Találatok a következő kifejezésre: Mi van a fájások nem (26 db)

38. hetes kis mama vagyok, és érdekelne, hogy mi van akkor ha nem érzem a fájásokat és nem folyik el a magzat vizem?

az az igazság nem rendszeres enyhe görcseim vannak de nem vészes.És honnan tudom hogy a külsö méhszály menyire nyitott?

Legjobb válasz: Azt érezni fogod, hogy azok már a fájások és nem csak jóslók, mert kicsit mások. A jóslók enyhék és nem fájnak, az "igaziak" kellemetlenebbek. És bizony nem minden esetben folyik el a magzatvíz a szülés elején, van, hogy úgy kell az orvosnak megrepesztenie a burkot. Nekem pl. 4-bõl 3 esetben burkot repesztettek. Egyébként azt mondják, hogy abból lehet megtudni, hogy jósló-e a dolog, hogy ha a bal oldaladra fekszel, akkor az hamar elmúlik☺ A "valódi" fájások nem múlnak el, hanem egyre erõsebbek lesznek és egyre rövidebb idõközönként jönnek. Azt hiszem minden fontosat leírtam. Könnyû szülést, jó babázást!

Azt érezni fogod, hogy azok már a fájások és nem csak jóslók, mert kicsit mások. A jóslók enyhék és nem fájnak, az "igaziak" kellemetlenebbek. És bizony nem minden esetben folyik el a magzatvíz a szülés elején, van, hogy úgy kell az orvosnak megrepesztenie a burkot. Nekem pl. 4-bõl 3 esetben burkot repesztettek. Egyébként azt mondják, hogy abból lehet megtudni, hogy jósló-e a dolog, hogy ha a bal oldaladra fekszel, akkor az hamar elmúlik☺ A "valódi" fájások nem múlnak el, hanem egyre erõsebbek lesznek és egyre rövidebb idõközönként jönnek. Azt hiszem minden fontosat leírtam. Könnyû szülést, jó babázást!
Szia.Én is így vagyok.Nem tudod, hogy nyitva vagy-e, csak az orvos érzi, és maximum, ha a nyák kicsit ürült akkor lehet következtetni, hogy kezd nyílni a méhszáj, vagy már egy kicsit ki is nyílt.Nekem is enyhe görcseim vannak.Ha elfolyik a magzatvíz, akkor utánna már nagyon hamar görcsölhetsz, és hamar szülni kell, szóval azt érezni fogod, mindekettõt.Itt már nem sok van vissza.
Nekem a 37. hettol voltak ilyenek, joslo fajasnak hivjak oket. A 37. hettol mar nem kell aggodni, ha elkezd nyilni a mehszaj, azt mondjak, akkor konnyebb es rovidebb lesz a szules.:) A malnalevel teat mar lehet inni ilyenkor, az meg rasegit egy kicsit, jobban fogsz tagulni. En napi 2 bogrevel ittam, 1 ora 10 perc alatt szuletett meg a lanyom gatvedelemmel.:D

Mi van ha a fájások nem egy formák és nem renszeresek de meg sem szűnnek? Meddig várjak?

Hajnalban jósló fájásaim voltak, reggel távozott a nyákdugó is. Azután csak 1-2 ilyen volt, de most újra kezd?dtek a fájások, de nem egyformák (van hogy görcsös, máskor meg csak er?s szorító érzés) és hol s?r?bbek hol meg ritkábbak.

Legjobb válasz: Várjál még, a szülés akkor indult emg rendesen, ha azonos idõközönként jönneka fájások. Ez lehet eleinte 20-20 perc is, aztán 10 percenként, majd egyre sûrûsödnek.

Várjál még, a szülés akkor indult emg rendesen, ha azonos idõközönként jönneka fájások. Ez lehet eleinte 20-20 perc is, aztán 10 percenként, majd egyre sûrûsödnek.

Ha szivárog a magzatvíz, akkor a fájások is megjelennek előbb-utóbb? Mi van ha valaki nem is veszi észre? 36 hkm

Nem tudom eldönteni, hogy csak folyás vagy magzatvíz. Nem fáj semmim, a babó mocorog. Annyi sztorit olvasni ezzel kapcsolatban és már ezen kattogtatom az agyam... :(

Legjobb válasz: szaladj el a legközelebbi dokihoz-sztk- és nézesd meg magad,lehet h elkezdtél tágulni.. a szivárgás más mint a folyás,ez vízsszerû és nem lehet a bepisiléssel összetéveszteni,mert érzed h honnan jön

