Találatok a következő kifejezésre: Mi van ha én egy (443 db)

A feladott poggyászban átvilágításkor a fémtárgyakban ugye nem látják, hogy mi van. Ha én egy shakert viszek ami teljesen fém, kipakoltatják velem a feladott bőröndből és megnézik van-e benne valami tiltott dolog? (Nem akarok ilyet csinálni. )

Legjobb válasz: Amikor a feladott poggyászt ellenõrzik, te már régen a váróteremben vagy. Amikor elveszik tõled feladáskor, akkor csak a súlyát mérik meg, kapsz rá egy szallagot és futószallagon továbbküldik. Te pedig szépen csomag nélkül bemész a váróba. Csak késõbb világítják át ezeket a bõröndöket és ha valami probléma van vele, akkor felbontják és újracsomagolják. Te errõl csak akkor fogsz tudni, amikor felveszed a csomagodat a célállomáson. A kézipoggyásznál tehetik azt meg, hogy ha valami nem egyértelmû, akkor kiszedetik veled.

Amikor a feladott poggyászt ellenõrzik, te már régen a váróteremben vagy. Amikor elveszik tõled feladáskor, akkor csak a súlyát mérik meg, kapsz rá egy szallagot és futószallagon továbbküldik. Te pedig szépen csomag nélkül bemész a váróba. Csak késõbb világítják át ezeket a bõröndöket és ha valami probléma van vele, akkor felbontják és újracsomagolják. Te errõl csak akkor fogsz tudni, amikor felveszed a csomagodat a célállomáson. A kézipoggyásznál tehetik azt meg, hogy ha valami nem egyértelmû, akkor kiszedetik veled.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Olyankor mi van, ha én a szembeni sávbanm m, egyek végig, és kikanyarodik onnan egy autó, és bumm?

Legjobb válasz: Hát igen, jó nagy baromságokat írtak ott egyesek. Nem tudom hol élnek. Épp ezért van a kreszben, hogy balra, nagy ívben, ha jön autó, akkor azt kikerülve kell befordulni. Nem tudom mi ez a baromság.. Tegyük fel van egy 2X1 sávos út. A te sávodban végig hosszú kocsisor. Átmész szembe sávba, mert 3-4 autónyi távon van a célod, ahova beakarsz fordulni. Ha jön autó, elsõbbséget adsz neki. De ha az meg épp arra kanyarodik ki, amerrõl te jössz? A másik sávban meg végig kocsisor? Annak hogy az anyámba lehet elsõbbséget adni? Nagyon okosak ott egyesek a topikban és soha a büdös életbe nem szeretném, hogy õk is autóval legyenek ott, ahol én épp autóval közlekedek. Bár csinálják ezt jó páran, láttam ilyet baromi sokat. De csak akkor szokták, ha belátható és jól látják, hogy nem jön autó. De ez ettõl még baromira szabálytalan.

Hát igen, jó nagy baromságokat írtak ott egyesek. Nem tudom hol élnek. Épp ezért van a kreszben, hogy balra, nagy ívben, ha jön autó, akkor azt kikerülve kell befordulni. Nem tudom mi ez a baromság.. Tegyük fel van egy 2X1 sávos út. A te sávodban végig hosszú kocsisor. Átmész szembe sávba, mert 3-4 autónyi távon van a célod, ahova beakarsz fordulni. Ha jön autó, elsõbbséget adsz neki. De ha az meg épp arra kanyarodik ki, amerrõl te jössz? A másik sávban meg végig kocsisor? Annak hogy az anyámba lehet elsõbbséget adni? Nagyon okosak ott egyesek a topikban és soha a büdös életbe nem szeretném, hogy õk is autóval legyenek ott, ahol én épp autóval közlekedek. Bár csinálják ezt jó páran, láttam ilyet baromi sokat. De csak akkor szokták, ha belátható és jól látják, hogy nem jön autó. De ez ettõl még baromira szabálytalan.
alapszabály hogy jobbra kikanyarodás elõtt jobbra is el kell nézni.a legtöbb baleset megelõzhetõ ha legalább az egyik sofõr figyel. képzeld el mi történne ha országúton 200-al elõzöl és kikanyarodnak eléd.
Ha belátható, és nem is zavarsz vele másokat, akkor nem mindegy? Ha szabályosan csinálod rendõr nem is szólhat érte. Meg ez a dolog szerintem nincs is szabályozva konkrétan a kresz-ben... Jó, forgalmi okból áll a kocsisor. Nade míg egy lámpánál elég várni 1-2percet, vasútátjárónál van hogy 5-10 perc míg nagy nehezen elengedik a sort.
Ja az meg a másik, akármerre kanyarodsz ki, mindig nézz körül, nem lehet tudni hogy mikor honnan jön valami elvetemült. Ha az általad felvetett esetet nézzük, akkor elsõbbséget kell adnia a fõúton (menetirány szerint bal oldalról) közeledõ autónak.
Ugyan maga a kikerülés szabálytalan, de ettõl még elsõbbsége van a védett úton haladónak. Ha nem áll a sor, akkor pl. lehetne ez egy szabályosan elõzõ jármû is.

