Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha épp egy (36 db)

Mi van akkor ha épp egy kis sperma került a nő nemiszervébe?

Legjobb válasz: Ha mindez terméketlen idõszakban történt, semmi. De ha termékenyben akkor akár terhesség is lehet belõle, hiszen egyetlen egy sperma is elég a megtermékenyüléshez.

Ha mindez terméketlen idõszakban történt, semmi. De ha termékenyben akkor akár terhesség is lehet belõle, hiszen egyetlen egy sperma is elég a megtermékenyüléshez.
Az elõváladékban is lehet sperma, már csak az a kérdés termékeny idõszakban voltál-e?Ha igen, megvan az esély a terhességre!
Nem csak attól függ, hogy termékeny idõszakban történt e vagy nem, mindenkinek más a teste és más a befogadóképessége.
Nem lehet olyan érzésük hogy nem tartod magad túl sokra?
Pech, mehetsz melegnek.
Akkor benned van a hiba:) BENNED nem RAJTAD, BENNED
utolsónál a PONT..
Ugyanaz, mint nálam. Én rettentõen ocsmány vagyok, alacsony és dagadt, nem is volt soha barátnõm, mert nincs olyan lány, akinek egy kicsit is bejönnék.
ha úgy mentél oda, hogy ha ló nincs szamár is jó alapon, ezt észre lehet venni, amúgy ha tudsz beszélni, akkor nincs gond ill nem lenne N

Mi van akkor ha van egy fogadott orvosom, akinek sok a betege, beindul a szülésem, de ő épp egy másik kismamánál, egy másik szülésnél segédkezik?

Akkor én ügyeletes orvosnál fogok szülni? Vagy hogyan oldható ez meg? Az ország egyik legismertebb dokijánál fogok szülni, akinek hatalmas pacientúrája van. 18 éves korom óta hozzá járok, minden vizsgálatot ő végzett, ő ismeri a testem, a babát, arról nem is beszélve hogy a terhesgondozás alatt mennyi pénzt fizettünk neki.. Előfordulhat hogy lepasszol egy másik/ügyeletes dokinak mert épp nem ér rá? Hogyan működik ez? Eléggé parázok emiatt..

Legjobb válasz: Az orvos nem lesz ott melletted végig míg szülsz! Órá ként bemegy, megnézi mennyit tágultál, megkéri hogy vagy, 5 perc, és megy is a dolgára! A szülésznõ megy be hozzád félóránként, nézi meg hogy vagy, ha kell valamit beadni õ adja be, õ is nézi a tágulást... Az orvos akkor lesz bent mikor konkrétan nyomni kell, majd össze varr! 1 óra amit aktívan ott tölt veled, de míg vajúdsz, nem fog ott ülni melletted, nem fogja a kezed, nem beszélget veled!!! Simán szülhetsz te is, meg még 2-3 nõ melletted, egy óra alatt ha mindnkinél 5 percet van, az 15 perc 1 óra alatt, még 45 perc alatt elvégezhet egy abortuszt, vág császárt, vagy elmehet vizitelni, vagy rendelni a szakrendelésre. Nem csak veled fog foglalkozni!

Az orvos nem lesz ott melletted végig míg szülsz! Órá ként bemegy, megnézi mennyit tágultál, megkéri hogy vagy, 5 perc, és megy is a dolgára! A szülésznõ megy be hozzád félóránként, nézi meg hogy vagy, ha kell valamit beadni õ adja be, õ is nézi a tágulást... Az orvos akkor lesz bent mikor konkrétan nyomni kell, majd össze varr! 1 óra amit aktívan ott tölt veled, de míg vajúdsz, nem fog ott ülni melletted, nem fogja a kezed, nem beszélget veled!!! Simán szülhetsz te is, meg még 2-3 nõ melletted, egy óra alatt ha mindnkinél 5 percet van, az 15 perc 1 óra alatt, még 45 perc alatt elvégezhet egy abortuszt, vág császárt, vagy elmehet vizitelni, vagy rendelni a szakrendelésre. Nem csak veled fog foglalkozni!
elég szomorú, de tény, hogy nem lesz végig veled (hogy ez erkölcsileg/etikailag mennyi kivánnivalót hagy maga után, más kérdés...) ha ügyeletesnél szülsz, akkor értelemszerûen a fogadottnak nem adnék pénzt a helyedben (vagy jóval kevesebbet)
Mikor én szültem a dokinak a másik betege a másik szülõágyon szült folyamatosan felváltva nézegetett bennünket és mikor már a szülésre került a sor akkor csak azzal foglakozott. Én szültem elõbb végig mellettem volt összevarrt és utána ment a másik kismamához.
Ha mind a ketten a kismamái vagytok, akkor felváltva ellenõrzi a szülés elõrehaladtát. Ha még ügyel is, akkor a többiekkel is foglalkozik. Szabadidõben persze többet figyel a fizetõ betegeire.


