), mindenesetre 15 év korkülönbség sem az a fene nagy vaszisztdasz, az még semmi esetre se lehetne az apád. Ami pedig az érettséget illeti: én mindig is érett gondolkodású voltam a társaimhoz képest, óvodában, alsóban, felsõben, stb. is, így aztán 20-25 évesen is baromi intelligens és rendes gyerek voltam, nem egy hebehurgya takony, mégis most, visszanézve látom, mennyi mindent rosszul ítél meg az ember akkor, milyen dolgokban naiv, elbizakodott, stb., azaz mennyivel kevésbé voltam mégis érett akkor, mint most. Egyszerûen kellenek az évek, az "eleget élés", hogy bölcsebb légy, másképp gondolkodj dolgokról, máshogy dönts. Sorry, ez van sajna. És ez igenis imponál a huszon-, de még az érettebb tizenéves lányoknak is. Pláne, ha az illetõ férfi még ad is magára, és nincs terheshasa meg orrszõre. A nõk általában 33-34-re saccolnak most is, pedig már 39 leszek hamarosan. Amúgy a feleségem csaknem 12 évvel fiatalabb nálam, õ 22 volt, én 34, mikor összejöttünk.
#3 teljesen igaza van! Egyébként lehet hogy téged nem is ezen életkorban lévõ pasasok hanem valójában Deák Feri bácsi izgat :O
Az "érettebb" dolog az csak duma. 20 körül is vannak érettek, csak nem foglalkoztok velük csajok. Meg aztán ti se vagytok érettebbek, mint a huszon éves pasik, a harmincasok titeket csak friss dugnivalónak tartanak(általában legalábbis). Persze kivétel mindig van, de biztos van tisztességes politikus is, csak még nem tudok róla...
Nem! Alapjáraton akkor sem normális. Max a képzelet a vágy de megtenni nem az! És nem csak attól apakomplexus mert apáddal nem volt jó viszony..
A kérdező hozzászólása: Nem volt még ennyivel idõsebb férfival dolgom! Szóval kíváncsi is vagyok, úgyhogy megnyugodhatsz, ez normális.
apakomplexus egyértlemû! nem normális ha valaki idõsebbet akar max 1-szer, ami kíváncsiság, de ha csak idõsebbeket választ az már kórós
A kérdező hozzászólása: Nem, nem apakomplexus, apámmal szerencsére teljesen normális volt mindig a viszonyunk. Azért tetszenek a 15-20 évvel idõsebbek, mert gondolkodásra és kinézetre is sokkal éretebbek és valahogy ez indít be.
Én 20 vagyok, én is úgy vagyok valahogy vele, mint te, de nekem ez apakomplexus inkább..a saját korosztályomban nem nagyon vannak érett férfiak...nem mellesleg 32 éves barátom van és remekül megvagyunk együtt.
Nem találkoztál még érett 25 év körüli férfival... Ennyi. Pedig sok van ám belõlük.
A kérdező hozzászólása: 18-as, köszönöm a hasznos választ!:)

Mit tegyek ha a pasi 13 évvel idősebb (F 35 L 22), elvált és van két gyereke?

