Találatok a következő kifejezésre: Mi van a suliban jön (10 db)

Van egy fiú aki nagyon tetszik de nem egy városban lakunk és elég rossz, mivel jön a nyári szünet, és én nagyon bele akarok "húzni. Még egy hetem van a suliban. Mit tegyek? Nem akarom neki elmondani, hogy tetszik.

Legjobb válasz: 1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..

1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..
Hát figyelj légy leleményes öleld át és símogatsd meg a hátát vagy a fejét/tarkóját és venni hogja a lapot aztán vagy elküld vagy megcsókol/megpuszil valahol :)
Ismered, beszéltél már vele?

Mi van ha a suliban jön meg a menses és nincs nálam betét?

Legjobb válasz: Osztálytárs, tanító néni, a tanároknak akad a táskájukban, de lehet osztálytársnak is.

Osztálytárs, tanító néni, a tanároknak akad a táskájukban, de lehet osztálytársnak is.
Tényleg, nálunk is általánosban le lehetett menni a titkárságra ilyen dolgokért, betétért, vagy ha kellett akkor görcsoldóért is.
Nálunk a titkárságon lehet kérni betétet, ha valakinek sürgõsen kell. De nálam meg a lányoknál is van mindig, és adunk, ha kell a másiknak.
valakinek biztos akad vagy barátnõdnek vagy tanárnõnek vagy pedig ha nincs senkinek akkor kéredszkedj haza biztos megfogják érteni a tanárok.
A kérdező hozzászólása: Aha!Oké
Egyáltalán nem ciki kérni. DE az is jó ötlet, hogy már most tegyél be a táskád egyik tsebébe egy-két egészségügyi betétet. Az is jó megoldás, ha rászoksz a tisztasági betétre. Hiszen mikor elõször megjön, úgysem lesz nagyon bõsésges elsõre.
Dehogy ciki, velem is sokszor elõfordult anno. és nem volt gáz. Mármint osztálytárstól kérni.
A kérdező hozzászólása: Ok!Köszi mindenkinek hogy segitt
Elõször nekem is cikin volt kérni, de aztán a barátnõim is voltak már így párszor, és elõfordul h nincs nálunk és akkor egymástól kérünk. Nem ciki, hidd el! ;)
Speciel én a táskámban mindig tartok egy-két betétet véletlen esetekre. Mondjuk amikor már várod, hogy megjöjjön, akkor rakj pár betétet a táskádnak valami titkos kis zsebébe. Tõlem is kért már nem egyszer valamelyik osztálytársam. Én nem tartom cikinek. Az élet velejárója, és a nõk megszenvednek vele, természetes dolog.
Még mindig könnyebb kérni, mint "olyan" nadrággal járkálni.
A kérdező hozzászólása: De elég ciki kérni
6.án ez volt velem is felhívtam anyut azt mondta hogy oszifõnek szoljak és ennyi

Van egy fiú a suliban aki szerelmes belém. Viszont kövér, ronda, és igénytelen. Egy szóval nem jön be. És egy barátnőm, aki jóban van vele mondta, hogy készül szerelmet vallani. :' ( Mit tegyek?

Legjobb válasz: hát velem is volt ilyen ,de nem akart persze szerelmet vallani ,de kövér(nem annyira ,de nem az a vékony típus)volt. Mondd neki ,hogy nem az eseted és ,hogy hagyjon békén ha meg az osztály elõtt akarja az gáz...

hát velem is volt ilyen , de nem akart persze szerelmet vallani , de kövér(nem annyira , de nem az a vékony típus)volt. Mondd neki , hogy nem az eseted és , hogy hagyjon békén ha meg az osztály elõtt akarja az gáz...
Ha az igénytelent nem írtad volna, akkor azt mondtam volna megér egy esélyt, de valószínû gondolom nem akarod megbántani(nagyon), szerintem ne azt mond, hogy fúj. Találj ki valamit, szerintem nem nehéz.
akármit .. mond h nem az eseted..
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy ameddig nem tudtam meg(bár akkor is gyanakodtam...) tök jóban voltunk..:c
A kérdező hozzászólása: de nem tudnék valakivel szerelem vagy csak egy kicsi vonzódás nélkül kényszerbõl járni.:l

Mit csináljak? Van egy fiú a sulinkban, aki fiatalabb nálam, de nekem mégis ő jön be. A többi lent.15/L

Régebben úgy mond "kavartunk", de aztán sok minden közbejött és sok mindenki bekavart. Aztán most újra elkezdtünk beszélni és azt hiszem most már tényleg szeretem. Mit csináljak/csináljunk?