Mit tegyek? Másfél éve próbálkozunk babával, de nem jön össze. Most alkalom lenne egy munkahelyváltásra. De mi van akkor, ha épp most jön össze a baba?

Nem szemétség az új munkahellyel szemben, hogy esetleg fél év, egy év múlva elmegyek szülni? Ti mit tennétek hasonló esetben?

Legjobb válasz: Engem biztos nem erdekelne. Es ha fel ev vagy egy ev mulva jon ossze a baba akkor mi van? Addig is meg kell elned valamibol, nem? Ha meg majd GYES-re mesz, keresnek mast, ez nem a te problemad. Egyebkent szerintem az interjun ne mondd meg nekik, hogy babat szeretnel, mert nem fognak felvenni. A sajat erdekeidet nezd, ne masoket, akkor nem jutsz elobbre.

Engem biztos nem erdekelne. Es ha fel ev vagy egy ev mulva jon ossze a baba akkor mi van? Addig is meg kell elned valamibol, nem? Ha meg majd GYES-re mesz, keresnek mast, ez nem a te problemad. Egyebkent szerintem az interjun ne mondd meg nekik, hogy babat szeretnel, mert nem fognak felvenni. A sajat erdekeidet nezd, ne masoket, akkor nem jutsz elobbre.

Ha egy lány aki igazán tetszik, de van barátja, mikor hívjam el "randira"? Ha már szabad lesz, vagy mindenképpen próbáljam meg most amikor még éppen egy kapcsolatban van, ráadásul az elején? (lent még)

Van egy lány aki nagyon bejön,és ezt a tudtára is adtam.Mikor elmondtam neki(már mint nem személyesen) nem kaptam rá semmilyen választ,ráadásul ekkor még nem is volt barátja.De azóta is amikor találkozunk mindig köszön és mosolyog, de semmi más reakciója nincs(vagy csak én nem vettem a lapot?!).Már 1-2 hónapja nem találkoztunk és nekem nagyon hiányzik, valamit elindított bennem.Iw-en rá kerestem és meg láttam hogy most már kapcsolatban van(bár elég friss).A lényeg az lenne, hogy ha én most ennek ellenére elhívnám találkozni(randira), és Õ nemet mondd, akkor akkor vajon ha kés?bb(mikor ismét egyedül lesz)ismét megkérdezem akkor is ez lesz a válasza?

Legjobb válasz: "(vagy csak én nem vettem a lapot?!)" - Igen, azt hiszem ez van. Megmondtad neki, hogy bejön neked, erre õ összejött késõbb mással. Mit nem lehet ezen érteni? Normális esetben azt mondanám, hogy próbáld meg elcsábítani, mert ha veled jön össze, úgyse lett volan örökéletû a kapcsolatuk, de szerintem ez esetben tök felesleges hajtanod bármikor is. Ha talán lett is volna akkor esélyed, már biztosan elszúrtad azzal, hogy ennyit vártál.

