Találatok a következő kifejezésre: Mi van elmegy (252 db)

Honnan tudom, hogy egy lanynak mikor van orgazmusa? Es mennyi ido kell mig elmegy?

irj kerlek:)

Legjobb válasz: Minden lánynak más az elélvezése, van h 5perc de van h sokkal több.... nem válogat. De ha elmegy akkor akár beleremeg, és nyögdécsel. vagy valami ilyesmi. nagyon látszik rajta. És hirtelen nedvesedik be nagyon!

Minden lánynak más az elélvezése, van h 5perc de van h sokkal több.... nem válogat. De ha elmegy akkor akár beleremeg, és nyögdécsel. vagy valami ilyesmi. nagyon látszik rajta. És hirtelen nedvesedik be nagyon!
Én ha sex közben megyek el, elkezd elõször ritmikusan összeszûkülni a hüvelyem (azt érezni) aztán meg nagyon elernyed. Ha orálisan, akkor semmi különös. Az idõ személyenként változó, de sok nõ nem képes "vaginális" orgazmusra, ezt tanulni lehet, tapasztalati úton. A csiklóorgazmus az megy sztem mindenkinek.
Hát ha nekem orgazmusom van, gyorsabban veszem a levegõt, megfeszülnek az izmaim (különösen a has-, farizmok), néha önkéntelenül összeszorítom a lábaim, beleremegek :) Elmenni? Nos... 2-5-10-15 perc... Attól függ, mennyire vagyok kiéhezve, mennyire vagyok ráhangolódva, hol tartok a ciklusban és az alkalmazott technikától...Szóval sok mindentõl függ, mikor mennyi idõ kell.

Mi van akkor ha nincs kiút? Mi van akkor ha az egyetlen esély a boldogságra ha elmegyek, de a legnagyobb titokban, különben tönrketesz a családom?

Legjobb válasz: Akkor az van, hogy elmész. Megtették már páran, nem kell szuperhõsnek lenni hozzá.

Akkor az van, hogy elmész. Megtették már páran, nem kell szuperhõsnek lenni hozzá.
Ezen én is gondolkoztam már, a lényeg h jól döntsél, mert hülyén fog kijönni, ha hazajössz.
Én megtettem és BOLDOG vagyok. Ritkán telefonálok, vagy e-mailt küldök, hogy élek, de ennyi.
El kell költözni ha teheted az a legjobb megoldás...és azt kell tenni amit a 3. válaszoló mondott.Az elején nehéz lesz, de idõvel job lesz sokkal.Néha egy telefon vagy email esetleg pár havonta személyes találka, de az sem kötelezõ.Ahogy a lelki békétdnek jobb azt kell tenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! döntöttem :)
Hogy döntöttél? :)
A kérdező hozzászólása: megyek!
hány éves vagy? honnan? hová? miért?

Ha már több mint egy éve nem jön össze a baba akkor illene dokihoz menni? Hogy megy? Elmegyek, elmondom mi van, és kiír beutalót vérvételre, vagy hova elsőnek?

Ma már nagyon kivoltam mikor megjött, már nagyon vágyunk babára.

Legjobb válasz: Igen, ilyen egyszerû. Elmész nõgyógyászhoz, elmondod, majd õ tudja, hogy mi lesz a köv.lépés. Szerintem viszont a párodat is ki kell vizsgáltatni, mert lehet, hogy ott (is)van gond.

