Találatok a következő kifejezésre: Mi van egy fiatal (84 db)

13 éves csaj vagyok, de a koromnál jóval érettebb vagyok ( 16-nak nézek ki ) Van egy fiatal tanárunk Õ 24 és nekem nagyon bejön és szerintem én is neki! (99%) Mit tegyek? Kérlek azt ne mondjátok, hogy felejtsem el, mert túl fiatal vagyok .

Legjobb válasz: Attól mert 16 nak nézel ki attól még csak 13 vagy és nem vagy érett ! Várj 3 évet "mert túl fiatal vagy" ! Ha érett lennél akkor tudnád a kérdésre a választ .

Attól mert 16 nak nézel ki attól még csak 13 vagy és nem vagy érett ! Várj 3 évet "mert túl fiatal vagy" ! Ha érett lennél akkor tudnád a kérdésre a választ .
Uristen! A 13 évesek itt tartanak? Kezdegetnek a fiatal tanárral? Én csak pislogok nagyokat, pedig nem vagyok öreg az én 25 évemmel. Szerintem inkább a tanulásra koncentrálj! Hát ez kész...
Akkor menj oda hozzá, villants cicit, hátha megdug a szertárban.
1. ott a pont. Mégis milyen választ vársz, ha megdug akkor meheta dutyiba és ezt õ is tudja, az nem számit, hogy 16 nak tûnsz.Nem kell elfelejteni, várni kell 2 évet utána már azt csináltok egy mással amit akartok.
Ha börtönbe akarod juttatni dugasd meg magad, de ha egy kis esze van le se [email protected]!
Még csak 12 vagy, látom. Szerintem tanulj inkább. Senkit se érdekel h milyen hû de érett vagy testileg, agyilag gyerek vagy. Felejtsd el a pasikat még jó pár évre.
Hát igen . A másik meg hogy én a 24 évemmel (mint a tanár) fix hogy kerülném messzirõl az összes diákot-lányt . Basszus ti még rohadtul csak kisgyerekek vagytok , még nem is gyerekek . Majd gyerek leszel 2-3 év mulva , és még 3-4 év és akkor leszel felnõtt (talán) . Az meg hogy testileg már kezdesz érni az teljesen más téma . Azt majd a discóban ki tudod használni , ha hazudsz a pasinak és megdugatod magad 13 évesen ...
honnan tudod h a fazonnak nincs csaja vagy barátnõje?: D meg te most komolyan gondolod h egy ilyen fiatal faszi, aki elõtt egy csomó láb terpeszre nyílik, majd egy 13 éves kis csaj iránt fog érdeklõdni ?
Igazán sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de én csakis a te érdekedben mondom. A férfi már felnõtt, a tanárod, és mekkora fájdalmat okozna neked azzal, ha csak kihasználna? Gondolj bele, hány nõ kerül majd még az életébe, te pedig még kamasz vagy. Szerintem, jóakaratú véleményemmel, nézz szét az osztályban, hátha találsz valakit, egy korodbeli srácot, akivel elfeledhetnéd a tanárodat. De ez a te életed, a te döntéseid, és nem ítélem el a választásod. Ki vagyok én ahhoz?!

Mit tehet egy fiatal huszonéves pár, akik szeretnének saját lakást, de se szüleik, se az ő anyagi helyzetük nem teszi ezt lehetővé, a kormánynak van most vmilyen "fészekrakó" programja?

Nem vagyunk munkanélküliek, dolgozunk látástól mikulásig, de csak a mindennapi megélhetésre elég, s szeretnénk már elszakadni a szül?kt?l, h ne náluk lakjunk. Milyen megoldások vannak, az állam miben segíit, ha segíT. Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Gyûjtögetni kell elkezdeni minél elõbb. Gondolom, már elkezdtétek. Aztán idõvel házat venni. Most érdemes egy kicsit várni szerintem, mert felröppentek különféle támogatásokról hírek, érdemes megvárni, mi valósul meg belõlük. De addig is növeljétek a tõkétek!

Gyûjtögetni kell elkezdeni minél elõbb. Gondolom, már elkezdtétek. Aztán idõvel házat venni. Most érdemes egy kicsit várni szerintem, mert felröppentek különféle támogatásokról hírek, érdemes megvárni, mi valósul meg belõlük. De addig is növeljétek a tõkétek!
vállalj új munkát, én Rendõr vagyok 180 ezres fizetéssel, de a hiteljeim miatt még mindig nem tudtam elszakadni a családomtól.... HITELT SOHA NE VEGYÉL FEL! ahogy hallottam a kollegáimtól a gumigyárban dolgozó emberek 160-at keresnek úgy, hogy hetente 2-3 mennek be, és van vagy 30 nap szabijuk =) az unokatestvérem is a gumigyárban dolgozik, van egy gyermeke, egy Toyota Supra-ja és egy nagyon jó háza, nagyon nagy kerttel! amint meg szabadultam a hiteleimtõl én is ezt fogom csinálni, csak nem a gumigyárban! =) 23/F
Ha félre tudtok havi 20000-et rakni, akkor a fundamentás lakáselõtakarék jó megoldáa, legalább az önrészhez. Sajnos kp. nélkül már semmit nem lehet megoldani.
Sajnos semmi fészekrako nincsen. Annak a fiatalnak lesz lakása aki örököl a nagymamátol például.
ha "csak a megélhetésre telik" akkor nincs semmilyen megoldás.
Ha a szülõknél laktok, hogy a bánatba telik csak a mindennapi megélhetésre a fizetésetekbõl??? Most legrosszabb esetben is glom 70-et megkerestek fejenként, az 140, ezt mind le kell adni kaja- és rezsiköltségre otthon? Hát akkor baromira megéri otthon lakni, ennyibõl albit fent lehet tartani és ha takarékosak vagytok, félre lehet tenni.
Szerintem 3-4 alkalmat akart írni. Az úgy oké, persze 12 órával.
Hol van ez a gumi gyár? És hetente 2-3 alkalommal kell bemenni? elég hihetetlen.
A kérdező hozzászólása: már albérletben lakunk, de a fizu pont arra elég, hogy a lakbért, rezsit+gyereket el tartsuk. Mindenféle pótlékkal együtt hónap végén éppen nullán vagyunk, ha nagyon megszorulunk, szülõk adnak kaját, ezt-azt, néha pénzt. De szeretnék már önállóan talpra állni, félre tenni, gyûjtögetni, de nincs mibõl, és egyenlõre örülünk, hogy van melónk, bár a létszámleépítés várható, engem is ki akartak repíteni, csak nem tudtak a gyerkõc miatt. Hálisten.
menjetek vissza anyuhoz, és rakjátok be a lakástakarékba a z albérlet árát! Másképp csak a fõbérlõnek lesz még egy lakása, nem nektek. Ha te is dolgozol majd, akkor könnyebb lesz. Próbálj valami távmunkát vagy négyórásat vállalni, vagy valamit csinálni amit eladsz, vagy gyerekeket tanítani, ilyesmit, . Ezértis lenne könnyebb otthon, addig mamma vigyázna rá, míg keresel pénzt.
Már se fészekrakó hitel, se szocpol támogatás nem létezik.
Mennyi az albérlet abból biztos tudnátok fizetni a hitelt is.
Teljesen ugyanolyan rabló hitel, mint a többi ... a fészekrakó lényege az volt, hogy nagyjából önrész nélkül lehetett hitel felvenni .. a mostani feltételekkel, ha a ház értének a fele (vagy még egy ház fedezetnek) nincs meg, akkor megprobálni sem érdemel.

