Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha épp egy kis (3 db)

Mi van akkor ha épp egy kis sperma került a nő nemiszervébe?

Legjobb válasz: Ha mindez terméketlen idõszakban történt, semmi. De ha termékenyben akkor akár terhesség is lehet belõle, hiszen egyetlen egy sperma is elég a megtermékenyüléshez.

Ha mindez terméketlen idõszakban történt, semmi. De ha termékenyben akkor akár terhesség is lehet belõle, hiszen egyetlen egy sperma is elég a megtermékenyüléshez.
Az elõváladékban is lehet sperma, már csak az a kérdés termékeny idõszakban voltál-e?Ha igen, megvan az esély a terhességre!
Nem csak attól függ, hogy termékeny idõszakban történt e vagy nem, mindenkinek más a teste és más a befogadóképessége.
Szerintem ciszta. Nekem legalábbis az volt. Fogdoki. Kifakasztja és fertõtleníti.
jobban mondva elõször röntgenre küld. Ha ciszta, az nem játék.
Mekkora?milyen a teteje?ha a teteje olyan mintha "leharaptad" volna és picike akkor ne aggódj.Ha viszont kerek meg minden akkor az is lehet hogy be van gyulladva a fogad(nekem ez volt , ne várj vele mert csak szenvedni fogsz :S nekem nem tudták kihúzni a fogam és kitisztítani a cuccot mert késõn mentem és egy hetet szenvedtem fájós foggal úgy hogy semmi sem hatott)
Bármi lehet ahogy az elõzõek is írták.Minnél hamarabb fogdoki. (legközelebb a fogak és szájápolás témában tedd fel az ilyen kérdéseidet) Jobbulást!
Lefeküdnék aludni mert már pizsiben vagyok:) Még zsebem sincsen:(
Hát, feltételezzük, hogy a zsebemben van a sokkolóm.... meg a PDA-m.... kitalálnék valamit...
Huha:D Egy szál bugyiban vagyok, a laptoppal az ölemben:D Szerintem megismerkednék valami csinos német fiatalemberrel:D
Nincs zsebem, nincs márkám, nem tudok németül. Aludnék, reggel meg elindulnék munkát keresni egy háznál mert csak 1 márka 50 a sör.
Igencsak fáznék, mert éppen nincs rajtam télikabát. Az emberek meg biztos hülyén néznének rám, amiért egy farkas vicsorog rájuk a pulcsimról, fölötte meg valami "Sonata Arctica" felirat rémisztgeti a nagyérdemût. Talán még a Stázi is elvinne. Ki tudnám magam magyarázni, pár szót pöntyögök németül, és kérném, hogy vigyenek el a magyar nagykövetségre... Hazatérve meg talán beszélnék az akkor éppen 12 szülinapját ünneplõ anyámmal, hogy négy év múlva nem kéne összeállni azzal a sráccal, aki aztán az apám lett.
Épp jangát készülök gyújtani, úgyhogy ott szívnám el :D
Hilfe! Hilfe! Ich möchte eine Cola !!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!