Igen, ilyen egyszerû. Elmész nõgyógyászhoz, elmondod, majd õ tudja, hogy mi lesz a köv.lépés. Szerintem viszont a párodat is ki kell vizsgáltatni, mert lehet, hogy ott (is)van gond.
Mi a férjemmel mentünk el elõször andrológiai vizsgálatra, mert azt hitte vele van a baj. Meg dicsértek a nõgyógyászaton mert ez már kilõve jöhet a többi vizsgálat, rajtam. És meg is találták, de még nem sikerült a baba. Gyanakszik még az orvosom valamire a következõ ez lesz. Menj minél hamarabb, én 6 hónap után azt hazudtam, hogy egy éve nem jön a baba. Neked ajánlom , hogy 2 évet mondj! Akkor minden vizsgálatot csinálnak ám megfelé! A másik dokinak én is azt mondtam. Egy év szerintük még nem idõ! De nekünk , ugye nagyon sok! Az új év jó alkalom lesz, hogy el kezdjétek! Minden jót! Boldog ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: köszönöm...és ingyenesek a vizsgálatok?
én úgy tudom, ha fizeted a tb-t, akkor ingyenes. Mi is fontolgatjuk a dolgot, már tizedik hónapja próbálkozunk a kistesóval (az elsõ babánk elsõre fogant) és hamarosan betöltöm a 35-öt. Én sajnos nem mondhatok 2 évet, mert a fiunk 17 hónapja született, de szerintem 1 év után is segítenek (remélem).
Szia! Mi andrológiai vizsgálaton voltunk és hormonvizsgálat (vérvétel) volt nekem. Sztk-ban voltunk és ingyenes volt. Akkor én is éppen magamnak fizettem a tb-t. Sok sikert neked! (Nekünk 2 és fél év alatt jött össze) 13 hetes km
A kérdező hozzászólása: köszi, gratulálok nektek kedves utolsó, és remélem hamar összejön a kis tesó is utolsó elõttinek:)
Csak a pasidra koncentralj rá figyelj és ne arra hogy világos van!
Megkérheted a pasidat hogy szex közben is izgassa a csiklódat, vagy magadnak is csinálhatod és vannak olyan pózok is, amikor a csikló is izgatva van. Ez a sötét-világos dolog elég gyerekes. Ha már szexeltek akkor nem tök mindegy hogy világos van vagy nem? Értem ez alatt hogy a szexhez bizalom, és szerelem és elfogadás társul (legalábbis nálam) és akkor tök mindegy, és szerintem a pasik szeretik is nézni hogy a csaj élvezi, vagy mondjuk lovagló pózban hullámzik a melle, és ilyenek.
Azt hiszem te is érzed, hogy ez csak kifogás. Nem tudom, te hány kg vagy, de 130-140 kilós nõk is szexelnek. Arra gondolj, hogy szereted e ezt a fiút. Ha igen, akkor meg arra, mennyire szeretné õ látni rajtad, hogy élvezed az õ gyöngédségét. Kinek adnád meg ezt az örömöt ha nem neki, akit szívedbõl szeretsz???
nem csak tevagyezzel igy..Nem kell a világosságra koncentrálnod. ha annyira szeretnéd a szexet akkor menne.
Ezzel én is igy vagyok.Csak sötétben vagyok hajlandó szeretkezni.Én világosban szégyenlõs vagyok, Pedig hülyeság.Mert világosban is azt látná amit a sötétben érez!
lehet 47kg és 110cm ;) :D
úristen.47kg? és Kövér??? Butaság. én irtam neked hogy csak sötétben.... nyugi, biztos nem lenne veled ha nem szeretne, és ha nem tetszenél neki.erre gondolj.
47 kg-val kövérnek lenni??????elég furán hangzik, akkor én mi vagyok 58 kg-san??????
A kérdező hozzászólása: 47kg vagyok amúgy és sikerült leadni a gátlásaimat..a võlegényem felvilágosított, hogy számára tökéletes vagyok, ne szégyenlõsködjek mert értelmetlen!Gondoltam megosztom azokkal, akik értelmes választ írtak..
Arra nem gondoltál, hogy esetleg imádja a kövér lányokat??? Rengeteg férfi van, aki nagyon szereti, ha van mit megragadni a lányon. Jó: sötétben is meg tud ragadni - de nézni is nagyon szeretik. Hát még, ha mozogsz is! Úgyhogy szerintem csak kérdezd meg tõle, hogy így van-e? Másrészt elsõre ajánlok valami szelíd hangulatvilágítást. Nagyon meg tud ám szépíteni! És a férfiaknak igen fontos lehet a látvány...
A kérdező hozzászólása: Hát igen..bár már kezd alakulni.Kezdem leadni a gátlásaimat, próbálom más szemszögbõl felfogni a dolgot!Félig már sikerült.Bár sztem még nem leszek megelégedve a testemmel(sztem kövér vagyok)addig nem megy majd..Nah mind1..Köszi
47 kg-osan kövérnek érzed magad? Milyen magas vagy, 1 méter? Ha sokkal magasabb, akkor anorexiás vagy! Menj el orvoshoz, mert ez súlyos dolog így!