Mit gondoltok, egy fiatal férfi ha kitekintget egy kapcsolatból 3 év után, ott mi van? (Ha ezt halljátok vissza a tesótokról. )

Nem alkalmanként, hanem tartósan; és egy lányra orientálódva, nem sokra.

Legjobb válasz: Hát, feltételezem nem mûködik jól a kapcsolata és rosszul választott.

Hát, feltételezem nem mûködik jól a kapcsolata és rosszul választott.
Ha már vége lett, szerintem ne foglalkozz vele. Gondolom azért nem hagyta el, mert ragaszkodik hozzá és szereti is. Csak sokan egy hosszú kapcsolatban úgy érzik elmúlt a lángoló szerelem, meg a sok ismeretlen izgalom. Ilyenkor új izgalmak után mennek. Aztán a jó eset, amikor rájönnek, hogy a kezdeti lángolást felváltja az az érzés, ami tényleg a szerelem és rájönnek, hogy az izgalmaknál mégis csak jobb a biztonságos kapcsolat és csakis a párjukkal, nem mással. Lehet, hogy a tesód is átesett ezen. Mondjuk az 1 év hosszú idô, de ha a párját választotta, nem pedig az egy éveset, akkor talán már tényleg megállapodik mellette. A lényeg, hogy ne mondd el a lánynak.
Olyan is lehet, hogy valóban érzi, a párja lenne a megfelelõ társ, csak túl korán találkoztak, nem akarja elveszíteni, de próbálkozik másnál is. Ha kiderül, biztos nem lesz jó vége, akkor sem, ha megbocsát a párja, mert elfelejteni sosem fogja, ha meg nem tûri el, akkor már késõbb sem fog visszamenni hozzá. Tanulja meg a bátyád még idõben, hogy nem szabad más ember érzéseivel játszani.
Akkor talán rendezõdött a problémája a párjával, vagy pedig két tûz közé került és a párját választotta. Megesik az ilyen, de az okok továbbra is azok, amiket felsoroltam.
A kérdező hozzászólása: Tesómtól tudom :( de többet nem beszélt a dologról. pár jóbarátja is tudja még, én ennyit tudok , õk többet.de õket nem ismerem, csak kicsit, nem fogok velük errõl beszélni .
Nyilván valami gond van a kapcsolatával. De! Ez nem így mûködik, hogy hallasz valamit és azonnal hitelt adsz neki. Menj oda hozzá és kérdezz rá. Mondd meg, hogy ezt hallottad ettõl és ettõl. Mert az is lehet, hogy valami "jóakarója" akar bekavarni neki. Anyám is kapott ilyen infót egy nevét nem vállaló embertõl, hogy apám megcsalja. Nem adott hitelt neki. Hamar kiderült, hogy tényleg keresztbe akart neki tenni. Egy barátnõmrõl is elmondott egy ismerõs ilyet az anyjának. Aki egy buta liba és meg se kérdezte, hogy igaz-e, hanem hónapokig nem volt hajlandó a lányával kommunikálni. Szóval a lényeg: a testvéredrõl van szó! Beszélj vele! Még az is lehet, hogy segíthetsz neki! Ne adj hitelt mindenféle pletykának!
Hát, hogy nem akar-e szakítani azt nem tudhatod, lehet, hogy akar, csak okot keres rá, vagy még úgy érzi menthetõ. Lehet, hogy olyan valami hiányzik, amit más tud pótolni. Ez lehet szex, lehet fõtt étel, lehet egy kedves, humoros társaság, bármi, ami a párjában megvolt és elveszett, vagy pedig sosem volt meg.
Szia Szerintem a csajnak ne szólj semmi esetre sem, pláne ha begyógyszerezné magát... Mondjuk ebbõl a feltevésedbõl arra következtetek, hogy pont ez a labilitás az oka annak, hogy a tesód nem hagyta el a barátnõjét...De nem tudhatjuk persze. És engedj meg egy off-ot: eszméletlen, hogy mennyit tesz, hogy milyen formában tesznek fel az emberek egy kérdést. Te a bátyád miatt kérdeztél, normális válaszokat kaptál.De ha Te lennél a harmadik, és úgy tennéd fel a kérdést, már mindennek elmondtak volna...Pedig a bátyád tette akkor is ugyanaz...áááááá
Felesleges találgatni, kérdezd meg a bátyádat, hogy mit érez a barátnõje iránt és miért kellett neki a másik. Legalább õ is elgondolkodik hogy mit is akar... neked az a feladatod, hogy mellette állj és ne oktasd ki.
Szerintem csak kaland volt neki, fiatalon jöttek össze, élni akart egy kicsit. A lánynak meg elég volt a szeretõ szerepbõl, többet akart. De a srácnak így volt igzalmas, mert valójában jól érezte magát az eredeti kapcs-ban. Ezt veszem le ebbõl. Ne szólj! Ha megismétlõdik is, az õ életük.
A kérdező hozzászólása: nyilván nem mondom el, de ha velem tenné ezt a pasim, kidobnám, hiába szeretem. fntos a szerelem d az önbecsülés is. szeretem a testvérem, de ez gáz . azt mondta, azért lett vége, mert a lány elment. szóval vagy összejöttek volna vaalhogy csak a lánynak elege lett vagy nem jöttek össze és elköltözött, nem tudom. És 3 év az mégse 30 év.
A kérdező hozzászólása: én ilyen erkölcstelen dolgokat nem teszek :) ) Én azt figyltem meg, hogy más a mentalitás itt é más a szerelem-szex rovatban hasonló kérdéseknél. Azt hiszem, benne van az is erõsen a dologban, hogy a barátnõje nehezenna tud nélküle meglenni. Jó lenne, ha írna pl. egy pszichlógus is vagy akinek volt ilyen tapasztalata - saját vagy baráti körben. Mert nekem baráti körben volt és veszélyes emberi helyzetnek tartom.
Ne, ne mondd el a lànynak, ha kitudódik magàtól ugy jobb.
Szerintem a bàtyàd még nem komolyodott meg.Addig nem akar szakitani, amig nem talàlt jobbat!
A kérdező hozzászólása: Ugye a lánynak nem kéne elmondanom ? Nem tenném amúgy se, meg az õ életük, de furán érzem magam ebben a helyzetben.
A kérdező hozzászólása: Hát most lehet hogy leoltjátok a kora miatt, de most lett 30 éves, a lány 26. 5 évesek múltak. a lány lehet, hogyfiatal volt, 2 évig tetszett neki a bátyám, mielõtt összejöttek, még gimis volt mikor meglátta. De a bátyám még gyerekes a korához képest, olyan mint egy 25-27 éves fiú. Nem tudom, kisülhet-e valami jó ebbõl hosszútávon.
A kérdező hozzászólása: A párja nem tudja. És szerintem begyógyszerezné magát egy ilyen hírre.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem hiszem, h akarna szakítani, mert ezt csak most hallottam meg, de nem most volt. Viszont a kitekintése mintegy 1 évig tartott.
A kérdező hozzászólása: na igen, de nem akar szakítani, akkor mégiscsak jó a kapcsolata, nem? mármint egy bizonyos pontig. nincs meg benne minden, de sok minden igen. ilyenek mikor szoktak történni ?
Engem sem lepne meg, ha szánalomból lenne a testvéreddel.

