Találatok a következő kifejezésre: Mi van elmegy a (209 db)

Hagyd a kis csajt :(
odamennék a csajhoz ha összefutnék vele, levenném a papucsomat és jól szájbavágnám vele és hangosan megjegyezném hogy mekkora egy ribanc mindenki elõtt
Csak havernak tart téged, mint pasi, nem érdekled.
hagyd a kis ku*rvát! szakadjon meg...
sztem az ilyen lányok csak szórakoznak a pasikkal.nem érdemel meg téged :) 17/L
az egy buti megtévedt szivárvány pegazus :(
A kérdező hozzászólása: buti

9 hetes terhes vagyok, a szájpadlásomnál a fogam mellett van egy kis dudor, lehet be van gyulladva az inyem? Mit csináljak? Elmegy a baba, vagy nem lessz egészséges?

Legjobb válasz: Az ínygyulladás nincs hatással a babára, ne aggódj! :) Ráadásul szájban minden nagyon gyorsan gyógyul, de ha nem tapasztalsz javulást, akkor érdemes fogorvosnak is megmutatni!

Az ínygyulladás nincs hatással a babára, ne aggódj! :) Ráadásul szájban minden nagyon gyorsan gyógyul, de ha nem tapasztalsz javulást, akkor érdemes fogorvosnak is megmutatni!
Nem tudom ki rémiszgeti a kismamákat azzal, hogyha baj van az ínyükkel, akkor elmegy a baba vagy beteg lesz, mert ez butaság! A kicsinek nem lesz semmi baja! Viszont menj el fogorvoshoz. Lehet, hogy egy kis gyulladás, amire kapsz ecsetelõt, de lehet akár kis tályog is. Terhesség alatt fokozotabban kell figyelni a fogakra, mert a kicsi elvonja a kálciumot, így gyorsabban is romlanak a fogak.
Szia! Menj el fogorvoshoz! Majd õ megmondja mit tegyél. Nekem terhesség alatt sokszor begyulladt az inyem, nekem a kamilla teás öblögetést ajánlotta. Ja, és egészséges kisbabám született... Ilyen agyrémet, hogy ettõl elmegy, vagy beteg lesz a baba...
Szia, Nekem is a 9. héten volt ilyen, tasaknak hívták. Fogászaton fájdalomcsillapítás mellett egy kis rést vágtak, és ott tisztult ki. Egy hétig kellett járnom, 3 alkalommal, utána még csináltak egy fogkõtelenítést, azóta az ínyem rendben van. Lehet, hogy Neked nem ez a baja az ínyednek, de mindenképp menj el dokihoz, semmi baja nem lesz a babának. Én most a fogammal szenvedek, holnap megyek tömésre. 37 hetes kismama

Miért van az, hogy mikor szexelnénk és barátom elmegy az óvszeré, akkor teljesen elmegy a kedvem az egésztől? Bővebben lent!

Teljesen felizgat az el?játékkal, meg már alig várom, hogy bennem legyen. De mikor jön az a rész, hogy felhúzza az óvszert az totál lehangol:S Pedig hipp-hopp megvan. Persze mikor már fent van egyb?l kényeztet orálisan vagy ujjal,és ismét a régi vagyok...Más is van ezzel így?

Legjobb válasz: Én ezért kezdtem el tablettát szedni. Sokkal jobb az egész szex, nincs az a macera, Közelebb van hozzád a srác, tényleg Õ van benned, és, amikor beléd élvez... nagyon jó érzés. Használjatok tabit, vagy más fogamzásgátlást.

Én ezért kezdtem el tablettát szedni. Sokkal jobb az egész szex, nincs az a macera, Közelebb van hozzád a srác, tényleg Õ van benned, és, amikor beléd élvez... nagyon jó érzés. Használjatok tabit, vagy más fogamzásgátlást.
A kérdező hozzászólása: Én használnék, de barátom gyógyszerellenes, és egyszerûen nem engedi, hogy szedjem:S Hogy beszéljem rá? Úgy van vele, hgoy inkább felhúzza az óvszert.
Az élet márcsak ilyen nem lehet minden szaron problémázni. Ígyhát amikor kimegy képzeld azt hogy megnyitotta a gázpalackot és muszály lemnnie mielött robban vagyhogy szimplán , , köszi mostmár hazamehetsz inkább ráizgulok a szomszédokra" Addig meddg táv van töldsd hasznosan az idõt ölj meg gykét szúnyogot vagy nézdd meg ki van e jól lakkozva a körmöd.
Az a bajod, hogy a barátod óvszert akar használni? Szerintem pont szerencsés vagy. Hány fiú gyõzködi a barátnõjét, hogy gumi nélkül csinálják?? Gondolkozz és légy hálás
Ha mindketten ugyan azt akarnátok akkor mi lenne. gondolj bele.
Ezt mondod neki: "Figyelj szerelmem, szeretném kipróbálni a tablettát. Amíg nem engeded, nincs szex sem."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, jó, hogy barátom felhúzza az óvszert, de sokkal jobb meg egyszerûbb lenne a gyógyszer.