13 vagyok sokszor izgulok szüleimért például mikor apám elmegy horgászni én izgulok, hogy valami történik vele vagy anyukám jön haza és én ragályosan szoktam izgulni értük ez mindig van minden nap és már nem tudok élni vele valami segítség?

Legjobb válasz: Ne gondolj a rosszra! Nem tudom, hallotal e mar a vonzas torvenyerol? A pozitiv gondolatok pozitiv dolgot ideznek elo, es ennek az ellentete is igaz. Pl.: En eleg hipohonder voltam eddig. Mindig bekepzeltem valami betegseget magamnak, es a vegen meg is lett a betegseg. Igaz csak egy kis laz :) A multkor meg pillanatragasztoztam, es pont az jutott az eszembe, hogy mi lenne ha en is ugy jarnek mint a lany a tv-ben, hogy belement a szemebe a pillanatragaszto. Na szerinted mi tortent? Igen :) Meg olvastam olyanrol, hogy nem azt kell mondani a gyerekunknek, hogy "Vigyazz fiam, le ne ess a farol", mert akkor az a kep jelenik meg a gyerek agyaban, amint o leesik. Hanem azt kell mondani, hogy "Ovatosan massz, fiam", es akkor az agya azt latja maga elott, amint nem lesz semmi baja :) En ha felek, akkor imadkozok, a hit is segit ezeken az erzeseken. 13L

Ne gondolj a rosszra! Nem tudom, hallotal e mar a vonzas torvenyerol? A pozitiv gondolatok pozitiv dolgot ideznek elo, es ennek az ellentete is igaz. Pl.: En eleg hipohonder voltam eddig. Mindig bekepzeltem valami betegseget magamnak, es a vegen meg is lett a betegseg. Igaz csak egy kis laz :) A multkor meg pillanatragasztoztam, es pont az jutott az eszembe, hogy mi lenne ha en is ugy jarnek mint a lany a tv-ben, hogy belement a szemebe a pillanatragaszto. Na szerinted mi tortent? Igen :) Meg olvastam olyanrol, hogy nem azt kell mondani a gyerekunknek, hogy "Vigyazz fiam, le ne ess a farol", mert akkor az a kep jelenik meg a gyerek agyaban, amint o leesik. Hanem azt kell mondani, hogy "Ovatosan massz, fiam", es akkor az agya azt latja maga elott, amint nem lesz semmi baja :) En ha felek, akkor imadkozok, a hit is segit ezeken az erzeseken. 13L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat de ez nem segít állandóan csak izgulok valakimért csak úgy tudom megoldani , hogy például anyukám otthon van apám horgászni és én felteszem a fülest és akkor semmit se hallok csak a zenét becsukom a szemem és vagy egy óráig hallgatom azzal a tudattal , hogy lehet hazaért és félig izgulok félig nem
Kedves kérdezõ! Nekem is voltak ilyen tüneteim. :( Nem normális az, hogy ennyire aggódsz, valamilyen lelki problémának a tünete. Te nem egyszerûen félted õket, hanem folyamatosan szorongsz, és ez nem normál állapot. Ha nincs a suliban iskolapszichológus, kérd meg a szüleidet, járjanak utána, hol van a városban ingyenes gyermekpszichiátriai szakrendelés. Ne félj attól, hogy gyógyszerezni akarnak, inkább csak kedvesen elbeszélgetnek veled, és lehet, hogy valami tök egyszerû probléma van a háttérben. De mindenképpen kérj segítséget, mert ez az állapot nagyon jól gyógyítható, nem kötelezõ ezzel szenvedned!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat de én ezt nek akarom közölni velük ezért fordúltam a gyakorikérdésekhez de én nem akarok járni pszihiátriára vagy , hogy írják nem tudsz valami módszert mert nagyon zavar és nem tudom kíûzni magamból lehet azért mert 3 évesen elváltak a szüleim? de már nagyon zavar , hogy izgulok de refleszkbõl 16 óra indul apa haza egybõl izgulok , hogy tõrténik vele valami
Szia. Mert még mindig kiván téged lehet emgkellene próbálni újra a 0-tól. :) 17/F
Lehet csak a régi emlékek jönnek vissza neki...
az exeddel mész kávézóba?:O meg egymáshoz bujtok?:o
A kérdező hozzászólása: 1.aranyos vagy:) 2.hát emlékek vanak bõven