Viszont ő az első olyan komoly kapcsolatom, aki törődik velem és szeret is. Õk már elváltak mikor megismerkedtünk (szóval nem kérek elitélést, hogy elvettem a gyerekektől az apukát. ) 6 hónapja vagyunk együtt és szerintem még korai lenne összeköltözni, de tervezzük lassan a közös jövőnket, amikor beszél a terveiről, akkor belevonja hogy majd együtt meg ilyenek. Erről álmodtam régóta, mivel tényleg sz"r kapcsolataim voltak. Félelmeim vannak attól hogy talán nem is szeretne majd gyereket mivel neki már van, ezt abból gondolom, hogy amikor pl: a tévében vagy valahol szó van gyerekről illetve a gyerekeiről mesél sztorikat, élményeket és tőlem meghall egy olyan mondatot hogy igen majd az én gyerekem is biztosan ügyes lesz abban vagy majd így fogják hívni. Stb akkor elhallgat vagy úgy csinál mintha nem hallaná, persze nem szülünk rögtön fél éves kapcsolatba ezzel egyezem, csak félek hogy később sem akar majd, mert volt olyan mondata is hogy addig örüljek még nincs gyerek, mert a gyerek sokba kerül! Elkésve sem vagyok a családalapítással, nagyon tanácstalan vagyok, mert nagyon szeretem ezt a pasit, de nem tudom hogy vele maradjak e! Ja és azt is mondta hogy az esküvői ceremónia is pénzkiadás, igen pénzkiadás, de én miért nem érdemlem meg ezt a pénzkiadás ha egyszer ezt megtette egy másik nőért és nekem régi álmom a mennyasszonyi ruha? Nem vagyok anyagias, csak érzem hogy én is megérdemelném, mert nem kapott zsákbamacskát, tudta hogy nem voltam házas és családom sincs és egyszer biztosan vágyódom rá. Nekem is nehéz volt elfogadni azt hogy gyerekei vannak és hogyha vele maradok akkor én nem élhetem meg azt az érzést hogy valakinek az első gyerekét fogom megszülni, nem együtt fogunk bénézni a pelenkázásnál és hogy neki ez nem lesz újdonság. Szóval örüljek hogy valaki szeret és ne hisztizzek, mondjak le arról amiről álmodtam vagy akármennyire is fáj hagyjam el és keresek egy családmentes pasit akivel lehet nem leszek boldog? Amúgy boldognak érzem magam vele, de néha ezek a hülye gondolatok a jövőről bezavarnak.

Legjobb válasz: Feltevésekre nem lehet alapozni. Sem kapcsolatot sem szakítást. Meg kell tõle kérdezni: valamikor a kicsit távoli jövõben feleségül fogsz venni és akarsz majd tõlem is gyereket? Ha igen, van jövõtök; ha nem.... Én egy férfi kedvéért lemondanék a nagy esküvõrõl, de a gyerekrõl nem. Ezt már neked kell tudnod/érezned. Mi ezt ismeretlenül nem fogjuk tudni megmondani neked, hogy elvesz-e és lesz-e gyereketek. Erre csak õ tud neked válaszolni. Azt személy szerint nem tartom túl valószínûnek, hogy egynél több gyereket szeretne még. Anyagi okokból sem; gondolj bele, most a fizetése majdnem felét gyerektartásra fizeti, e mellé még egynél több gyerek....