Legjobb válasz: kezdjél tõled 2-3 évvel idõsebb sráccal! Jobban jársz.

kezdjél tõled 2-3 évvel idõsebb sráccal! Jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: volt már idõsebb barátom.. és most fordul elõször ilyen, hogy egy fiatalabb tetszik. És még nem találkoztam olyan fiúval, aki ennyire kedves lett volna velem
szex, orál, petting volt már az idõsebbekkel?
A kérdező hozzászólása: nem..még csak 15 vagyok!!!
szia, elsõ hozzászóló vagyok. Birom az ilyeneket mint a 12:54-es! Miért kellett volna pettingelned vagy szexelned?? Ez egy fiatal süttyõ kölök lehetett, aki ilyenre élvezkedik... Ne hamarkodd el, én azt mondom! Ilyen fiatalon könnyû olyat tenni amit az ember késõbb nagyon megbán. Pussz
A kérdező hozzászólása: biztosan nem akart semmi rosszat :) amúgy köszönöm a biztatást!

Pűr napig még a suliban ilyen lazitos nap van mivel, hogy külföldiek jönnek órára. És mitcsináljak hogy az a bizonyos fiú észre vegyen? Tom hogy beszéljek vele. De miket mondhatnék neki?

Legjobb válasz: Ja és még valami tegnap hazafelé bemutatkozott nekem pedig ismerjük egymást meg megkérdezt h mi a nevem és kezet fogtunk.Velem tök máshogy viselkedik mint másokkal mindig bocsánatot kér ha kicsit meglök pedig köz tudott hogy egy nagy bunko de velem nem miért?

A kérdező hozzászólása: Ja és még valami tegnap hazafelé bemutatkozott nekem pedig ismerjük egymást meg megkérdezt h mi a nevem és kezet fogtunk.Velem tök máshogy viselkedik mint másokkal mindig bocsánatot kér ha kicsit meglök pedig köz tudott hogy egy nagy bunko de velem nem miért?
ha mindenkivel bunkó csak veled nem akkor vagy tetszel neki vagy tetszel neki és akar valamit. Csak valamiért nem mozdul.

Eredeti hajam szőkés-barna most lenövőben van a fekete mivel már olyan szinten hullik a hajam hogy nagyon:S Jön a suli mit csináljak? Milyenre fessem mert így nagyon csúnya ahogy nő le!

Tudtok vmit ami meggátolja a haj hullását???

Legjobb válasz: Menj el fodrászhoz, ne házilag próbálkozz. Gondolom nem volt túl jó minõségû a festék és azért hullik. Ha abbahagyod a feketére festést valószínûleg hullani sem fog.

Menj el fodrászhoz, ne házilag próbálkozz. Gondolom nem volt túl jó minõségû a festék és azért hullik. Ha abbahagyod a feketére festést valószínûleg hullani sem fog.
A kérdező hozzászólása: 4 éve Palettével festem...vis festettem! mindig ugyanazt használtam!
Aaaam...Hajhullas ellen nagyon jo a gerovital plant.Szerintem minden patikaban megtalalhato.Eredetileg roman termek es nagyon jo a hajhullas ellen.Nekem bevalt.Minden hajmosas utan hasznald.1-2 honapba telik mig latszik az eredmeny de megeri.

Mit tegyek ha a párommal egy suliba járunk de mégsem jönn oda hozám soha inkábba barátjával van és azt mondja szeret?

Legjobb válasz: Sulin kívül mennyit találkoztok?Mondjuk mindegy ez akkor is fura.

