Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha 16évesen (4 db)

Mi van akor ha 16évesen fityma szükületem van?

Amiota az eszemet tudom ijen ... :(

Legjobb válasz: Urulógushoz kell fordulni. Tanácsolni fogja a figyma eltávolítását. Ez a probléma szerintem csak körülmetéléssel oldható meg!

Urulógushoz kell fordulni. Tanácsolni fogja a figyma eltávolítását. Ez a probléma szerintem csak körülmetéléssel oldható meg!
Dehogy ciki:) Fel a fejjel és menj el dokihoz! Vagy már voltál? Lehet ez késõbb jött elõ nálad pár éves korodban. Majd írj, hogy mi volt a dokinál! Jobb elõbb túl lenni rajta!
A kérdező hozzászólása: Hát nemtom ez ojan ciki nemtom a szüleim kiskoromba mér nem mütetek meg igy 16éves fejel ojan ciki :(
A megoldás a fitymafék átvágása. Egy napos sebészeten is csinálják, magánorvosnál kb. 15 ezer forint. Megcsinálja, és mehetsz is, pár nap múlva visszamész varratszedésre, és kész. Utána nem fog feszülni. Pornósok is meg szokták csináltatni, hogy nagyobbnak látszódjon a makkjuk.
Gyakran nincs szükség mûtétre. http://antemed.invivo.hu/intim.php
Menj el urulógushoz és beszélj meg vele egy idõpontot ami neked is megfelel. Attól függ mi a probléma, ha komolyabb, akkor pár hét a gyógyulási idõ.
A kérdező hozzászólása: ÉS akor ez hogyvan ? Elmegyek urologushoz ad egy idöpontot h mikor meynek visza vagy mi ? egyáatlán menyi enek a gyogyulási ideje ? A mütét után menyi ideö amig 100%osan rendbe jön ? Barninömel nemsoká megyünk baltonra (kb 2hét ) szerintem csak utána ...
Ez nem szûkület! Nekem is hasonló volt, csak nem ennyire! A fitymaféket szokták ilyenkor felvágni! Járóbeteg rendelésen, érzéstelenítéssel csinálják. Egy kis vágás az egész, és egy hét alatt elfelejted!
Ha magadnak sem tudod teljesen hátra húzni, akkor szerintem zavarhat szexuális együttlét során. A doki majd elmondja mi a teendõ. Lehet elég csak a "hídat" eltávolitani/korrigálni.
A kérdező hozzászólása: De engem h igyvan egyálatlán nem zavar tudom tisztitani redesen majdnem teljesen hátra tudom huzni csak ugy gondolom hogy ez szekszuális együtlét során gondot okozhat nem ? és e miatt nagyon nem szeretném az egészet "levágatni"
Fitymaplasztika: "Amennyiben a fitymát megtartjuk, akkor valamilyen plasztikai mûtéttel kell azt korrigálni, mert egyébként ismét kialakul a szûkület. Erre többfajta lehetõség van. Az egyiknél a fitymát felül behasítják. Ezzel a szûkület megoldódik, de a fitymán késõbb is meglátszik a behasítás. A másik megoldás során a fitymán körkörösen több helyen bemetszést ejtünk, majd máshogy varrjuk össze (ún. Z-plasztika). Ennek késõbb alig látszik a nyoma, de a mûtét utáni idõszakban elég sok kellemetlenséggel jár és ritkán bár, de elõfordulhat, hogy ismét beszûkül a fityma. Ilyenkor természetesen még mindig meg el lehet végezni a körülmetélést. A szexuális együttlétet nem befolyásolja a fityma megléte vagy hiánya. Természetesen ha a fityma szûk, akkor az akadályozza, kellemetlenné teszi azt."
A kérdező hozzászólása: de szerinetm elég lene átvágni azt a kis"áthidalást" nem kéne az egész fitymámat levágni nem ?
Ha nagyon muszáj, akkor bele kell menned különben késõbb nagyon bánni fogod. Ha az orvos azt mondja, hogy nem kell, akkor nem muszáj.
A kérdező hozzászólása: Orvoshoz elmegyek de azt h körülmetéljenek nem engedem ...
Szerencsére legtöbb esetben nem kell metélni, remélem, a posztírónak se kellett végül....

16éves lány vagyok. Ciki ha mégsose csokoloztam. Sőt még barátom se voltsoha. Most van egy fiu akinek én is teccek. A fiu legjobb haverja szerint. De félekaz elsőcsoktol mit tegyek?

