Találatok a következő kifejezésre: Mi van amióta (103 db)

Van egy lány akivel nagyon jóban voltam és nekem nagyon bejött egy helyen dolgoztunk csak engem kirúgtak. Ex munkatársak mondták amióta nem dolgozok ott feltűnően vidám állandóan mosolyog. Ilyenkor mi van?

Vajon én néztem be a dolgot? És valójában nem is kedvelt? Csak színjáték lehetett az egész? Tényleg jó volt a viszonyunk, munkaidő után is gyakran találkoztunk (nem egy munkakörben dolgoztunk nem voltunk egymás riválisai)

Legjobb válasz: Elmondom neked az van hogy már unta a banánt veled, de nem akart megbántani téged, és ezért tûrte a dolgot, és amikor te már elkerültél onnan így már érzi hogy felszabadultabb mert te nem vagy ott. Valószínû hogy a csajnak sosem jöttél be úgy igazán de megbántani sem akart téged, udvariasságból. Vannak ilyenek, én is jártam már hasonlóan.

Elmondom neked az van hogy már unta a banánt veled, de nem akart megbántani téged, és ezért tûrte a dolgot, és amikor te már elkerültél onnan így már érzi hogy felszabadultabb mert te nem vagy ott. Valószínû hogy a csajnak sosem jöttél be úgy igazán de megbántani sem akart téged, udvariasságból. Vannak ilyenek, én is jártam már hasonlóan.
A kérdező hozzászólása: Értem köszi a választ
Ugyan már! Ha zavarta volna a társaságod, akkor kibúvókat keres. Szerintem az ex munkatársaid rosszindulatú bunkók. Lehet, hogy épp most összejött valakivel, vagy nyert a lottón, bármi lehet. Véletlen egybeesés.

Visszatérő tüszős mandulagyulladásom van amióta dohányzom, pedig nem szívok sokat, napi négy szál kb. , mit tudnék tenni ez ellen?

Más ismer?seimnek nincs ilyen problémájuk, én pedig nem tudom csak úgy abbahagyni a dohányzást, mert lelkileg van rá szükségem, és a stressz miatt. A vérképem normális volt, szóval valószín?, hogy a cigi lesz a ludas.

Legjobb válasz: A dohányzás gyengíti az immunrendszert, ellenben a stresszt nem enyhíti. Valójában nincs rá szükséged amúgy és gondolom nem is dohányozhatsz túl régen, tehát simán abba is tudnád hagyni. Rengeteg olyan technika van, mivel a stresszt csökkenteni lehet, és ezerszer hatékonyabb, mint a dohányzás, fõleg, hogy a dohányzás serkenti az anyagcserét és megemeli a várnyomást, tehát nem éppen segít a stresszen...

A dohányzás gyengíti az immunrendszert, ellenben a stresszt nem enyhíti. Valójában nincs rá szükséged amúgy és gondolom nem is dohányozhatsz túl régen, tehát simán abba is tudnád hagyni. Rengeteg olyan technika van, mivel a stresszt csökkenteni lehet, és ezerszer hatékonyabb, mint a dohányzás, fõleg, hogy a dohányzás serkenti az anyagcserét és megemeli a várnyomást, tehát nem éppen segít a stresszen...
Nem a cigitól van! A tüszös mandulagyulladást kórokozó okozza, valószínû nem vagy rendesen kikezelve, azért tér vissza. Erõsítsd az immunrendszeredet!
A kérdező hozzászólása: három éve dohányzom, akkor még csak alkalmanként szívtam, most már egy másfél éve naponta, de heti két dobozzal szívok el maximum. és tudom, hogy növeli a vérnyomást, de megnyugtat, kérdezd csak a többi dohányost. az viszont lehet, hogy nem vagyok rendesen kikezelve, mert nem szeretem a gyógyszeres megoldásokat, régebben erõsen gyógyszerfüggõ voltam, és most már a saját szervezetemmel akarom leküzdeni a betegségeket. tudtok ajánlani természetes immunrendszer erõsítõket, vagy csak zöldség, gyümölcs, sport?:D
Nézd meg a neten a homeopátiás baráti kör lapját. Ott vannak tanácsadók. Telefonon. Szedni kell naponta szert amíg elmúlik és aztán hetente hogy ne jöjjön elõ újra, de említsd meg hogy mindig visszatér.
Nem megoldás, hogy egyik függõségbõl a másikba menekülsz... És hülyeség, hogy ettõl nyugszol meg, ez pszichés. Esetleg malamilyen relaxációs technikát is elsajátíthatnál, vagy eljárhatnál sportolni, hogy levezesd a feszültséget. És igen, immunerõsítésre zöldség gyümölcs, lapacho tea, vagy immunerõsítõ teakeverék és C-vitamin. Gondolom a c vitamint azért nem félsz bevenni gyógyszer formájában. Vagy ha már itt tartunk, akkor multivitamint is szedhetnél mellé. Amúgy meg a dohányosoknak több c-vitaminra van szükségük, ezt nem tudod természetes úton bevinni, csak ha egész nap káposztát eszel...
Igen, a dohányzás sajnos nagyon megnehezíti a gyógyulást, különösen légúti betegségeknél, ezt figyelembe kell venned. Jó lenne, ha abbahagynád: a nikotinos rágógumi vagy a tubák (snuff) hatékony segítség. Kérdésem az, hogy kezelték-e ezt? Ha igen, milyen antibiotikumot kaptál? Elképzelhetõ, hogy az antibiotikum-dózis nem volt megfelelõ, mert nem szedted be az elõírt adagot, de az is lehet, hogy az adott gyógyszerre rezisztens kórokozóval állunk szemben. Teendõk: menj el orvoshoz, mutasd meg neki a manduládat, és szólj neki, hogy ne azt az antibiotikumot adja, mint elõzõleg, hanem egy másikat. Például: ha doxycyclint szedtél, adjon amoxycillint. Ezt azután szedd be mind, és pontosan.

