Találatok a következő kifejezésre: Mi van amióta nincs (3 db)

Mi van Kristóffal amióta nincs a Vivánál? Mit csinál most?

Legjobb válasz: Úgy tudom, h a párjával kiköltözött Izraelbe, elege lett a népszerüségbõl+ muinkából, pihenni szeretne. De az rtl-en benne lesz a celebes müsorba még...

Úgy tudom, h a párjával kiköltözött Izraelbe, elege lett a népszerüségbõl+ muinkából, pihenni szeretne. De az rtl-en benne lesz a celebes müsorba még...

Mi hiányzik az életetekből, amióta meg van a baba? (Azon kívül, hogy természetesen ennél jobb dolog nincs a világon, de mégis olykor eszetekbe jut. )

Mit csinálnátok gyakrabban, amit nem lehet vagy körülményes megszervezni.

Legjobb válasz: semmi,így kerek ahogy van.Ami néha hiányzik,az az extrém sportok.Nagyon szeretem a kicsit veszélyesebb sportokat,de 2 gyerekes anyukaként már a családom miatt is meg kell gondolni mit teszek.igy marad extrém helyzet kezelésnek a 2 éves fiam dackorszaka.

semmi, így kerek ahogy van.Ami néha hiányzik, az az extrém sportok.Nagyon szeretem a kicsit veszélyesebb sportokat, de 2 gyerekes anyukaként már a családom miatt is meg kell gondolni mit teszek.igy marad extrém helyzet kezelésnek a 2 éves fiam dackorszaka.
mozi, anno mi apával hetente, minimum 1X voltunk moziba... az nagyon hiányzik! nem nagyon van kire hagyni a fiunkat. meg h gondolok egyet és megyek vmerre, bnõkkel... mert akkor gyerek , õ mikor eszik , mit eszik, pelus, váltó ruha.... sokkal macerásabb, és hát el is maradtak :( (bnõk) ennyi, mert amúgy midnen megvan ami volt, hát esetleg még az anyagi helyzet ami romlott nem picit, de az annyira nem érdekel, ami kell megvan!
A reggeli lustálkodás hétvégenként az ágyban.
ezt a pizza dolgot én sem értem.Miért nem lehet enni szoptatás alatt, én ettem.Nekem a tatár hiányzott szoptatás alatt, mert azt tényleg nem lehet, nyers hús. A kérdésre válaszolva, nekem csak az hiányzik, hogy nem mehetek akkor és oda, amikor és ahova akarok.Figyelnem kell a napirendre és este nincs kettesben kiruccanás.Nem buli, mert a párom nem bulizós, hanem vacsora, mozi este.Én elmegyek bulizni, ha akarok, a férjem nem, de õ nem is akar.
Nekem a hosszú, pihentetõ alvás hiányzik, de nagyon! Szívesen mennék néha kettesben a férjemmel egy kicsit ide-oda (mozi, színház, kirándulás), de nem tudjuk, és még nem is akarjuk még rábízni senkire a picit (5 hónapos). Ha nagyobb lesz, akkor ez is megoldódik majd, és egyébként is: hármasban is szépeket lehet kirándulni. Félreértés ne essék, nagyon boldogok vagyunk és nem cserélnék senkivel, akinek még nincs gyermeke, hisz nagyon nehezen sikerült nekünk is, hogy család legyünk! Pont a múltkor beszélgettük a férjemmel, hogy már nem is tudnánk másképp elképzelni az életünket, és nagyon üres lenne a pici fiunk nélkül! (A hétvégén pl. a Margitszigetre igyekeztünk, de nem értünk oda, mert közben megéhezett, át kellett pelenkázni...úgyhogy rájöttünk, hogy nekünk még túl messze van a sziget is, majd máskor...de ezen is tudtunk nevetni!)
Én ettem mindent tiramisut, tatárt is beleértve.
2 hónapos a kisfiam és borzasztóan hasfájós, sajnos a pizzát is ez miatt hanyagolom, pont úgy mint már nagyon sok mindent, de ez hiányzik a legjobban.