Feltevésekre nem lehet alapozni. Sem kapcsolatot sem szakítást. Meg kell tõle kérdezni: valamikor a kicsit távoli jövõben feleségül fogsz venni és akarsz majd tõlem is gyereket? Ha igen, van jövõtök; ha nem.... Én egy férfi kedvéért lemondanék a nagy esküvõrõl, de a gyerekrõl nem. Ezt már neked kell tudnod/érezned. Mi ezt ismeretlenül nem fogjuk tudni megmondani neked, hogy elvesz-e és lesz-e gyereketek. Erre csak õ tud neked válaszolni. Azt személy szerint nem tartom túl valószínûnek, hogy egynél több gyereket szeretne még. Anyagi okokból sem; gondolj bele, most a fizetése majdnem felét gyerektartásra fizeti, e mellé még egynél több gyerek....
Én azt mondom hogy késõbb ez a Te oldaladról nem lenne jó, mert ahogy öregedni fogtok, a 13 év elég nagy különbség, neki jó lesz hogy egy 13 évvel fiatalabb barátnõje van, de neked már nem lesz annyira jó.
Kedves kérdezõ, én vagyok a második válaszoló. Ha jól látom, semmi rosszat nem írtam, mégis romlik a válaszom megítélése. Nos, a harmadik házasságomban élek, az elsõ házasságomból két gyermekem van, a másodikból egy, a jelenlegi harmadikból, véglegesbõl és utolsóból újabb egy, azaz a bizonyos közös. Azért váltam el, mert rosszul választottam korábban. A házasságokban csak késõbb engedik ki fogaikat a sárkányok általában, ez korábban nem látszott rajtuk. Békés ember vagyok. Utálom, ha veszekednek velem, nem viselem el. Üvöltözõs, számonkérõs, hisztis évek voltak. Most béke van, közel húsz éve, soha nem emeltük fel a hangunkat a feleségemmel, a lányunk soha, de soha nem hallott még veszekedést itthon.
13 évvel voltam idõsebb a feleségemnél amikor öszeházasodtunk és volt már három gyerekem korábbi házasságomból. Ez a legjobb házasságom, nem is nagyon kívánhatnék jobbat. Már közel húsz éve tart és tartani fog ezután is. Kelevéz
Megértelek, nekem egy elvált férfi tetszik jelenleg, akinek van egy 4 éves kislánya. Nagyon rajongok érte, de az a tudat, hogyha szülnék is neki, nem az elsõ gyereke lenne .... Ha feleségül venne, én csak a második neje lennék. Az esküvõre készülés lehet neki nem is lenne nagy cucc, mert nem az elsõ lagzija lenne..... háááááát, nehéz. Meg buta dolgok ezek, de valahol mégis zavarja belül az embert. Szerintem tisztázd vele még most, hogy akarna-e késõbb gyereket, nehogy az legyen hogy évekig együtt vagytok, majd mikor már szülnél, akkor talál valami kifogást
Aba gondolj bele hogy nem véletlen hogy ennyit agyalsz a dolgon. Ha másért nem a gyerek miatt gondold át a dolgot nehogy 5 év múlva essen le a dolog csak akkor már késõ másik párt találni. Köztünk a férjemmel 11 év van én 27 vagyok Õ 38 egy gyermekünk van aki 4 hónapos. Ha neki már lett volna gyermeke biztosan nem maradtam volna vele ilyen fiatalon bármennyire is szerettem volna. Ezeket a dolgokat együtt kell átélni olyan ember legyen elválttal aki maga is túl van már egy váláson szerintem, mert ez elõbb-utóbb vitát szül!
Igaz, nálunk nem nagy a korkülönbség (6 év), de az én párom is 3 gyerekkel jött a kapcsolatunkba. Igen, biztosan megvan a hátránya, de én csak az elõnyeit láttam/látom. Elõször is láthattam, hogy milyen apa, hogy viszonyul a gyerekeihez, mik a nevelési elvei. Másrészt a három gyereket nagyon megszerettem, mondhatom hogy sajátomként szeretem õket, az én életemet gazdagítja, hogy ismerem õket, és ez a szeretet kölcsönös. Harmadrészt a kislányunknak - mert született egy kislányunk, aki 2 és 1/2 éves - van három klassz tesója, akikkel imádják egymást. De mi a párommal az elején megbeszéltük a gyerek-kérdést. Ha azt mondta volna, hogy õ nem akar többet, lehet, hogy nem maradtam volna vele. Bár nem tudom, mert halálosan beleszerettem. :) Mindenesetre a mi történetünk happy end. Én azt mondom még most üljetek le ezt megbeszélni, hogy kinek mik a szándékai.
A szüleim között 13 év van, apám is elváltként gyerekkel jött a házasságba, mégis megszülettünk a tesómmal és együtt vannak lassan fél évszázada!! Mivel még fiatal vagy, én azt mondanám hogy élvezd ki ezt a szerelmet anélkül hogy agyalnál rajta, nem egy 35 éves szingli vagy, akinek ketyeg a biológiai órája és szülni akar 3 éven belül. Érezd jól magad, és utána úgyis kiderül mi lesz. Lehet, hogy fél év múlva már mással leszel, és fölösleges volt ezen aggódni. De az is lehet, hogy a párod fogja úgy érezni, hogy veled akar maradni és jöhet a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Ez is igaz, köszi neked!Már lelkileg kicsit megnyugodtam, tehát rátértem arra hogy most kicsit sodródok az árral, mert még megtehetem és meglátom mi lesz késõbb!Csak jó hallani más történetét is, hogy ki hogyan fogadta vagy reagált ilyen helyzetben!
A kérdező hozzászólása: A gyerekeket elfogadtak szeretnek és én is õket, viszont a drága ex felesége szeret keresztbe tenni, amit meg is értenék ha miattam hagyta volna el õket, de ehhez nekem semmi közöm és úgy gondolom hogy így nem bûn a mi kapcsolatunk, exnek nem velem van különösebb baja, hanem 5 év után is bosszút akar állni amiatt amiért a párom elvált tõle, szeretem õt és az nem zavar h hívja telefonon az exje gyerek ügyben, hanem amikor felb...ssza valamivel akkor én viselem annak következményét mármint nem rajtam tölti ki csak elég ha látom h rossz a kedve!Igen itt jön a kérdés hogy mi a francnak kezdtem akkor ebbe bele amikor ez ezzel jár, hallottam olyan eseteket ahol az exek normálisak!annak a nõnek is már van élettársa állítólag boldogok, és akkor nem értem hogy miért kell minket bosszantani!Mindenképp még várok egy kicsit hátha én is majd másképp érzem majd!Köszi az utolsónak a választ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, és igazad van abban, hogy tudomásul kell venni kivel mi jár, vagy megszokjuk vagy megszökünk! :) ez csak megértés és alkalmazkodás kérdése!
Nézd, a feleségem nem azt kérdezte, hogy hány gyerekem van, hanem tudomásul vette, hogy azok velem együtt járnak, mint következmény. Még csak azért sem berzenkedett soha, hogy gyerektartást fizettem nagyon sokáig. Igyekeztem meghálálni neki, igyekeztem többet keresni, több helyen dolgozni, hogy ne érjen hátrány senkit. Én vagyok ama bizonyos második.
A kérdező hozzászólása: Kedves második én hasznosnak találtam a válaszod, itt senkiét nem pontoztam le!Örülök, hogy végül megtaláltad a boldogságot!Így tovább :)
A kérdező hozzászólása: Volt már valaki ilyen helyzetben?
A kérdező hozzászólása: kedves 2-dik válaszoló, ha már volt 3 gyereked az elõzõ házasságodból, attól még válaltál be az új feleségtõl gyereket aki a sajátod?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek!Utolsó válaszolónak, hát elég nehéz helyzetben vagyunk az már biztos :D Sok sikert hogy helyes döntést hozz!
Apakomplexusod van, és ezzel próbálod kompenzálni és kitölteni a benned keletkezett ûrt, és gyógyítani sebzett lelked.
Szia! Van akinek a peteérésnél vérzése van, ezt közti vérzésnek hivják. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre még elég össze-vissza van, 5 hónapja hagytam abba a gyógyszert, a legrövidebb 23 a leghosszabb 30 napos volt.de akkor lehet, hogy ez a peteérés.valahogy most kell, hogy legyen.

