Találatok a következő kifejezésre: Mi van a legnagyobb (77 db)

Minket is megesz egy feketelyuk? Egy feketelyuk közvetlen közelében történő hipernova vagy supernova robbanás után létrejött gáz és por felhők részecskéi sem tudnának elszökni a feketelyuk elől? Minek van a legnagyobb energia leadása az univerzumban?

Legjobb válasz: Önmagában a kvazároknak van a legnagyobb energia kibocsájtása,viszont ezeket túlszárnyalja a rövid ideig tartó hipernóva jelenség. Fekete lyuk nem járt errefelé min 5 milliárd éve,és reméljük nem is fog,de ha igen,,,akkor úgysem tudunk tenni ellene.

Önmagában a kvazároknak van a legnagyobb energia kibocsájtása, viszont ezeket túlszárnyalja a rövid ideig tartó hipernóva jelenség. Fekete lyuk nem járt errefelé min 5 milliárd éve, és reméljük nem is fog, de ha igen, , , akkor úgysem tudunk tenni ellene.
Én úgy tudom, a Tejút rendszer közepén is van egy fekete lyuk. Egy óriás csillag volt, amíg fel nem robbant, és pont ebbõl a robbanásból született a mi világunk is. De elnyelni a Nap fog minket. Már kevesebb van hátra a Földnek, mint amennyi idõs! :)
azt hiszem önmagunktól jobban kellene félni, mint ezektõl. A Nap elvan még min 5 milliárd évig, de annak valószínûsége, hogy az emberi faj azt megéri.... na az konvergál a nullához. a feketelyukaktól sem kell félni, mert mielõtt elnyeln minket, még keringenénk körülötte pármillárd évg, majd jönne az, hogy a külsõ szemlélõ számára nekünk lelassul az dõ, amibõl mi semmit nem érzékelnénk.
Valószínûleg mikor kimúlik a nap, fekete lyuk lehet belõle v szupernóva. 1 biztos, a nap lesz a végzetünk :)
Elõzõ válasz, nem feketelyuk lesz belõle, hanem fehér törpe, évmilliárdokal késõbb, pedig barna, vagy fekete törpe. Csak a nagyobb csillagokból lesznek fekete lyukak, mint pl: Betelgeuse, VY Canis Majoris, vagy a Sirius A, de az magával vinné a testvérkéjét is.

Ha naponta kb.1 órát vagyok tűző napon az káros a hajnak? Mikor van a legnagyobb uv sugárzás? :S nem szeretném ha a hajam a nap miatt törne.

Legjobb válasz: 11 és 15 óra között van a legnagyobb. Én is nagyon féltem a hajam, ezért nem is nagyon szeretem ha rásüt ilyentájban a nap. A drogériákban lehet kapni hajra sokféle szert, ami megvédi a káros uv sugaraktól a hajad :) Nézz körül. Mindig tegyél hajvégápolót a hajadra, mielõtt kimész valahova.

11 és 15 óra között van a legnagyobb. Én is nagyon féltem a hajam, ezért nem is nagyon szeretem ha rásüt ilyentájban a nap. A drogériákban lehet kapni hajra sokféle szert, ami megvédi a káros uv sugaraktól a hajad :) Nézz körül. Mindig tegyél hajvégápolót a hajadra, mielõtt kimész valahova.
1óra az még nem is olyan sok, de amúgy igen, káros.

Mikor van a legnagyobb és legkisebb esélye a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Legnagyobb esélye a peteérés idején. A legkisebb a többi idõszakban. A peteérés az esetek többségében a ciklus középtájékán történik, persze ez függ a ciklus hosszától.

Legnagyobb esélye a peteérés idején. A legkisebb a többi idõszakban. A peteérés az esetek többségében a ciklus középtájékán történik, persze ez függ a ciklus hosszától.

Mikor van a legnagyobb esély a Teherbeesésre?

2014.04.22-én jött meg a Menstruációm és 2014.04.27-én múlt el vagy is tegnap..Szóval Mikor a legesélyesebb a Teherbeesésre? Mert nagyon szeretnénk Babát a Párommal!

Legjobb válasz: Peteéréskor és annak környékén. Hogy az neked hanyadik napon van, azt csak te tudhatod. Vegyél Lh tesztet, és azzal lõdd be ha még nem tudod, hogy mikor van peteérésed.

Peteéréskor és annak környékén. Hogy az neked hanyadik napon van, azt csak te tudhatod. Vegyél Lh tesztet, és azzal lõdd be ha még nem tudod, hogy mikor van peteérésed.
Hány napos a ciklusod? Ez fontos lenne tudni hozzá.
A kérdező hozzászólása: 28-napos a Ciklusom
Termékenyen idõszakod a ciklus 10-14. napja között van. (Mindig kb félidõben) Elvileg május 6-án van peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a Válaszodat!
A legnagyobb esély akkor lesz a Teherbeesésre, ha az MTA Nyelvtudományi Intézete megalkotja az új szabályt, miszerint a közneveket nagybetûvel kell kezdeni :) Egyébként valóban a 10-14 nap között, próbálkozzatok egy héten keresztül minden nap és akkor már egész jó az esély. Az sem mindegy, hogy milyen pózban csináljátok, pl. ez a gyûjtemény elég jónak tûnik: [link]
A pete megtermékenyülésére az ovulációt követõen 12-24 óra áll rendelkezésre...Tehát az ovuláció napját kell belõni...28 napos ciklusnál ez a 14.nap

Mikor van a legnagyobb esely a teherbeesesre?