Ugye kell érettségizni egy nyelvből is. De mi van ha én pl. német nyelvből érettségiznék, és abból is tenném le a középfokú nyelvvizsgát? Úgy lehetne?

Bocsánat a tudatlanságomért,de nagyon nem vagyok ezekkel tisztában,bár még csak 9.-es vagyok.Lehet mire odakerülök meg fog változni az egész rendszer

Legjobb válasz: Igen, mire odakerülsz, tuti változni fog. :) Az nem baj, hogyha ugyanabból a nyelvbõl van az érettségid is, és a nyelvvizsgád is. Esetedben németbõl. Ez csak akkor bajos, ha német szakra mész. Akkor ugyanis kötelezõ emelt szinten érettségizned németbõl, és az ugye 40 pluszpontot ér, de ez esetben nem számíthatod be a német középfokú nyelvvizsgát, tehát attól a 35 ponttól elesnél. Ugyanis egy nyelvbõl csak egy jogcímen szerezhetõ többletpont (ez csak a nyelvszakokra vonatkozik, ahol az adott nyelv kötelezõen elõ van írva emelt szintnek!).

Igen, mire odakerülsz, tuti változni fog. :) Az nem baj, hogyha ugyanabból a nyelvbõl van az érettségid is, és a nyelvvizsgád is. Esetedben németbõl. Ez csak akkor bajos, ha német szakra mész. Akkor ugyanis kötelezõ emelt szinten érettségizned németbõl, és az ugye 40 pluszpontot ér, de ez esetben nem számíthatod be a német középfokú nyelvvizsgát, tehát attól a 35 ponttól elesnél. Ugyanis egy nyelvbõl csak egy jogcímen szerezhetõ többletpont (ez csak a nyelvszakokra vonatkozik, ahol az adott nyelv kötelezõen elõ van írva emelt szintnek!).
Annyit javítanék az elõzõn, hogy egy nyelvbõl egy jogcímen kapható többletpont nem csak a nyelvszakokra érvényes, ugyanis én nem nyelvre jelentkeztem, de a többletpontnál a magyar emeltemet és a felsõfokú német nyelvvizsgámat számolták, a német emeltet pedig figyelmen kívül hagyták.


Turbó d elvileg fogyaszt, de mi van, ha én hízni szeretnék és innék ebbõl a cuccból kaja után, a fehérje tartalma miatt? Akkor tudnék hízni egy kicsit? Mi a véleményetek errõl?

Legjobb válasz: Nem fogyaszt és a fehérjetartalma nudli egy normális (és egyébként egészségesebb, ugyanakkor olcsóbb) fehérjeporhoz képest. Hízni akkor fogsz, ha a nap végére kalóriatöbbleted van. Azaz többet vittél be, mint amennyit elégettél. Itt megnézheted, hogy mennyivel kell többet bevinned: http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html - vigyázz, alapból fontra van állítva, állítsd át kilóra! Az egyébként jó elgondolás, hogy a fehérjebeviteled növeld, de ne ezzel tedd!