"(vagy csak én nem vettem a lapot?!)" - Igen, azt hiszem ez van. Megmondtad neki, hogy bejön neked, erre õ összejött késõbb mással. Mit nem lehet ezen érteni? Normális esetben azt mondanám, hogy próbáld meg elcsábítani, mert ha veled jön össze, úgyse lett volan örökéletû a kapcsolatuk, de szerintem ez esetben tök felesleges hajtanod bármikor is. Ha talán lett is volna akkor esélyed, már biztosan elszúrtad azzal, hogy ennyit vártál.
Hát innen nézve felejtõsnek tûnik az ügy. Tudtára adtad, hogy tetszik, de amikor még szabad volt, se adott érdemi választ? Szerintem ez elég világosan mutatja, hogy nem érdeklõdik irántad. A kedves köszönés és mosoly szimpla korrektség a részérõl, szerintem. Ha nem látod nap mind nap, talán hamar sikerül elfelejtened, és valaki mással összejön valami jó.
Két hónapig nem léptél semmit, csak egyszer szóltál neki és nem is kerested többet? Jobb lett volna, hogyha megkeresed õt, mert lehet hogy egész idõ alatt azon vívódott hogy veled vagy a mostani barátjával jöjjön össze. Ezt már elk*rtad. Ha nagyon szerelmesnek hiszed magad, vársz amíg újra szabad nem lesz (talán egy élet?) vagy keresel egy másik lányt.
Aki mer, az nyer! Itt is igaz. A nyomulósabb pasi lett a nyerõ. Ennyi. Nem kizárt, az sem, hogy soha nem is gondolt rád úgy...de valóban az is lehet amit az elõttem válaszoló írt. Szóval, ilyen az élet. De Én azt tanácsolom, hogy nyugodtan vedd fel vele valahogyan a kapcsolatot, s deríts fényt a múltra... Ha nem vagytok semmilyen viszonyban azért valamilyen kapcsolatot mindenképp alakíts ki. Ha nem megy, az is egy válasz-
szerintem ne foglalkozz vele! velem is ugyanez volt. vártam. összejöttünk. de rádöbbentem h felesleges volt várni. hiába tetszik.. nem ismered eléggé!!! és felesleges várnod, csak a többi igazi? lehetõséget veszíted el ezzel.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszotokat

Csajok! Nők! Egy társaságban ti is rosszul érzitek magazokat ha éppen nem ti vagytok ott a legszebbek? Mit éreztek olyankor havan egy szebb nő is a társaságban? H viszonyultok hozzá pláne ha ott van a barátotok is?

Legjobb válasz: Ha a barátnõimmel vagyok, akkor általában nem én vagyok a legszebb - legalábbis a saját véleményem szerint. De nem érdekel, mert szeretem õket. Ha a párom is a társaságban van és van ott nálam szebb nõ, hát akkor se verem a seggem a földhöz, mert a párom nyilván azért van velem, mert én tetszem neki, engem szeret.

Ha a barátnõimmel vagyok, akkor általában nem én vagyok a legszebb - legalábbis a saját véleményem szerint. De nem érdekel, mert szeretem õket. Ha a párom is a társaságban van és van ott nálam szebb nõ, hát akkor se verem a seggem a földhöz, mert a párom nyilván azért van velem, mert én tetszem neki, engem szeret.
Háátt ez valójában egy érdekes kérdés. én azt tenném h figyelembe sem veszem a szépségét. van aki ilyen van aki olyan.
Én nem érzem magam rosszul, már hozzászoktam :D
szörnyû... utálom.. ha van nálam szebb és aki csinibb jobb a teste jobb ruci van rajta én nagyon utálom azt az érzést :( :@
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem mert ilyenkor én elég rosszul erzem magam visszahuzodobb is vagyok..de azt is eszrevettem ha en vahyok pl a legszebb akkor meg a tobbi csaj utalattal nez ram.szoval sehogyse jo ez..es ha a baratom elvan a szebb csajjal na akkor kb sirhatnekom van es nagyon rosszul vagyok..kivancsi lennek h a.pasiknal h van ez naluk is.igy van?
Igen, nálunk is, legalábbis velem. A társaságból messze én vagyok a legrondább, szóval ha odajön valami csaj, akkor általában le se szarnak még akkor se, ha én tudok a témáról a legtöbbet, szóval bizony, zavar. :) De természetesen nem a barátaimra vagyok dühös, maximum magamra.
És képzeld rajta kívül még hány szebb nõ van, aki nem ott ül... Ha kétszer olyan jó a humorod, mint az asztalnál levõ hölgynek, akkor valószínû ez nem fog zavarni.
a konkurenciára irigykedni és féltékenykedni egy kellemetlen, de egészen természetes dolog... én viszont lány létemre leginkább a szép fiúkat fojtanám bele a sörükbe, h miért kell tõlem szebbnek lenniük... :S ez normális?? egyébként elég szép lánynak tartom magam. lányokra ritkán haragszom azért, mert vonzóbbak nálam. ritkán adódik ilyen helyzet, márcsak azért is, mert fõleg fiútársaságban mozgok. nekem nem a többi lánnyal kéne versengenem?
Hát én nagyon utálom azt az érzést.. pl az egyik bnõm szebb nálam.. de ha 2en találkozunk egy csapat fiúval akkor általában engem keresnek meg kövi talira õt meg hagyják a csudába.. Szóval:o.. Valamit jól csinálhatok:D

Fiúk, ha van róla tudomásotok/nincs hogy egy lánynak van barátja bepróbálkoznátok, lányok ha van barátotok éppen mit csinálnátok?

