Találatok a következő kifejezésre: Mi van Terhes vagyok, (553 db)

SOS fogalmam sincs mi van. Terhes vagyok?

1,5 éve szedek fog. gátlót eddig semmi baj sem volt.Héf? óta beteg vagyok így szednem kellett antibiotikumot, és pont beleesett még az utolsó két tabletta..és szexeltünk a párommal.Máskor is már volt ilyen és nem volt baj. De ma elvileg megkéne jönnie, arra kelltem fel hogy hasogat a fejem rossz a közérzetem, hányingerem van nagyon és szédülök étvágyam nincs. Nem lehet betegség mert már meggyógyultam! Akkor meg mi? terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem vagy terhes te áldott álapotban vagy és az nem teher!! fogamzásgátló melett kevés az esély hogy terhes légy ha antibiutikumot kelett szedned. annyira azért nem csökkenti a hatását. valami egyébb oka lehet annak hogy igy érzed magad. De majd elmész szépen egy dokihoz õ sokkal jobban felvilágosít.

Nem vagy terhes te áldott álapotban vagy és az nem teher!! fogamzásgátló melett kevés az esély hogy terhes légy ha antibiutikumot kelett szedned. annyira azért nem csökkenti a hatását. valami egyébb oka lehet annak hogy igy érzed magad. De majd elmész szépen egy dokihoz õ sokkal jobban felvilágosít.
Szia!Én a múlthéten szerdán reggel, este és csütörtök reggel szedtem Ospamoxot, szombaton lefeküdtem a barátommal, de nm használtunk kieg. Fog. Gátlást. Mst rá1hétre barnás folyásom van, és fáj az alhasam, mint amikor +jön, pedig csak 1 hét múlva kellene.Yasminellet szedek már másfél éve! De nekem nincs ilyen tünetem, mint neked, csak ez a kettõ! Vélemény???
én meg nem értem, miért küldted el ezt 3szor -.-"
A kérdező hozzászólása: nem értem azok minek irnak ebbe az oldalba akik csak hülyeségetket tudnak hozzászólni.
A kérdező hozzászólása: nem értem azok minek irnak ebbe az oldalba akik csak hülyeségetket tudnak hozászólni.
A kérdező hozzászólása: nem értem azok minek irnak ebbe az oldalba akik csak hülyeségetket tudnak hozzászólni.
én vagyok az apád
remélem terhes vagy, és megis érdemled. gondolom tudtad h amíg antibiotikumot szedsz, óvszerrel kell védekezni. de ennek ellenére nem tették. megérdemled....
NEM az antibiotikumtól vagy beteg. Ezt a baromságot! Igen, okoz étvágytalanságot, de más nem szeded, ilyenkor már nincs hatása. Igen, okoz gyomorfájást néha, sõt, lehet, hogy valakinél hányást is, de nem a szedés után napokkal, hanem azonnal. Bírom, hogy válogatás nélkül beveszitek a reklámokat, hogy az antibiotikum szar, de ha beveszel hozzá még valami szart, akkor szuper egészséges leszel.
Nyugi, attól, hogy hánytál, még nem vagy terhes. Én sokszor szedtem antibiotikumot fog.gátlóval, sose lett semmi. Ez lehet bármi, vírus, ettél valami romlottat... Lázad nincs? Azt javaslom, vegyél be fejfájáscsillapítót, enni ne egyél, mert hányni fogsz (max. üres fõtt krumplit, vagy fõtt rizst vagy fõtt sárgarépát egy keveset), próbálj sokat inni (citromos-cukros tea, akkor is, ha fogyózol, mert ilyenkor jót tesz, mézet ne, és/vagy vízet igyál). A cukros (nem light) kóla is nagyon jó gyomorbajra, hányás-hasmenés ellen, mielõtt lehurrognának sokan, doki ajánlotta azzal, hogy õ soha nem támogatja a cukros üdítõ vedelését, csak ilyen esetben a kólát, és tényleg beválik! Ha rosszabbodik estig vagy nem leszel jobban holnapra, menj vissza a dokihoz.
Ez nem terhesség.Szedjél Normaflor-t, ami helyre állítja a bélflórádat az antibiotikumos kezelés után.Szerintem az antibiotikumtól vagy beteg.
A kérdező hozzászólása: Hánytam 2x is. És 2hete is szedtem antibiotikumot 4napig akk is együtt voltunk. Hát nem tudom, életemben nem voltam ennyire rosszul mint most. Úgy hasogat a fejem, hogy borzasztó.
ilyen haamr nem jelentkezik a terhesség tünete.
az antibiotikum gyengíti a fogamzásgátló hatását, tehát igen lehetsz terhes, csinálj egy tesztet két héttel az eset után.
Lemégy a gyógyszertárba és veszel terhességi tesztet.Semmi értelme találgatni.
Üdv! Az antibiotikumoknak sajnos romboló hatása is van. Amellett hogy a betegséget legyõzi, sajnos a szervezet egyéb funkcióit is meggátolja a helyes mûködésben. Nyugi. 29/F
Biztos nem vagy terhes. Ha nem "hánytál" vagy nem volt hasmenésed, akkor a fog gátló hatása is él.
h miért? azért mert ezaz oldal televan a hozzád hasonló balfékekkel, akik elõbb szexelnek, aztán gondolkodnak és sír a szájuk. pont mint neked. megérdemled.