Fiúk! Ti mit gondoltok egy fiatal lányról ha luxuskategóriás autóval jelenik meg valahol? El van könyvelve sznobnak?

18 éves lány vagyok, a családom az átlagnál jobban áll anyagilag, ez f?ként azon látszik hogy milyen autónk van és hogy milyen a házunk. Ezenkívül nem érzek hihetetlen nagy luxust, nem nélkülözünk, de egyáltalán nem úgy vagyok nevelve hogy bármit megkaphatok.

Legjobb válasz: Ladát.

Ladát.
Hátõõõõõõ.... ne haragudj meg, de a legtöbben ilyenkor (az irigykedõk persze) azzal jönnek, hogy vagy kifogott magának egy gazdag csávót vagy simán összesz*pkodta. Tehát nem sznobnak, hanem ribancnak van elkönyvelve inkább a csaj.
traktort!
Kezdjük ott, hogy milyen kocsit is vezetsz??? Mert lehet h nem is luxus kocsi!!!! Valakinek egy 1200 Zsiguli is luxuskocsi :)
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=N&biw=1517&bih=741.. ez luxuskocsinak számít? miénk detto ilyen
Kicsit meglepõdnék, de nem kezdenék el rögtön vagy annyira bámulni..Most ezt nem sértõnek szánom, de ha esetleg egy p.csa kinézetû lány száll ki egy ilyen autóból 18 évesen akkor megfordulna a fejemben, hogy felszedett egy jómódú 30-40-es férfit és jól járt, de semmi más...Én néha meg a 15 éves 100e ft-ért vásárolt F astrában(pont ilyen :D ( http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f8/Opel_Astr.. )érzem magam hülyén amit apám munkás autónak használ másodlagosan és egy nagy falétra állandó tartozékként fekszik az autó tetõcsomagtartóján.. :DD 18/F
*irigykedni
Kérdezõ, teljesen megértelek. Én is nagyon jól állok anyagilag és igyekszem titkolni. Ott voltam egy lépésre attól, hogy megvegyek magamnak egy Nissan 370Z-t, mert szeretem a sportos autókat, de nem tettem. Lemondtam róla, pont azért, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe. Valójában nem érdekel, hogy ki mit gondol, de a barátaim sem állnak olyan jól anyagilag és emiatt nem szeretném õket elveszíteni. Már szóvá tették idegenek azt is, hogy Facebookon egy fényképen egy osztrák barátnõmmel vagyunk lefényképezve, mindkettõnk kezében egy üveg Moet & Chandon pezsgõvel, mi lenne még egy ilyen autó láttán... A durva az, hogy az ilyen kocsik teljesen normálisak külföldön. 21l.
egy 5os bmw miota luxus auto?Az kozepkategoria. Egy 7est megnez esetleg az ember, de az is csak felso kategoria.Luxus a bentley, RR, Aston Martin, MAserati stb...
hát nem tudom, nem látni annyi bmw-t mint golfot, astrát sorolhatnám
az hogy ezen gondolkodsz már jele annak, hogy nem akarsz ebben a szerepben élni, de mivel ez nincs rád írva... én azt gondolnám, hogy valami izomagyú kan verdáját vezeted
A kérdező hozzászólása: Utolsó: szerintem is ezt gondolják, de ez annyira rossz, mert ha meg 18 évesen saját kocsit kapnék, ami nem luxus, akkor meg azt szólnák meg, hogy na egybõl kocsit kap. Kisvárosban élek, itt így megy sajnos
Én ilyenkor azt gondolom, hogy itt egy csaj, akinek apuka a feneke alá tette a verdát. Egyik ismerõsömék úgy szokták megoldani a gyereknek, hogy "oké, ha akarsz valamit, akkor a felét mi álljuk a másik felét viszont magadnak kell megkeresned munkával".
A kérdező hozzászólása: Nincs arról szó, hogy nekem nem kényelmes ezt a kocsit vezetni, mert imádom nagyon.
Pontosan tudom, hogy mit érzel. Az irigykedõkkel nem lehet mit csinálni, egyszerûen hagyd figyelmen kívül.
Nekem is luxuskocsim van, nem járok [email protected], nem vagyok [email protected] se. Nincs pasim.:D Meg az tök hülyeség, h a pasi veszi az autót. Miért venne a barátnõjénnek egybõl autót?! :D IQ fighterek xD A kocsi fele ilyen félrerakott pénz volt, amit 18 éves korom után kaptam meg. A másikat meg én raktam hozzá. :D Vezess olyan kocsit, ami neked kényelmes. nem fogok azért kispolskival járni, mert akkor nem leszek [email protected]
Lány: - Van kocsid? Fiú: - Van. Lány: - És hány köbcentis a motorja? Fiú: - 6000. Lány: - Azta! És hány személyes? Fiú: - 2. Lány: - Hûha! És mi a márkája? Fiú: - IFA.
A kérdező hozzászólása: értelmes válaszokat, könyörgöm!!
Audi A3?
Ne törõdj vele. Sok irigy ember van, hozzá kell szokni.