Már egy ideje ezen töröm a fejem, szerintem nem illend? az olyan, ha tudom hogy van pasija és én bepróbálkozok , de ha nem tudom, akkor ugye a lánytól függ mit mond. Vagy maradi lennék, hogy engem foglalkoztat ez ennyire? Mert ugye ránézésre nem igen mondja meg senki hogy van e barátja vagy se.

Legjobb válasz: Ha a csávó egy gyökér akkor simán. Ha legalább minimálisan szimpatikus akkor nem. Persze ez a p1nától is függ, ha hajlandó csak úgy félrekeffenteni akkor az a legjobb, ne kelljen vele barátnõzni, azt csinálhatja más is.

Ha a csávó egy gyökér akkor simán. Ha legalább minimálisan szimpatikus akkor nem. Persze ez a p1nától is függ, ha hajlandó csak úgy félrekeffenteni akkor az a legjobb, ne kelljen vele barátnõzni, azt csinálhatja más is.

Van egy 1 éves kan amerikai akitám. Az a probléma vele, hogy ha épp olyan kedve van rászólok vmiért rám morog, néha még vicsorog is. Mit tehetnék? Folyt. Alatta

Közbe pedig bocsánatot kérve adja a pacsikat, tehát tudja hogy rosszat csinált, de mégis húzza a száját. Máskor ha fegyelmezem akkor kezesbárány, lefekszik és megadja magát. Egyszerűen nem értem. Egyébként egy nagyon okos, szófogadó kutya. Tehát ha nem tekintene falkavezérnek gondolom nem lenne az. A fő bajom az, hogy most született 2 hónapja a kislányom (akit egyébként rögtön befogadott, szinte már most játszana vele) és féltem ha nagyobb lesz mászni fog nehogy megkapja, ha valami nem tetszik majd neki. Egyenlőre nem harapott meg még egyikünket se a barátommal, de félek, hogy ez csak idő kérdése. Sosem vertük, persze néha azért mi is odacsaptunk neki, ha valami olyat csinált amit nem szabadott. Vagy büntetésből elzártuk egy kis időre. Mit lehetne vele csinálni, hogy ezt befejezze? Nem akarom senkinek se elajándékozni, eleve egy beszámíthatatlan kutyát nem, másrészt pedig iszonyatosan ragaszkodó. Elaltáshoz nincs szívem, pláne ha változtatható ez a viselkedés. Viszont most a gyerekem a legfontosabb.

Legjobb válasz: Ez a viselkedés nagyon jellemzõ az akitákra. Nagyon határozottnak, következetesnek és keménynek kell lenni vele! Makacs kutyák, és megmondják, ha nem tetszik neki valami. Javaslom, hogy vigyétek el egy kutyasuliba, nagyon jót tesz a gazda-kutya kapcsolatnak, és ha jók a kiképzõk, a morgós problémára is adnak megoldást. Amúgy a haltit próbáltad már ilyenkor?

