Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha én egy régi (9 db)

Mi van akkor ha én egy régi szerelmemet nemtudom elfelejteni de közben mással élek! A régivel levelezek néha de csak álltalános dolgokról! Mit tegyek hogy ki verjem a fejemből?

Legjobb válasz: Az idõ majd mindent elrendez! Nem fogod elfelejteni, és nem is kell, csak egyszer már máshogy fogsz rá gondolni! A lényeg, ne levelezz vele gyakran, vagy egyáltalán! Ha nem tudsz róla, hamarabb túlteszed magad rajta!

Az idõ majd mindent elrendez! Nem fogod elfelejteni, és nem is kell, csak egyszer már máshogy fogsz rá gondolni! A lényeg, ne levelezz vele gyakran, vagy egyáltalán! Ha nem tudsz róla, hamarabb túlteszed magad rajta!
kezdd el nézni a pozitívumot a jelenlegi párodban, és a negatívumot a volt párodban. Csináljatok a mostanival minél több közös programot, és gondolj rá minél többet! A levelezést tényleg hagynod kéne. Ha megkérdezi miért szerintem nyugodtan megmondhatod neki az igazat...

Ma megyek első Nst-re 37. hét. Meddig tart egy vizsgálat? Mi van ha nem mozog a baba? Hogyan tudok segíteni h mozogjon többet a vizsgálaton? Az én babám nem nagyon mocorog inkább reggel meg este.

Legjobb válasz: kb fél óra.... kávé, kóla, csoki, édes péksüti, én ilyesmivel bírtam mozgásra babámat:) Vizsgálat elõtt közvetlen megettem egy kis csokit rá egy kv v pohár kóla.. ezek bejöttek mindig.

kb fél óra.... kávé, kóla, csoki, édes péksüti, én ilyesmivel bírtam mozgásra babámat:) Vizsgálat elõtt közvetlen megettem egy kis csokit rá egy kv v pohár kóla.. ezek bejöttek mindig.
Nálunk 20 percig tart.Elõtte egyél egy kis csokit.Ha nem nagyon akar mozogni akkor aki ott van az nst-nél megmozgatja a pocakot, vagy elküld sétálni, hátha attól felébred, és akkor újabb 20 perc.
Kb 10 percet fekszel a gépnél, a folyósói várakozásra készülj. Az én babám mindig aktív volt, ha ettem, esetleg egyél elõtte közvetlenül. Bár nekem attól is beindult, ha lefeküdtem (nehogy tudjak pihenni :) )
Nekem volt hogy csak 20 percig tartott de volt olyan is hogy egy órát ott tartottak. MOzgásra nekem a hideg vagy meleg ételek váltak be, de van aki a csokira, kólára esküszik.
A kérdező hozzászólása: nekem a csoki Kávé nem váll be alszik tõle.. De ez a kóla talán
A kérdező hozzászólása: Meg volt az Nst de nem rúgott csak mocorgott egy kicsit aztán megmozgatták a pocakom és egy nagyot rúgott remélem jövõhéten jobb lesz

Van egy DELL Inspiron mini notebook-om és olvastam a TV kártyáról és arról is hogy ennek az elérése régoktol függ. Megtudhatnám hogy én melyik régióba tartozom és ha nem müködik mit tudnék tenni?

cím: Bp. 1042 árpád u. 7

Legjobb válasz: Ha ez segít, a mellékelt kép szerint a 2-esbe tartozol hacsak nem költözöl el. http://www.mvps.org/marksxp/WindowsXP/dvd/regions/dvd_region..

Ha ez segít, a mellékelt kép szerint a 2-esbe tartozol hacsak nem költözöl el. http://www.mvps.org/marksxp/WindowsXP/dvd/regions/dvd_region..
:D


Van egy fiú. Régen jóba voltunk. Ugy volt egyutt novünk fel de többet éreztem mint barátság. Bocsánatot kértem de nem sikerült kibékülnöm vele. De én nem adom fel ha neki én már nem is de nekem õ még mindig sokat jelent. Mit kell tennem még?

kicsit nyomultam rá nemtudom mit tegyek...

Legjobb válasz: Nem értem, miért kellet neked bocsánatot kérned? Mert tetszik - tetszett??? Az érzésiedért nem kell senkitõl bocsánatot kérned... Ha nem akar többet, hagyd. Talán keresd fel évek múlva. Lehet, hogy emlékezni fog rád. Úgy látom, most õ csak barátként tekint rád.

Nem értem, miért kellet neked bocsánatot kérned? Mert tetszik - tetszett??? Az érzésiedért nem kell senkitõl bocsánatot kérned... Ha nem akar többet, hagyd. Talán keresd fel évek múlva. Lehet, hogy emlékezni fog rád. Úgy látom, most õ csak barátként tekint rád.
próbáld meg bõ nyállal

Igaz hogy ha tehergépkocsiként regisztráltatok egy külföldről behozott autót akkor nem kell reg. Adót fizetni? Mi ennek a menete és milyen feltételei vannak?

