Találatok a következő kifejezésre: Mi van babákon, miután (3 db)

Mi van a babákon, miután megszületett? A kórházi napokra gondolok.

Lehet,hogy kicsit fura amit kérdezek...

Legjobb válasz: Nálunk a csecsmõsök öltöztették minden nap, abba a ruhába, ami a kórházzé volt. Ezek teljesen jó, szinte új kisruhák voltak. Nagyon aranyosakat adtak mindig a babára. Ha esetleg napközben kifolyt a kaki vagy a pisi, akkor pedig kérhettél tiszta kisruhát.

Nálunk a csecsmõsök öltöztették minden nap, abba a ruhába, ami a kórházzé volt. Ezek teljesen jó, szinte új kisruhák voltak. Nagyon aranyosakat adtak mindig a babára. Ha esetleg napközben kifolyt a kaki vagy a pisi, akkor pedig kérhettél tiszta kisruhát.
Nálunk a kórházba kell vinni a babának ruhát amit fürdetéskor ráadnak reggelente. Ha napközben koszos lesz akkor azt az anya cseréli.Úgyhogy az van rajta amit viszel neki..body, rugdalózó. szerintem a legtöbb helyen már nem kórházi ruhában vannak. Remélem a kérdésedre válaszoltam.
Vannak olyan kórházak ahol saját ruhát használhatsz, én is ilyenben szültem.Kérdezd meg a kórházat.
Nálunk isa kórház adta a ruhát, hisz nem is lehetett velünk a baba. Csak szoptatásra hozzák ki, amúgy a csecsemõsöknél van. Nálunk egy kising és pólya volt a divat. A lányomon azóta sem volt pólya, meg is jegyezték, de hát pólyában illik hazavinni a gyereket a kórházból. De én külön ezért nem vettem. Úgysem használtuk. Orosháza
nálunk Nyíregyházán a kórházban a kórház adta a ruhát, egy hosszú ujjú body volt rajta, azon pedig egy kis szövet, elöl kötõs angolpólyaszerûség.
Péterfybe is a kórház ad ruhát.... Mávba is a kórház ad...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ.A váci kórházban leszünk.
Sote II.-n is a kórház adja a ruhát.

Anyukák! Mi van azokkal a babákkal, akik már kb.1 éve ittak-ettek a bpa-s cumisüvegekből, de miután letették az üveget, utánna bukott ki a botrány?

Tutira betegek lesznek?A lányomnál is így alakult...

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy tutira betegek lesznek. Gondolj bele, már 10-15 éve (sõt lehet, hogy jóval több)lehet mûanyag cumisüvegeket kapni. Jónéhány baba felnõtt már ezeken. Valószínûleg azoknál a babáknál okozhatott ez problémát, akik egyébként is (genetikailag) hajlamosak voltak egy-egy betegségre, tünetre. Sõt az is lehet, hogy csak nagyon idõs korban jelentkezik egy esetleges megbetegedés, aminek talán (nem biztos!) köze lehet ahhoz, hogy csecsemõkorában ilyen üvegbõl kapta az ételt. Szerintem mi szülõk mindössze a tanúságot vonhatjuk le ebbõl: a természetes mindig jobb, mint a mû.

Nem hiszem, hogy tutira betegek lesznek. Gondolj bele, már 10-15 éve (sõt lehet, hogy jóval több)lehet mûanyag cumisüvegeket kapni. Jónéhány baba felnõtt már ezeken. Valószínûleg azoknál a babáknál okozhatott ez problémát, akik egyébként is (genetikailag) hajlamosak voltak egy-egy betegségre, tünetre. Sõt az is lehet, hogy csak nagyon idõs korban jelentkezik egy esetleges megbetegedés, aminek talán (nem biztos!) köze lehet ahhoz, hogy csecsemõkorában ilyen üvegbõl kapta az ételt. Szerintem mi szülõk mindössze a tanúságot vonhatjuk le ebbõl: a természetes mindig jobb, mint a mû.
Nagyon kiváncsi lennék, hány anya dobta el a drága avent üvegeit emiatt a "botrány" miatt....??? Fura, hogy a pár évvel ezelõtti hipp-botrányról már senki nem beszél, mikor rákkeltõ anyagot találtak a kupak belsõ felében...szerintem a hozzátáplált babák jelentõs része azt is eszi most is és pár évvel ezelõtt is. Az üvegre visszatérve nem hiszem hogy a márkás üvegeket a kukába kellene dobni, egész más a dm-es olcsó üvegek kérdése. És a babák sem egyszerûek, mert ha egy üveget és a cumiját megszokták, az életben nem adsz mást a szájába, mert inkább nem eszik...itt sokan irták, hogy a mam üvegnek a cumigyûrûjébe simán passzol az avent cumi, hát nekem folyt mellette minden, ugyhogy marDtam az aventnél.
Szerintem minél hamarabb menj el a dokidhoz!De ne gyalog!
Második válaszoló.Én az elsõ babámmal barnáztam, egy hétig feküdtem korházba , szigorú ágynyugalom, menj minél hamarabb orvoshoz, hogy ne legyen semmi baj!
Mielõbb doki! A barna sokkal jobb, mint a piros, de fenygetõ vetélés jele! Szorítunk, de menj dokihoz!
Szia! Nekem 5+1 naposan volt barnás folyásom. Kaptam rá gyógyszert, majd 2 napra rá megint barnás folyás, rá egy hétre megint, sõt a múlt héten 2 naponta volt. Totál beparáztam, de képzeld, az uh-n a picivel minden rendben volt! A gyógyszer adagomat emelték és kiírattam magam táppénzre. Remélem minden oké lesz ezután is. Szerintem keresd fel a dokid, hogy megnyugodhass.
Szia! Barnázás az nem baj ha véreznél az baj lenne, de a göcsök hát az már nagyobb baj.Nagyon erõsek a görcsid?Megnyugvás képpen vennék egy tesztet még ma és megcsinálnám.A saját magam megnyugtatásául, vagy ha az se nyugtat meg elmennék orvoshoz.Kitartás és Szurkolok hogy ne legyen baj!Boldog és Gondtalan Baba várást! 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nagyon aranyosak vagytok!Tesztet pénteken csináltunk másodszor és ott volt a két csík!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!