Szerintetek most mi van? Terhes vagyok vagy sem?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d98b4ac3257aa5e2efb158..

Legjobb válasz: Biztosat nyilván senki nem tud neked mondani. Önmagában a szokásosnál rövidebb menstruáció nem egyértelmû terhességi tünet. Nem tudom mióta szeded a Clostit, van-e mellette ultrahangos követés. Benne lehet a pakliban, hogy a Closti kavar be.

Biztosat nyilván senki nem tud neked mondani. Önmagában a szokásosnál rövidebb menstruáció nem egyértelmû terhességi tünet. Nem tudom mióta szeded a Clostit, van-e mellette ultrahangos követés. Benne lehet a pakliban, hogy a Closti kavar be.
A kérdező hozzászólása: Most kezdtem el a 3. kúrát.
Nem tudom, hogy terhes vagy-e de ha kételkedsz benne akkor a cickafarkfû teát azonnal rakd le mert elvetélhetsz tõle!!!!! És menj el az orvoshoz!!
Utolsó vagyok!! Az lemaradt, hogy legalább egy pár napig hagyd el!!
Negatív teszttel, leesett hõvel, és vérzéssel szerintem sajnos nem vagy terhes. Kívánom, hogy ez a hónap legyen a te hónapod! :)
A kérdező hozzászólása: Akár hogy is van, dejelentkeztem a nõdokimhoz. Majd Õ kideríti az igazságot. (úgy is esedékes)

Két napja késik a menszeszem ma reggel az első vizeletemből csináltam egy tesztet az egyik csík erős a másik halványabb lett, most csináltam egy másodikat az negatív lett most mi van terhes vagyok vagy sem?

Legjobb válasz: valószínûleg korai még a terhesség ezért lett csak halvány az elsõ teszt. a reggeli elsõ vizelett jóval több HCGt tartalmaz mint amit utána pisilsz, úgyhogy ettõl is lehet a 2. negatív. tesztelt egy újat holnap reggel, vagy várj pár napot!

valószínûleg korai még a terhesség ezért lett csak halvány az elsõ teszt. a reggeli elsõ vizelett jóval több HCGt tartalmaz mint amit utána pisilsz, úgyhogy ettõl is lehet a 2. negatív. tesztelt egy újat holnap reggel, vagy várj pár napot!
2-3 nap múlva tesztelj újra, de valószínûleg ott az a babó

Most mi van? Terhes vagyok vagy csak ilyen hamar elmult?

megjott a mensem szerdan es mar ma alig volt vlmi kis verzesem(szombat)mitol?15L

Legjobb válasz: és nem is biztos hogy elmúlt már a mensesed lehet hogy holnap erõsebb vérzésed lesz.

