Találatok a következő kifejezésre: Mi van a fájások nem egy (2 db)

Mi van ha a fájások nem egy formák és nem renszeresek de meg sem szűnnek? Meddig várjak?

Hajnalban jósló fájásaim voltak, reggel távozott a nyákdugó is. Azután csak 1-2 ilyen volt, de most újra kezd?dtek a fájások, de nem egyformák (van hogy görcsös, máskor meg csak er?s szorító érzés) és hol s?r?bbek hol meg ritkábbak.

Legjobb válasz: Várjál még, a szülés akkor indult emg rendesen, ha azonos idõközönként jönneka fájások. Ez lehet eleinte 20-20 perc is, aztán 10 percenként, majd egyre sûrûsödnek.

Várjál még, a szülés akkor indult emg rendesen, ha azonos idõközönként jönneka fájások. Ez lehet eleinte 20-20 perc is, aztán 10 percenként, majd egyre sûrûsödnek.

Miért van az, hogy mikor tanulok angolul egy kicsit, akkor megfájdul a fejem (folyamatos fájás nem lüktet vagy ilyesmi)?

Jelenleg is Angliában vagyok és ha beszélek angolul akkor attól nem fáj és akkor sem mikor beszélnek hozzám vagy fordítok, csak mikor éppen tanulok és azután. Illetve ha reggel elszívok egy cigit, és utána (tompulok kicsit és kezdődik a fejfájás) és egész nap fáj de mikor tanulom a nyelvet akkor jobban fáj, főleg hátul és kicsit a halántékomnál is és persze tompán érzem magam. Most lesz aki valszeg azt írná ne cigizz vagy, h. menj orvoshoz de ezek nekem is eszembe jutottak, viszont örülnék ha ezeken az ötleteken kívül valami más lényegre törőbb választ is kapnék. Sajnos nem tudom másként körülírni hogy is érzem magam. 38F

Legjobb válasz: Öhmm.. tanulási undor? :)

Öhmm.. tanulási undor? :)
A kérdező hozzászólása: Van benne biztos olyan is jah :) Bár mikor reggel elszívom az elsõ cigit, akkor kezdõdik minden, remélem nem de... lehet ez oxigén hiány vagy érszûkület is? (az a ku**a cigi meg a kávé). Mikor tanulgatok akkor jobban fáj a fejem de mikor beszélek angolul vagy hozzám beszélnek akkor viszont nem, pedig amilyen tájszólás itt van már csak attól is érthetõ lenne ha fáj, pedig attól nem.
Tanulás alatt mit értesz? Olvasol? Van szemüveged/kontaktlencséd?
A kérdező hozzászólása: A tanulás alatt a nyelvet értem, (mert van még rengeteg hiányosságom) és mikor eszembe jut és van idõm akkor tanulok. Van szemüvegem, kontaklencsém nincs mert nem bírom se berakni sem kivenni (próbáltam pár éve), A végleges lézeres mûtéthez pedig fiatal vagyok azt mondták, mert 45-50éves korig változik a távollátók látása, így marad a szemüveg még :) Nem gondolnám, hogy a szemüveg a baj forrása de lehetséges, azért írtam le pontosabban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!