Találatok a következő kifejezésre: Mi van a pasimnak ruhában (3 db)

Mi van ha a pasimnak ruhában jobban tetszek, s ruha nélkül nem indul be a fantáziája rám?

Legjobb válasz: Ha szeret, akkor tuti beindul rád. Ha felvan izgulva szebbnek lát állítólag.

Ha szeret, akkor tuti beindul rád. Ha felvan izgulva szebbnek lát állítólag.
FIGZELJ, a fiuknak az az igazan izgato, ha mesztelen vagy, DE van rajtad valami szexys ruhanemu !
Biztos be fog indulni. Ez miatt ne aggódj. Pasiból van, fantáziáiban már rég levetkõztetett. Tetszeni fogsz neki.
Öltözz fiúnak, bitos fiúkat szeret az a kis köcsög.
Szerintem is is ruhában is szexisek a lányok és ruha nélkül is. Bár tény ruha nélkül már sokkal jobban lehet arra gondolni, hogy most húúú de..:-P szal értitek.. ( egy pasi )
Valami nem tetszik neki a testeden, amit egyébként a ruha eltakar. Ha nem így lenne, bizony, hogy kívánna, mint füves kukorica a kapálást.

Mikor szerelmes egy pasi? Az a pasi szerelmes-e beléd aki állandóan bámul és figyel, meg mindig ott van ahol van és mindig próbál beszélni veled, mindig mosolyog rád és mindig megdicséri, hogy szép a ruhád?

Legjobb válasz: Akkor szerelmes, ha úgy érzi, ha állandóan hiányzol neki, ha csak rád gondol szinte, ha a neved hallatára is beleremeg a teste. Ha megpróbál beszélni veled, mindig mosolyog rád és dícsér, akkor lehet hogy még csak tetszel neki

Akkor szerelmes, ha úgy érzi, ha állandóan hiányzol neki, ha csak rád gondol szinte, ha a neved hallatára is beleremeg a teste. Ha megpróbál beszélni veled, mindig mosolyog rád és dícsér, akkor lehet hogy még csak tetszel neki
Lhet, de kortól függ, és hogy milyen jelket küldész, hogy viselkedsz.ha többet mondasz többet tudok segíteni.
Nem feltétlen szerelmes, de tetszhetsz neki. "..meg mindig ott van ahol van.." :D:D:D Ez király :D 20/F
A kérdező hozzászólása: Hát igen meg van egy jó barátom egy fiú azt mondta hogy az a fiú állandóan emleget.Amikor meg beszélek vele akkor mindig zavarban van és össze vissza beszél.Meg hát mikor történt vele baleset és nem jött suliba akkor nagyon hiányoztam neki, mert mikor elõször megpillantott aztán egész végig bámult.Szerintetek bejövök neki??????
Valószínûleg még nincs szó szerelemrõl, de szerintem tetszel neki, és az már elég ahhoz, hogy kialakuljon több is.

A pasimat izgatjaha sex közben női ruha van rajta ez mit jelent?

Legjobb válasz: Valami beteges fétis lehet :D

Valami beteges fétis lehet :D
Nem hinném hogy meleg.:D max biszex.
A kérdező hozzászólása: Pasikkal nincs semmi, majdnem egésznap együtt vagyunk, együtt is dolgozunk, kicsit különc, de imádom....
Azért jó lenne utána nézni valahogy, hogy nincs e fiúkkal kapcsolata. Mert ez is benne lehet a pakliba. Azért ha a szüleim valami módon megtudnák, hogy ilyen a pasim, hát elég furcsán néznének rám!
A kérdező hozzászólása: Elõször nagyon zavart, de már nem, ha idegesít, nem veszi fel...igen inkább ruha mint pelenka...egyébként nem akadályoz semmiben sem, boldogok vagyunk, de megnyugtató h ez egy hülye hóbort nála..
Sajnos beteges kicsit, de még talán a tûrhetõ kategóriába tartozik, hidd el, van ennél sokkal rosszabb is (pl: pelenkamánia)
A kérdező hozzászólása: Köszi meg nyugtattál...akkor ez egy hóbort nála, nem mindig igényli, idõnként..amugy már a férjem, szeret, hiszen érzem
Nem beszélve a Láb-fétisrõl :D
A kérdező hozzászólása: De attól akkor õ most meleg? Egyébként szeretjük egymást....csak lehet valami aberrált hajlam nem?
Egyszerûen ilyen fétise van, ez még nem jelenti azt hogy beteges homár. Én pasimnak is van hasonló fétise csak õ nála a tornadressz az amit hordani kell. Persze nem kéri tõlem mindig, mert nem mindig izgatja fel igazán, de volt amikor megkért már rá hogy vegyem fel és úgy szeretkezzünk, persze egy idõ után lekerült rólam, de ennyit megteszek érte, mert kérhetne durvábbakat is. Néha õ is magára vesz egy dresszt ha olyanja van de mikor vége az elõjátéknak egybõl lekapja. Vannak ilyen dolgok mindenkinek vannak fétisei. A volt páromé sajnos elég vad volt, õ mindig ragaszkodott a kötözõs szexhez és néha sajnos elég kellemetlenül éreztem már magam székhez kötözve kényelmetlenül. Gondolj arra hogy olyan is lehet. Ez még egyáltalán nem vészes szerintem. Van aki a harisnyára bukik nagyon.
Transzvesztita.
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar mindig, van mikor igen, de jó a sex vele, lehet aberrált:) De vannak akiket ez izgat ezekszerint fel..nem lehet baj remélem, va h mind2en szoknyában vunk
A kérdező hozzászólása: nem bisex, nem is viseli el a melegeket:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!