Találatok a következő kifejezésre: Mi van a 37 (136 db)

Csináltam ma egy corax tesztet a kontroll csík 10 perc múlva jelent meg! De még a színes átfutást sem láttam rajt ami áthalad a teszten. Ilyenkor mi van? A hőm 37 volt az elmúlt 3 napban ma reggel 37, 2 ez jót jelent?

Legjobb válasz: Azt,h rossz a teszt.Vegyél egy másikat,és csináld meg.Ha nem jelenik meg idõre a kontroll csík sem,akkor a tesztet vagy nem megfelelõen csináltad,vagy annak van valami egyéb baja.

Azt, h rossz a teszt.Vegyél egy másikat, és csináld meg.Ha nem jelenik meg idõre a kontroll csík sem, akkor a tesztet vagy nem megfelelõen csináltad, vagy annak van valami egyéb baja.
utolsó vagyok. Én már lassan 2 éve várok rá, de ennyi tesztet nem vettem összesen. Ha egy teszt nem mutat ki terhességet, akkor szerintem ott nincs. Ha mégis, akkor úgyis ki fog derülni. Voltam már terhes nem egyszer, de nekem mindig rögtön kimutatta a teszt, amikor nem mutatta ki, akkor pedig nem is voltam az. Miért nem mész dokihoz, ha ennyire bizonytalan vagy? Szerinted itt bárki tud választ a kérdéseidre? Mindenki csak találgat. Ez miért jó Neked????
A kérdező hozzászólása: A pénz nem számít ha ilyen fontos dologról van szó!már egy éve várok rá!
Mennyi pénzt költöttél tesztekre az utolsó 4 napban? Mert kérdést kb 20-at tettél fel a tesztekkel kapcsolatban. Miért nem mész el dokihoz és ott vérbõl és vizeletbõl pontos választ kapnál. És máris megnyugodhatnál. :)
Nekem is volt ilyen, és most itt a babám :) Tuti az vagy!!! GRATULA NEKTEK!!!! :DDD (másikra írt)
A kérdező hozzászólása: qupido Már eltelt fél óra és erösödi a csík!Miért idõn túl lesz csak poz a tesztem?
Jaaaa!!! És gratulálok!!!!! :D
Milyen tesztel csináltas végül? Mondtam hogy nekem is halvámy volt, és most 3 hós a kisfiam. A másikon isíró voltam :)
Én is corax-szal csináltam. Elõször nem mutatott semmit, vagyis nagyon pontosan számoltam az 5 cseppet, de nem indult el a "csík". Majd cseppentettem hozzá mégegyet, és rögtön kijött a kontroll csík is és a második csík is. Drukkolok! 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam!Mintha látnék egy halvány csíkot, de múltkor is így volt és rá 30 percre erõs csík lett belöle!Erre most kiváncsi leszek!
Mi lett az eredmény? :)
Szerintem egy próbát megér, nagyn drukkolok, tudom milyen izgatott lehetsz :) Ha nincs qupido, akkor gabriell, nekem az is bejött, vagy kérded meg a gyogyszertárba hogy melyik a legérzékenyebb. 10-est vegyél ha van.
A kérdező hozzászólása: Igen láttam!Meg van még a ma reggeli pisim!Megcsináljam abból?
Írtam a másikra! :)
Még mindig utolsó :) Egyébként lehet, hogy még túl korai a tesztelés. Lehet nem akkor volt peteérésed, amikor számolod és akkor persze, hogy még nem mutat ki semmit. Vagy tudod pontosan? Esetleg ovu tesztet is használtál? Szerintem várj pár napot és lehet akkor már rendesen kimutatja.

6 napja késik. A peteérésem alapján már simán mutatnia kéne a tesztnek. A Jónás napomon szerint is letelt a 10 nap. Minden tesztem negatív. Szerintetek mi van? Hőm 37.3 36.9, a napokban. (Most épp 37. 0).

A nem várt 4. napján kezdtem tesztelni, de két napja semmi. A h?görbékhez nem értek, de tegnap és ma reggel mértem. 37.3, és 36.9 Most, délután 37.0. Ha jól tudom, addig jók az esélyek, amíg magasabb a h?m. Szerintetek reménykedhetek?????

