Találatok a következő kifejezésre: Mi van a suliban jön meg (5 db)

Mi van ha a suliban jön meg a menses és nincs nálam betét?

Legjobb válasz: Osztálytárs, tanító néni, a tanároknak akad a táskájukban, de lehet osztálytársnak is.

Osztálytárs, tanító néni, a tanároknak akad a táskájukban, de lehet osztálytársnak is.
Tényleg, nálunk is általánosban le lehetett menni a titkárságra ilyen dolgokért, betétért, vagy ha kellett akkor görcsoldóért is.
Nálunk a titkárságon lehet kérni betétet, ha valakinek sürgõsen kell. De nálam meg a lányoknál is van mindig, és adunk, ha kell a másiknak.
valakinek biztos akad vagy barátnõdnek vagy tanárnõnek vagy pedig ha nincs senkinek akkor kéredszkedj haza biztos megfogják érteni a tanárok.
A kérdező hozzászólása: Aha!Oké
Egyáltalán nem ciki kérni. DE az is jó ötlet, hogy már most tegyél be a táskád egyik tsebébe egy-két egészségügyi betétet. Az is jó megoldás, ha rászoksz a tisztasági betétre. Hiszen mikor elõször megjön, úgysem lesz nagyon bõsésges elsõre.
Dehogy ciki, velem is sokszor elõfordult anno. és nem volt gáz. Mármint osztálytárstól kérni.
A kérdező hozzászólása: Ok!Köszi mindenkinek hogy segitt
Elõször nekem is cikin volt kérni, de aztán a barátnõim is voltak már így párszor, és elõfordul h nincs nálunk és akkor egymástól kérünk. Nem ciki, hidd el! ;)
Speciel én a táskámban mindig tartok egy-két betétet véletlen esetekre. Mondjuk amikor már várod, hogy megjöjjön, akkor rakj pár betétet a táskádnak valami titkos kis zsebébe. Tõlem is kért már nem egyszer valamelyik osztálytársam. Én nem tartom cikinek. Az élet velejárója, és a nõk megszenvednek vele, természetes dolog.
Még mindig könnyebb kérni, mint "olyan" nadrággal járkálni.
A kérdező hozzászólása: De elég ciki kérni
6.án ez volt velem is felhívtam anyut azt mondta hogy oszifõnek szoljak és ennyi

Van egy fiú aki nagyon tetszik de nem egy városban lakunk és elég rossz, mivel jön a nyári szünet, és én nagyon bele akarok "húzni. Még egy hetem van a suliban. Mit tegyek? Nem akarom neki elmondani, hogy tetszik.

Legjobb válasz: 1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..

1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..
Hát figyelj légy leleményes öleld át és símogatsd meg a hátát vagy a fejét/tarkóját és venni hogja a lapot aztán vagy elküld vagy megcsókol/megpuszil valahol :)
Ismered, beszéltél már vele?

Pűr napig még a suliban ilyen lazitos nap van mivel, hogy külföldiek jönnek órára. És mitcsináljak hogy az a bizonyos fiú észre vegyen? Tom hogy beszéljek vele. De miket mondhatnék neki?

Legjobb válasz: Ja és még valami tegnap hazafelé bemutatkozott nekem pedig ismerjük egymást meg megkérdezt h mi a nevem és kezet fogtunk.Velem tök máshogy viselkedik mint másokkal mindig bocsánatot kér ha kicsit meglök pedig köz tudott hogy egy nagy bunko de velem nem miért?