Nem fogyaszt és a fehérjetartalma nudli egy normális (és egyébként egészségesebb, ugyanakkor olcsóbb) fehérjeporhoz képest. Hízni akkor fogsz, ha a nap végére kalóriatöbbleted van. Azaz többet vittél be, mint amennyit elégettél. Itt megnézheted, hogy mennyivel kell többet bevinned: http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html - vigyázz, alapból fontra van állítva, állítsd át kilóra! Az egyébként jó elgondolás, hogy a fehérjebeviteled növeld, de ne ezzel tedd!
A t.rbó diétás por tulajdonképpen egy baromi drága tömegnövelõ, 7 ezer Ft fél kg... 100 grammban van: 42 gr fehérje (szójafehérje, nem tejsavó!) 46 gr szénhidrát (semmire nem jó gyümölcscukor) 6, 9 gr zsír Sportolóknak készült fehérjekészítmények között ennél CSAK jobb ár/érték arányúak vannak. 7 ezer Ft-ért nem fél kg, hanem 1 kg; nem 42%-os, hanem 70-80%-os fehérjetartalmú; nem szója, hanem minõségi tejsavó fehérjét lehet venni.
Mármint a legócskább szójás protein + cukor jó-e valamire? Nézd, a tömegnövelõk is cukorból + proteinbõl állnak. De sokkal többre mész egy szelet hússal és rizzsel, mint ilyen drága szeméttel. Ez egy selejt, amit eladnak az embereknek, egy filléres vacak amiért ezreket elkérnek. De értéke valójában nincs.
Kaja után igyál kólát, ha hízni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Ilyenkor mi van? Ha én is szeretem és õ is szeret, akkor ezt miért nem képes elmondani? Egy kívülállónak mi a véleménye?

Nagyon tetszik egy fiú, minden percben csak rá gondolok, szerintem szerelmes is vagyok. Nyolc és fél éve osztálytársak vagyunk (8 osztályos gimibe járunk), ennek köszönhetõen vele táncoltam életemben elõször még elsõben és tõle kaptam az elsõ "szájra puszit" még hatodikban (felelsz vagy merszeztünk). Ezek az emlékek annyira sokat jelentettek nekem, hogy amikor barátnõje volt hetedikben nagyon szomorú és szétesett voltam. Viszont idén kilencediktõl mindennap hiányszik és róla álmodom (valószínûleg most érhettem meg a szerelemre:) ). Ebben a félévben eddig többet beszélgettünk mint valaha. Többször elkísért pékségbe, délutánonként jókat dumáltunk és amikor gólyaavató volt és az volt az osztályfeladat hogy egy kártyát egymás szájából kell "kiszívni", õ volt az egyetlen fiú, aki beállt egy lány mellé, mellém. Aztán kb. fél hete volt egy koncert, amin mindketten szerepeltünk és a szüleink is ott voltak. Én zenekarral léptem fel szóval nem kellett nekem különösebben gratulálni mert nem csak az én érdemem volt a koncert, viszont amikor kijöttem a színpadról õ ott állt és rám nézett, de nem is köszönt. Meg sem mukkant. Gyorsan elrohantam, elpakoltam a hangszert, aztán sírtam egyet a mosdóban, hogy mi volt ez, és utána beültem a koncertre. Meghallgattam többek között õt is. Mikor vége lett, odamentem hozzá és gratuláltam, erre õ csak annyit mondott hogy köszi. :( Hazafelé a kocsiban a sírás határán voltam , de a szüleim elõtt azért tartottam magam. Viszont anya megszólalt és elmesélte hogy mit mondott a fiú anyukája: állítólag én nagyon tetszem Neki és nagyon szeretne velem járni, senki sem érdekli õt rajtam kívül, viszont annyira régóta ismer, hogy szinte a húgának tart... Na erre úgy elkezdtem zokogni az autóban, hogy anyunak fére kellett állnia, hogy lenyugtasson. Egyszerûen nem értettem, hogy miért nem szól hozzám normálisan amikor tetszem neki... Aznap egész éjjel zokogtam. Másnap próbáltam normálisan viselkedni, ami sikerült is. Nem nagyon szóltam hozzá, és kezdtem észrevenni hogy próbál közeledni, de nagyon óvatos, vagy nem is tudom.

Legjobb válasz: Hát én teljesen odáig vagyok. Ez a történet amit le írtál, nagyon tetszik. Szerintem mindenképpen segítsél be neki egy kicsit. Csak annyit kéne csinálnod, hogy miközbe beszélsz, becsempészel néhány kis szócskát. Olyanokat hogy ari vagy cuki. De úgy, hogy csak akkor vegye észre, ha jobban elgondolkozik a mondatodon. Ilyenkor eléggé elfogod gondolkoztatni. De mindenképpen bátorítsad. Nagyon drukkolok hogy össze jöjjetek. Remélem segítettem.