Legjobb válasz: Köszi a gyors választ! Bárcsak ne ezt írtad volna.... Azért reménykedek, hátha járt valaki már így, akinek baba lett a vége...

A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Bárcsak ne ezt írtad volna.... Azért reménykedek, hátha járt valaki már így, akinek baba lett a vége...
Szerintem nem vagy terhes, a tesztnek legalább egy nagyon halvány csíkot kellene mutatnia. Lehet hogy ideges vagy és azért késik:(
Elsõ vagyok! Lehet baba belõle, de biztosat az orvos tud mondani, volt akinek csak a 10.napon mutatta ki a teszt. Drukkolok!:)

5mm-es nyálkahártya nemvárt menszi napján, de a hőm fent van.37, 6 Most akkor mi van? A doki azt mondta lehet baba, de lehet, hogy nem. Ekkorával egyáltalán lehet teherbe esni?

Legjobb válasz: Képzeld csak el, a méhen kívüli babák mekkora nyálkahártya darabkába ágyazódnak? Szinte nulla. Simán lehet 5 mm-nél is baba.

Képzeld csak el, a méhen kívüli babák mekkora nyálkahártya darabkába ágyazódnak? Szinte nulla. Simán lehet 5 mm-nél is baba.
Hali csajok! Nekem doki 12.c.napi uh-n a 6mm-es nyálkahártyára azt mondta, hogy még nem túl jó! Második:ha a dokid bíztat akkor valszeg el írták azt a 3mm-t mert az félidõben is kevés nemhogy beágyazódáskor!Persze a természet kiszámíthatatlan na de ennyire!? Azért kívánom, hogy mindkettõtöknek baba legyen! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztató válaszokat.Hát remélem sikerült.Még nem jött meg. Sokat pihenek, ha fájdogál a hasam lefekszem. Volt már egy méhnyakmûtétem és egy vetélésem.Úgyhogy próbálok mindent megtenni , hogy most rendben legyenek a dolgok.Pénteken megyek vissza a dokihoz ha addig nem jön meg, hát bízom benne
Nekem mensi késése után 3 nappal 7mm volt és az volt a leletemen hogy grav.-ra utaló jel nem látható! 2nappal késõbb megint elmentem uh-ra és akkor már láttuk a pici petezsákot benne szikhólyaggal!21 h kismama
A "tankönyv" szerint 6-8 mm-es méhnyálkahártya esetén már van esély a megtapadásra, de a 8-10 mm vagy annál vastagabb az ideális. Nekem 10 mm volt mensi idején, ikreimet simán kihordtam, de ismerek olyat, akinek 6 mm-essel sikerült ikreket kihordania. Azt meg már csak margóra említem meg, hogy a doki uh-s mérése nem 100%-os, vagyis lehet, hogy az a valóságban azért vastagabb... ;) Szorítok mindenkinek! Nem feladni!
Szia! 11-27 08:08 vagyok, voltam dokinál, 5 hetes terhes vagyok. Ott van a kis petezsák, minden rendben. Rákérdeztem a 3mm-es nyálkahártyára, azt mondta, hogy múlthéten még nem látott terhességet, és egy negatív terhesség papírt nyomtattak, sablonszöveggel. Veled mi újság van? Drukkolok!!
Utolsó vagyok: nagyon szorítok, hogy baba legyen és most már minden rendben menjen! Majd írj, hogy mi a helyzet, mi volt a dokinál! :)
De jó! Ez biztató akkor, hogy ennyit változik pár nap alatt a helyzet! :-D Gratulálok a 21 hetes pocidhoz!
Nekem azt mondta a doki a 8.7 mm-re , hogy nem baba mert akkor kb 10mm-nek kelle lenni. Ennek ellenére visszarendelt jövõ hétre, hogy addiga hátha lát valamit... Remélem ott lesz a képernyõm a " kis pöttyöm" . :)
Köszi! Én is drukkolok a Kedves Kérdezõnek! Így volt a papírra írva: 3.0 mm Ez 3mm gondolom, mert a 30 az meg már sok, nem? Na, mindegy, majd kiderül. Én optimista vagyok :-))
Én tegnapelõtt voltam dokinál, akkor késett már a 4. napja, van egy pozitív tesztem is, és a doki nem látott még semmit. Annyit mondott, hogy szépen meg van vastagodva a méhnyálkahártyám, ami azt jelenti, hogy ez a terhesség még valószínüleg "gyerekcipõben járhat". Egy hét múlva kell visszamennem, és akkor majd megmondja azt is, hogy hány hetes is vagyok, 5 v. 6. Ezt õ mondta így. Itthon vettem észre, hogy az van a leletemre írva, hogy Endometrium 3mm!! Ez vastag? Én nem is értem!! Arra gondoltam, hogy ez valami sablonszöveg, nem is az én adatom, de mivel nem értek hozzá, fogalmam sincs, hogy ez most milyen adat. És még az is oda van írva, hogy Grav. utaló jel nem látható. :-( Remélem nagyon korán mentem, és minden rendben lesz. A doki mindenesetre biztatott és nem adta jelét, hogy aggódnom kéne. Ezen az oldalon meg azt olvasom, hogy 10mm alatt nem is történhet meg a beágyazódás. :-( Úgyhogy nem tudom mit gondoljak.
11.27.09:09-es vagyok. Ma voltam dokinál. 6, 5mm-es a perezsák és 1, 5mm-es a "kis pöttyöm" ! :D