Nekem két fiam van. 3 éves és 5 honapos. A legjobban az hianyzik, mint itt a legtöbbeteknek, a pihenés. Szeretnék egy par orat eltölteni úgy, hogy valakinek ne legyen nyûgje, baja, ohaja, sohaja :) . És szeretnék végre elolvasni egy könyvet! De még egy 2 oldalas szösszenetet sem tudok atfutni(!), mert biztos, hogy hianyzom mar valakinek :) .
mindent elviselnék ha ez a 10 kilo lemenne
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök, hogy ennyien válaszoltatok, köszönöm.
azt nehéz megszoknom, hogy nem akkor pihenhetek, amikor szeretnék, amikor a gyerek is.
Ejjeli alvas, egy 8oras szunyokalasnak nagyon orulnek.14hos anyukaja.
utolsónak: nem csodálom:-)))) Bevállalósak vagytok.
Egyszerûen az, hogy néha az én igényem legyen az elsõ. Tudom, hülyén hangzik, de 39 hetes terhesen egy 18 és egy 32 hónapossal a nyakamon, Apa egész nap dolgozik, elég egyértelmû. Persze én vállaltam, és nagyon édes a teher.
12:56-nak miért nem ehetsz pizzát? 2 éves szoptaok és már sokszor ettem, sütni is szoktam. 12:52-es
Nekem az hiányzik, hogy bizonyos dolgokat akkor csinálhassak, amikor akarok, nem pedig akkor, amikor a baba engedi. :) A reggeli szunyókálás, pihizés nekem is hiányzik. Néha csak pislogok az ágy szélén, és legszívesebben visszafeküdnék csak pár percre, de hát a kisasszony nem engedi. :) Kislányom 6 hónapos és még nem igazán szereti, ha hosszabb távra autókázunk, én pedig imádok messzire autózni, de ez most még hanyagoljuk egy darabig.
Nekem ami nagyon hiányzik az a nyugodt alvás éjjel és a pizza:) Ami vigasztal, hogy a másodikat szoptatás befejeztével bármikor ehetek.
nekem 2 gyrekem van, nagyobbik 11, akicsi 2 éves. Ami hiányzik az a nyugalom, a pihizés, semmit nem csinálás. Pl 7végén déelõtt csak feküdni, lazítani, szóval ilyenek. Az utazgatás, kirándulás, mászkálás uygamúgy megvan, mint elõtte, gyerekekkel talán még szórakoztatóbb is, ugyanakkor fáraszatóbb.
Hát én is az alvást mondanám. Az hiányzik néha. De menni mindenhova lehet gyerekekkel is, hát igaz, hogy körülményes de nem maradunk ki semmibõl emiatt.
A kérdező hozzászólása: Nekem az éjszakai bringázások, párommal az erdõben lovaglások, az esti mozis kiruccanások (spontán), a motorozások, a lustizás 10-ig. A munka nem hiányzik, de a pénz igen, hogy költsek magamra ruhákat, szép cipõt, táskát. Fodrász, mûkörmös. Hiányzik a kockás hasam (noha vékony vagyok, de azok nem tértek vissza). Amúgy pedig 10 éve erre a babára vágytam és életem legboldogabb szakasza ez!:) Nincs jobb, mikor a hüpp-hüpp kacagássá változik a karomban:D

Amióta csináltam egy házi pakolást az arcomra, azóta nem rendes pattanásaim vannak, hanem egy-egy "nagy púp" ami nagyon fáj, de nincs "vége". Ha nyomom, akkor egy kis genny, utána vér jön belőle. Mit tegyek ezekkel?

A mostanit még nem nyomkodtam, de az el?z?t igen, és kisebesedett teljesen.. 15/L

Legjobb válasz: rendszeresen fertõtlenítsd alkohollal. Nyilván a gyulladás miatt vannak megduzzadva és azért gyulladhattak be, mert a "házi" pakolástól elfertõzõdtek. Ne nyomkodd õket és ne kenj semmit az arcodra, ne sminkelj, csak fertõtleníts.

rendszeresen fertõtlenítsd alkohollal. Nyilván a gyulladás miatt vannak megduzzadva és azért gyulladhattak be, mert a "házi" pakolástól elfertõzõdtek. Ne nyomkodd õket és ne kenj semmit az arcodra, ne sminkelj, csak fertõtleníts.
A kérdező hozzászólása: értem. köszönöm
Bõrgyógyászt javasolnék. Ezek a mélyebb rétegben vannak(valószínû gyulladás, ahogy elõttem írták). NE NYOMKODD!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!