Van egy2005A4 2. 0TDI Audim. Elfolyik a víz, de csak akkor igazán ha a légkondi vagy a fûtést használom. Az érdekessége a vízem közben nem melegszik fel viszont teljesen elmegy a víz és a számítógép jelzi csak, hogy baj van, mi lehet ez? Tomi

Legjobb válasz: Mi az, hogy teljesen elmegy a víz? Nyaralni? Valóban elfolyik a hûtõvíz vagy csak a számítógép írja? Van a kocsi alatt vagy az utastérben erre utaló nyom? Fogy a kiegyenlítõbõl?

Mi az, hogy teljesen elmegy a víz? Nyaralni? Valóban elfolyik a hûtõvíz vagy csak a számítógép írja? Van a kocsi alatt vagy az utastérben erre utaló nyom? Fogy a kiegyenlítõbõl?
A kérdező hozzászólása: a tartályból megy el a víz teljesen, , , , , de a kocsi fedélzetije jelzi, h baj van......de csak akkor megyel két óra alatt kb, ha fûtök vagy hütök.
Annyi víznek meg kell látszani valahol. Vagy a kocsi alatt, vagy az utastérben a fûtõradiátor alatt.
A kérdező hozzászólása: sajnos menet közben néztem eddig, de álló helyzetben fûtsek? igazad van, hogy ennyi víznek látszani kéne valahol de egyenlõre nem látom, a légkondi kompresszora lehet hibás?
Routert használsz-e?
A kérdező hozzászólása: Nem használok, Nem rég költöztünk ide.az elõzõ tulajnak semmi gondja nem volt a nettel.Nem lehet, hogy a gépünkben szarakodik a hálózati kártya?

Néha csak úgy elmegy a wifi. Ez mitõl van?

Asztali gépem van, van hozzá egy tplink-es wifi vevõ. Néha egyszerûen belassul, majd elmegy a kapcsolat az internettel. A modem (az is tplinkes) és a wifi vevõ érzékelik egymást, írja, hogy össze vannak kapcsolva, a net viszont nem jön, tehát nincs internet kapcsolat. Meg van az az 5 vonalka, ami jelzi a kapcsolat erõsségét...na azokból egy vonalka sincs, és van mellette egy csillag is. Ha viszont átteszem egy másik usb csatlakozóba a wifi vevõt, akkor mûködik újra problémamentesen fél-egy óráig, majd újrakezdi. És amikor elmegy a net, akkor még mûködik a vevõ is, tehát villog zölden ahogy szokott, de lassabban, 1-2 másodpercenként.

Legjobb válasz: Win8as géped van? Lehet h kompatibilitási gondok vannak, a win8nál meg ez elõfordul. Gondolom kaptál hozzá driver cd-t, és elvileg rá és kéne h legyen írva, mivel ajánlott. Ha meg win7hez van, és win7ed van, akkor passz!

Win8as géped van? Lehet h kompatibilitási gondok vannak, a win8nál meg ez elõfordul. Gondolom kaptál hozzá driver cd-t, és elvileg rá és kéne h legyen írva, mivel ajánlott. Ha meg win7hez van, és win7ed van, akkor passz!
A kérdező hozzászólása: hú köszi, pont most raktam fel a win8.1-et!

Holnap nem akarok suliba menni elmegyek a dokihoz mit mondjak neki mi bajom van hogy kiírjon egy napra? 16/F

Legjobb válasz: Hasmenésed van, éjszaka lázad volt (akár reggel is), torokfájás.

