Találatok a következő kifejezésre: Mi van alkarjára (14 db)

Mi van Majka alkarjára tetoválva?

Legjobb válasz: Béla

Béla
Ne kamuzz igazából az van: Õrökké szeretlek Béla.
Suttyó vagyok!

Miért van az hogy az alkarom nagyon nagyon vékony? Nem vagyok valami sovány, de kövér se. Az alkarom nagyon vékony. Mit tegyek hogy vastagabb legyen? Hmm.

köszi

Legjobb válasz: Egyél spenótot :) Lehet kapni gumikarikákat különbözõ átmérõjû és vastagságú. Alkarerõsítõ. Markolgasd azt órán, kocsiba, tv elõtt.

Egyél spenótot :) Lehet kapni gumikarikákat különbözõ átmérõjû és vastagságú. Alkarerõsítõ. Markolgasd azt órán, kocsiba, tv elõtt.
A kérdező hozzászólása: de most komolyan.. szoktam gyúrni.. elég erõs a vállam.. de az alkarom nagyon vékony
Járj kondiba, csinálj alkar edzéseket, illetve bármilyen kar edzést. Szinte minden gyakorlat igénybe veszi az alkarokat, ezért fog fejlõdni. Persze nem egy hét után.
Spenóóóóót :D De nagy :D:D Popey :D:D


Piros pöttyök jelentek meg az alkaromon, és most a számon van 2, mi lehet ez? Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Mióta vannak? Más panaszod nincsen? Pl. hõemelkedés,láz,hidegrázás,rossz közérzet. Viszketnek ezek a pöttyök? A gyermekbetegségeken átestél,legfõképpen voltál már bárányhimlõs? De lehet allergia is. Látatlanban semmit ne lehet mondani. Menj el orvoshoz!

Mióta vannak? Más panaszod nincsen? Pl. hõemelkedés, láz, hidegrázás, rossz közérzet. Viszketnek ezek a pöttyök? A gyermekbetegségeken átestél, legfõképpen voltál már bárányhimlõs? De lehet allergia is. Látatlanban semmit ne lehet mondani. Menj el orvoshoz!
Semmmi probléma, pattanásnak hívják és csak ki kell nyomni, nekem rengeteg van ;)

A rodeósok (Bikát meg kell ülni) ezek az emberek, hogy eddzik a karjukat hogy egy kézzel fenn tudják tartani magukat? Ha megnézed mindegyiknek hatalmas alkarja van, erre van vmi speciális edzés? Ha igen mi az?

Legjobb válasz: Általános edzõtermi súlyzós gyakorlatokon kívül nem mással. Így is hónapok alatt annyit ülnek bikán, hogy azalatt megerõsödik nekik. De remélem nem azért kérdezed, mert Te is ezt a "sportot" szeretnéd ûzni. Szemét egy dolog. Az összes ilyen pasira legszívesebben tennék hereszorítót, aztán beszélgessünk.

Általános edzõtermi súlyzós gyakorlatokon kívül nem mással. Így is hónapok alatt annyit ülnek bikán, hogy azalatt megerõsödik nekik. De remélem nem azért kérdezed, mert Te is ezt a "sportot" szeretnéd ûzni. Szemét egy dolog. Az összes ilyen pasira legszívesebben tennék hereszorítót, aztán beszélgessünk.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném ûzni, de ahogy hallottam nincs rossz sora ezeknek a bikáknak, jól vannak tartva és a nagy farkukat se kötözik fel sehova, lobálózik szabadon :D
Hát az egy dolog, valóban... Ezek az állatok baromi sokat érnek (hiszen tenyészállatok is) és ahhoz, h így nézzenek ki, a legjobb minõségû takarmányt és ellátást kapják. "Elvileg" 1-1 versenynapon 5 percnél tovább egyiket sem használják (ez nyilván többször pár másodpercet jelent), de ezalatt az idõ alatt kapnak a jóból rendesen. Vagy a lágyékrésznél szorítják meg õket egy szíjjal, vagy a heréknél, sokszor sokkolóval is kapnak még az indítókarámban.... Azért megvan a véleményem.