Mi annak a filmnek a címe ami arról szól hogy van egy fiatal házaspár, (kb 7-9 éve házasok) és nagyon eldurvult közöttük a helyzet, válni akar a nő?

A férj apja ad a férjnek egy napra lebontott tervet, hogy mit kell csinálnia ahhoz hogy helyre jöjjön a házassága. Azt mondja az apa, hogy ? is ezt csinálta az anyjával régebben, aztán kiderül, hogy az anyja csinálta az apjával. A végén a házaspár kibékül és nem válik el.

Legjobb válasz: Megtaláltam. Fireproof. Vagy Szerelempróba. Jó film, nézzétek meg. Inkább párkapcsolatban élõknek lehet érdekes.

A kérdező hozzászólása: Megtaláltam. Fireproof. Vagy Szerelempróba. Jó film, nézzétek meg. Inkább párkapcsolatban élõknek lehet érdekes.

Milyen csajos autók vannak? Mit ajánlanátok egy fiatal lánynak és miért?

Legjobb válasz: Jaj de szép volt ez az elsõ válasz!!! Vágjál csak fel még jobban....

Jaj de szép volt ez az elsõ válasz!!! Vágjál csak fel még jobban....
Konkrétan olyan nincs hogy csajos autó. Pénz kérdése az egész. Feleségem egy BMW X3 - al jár, és nagyon jól néz ki benne. Néha az én X6 - omat is elviszi, abban is megnézik, mondjuk nagyon szép a feleségem, de hát ugye mindenkinek a sajátja a legszebb, bár az enyém nyert már szépségversenyt is. De ha a kisebb autók híve vagy, akkor javaslom a HONDA CIVIC kissé futurisztikus autóját, arra sokan azt mondják hogy nõies, ugyanakkor elegáns is. És legalább olyan megbízható, mint egy BMW.
A kérdező hozzászólása: Zoligyerek! Jó a vicc! :D :D
A kérdező hozzászólása: Utána is nézek ezeknek a kocsiknak! Nagyon kedvesek vagytok hogy válaszoltattok nekem! Köszönöm szépen!
Érdekes, pont ez a vicc jutott az eszembe :) Az öreg bácsi a pirosnál ül a 30éves ladában, mellé gurul egy gyönyörû vadonatúj fekete BMW, benne egy fiatal szõke lány. Az öreg odaszól neki: -Ne haragudjon kedvesem, de én 40 évet húztam le a csepeli vasgyárban és csak erre a Ladára futotta. Látom kiskegyed még alig 25 és ilyen drága, gyönyörû kocsival jár. Megkérdezhetem mivel kereste az árát? -Orális szexszel bácsikám. -Ó, az a szopás? -Nem, 40 év a csepeli vasgyárban, na az a szopás.
1es BMW
Az elõzõhöz folyt: nyilván a pénztárca a meghatározó, szivesebben használnék én is egy komolyabb kis autót..de " olyan kalappal köszönünk amilyen van " és azt is nagyon meg kell becsülni!!
Ajánlatom az alábbi: 1. Toyota Yaris 1, 0 2. Suzuki Plash 1, 0 3. Reanult uj Twingo 1, 2 ( ezt hajtom most ) 4. Chevrolet Spark 5. Suzuki Alto, 1.0. nem sorolom tovább itt egy link.. összehasonlitásról http://automarka.hu/suzuki/suzuki-alto-hyundai-i10-es-renaul.. Miért ajánlom? mert mindegyiknek alacsony a fogyasztása, a fenntartási reszije, kis városi autók és könnyen lehet velük parkolni. Az országúton is megállják a helyüket.
-Ford Street KA -Mini -Nissan Micra -Citroen C1 Sokmindentõl függ, pl. mennyit tudsz rákölteni, mekkora méretû legyen, stb....
peugetó 307 cc cabrió igazi csajos autó:D
még nem kell
de azt mondtam én is, hogy akkor legalább kerüljön szóba...pl ha eljegyezne a párom, tudnám h kb 3 év múlva az egyetem után elvesz...erre értettem azt kritizáltam meg, hogy pl azért nem kell gyûrû hogy megmutassam mennyire szeretlek, de közben esküvõrõl szó nincs... bocsi:)
Nem próbatétel miatt vártak, hanem inkább anyagi és tanulmányi akadályok voltak, ami miatt õk ennyi ideig húzták.
nekem ez személyes véleményem...amúgy nem itélem el azokat akik összeházasodnak sok idõ után...én nem tudnám próbára tenni a kedvesemet hogy vajon kijövünk e majd...ha hozzámegyek azért teszem mert megbizok benne... de nem tartozott a kérdéshez, elnézést...
éshogy a kérdésre is válaszoljak szerintem a gyûrû milyensege mindegy. a köveset vesz a fiú akkor csak a lánynak ad most és akkor késõbb veszi a karikát. ha karikát vesz akkor az késõbb is megfelel(ebben az esetben magának is vesz...) Üdv az elõzõ
Persze majd az eskuvo elott csak!
A kérdező hozzászólása: értem..akkor csak az esküvõ elõtt?