A kérdező hozzászólása: Ja és még valami tegnap hazafelé bemutatkozott nekem pedig ismerjük egymást meg megkérdezt h mi a nevem és kezet fogtunk.Velem tök máshogy viselkedik mint másokkal mindig bocsánatot kér ha kicsit meglök pedig köz tudott hogy egy nagy bunko de velem nem miért?
ha mindenkivel bunkó csak veled nem akkor vagy tetszel neki vagy tetszel neki és akar valamit. Csak valamiért nem mozdul.
Nekem is tetszik a nõvérem oszttársa és ? úgyse lenne nála esélyem ezt tudom épp ezért meg próbálok rajta túllépni :)
vans :( hát nekemis valami éretteb csaj kéne csak a csajoknak ált. idõsebb pasi kell szal :'( kénytelen vagyok a korosztályomban nézelõdni :/ ergo. maradnak a ribancok
Nem kell rögtön feladni. Nekem is bejön egy nálam egy évvel fiatalabb, szal szerintem bármi lehetséges. :) Elõször szemezz vele, mosolyogj rá, hogy észrevegye a jelzéseket, aztán akár kereshetsz egy alkalmas pillanatot is, amikor elkezdtek beszélgetni. Akk felméred, milyen, és ha ezek után is tetszik, egy másik alkalommal meg is invitálhatod valahová. Légy humoros, magabiztos (de ne bunkó), és ha amúgy sem vagy rossz pasi, akkor már csak a lányon múlik minden. :) 16/L
Ne haragudj, de nem tudlak nem kijavítani. nem nagyobb, idõsebb egy évvel. Egyébként remény van, hugom 2 évvel fiatalabb fiúval jár. Szerintem a lénye, hogy ne játtszd meg magad, ne légy komolytalan, légy vele figyelmes, érdeklõdõ, de ne mássz a fejére. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Mit kellene vajon tennem? Mi a jó megoldás? Van egy pasim aki tényleg tök kedves velem mindig meg mindent megtesz h boldog legyek, és minden reggel jön suliba és megvár a buszmegbe.

Ma reggel meg nem várt és suliba se jött.Fel se hívott h nem jön és szomorú voltam.Délután írt msnen h elaludt és h ne haragudjak.A sim kártyája meg tesójánál volt de nagyon szeret,hiányzok neki és holnap jön,de nem írtam neki vissza.Elvártam volna azt h legalább kés?bb de bejöjjön a suliba mert mindig azt mondta h miattam bejönne.Mérges vagyok rá és holnap azt akarom hogy most ? várjon hiába...azzal a különbséggel h én megyek suliba csak kés?bb.Mit tegyek?vagy bocsájtsak meg neki?

Legjobb válasz: Ez annyira gyerekes. Egyszer nem ment be mióta együtt vagytok, nem áll meg a világ! Örülj, hogy ilyen pitiáner dolog a legnagyobb gondod!:-) Ne puffogj és ne hisztizz, azt a pasik nem szeretik. Én nem követett el olyan nagyon rosszat. mindenkivel megesik, hogy elalszik!