Sulin kívül mennyit találkoztok?Mondjuk mindegy ez akkor is fura.
SOHA nem oda, vagy csak ritkán???
Legutóbbi férfi válaszolónak:Szerintem meg ha valaki szereti a párját akkor minél több idõt szeretne vele együtt tölteni, én azt megértem, hogy kell mindenkinek a "szabad élet", csak az nem mindegy, hogy milyen arányban vannak a dolgok.Ilyen hozzáállással nem lesz családja egy férfinak az tuti.
ez hogy "valami gond van" ez nagy baromság. szerintem csak azért van a barátaival mert megszokta hogy a suliban velük tölti az idejét, meg szeretne egy kis saját teret. Azt mondod amugy heti 1-2szer találkoztok külön. Én alapból ennyit találkozok a barátnõmmel, vagy kevesebbet, mégis szeretem (nem távkapcsolat, 10 percre lakik kb.) Szerintem ne aggódj, ha nagyon zavar beszélj neki róla. De szerintem sok embernek szüksége van rá hogy a barátaival lehessen pl. az iskolában. És ez szerintem nem abnormális, hiába furázik itt mindenki. Nem azért nem megy oda hozzád többet mert szégyell, hanem egyszerûen csak van saját élete is. Neked is barátnõiddel kéne addig szórakozni. Ígyis van heti közös 1-2 napotok. :) csomóan még ezt se engedhetik meg maguknak. ...
A kérdező hozzászólása: én nagyon szeretem de ö nem ugy áll a dolgokhoz 6 honapja vagyunk együtt és azota ez igy van alig találkozunk és még szex sem volt semmi de ha náluk vagyunk teljesen más törödik velem de ez igy nem jó
Szerintem ez nem nevezhetõ igazi kapcsolatnak.A korkülönbség nem nagy.Ha van alkalmatok találkozni és mégsem, ott nincs rendben valami.(Legutóbbi kérdezõ voltam)
A kérdező hozzászólása: szerinted szégyel enegem 18 éves már én meg 16
A kérdező hozzászólása: nem sokat egy héten egyszer vagy kétszer lemegyek hozájuk meg együtt jövünk haza
A kérdező hozzászólása: igen kérdeztem de csak el tereli a szot nekem ez olyan rossz olyan mint ha szégyelne a haverjai elött hogy abarátnöje vagyok
És kérdezted már tõle, hogy miért van ez?
A kérdező hozzászólása: kéthetente kb egyszer oda jönn de akkor is csak anyira hogy szia hány orám van
megy
Szerintem ha valaki szeret valakit, azzal minden szabad percét együtt akarja tölteni. És tényleg nincs rendben, hogy nem megy oda hozzád. Lehethogy azt szégyelli, hogy csókolózik a haverjai elõtt, vagy ilyesmi... esetleg nem mer odamenni... nem tudom. Egyszer menj oda hozzá te, és hívd el egy eldugott helyre, ahol nem láthatják a haverjai, tanárai.:) De biztos nem szégyel, mert akkor nem járna veled.:) Amúgy én is 16 vagyok, és az egyik évfolyamtársammal járok, de Õ mindig átjön hozzám (osztályba), és kihív a folyosóra (bár szomszéd osztályunk van:D). 16/L
Nekem is tetszik a nõvérem oszttársa és ? úgyse lenne nála esélyem ezt tudom épp ezért meg próbálok rajta túllépni :)
vans :( hát nekemis valami éretteb csaj kéne csak a csajoknak ált. idõsebb pasi kell szal :'( kénytelen vagyok a korosztályomban nézelõdni :/ ergo. maradnak a ribancok
Nem kell rögtön feladni. Nekem is bejön egy nálam egy évvel fiatalabb, szal szerintem bármi lehetséges. :) Elõször szemezz vele, mosolyogj rá, hogy észrevegye a jelzéseket, aztán akár kereshetsz egy alkalmas pillanatot is, amikor elkezdtek beszélgetni. Akk felméred, milyen, és ha ezek után is tetszik, egy másik alkalommal meg is invitálhatod valahová. Légy humoros, magabiztos (de ne bunkó), és ha amúgy sem vagy rossz pasi, akkor már csak a lányon múlik minden. :) 16/L
Ne haragudj, de nem tudlak nem kijavítani. nem nagyobb, idõsebb egy évvel. Egyébként remény van, hugom 2 évvel fiatalabb fiúval jár. Szerintem a lénye, hogy ne játtszd meg magad, ne légy komolytalan, légy vele figyelmes, érdeklõdõ, de ne mássz a fejére. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Mit kellene vajon tennem? Mi a jó megoldás? Van egy pasim aki tényleg tök kedves velem mindig meg mindent megtesz h boldog legyek, és minden reggel jön suliba és megvár a buszmegbe.