Legjobb válasz: figyelj én 18 évesen csókolóztam elõször, nem féltem tõle, nagyon vártam, de mikor sor került rá hááát..elröhögtem magam xD a srác meg nem tudta mi van, de mikor mondtam, hogy mi a helyzet csak mosolygott és megkérdezte "És nem szeretnél?", és végül is elég jól sikerült =) szóval szerintem ne fél, csak nem harap a srác, úgyhogy reméljük összejön és sok sikert! =) 18/l

figyelj én 18 évesen csókolóztam elõször, nem féltem tõle, nagyon vártam, de mikor sor került rá hááát..elröhögtem magam xD a srác meg nem tudta mi van, de mikor mondtam, hogy mi a helyzet csak mosolygott és megkérdezte "És nem szeretnél?", és végül is elég jól sikerült =) szóval szerintem ne fél, csak nem harap a srác, úgyhogy reméljük összejön és sok sikert! =) 18/l
tanulj meg helyesen írni... amúgy meg nem ciki, ismerkedj meg vele és majd minden jön magától aminek jönnie kell.
nem ciki egyáltalán, hogy még nem csókolóztál. az se hogy ha barátod se volt még. ez csak a jelenkor hülyesége. elõször, ha valaki tetszik, és beszélõviszonyba vagytok, elfogsz jutni abba az állapotba, mikor már valóban azon filózol hogy mikor jön az elsõ csók. nem kell félni tõle, nem fog fájni, meg ijenek, ne parázz tõle, és akkor nem lesz gond.
sztem se ciki van akinek elöbb van akinek utobb:) am meg lekapod azt lesz ami lesz egyszer élünk:) tom elcsépelt duma de biztos nem csak neki tetszel a világon és van másik srác is:)
én is 16 éves vagyok és lány.. igaz én már 2 éve nem vagyok szûz, de bánom, hogy nem a mostani barátommal vesztettem el, most leszünk 1 évesek..14 évesen meg fél év után vesztettem el, fel voltam rá készülve lelkileg meg minden, csak utólag bánom, hogy nem a jelenlegi barátom volt az elsõ:) de ne aggódj szerintem felesleges!aki meg ez miatt lenéz, arra meg sz*rni rá :)
Nyugodtan jöjj össze a sráccal, ha tetszetek egymásnak. Egyáltalán nem ciki, ha valaki 16 évesen még nem csókolózott, szerintem a srác se fogja negatívnak ítélni. (Ha véletlen igen, akkor meg nem normális, és keress mást.) Majd belejössz, nyugi! ;)
én 14évesen csokoloztam elöször most 15 vagyok.. énis féltem sõõt tök be vtam parázva h elbaszom.. meg minden de nem lettt semmi nem nagyon lehet elrontani;)szoval ne parázz
NEM CIKI!!!!! minél többet vársz vele sztem annál emlékezetesebb lesz.:) én kb 13 lehettem és már csak arra emlékszem h kivel volt.. de az utcán már nemis ismerném fel..
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm az eddigi tanácsokat:]
Egyáltalán nem ciki, legyél büszke rá! Minden jön magától, mindenki izgult az elsõ csók elõtt. Nem lesz semmi gond. :)
csak egy nyelvtantanfolyamra iratkozz be....
Nem lehet kivenni ebbõl a baromi hosszú mondatból, h mit akarsz kérdezni.
Ha akarják vissza, a gyermekvédelmiseknél érdeklõdja, ha valóban rosszul bánnak vele.
A kérdező hozzászólása: az a baj engem nagyon ismernek ott és tudják hogy segíteni szeretnék neki de visszamondanák a szülöek ezért nem merek bemenni de miért hoznák vissza ha jó helyen van? úgy hallottam 14 életvét már ha betöltötte elvileg nem hozhatják vissza ha önszántából megyen !

Mi a véleményetek arról, ha egy 16éves fiú titkos viszonyba keveredik egy 23éves lánnyal, akinek több éves kapcsolata, és kisbabája is van?

Legjobb válasz: Azt,hogy téged nem fog soha komolyan venni és hogy valami nagy baja van annak a nõnek.

Azt, hogy téged nem fog soha komolyan venni és hogy valami nagy baja van annak a nõnek.
Az a véleményem hogy fejezze be, nem a korkülönbség miatt hanem a gyerek és a gyerek apja miatt. Ezt minél elõbb haggya abba és keressen egy független lányt (a korkülönbség nem számít!)
Én a helyedben hagynám, mert ha kiderül, a gyerek apja kicsontoz. Amennyiben már nincs a nõvel, akkor pedig azt gondolom, hogy szerencsétlen anyuka rohadtul el lehet keseredve...
A kérdező hozzászólása: Nem egyik percrõl a másikra alakult ki köztünk a vonzalom. Igazából nem tudom, hogy történt. Eleinte barátság volt.
hasonlo cipõben vagyok! csak én 21 vok a hölgy 31 és megoldjuk van férje gyereke ez a legszar...bb helyzet! fõleg ha már szerelem is van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!