kérdezz rá és ha hazudik észre fogod venni rajt ez biztos :) általában errõl:gondolatai kalandoznak, nem a szemedbe néz, lehajtott fejjel beszél, bánatos, szomorú meg ilyenek
Ez annyira gyerekes. Egyszer nem ment be mióta együtt vagytok, nem áll meg a világ! Örülj, hogy ilyen pitiáner dolog a legnagyobb gondod!:-) Ne puffogj és ne hisztizz, azt a pasik nem szeretik. Én nem követett el olyan nagyon rosszat. mindenkivel megesik, hogy elalszik!
Persze Hogy Bocsáss meg neki! Ha eddíg ment a b.megállóba de most becsúszott egy elalvás az ne megy nagy világ.Ha szeret és megbánta bocsáss meg neki! Volt hogy esett az esõ és vártam a b.nõmet a megállóba és tökig áztam de mikor beért suliba írt sms-t hogy apukája levitte suliba ne várjam :) . Mégsem haragudtam meg rá mert Imádom!Szóval ez kis baki ez megbocsájtható!Sztem
De ha tényleg elaludt és utánna bocsánatot kért akkor most mi a baj??minek akarod vissza adni neki?!Ha neked rosszul esett neki is fog és nem mellesleg csak rontani fog a helyzeteteken.Nem vagytok házasok mindketten azt csináltok amit akartok ha nem megy el akkor nem ha nem szólsz hozzá akkor nem!
Hidd el én is szoktam olyanokat gondolni a b.nõmrõl hogy meg akar csalni mikor meséli hogy kergette a barátnõjének a barátját..meg elmegy oszt.találkozóra és én nem vagyok ott akkor félek hogy nem-e csal majd meg meg minden.De rájöttem hogy nem kell félnem mert Szeret nagyon! Am. én is szoktam mondani hogy bemegyek hozzá a másik városba meg minden de nem tudok menni mert dolgaim vannak sajna :( .Nem kell ezért bepöccenned a barátodra!
Ugyan már! Ülj le a seggedre és örülj, hogy ilyen barátod van!Ne nyavalyogj, bocsánatot kért és mondta, hogy SZERET!Ez neked nem elég? -.- ugyan már...tudod mi itt a helyzet, ha ennyi fennakadsz, akkor TE nem érdemled meg Õt!
Hmm... Õ szeret, gürizik érted. Te meg megszoktad, és már el is várod tõle. Ráadásul meg még meg is akarod bosszulni. Már ne is haragudj, de elkényesztetett kis liba vagy, ráadásul papucsot akarsz csinálni a barátodból, ami viszont senkinek nem lesz jó... Inkább te kérj bocsánatot tõle, hogy eddig nem írtál neki vissza.
jézusóm, ha el aludt el aludt ennyi nem dõl össze a világ, ne háborúz vele emiatt csak bocssás meg neki v talán h nem eset jól ezt meg említheted de csak ennyit
A kérdező hozzászólása: honnan kéne tudnom h igazat mond...nah meg én ha elalszok simán elmegyek a köv busszal ha nem is suliba de hozzá
bocs, nekem volt ilyen barátnöm, nem akarlak megbántatni de ez az én hercegnõ/idõsebb korban királynõ vagyok tipikus szindrómája, ami annyit tesz h kiforgatod a történteket a saját javadra amikor te is mehettél volna ahogy az elõttem szóló valaki említette, szóval emészd meg nem vagy a hókirálynõ, és ürülj h szeret a barátod különben nem lenne ott minden nap, és gondolkodj kérlek az agyaddal ne a büszkeségeddel
öregem! csajszi ha te nem bízol a srácban, de mindig ott van, egyszer hibázik akkor már hazug v mi, tessék gondolkodni a bizalom egy NORMÁLIS kapcsolat ALAP pillére
Már ne haragudj, de ha velünk is vitatkozol, akkor vmi nagyon megkattant nálad, h folyton csak ezt hajtogatod!! El lettél kényeztetve azzal, hogy egy ideig mindig odament, ez egyszer kimaradt, máris itt raplizol, szemben 20 emberrel...... Ez olyan, mintha egy csöves végigrugdosná az elõtte elhaladó embereket, csak azért, mert nem adnak neki pénzt. A kísérgetés k**ra nem JÁR, hanem az egy becsülendõ gesztus, s ha elmarad (márpedig ha tovább kötekedsz a sráccal, ejteni fog nagyon, és igaza lesz), repesve kell várni a következõt. Vagy esetleg [most majdnem idetettem egy kötõszót] elemhettél volna hozzá te, hogy megnézd: nincs-e vmi baja, h nem szobrozik ott nálad. Sose lennék a barátod, ha ilyen maradsz. És egyetlen normális pasi sem. Fogd fel most, mert csak szívni fogsz, míg végre sikerül.
A kérdező hozzászólása: nem azon akadtam ki h elalszik hanem azon hogy betudott volna jönni és nem jött!Pedig állítólag nála ez alap...meg nálam is az lenne hogy nem otthon feküdnék tovább hanem felülnék a buszra és mennék h láthassam a szerelmem de látom nála nem ez van.Pedig õ eddig azt mondta hogy õ akár hóba is begyalogolna hozzám de erre se képes hogy busszal bejöjjön
(Úristen, örülök hogy nem ilyen buta liba barátnõm van. ) Egyébként igen, bocsáss meg neki, van olyan hogy elalszik az ember és ez nem nagy bûn. Te viszont olyan ügyet csinálsz ebbõl mintha megcsalt volna vagy mi.
Ha sorozatban tenné, akkor megértem, de egyszer?most ezért bünteted hogy nem hívod meg holnap váratod?Kis bosszúvágyó pisis vagy, már megbocsáss nem tudom hány éves lehetsz, de felhúztam magam ezen!
Ennyire nem bízol meg benne?Miért adott már rá okot???ha nem akkor ne hisztizz, tényleg nagyon gyerekes a viselkedésed!Így fel fújni valamit???!!!Hihetetlen vagy vazzzeee!
A kérdező hozzászólása: de ha annyira szeret akkor jött volna suliba ahogy õ mindig is azt mondja hogy ha kell gyalog jön dr akkor is jön mert szeret.Hát nem jött be...hangember:SNa meg kitudja hogy tényleg elaludt e...mert akkor bejött volna.
te jó ég..hány éves vagy? sztem ez 12 éveseknél elmegy( nagyon max)... minden nap lát a suliban..és egyszer elalszik és gondolja otthon marad , pihizik egyet, te meg kiakadsz..na neeeeee z nagyon ovodás....nincs miért bocsánatot kérnie...mert egyszer otthon maradt...mindennap lát téged, nem 200 km re vagy...ne sértõdj meg hülyeségeken..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!