Mindenki csak az AFP-ről beszél, de mi van a HCG-vel? Nekem az AFP jó lett, de a HCG 7, 37 IU/ml azaz 0, 27 MoM. Ez mit jelent?

Sajnos csak ma délután kaptam meg az eredményem és a véd?n?met már nem tudtam elérni. Holnap meg persze ünnep . :( A neten is kerestem, de csak össze vissza írnak és felidegesítenek. Segítsetek légyszi. Mire utalhat ez a nagyon alacsony érték?

Legjobb válasz: Szia!Nekem azt mondták hogy az alacsony mom érték down kórra utal.De ez az eredmény nem jelent semmit mert elég megbízhatatlan ez a vizsgálat,külföldön már nem is végzik.Nekem is alacsony volt,persze én is tök ideg voltam egybõl,a dokim azt tanácsolta hogy budán az istenhegyi géndiagnosztikai központban csináltassak egy négyes tesztet amibõl minden kiderül.20000Ft ez a vérvétel és 2 nap alatt megvolt az eredmény.Ha van rá lehetõséged szerintem menj el te is egy ilyen vizsgálatra!!!A neten rá tudsz keresni(Istenhegyi Géndiagnosztikai Központ) és ott is írnak az alacsony afp-rõl. Tudom hogy tök nehéz ilyenkor de ne idegeskedj mert azzal csak a babának ártasz!!! 34hetes kismama

Szia!Nekem azt mondták hogy az alacsony mom érték down kórra utal.De ez az eredmény nem jelent semmit mert elég megbízhatatlan ez a vizsgálat, külföldön már nem is végzik.Nekem is alacsony volt, persze én is tök ideg voltam egybõl, a dokim azt tanácsolta hogy budán az istenhegyi géndiagnosztikai központban csináltassak egy négyes tesztet amibõl minden kiderül.20000Ft ez a vérvétel és 2 nap alatt megvolt az eredmény.Ha van rá lehetõséged szerintem menj el te is egy ilyen vizsgálatra!!!A neten rá tudsz keresni(Istenhegyi Géndiagnosztikai Központ) és ott is írnak az alacsony afp-rõl. Tudom hogy tök nehéz ilyenkor de ne idegeskedj mert azzal csak a babának ártasz!!! 34hetes kismama
A Hcg-t azért figyelik, mert az egy ideig növekvõ mennyiségû, mejd ha a 12. hétrekialakul a méhlepény , akkor csökken a mennyisége, azt tudják belõle megállapítani, hogy a méhlepény jól mûködik-e, mert akkor átvette a hormontermelést. A MoM értéked teljesen jó szerintem nincs okod aggódni. Szóval az alacsony értéked arra utal, hogy rendesen mûködik a méhlepény, és mivel ellátja a feladatát csak kevés hormonanyag jut vissza a véredbe, amit alacsony értéken tudnak kimutatni. Remélem megnyugodtál..én is erre rákérdeztem anya laboros barátnõje válaszolta ezt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már rémeket láttam. Most kicsit megnyugodtam. :)