Karikát elég esküvõ elõtti idõszakban. Egyébként azoknak, akik azt mondják, hogy "illik x idõ után esküvõt is tartani", csak annyit mondok, hogy anyukám unokatestvérének a lánya (aki egyben keresztlánya is, nekem nem tudom, kicsodám), kb. 8 évig járt jegyben mostani férjével és remekül megvannak, a szüleim meg fél év alatt összeházasodtak, és az egész család szenved, de nem tudnak különválni anyagiak miatt, de már nem boldogok együtt (26 év).
ha nem akar házasodni miért jegyzi el? a jegyesség nem arra való ogy kimutassa az ember mennyire komolyan gondolja. Ha valakit eljegyeznek azt illik egy-másfél év múlva elvenni!!! ha pedig nem akarja elvenni másfl éven belül akkor is legyen leszögezve pl. h akkor egyetem után vagy vmi, ... mert elég kellemetlen jeggyûrûrõl beszélni szerintem, esküvõ nélkül...nem bántani akartam csak egy tanács volt. Üdv
bocs elõzõ eõtti
Nekem a párom nyáron kérte meg a kezem egy köves gyûrûvel, még mi sem aakrunk összeházasodni, mert fiatalok vagyunk, csak így szorosabb lett minden.Mi majd az esküvõ elõtt veszübk karikagyûrût, eljegyzést sem tartottunk cska õ felhutzta agyûrût és kész.
Nos ez, hogy egy év jegyesség, vagy 8 év, azt mindenki maga dönti el.Én például nem szeretnék várni egyet sem.Nem édekel, hogy illik, vagy nem.Nem ez a lényeg.A gyûrû az összetartozásotok jelképe.Anyagi vagy más okok elõfordulhatnak mindenhol.Nem muszály pillanatok alatt összeházasodni.Kolleganõm lánya 7 éve mennyasszony.Ez az este nagyon idegesítõ, mert a fiú már rég elvette volna, de a lány még tanulni akar, most jelentkezett egy 6 éves suliba.Ezt valahogy nem tudom megérteni.Ha én valakinek a felesége szeretnék lenni õrlten, akkor nem halogatok.Bár lehet nem biztos a dolgában.Minden elõfordulhat.Senki sem egyforma.Hallgass a szívedre, az a leggyszerûbb.
Igen, szerintem is bármikor jöhet az esküvõ az eljegyzés után. 1 vagy akár 5 év múlva is. Az én párom is 5 évvel az esküvõ elõtt jegyzett el. Fiatalok voltunk még, így még nem tudtunk összeházasodni, viszont az eljegyzéssel kifejezhettük egymásnak azt, hogy mi már összetartozunk.
A kérdező hozzászólása: nekem errõl az a véleményem, h kimutatja h igenis komolyan gondolja és azt akarja h egyszer a felesége legyek...az sztem tökmindegy h 3 vagy 5év múlva...ha már meglesz a karikagyûrû, akkor biztos h utána nemsokára esküvõ lesz...
ertem... hat sajnalom:( remelem osszejon az amit igazan szeretnetek, es nem lesznek akadalyok. sok boldogsagot...:)
Persze, így jogos :-) Nem baj, akik csak "bizonyítékként" jegyzõdtek el, majd megtudják, mennyire volt az a kapcsolat biztos. Az ilyenekben nem bízok. Engem 1 ember akart elvenni is, de nekünk más (súlyos) akadályok voltak, aztán majd meglátjuk, hogy hozza az élet...
A kérdező hozzászólása: igen, én is vmi ilyesmire gondoltam, csak nem tudtam h így jó-e
Mit jelent, hogy nagyon fiatal? Meg szeretnéd tartani?
A kérdező hozzászólása: mindennképpen megírom :)
Drágám, külföldön is válság van. Mondom, nagyon fiatal vagy te még ehhez, akkor nem írnál ezekrõl ilyen nagy lendülettel. :) Gazdag apósokon kívül sajnos vannak ilyen dolgok az életben, mint politika, gazdaság, államcsõd, világválság. Nekünk is vannak cégeink, üzemeink, a férjem beleszakad a munkába, ezek fenntartásába, azért mondom, hogy sajnos sokszor nem az egyénen és a tõkén múlik, hogy mi lesz. De kívánom, hogy mindig rendben legyen veletek mindig, és szép család legyen belõletek.
A kérdező hozzászólása: köszõnjük :)
A kérdező hozzászólása: A szüleimnek most mondtam el az álláspontot hogy terhes vagyok.Nagyon örülnek neki anyukám örömében elsírta magát.Csak annyit kérdeztek hogy nem tudtunk volna jobban vigyázni???Az abortuszról hallani sem akarnak.Felajánlottáka a segítségüket hogy bármiben fordulhatok hozzájuk.Apukám meg rögtön hozzákedett a házunk tervfajzához. Nagyon boldog az egyész család.Nem tudom mitõl kellet ennyire stresszbe lennem és mégegyszer koszike a jó segítségeket. :) )
