Találatok a következő kifejezésre: Mi van a pasimnak (684 db)

Ilyenkor most mi van a pasikkal?

Ha írtok priviben jobban kifejtem, de dióhéjban az a helyzet, hogy egy 20 éves lány vagyok. Megismerkedtem néhány hónapja egy 34 éves pasival. Többször is együtt buliztunk néhány szórakozóhelyen. Egyszer hazakísért, akkor meg akart csókolni, de nem engedtem. Ez 1 hónapja volt. Azután találkoztunk, de igazából semmi extra nem történt. Viszont múltkor elég jól becsiccsentettem, és akkor fogta magát és megcsókolt. Azt hittem, hogy ebbe most van valami, de a legutóbbi találkozásunknál furcsán viselkedett. Olyan voltam neki, mint egy idegen. Miért kell, ezt csinálni mikor én megbeszélném vele a történteket? Van még egy kis gond ezzel, de inkább priviben beszélgetnék errõl. :/

Legjobb válasz: Szeszélyes dögök. Néha õk is mentruálnak csak belõlük nem vér dõl, hanem hülyeség.

Szeszélyes dögök. Néha õk is mentruálnak csak belõlük nem vér dõl, hanem hülyeség.
Talán nem akar semmi komolyat, csak bejössz neki, és a bulik alkalmával egyszerûen kihasználja a lehetõséget. Vagy azt hiszi, olyan részeg voltál, hogy nem is emlékszel rá, és nem akarja hánytorgatni. De az is lehet, hogy komolyabbat (is) akarna, ha vevõ lennél rá, de még vívódik magában a korkülönbség, vagy egyéb dolgok miatt. Mindenesetre a buli alkalmával nem tudta visszafogni magát.
A kérdező hozzászólása: De engem pont az zavar, hogy ennyi idõsen nem bír leülni velem beszélgetni errõl. Vagy írni egy rohadt sms-t. De semmi nem történt azóta. Csodálom, hogy köszön egyáltalán. :/ Nagyon rossz érzés, olyan kihasználtan érzem magam, pedig csak egy csók csattant el, de egyszerûen nem megy ki a fejembõl. :/
'olyan kihasználtan érzem magam' Kihasználtan:D Az igen, kibukott a szög a zsákból:P
Mert õ a spontaneitás híve. Bulizott, jól érezte magát és akkor abban a pillanatban meg akart csókolni mert ahhoz tartotta kedve. Valószínû semmi komoly szándékai nincsenek csak szexelni akarna, ha esetleg úgy adódik kettõtök között a dolog.
Lehet, hogy ha elõször engeded a csókot akkor most nem lenne ez a helyzet. Van egy ilyen íratlan szabály hogy ha a lány elõször nem engedi a csókot akkor kár bele energiát áldozni.

Na most ilyenkor mi van a pasival?

Csak szexet akar, tehát akkor nyilván a külsõm bejön neki fõleg,ha megdicséri a képeimet nem? Az az igazság,hogy már többször voltunk együtt,de nem az a bunkó fajta,hogy megvoltam neki és vége,ennyi volt. Igaz,hogy magától nagyon nem keres,de ha én írok rá,akkor aranyos,kedves velem.Elég sok lány odavan érte,pont azért nem mutatok felé semmit a részemrõl,másrészt mert mondta,hogy neki jelenleg kapcsolat nem kell és nem akarom,hogy nyomulósnak tûnjek. Nagyon sokszor beszélünk ,hetente 4x minimum.Ebben csak az a ciki,hogy én keresem.Mert hiába nem ír úgy,mintha a terhére lennék és sosem egyirányú a beszélgetés,mindig visszakérdez..De mégis,ha akarna valamit õ is megtalálna.. Az én részemrõl sajnos ez kezd belezúgás lenni,hiába küzdök ellene, napról napra jobban érdekel. Szerintetek kialakulhat még benne valami,amitõl kelleni fogok neki,mint társ?! Ha igen, mit csináljak ?