Ez a viselkedés nagyon jellemzõ az akitákra. Nagyon határozottnak, következetesnek és keménynek kell lenni vele! Makacs kutyák, és megmondják, ha nem tetszik neki valami. Javaslom, hogy vigyétek el egy kutyasuliba, nagyon jót tesz a gazda-kutya kapcsolatnak, és ha jók a kiképzõk, a morgós problémára is adnak megoldást. Amúgy a haltit próbáltad már ilyenkor?
A kemény alatt nem azt értem persze, higy agyba-fõbe kell verni :)
Vagy elmész egy iskolába és megtanulod kezelni a kutyát, vagy elajándékozod megfelelõ embernek. Ugyan miért kellene elaltatni egy rosszul nevelt kutyát? Mert azzal, hogy csak felmerült benned a gyereked féltése, az azt jelenti, nem ismered a kutyádat és nem tudsz vele mit kezdeni.Ezen pedig egy iskolában tudnak segíteni.
A kérdező hozzászólása: Megnézte ma egy kutyakiképzõ, egyben akita tenyésztõ, aki 25 éve velük foglalkozik. Nem a nevelés rossz. Valószínû, hogy a vérvonala alapján ilyen, hogy az anyja inu, apja amerikai. Tanácsa: minél hamarabb megválni tõle.. Nem javasolta az elajándékozást mivel nem beszámítható, maximum telepre õrzõ védõnek..:/:(
"remek" tanácsot kaptál. Ajánlom, vedd fel a kapcsolatot olyanokkal, akik akita mentéssel foglalkoznak.Valóban számotokra jobb lesz, ha máshova kerül a kutya.Tiszteletem a "kiképzõ tenyésztõnek".
Vedd fel a kapcsolatot egy NORMÁLIS SZAKEMBERREL - ugyanis aki elsõ ránézésre mindenféle ködös baromságokkal alátámasztva azt mondja BÁRMILYEN kutyára, hogy "válj meg tõle", azt még kontárnak SEM mondanám. Ha ideggyenge lenne, akkor már odakapott volna, ha rendesen, neki megfelelõen lenne nevelve, nem is morogna. A Cerberost lenne érdemes felkeresni, biztosan tudnak segíteni.
A megnézésbõl honnan jött rá, hogy nem a neveléssel van a baj...?
kutyák közé kellene vinni ill. kellett volna már kutyaovi erre a legjobb a kutyaiskola ott mindent elmondanak hogy mit kell csinálni. az elaltatást nem javaslom akkor inkább keresd meg az akita fajtamentõ egyesületet. tény hogy sokat kell vele foglalkozni emberek és állatok közé vinni.
Azt a kotyogást csak Te érted, álmodban, az ébren lévõk nem, csak hallják, hogy hadoválsz.
Csak olyannal feküdj le, akiben teljesen megbízol.

Ha ki viszem babámat az udvarra és a fa alá terítek egy pokrócot (persze árnyékba) akkor nem gonnd ha a földre teszem? Ebbe bele kötne a védő nő ha éppen akkor jönne mikor mi a fa alatt játszunk? 4 hónapos babáról van szó!

Legjobb válasz: A gyerek a saját környezetéhez szokik hozzá, ott nõ fel, a saját családja, kertje bacijaihaz, ezt a védõnõnek is tudnia kell. Figyelnék hogy árnyékba legyen, lehet rajta fejkendõ vagy kalap, szellõzõ ruha, cumija meg amit a szájába vesz ne legyen a földön, fûben, ennyi bõven elég. Friss levegõnél nincs is jobb. Esetleg a kutyákat elzárnám amíg ott van a védõnõ.

A gyerek a saját környezetéhez szokik hozzá, ott nõ fel, a saját családja, kertje bacijaihaz, ezt a védõnõnek is tudnia kell. Figyelnék hogy árnyékba legyen, lehet rajta fejkendõ vagy kalap, szellõzõ ruha, cumija meg amit a szájába vesz ne legyen a földön, fûben, ennyi bõven elég. Friss levegõnél nincs is jobb. Esetleg a kutyákat elzárnám amíg ott van a védõnõ.
Miért kötne bele? Nálunk szép fû van a kertben, nincs kutya ami szabadon lenne oda piszkítan, ha akart, lemászott, le gurult a fûbe a plédrõl, és felfedezte a környezetet! Ezzel nem teszel kárt a gyerekben! Sokan a játszótéren is lerakják a picit a fûbe, had másszon!
Szerintem egy kicsit még várj, még elég magas az uv. Esetleg egy óra múlva.
miért kötne bele? menj nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Nem most per pillanat gondoltam majd a délutáni órákban olyan 5 körül :) Mondjuk nálunk vannak kutyák de ápoltak és az udvar másik végében végzik a dolgukat :) Köszönöm a válaszokat !!!További szép napot mindenkinek :)
A játszótér sem lesz tisztább. A védõnõ max tanácsot adhat.
Semmi baj nem lehet, a védõnõ se tilthatja! Nyugodtan tedd le a plédre!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!