Akiknek nehezen jött össze a baba! Hogy vannak a vizsgálatok? Elmegyek a dokihoz mondom hogy mi van és ő majd elküld ilyen-olyan vizsgálatra?

Már több mint egy éve próbálkozunk, és ma megint megjött....rettenetesen kivagyok, de ez mellékes. Szóval ha elmegyek a dokimhoz, elmondom neki hogy eddig nem jött a baba, akkor hova küld?El?ször vérvizsgálatra?Vagy én kérem hogy utaljon be hogy meglássuk a hormonszintem?

Legjobb válasz: Változó. Vérvizsgálat, ultrahang, ésatöbbi. Van ahol a férjedet vizsgálják meg elõbb. Gatya föl, és sok sikert. Régen 2 év alatt elhajtottak. Ez már nincs így?

Változó. Vérvizsgálat, ultrahang, ésatöbbi. Van ahol a férjedet vizsgálják meg elõbb. Gatya föl, és sok sikert. Régen 2 év alatt elhajtottak. Ez már nincs így?
Vérvizsgálatok és ultrahang. Ez kell mindenféleképpen és ha jó az orvosod nem kell kérned rögtön írja a beutalókat. (az enyém így tett). A régebbi dokim azt mondta 1 év próbálkozás után kell kivizsgáltatni magunkat és sokaktól hallottam ezt. Viszont a mostani eszemmel nem várnék 1 évet sem csak kb. fél évet vagy picit többet.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom igazából mennyit kell várni...de ma nagyon kiborultam, szóval mindenképp elmegyek jövõre a dokihoz, csak nem tudom mi a menet.lehet el fog küldeni, hogy prbálkozzunk még, csak nehéz picit már...
A meddõség definíciója: rendszeres, fogamzásgátlástól mentes szexuális együttlét ellenére 1 éven belül nem jön létre terhesség. Ha így van, irány a nõgyógyászat, ott majd elirányítanak a meddõségi szakrendelésre. Párodat és téged is alaposan ki fognak vizsgálni, hogy van-e valamilyen szervi, hormonális etc. eltérés nálatok, és ha lehet, ezt orvosolják is.

Keleti-Lőkösháza vonalon mit jelent az, hogy közvetlen kocsi? (Ismerősöm mondta, hogy az egész vonat elmegy Lőkösig) Akkor most mi van?

Tervezek utazni arrafelé, és most nem értem ez mit akar jelenteni...

Legjobb válasz: Ha esetleg egy adott vonatszámot mondanál, akkor könnyebb utánanézni.

Ha esetleg egy adott vonatszámot mondanál, akkor könnyebb utánanézni.
A kérdező hozzászólása: Mivel már telefonrol vagyok nem tudom megnézni de június 23án 11:10 kor indul Keletibõl Lõkösre. Békés IC a neve
A kérdező hozzászólása: De holnap mondok Neked egy vonatszámot is
Csak annyit, hogy a közvetlen kocsik közvetlenül mennek LÖKÖSHÁZÁRA (2 rövid "õ"-vel), azaz nem kell átszállni. Lehet, hogy az összes kocsi közvetlen kocsi. De akkor úgy is mondják be, hogy "a vonat közvetlen kocsikkal Lökösházára közlekedik".
Bakker tévedtem. LÕKÖS. Jól írtad. Süllyedek.
A kérdező hozzászólása: Semmi probléma :) Köszi a segítséget. Amúgy a vonalszám 732 és ami gyanús, hogy a közvetlen kocsik száma is ugyanaz.

Ha egy srác 'oda' teszi a kezem, hogy kényeztessem, elkezdem markolászni, és azt mondta h várjak, mindjárt elmegy, ilyenkor mit akar? Úgy mondta, mintha nem szeretné h bekövetkezzen a dolog. Most akkor mi van? A szex szóba se jött.