Ma van a 37. napom és még nem jött meg, csináltam 2 tesztet és negatív. Max. 34. napig meg szokott jönni. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: szerintem ha a 34 napot ki szokta várni akkor még a tesztel várj nyugodtan egy hetet..szerintem korai volt,,és van egyéb panaszod?

szerintem ha a 34 napot ki szokta várni akkor még a tesztel várj nyugodtan egy hetet..szerintem korai volt, , és van egyéb panaszod?
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást! Az elõzményekhez visszatérve kb. 1 hete kisebb nyilalások a bal petefészek környékén.
Szerintem is korai még tesztelni. A kis nyilalás pedig lehet felfázástól is, lehet, hogy ezért is késik. Várj egy picit még a tesztel.
Szia! Csak érdeklõdnék hogy sikerült e a baba? Jelenleg én is pont így vagyok, ahogy Te írtad, 37 napnál tartok, 3 napja késik és negatív a teszt. Van még remény szerinted?

Kismamák! 36.37. héten mikor van a nagy labor akkor éhgyomorra kell menni és vizeletet is vinni? Mert a dokim elfelejtette mondani. Ti hogy voltatok?

Legjobb válasz: En ehgyomorra mentem, mert az vizsgalati ertekek kozott neztek a reggeli cukrot is. Max vizet lehetett csak elotte inni. Vizeletet kellett vinnem. 37hkm

En ehgyomorra mentem, mert az vizsgalati ertekek kozott neztek a reggeli cukrot is. Max vizet lehetett csak elotte inni. Vizeletet kellett vinnem. 37hkm
Én 36 hetesen voltam, de nem éhgyomorra (senki sem mondta, hogy úgy kell), és vizeletet sem vittem, ott pisiltem a helyszínen.
A kérdező hozzászólása: na az jó, én se félek tõle :-) mert nem tudom még mitõl, de nem is kell, nem szabad aggódni semmi miatt, minden rendben lesz. Mi is nagyon várjuk hogy lássuk a babát , vajon milyen lesz az arca, stb... nekem se olyan nagy a pocim, de már egy hónapja volt 2200 gramm, szóval tuti lesz 3 kg szerintem. amúgy elfér benne nagyobb is, nem is gondolnánk:) mert összegömbölyödnek a kis drágák :) én is aggódtam régen ugyan emiatt, de már nem, te se aggódj, legalább könnyebb lesz megszülni ha nem hatalmas súlya lesz :-) Bence lesz a mienk :) de irhatunk privát üzenetet is egymásnak amit csak mi látunk ha gondolod.
Nem nem fekek:) Talan azert mert nemtudom, hogy felnem kell e tole:D Mar tul akarok lenni rajta, mar latni akarom a fiamat:) ) Szent Janos korhazban fogok szulni. Te? Mi lesz a baba neve? Jaj kepzeld en most azert izgulok, mert pici a pocim, es hogy fer el benne egy 2kg feletti gyerek:D tiszta hulyeseg, de mindig aggodok valamin:) )
A kérdező hozzászólása: Mi is 22.re várjuk :-)) hol fogsz szülni? Nem félsz a szüléstõl?
Elso, kisfiu:) Noel lesz a neve. 22.-re varjuk, mar nagyon nagyon. Csak a napok ne telnenek ilyen lassan, borzaszto:) ) Te mikorra varod, hanyadikara?
A kérdező hozzászólása: Oké , köszi szépen. elsõ baba lesz, fiú , kislány? Nekünk elsõ, és kisfiú:) nagy az izgalom :) már nagyon várjuk:) Neked is sok örömet, erõt, és boldog babavárást :)
Hat en a reggeli elsot vittem. Igaz ejszaka tobbszor kijarok, de ilyenkor mindig az elsot szoktak leadni. Boldog babavarast neked is:) mar nincs sok hatra:) )
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. Én is 37.hétben vagyok már :-) És reggeli elsõ vizelet kell?
Szia múlt hét csütörtökön voltam még 35 hetesen, nem kellett éhgyomorral mennem és vizeletet sem kértek, csak vérképet és vércsoportot, de szerintem orvostól és védõnõtõl függõ :) Boldog baba várást a maradék 3 hétre. 36 hkm