Legjobb válasz: Csábítsd el

Csábítsd el
Megmondta, hogy nem szeretne kapcsolatot, és másokkal is találkozgat melletted.Ha annyira megszeretne ismerni jobban téged, akkor keresne, és nem másokkal találkozgatna.
A mi sztorink ilyen :) DE fontos megjegyezni, hogy az elsõ pár alkalom szólt csak szinte tisztán a szexrõl, bár azok is inkább úgy, hogy ha egy éjszakát nála töltöttem, két menet között beszélgettünk. Körülbelül mindenrõl. Utána volt, hogy segítségre volt szükségem, és mint barátot, õt hívtam. Aztán neki is lett igénye arra, hogy szex nélkül is találkozzunk. Furán hangzik, de szerintem a szex mellett kell egy ismerkedõs-udvarlós rész is. Meg lehet oldani párhuzamosan, és nagyon fontos :)
Szerintem meg ne álmodozz, ebbõl nem lesz semmi. Ismerem a férfiaknak ezt a fajtáját is.
Talizgat másokkal is? Tehát veled párhúzamosan több nõt dug meg?
A kérdező hozzászólása: Csak annyi olyan sztori van hogy szexkapcsolatból lettek boldog pár...Kicsit jó álmodozni
Nézd, ha már négyszer lefeküdtél vele, és õ soha nem keres téged, és kijelenti, hogy nem is akar kapcsolatot, akkor teljesen feleslegesen strapálod magad. Ha az elsõ 4 alkalommal nem értél el sikert, akkor most sem fogsz, és akármit is teszel, csak egy újabb körre kellesz neki. Inkább felejtsd el. "pont azért nem mutatok felé semmit a részemrõl, " Ez nem igaz. 4x lefeküdtél vele, és hetente többször te keresed õt. Ez már meglehetõsen sok "mutatás" a részedrõl.
Ezekrõl a dolgokról beszélgess vele.A lényeg hogy megfogd. Sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: Figyel rám, meg vissza is szokott kérdezni.Szóval nem tudom, annyira bonyolult.Oké hogy nem akar kapcsolatot, meg találkozgat másokkal is, megteheti hiszen szingli de engem hihetetlenül megfogott és szeretném neki megmutatni, hogy törõdök vele és hogy mégse olyan rossz újra belépni egy kapcsolatba .. Õ 20 én 18
Legyél magabiztos, próbáld meg azt hogy nem azt nézed hogy mikor mit tegyél neki, beszélgess vele és ha figyel rád az már egy jó jel. hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Hát én arra gondoltam hogy elhívom valamerre olyan helyre ahol kizárt hogy szexre kerülne sor. Hogy kicsit érezzük jól magunkat máshogy is, ha igent mond akkor talán nem hazugságból meg jópofiságból írta a dolgokat, ha nemet akkor pedig nyilvánvaló.. De nem tudom hogy viselkedjek vele, hogy lásson bennem mást is nemcsak egy lányt aki lefekszik vele (és többet nem fogok, eddig 4x voltunk együtt amúgy is!! nem rendszeres dolgokról van szó)
NE keresd!! ha akar valamit majd keres õ. de ha nagyon hamar beadod neki a derekad akkor úgylesz vele hogy ha kell elõránt és ennyi. nem szólok bele.Te döntésed. ez az én véleményem
A kérdező hozzászólása: Kizárt, hogy fog.Eddig is mindig én kerestem, de bezzeg akkor aranyos volt.Azért szeretnék más lehetõséget..
Szerintem ha nem keresed akkor fog teged. Tapasztalat hogy ha valakit leszarsz akkor megjobban teper utanad. Probald ki legalabb aztan ha nem jon ossze akkor masik taktika.
A kérdező hozzászólása: Na jó, de hogyan? Most direkt kerülöm, már 1, 5 hete nem beszéltünk, õ sem keres, én sem írok neki.
A kérdező hozzászólása: Pont most írt rám! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Csajok! Mi van a pasikkal most komolyan?