Ma reggel meg nem várt és suliba se jött.Fel se hívott h nem jön és szomorú voltam.Délután írt msnen h elaludt és h ne haragudjak.A sim kártyája meg tesójánál volt de nagyon szeret,hiányzok neki és holnap jön,de nem írtam neki vissza.Elvártam volna azt h legalább kés?bb de bejöjjön a suliba mert mindig azt mondta h miattam bejönne.Mérges vagyok rá és holnap azt akarom hogy most ? várjon hiába...azzal a különbséggel h én megyek suliba csak kés?bb.Mit tegyek?vagy bocsájtsak meg neki?

Legjobb válasz: Ez annyira gyerekes. Egyszer nem ment be mióta együtt vagytok, nem áll meg a világ! Örülj, hogy ilyen pitiáner dolog a legnagyobb gondod!:-) Ne puffogj és ne hisztizz, azt a pasik nem szeretik. Én nem követett el olyan nagyon rosszat. mindenkivel megesik, hogy elalszik!

kérdezz rá és ha hazudik észre fogod venni rajt ez biztos :) általában errõl:gondolatai kalandoznak, nem a szemedbe néz, lehajtott fejjel beszél, bánatos, szomorú meg ilyenek
Ez annyira gyerekes. Egyszer nem ment be mióta együtt vagytok, nem áll meg a világ! Örülj, hogy ilyen pitiáner dolog a legnagyobb gondod!:-) Ne puffogj és ne hisztizz, azt a pasik nem szeretik. Én nem követett el olyan nagyon rosszat. mindenkivel megesik, hogy elalszik!
Persze Hogy Bocsáss meg neki! Ha eddíg ment a b.megállóba de most becsúszott egy elalvás az ne megy nagy világ.Ha szeret és megbánta bocsáss meg neki! Volt hogy esett az esõ és vártam a b.nõmet a megállóba és tökig áztam de mikor beért suliba írt sms-t hogy apukája levitte suliba ne várjam :) . Mégsem haragudtam meg rá mert Imádom!Szóval ez kis baki ez megbocsájtható!Sztem
De ha tényleg elaludt és utánna bocsánatot kért akkor most mi a baj??minek akarod vissza adni neki?!Ha neked rosszul esett neki is fog és nem mellesleg csak rontani fog a helyzeteteken.Nem vagytok házasok mindketten azt csináltok amit akartok ha nem megy el akkor nem ha nem szólsz hozzá akkor nem!
Hidd el én is szoktam olyanokat gondolni a b.nõmrõl hogy meg akar csalni mikor meséli hogy kergette a barátnõjének a barátját..meg elmegy oszt.találkozóra és én nem vagyok ott akkor félek hogy nem-e csal majd meg meg minden.De rájöttem hogy nem kell félnem mert Szeret nagyon! Am. én is szoktam mondani hogy bemegyek hozzá a másik városba meg minden de nem tudok menni mert dolgaim vannak sajna :( .Nem kell ezért bepöccenned a barátodra!
Ugyan már! Ülj le a seggedre és örülj, hogy ilyen barátod van!Ne nyavalyogj, bocsánatot kért és mondta, hogy SZERET!Ez neked nem elég? -.- ugyan már...tudod mi itt a helyzet, ha ennyi fennakadsz, akkor TE nem érdemled meg Õt!
Hmm... Õ szeret, gürizik érted. Te meg megszoktad, és már el is várod tõle. Ráadásul meg még meg is akarod bosszulni. Már ne is haragudj, de elkényesztetett kis liba vagy, ráadásul papucsot akarsz csinálni a barátodból, ami viszont senkinek nem lesz jó... Inkább te kérj bocsánatot tõle, hogy eddig nem írtál neki vissza.
jézusóm, ha el aludt el aludt ennyi nem dõl össze a világ, ne háborúz vele emiatt csak bocssás meg neki v talán h nem eset jól ezt meg említheted de csak ennyit