Leborotváltam a karom már lassan 2 éve, és azóta teli van pattanással a felkarom és az alkarom is! Nem merek rövid ujjút felvenni. Mit csináljak? :ss

tavaly nyáron is nagyon csúnya volt, és kentem alapozóval, mert anélkül nem mertem felvenni rövid ujjút. Aztán el fogyott az alapozó, és már nem kentem, és akkor el múltak .Szerintem a nap leszárította, vagy nem tudom. De most mit csináljak?:( Nagyon rossz hogy itt a nyár és nem tudok rövid ujjút fel venni.:((

Legjobb válasz: Azóta is borotválod? Akkor hagyd abba talán. Ha meg nem borotválod már rég akkor simán kiütéses a karod, allergia vagy valami, menj vele orvoshoz és ad rá kencét.

Azóta is borotválod? Akkor hagyd abba talán. Ha meg nem borotválod már rég akkor simán kiütéses a karod, allergia vagy valami, menj vele orvoshoz és ad rá kencét.
Ennyi idõ után nem a borotva okozza.Kend át fertõtlenítõvel és hidratáld rendesen.
Ész nálad se sok van.
A kérdező hozzászólása: Már kentem minden féle hidratáló krémmel, meg tonikkal, hintõporral stb de nem segít.:(

Kieresedik az alkarom a súlyoktól, mitõl van?

Keményebb súlyzózás után mindkét alkaromon az idegek kitágulnak. Ez miért van? Vannak (örökölt) magas vérnyomás problémáim, az kezelés alatt van.

Legjobb válasz: Most kieresedsz vagy az idegeid tágulnak ki? Egyébként ha ez utóbbi, akkor leírnád, hogy hogyan veszed észre, hogy az idegeid kitágulnak?

Most kieresedsz vagy az idegeid tágulnak ki? Egyébként ha ez utóbbi, akkor leírnád, hogy hogyan veszed észre, hogy az idegeid kitágulnak?
A kérdező hozzászólása: csak az alkaron az idegek kitágulnak, aztán befejeztével visszahúzódnak. Amúgy látni :)
Elárulok egy nagy titkot: az idegeket nem lehet látni. Még egy titok: nem tágulnak és (ebben az értelemben) nem is húzódnak vissza. Ha mégis látod õket, akkor valami hihetetlen "beépített mikroszkóppal" rendelkezel, amivel viszont valamit kezdeni kellene. Én a NASA-nál próbálkoznék, de az a minimum, hogy fellépnék az cirkuszban vagy a ki-mit-tud-on. :)
A kérdező hozzászólása: akkor az "erek" :D
Az erek kitágulhatnak az igénybevétel miatt is. Az izmoknak a terhelés miatt megnõ az oxigén és tápanyag igényük, ezért az erek némileg tágulnak, hogy jobban el tudják látni a feladataikat.
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam, azt hittem, megnõtt a vérnyomás, meg ilyenek...

Csonthártyagyulladás van az alkaromban 6 éve, mivel lehetne gyógyítani, egyszerűen nem akar regenerálódni?

Az orvosom azt mondta azért van, mert a feszítő izmok folyton irritálják mozgás közben és nem tud regenerálódni (teniszkönyök). Nem lehetne ezt sínbe tenni és folyamatosan hűteni vagy valami más megoldás? Nem akarom műttetni, de az orvos már riogat vele.

Legjobb válasz: Hát szerintem se úszod meg a mûtétet!

Hát szerintem se úszod meg a mûtétet!
Krónikus csonthártyagyulladást lehet kezelni csonthártyamasszázzsal. Nem szórakoztató, de hasznos lehet. Persze ha a kiváltó ok folyamatosan fennáll, akkor lehet, hogy tényleg a mûtét nyújt csak megoldást. Elvileg minden gyógymasszõr tudja a csonthártyamasszázst, mert vizsgatétel, de a legtöbben vizsga után öt perccel el is felejtik, nem népszerû dolog. Mindenképpen kéne az orvos véleménye, hogy érdemes-e megpróbálni, illetve van-e kontraindikációja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!