Elöbb láttam egy kérdést ahol a lány azt írta, hogy 170 cm és 60kg és sokan sokallták, vagy azt írták, hogy elég magas hozzá Ilyenkor csak nekem meggy fel az agyvízem? (nem vagyok kövér) 20/l (lányok válaszát várom)

Legjobb válasz: Nekem cseresznye.

Nekem cseresznye.
nem tudom én alacsony vagyok és azt tudom h a férfiak nekem ezt pasik mondták nem szeretik azokat a nõket akik magasabbak nálluk nagyon sok pasi az alacsonyabb nõiesebb nõkre bukik. de hallod ne ad fel mnodjuk én pl pont az elenkezõjét tapasztalatam h magas hosszúlábú nõkre buknak
Nekem nem megy fel az agyvizem, mert ma már csak nevetek az ilyesmin. Az interneten felét se hidd el annak, amit olvasol.
Én pl. a magas lányokat szeretem. Több barátnõm is 180 centi volt. Szerintem a 170 inkább átlagos, mint magas.

Lányok! Mi van a pasikkal, hogy ennyire rá vannak gerjedve mostanában az anál szexre?

Legjobb válasz: megengedné neki az anált,mert annyira szereti..... kimaradt :)

A kérdező hozzászólása: megengedné neki az anált, mert annyira szereti..... kimaradt :)
a porno a hibás, én már csak ilyen filmet nézek meg, 30 vok de 15 éves korom ota ezt nézem, punci engem sem izgat fel annyira
Én azt mondom, aki élvezi, az tegye azt, pont nem érdekel, de ha belegondolunk nem a pasikkal van a gond, mert amire nincs kínálat, arra nincs kereslet. Mert ugye hiába lenne kereslet, ha nincs kínálat.
A kérdező hozzászólása: ma 23:32 oké :)
9-es voltam és LÁNY :)
A kérdező hozzászólása: pl itt is azért elég érdekes, hogy egyperces különbséggel a két pontozatlan válaszolónak milyen egy a véleménye :D
A kérdező hozzászólása: nem tüntetek, a pornó nem érdekel azt nem szeretem, ha próbának meggyõzni, hogy milyen élvezetes, meg úgyse fog fájni, kellemes lesz...stb ba+ te honnan tudod pasi létedre? épp az elõbb dugtak se..be? :D na meg még azt szeretem (egyszer direkt le is buktattam egy ilyet, nem tudom meg van e még az a privát üzi)hogy csaj, õ mennyire szereti az anált, meg neki ez iszonyat élvezetes (másik kérdésben rám ír pasiként, ugyanaz a felhasználó név....) Szóval pont a pasik (némelyik, és nem tudom pl ezt se, hogy mire jó) tüntetnek az anál mellett
Valójában nincs semmi gond az anális szexszel, én is azt hittem soha nem fogom csinálni, 27éves vagyok és a mostani párommal próbáltam elõször. Nem volt betervezve, így alakult, elõször fura volt, de gyengéd volt, szerintem lehet élvezni is, ha valaki bízik a másikban és el tudja engedni magát ami nagyon fontos. Viszont erõltetni nem szabad, mert azzal nem fog semmit elérni, ez a része a szexnek a biztonságérzeten alapul szerintem és ha erõlteti bárki , akkor hogy várja el a másiktól, hogy élvezze? Tehát szerintem jó lehet, ha mindkét fél akarja.
Nekem bejön az anál, semmi gondom vele... 17/L
Én is pont nemrég gondolkodtam el ezen, amikor neten olvasgattam mindenféle hülyeséget errõl, és ez tényleg nem normális. Én is úgy gondolom, hogy a pornó a hibás, de ha egy pasi normális és van egy csöppnyi esze, akkor nem erõlteti az ilyet, és nem hiszem, hogy bármivel is jobb lenne nekik ott, mint ahová eredetileg való a micsodájuk. Ja, az a magát heterónak való... valószínûleg szegényke még nem jött rá, hogy tévedésben él. Ez a tüntetés meg hülyeség, minek tüntessek? Ha nekik az kell, akkor tessék menjenek aztán keressenek olyat, akit mindennap seggbe b***hatnak, már bocsánat. Egyszerûen nem kell foglalkozni ezzel a sok idiótával, ennyi.
Túl sok pornót bámulnak.. Amúgy ja nem is rossz ötlet, kampányolni kéne az análos pornók ellen :DD
aki seggre megy az nem tudja a kreszt, minden luknak megvan a feladta amire való :) a fenék az egyirányú
Ebben a vicc hogy nem sok különbség van nekünk "normál" meg anál között :) F
Azt is sokan mondják, hogy az a lyuk nem arra való, hát a szájunk sem arra való, hogy csak a sok sz*r jöjjön belõle, de mégis így van.
na vajon a pornófilmek hatása menj és tüntess az anál filmek ellen
Neked meg gratulálok, hogy az egész életedet a pornó körül forog -.-