és nem is biztos hogy elmúlt már a mensesed lehet hogy holnap erõsebb vérzésed lesz.
Nem akarlak bántani de itt vagy 15 éves és azt sem tudom mi történik a szervezeteddel, kef*lsz mint a nyúlak de nem vagy tisztába a hátrányokkal. Védekeztetek ? akkor nem vagy terhes . ha nem akkor vegyél egy terhességi tesztet.
a megszakítás nem védekezés, lehet hogy terhes vagy.
úgy kellene feltenni a kérdést hogy "normális kórtörénetet adsz" ahogy dr house mondaná. védekeztél? ha nem, vagy megszakítással, szakadt a gumi vagy hasonlók akkor lehetsz terhes. csinálj tesztet. ha védekeztél akkor is csinálhatsz nehogy meglepetés érjen amikor már kicsúsztál korunk nagy találmányának, az abortusznak a határidejébõl...
az nem igazán a védekezés mûfajába tartozik, vegyél egy tesztet, 100ft.
A megszakításos módszer az nem védekezés. Már negyvenmilliószór leírták mások is hogy az elõváladák tartalmazhat speriumot amitõl teherbe eshetsz. ha már ahoz nagylány vagy magad szerint hogy 15 évesen szexelj, annyi agyad miért nincs hozzá, hogy egy qrva gumit felhúzzatok?
A kérdező hozzászólása: 15:35-veled mi tortent?mit elsz at?
Én ezt nem hiszem el.... szerintem kamu ez az egész. Nehogy már egy 14 éves ... áááhhh.. vicc. Drága kérdezõ! Ha nemi életet akarsz élni, VÉDEKEZZ! Lehet nem vagy terhes, mert lehet nem, nem esik mindneki teherbe egy megszakításos szextõl. DE van rá esély persze.
A kérdező hozzászólása: ou`jajj nem fogom kibirni ha terhes vagyook`
A kérdező hozzászólása: utoljara tegnap volt egy hete h fiuval voltam.
Mikor jönnek rá végre az emberek, hogy a megszakítás nem védekezés? Igen lehetsz terhes. De az a 14 éves kislány se mondja, hogy õ fel van világosítva, ha egy óvszert nem volt képes felhúzni. Gratulálok mind a kettõtöknek.
Szia! Látom sokan fogalomzavarban vannak. Megjött a vérzése és vérzés elõtt 1 héttel volt együtt megszakítással...NEM TERHES. Nem kell aggódnod, majd holnap erõsebb lesz a vérzésed. Az aki pedig írta, hogy így elment 1 hétre meg 4 hónapos terhes meg hasonlók...hát aki elhiszi az is magára vethet...
Most olvasom, hogy ráadásul 4 napja tart...mégis mi a fenétõl lenne terhes? Komolyan itt mindenki tudja, hogy hogyan kell biztonságosan védekezni, de azt senki sem tudja, hogy a terhesség elsõ jele a menses kimaradása? És aki terhesség alatt menstruál, azt nem menstruációnak nevezzük és közel sem ugyanolyan, mint a menses. A kérdezõnek javaslom a tesztet, hogy megnyugodjon a negatív eredményt látva. Ha nem lesz erõsebb a vérzésed akkor sincs semmi baj, 4 nap bõven elegendõ.
A kérdező hozzászólása: koszonom utolso...ez megnyugtatott.
Nagyon szívesen, tényleg nem kell aggódnod, nem is értem miért ijedtél meg, hisz azt írtad 3-4-5 napig tart és most vagy a 4. napon, amelyen még látható a vérzés. Teljesen normális a vérzésed. Én a 3. napomon vagyok és már most negyedannyi a mennyisége, mint amennyi az elsõ két nap alatt volt, holnap már szinte semmi sem lesz, én pedig biztosan nem vagyok terhes :) Nyugi, semmi baj :) Az ilyen mesélõsöknek meg ne higgy, hogy terhes meg ellógott otthonról és akkor így meg úgy. Aki 14 évesen 1 hétre elmegy otthonról azt már bõven bejelentik a rendõrségnek és ilyennel szerintem nem szokás büszkélkedni, sõt, a nem kívánt terhességgel sem.
A kérdező hozzászólása: meg1x nagyon de nagyon koszonom
Nagyon szívesen :)
A kérdező hozzászólása: el sem tudod hinni hogy mennyire megnyugtattal :)
Szerintem igen. De legközelebb védekezz, ne éld át azt, amit én most átélek..
nem bízhatsz mert valószínûleg terhes vagy. 14:49-es helyében pedig én nem lobogtatnám azt a "jobban fel vagyok világosítva mint te" mondatot, mert elég röhejesen hangzik, tekintve hogy pont ugyanazt a hibát követte el mint a kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: vedekeztunk megszakitasal
Lehet, hogy most van peteérésed.Akkor szokott barnázás lenni pár napig, aztán elmúlik. De ne megszakítással védekezzetek, még "gond" is lehet belõle! Azért szerintem szerdától-szombatig tartó menstruáció nem olyan vészes, ez normális.Nálad eddig hosszabb ideig tartott?