Hát én teljesen odáig vagyok. Ez a történet amit le írtál, nagyon tetszik. Szerintem mindenképpen segítsél be neki egy kicsit. Csak annyit kéne csinálnod, hogy miközbe beszélsz, becsempészel néhány kis szócskát. Olyanokat hogy ari vagy cuki. De úgy, hogy csak akkor vegye észre, ha jobban elgondolkozik a mondatodon. Ilyenkor eléggé elfogod gondolkoztatni. De mindenképpen bátorítsad. Nagyon drukkolok hogy össze jöjjetek. Remélem segítettem.
hát a koncertes köszönésre csak annyit, hogy lehet nagyon izgult (én is voltam gy a szerelmemmel) Szinte észre se vettem annyira paráztam.. Szerintem 1000000%, hogy szeret. Az lehet, hogy az elején még maga sem gondolta, hogy szerelmes. Majd egyszer csak beütött neki, hogy szeret. És most azért próbál kerülni, mert nem akarja, hogy észre vedd. Az elõttem szólónak igaza van. próbáld mutatni neki, hogy tetszik neked.. bátorítsd szegény fiút :D remélem összejöttök :3 15/l
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! azóta kaptam tõle szülinapomra egy karkötõt:) de voltunk bálban az egész iskolával és azt a lányt hívta el, akivel kb. 2 évvel ezelõtt jártak, de szakítottak. és mit adott Isten, a bálon összejöttek újra, és a szemem láttára az orrom elõtt smároltak. most teljesen szét vagyok esve és nem tudom, hogy mit tegyek, mert vagy tudja, vagy nem, de nagyon megbántott...
Óóóó :(((( te szegény... hát van ilyen (mi mást tudnék mondani, sajna) Azt elhiszem, hogy szét vagy esve. Csak egy jó tanács (túl sok) nutella nem jó barát. Próbáld meg elfelejteni, nem gondolni rá (bár tudom ez nehéz). Barátnõiddel menjetek csavarogni, üljetek le valahol és elemezzetek fiúkat (és ne arról szóljon, hogy a fiú szeme olyan, mint az övé vagy hasonlók, csak mond el, hogy milyen, aki éppen arra sétál), akik körülöttetek van. Vagy akár egyedül is egy forrócsoki mellett, vagy teával. Addig se gondolsz a fiúra és lehet, hogy rájössz dolgokra, hogy ez meg az se volt meg benne. Nekem mindig segít, az változó, hogy mennyire. Nem éri meg futni utána, fõleg, hogy (akarva/akaratlanul) fájdalmat okozott neked. Hajrá remélem találsz egy magadhoz hasonló rendes fiút. 2. voltam. (15/L)

Akkor mi van, ha Én megvagyok keresztelve de egy teljesen idegen helyen újra megkeresztelkedek, úgy, hogy az előzőről nem szólok? Az első semmisé válik?

Legjobb válasz: nem tudom,milyen egyházhoz akarsz tartozni,de én is vallást váltottam,de annak nem a keresztelés volt a módja. Tulajdonképpen én többször is váltottam vallást,a váltások módja a konfirmáció volt.(katolikusnak kereszteltek, református általános iskolába jártam,református hittanra íratott az édesanyám,és a végén konfirmálni kellett,ami vallás változtatás.Viszont nekem az evangélikus vallás jobban tetszett,úgyhogy aztán ott is konfirmáltam. Evangélikusnak vallom magam. Nem válik semmissé,de onnantól kezdve már nem tartozol az elõzõ egyházhoz.Mondd nyugodtan,hogy másik egyháznál már megkereszteltek,a pap majd tudni fogja,hogyan válhatsz az õ közösségük tagjává hivatalosan.Nem fognak elutasítani ezért,talán még különlegesnek is tartják valamilyen szinten.