Amikor mondta,abbahagytam, és csak a hasát simogattam. Folytatnom kellett volna?

Legjobb válasz: valószínûleg nem akarta szétspriccelni mindenhova (vagy a nadrágjába)

valószínûleg nem akarta szétspriccelni mindenhova (vagy a nadrágjába)
Legközelebb kérdezd meg tõle. Mi nem tudhatjuk, hogy mit szeretett volna egy számunkra vadidegen srác.
az elmegy nem azt jelenti h kimegy az ajtón és elmegy XDD hanem h el fog élvezni.. gondolom csak figyelmeztetni akart h ne g*cizze össze a kezed v ami az útjába volt... ááh. mért kezd valaki szexuális kapcsolatba ha ennyire nem tud dolgokat???
igen, folytatni kellett volna. elmegy, és utána meg jöhet a szex
Ne vegyel mindent veresen komolyan. Az en baratom pl azert mondja h alljak meg, h meg tobb ideig legyen neki elvezetes. :)
Azért mondja hogy kis idõt nyerjen. Nagyon jól esik , élvezetes, de ha szól állj le... Aztán megint folytathatod kb 1 perc mulva. Aztán ha szól megint megállsz. (egyes kultúrák szetint 6x kell ezt megcsinálni aztán.....)

A HIV-et/AIDS a fertőzés után 6-8 hét múlva mutatja ki a teszt. Mi van, ha tegnap megfertőződtem és holnap elmegyek véradásra. Akkor azok is megfertőződnek, akik megkapják a vérem? Vagy van más módszer is, amiből rögtön kiderül h fertőzött vagyok-e?

Szakemberek véleményére is kiváncsi vagyok! :)

Legjobb válasz: Igen, akkor megfertõzöd azt is, akinek beadják a véred. A véradáskor levett vérrel is ugyanazt a tesztet tudják megcsinálni, mint szûrésen. Ergo az sem mutatja ki elõbb. Várd meg szépen azt a pár hetet, aztán menj el szûrésre.

Igen, akkor megfertõzöd azt is, akinek beadják a véred. A véradáskor levett vérrel is ugyanazt a tesztet tudják megcsinálni, mint szûrésen. Ergo az sem mutatja ki elõbb. Várd meg szépen azt a pár hetet, aztán menj el szûrésre.
Hát pedig benne van a pakliban. Ezért is van elõtte ilyen kis kitöltõs kérdõív, hogy az alapján már szûrjenek. De én meg azon döbbenek le, hogy vkinek az ut eszébe, hogy "talán HIV-es lettem, gyorsan elmegyek vért adni"... Van már anonim teszt, miért nem megy arra?
Egy sima vérvételbõl semmi ilyen fertõzõ betegség nem derül ki.
77%-os: A probléma melyik részét nem érted? A HIV fertõzés bizonyos idõ után (pár hét) mutatható ki. Ha elmegy a fertõzés után egy héttel véradásra, hiába veszik le külön ampullába a vért és vizsgálják meg, mert még nem lehet kimutatni., ..,
Belegondolva igen, úgy van, ahogy az elsõ válaszoló leírta. Azért most egy kicsit megdöbbentett, hogy akkor elvileg ha valaki kórházi kezelés során vért kap, benne van a pakliban, hogy HIV-fertõzött lesz.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ez kockázatos azért..:( Egy hete barátnõm tetováltatott, és neten olvasgatott a kockázatairól. Hepatitis B, HIV stb., és most bekattant neki, hogy megfertõzõdött. Elment a háziorvoshoz, és õ beküldte vérvételre. A beutalón kalcium, magnézium szint, vizelet, vércukorszint, meg egy csomó minden volt írva. Lehet hogy õ így meg tudja mondani? Ha nem is azt hogy HIV fertõzött, de azt igen, hogy nem tiszta a vére?!
A kérdező hozzászólása: És mi az az anonim teszt?
véradáson amit külön levesznek ampullákba vért azt megvizsgálják fertõzésekre, csak bemondás alapján jó hogy nem adják be másnak a véred

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!