22 éves lány vagyok. Már 1éve vagyok együtt a barátommal, nincs semmi probléma a kapcsolatunkban, mégis Úgy félek hogy mi lesz ha elhagy vagy épp szét megyünk! Miért van ez?

22 éves lány vagyok.Már egy éve vagyok együtt a barátommal,és mindig az jár az eszemben ,hogy mi lesz ha véletlenül elhagy vagy végleg összeveszünk.Én már itt lakom náluk,és szerencsére nincs semmi ilyenr?l szó hogy szét akarnánk menni,csak már csalódtam sokat és félek.Szóval hogyan tudnék lazábban élni ebben a kapcsolatban,hogy ne mindig az járjon az eszemben hogy,együtt fogunk maradni?vagy mi lesz ha nem lesz nekem!nagyon szeretjük egymást,Õ is engem mégis ilyeneken gondolkodom!van okom hogy így gondolkodom?Vagy ez csak butaság?

Legjobb válasz: Tudod szerintem a felelem ketto dolgot magyaraz meg eloszor is picit keves onbizalomra utal masodszor pedig..... Ha szeretunk, boldogok vagyunk mindig felunk hogy ezt a boldogsagot elveszitjuk ez termeszetes pl kapsz egy uj autot nem felsz meg az elso napokban hogy valaki elcsorja? De mert ez a termeszet. A felelem ebben az esetben annyit jelent hogy felsz nelkule lenni szukseged van ra, vagyis jobban szereted magad mind ottet, es lenyegeben nem attol felsz hogy elhagy hanem.... Bocs kicsit belezavarodtam de nem vagyok psichologus szoval ez csak az en szereny velemenyem volt