Gratulálok!Szerencsés vagy, hogy a szüleid ilyen jól fogadták a hírt és mindenben támogatni fognak! Annak a válaszolónak, aki a válságról és csõdrõl írt, azt üzenem, hogy ha mindenki ilyen sötéten látná a világot, akkor senki nem vállalna gyereket.Nagyon kevés olyan ember van manapság, akinek semilyen anyagi gondja nincs és annál többen vannak, azok, akik egyik napról a másikra élnek, ennek ellenére mégis mernek gyereket vállalni.Igaz, hogy a kérdezõ még valóban nagyon fiatal és sok dolgot nem úgy lát, ahogy az valójában van, de ennek semmi köze a gazdasági válsághoz.Ha így nézzük a dolgokat, akkor a 30 éveseknek sem lenne szabad gyereket szülni a gazdasági helyzet miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt és ezzel teljesen egyetértek.
Örülök, hogy vannak még ilyen fiatalok, akik igent mondanak az Életre. Gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget! Néhány kommentelõnek meg, pl. az elsõnek, akik firtatjátok, megtartja-e: hát öregem, nem macskáról, hanem babáról beszélsz!
13:31-es, én írtam a válságról, de nem azért, mert sötéten látom a világot. Ha gondolod, olvasd el újra a hozzászólásomat. Annyit írtam, hogy nem lehet arra támaszkodni, hogy a kérdezõ barátjának az édesapjának jelenleg cégei vannak. S ezek után még kétszer gratuláltam és jókívánságaimat írtam. Nekem két gyermekem van, és lesz harmadik is. Csak ennyire látom sötéten az életet. Picit tessék már jól érteni, amit a másik ír. :) Bocs az offért.
KAMU :) persze, apád egybõl tervrajznak látott neki :) )
A kérdező hozzászólása: igen mert epitesz
Nekem is gyanús, hogy a kérdezõ ír valamit, aztán negyed óra múlva újra jelentkezik azzal, hogy már elmondta a szüleinek, és mik történtek az elmúlt negyed órában. Utána jobb dolga nem lévén, visszaül ide a géphez, és megírja az idegeneknek. :D A barátja meg ott ült mellette, mert hisz arról volt szó, hogy együtt mondták el a boldog nagyszülõknek! :D gonosz vagyok, bocsibocsibocsi :D
A kérdező hozzászólása: figyuka valaki kérte ha elmondom akkor írjam le a reakciókat, ebéd után elmondtam mert nyugodt volt a hangulat amúgy meg a gépem mindíg be van kapcsolva mert tudod a laptop hordozhatós jé elárultam valami titkot akit meg nem érdekel tessék nem kell elovasni
Mi azt nem látjuk, hogy neked be van kapcsolva a laptopod. Te látod az enyémet? :) Ennek semmi köze ahhoz, amit írtam. A hozzászólásaink végén látható, hogy pontosan hány óra hány perckor szólt hozzá az illetõ. Na itt a titok, erre értettem. :) Nézd csak meg, alig negyed óra van a két hozzászólásod között, ami igenis okot adott némi cikizésre. :) Nehogy már ezen felhúzd magadat.
Nem tartom valósnak a kérdést, de ennek ellenére nem értem a felettem kommentelõt, mert a kérdés kiírása és a vallomás közt kb másfél óra telt el....
A kérdező hozzászólása: nam húztam fel magam csak egyszerûen nem értem miért kell hülyeségeket írni mit lovagyolsz azon annyt hogy ki mikor ír ki mit és amúgy is úgy ahogy az utolsó kommentelõ írta másfél óra telt el a 2 üzi között
12:42 és 12:58 közt szerintem 16 perc telt el. Nem húsz perc és nem is másfél óra... ti hogy számoltok? :D Ám a kérdezõnek igaza van abban, hogy teljesen mindegy... :)
37-es vagyok. Én a "mindennképpen megírom :) " Idõpont 03-27 12:38 -tól számítottam a 20 percet, ami pontosan annyi is a 12:58-as kommentig. :)
na majd írd meg mit szóltak anyukádék:) Ja és kezdd el olvasgatni az interneten mire van szükség, nem nagy ördöngösség, nem kell miden kacatot megvenni amit ma reklámoznak:) Elég olcsón ki lehet jönni:)
A kérdező hozzászólása: igyekszünk tanulni, de tudom hogy az álmaimat pár évre féretehetem az hogy cégek mennek tönkre az egy dolog nem kell mingyá arra gondolni.Ha tönkre megy a céh akkor kimegyünk külfoldre a többi 2 cégkez :)