Mi van velem? Amióta meghalt a tengerimalacom decemberben egyszerűen nem tudom mi bajom van. Nem járok társaságba nem is szeretnék, egyre több elméletet gyártok a halálról, és az otthonomat nem érzem otthonomnak.

Felvetettem már az ötletet hogy megkérdezzem anyát hogy ne költözzünk-e el de nem tudom hogy akkor jobban érezném e-e magam. Mert amúgy szeptemberben költöztünk a mostani helyre és fél év alatt még 2 háziállatom meghalt. Szerintetek a költözés jó lenne?

Legjobb válasz: szerintem kapásból megviselt a költözés. új hely, barátok, és környezet. és ezt még tetõzte az, hogy elveszítetted háziállataidat. de semmi féle képpen ne költözzetek el, mert az otthon, azért lesz az, mert rengeteg öröm és sajnos bánatot élhetsz meg ott. És az, hogy elpusztultak, sok dolog miatt lehet. ha ugyan ott vetted õket, akkor lehet egy vírus is, amit ott kaptak el, és az végzett velük. valószínûleg most találkoztaál elõször az elmúlással, és ezért érint meg olyan mélyen ez a dolog. És tudod,: A felhõk fölött mindig süt a nap. :D

szerintem kapásból megviselt a költözés. új hely, barátok, és környezet. és ezt még tetõzte az, hogy elveszítetted háziállataidat. de semmi féle képpen ne költözzetek el, mert az otthon, azért lesz az, mert rengeteg öröm és sajnos bánatot élhetsz meg ott. És az, hogy elpusztultak, sok dolog miatt lehet. ha ugyan ott vetted õket, akkor lehet egy vírus is, amit ott kaptak el, és az végzett velük. valószínûleg most találkoztaál elõször az elmúlással, és ezért érint meg olyan mélyen ez a dolog. És tudod, : A felhõk fölött mindig süt a nap. :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: semmi baj és köszi a többi választ is!
Egy egészséges lelkületû embert ennyire nem vághat oda egy tengerimalac halála, ne haragudj! Õ volt talán az egyetlen társad? Miért nem veszel azonnal egy másikat? Kutyaharapást szõrével... Ezt kell tenned és szépen rendbe jössz. Ha meg nem, nagy a baj nálad.
A kérdező hozzászólása: nem még akkor vettem egy másikat és nagyon szeretem de nem is biztos hogy azért van csak valahogy attól kezdve kezdõdött.
Nahát nemcsak énvagyok 1edül ezzel.. nekem meghalt 2 kedves kis hörcsögöm<3 utána rá 2évvel a tengerimalacom nagyon szerettem szinte õ volt a mindenem, azóta 1edül érzem magam másikat nem akarok venni mert megint csak fájna az elvesztése és azt meg nem akarom ez megrendített és nem is kívánom a társaságot sehol semmikor. suliban is muszáj beszélgetnem a többiekkel merthát mégiscsak közösség de am nuku buli, csavargás 18/F
00:58-as vagyok, bocs a hibákért, remélem érhetõ volt, de már én is fáradt vagyok, néha melléütök-sorry.