A kérdező hozzászólása: 3-4-5 napig szookot tartani.
A kérdező hozzászólása: ez nem barna hanem mint maskor.
Figyelj kislány, én 1 évvel fiatalabb vagyok nálad, de jobban fel vagyok világosítva, mint Te... Nekem 3 hónapja kevés menzeszem volt, 3 napig tartott, majd teszteltem rengeteg pozitívat, mert nem akartam elhinni. Választhattam, elvetetem, vagy megszülöm, mert becsúszott egy baba, hála a megszakításnak ;) 4 hónapos terhes vagyok, magántanuló leszek ezévtõl, de Neked nem kell védekezned, hiszen készen állsz Te is egy terhességre, és a párod is, aki nyilván szeret Téged, és nem csak kihasznál, remélem meg fogod majd tudni mondani a szüleidnek, hogy babát vársz. Remélem érzed az iróniát az utolsó mondatomban... (tudod, mi az az irónia?...) 14/L
A kérdező hozzászólása: 14:49-ez komoly????hany eves a pasid?pff en nem akarok babat....
Utolsó vagyok A barátom 19 éves volt, és ilyen idõsen is rohadtul felelõtlen... Már kidobtam...
A kérdező hozzászólása: es a babat meghagytad?a szuleid mit szoltak hozza?
gratulálok jövõ nemzedéke. miért nem szülünk 10 évesen és akkor a gyerekkel együtt szívhatunk a parkban, sõt még bulizhatunk is vele. pfff
Igen, megtartom. Szüleim kiakadtak, el is jöttem itthonról 1 héte úgy, hogy semmit se tudtak rólam, addig megbeszélték egymással, lehiggadtak...
A kérdező hozzászólása: bizzhatok abban h nem vagyok terhes???
Nagyon örülök neki :) :) Láttam, hogy teljesen felidegesítettek a többiek hatalmas hülyeségekkel. Hát úgy hidd el, hogy volt olyan, hogy szegény lánynak még az elsõ 5 másodpercben elszakadt az óvszer, ráadásul közel sem volt a peteéréshez, de azért elküldték sürgõsségi tablettáért, na be is vette, az durva cisztákat okozott neki, a ciszta meg álpozitív terhességi teszteket, majdnem a pszichiátrián kötött ki a lány, pusztán mert itt valaki baromságot mondott neki. Szóval nem kell komolyan venni itt mindenkit, fõleg nem azokat, akiken látszik hogy hülyeségeket beszélnek, vagy fogalmuk sincs semmirõl :)
csinalj meg egy tesztet
A kérdező hozzászólása: Szia.CSak érdeklõdni szeretnék, hogy gratulálhatok-e? Lesz baba?
Dejó neked! Gratulálok a babához!!! Remélem, nekem is pozitív lesz a következõ... vasárnap akarok tesztelni, gondolj rám...
A kérdező hozzászólása: Szia.Hát úgy néz ki, hogy babám lesz.A menzim még mindig nem jött meg, és a legutólsó teszten mind a két csik erös volt.Elötte való tesztet én ügyetlenkedtem el mert nem vártam vele annyit amennyi elö volt irva.
Érdelõdnék, hogy mi van veled, és hogy az 1.és a 2.tesztet ugyanolyan teszttel csináltad?Mert én is ebben a cipõben járok!A tegnapelõttin a 2.csík még most is látszik, igaz, halványabb, de a ma reggeli meg totál negatív! szerinted, mi lehet? köszi, elõre is!
ha ott a halvány csík, akkor ott baba is van! gratulálok! Ha szombattól késik, az még csak 4 nap, várj még egy 3-4 napot, és utána tesztelj, de szerintem felesleges is további tesztekre költened!
Szerintem csinálj egy másik fajta tesztet is. Nekem a Clearblue már a mensi nemvárt kezdete elõtt kimutatta.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel, csináltam még 1tesztet és azon is 2csik volt, de az egyik megint nagyon halvány.A menzim szombattól késik
Csinálj még egy tesztet. Ha az is negatív, de a mensid nem jött meg, akkor menj el dokihoz. Lehet, hogy a ppetesejt kilöködõtt, és akkor nem vagy már terhes. 20 hetes kismama
Mindenképp csinálj még egy tesztet!Mentstruációd mióta késik, mert akkor elvileg ki tudod számítani.De a hcg hormonod is lehet alacsony:) De lehet spontán elvetéltél, remélem babát vársz! 28 hetes kismami
Köszönöm az érdeklõdésedet! Azóta teszteltem mégegyet, negatív. De mensi sehol, pedig tegnap már annyira fájt a hasam, hogy betéttel járkáltam. Ami érdekes, hogy egy halvány pirosas-nyálkás csík volt a wcpapíron. Na, akkor már biztos voltam benne, hogy megjön. De nem! Abban reménykedem, hogy késõbb fogant, mint azt én gondoltam. Bár a teszteket végképp nem értem. A méhemnél középen néha feszül, meg aprókat beleszúr. Jövõ hétre kérek idõpontot a dokihoz, az a biztos! Majd jelzek! Neked további boldog babavárást!