3napja megvan a hőm mikor megjőtt 37 volt. Tegnap az volt a második napja az is 37 volt. Ma reggel 37, 7. mi van?

terhes vagyok?

Legjobb válasz: Attól még, hogy megjött lehetsz terhes. Nem értek hozzá, de nekem 37,7-re sosem ment fel! Lehet betegség.

Attól még, hogy megjött lehetsz terhes. Nem értek hozzá, de nekem 37, 7-re sosem ment fel! Lehet betegség.
Ha verzel és pozitívat teszteltel, menj el orvoshoz. Attól, hogy minden nap, akár kétszer is kiirod a kérdést, nem fogunk tudni segíteni. Bármennyire is szeretnénk. Szurkolok, hogy baba legyen, és tényleg menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: persze irok.és köszönöm szépen a jo kivánságodat viszont neked is :)
Igen már néztem azt a kérdésedet!:) Nagyon gratulálok és sok egészséget Nektek!:) Tényleg ott van a 2 csík!:) Majd azért írj ha voltál dokinál hogy mit mondott!:)
A kérdező hozzászólása: teszteltem ma eggyet a másik kérdésemnél megtalálod hogy mi a helyzet :MOst akkor babás vagyok vagy nem? Bõvebben lent. ez a kérdés
Hát én látok ott egy vékonyka csíkot! Rakd át negatívba és ha ott is látszik a csík akkor gratulálok!:) Ha ennyire kevés a mensid akkor valószínû baba!Sokan 4 hónapos korukig is mensiznek! Majd rakd fel azt a képet is!
A kérdező hozzászólása: teszteltem mert egy napot késett és ez az eredmény : http://kepfeltoltes.hu/view/120314/IMG_2389_www.kepfeltoltes.. ti szerintetek is pozitiv?viszont másnapra megjött..kevés van nagyon..nem értem..ma már csak tisztaségi van ott de még halványan vérzek..szerintetek babás vagyok
Ha kezdõdõ megfázásod van lehet ekkora a hõd!Magas hõt okozhat ciszta is! Viszont lehetsz terhes is!(bár szerintem ez túl magas) Ha elmúlt a mensid tesztelj, vagy tampon mellett is tesztelhetsz, a lényeg hogy a vizeletbe ne kerüljön vér! De tesztelj valamikor mindenképp!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok beteg...már lekellet volna mennie nem??
Elsõ válaszoló vagyok! Szerintem is babát vársz. A hõdnek nem kell lemennie, 9 hetes kismama vagyok és nekem végig 37-37, 4 volt most kezd csökkeni 38, 8 ra.

Ha a PG/53 szerint a ciklusom 9. napjától páfrányos, és most is (15. nap), és a hőm a 12. nap óta 36.9, 37, 37.1, 37 olyankor mi van?

Legjobb válasz: Szia! Nekem sajnos nem vált be a mikroszkóp. Össze-vissza mutatott mindent. Egyik nap páfrányos volt, másik nap buborékos. És így tovább... Pedig reggeli "szûz" nyálból csináltam. Te is mindig reggel nézed, evés-ivás elõtt? Egyébként valakik azt mondják, hogy a terhességet is "jelzi".

