Találatok a következő kifejezésre: Mi van egy nyilvános helyen (3 db)

Mi van ha egy nyilvános helyen vagyok és megjön? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Tegyél be zsepit vagy wc papírt, és keress olyan helyet ahol kapsz betétet vagy menny haza.

Tegyél be zsepit vagy wc papírt, és keress olyan helyet ahol kapsz betétet vagy menny haza.
A tátyókádban mindig legyen "túlélõ darab"! Ha mégsincs, (de legyen!)akkor az a teendõ, amit az elsõ hozzászóló javasolt.
én úgy szoktam, hogy mikor már várható a mensim, úgy megyek el itthonról hogy felrakok egy tampont.így sose ér váratlanul.de lehet helyette tisztasági betét is.abban a pillanatban jól fog jönni!
A kérdező hozzászólása: Jólvan

Vannak lányok akik nemszívesen ülnek egy fiú ölébe (nyilvános helyen) mert az olyan közönséges. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: nyilvános helyen én se ülnék a barátom ölébe ill. nem lógnák a száján. az sztem intimebb dolog mint kézen fogva az utcán sétálni.

nyilvános helyen én se ülnék a barátom ölébe ill. nem lógnák a száján. az sztem intimebb dolog mint kézen fogva az utcán sétálni.
Lehetosegek: a, a baratjat nemreg meteltek korbe b, a baratjanak nincs laba c, nem ismerik a fiut es olyan hihetetlen prudek, h nem ulnek egy ismeretlen olebe d, felnek, h raulnek a herejere Illetve a rendkivul valoszinutlen e, variacio: rendelkeznek vmi moralis alappal es nem tukmaljak masokra azt, ami nem tartozik rajuk.
Azt jelenti, hogy nem szívesen ülnek egy fiú ölébe (nyilvános helyen) mert az olyan közönséges.
Én azért nem szeretek a párom ölébe ülni, mert egy kicsit molett vagyok, tudom, hogy nehéz vagyok, nem akarom terhelni ezzel. Pedig néha odahuz, hogy üljek oda, de nem.
nekem buszon v ilyesmi helyen is szokott, szerintem nincs vele semmi gond
Én míg sulis voltam az osztálytársnõm mindig ült az ölembe a buszon, pedig nem is jártunk, csak jó barátok voltunk. Szóval nincs semmi rossz benne
Azt , hogy a csaj jól látja a dolgokat!!Engem irritál ha azt kell néznem a buszon , hogy hogyan nyalják egymást!Senkit sem érdekel!

Mire gondolnál? Ha a férjed/feleséged nyílvános helyen oldalon adatlapokon 1, nen írja be, hogy házas? 2, képek csak gyerekekről vannak? Még tetkókról is úgy beszél, hogy egyik váll egyik gyerek másik másik gyerek. Én hol vagyok?

Legjobb válasz: Vagy az történt vele, ami a nõkkel elõfordul néha, hogy a gyerek születése után csak a gyerek számít, vagy nincs rólad fénykép, a családi állapotot meg simán nem tölti ki (én sem szoktam), vagy elhidegültetek egymástól. Nõ vagy vagy férfi?

Vagy az történt vele, ami a nõkkel elõfordul néha, hogy a gyerek születése után csak a gyerek számít, vagy nincs rólad fénykép, a családi állapotot meg simán nem tölti ki (én sem szoktam), vagy elhidegültetek egymástól. Nõ vagy vagy férfi?
Furcsa, mert aki házas általában beírja.
Hát nekem például nem jön be :D Egy fiatal nõnek szerintem nem nyerõ, ha egy férfinek gyereke van, fõleg ha csak kalandra kell. Egy idõsebb családcentrikus nõnek már talán elõny lehet.
Nem akarok szart kavarni, de munkatarsam igy csajozik, mert ugye kinek nem jonne be egy gyerekekkel pozolo ferfi? Illetve en magam meg ilyen anyukakat kurogatok szal en gyanakodnek.
Hát akkor megkérdezed még egyszer és addig nincs vacsora, ameddig nem válaszol. Ha másképp nem hajlandó megindokolni..
A kérdező hozzászólása: 19:24 Nincs adatlapom.Nem is regelek fel semmilyen közösségi oldalra. Van 1 jó oka miért nem...
A kérdező hozzászólása: 19:19 õ ALAPBÓL AZT MONDANÁ, HOGY KOMBINÁLOK A MIÉRTTEL...így szeretném tudni , hogy általában mi lehet az ok?
Tehát a férjedrõl van szó. Talán azért nincsenek képek rólad, mert feltételezem neked is van adatlapod és nem tartja szükségesnek duplán feltenni a képeket, de tényleg õt kellene megkérdezned.
A kérdező hozzászólása: ÉN NÕ.
Most ezt komolyan tõlünk kérdezed? Kérdezd meg tõle...
Szerintem egyértelmûen szexpartnert keres magának. Azért nem írja ki, hogy nõs mert sokakat vonz a gyerekeket egyedül nevelõ apuka.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!