A simsemmel gond van amióta felraktam az egyik kieget! Mit tegyek?

Szóval elinditom a játékot, marha lassan betölt. Rakok le telket és amikor épiteni akarok akkor vagy rákkantintok bizonyos tárgyakra vagy nem csinálok semmit csak várom hogy betöltse.NA akkor olyat csinál hogy fekete lesz a monitorom, a lápma ami zölden világít átvált narancssárgára.A sims zenéje ugyanúgy megy csak nem látom mit csinálok mert fekete a monitor! Ezt csak a Sims nél csinálja. Kéne 1 kis segítség aki tud az írjon. segitetek?

Legjobb válasz: Nem tudom, mi lehet a probléma. Töröld le a problémás kiegészítõt, nézd meg, így megy-e a játék - ha igen, egyértelmûen a kieggel van a gond. Felrakhatod esetleg mégegyszer, hátha valamit elrontottál elsõ alkalommal. Ha így sem jó, akkor hibás a kieg. Eredeti vagy másolt (letöltött)?

Nem tudom, mi lehet a probléma. Töröld le a problémás kiegészítõt, nézd meg, így megy-e a játék - ha igen, egyértelmûen a kieggel van a gond. Felrakhatod esetleg mégegyszer, hátha valamit elrontottál elsõ alkalommal. Ha így sem jó, akkor hibás a kieg. Eredeti vagy másolt (letöltött)?
amióta felraktam a (letöltött) tini cuccokat nekem is szar, csak nekem még a zene se szól... ha eredeti vidd vissza a boltba... ha nem akkor ígyjártunk... de régen eredetivel is történt pont ilyen, ami neked van, akkor meg a géppel volt gond. ezt úgy oldottuk meg h vettünk egy újat:D
Nekem is csinált ilyet a Szül.fel. játéknál! Egy bizonyos pontig eljut, aztán kampec! Szerintem a játékkal van baj, szoftverhibás, mert nem találtunk más problémát!
Nekem is volt ilyesmi problémám régebben, kevés volt a memória, meg úgy az egész gépem kevés volt a játékhoz, megoldás az volt hogy új gépet vettem.
Igen, ezeknél a játékoknál elõfordul hogy nem bírja a gép, valamely alkatrész teljesítménye kevés, ezért is van a játékokra ráírva hogy mennyi memóri meg mit tudom én mi kell hozzá, nem muszály az egész gépet kicserélni, csak bizonyos részeit, én sem értek hozzá, de a párom igen. Egyébként a simssel nekem is voltak problémáim, illetve a kiegészítõkkel, a párom sokat szenvedett vele mire úgy fel tudta rakni ahogy kell, fórumokon érdeklõdött irénta, ja az enyém nem eredeti volt.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem megvan minden alapkövetelmény a játékhoz.Most vettünk hozzá RAM-ot de így se viszi. Újat nem tudok venni mivel 13 évesen ez lehetetlen...
A kérdező hozzászólása: Ja, az eddig csak az Évszakokat raktam fel és nem eredeti.
Én is így vagyok, májusban fogok szülni. Nekem azt mondták hogy a bruttó munkabérembõl fogják.De majd kiderül.
Ugyan nem most volt, hanem két éve, de ha jól tudom nem változott a szabályozás. A bruttó bérembõl számolták, mert az volt a tgyás és a gyed igénylését megelõzõ év bruttó átlagjövedelme. A táppénz nem számít bele, mert ellátás nem képezheti másik ellátás alapját, nekem így mondták akkor.
Egyébként felfázás is lehet, azt is könnyen kap terhesen az ember. Monural a legjobb rá, de csak az orvos véleménye után
valami gomba, nekem is ez volt. kaptam rá kúpot
bõvebb a folyásod. ennyi. :)
a gomba viszketne. a múltkor én is épphogy kiértem a wc-re, annyira folyott. amúgy fehéres, és nagyon folyós állagú, szaga pedig nálam legalábbis nincs. max. ha nagyon beizzadtam nap közben. ha viszket, vagy fáj pisilés közben, akkor menj dokihoz. második voltam
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem fáj és nem viszket, és a gombát a doki észrevette volna
akkor nem értem mi a probléma :) használj tisztasági betétet, cserélgesd nap közben és kész.
Szia!Egy picit kijavítanám az egyik válaszadót.Attól, mert nem viszket, még lehet gomba.Sajnos nekem is az van, állandóan kúpot kell használnom.Nem is múlik sajnos, de arra jó, hogy ne terjedjen tovább és ne legyen már annyira súlyos, hogy viszket is meg ilyenek.Terhesség alatt mindenkinek több a folyása.Lehet, hogy csak errõl van szó nálad.23 hetes km Linda
Nekem azt tanácsolta a doki, hogy ne használjak tisztasági betétet, mert mûszálas, inkább, ha tudom, napközben sûrûbben cserélgessem a pamutbugyimat. Öszintén szólva, a "bugyicserélgetés macerás, de miután aloés tisztítókendõvel megtörlöm magam és tiszta bugyit húzok, sokkal jobban érzem magam, mint a tisztasági betéttel, ami összegyûrõdik. Természetesen ez csak akkor használható megoldás, ha nincs extra nagy folyásod.