Nem tudom mennyire vagy fiatal, de ha még nem vagy nagykorú, akkor minél elõbb szólj nekik.Ne kerülgesd a forró kását, hanem mondd nekik, hogy üljenek le, mert valami nagyon fontos dolgot szeretnél közölni velük, aztán mondd el, hogy terhes vagy.Készülj fel, hogy valószínûleg nem fognak túl jól reagálni és még az is lehet, hogy azt akarják majd, hogy vetesd el a babát.Ha mégis megtartod a babát, akkor a szüleid valószínûleg segíteni fognak mindenben, õk tudják, hogy mire van szüksége egy kisbabának.Ne halogasd a dolgot, ha már ilyen helyzetbe hoztad magad, akkor vállalnod kell a következményeket is!
szüksége van szülõkre .az apuka vállalja?hány évesek vagytok?eltudjátok tartani.mond el a szüleidnek mihamarább.
A kérdező hozzászólása: 17 éves leszek április 30-án.A kicsit semmi esetre nem szeretném elvetettni, és a barátommal mind a ketten válaljük.Ami a pénzt illeti nem kell attól félnem apukájánál a cégnél a helyettes úgyhogy a pénz nem gond :)
Mennyire fiatal?Milyen viszonyban vagy a szüleiddel?Meg akarjátok tartani?Barátoddal mennyire komoly a kapcsolat?Rengeteg dologtól függ.Mi azt sem tudjuk, hogy meg akarjátok-e tartani, így nehéz tanácsot adni.
hány éves vagy?leültetted a szüleidet és :anya , apa terhes vagyok, nem lesz egy szerû, és mi van a baba apjával ?õ tudja?hány éves?
Én is ápr. 30-án leszek... hát kicsit több mint te. :) Gratulálok, akkor nem olyan nagy a baj. A szüleidnek mindenesetre mond el, minél hamarabb.
Szia! Szerintem a pároddal együtt álljatok a szüleid elé és mondjátok el hogy babátok lesz, szeretitek egymást és szeretnétek megtartani. Egy kisbabának nagyon sok mindenre van szüksége, leginkább szeretetre és biztos anyagi háttérre.Sajnos a vakvilágba nem lehet gyereket szülni.De mindenképp beszélj a szüleiddel mivel még kiskorú vagy.
A kérdező hozzászólása: A barátom 20 éves ami azt illeti még Õ is tanul, de azmellet dolgozik is.A kapcsolatunk komoly.Tulajdonképpen el vagyok már jegyezve csak az esküvõig még 1 évet várni kell.Amúgy meg nagyon örült amikor megtudta, amiben tud abban segít és nagyon várja már a picit.
A kérdező hozzászólása: A szüleimmel nagyon jó a viszonyunk, viszont a barátom hallani sem akar az abortuszról. Talán úgy könnyebb lesz ha együtt mondjuk el.Kösz a választ. amúgy már az Õ szülei tudnak róla csak az enyémek nem :)
OFF Lányos anyaként engem kiakasztana, ha én tudnám meg utoljára, hogy a lányom terhes :( (vagy legalábbis a fiús szülõk után)
A kérdező hozzászólása: hát van ez úgy :)
Egy gyerek felneveléséhez több felelõsség kell, mint hogy tudjad a védekezési módokat.
A kérdező hozzászólása: igen tudok róla.van benne tapasztalatom (babysitterkedni szoktam)van némi elképzelésem és remélem a szüleimre is támaszkodhatok mert ki nem örülne a saját unokájának???
Az, hogy szoktál babysitter-kedni, nem egyenlõ azzal, hogy tudod is milyen egy újszülöttel... Sok éjszakát átvirrasztani, stb stb. Az én apám nem örült az unoka érkezésének, pedig én már férjnél vagyok egy jó ideje, és 18 is elmúltam már sok éve... Persze mostmár imádja meg minden, de akkor nem örült, ez tény. Sok sikert, és erõs idegrendszert! :)
Mindenesetre ne kezdjetek el veszekedni a szülõkkel, jó idõpontot kell megválasztani amikor jó kedvük van. Tudatosítsd bennük hogy mindent tudtok a gyerekvállalásról amit kell, de ehhez jó ha utánaolvasol, hogy elkápráztasd a szülõket, hogy érett vagy a dologhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Ami a babysitterkedést illeti nem csak 1 éjjszakás gyerekekre vigyáztam...volt egy kisbaba akit fél évig hozzánk költöztettek :)
Elõször is jó egészséget és boldog babásságot kívánok! Másodszor, te tetted fel a kérdést, hogy mire van szüksége egy kisbabának... talán mégsem olyan nagy a tapasztalatod akkor. Harmadszor, nem szabad ilyenekre alapozni, hogy a párod helyettes az apukájánál. Irigylem a fiatalság azon részét, aki nem tudja, hogy még mindig válság van, és egy jó ideig az is lesz... :( Nap mint nap mennek tönkre cégek, a jól menõk is... Kívánom, hogy maradjatok talpon, legyen szerencsétek mindenben. És tanuljatok, tanuljatok, tanuljatok, képezzétek magatokat ahogy csak lehet.
Istenem -.-" Ilyeneken vitázni...Nem mindegy, mikor írt újra? Nevetségesek vagytok