Nem tudom. Most akkor mi van? Terhes vagyok?

20.-a körül kellett vna megjönnie (ma már 23.-a van)..barátommal 17.-én voltam együtt....elméletileg nem szakadt ki a gumi...de vmi kifolyt bel?lem...és a menstruációm késik...szerintetek??:S el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Teszt!!!! Már csinálhatsz tesztet! Ki fogja mutatni!

Teszt!!!! Már csinálhatsz tesztet! Ki fogja mutatni!
hát bocsi deee ha fifty-fifty arányban nézzük, több az Igenre az esély mint a nemre ha "folyt ki valami belõled":S teszt..
hüvelyváladék is létezik.
hát vagy az óvszer síkosítója, vagy a te hüvelyváladékod folyhatott ki, az óvszert leellenõriztétek? amúgy ha jó volt az együttlét, és orgazmusod is egészséges volt, akkor simán a te váladékod folyt ki. de ha aggódsz, akkor tovább fog késni.
A kérdező hozzászólása: megcsináltam a tesztet...elméletileg negatív... de még mindíg nemjött meg:S
Hát már lehet, hogy a stressz miatt késik. De szerintem ha negatív, nem kell tovább aggódnod, akkor nem vagy terhes. Nyugi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) bizom benne:)

A problémám egyszerü. S kissé agasztó! Elviekben megjött de kevés volt. S olyan mintha nem is akarna elmúlani, vagy csak még csak most fog megjönni igazán? Vagy mi, nem tudom mi van! Terhes tutira nem lehetek!

zóval azt ne is írjátok! Lehet az befolyásolná ennyire hogy fogyok hizok, és stresszes ideges voltam sokat? Meg persze a barátommal történtek is kicsit kikészitettek idegileg lelkileg!

Legjobb válasz: Doki!

Doki!

ARH negativ vércsoportom van terhes vagyok valaki azt mondja ez nem jó és veszélyes megtartani a picit mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Hülyeség !!!! van ellenanyagszûrés ha gond van tudják orvosolni a problémát.