szaladj el a legközelebbi dokihoz-sztk- és nézesd meg magad, lehet h elkezdtél tágulni.. a szivárgás más mint a folyás, ez vízsszerû és nem lehet a bepisiléssel összetéveszteni, mert érzed h honnan jön
Szia! Nekem is szivárgott a magzatvizem, fájásaim nem voltak egyszer sem!Hát én úgy éreztem, hogy bepisiltem, aztán estére már annyira folyt, hogy már a ruhám is átázott, na akkor indultam a kórházba!A magzatvíz átlátszó, és nekem átásztatta a betét is. Remélem tudtam segíteni valamit!
A magzatvíz elvileg átlátszó színû(nem sárgás vagy ilyesmi) és nincs kellemetlen szaga, meg ha elfolyik akkor sok. De kérdezz meg egy olyan nõt aki már szült. Ismerõsömmel szintén ugyanez volt a folyást magzatvíz szivárgásnak nézte.
Szia! Nekem kb 5 napig szivárgott a magzatvizem!Nem volt semmi fájás és a 6. nap kezdõdtek a fájások, 7. nap mentem be a kórházba, 8.nap lett meg a lányom 28 óra vajúdás után! Alig volt észre vehetõ a szivárgás, csak annyit éreztem hogy mindig nedves volt a bugyi, utána amikor meg betétet raktam akkor meg az.Se szaga, se színe a magzatvíznek nincs.Vagyis nálam nem volt!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a választ. Valószínûleg vaklárma volt, mert például este fürdés után ahogy lefeküdtem egy csepp semmi nem volt reggelre, és ma sem, csak a természetes folyásom. Minden jót!

Ma töltöm a 38. hetet. Enyhe menstruációs görcseim, derékfájásom van. Ez jósló, vagy készüljek a korházba? Eddig semilyen fájásom nem volt. Mit jelent az, hogy 5 perces fájások?

Köszönöm szépen. Els? babás kismama.

Legjobb válasz: Szia! Két dolog van amikor a kórházba kell indulnod! Vagy elfolyik a magzatvíz, vagy rendszeres 5-10 perces fájásaid vannak. Azt jelenti, hogy két fájás között rendszeresen 5 perc telik el kb, és ez így megy többször.

Szia! Két dolog van amikor a kórházba kell indulnod! Vagy elfolyik a magzatvíz, vagy rendszeres 5-10 perces fájásaid vannak. Azt jelenti, hogy két fájás között rendszeresen 5 perc telik el kb, és ez így megy többször.
Jól mondja az elsõ! A jóslók egy óra alatt elmúlnak, illetve nem sûrûsödnek, fokozódnak!Azért készülj az indulásra! Sok sikert, problémamentes szülést kívánok!
Szia! Én is 38 hetes elsõ babás vagyok, és nekem is sokszor vannak menstruációs görcseim, hol erõsebben hol gyengébben de aztán szûnik ez még csak elõjel.Ha mozgásra vagy helyzetváltoztatásra megszûnik és nem szabályos idõközönként jelentkezik ne rohanj a kórházba.Még én is nyugisan itthon viselem õket.Könnyû szülést!
Nekem enyhe 20-25 percenkénti fájdalmakkal kezdõdött, aztán folyamatosan erõsödött és gyakrabban jött. Már a 10 perceseknél fogod tudni, hogy itt az idõ, azt nem lehet eltéveszteni. Annyira nem fáj, de tudni fogod, hogy elindult, más dolog nem szokott így fájni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Úgy tûnik minden hajnalban több óráig vannak fájásaim, de ma délután is voltak. A pici meg keveset mozog. Nagyon szeretném már a karomban tartani. Nektek is boldog babavárást! Én az Uzsokiban szülök, és Ti?
A kérdésre már válaszoltak. Na hogy sikerült a szülés? Amúgy én Amerikában szülök majd.

A nem várt elott 1 nappal barna folyás. Még soha nem jott meg elobb, inkább mindig késett. Mi lehet ez, már a menzi? Mellfeszulés, fájás, alhasi fájás, végtag fájás minden megvan. A mugy a menzi akkor kezdodik, mikor már vér is van a folyásban?

Legjobb válasz: Ez végülis menstruáció, lehet hogy holnap már rendesen meg fog jönni, hacsak nem vagy terhes. Nekem most barna vérzésem van csak, nem úgy ahogy szokott, és nem tudom mitõl..

Ez végülis menstruáció, lehet hogy holnap már rendesen meg fog jönni, hacsak nem vagy terhes. Nekem most barna vérzésem van csak, nem úgy ahogy szokott, és nem tudom mitõl..
Volt rá eset már nálam is , hogy így kezdõdött a mensim, még olyan is volt, hogy 5 napon át pecsételtem mire a rendes vérzés megérkezett! Ritkán, de elõfordulhat! Ha nem változik az állaga holnap azért tesztelj!

36 hetes nst-re megyek holnap. A székesfehérvári ambulancián az nst kimutatja a fájásokat ha vannak? És ha vannak akkor haza engednek? Mi az amiért nem engednek haza? Ilyenkor vizsgálat is van?

Legjobb válasz: Szia! Igen kimutatja a fájásokat az NST, és sajnos nagy valószínûséggel nem engednek haza! Ha szükségesnek tartják akkor csinálnak vizsgálatot hogy mennyire lehetsz kitágulva. Sok sikert!