A fűrész hatba annál a körhintafélénél mi van a pasival?

Azt tudom, hogy a munka társai voltak ott. De a pasinak dönteni kellett ki maradjon életbe és 2 embert választhatott majd meg kellet nyomnia 2 gombot egyszerre annál akit le akar lőni. De mi volt a kezével mert vérzett mint állat pedig csak a gombot kellett nyomnia. Légyszí mondjátok el :-)

Legjobb válasz: szerintem ott nem gombot kellett nyomnia, hanem ha tûrte a fájdalmat akkor megtudta menteni õket, 2-t sikerült ha nem így lenne bocs, nem vagyok nagy fûrész rajongó és régen is láttam azt a részt

szerintem ott nem gombot kellett nyomnia, hanem ha tûrte a fájdalmat akkor megtudta menteni õket, 2-t sikerült ha nem így lenne bocs, nem vagyok nagy fûrész rajongó és régen is láttam azt a részt
Ahogy lenyomta a gombot, valami fémcucc belefúródott a kezébe.

Mi van a mai 30-as pasikkal? Mi köze hogy nekem milyen ismerőseim vannak?

Ismerkedek egy férfival, és ilyen dolgokról faggat: "Miért nem láthatom az ismerőseidet fb-n?" "Miért vannak elrejtve?" "Miért nem láthatóak, talán rejtegetsz valamit?" Én erre meg azt írtam, hogy meg van rá az okom, és teljesen fel volt háborodva, kikelt magából. Erre én megnéztem az ő ismerőseit (900 körül volt) és az első 20-ben már kapásból láttam elég könnyűvérű nőket, szóvá is tettem neki, hogy jobb lenne ha befejezné, mert nála meg fűzőben, melltartóban pózoló kis fiatal csajok vannak, és nem hinném, hogy 30 évesen komoly kapcsolatot akart volna kialakítani velük. Erre ő vissza írta, hogy te is az első 20-ban vagy. (van egy 5 éves gyereke, és így áll a dolgokhoz)

Legjobb válasz: nem ez az elsõ 30-as pasi aki tele van rib.anc, fiatal ismerõsökkel.

A kérdező hozzászólása: nem ez az elsõ 30-as pasi aki tele van rib.anc, fiatal ismerõsökkel.
A kérdező hozzászólása: Csak tudod az a különbség köztünk, hogy rólam nincsen kirakva rib.is kép, teljesen normális a profilom. Õ ezzel csak sértegetni akart, utána tiltottam le azonnal, mert annyira gyerekes és nyers volt a stílusa. Nála meg olyan nõk vannak, akik kidobják a mellüket, autó mellett miniszoknyában pucsítanak, na, rólam ilyen kép pl. még sose készült... õ azt hitte hogy majd befûz, de bebukta.
Én eddig összesen egyszer említettem meg valakinek, hogy furcsállom az ismerõseit, az egy 18 éves lány volt 1000 feletti ismerõsszámmal. Nem ítélkeztem csak furcsálltam a dolgot hogy lehet annyi embert ismerni :) Egyébként nincs köze hozzá, hogy milyen ismerõseid vannak. Nekem is egy csomó ismerõsöm elvette a jogot, hogy lássam mégsem mondtam semmit mert nem érdekel a facebook :)
A Kérdezõ maga mondta, hogy nem ez az elsõ ilyen eset, és az említett férfi is célzott rá, hogy a Kérdezõ is benne van a könnyûvérûnek titulált lányok csoportjában.
86%-os úgy látszik nem értetted azt a részt, hogy NEM ISMERKEDIK MÁR VELE pont azért nem mert hozzá képest gyerekes a pasi
A kérdező hozzászólása: 86%-os! Mikor el kezdtünk beszélni, honnan tudtam volna, hogy ilyen?
Ez nagyon gyerekes.. szerintem elhagyta az anyja kiskorában, vagy nem törõdött vele. az ilyeneket messzirõl kerüld el, hidd el, h neked lesz jobb!!!!!
A kérdező hozzászólása: Éppen ez az, ezt nem értem, ezen volt kiakadva, hogy nem láthatóak az ismerõseim. Már nem beszélek vele. Le is tiltottam az elõbb. Amúgy én meg 27 vagyok.
Nem tudom minek ismerkedsz vele :) Szerintem hagyd. Gondolom te elég fiatal vagy, és nem veszed észre a jellemhibáit. Egy 30as pasi mit lovagolna az ismerõsökön...?
Miért álltál egyáltalán szóba vele?