Hasmenésed van, éjszaka lázad volt (akár reggel is), torokfájás.
Lázad volt tegnap, az a legegyszerûbb és akkor már tuti nem küld suliba.
hasmenésed van 3. napja
A kérdező hozzászólása: oké köszi
szerintem, hogy ne mondj olyat, amit meg tud nézni. Pl ne mondd hogy fáj a torkod, mert megnézi, és látja hogy semmi baja :D Én azt szoktam mondani, hogy hasmenésem van, és reggel hánytam
Én csak annyit mondtam, hogy fáj a hasam és vittem egy doboz bonbont. :D

Mi van akkor ha egy fiú és egy lány elmegy randira és egyikük sem tud csókolózni, de valamelyikük megpróbálja lesmárolni a másokat?

Ki vezeti a csókot? A lány visszacsókoljon e?

Legjobb válasz: mi az h nem tud csókolózni?

mi az h nem tud csókolózni?
omg! Ennél epicebb kérdést ma még nem olvastam4
Nálunk ez volt a barátommal.. mindketten élünk.. szóval azt hiszem, nem halálos baleset az ilyen :D :D
ne dugd bele xD elõször maradj a normál csóknál xD f18
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most már értem!! :)
A kérdező hozzászólása: Miért?:)
A kérdés válaszra érdemes lenne az utolsó mondat nélkül. A lány visszacsókoljon-e? Ez számomra értelmezhetetlen. A szerelmeskedéshez két ember kell, s nem csak a mennyiség érdekes, hanem az is, hogy ez a két darab ember ugyanazt akarja, ugyanannak örül, ugyanarra vágyik. Ha ez megvan, akkor a fõkérdésed is értelmét veszti, úgyhogy tulajdonképpen az egész csacsiság. Ha az említett elõfeltételek megvannak, akkor nagyon bájos, kedves dolog ám ez, az ügyetlenkedéssel együtt. Szerelmek jöhetnek, mehetnek, de az elsõ csók emléke megmarad örökre. A smárolás nem, az valami más. Legalábbis az én szótáramban.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tetszik a kérdés nem muszáj hozzá irni (10:34) (10:39)-eS :)
A kérdező hozzászólása: Olyat is halottam hogy a fiú nyelve a lány nyelve körül kell mozgatni és közbe érintkeznie kell egymáshoz
Mi meg értelmes kérdést! (10:34-es)
megszületik a csoda.
Semmi, megcsókolod, és onnan már "érzésbõl" csináljátok...
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat várok!
A kérdező hozzászólása: Hát hogy egyikõjük se smárolt még, de valamelyik mégis megpróbálja...
Ne parázz menni fog magától, nem gondoltam én sem, de tényleg menni fog magától majd meglátod. :)
Nem tudom segít-e, de
Bocs, telefonról írok, vannak nehézségek (gép szervízben)[link]
Ez az xp egyik folyamata. Valószinüleg a win update okozza. Állítsd le a vezérlõpultban.
Win update okozza mostanában az xp-nél (tiltsd/állítsd le a szolgáltatásokban)... Svchosts.exe több szolgáltatást takar magában, hogy megtudd melyik mi használd az svshostsviewer -t: [link] [link]
Ha update csinalja, akkor nem szabadna elmennie a netnek nala... Mellesleg ez windows 7-ben is meg van.Nalam ott is szokta nyuzni a procit az update mig ki nem lovom.
Nem az update miatt ment el a net, hanem az svchosts leállításától. Egyszerûbb letiltani nem (automatikus frissítés)?! Én legalábbis mindent tiltok ami a tudtomon kívül történik, ha kell valami azt majd én megcsinálom, ne terhelje a gépet miközben mást szeretnék csinálni!
A kérdező hozzászólása: Nos megcsináltam leállítottam, meg kikapcsoltam a frissítéseket. Most is fennt áll a probléma. :(
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nézd meg melyik szolgáltatás az amelyik csinálhatja: [link] (PID - a folyamatazonosító, így könnyebben megtalálod a hozzátartozó programot/szolgáltatást). Ezzel a programmal le is tudod állítani a szolgáltatásokat. Állítsd le egyesével és megtudod mi okozza! Mint írtam az svchost több szolgáltatást takar magában, a folyamat kilövésével az összes leáll! szóval... 1) feladatkezelõben nézd meg a terhelõ folyamat azonosítóját (pid) [link] 2) Svchostsviewer-el állítsd le egyesével a szolgáltatásokat azt amelyik PID -je terheli a proc-t. [link] Írd le nekünk melyik szolgáltatás leállításával szünt meg a 100% processzorterhelés!
Hiába "állítod le" a frissítéseket, csak a gép újraindítása után mûködik. De azóta már úgyis észrevetted...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!