Tudod szerintem a felelem ketto dolgot magyaraz meg eloszor is picit keves onbizalomra utal masodszor pedig..... Ha szeretunk, boldogok vagyunk mindig felunk hogy ezt a boldogsagot elveszitjuk ez termeszetes pl kapsz egy uj autot nem felsz meg az elso napokban hogy valaki elcsorja? De mert ez a termeszet. A felelem ebben az esetben annyit jelent hogy felsz nelkule lenni szukseged van ra, vagyis jobban szereted magad mind ottet, es lenyegeben nem attol felsz hogy elhagy hanem.... Bocs kicsit belezavarodtam de nem vagyok psichologus szoval ez csak az en szereny velemenyem volt
hát nálam is így van. és én is csalódtam már a mostani párom elõtt párszor. és mindig annyira félek, hogy elhagy, megcsal etctetc. pedig tudom, hogy megfogtam az isten lábát, mert tudom, hogy sosem tenne ilyet. mégis ilyen hülyeségeken jár az agyam. mondjuk nálam más lelki okai is lehetnek... legalábbis ezt sejtjük... úgyhogy sajnos nem tudok semmit se tanácsolni. de azért remélem annyira nem haszontalan, hogy leírtam. : ) 18/L
Szerintem el kell engedned a múltat!Akármennyire is hihetetlen nem minden férfi bántja az ember és csapja be.Engem nagyon sokszor bántottak és azóta egész a kapcsolatom, amióta megtanultam átengedni magam neki:)
Talán azért mert egyáltalán nincs önbizalmad: nem bízol magadban és a pasidban se eléggé. És ráadásul még társfüggõ is vagy. Próbálj jobban megállni két lábbal a földön.
22 évesen tök természetes ha szétmentek. Fiatal vagy lesz még egy csomó krapek aki bejön neked. Lehet hogy majd te hagyod ott egy másikért. Mondgyuk ez a kapcsolat szerintem neked nem jön be azért gondolkodsz folyton ilyesmin.
Szia! hiszel a vonzás törvényében? én igen, bár hosszú út vezetett idáig. ajánlom neket a The Secret c. könyvet - ebben megtalálod a választ a kérdéseidre. Elõljáróban csak annyit, h. ezzel a gondolkodásmóddal bevonzod magadhoz a leírtakat. Kellemes olvasást, rem. tetszeni fog.

Nagyon érzékeny lettem az elmúlt hetekben. Ha valaki, nem szépen szól hozzám már sírni tudnék. Mit csináljak ez ellen? Mitől van ez? 22, L

Legjobb válasz: Legközelebb, mikor nem szépen szólnak rád, késsel húzz egy csíkod az alkarodba. Utána õ fogja magát sokkal kellemetlenebbül érezni.