Mostanában azt vettem észre, hogy a pasik egyre kevesebbet akarnak szexelni, a nők viszont egyre többet. Mit tegyen az a nő, aki pont hasonló helyzetben van? Mi történt a pasikkal?

Legjobb válasz: Az én páromnál is van ilyen, az bírom, h. h. tényleg van amikor teljesen ki van éhezve és ha én épp nem érek rá aggódok, h. na most mi lesz és mire haza érek már õ túl van rajta.De van amikro akár mit tehetek sehogy sem tudom rávenni.Lassan olyanok mint amilyenek a nõk "szoktak lenni"(fáj a feje, hasa, fáradt stb.)

Az én páromnál is van ilyen, az bírom, h. h. tényleg van amikor teljesen ki van éhezve és ha én épp nem érek rá aggódok, h. na most mi lesz és mire haza érek már õ túl van rajta.De van amikro akár mit tehetek sehogy sem tudom rávenni.Lassan olyanok mint amilyenek a nõk "szoktak lenni"(fáj a feje, hasa, fáradt stb.)
"Mostanában azt vettem észre, hogy a pasik egyre kevesebbet akarnak szexelni, a nõk viszont egyre többet." WTF???? Te melyik bolygón élsz! Én is oda akarok költözni!
Ezek szerint minket, pasikat is meg kellene ezentúl becsülnötök:D Egyébként mit vártok akkor, amikor állandóan a ti kedvetekre kell tenni, figyelni kell minden mozdulatotokat, odafigyelni, épp mit akartok. Elég fárasztó, ezt elhihetitek. Ezek és egyéb hétköznapi stresszes helyzetek után ne csodálkozzatok, ha a pasitok kivan. Szerintem oda-vissza müködik (vagy mûködnie kellene) annak, hogy odafigyelünk a másikra, nem az, hogy "na, ez sem igazi férfi, mert nem akar szexelni". Ritkán velem is elõfordul az ilyen, de mostanában nem, mivel sajnos ritkán találkozom a barátnõmmel, és akkor nincs probléma:D Nem tudom, mióta vagytok kapcsolatban, de szerintem tényleg ez a fásultság, fáradtság okozza, hogy állandóan nektek kell a "kényeztetett" szerepben lenni (ne értsétek félre, nem akarok megbántani senkit), és a párjaitok csak akkor kapnak egy kis viszonzást, ha õk kezdeményezik a kedvességet. Nem élünk már a hõsszerelmes lovagkorban, amikor csak a férfiaknak kellett nõkért tenni, a világ változik, ezt el kell fogadni, és a nõknek is tenni kell azért, hogy egy kapcsolatban mindenki meglelje a teljes boldogságot. Elõször beszéljétek meg, mi okozza azt, hogy "most nem kell szex". Ja, és ha a férfi ugyanezt kérdezi, nem kell elküldeni a fenébe, hogy "fáj a fejem" vagy "most nem, és kész!". Ez is elég lehangoló tud lenni, és van akinél elég sokáig elhúzódik az a fajta stressz, hogy "most nem lesz szex, de miért??" Aztán persze a libidó a béka s.gge alá kerül, és nehéz feltornászni, hiába a sok tesztoszteron.
A nõk elférfiasodnak, a férfiak elnõiesednek. A világ egy alakul, a 2 nem így alakítja egymást.
Teljesen egyet értek azzal, hogy mindig nekünk fiúknak kell helytállnunk. Mert ha mi akarunk szexelni, vagy megbeszéljük egymásközb a gátlásos dolgainkat stb, akkor a fiúk szexmániásak és mindig csak azt akarják, és csak arról tudnak beszélni. Persze, ha nekünk nem számít valaki milyen magas, vagy kövér e, esetleg sovány, akkor azért van, mert úgy vagyunk vele, hogy mindegy, csak luk legyen rajta... Ezzel szemben a nõk elvárásokat támasztanak a pénisz mérettel kapcsolatban, és természetesen lúzer akinek 12 centi, esetleg csak tíz percig bírja egyfolytában. Bezzeg ha nekünk kicsi, vagy nagy egy nõ melle, akkor megint lélektelen tuskók vagyunk... Ja, és már nem szabad leribancoznunk egy olyan lányt sem aki egynap három emberrel fekszenek le amibõl kettõre talán nem is emlékeznek... Most nagyon sarkítva írtam le a dolgokat, és természetesen vannak kivételek, de sajnos ez a tendencia...a divat diktál... 23f