Hülyeség !!!! van ellenanyagszûrés ha gond van tudják orvosolni a problémát.
Szintén B RH- vagyok, 2 egészséges gyerekem és 1 spontán vetélésem van, jelenlega harmadikat várom, és semmi baja senkinek! Minden szülés és vetélés után kapni fogsz egy anti D nevû injekciót, és semmi bajotok nem lesz.
B Rh-negatív vagyok. Kisfiam 39 hét 2 napra született, 3850g-mal és 51cm-rel. Most 5 és fél hónapos, 8, 5Kg, 69cm. Semmilyen gond nem volt sem a terhesség, sem a szülés során és azóta sem. Jó babavárást!
Hülyeség.ellenanyagot kapsz.most aki mind negativ ne legyen gyereke ha igy gondolkodnánk???
Egyetértek az elõzõ két válaszolóval.Megerõsítem õket! Tartsd meg nyugodtan a babát, sok boldogságot!
Amennyiben elsõ baba, akkor semmi gond nincs, szülésnél kapni fogsz ellenanyagot (talán oltásban), és vígan lehet még sok gyermeked, akár RH+osok is. Azonban, ha már szültél RH+os gyermeket, és nem kaptál ellenanyagot, akkor nagyobb a baj. Olyankor tényleg veszélyes a terhesség az RH+os babára, de az orvos talán ezen is tud segíteni.
en is negativos vagyok. volt 2 abortuszom es van 3 gyerekem! semmi gond nincs ne felj!!!!
Az elõttem szólót annyival egészíteném ki, hogy az antiD-t csak akkor adják be, ha Rh pozitív a baba.
Vagy ha nem lehet tudni a vércsoportját. A 7 hetes vetélésemnél is kaptam, ott senki nem nézte milyen RH faktorú lett volna a baba...
Semmi gond, szülés után kapsz 1 szurit.
Én is negativos vagyok, 3. babámat várom. A szurit csak akkor kapod ha a baba vércsoportja nem negativos szülés után. Az elsõ kettõnek ugyanaz a vércsoportja mint nekem, úgy hogy akkor megúsztam a mostani babucié meg még rejtély :)

Uterus duplex-em (kettős méh) van. Terhes vagyok (19 hetes) Hasonló helyzetben lévők, mikor szültek és hogyan? Milyen gondok merültek fel a terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szia.nekem is az van.de én decemberben fogok szülni.remélem minden rendben lesz addig(kopp kopp kopp)ja és császárral.

Szia.nekem is az van.de én decemberben fogok szülni.remélem minden rendben lesz addig(kopp kopp kopp)ja és császárral.
A kérdező hozzászólása: Én november elejére vagyok kiírva. Nekem is mondta a doki, hogy programozott császár lesz, de nem baj. Hogy viseled a terhességet? Jó babavárást! Vigyázz magadra!
Köszi jól idáig.nekem lombikkal lett a babócánk.neked is szép babavárást.
A kérdező hozzászólása: Gondolom te is jobban vigyázol magadra! Én sokat aggódom. Eddig minden rendben van, remélem mind a kettõnknek egészséges babák születnek!
Én nagyon sokat pihizek, szinte egész nap.meg az orvos is mondta, hogy pihiznem kell, nem csinálhatok semmit.én is aggódom de nem gondolok rá.vagyis megpróbálok.én már alíg várom, hogy kezemben legyen.de az még messze van sajnos.remélem minden rendben van és lesz.
A kérdező hozzászólása: Biztos így lesz! Én is csak pozitív dolgokra próbálok gondolni. Én is fekvésre vagyok ítélve, de nem baj. Megéri. Vigyázz magadra! Jó babavárást!
Köszi neked is
Szia, Tavaly szültem szeptemberben, uterus és vagina duplexem van. Az orvos 30. héten mondta, h császár lesz, szigorú pihenést javasolt, nehogy koraszülés legyen, a vége felé tényleg sokat pihentem, de azért még volt hogy jöttünk mentünk a férjemmel. Semmiféle gond nem volt a terhesség alatt, az elején nem volt hányinger, nem voltam kívánós, szinte alig voltak tünetek amik az elején vannak. A végén kell jobban vigyázni, hogy minél tovább bent maradjon a baba. Végül 39. héten programozott császárral, 3160g-mal megszületett a kisfiam. :)

Mi lehet az? A gáton 2pattanás szerű valami van, olyan mint egy szeplő, csak fehér? AZ mi? 28hetes terhes vagyok!

Holnap délel?tt megyek a dokihoz, mi lehet ez????

Legjobb válasz: Majd a doki eldönti,ha baj lenne,jelezné.

Majd a doki eldönti, ha baj lenne, jelezné.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj, észre se lehet venni hogy ott van, csak tükörben megláttam. Lehet ott pattanás?
Igen, lehet pattanás, nekem legalábbis volt már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!