Szorulásom van, amióta az eszemet tudom.20 éves lány vagyok. Semmi nem hat, csak a hashajtó de azt nem szedhetek mindig. Mit csináljak? Minden nap kellene menni WC-re, de én csak 4-5 naponta tudok. Ha nem több. valami ötlet?

Legjobb válasz: 20 éve rossz az anyagcseréd, azért van szordulásod. Ez megoldható! Kezdj el rendesen táplálkozni, elég folyadékot inni, vitamint szedni, és sportolni. Bõvebben: body.builder.hu alapismeretek (ezt beírod a google-be és megtalálod)

20 éve rossz az anyagcseréd, azért van szordulásod. Ez megoldható! Kezdj el rendesen táplálkozni, elég folyadékot inni, vitamint szedni, és sportolni. Bõvebben: body.builder.hu alapismeretek (ezt beírod a google-be és megtalálod)
a sok folyadék és a rostokban gazdag táplálkozás->zöldség gyümölcs zabpehely.
Napi min. másfél liter citromos víz; fõétkezés elõtt (ebéd) 3-4 (idared) alma elnyamnyogása; étkezése közben, pedig sok paprika és uborka (attõl függ persze, mi az második), testedzés sem árt (gyors gyaloglás, aerobic, hastánc) :) .
Hasonló problémámra a következõ segített: - reggelente éhgyomorra csalántea. - vagy utifû (psyllium) örleményt. Bio boltokban kapható. Nem csak segíti a rendszeres székletet, hanem kitisztítja a lerakódott salakanyagokat is.
Sok folyadék, sok rostos anyag, sok zöldség és ami még roppant fontos: rendszeres TESTMOZGÁS!
Az 1. válaszolóval egyet értek: body.builder.hu alapismeretek :)
Szia! Nálunk a prebiotikum vált be, nem hashajtó és akár folyamatosan is lehet fogyasztani, itt tudsz bõvebben olvasni róla: http://www.piedesztal.hu/work/vip.html

A volt páromnak 2 kislánya van, a kissebbik tőlem, mi már fél éve nem vagyunk együtt, de jó volt a kapcsolatunk. A nagyobbik kislányt mi neveltük. Amióta összejött a mostani nőjével teljesen megváltozott. Mit csináljak?

A nagyobbik kislány hozzám jön sírva milyen bunkó ez a n? és hogy már vele se tör?dik az apja.S?t,hogy állandóan ellenem beszél.Mit tegyek,hogy rájöjjön mi vagyunk a jók,nem peddig ez az új n??

Legjobb válasz: Szerintem ez a férfi egy link alak.Ne akard,hogy még több fájdalmat okozzon nektek,és megalázzon téged.Elöbb utobb ez lenne.Ha már a gyerekeit is cserben hagyja,akkor milyen ember az ilyen?Had menjen a fenébe.