nem tudom, milyen egyházhoz akarsz tartozni, de én is vallást váltottam, de annak nem a keresztelés volt a módja. Tulajdonképpen én többször is váltottam vallást, a váltások módja a konfirmáció volt.(katolikusnak kereszteltek, református általános iskolába jártam, református hittanra íratott az édesanyám, és a végén konfirmálni kellett, ami vallás változtatás.Viszont nekem az evangélikus vallás jobban tetszett, úgyhogy aztán ott is konfirmáltam. Evangélikusnak vallom magam. Nem válik semmissé, de onnantól kezdve már nem tartozol az elõzõ egyházhoz.Mondd nyugodtan, hogy másik egyháznál már megkereszteltek, a pap majd tudni fogja, hogyan válhatsz az õ közösségük tagjává hivatalosan.Nem fognak elutasítani ezért, talán még különlegesnek is tartják valamilyen szinten.
Az égvilágon semmi. Ha én elmegyek egy másik étterembe de nem szólok, hogy nem ez az 1. akkor mi van?
már miért válna semmissé?
Kell hogy legyen nyilvántartásuk, mert sok év múlva utólag is tudják igazolni hogy valaki meg van-e keresztelve, pl házasságkötés elõtt vagy ha keresztszülõ lesz vagy ha vki kéri a keresztlevelét.
Kétlem, hogy bármilyen "nyilvántartás" lenne, ahol utána lehet nézni, mint azt itt valaki már írta, ez csupán a saját lekiismeretén múlik. Én vegyes házasságban születtem, katolikus vagyok, de rendszeresen jártam református istentiszteletekre is apám családjával, nem gondolom, hogy ez baj lenne, Isten mindenhol ott van, ahol meg akarod találni.
nem tudom, utánanéznek-e valami nyilvántartásban, hogy máshol jártál -e, nem tudom ez lebuktat-e ha nem szólsz.
Ahogy valaki már írta újra keresztelkedni nem lehet, mint ahogy aki már keresztény az nem válhat még egyszer kereszténnyé. Ha nem szólsz az elõzõ keresztelkedésedrõl az azt jelenti hogy nem vagy õszinte és becsapod a gyülekezetet. Én nem hinném hogy ez túl jó ötlet lenne, kicsit olyan mintha szórakoznál a keresztség szentségével. Ne felejtsük hogy ahhoz hogy a keresztség lehetséges legyen Jézusnak rendkívül fájdalmas módon kínhalált kellett halnia, ez volt az ára a keresztség által adott bûnbocsánatnak. Egy ilyen dologgal szerintem nem szabad játszani. Viszont a keresztségi fogadalmadat bármikor megújíthatod, ezt érdemes is néha megtenni. De ez nem ugyanaz mint a keresztség, tehát nem biztosít bûnbocsánatot.
Ha te meg vagy keresztelve, akkor keresztény vagy. Ennek semmi köze ahhoz, hogy melyik keresztény egyházhoz tartozol, csak ahhoz, hogy Jézust követed. Következés képpen teljesen felesleges újra megkresztelkedned, hiszen duplán nem lehetsz keresztény.
Attól függ, milyen vallásokról van szó. Leírnád? Akkor pontos választ tudnánk adni.
A keresztelés (általában) a szülõk és a keresztszülõk valamint a rokonság kedvéért történik, praktikus okokból akkor lehet szükség a keresztlevélre (egyházi anyakönyvi kivonatra) ha egyházi esküvõt szeretnél és a pap ragaszkodik hozzá. (Nem válik érvénytelenné, és sose tudhatod, hátha katolikus esküvõd lesz. :D) Egyébként az egyén hitéhez, vallásos érzületéhez ennek nem sok köze van.
Természetesen adott plébánián, ahol megkeresztelték, benn van a nyilvántartásban. De ha engem pl. Nagykõrösön kereszteltek, és mondjuk Pécsen jelentkezem, hogy keresztelkedni szeretnék, akkor Pécsen nem tudnak utána nézni, hogy voltam-e már. Országos, minden plébánia számára hozzáférhetõ nyilvántartás nincs, én erre gondoltam.

Tetszik egy lány, hogy mondjam meg hogy tetszik, és mi van ha én nem tetszek neki? !

Legjobb válasz: Figyelj, ha nem tetszel neki, akkor sem fog elküldeni a francba. Ha megmondod neki, hogy tetszik neked, az valószínûleg jól fog neki esni, attól függetlenül, hogy õ mit gondol rólad.

Figyelj, ha nem tetszel neki, akkor sem fog elküldeni a francba. Ha megmondod neki, hogy tetszik neked, az valószínûleg jól fog neki esni, attól függetlenül, hogy õ mit gondol rólad.
1. "Tetszel nekem/szép vagy/kedves vagy/aranyos vagy/gyönyörû a mosolyod/nagyon szimpatikus vagy, lenne kedved eljönni velem valahová? 2. Akkor nem fogtok összejönni.
A kérdező hozzászólása: köcce
hány éves vagy ?
az elsõ válaszoló elsõ pontjával értek egyet ha szeretnél heszélni errõl akkor írj privibe
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok!