Szerintem a nõk egyre öntudatosabbak és nyíltan ki merik mutatni a vágyaikat. Sok férfi pedig úgy érzi, hogy nem biztos, hogy meg tud felelni az elvárásoknak, emiatt görcsöl és a legjobb megoldásnak a ritkább együttléteket látja.
Az elözõnek csak annyit, h. pont ti férfiak állítjátok ezt a pénisz méret kérdést.A legtöbb nõ hajtogatja h. a méret nem számít mégis ti ezzel jöttök.Amúgy manapság a nõk is sokat dolgoznak, házimunka stb.Sõt egyre kevesebb az olyan pasi aki udvarol és próbál a kedvese kedvébe járni, inkább a nõ veszi át ezt a szerepet, h. várja otthon az urát a kajával, takarít, gyereket nevel stb.Amúgy ha én fáradt vagyok akkor is ha van kedvem a szexhez akkor bármikor jöhet.Ha nics kedvem hozzá akkor az enm a fáradságtól van és akkor kerek perec megmondom h. most nincs kedvem.Na meg sok pasi van aki azt mondja nincs kedve most szexelni, de azért felkapja a fejét egy jó nõ láttán.Vagy hogy van az h. de. még kívánja, de épp nincs ráidõ, de amikor az asszony ráér, már elmegy a kedve.Érthetetlen.Ha fáj a fejem, beveszek egy gyógyszert és fél óra múlva semmi bajom.A nõk nem várják el azt h. órákig talpon legyen a férfi, ezt csak a férfiak hiszik ezt, amúgy orálisan ha már felizgatják a nõt akkor már hamarabb el fog élvezni és akár az 5perces menet is lehet olyan fergeteges.Na meg ha úgy érzi a férfi h. nincs kedve de 5 perc alatt elélvez akkor meg kell beszélni h. "figyelj édes, nem garantálom h. hosszú lesz de ha ez jó neked akkor hajrá" és ha belemegy a nõ, akkor már nem szólhat semmit.
Meg kell találnod, hogyan tegyed magad kívánatossá/érdekessé a másik számára. Próbáld meg vele megbeszélni, hogy mikre vágyik, mi hiányzik neki vagy próbálj spontán a kedvére tenni...
A kérdező hozzászólása: Nálam soha nem fordult elõ, hogy valaha ilyen hülyeségekre hivatkozva, mint "fejfájás" "fáradtság" stb, emiatt ne szexeljek. Akármilyen fáradt vagyok, vagy fáj a fejem, ez nem lenne akadály!
bár így lenne, hogy a nõk többet akarnak szexelni, nem a fáj a fejem, fáradt vagyok, aludni akarok, dolgozni/tanulni kell szöveg jön.
Akkor egyoldalúvá vált a kapcsolat. Gondolkodj el rajta, hogy vele vagy nélküle jobb-e neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nagyon õszinte és hasznos válaszokat. Teljesen egyetértek azzal, hogy mindkét félnek tennie kell azért, hogy egy kapcsolat minden téren jól mûködjön. De mi van akkor, ha már úgy érzed nem tudsz mit tenni, hogy jobb legyen? Amikor már azt érzed, hogy csak erõltetés most pl: ez a szex-kérdés. Mi van, ha már csak neked kell, te akarod?
Mostanában azt vetted észre hogy a pasik egyre kevesebbet a nõk meg egyre többet akarják? Engem csak az érdekelne hogy mekkora mintából dolgozol milyen pasi/nõ aránnyal, és mekkora idõintervallumon volt észlelhetõ a jelenség?
A kérdező hozzászólása: Hát, sajnos ez így igaz. Csak éppen szerintem ez tök szégyen a pasikra nézve, hiszen ha van egy olyan nõ, aki élvezi és szereti a szexet, akkor azt meg kellene becsülni!
Csajok küldjetek már egy pár elérhetõséget tel. számot. Úgy látszik Én máshol lakom mint te, ti. Itt aztán nagyban szarnak a sexre a nõk. Olyan fen hordják az orrúkat hogy észre sem vesznek.
biztos h érzel, de ez ilyenkor természetes!fõleg ha friss a szakítás..