Szia! Nekem sajnos nem vált be a mikroszkóp. Össze-vissza mutatott mindent. Egyik nap páfrányos volt, másik nap buborékos. És így tovább... Pedig reggeli "szûz" nyálból csináltam. Te is mindig reggel nézed, evés-ivás elõtt? Egyébként valakik azt mondják, hogy a terhességet is "jelzi".
én sem hiszek a mikroszkópban, nekem is össze-vissza mutatott, aztán végül kipróbáltam az ovutesztet, az elsõ pozitív hónapban megfogant a fiam!
A kérdező hozzászólása: Mindig reggel nézem az utsó mensim óta, és már 1 hete folyamat páfrány.A hõmet csak 12. naptól, mert elõtte össze-vissza keltem fel.Tegnap óta szúr a mellem.
akkor lehet, hogy babót jelez!
A kérdező hozzászólása: Még 1 dolog:az utsó mensim az 2-3 nap barnázás volt, az elõzõ normális vérzés kezdete pedig jan. 23. De akkor hagytam abba a Fog.gátlót. másfél hete teszteltem negatívat, de nem is gondolok arra, h terhes lehetek, megszakítás... Ha babós lennék örülnénk...
tesztelj újra és kiderül...drukkolok a babónak!

A hőm hüvelyben nappal 37, 2 éjszaka 36.5 aztán nappal megint 37, 2. Most akkor mi van?

na tudom hogy reggel kellene mérnem és egy id?ben. csak nincs viszonyítási alapom reggel,csak délután és este. nemrég tudtam meg hogy r4eggel kell mérni.

Legjobb válasz: Csak reggelente mérd, még pisilés elõtt, amikor még nem keltél ki az ágyból.

Csak reggelente mérd, még pisilés elõtt, amikor még nem keltél ki az ágyból.
Szia! A hõmérõzésnek a lényege, hogy a ciklus elsõ napjától a köv. ciklus elsõ napjáig mérj. Minden nap reggel ébredéskor mielõtt kikelnél az ágyból. Ezeket az értékeket kell feljegyezned. Az éjszakai hõmérõzésnek semmi értelme sincs.

Megébredek fél ötkor, és mert attól félek, hogy már fogok visszaaludni megmérem a hőmérsékletem, ami 36.7. De persze visszaalszok és ha utána megmérem 37. Most mi van?

Ma kellene megjönnie, de szerintem nem fog. Ez volt az els? clostis hónapom. Attól félek, hogy csak eltolja a menstruációm. Reggel csináltam egy negatív tesztet. Ja, és hát a h?m 37. Azt hiszem. Írjon valaki!!!

Legjobb válasz: Nekem is ma kellene megjönnie és ehelyett a hõm felugrott 37-re pedig tegnap 36.7 volt. Nekem is ez az elsõ Clostis hónapom. Tünetem semmi nincs, úgyhogy nem tudom mi lehet. Majd írj ha történik valami, mert úgy látom egy cipõbe járunk.

Nekem is ma kellene megjönnie és ehelyett a hõm felugrott 37-re pedig tegnap 36.7 volt. Nekem is ez az elsõ Clostis hónapom. Tünetem semmi nincs, úgyhogy nem tudom mi lehet. Majd írj ha történik valami, mert úgy látom egy cipõbe járunk.
Nekem is ez az elsõ clostis hónapom, igaz én a 27.napon vagyok, ma reggel csináltam tesztet sajna negatív lett. Nekem vannak tüneteim:mellfeszülés, sztem mensi lesz. Neked vannak tüneteid? Másold be a görbédet.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Görbém sajna nincs, mert nem volt másfél hétig internetem itthon, hogy nem tudtam vezetni. Most második napja késik, a hasam néha fájdogál, és a melleim is érzékenyek. Ma reggel is 37.1 volt a hõm, de annyira izgulok, hogy csak a closty tolja el. Nekem kellett szednem Mastodynon cseppeket is. Ti még szedtetek a closty mellé valamit? Ja és mi újság?
Szia!Második válaszoló vagyok, van két pozitív tesztem.:-) Veled mizu?
Ja, elõzõ vagyok, és nekem is 37, 1 a hõm. Én nem szedtem semmit a closty mellé. Írj, hogy mizu!?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!