Hány volt áramot ad le egy laptop töltője, és hány volt árammal működik egy laptop aksija? Akkor mi van ha én 24Volt áramot adok a laptopnak? Nem csak 19v-l működik? Olyan az adapterem hogy 15-24 voltig állítható melyiket használjam?

Legjobb válasz: Áramot nem volt-ban mérünk, hanem amperban. Ne használd, mert nem értesz hozzá, így instrukciók segítségével is tönkre vágod mind a tápot, mind a gépet.

Áramot nem volt-ban mérünk, hanem amperban. Ne használd, mert nem értesz hozzá, így instrukciók segítségével is tönkre vágod mind a tápot, mind a gépet.
A kérdező hozzászólása: Nyazsgem ilyen kommentet minek kell ideírni te idióta? Vagy válaszolj normálisan, vagy szarj bele és nem írj! Azért nem az amper érdekel mert ez csak egy adott nagyságú ampert ad le mind 15 és 24 volton. Engem a feszültség érdekel, hogy abból hány volt áram kell?
"Engem a feszültség érdekel, hogy abból hány volt áram kell?" Szerintem ezt te se érted. Nah mindegy, az elektromos fogyasztóknak teljesítmény felvételük van. Az teljesítményt(látszólagos) az áramerõsség, és a feszültség szorzatából kapjuk. Ha tudjuk, hogy egy fogyasztónak pl.: laptop 20-100W(legyen most 100) a teljesítmény felvétele, és 19V-os adapterrõl ment, akkor P=U*I ====>I=P/U az az 100/19=5, 2A azaz 5200mA áram felvétele van. Magyarán 19V-on legalább 5, 2 ampert leadni képes adapterre van szükséged. Az viszont már más kérdés, hogy mûködni fog e, mivel a legtöbb laptopadapter 3 eres, de nem sokat foglalkoztam laptopokkal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. nem akartam kifakadni de.... most már ok. Elnézést az elõbbiért. Szóval ha a laptopom 19 volttal megy és 24 voltot nyomok bele azzal nem lesz probléma?
Ezt sehol nem mondtam. Ha 19V-os a laptop, akkor csak 19V-al mehet.
A kérdező hozzászólása: Rendben!

Ma jött a végre hajtótól egy levél (végzés? ) hogy lefoglalták a 15 éves gépkocsimat 8 napon belül adjam le. Eladhatom addig? Mi van ha én közbe holnap eladom?

a kocsin nincs hitel nem azért foglalták le.

Legjobb válasz: Ha átvetted a levelet akkor az eladással elköveted a fedezetmegvonás nevezetû bûncselekményt. A büntetése lehet börtön, közérdekû munka vagy pénzbüntetés.

Ha átvetted a levelet akkor az eladással elköveted a fedezetmegvonás nevezetû bûncselekményt. A büntetése lehet börtön, közérdekû munka vagy pénzbüntetés.
Vissza kell dátumozni az adásvételit a levél átvétele elõtti idõpontra.
A kérdező hozzászólása: a kocsi értéke kb 90 ezer forint
Milyen autó? Megvenném ha mûködõképes. Ha elõtte eladod akkor nem foglalják le. Viszont minden ami a neveden van írasd át másra különben viszik/árverezik.
De sietõsen, mert ha visszadátumozza tegnap elõttre, akkor legkésõbb hétfõig ki kell jelenteni az autót, különben azért lesz bünti :)
Ha azt írta, hogy lefoglalta, akkor már nem tudod eladni, hiszen a nyilvántartásból íróasztal mellõl foglalta le, és az Okmányirodánál bejegyeztette az elidegenítési és terhelési tilalmat. A tartozás kiegyenlítése után feloldja a gk-t és utána eladhatod. Vagy elárverezi az általa megállapított becsértéken. Kérdés hogy mennyit érhet ez a 15 éves autó .....
Rosszul tudod. Nem feltétel, hogy mindkét szülõ dolgozzon.
A kérdező hozzászólása: fél órája hívtam a mákot és ott mondták :/ akkor az egyik szülõ elmehet munkanélkülire is?
anyukám volt gyesen, én nem dolgoztam, csak a párom, nem volt feltétel. http://www.allamkincstar.gov.hu/maganszemelyek/gyermekgondoz..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!