Mit tegyek a pasimnak hogy meg nagyobb orgazmust okozzak azon kivul hogy oralisan is ki elegitem? Es miert van az hogy nehezen megyek el? Mivel mehetnek el egy alkalommal tobbszor is?

armilyen tanacs most jol jon mert szeretnek felejthetetlen estet adni a szerelmemnek es o azt jobban szereti ha en tobbszor is elmegyek

Legjobb válasz: "azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)

"azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)
Én csiklóérzékeny vagyok, és csak úgy tudok elmenni, ha én vagy a párom izgatja a csiklómat. Nagyon ritka az mikor hüvelyi orgazmusom van. Hát a szexuális együttlétkor is kielégíted, és ha orálisan is, akkor mást nem igazán tudok mondani, ez a két variáció létezik amirõl én tudok, vagy kényeztesd a farkát, csókolgasd nyalogasd, s közben verd ki neki, játsz vele.Érezze azt h figyelsz rá, és azt akarod h jó legyen neki. Én is imádok a páromnak nagy örömet okozni, én olykor elkényeztetem mindennel.Így kezdõdik.Együtt fürdés, egymás teste megmosása, egy kis petting már ott a vízben, vagy egy kis elõszex:) Aztán megtörlöm mindenhol, õ is engem.Felöltözünk, aztán bemegyünk a szobába testápolózás, maszírozás, puszilgatás, harapdálás, csókolgatás a test minden pontja, de ezek a dolgok mindkettõnk részérõl megtörténnek. Nyaltad már a barátod fenekénél ott a kis nyílást? Próbáld ki mert nagyon izgató tud lenni neki és neked is, sõtt Isteni érzés a fiú számára!!!!!!

Mi a véleményetek egy olyan kapcsolatról amiben a nõ sajnálatból van a pasival, de a pasi sem szerelembõl a nõvel?

Mi lesz a vége?

Legjobb válasz: vége lesz a vége... azt nem értem minek vannak még együtt?

vége lesz a vége... azt nem értem minek vannak még együtt?
kölcsönös kapcsolatfüggõség?
Szívás.
Hol van a pasinak az elõzõ partnere, akit szeretett, és hol van az elõzõ pasi aki szerette a nõt, csak annak nem kellett mert szegény volt.
Azért megkérdezném hány éve vannak eggyütt, és mi köti össze õket. (Vagyon, család stb.?)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!