Szia! Igen kimutatja a fájásokat az NST, és sajnos nagy valószínûséggel nem engednek haza! Ha szükségesnek tartják akkor csinálnak vizsgálatot hogy mennyire lehetsz kitágulva. Sok sikert!
szülés elõtt 4 órával nekem SEMMILYEN fájást nem mutatott a CTG, (NST), pedig 2 perces fájásaim voltak már akkor. Legközelebbi terhességemnél nem is vagyok hajlandó a ctgvel idegesíteni magamat.
A kérdező hozzászólása: Szia.Köszi a gyors választ.Nem bánom ha nem engednek haza, mert már azt mondta a dokim hogy akármikor meg lehet a baba.A méhlepény eléggé el van öregedve és a méhszájam is 2 hete volt 2110.Fel is van puhulva.Érzek is néha fájásokat de rendszertelenek, és remélem a gép is látja majd holnap.

Miért van az, hogy mikor tanulok angolul egy kicsit, akkor megfájdul a fejem (folyamatos fájás nem lüktet vagy ilyesmi)?

Jelenleg is Angliában vagyok és ha beszélek angolul akkor attól nem fáj és akkor sem mikor beszélnek hozzám vagy fordítok, csak mikor éppen tanulok és azután. Illetve ha reggel elszívok egy cigit, és utána (tompulok kicsit és kezdődik a fejfájás) és egész nap fáj de mikor tanulom a nyelvet akkor jobban fáj, főleg hátul és kicsit a halántékomnál is és persze tompán érzem magam. Most lesz aki valszeg azt írná ne cigizz vagy, h. menj orvoshoz de ezek nekem is eszembe jutottak, viszont örülnék ha ezeken az ötleteken kívül valami más lényegre törőbb választ is kapnék. Sajnos nem tudom másként körülírni hogy is érzem magam. 38F

Legjobb válasz: Öhmm.. tanulási undor? :)

Öhmm.. tanulási undor? :)
A kérdező hozzászólása: Van benne biztos olyan is jah :) Bár mikor reggel elszívom az elsõ cigit, akkor kezdõdik minden, remélem nem de... lehet ez oxigén hiány vagy érszûkület is? (az a ku**a cigi meg a kávé). Mikor tanulgatok akkor jobban fáj a fejem de mikor beszélek angolul vagy hozzám beszélnek akkor viszont nem, pedig amilyen tájszólás itt van már csak attól is érthetõ lenne ha fáj, pedig attól nem.
Tanulás alatt mit értesz? Olvasol? Van szemüveged/kontaktlencséd?
A kérdező hozzászólása: A tanulás alatt a nyelvet értem, (mert van még rengeteg hiányosságom) és mikor eszembe jut és van idõm akkor tanulok. Van szemüvegem, kontaklencsém nincs mert nem bírom se berakni sem kivenni (próbáltam pár éve), A végleges lézeres mûtéthez pedig fiatal vagyok azt mondták, mert 45-50éves korig változik a távollátók látása, így marad a szemüveg még :) Nem gondolnám, hogy a szemüveg a baj forrása de lehetséges, azért írtam le pontosabban.
Ezt én is szeretném tudni, mert hasonló a problémám.
A kérdező hozzászólása: na akkor már ketten vagyunk. jó volna ha segítene valaki. bár nekem most elkezdett pattogni, ami már jó
Nekem a fülem már majdnem teljesen kidugult. Most a szem gyulladt be..

Doktor úr! Nem tudom mit tegyek, s mitől van. Alhasi fájásom van és nagyon szúr, meg véres is a vizeletem. Köszönöm. Várom a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján Ön súlyosabb húgyúti fertőzésben, hólyaghurutban szenved, ezért mielőbb keressen fel egy nőgyógyász, vagy urológus szakorvost! A tünetek enyhítésére az Urzinol tablettát ajánlom, amely vény nélkül kapható, növényi készítmény, igazolt gyulladáscsökkentő, baktériumellenes, fertőtlenítő hatással. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján Ön súlyosabb húgyúti fertőzésben, hólyaghurutban szenved, ezért mielőbb keressen fel egy nőgyógyász, vagy urológus szakorvost! A tünetek enyhítésére az Urzinol tablettát ajánlom, amely vény nélkül kapható, növényi készítmény, igazolt gyulladáscsökkentő, baktériumellenes, fertőtlenítő hatással. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Doktor úr! Nem tudom mit tegyek, s mitől van. Alhasi fájásom van és nagyon szúr, meg véres is a vizeletem. Köszönöm. Várom a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján Ön súlyosabb húgyúti fertőzésben, hólyaghurutban szenved, ezért mielőbb keressen fel egy nőgyógyász, vagy urológus szakorvost! A tünetek enyhítésére az Urzinol tablettát ajánlom, amely vény nélkül kapható, növényi készítmény, igazolt gyulladáscsökkentő, baktériumellenes, fertőtlenítő hatással. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján Ön súlyosabb húgyúti fertőzésben, hólyaghurutban szenved, ezért mielőbb keressen fel egy nőgyógyász, vagy urológus szakorvost! A tünetek enyhítésére az Urzinol tablettát ajánlom, amely vény nélkül kapható, növényi készítmény, igazolt gyulladáscsökkentő, baktériumellenes, fertőtlenítő hatással. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!