Legjobb válasz: Remélem neked az még odébb van, de a peteérés környékén.

Remélem neked az még odébb van, de a peteérés környékén.
Ovulációkor. Hogy ez kinek-mikor van, egyéni kérdés. Leggyakrabban 14. nap környékét írnak a "könyvek" (ez inkább valahol a 10-17. nap közötti idõszak, mensi elsõ napjától számolva). De rengeteg kivételes eset is van, akinek eltérõ idõpontban van ovulációja. Illetve elõfordul extra peteérés és ovu is, ami pedig teljesen kiszámíthatatlan. Szóval nincs esélytelen nap (még mensi alatt sem nulla az esély). Ha biztosabbat akarsz tudni, érdemes ovu tesztelni, vagy hõmérõzni. Azokból többet meg tudsz állapítani saját magadról.
Akkor van a legnagyobb eséLY, ha védekezés nélkül szexelsz, és peteérésed is van! Jah és ha nem lenne egyértelmû, a spermának a hüvelyedbe kell landolni és nem a szádba! ;-)

Mikor van a legnagyobb esélye a teherbeesésnek?

Mennyi ideig van a szervezetbe a fogamzásgátló? 5Évig szedtem, de múlthéten abba hagytam.

Legjobb válasz: Az ovulacio napjan. Sokak szerint fogamzasgatlo abbahagyasa utan hamarabb megfogan a baba. Van aki csak azert szed foggatlot 3 v 6 honapig, hogu aztan rogtpn osszejojjon...

Az ovulacio napjan. Sokak szerint fogamzasgatlo abbahagyasa utan hamarabb megfogan a baba. Van aki csak azert szed foggatlot 3 v 6 honapig, hogu aztan rogtpn osszejojjon...
Szia! Nekem mind a két terhességemnél ez a kalkulátor segített és elsõre összejött..:) http://www.babasmamas.hu/kalk.php Remélem te is ilyen szerencsés leszel..:)
nem mondta a doki?
A kérdező hozzászólása: CSak annyit mondott, hogy "húzzunk bele", de semmi konkrétat. Úgy hallottam, hogy nem célszerû minden nap "akciózni", mert a spermiumoknak meg kell erõsödniük.
Ha ma érett tüszõket látott, akkor azok hamarosan meg fognak repedni és a petesejt kiszabadul. Ha mától fogva 1, 5 naponta szeretkeztek, azzal megvan minden esélyetek arra, hogy összejöjjön a baba és a hímivarsejtek száma és minõsége is megfelelõ marad.
mi minden második nap "akcióztunk", a nõdoki azt mondta, hogy az pont idealis, es ne valtoztassunk rajta. én probaltam ugy idoziteni, hogy a peteeres elotti elotti nap, meg a peteeres napjan, meg ket nappal ra, de nem sikerult mindig betartani :D a peteeres altalaban a mensitol szamitva 14. napon kovetkezik be (asszem a clostilbegyt eppen ezert kell a mensitõl szamitva 5-9. napig szedni.) Remélem segítettem, sok sikert!

Májusban fogok földrajzból emelt szintû érettségit tenni. mire kell a legjobban oda figyelni? min van a legnagyobb hangsúly? Hogyan készüljek rá?

eddigi tapasztalatok??

Legjobb válasz: Én biztos a földrajztanáromat kérdezném, õ ért hozzá a legjobban.

Én biztos a földrajztanáromat kérdezném, õ ért hozzá a legjobban.
A kérdező hozzászólása: 3évig volt földrajzom, és nem magyarországi vagyok, igy a tanár sem tudja a magyarországi követelményeket..
A követelményeket és a vizsga leírását itt találjátok: http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/vizsgatargyak

Mikor van a legnagyobb esély a teherbe esésre?

Menstruáció után hány nappal? Az első napjától, vagy az utolsótól kell számolni?

Legjobb válasz: Szex közben.

Szex közben.
ha nem akarod!
általánosságban menszi után 14.nap de ez bármikor változhat!
3-as! Ja, a 28 napos TANKÖNYVI (elméleti) ciklusnál, ami a nõk elenyészõ hányadának van. Ovuláció valószínûsíthetõ napja: átlagos ciklushossz mínusz 14 nap. Pl.: 32 napos ciklusnál (ciklushossz: a menzesz 1. napjától a következõt megelõzõ napig): 32-14=18. ciklusnap. EZ elõtt 5 és EZ után 2 nappal a legveszélyesebb! Tehát 13-tól a 20. napig 32 napos ciklusnál.

Mikor vannak a legnagyobb leárazások?

Idén nyáron tervezem, hogy veszek egy drágább laptopot, és azt szeretném kérdezni, hogy körülbelül mikor érdemes beruházni egyre? Arra gondolok, mint pl. télen, karácsony után is mindent leáraznak látványosan, de sajnos addig nem várhat a dolog, ősszel már SOS kell egy jó laptop, viszont minden 10.000-es számít.

Legjobb válasz: Használt nem lenne jó? Olyan nagyon nem lesznek leárazások, bár nyáron néha bedobnak pár akciót, szóval ha tudsz akkor várj még mondjuk júliusig, és addig nézd az újságokat meg a netet.

Használt nem lenne jó? Olyan nagyon nem lesznek leárazások, bár nyáron néha bedobnak pár akciót, szóval ha tudsz akkor várj még mondjuk júliusig, és addig nézd az újságokat meg a netet.
Augusztus végén tuti lesz iskolakezdési akció!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!