Van egy tanarunk, eleg fiatal. Az osztalybol a lanyokat sokat tapizza es olelgeti. En sokat szoktam ba*tatni, es mondtam neki, h ezert biztos, h ezert nem en leszek a kedvence. Erre azt mondta, h ezt el varja tolem es elvezi. Ezek utan mit gondoljak?

Amugy nekem nem tettszik a tanar...

Legjobb válasz: Hiába fiatal a tanár,simán kirughatják ezért!!!!!! Am szerintem ha tapizza a többi lányt akkor valószínûleg élvezi a "hatalmát" .NEked meg szerintem azért mondta ezt mert hogy valamivel visszavágjon.

Hiába fiatal a tanár, simán kirughatják ezért!!!!!! Am szerintem ha tapizza a többi lányt akkor valószínûleg élvezi a "hatalmát" .NEked meg szerintem azért mondta ezt mert hogy valamivel visszavágjon.
Akiket tapiz mobil elõ go igazgató...
EZ NEM NORMÁLIS! Mi anno gimiben rúgattunk ki egy tanárt azért, mert üzletet ajánlott: a lányok vagy leveszik a melltartójukat és kiteszik az asztalra és nem írat dogát, vagy nem veszik le és dogaírás. Természetesen a [email protected] vetkõzni kezdtek. A tanár csak azokkal íratott dogát, akik nem vetkõztek. A nem [email protected] 1. útja az óra után az osztályfõnök volt, majd az igazgató. A tanár repült a suliból. A [email protected] meg osztályfõnökit kaptak, de én õket is kivágtam volna a suliból, mint macskát xarni. Ja és hogy minden frankó legyen, a szomszéd városban suliigazgató lett a tanár! Ha egy csöpp eszetek is van, akkor irány az osztályfõnök vagy az igazgató. Aztán szembesítik az osztályt a tanárral. Na akkor kell kinyitni a szátokat és nem se*et nyalni! Aztán tuti eltávolítják a közeletekbõl.
Lehet, hogy csak "haverkodni" akart.Nekem is volt ilyen tanárom, de csak jófej akart lenni.Mindenféle hülyeséget mondott, meg viccelõdött órán, néhányunkat közelebb engedett magához, mármint haveri szinten.Volt aki ezt félreértette, de volt aki meglátta benne az igazi arcát:azt akarta elérni, hogy élvezzük és figyeljünk az óráján jobban, mint mások óráján.Innen látatlanba a saját tapasztalataim alapján mondtam egy véleményt.Remélem ez így van és nem egy csak egy "olyan" tanárral van dolgod. Egyszerû, nézdd a reakcióit, tetteit és ha õszintén figyelsz rá, akkor látni fogod a tisztes vagy nem túl tisztes szándékait. Sok sikert, remélem azért tudtam segíteni!
Nehéz kérdés. Ha olyan hajlamai vannak, mennie kell. Ha csak az önbizalma kevés, és ezt próbálja így rendberakni - próbáljatok segíteni neki. Tartsatok ti egy kis távolságot, de legyetek elnézõbbek vele. Beszéljétek meg elõször egymással - aztán vele.
Szia! Nyugi már csak fél év és ballagsz :) Talán kibírod ^^
Már nem azért, de nem a kis tudatlan tiniken kéne az önbizalmát fejleszteni! Ez egy hatalmas marhaság, amit írtál. Erre nincs mentség! A diákok nem eszközök és kísérleti nyulak! Atyám...még igazat is adtok a tanárnak...szánalmas...
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom a valaszokat.
A kérdező hozzászólása: Aze elfelejtettem irni, hogy 14 eves vagyok, 8.-os.
A kérdező hozzászólása: Remelem:D xD
A kérdező hozzászólása: ja es meg azt is elfelejtettem, hogy en vagyok az egyik akivel a legrendesebb es kivetelez velem...
Utolsó egy kissé félreértette - nagyon köszönöm a lepontozást! A jóindulat csöpög belõle... Nem arra gondoltam, hogy egy személyiségzavarral terhelt tanár útját kéne egyengetni - hanem arra, hogy ma a tanárok kezében gyakorlatilag semmi eszköz nincs a normál óra megtartására. Részletezzem? Ezek után egy kezdõ tanár természetes, ha zavarban van - és esetleg így kompenzál, hogy próbál bizalmasabb lenni. Ezen lehetne segíteni.

Van egy Honfoglaláskori rovásírásos keresztem amit még az édesanyám talált fiatal korában. Nem tudom igazi e, de elég réginek tűnik. Mit kezdjek vele?

Vigyem el valami régészhez? És ha igen akkor hova? Csak mert felvidéki vagyok és fogalmam sincs hol találok illetékest. Érhet valamennyit?

Legjobb válasz: Én utánanéznék (google) melyik egyetemen van történelem illetve régész tanszék, küldenék nekik egy e-mailt csatolva a keresztrõl pár jó minõségû fotót és megvárnám mit reagálnak. Illetve ha felhívod a központi számukat akkor õk is meg tudják adni az elérhetõségét valakinek aki szakértõ régésze a honfoglalás korának.

Én utánanéznék (google) melyik egyetemen van történelem illetve régész tanszék, küldenék nekik egy e-mailt csatolva a keresztrõl pár jó minõségû fotót és megvárnám mit reagálnak. Illetve ha felhívod a központi számukat akkor õk is meg tudják adni az elérhetõségét valakinek aki szakértõ régésze a honfoglalás korának.
Egyébként mindenképp valamilyen tudományos munkát végzõ valódi szakemberrel nézesd meg, mert ha beviszed a sarki régiség kereskedõhöz az úgy ver át ahogy akar, aztán értékesíti a feketepiacon. Ha valóban honfoglalás kori tárgy akkor annak a múzeumban a helye.
Bocs a triplázásért, de az is járható út ha a fent említett emailt valamelyik nagy múzeumnak írod (Nemzeti múzeum pl).
Ha valóban értékes, akkor az állam kifizeti a becsült értékének egy kis részét és megemlítik a nevedet és bármikor megtekintheted ... de az is lehet, hogy haza is viheted, ha nem olyan értékes, csak számba veszik ... Érdemes inkább magyar egyetemmel felvenni a kapcsolatot, vagy magyar kutatókkal felvidéken!
Javaslom, hogy egy fényképet küldj a [email protected] címre. A kép alapján nagy bizonyossággal el lehet dönteni, hogy valódi-e. Semmiképpen ne add ki a kezedbõl a keresztet. Ebben így tudunk segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Onnan tudom, hogy utána néztem, egy egész éjszakát toltottem azzal h megtudjam milyen kersztem van. keresgeltem konyvekben, neten aztan találtam egy ugyanolyant mint nekem van és oda volt írva h milyen kereszt az. aztán utána néztem az írásnak is és megeggyezett. Aztán rájottem, hogy a szlovák 10 koronáson is ugyanaz a kereszt van. Egyébként így néz ki: http://www.monreal.hu/img/bronzkereszt.jpg annyi kulonbséggel, hogy az a juk nekem rendes lyuk nemcsak egy pont
Bocs a kötekedésért, de honnan tudod hogy honfoglaláskori?
csak ne add oda senkinek olcsóért, ne hagy hogy átvágjanak, stb:)
van csomó régész fórum, fémkeresõs fórum, oda is berakhatod
Én biztos nem adnám el! Édesanyád találta eleve ez felbecsûlhetetlen! Ilyet nem talál mindenki. Másrészt különleges örökség van a kezedben. De szíved joga mit csinálsz vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!