Kell valamit alakítani az autón?Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ma olvastam itt valahol, hogyha kutyarácsot teszel a hátsó ülések mögé, akkor teherautóként lehet vizsgáztatni. Nem tudom, hogy így van-e, de megéri utána nézni...

Ma olvastam itt valahol, hogyha kutyarácsot teszel a hátsó ülések mögé, akkor teherautóként lehet vizsgáztatni. Nem tudom, hogy így van-e, de megéri utána nézni...
A kérdező hozzászólása: Én is itt olvastam, és ezért kérdezem, hátha valaki biztos információt tud errõl!
én is úgy tudom h nem kell...apám akar németbõl behozni egy 7.5tonnás tgk-t... és azt mondja h nem kell rá...
A kérdező hozzászólása: Én egy sima utcai autóra gondolok, csak tehergépkocsiként regisztrálva!
utolsó Ha a forgalmiba tgk van..levizsgáztatod tgkra...pont
igen, de ha a forgalmiban tgk van akkor c1, vagy c jogsival vezetheted nem??
Elmúltak azok a régi szép idõk, amikor csak 2 évente a mûszaki vizsgára pakolták vissza a "kutyarácsot". Bármely közúti ellenõrzésnél kiszúrják a sünök, pláne utassal a nem létezõ hátsó ülésen.

Van egy nagyon aranyos pasi akivel járhatnék, és szeretne, de ő nem írom le hol lakik, a lényeg hogy kb 150km-re, én meg budapesten. és így nem nagyon akarja ezt a kapcsolatot, pedig ha nem lenne ez a távolság ak már rég együtt lennénk. mit tegyünk?

kérlek segítsetek:(

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak lelombozni, de sajnos ritka a jó távkapcsolat. 20-30 km még megoldható felváltva utazással, de 150 km soknak tûnik. Jobban jársz, ha barátok maradtok, mert a féltékenység nagyúr,és hát úgysem tudod meg, ha netalántán más utakon járna a srác. Ja és õ már megadta a választ a kérdésedre: "így nem nagyon akarja a kapcsolatot.." R.

Szia! Nem akarlak lelombozni, de sajnos ritka a jó távkapcsolat. 20-30 km még megoldható felváltva utazással, de 150 km soknak tûnik. Jobban jársz, ha barátok maradtok, mert a féltékenység nagyúr, és hát úgysem tudod meg, ha netalántán más utakon járna a srác. Ja és õ már megadta a választ a kérdésedre: "így nem nagyon akarja a kapcsolatot.." R.
150 km az nagyon sok! Kb 2, 5 óra autóbusszal, tehát csak hétvégente tudnátok találkozni, akkor se jönne össze minden alkalommal az egyébb tevékenységek miatt. Sajnos igaza van a barátodnak. Nekem volt távkapcsolatom kb 300 km volt köztünk, csak havonta egyszer tudtunk találkozni, persze mindennap beszéltünk telefonon. Hát mit ne mondjak nagyon rossz volt igy, hogy nem számithattam rá, amikor kellett volna, nem volt kihez odabújni...bele gondolva nem is voltunk egymásnak, csak beképzeltük a szerelmet. Meg is csaltam végül valaki mással...

Van egy X-box 360-am. Már nagyon rég nem játszom. A Múlt héten kivételesen betettem a Bioshockot és azt tapasztaltam hogy akadozik a játék. Mi lehet a baj? Olvasó fej tisztítás? Ha igen, akkor azt el tudom végezni én is?

Hogy kell szétszedni És mivel tudom tisztítani az olvasó fejet, már, ha az a hibája? Majdnem egy évig itt állt. Annyira beporosodott volna?

Legjobb válasz: Hát az lesz, de azért megtisztítom a fejet is.

A kérdező hozzászólása: Hát az lesz, de azért megtisztítom a fejet is.
Telepítsd fel az Xbox360 HDD-re a játékot és úgy próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: Hogy tudom feltelepíteni, mert ez egy régi 2006-os gép 20-as vinyóval?
A Bioshock nem 20GB valamit törölj a vinyóról ha tele van, hogy az amivel játszani szeretnél ráférjen.
A kérdező hozzászólása: Én ezt értem, hogy vinyóról is lehet játszani, de attól még a gépnek problémája nem oldódik meg.
Azért próbálj ki 1-2 játékot a Bioshock-on kívül hogy azoknál is csinálja-e az akadozást.
A kérdező hozzászólása: Oké.
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam a F.E.A.R c. játékkal. Azzal nem csinálta ezt.
Hát nincs más megoldás a Bioshock-ot pattintsd fel a vinyóra és hagy szóljon!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!