Legközelebb, mikor nem szépen szólnak rád, késsel húzz egy csíkod az alkarodba. Utána õ fogja magát sokkal kellemetlenebbül érezni.
Az okot kéne megtalálnod, hogy miért vagy ilyen érzékeny és mi bánt. Addig nem lesz megoldás sem.
Rendszeresség alvásban, evésben, munkában, és a kaja legyen sokszínû is. Ha így is van baj, akkor doki.
Bocsi telóról ìrok *valószínûleg :-)
Akkot hamarabb császàroznak meg a kiírtnál :-) . Ha meg kihúzod a kiírt idõpontig akkor valószíneg azon a napon fognak megcsászározni :-) . 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A jobb 4, 5 a bal 7-es.
Milyen dioptriás a szemed?Nekem 5, 5-es és simán szültem.
A kérdező hozzászólása: Rosszul látok és valaki azt mondja 5dioptriától valaki azt mondja 10tõl szükséges a császár. Nincs fogadott dokim és elvileg már a körzeti tanácsadásra se kell mennem dokihoz, csak a védõnõhöz.Esetleg ha megyek NST-re vagy UH-ra, ott kérdezzek rá, hogy ha szükséges a császár, akkor mit kell tenni? Vagy hétfõn a védõnõnél?Kedden vagy szerdán megyek szemészetre. 1babám 37héten született, hüvelyi úton.Szeretnék most is így szülni.
Nekem 5 nap múlva lesz császárom, akkor leszek 39hét1napos. Azt mondta a doki, ha elõbb megindul a szülés akkor 10perces fájásoknál kell elindulni a kórházba, ha elfolyik a magzatvíz akkor azonnal menni kell. felkerül az ember a szülõszobára, nst, infúzió és már viszik is császárra. nekem így mondta a dokikm.
ha van fogadott dokid és rugalmas, akkor megbeszélitek együtt a császár idejét, napját az õ beosztásától függõen, kb 40.hétre, ha elfolyik a magzatvíz, aznap lesz a mûtét.Papírt a dokidnak mutasd, hisz õ intézi ettõl függõen a császárt.Megkérdezhetem h mi a baja a szemednek?
Hát hogy kinek kel odaadni azt nem tudom.Kérdezd meg a védõnõt.Én magánhoz járok, így nem tudom mi van az sztk-s rendeléssel, hogy mûködik ez ilyenkor. De szerintem be kell menned a kórházba, ott biztos beszélned kell egy altató orvossal, mert arra is van vérvétel és mindenféle kivizsgálás, hogy milyen érzéstelenítõt kaphatsz. És hát ugye idõpontot is ott tudnak neked mondani a baba méretei és egészségi állapota alapján. 3-as, 33hkm
Szerintem a vinned kell magaddal a kórházba de lehet, hogy nem jól tudom akkor bocsi :-)
A kérdező hozzászólása: Jövõhéten megyek a szemészemhez szemvizsgálatra. Akkor gondolom Õ majd ad igazolást, ha szükséges. Remélem nem kell és simán szülök. Ha kapok igazolást, azt kinek kell odaadnom?Sztk-s tanácsadásra már nem kell mennem, csak védõnõhöz.
Én úgy tudom, akinek a szeme miatt császárral kell szülnie, kell egy szemorvosi igazolás.Legalábbis ismerõsöm 1 hónapja szült, neki meg kellett csináltatni ezt az igazolást a 36.héten, és kapott idõpontot császárra. Persze ha elõbb indul meg akkor elõbb császároznak. 33hkm
a védõnõ a gyerekorvossal áll kapcsolatban, mindenképpen a kórházban kérdezz rá, esetleg az nst-s átirányít olyanhoz aki tudja!
Gyere össze egy olyan korú lánnyal. :)
remelem viccelsz. Esetleg ha 30 lennel nem kellenel, de most oszinten mi az az 5 ev??? Ugy pont jo, ennek igy is kell lennie. Ez termeszetes...en nem ertem, hogy egyesek mit filoznak annyit ilyeneken. 10-15 ev az mar sok, de 5 az nem
Muszáj ugyanezt minden egyes nap megkérdezni?
örülj neki most ugyis ez a divat h 14 éves lányok ilyen korú pasikat akarnak
Nem lehetne már kitiltani innen? Qrva unalmas, ma legalább a 4. kérdése.....

Ma van a 22-dik napom a menzi elso napjatol szamolva. Ha a hom 36, 5-helyett ma mar 36, 8-az jelentheti aszt hogy osszejott a baba? Igaz este mertem. Es nagyon felvagyok puffadva. Mit figyeljek magamon?

Legjobb válasz: Reggel ágynyugalomban kell mérni! De sajnos ez így elég pici eltérés. Az elözõ hónapokban is mérted már magad? Mert akkor nagyjából már kirajzolódik, hogy mennyivel magasabb a hõd aznap, és kb hányadik napon van péd. De próbálkozzatok nyugodtan, akár minden nap ;) Sok sikert!

Reggel ágynyugalomban kell mérni! De sajnos ez így elég pici eltérés. Az elözõ hónapokban is mérted már magad? Mert akkor nagyjából már kirajzolódik, hogy mennyivel magasabb a hõd aznap, és kb hányadik napon van péd. De próbálkozzatok nyugodtan, akár minden nap ;) Sok sikert!

Mi van olyankor, ha 22 napja fent van a hő 37-37.4 között és két pozitív teszt után a harmadik negatív lett?

Minden tünet megvan: nincs menzesz,de mindjárt megjön érzés, testápoló szer? folyás, rosszullét, gyakori fejfájás. Lehetek attól még babás? Miért babrált így ki a teszt velem?

Legjobb válasz: Vegyél még egy tesztet!!!!!:-))) Lehet hibás volt. Két pozitív az két pozitív!!! A harmadik ugyanolyan fajta volt???

Vegyél még egy tesztet!!!!!:-))) Lehet hibás volt. Két pozitív az két pozitív!!! A harmadik ugyanolyan fajta volt???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!