Szerintem ez a férfi egy link alak.Ne akard, hogy még több fájdalmat okozzon nektek, és megalázzon téged.Elöbb utobb ez lenne.Ha már a gyerekeit is cserben hagyja, akkor milyen ember az ilyen?Had menjen a fenébe.
Sztem szeret titeket a nagyobbik lány is, ha hozzátok menekül sirva, és még el is mondja, hogy megpróbálják ellenetek beszélni!!
Szia! Attól, hogy a kislánnyal jó a kapcsolatod, még nem biztos, hogy az apukával is az lenne, ha folytatnátok. Õ már más nõ mellett döntött, és az érzelmeit valószínûleg nem az fogja befolyásolni, hogy a gyereke téged jobban kedvel, az új nõt.
Ha tényleg akkora szemét az a nõ én megpróbálnám valahogy kigolyózni, elérni, hogy szakítsanak. Nekem is van egy lányom az exbarátomtól, igaz mi már 3 éve nem vagyunk együtt, de a kicsivel remek a kapcsolata, mi is barátok vagyunk.Ha nálunk fordulna ez elõ, hogy ennyire elkezdi befolyásolni egy másik nõ, aki a kárára van, neki és az én gyerekemnek is, hát bizisten kicsinálnám a kapcsolatukat. Szépen titokban, alamuszi módon!!!
A kérdező hozzászólása: Szeretem õt, mint ahogy valaki szeretheti a gyereke édesapját, de ez már sok.Mit lehetne tenni, hogy észheztérjen?Én hiába próbálkozom, hogy beszélek vele, hiszen nem is figyel rám.Hagyjam, vagy próbálkozzak?Soha nem is hívom fel, nem zaklatom, ha jön jön, ha nem akkor nem.Dehát így elveszítem, nem?
Mint férfira van szükséged, vagy a kislány szempontjából apára?
Elég könnyen befolyásolható ez a te volt párod.Ez már eleve régen rossz.Én megpróbálnám észhez téríteni, hogy ne forduljon ki magából és foglalkozzon a gyerekeivel rendesen. A másik kislány anyukája?
A kérdező hozzászólása: A nagyobbik lány anyukája lemondott róla, ugyhogy õ az apukájával van.Mióta ott van ez az új nõ, már vele sem törödik az apja.Nagyon bánt, hogy én meg itt vagyok a picivel(5 hónapos), és eddig tényleg normális volt velünk.Most meg egy héten talán 10 percet, ha velünk van.Mit tegyek?Hagyjam a fenébe, vagy próbáljak beszélni vele?Ez a nõ teljesen ellenem forditotta.Segítsetek, a babának meg nekem is szükségünk van rá.
Bizisten nehezen értettem meg a kérdést. Számomra kicsit körülményesen fogalmaztál. Fontos tudni: Hol van (ki?) a nagyobbik kislány édesanyja??
Ha a pasi ilyen csapongó és otthagy titeket az elsõ jött-ment nõért, akkor nem érdemel meg titeket. Szerintem jobban jársz, ha nem megy vissza hozzád, mert csak több fájdalmat okozna. Neked nincs mit bizonyítanod. Ha hülye volt a pasi, viselje a tette következményeit és nehogy még te könyörögj neki, hogy menjen vissza hozzád! Szerinted milyen apa válik egy ilyen emberbõl? Keress olyat, aki tisztel téged és a kislányodat. Tényleg azt gondolod, hogy te ezzel a férfival akarsz élni, mikor nem törõdik sem veled, sem a gyerekeivel? Ha nem emiatt a nõ miatt, akkor más miatt hagyna ott. Õ a fõ bûnös, nem is a nõ.
Biztos, hogy rá van szükséged?Szerintem inkább egy szeretõ párra, gondoskodó apára.Hát nem megmutatta, hogy simán otthagy titeket egy másik nõért?Ha nem ezért akkor egy másikért is otthagyna.Próbálj más felé nyitni, mert ebbõl csak egy nyögvenyelõs, ingatag dolog jöhetne létre, ami igazán nem is lenne õszinte és mindig benned lenne a bizalmatlanság, bizonytalanság.

Pécsen a Szülészeti Klinikával és az új szülőszobákkal kapcsolatban milyen élményeitek vannak, amióta összevonták a Megyeivel? Látogatókat milyen rendszerben lehet fogadni? Mikor engedik haza a kismamákat?

El?re is köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Köszi a segítséget. Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor lesz szülõszoba látogatás a klinikán?

A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor lesz szülõszoba látogatás a klinikán?

Mi van Kristóffal amióta nincs a Vivánál? Mit csinál most?

Legjobb válasz: Úgy tudom, h a párjával kiköltözött Izraelbe, elege lett a népszerüségbõl+ muinkából, pihenni szeretne. De az rtl-en benne lesz a celebes müsorba még...

Úgy tudom, h a párjával kiköltözött Izraelbe, elege lett a népszerüségbõl+ muinkából, pihenni szeretne. De az rtl-en benne lesz a celebes müsorba még...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!