A kérdező hozzászólása: honnan kéne tudnom h igazat mond...nah meg én ha elalszok simán elmegyek a köv busszal ha nem is suliba de hozzá
bocs, nekem volt ilyen barátnöm, nem akarlak megbántatni de ez az én hercegnõ/idõsebb korban királynõ vagyok tipikus szindrómája, ami annyit tesz h kiforgatod a történteket a saját javadra amikor te is mehettél volna ahogy az elõttem szóló valaki említette, szóval emészd meg nem vagy a hókirálynõ, és ürülj h szeret a barátod különben nem lenne ott minden nap, és gondolkodj kérlek az agyaddal ne a büszkeségeddel
öregem! csajszi ha te nem bízol a srácban, de mindig ott van, egyszer hibázik akkor már hazug v mi, tessék gondolkodni a bizalom egy NORMÁLIS kapcsolat ALAP pillére
Már ne haragudj, de ha velünk is vitatkozol, akkor vmi nagyon megkattant nálad, h folyton csak ezt hajtogatod!! El lettél kényeztetve azzal, hogy egy ideig mindig odament, ez egyszer kimaradt, máris itt raplizol, szemben 20 emberrel...... Ez olyan, mintha egy csöves végigrugdosná az elõtte elhaladó embereket, csak azért, mert nem adnak neki pénzt. A kísérgetés k**ra nem JÁR, hanem az egy becsülendõ gesztus, s ha elmarad (márpedig ha tovább kötekedsz a sráccal, ejteni fog nagyon, és igaza lesz), repesve kell várni a következõt. Vagy esetleg [most majdnem idetettem egy kötõszót] elemhettél volna hozzá te, hogy megnézd: nincs-e vmi baja, h nem szobrozik ott nálad. Sose lennék a barátod, ha ilyen maradsz. És egyetlen normális pasi sem. Fogd fel most, mert csak szívni fogsz, míg végre sikerül.
A kérdező hozzászólása: nem azon akadtam ki h elalszik hanem azon hogy betudott volna jönni és nem jött!Pedig állítólag nála ez alap...meg nálam is az lenne hogy nem otthon feküdnék tovább hanem felülnék a buszra és mennék h láthassam a szerelmem de látom nála nem ez van.Pedig õ eddig azt mondta hogy õ akár hóba is begyalogolna hozzám de erre se képes hogy busszal bejöjjön
(Úristen, örülök hogy nem ilyen buta liba barátnõm van. ) Egyébként igen, bocsáss meg neki, van olyan hogy elalszik az ember és ez nem nagy bûn. Te viszont olyan ügyet csinálsz ebbõl mintha megcsalt volna vagy mi.
Ha sorozatban tenné, akkor megértem, de egyszer?most ezért bünteted hogy nem hívod meg holnap váratod?Kis bosszúvágyó pisis vagy, már megbocsáss nem tudom hány éves lehetsz, de felhúztam magam ezen!
Ennyire nem bízol meg benne?Miért adott már rá okot???ha nem akkor ne hisztizz, tényleg nagyon gyerekes a viselkedésed!Így fel fújni valamit???!!!Hihetetlen vagy vazzzeee!
A kérdező hozzászólása: de ha annyira szeret akkor jött volna suliba ahogy õ mindig is azt mondja hogy ha kell gyalog jön dr akkor is jön mert szeret.Hát nem jött be...hangember:SNa meg kitudja hogy tényleg elaludt e...mert akkor bejött volna.
te jó ég..hány éves vagy? sztem ez 12 éveseknél elmegy( nagyon max)... minden nap lát a suliban..és egyszer elalszik és gondolja otthon marad , pihizik egyet, te meg kiakadsz..na neeeeee z nagyon ovodás....nincs miért bocsánatot kérnie...mert egyszer otthon maradt...mindennap lát téged, nem 200 km re vagy...ne sértõdj meg hülyeségeken..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!