Találatok a következő kifejezésre: Mi van elmegy a nyákdugó, (2 db)

Ha elmegy a nyákdugó, akkor mennyire van nyitva a méhszáj, mire lehet következtetni?

pont a 39.hetet betöltő nap hajnalán távozott. első babámmal zártan mentem szülni-inditottak-nem tágultam-császár lett. most reménykedhetek h beindult valami??? jóslók, keményedések is vannak,de csak elvétve naponta többször.köszi!

Legjobb válasz: Ha a nyákdugó távozik onnantól kezdve még 1 hétig is elhúzódhat mire megindul a szülés.

Ha a nyákdugó távozik onnantól kezdve még 1 hétig is elhúzódhat mire megindul a szülés.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem ez volt a kérdés:) ezt én is tudom:) hanem h ez a méhszáj tágulását jelenti ugy tudom, de mégis vajon hol tarthat a folyamat?
Úgy tudom, hogy kb fél/1 ujjnyinál távozik a nyákdugó. Sajnos ez még nem jelent semmit sem, nálam 3 hétre rá inditották, mert nem tágultam tovább. De azért reménykedj, szedj homeos bogyokat.

Mi van ha elmegy a nyákdugó, de még nincsennek fájások?

Azt hallottam az akár egy héttel vagy több nappal a szülés el?tt is elmehet.Észre behet? ez?vagy lehet wc -zés közben történik és észre sem veszem..és ha nincsennek fályások azért gondolom szólni kell a dokinak nem??Mit kell ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Elvileg véres-barnás kocsonyás anyag, tehát észre vesszük. Vigyázni kell a fertõzésekkel.

Elvileg véres-barnás kocsonyás anyag, tehát észre vesszük. Vigyázni kell a fertõzésekkel.
Az elõttem válaszolónak írnám, hogy igen kevesen veszik észre, többek között én sem, amikor elmegy a nyákdugó. Szóval erre nem lehet támaszkodni. Igen, akár 2 hétten a szülés elõtt is távozhat. De ha én észrevettem volna, mindenképpen szóltam volna az orvosomnak, úgyhogy szerintem te is nyugodtan szólj neki. Könnyû szülést kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!