Találatok a következő kifejezésre: Mi van Red (32 db)

Melyik lenne a legjobb választás? Redõny, roló? Nálatok mi van otthon, mennyire válik be?

Egy kis lakásban lakunk, aminek sajnos minden ablaka északnyugatra (de inkább nyugatra) néz, így minden nap kb. délután fél 3 - 3 órától naplementéig besüt a nap az ablakon.

Legjobb válasz: Az okosal azt mondjak,hogy a redony es az uveg kozotti levego szigetel. Ergo a bambusz nem zár,sõt hezagok vannak a bambusz szarai kozott illetve alul sem zar,hisz csak lóg. Sok változast ne remeljetek tole. A ap nem fog a szemebe sutni,de a meleg ugyan igy be fog jonni.

Az okosal azt mondjak, hogy a redony es az uveg kozotti levego szigetel. Ergo a bambusz nem zár, sõt hezagok vannak a bambusz szarai kozott illetve alul sem zar, hisz csak lóg. Sok változast ne remeljetek tole. A ap nem fog a szemebe sutni, de a meleg ugyan igy be fog jonni.
Arrol nem is beszelve hogya redõny télen is rengeteget szamit abban hogy a lakas mennyire hül le. Tehat hosszu távon megéri a befektetést!
legjobb mindenképpen a fehér redõny, mert visszaveri a sugarakat és kevesebb éri el az ablakot és egy plussz réteget képez ami szintén szigetel valamennyire. roló/reluxa/bambuszszálak nem érnek semmit. Ha drágállod, akkor csináltasd 2 részletbe.
redõny, redõny, redõny. :)
Mindenképpen arra kell törekedni, hogy az árnyékolástechnikai eszköz az ablakon kívül legyen! A sötétítõ függöny azért nem jó megoldás, mert a napsugárzás hõje bejön az ablakon át a szobába, ott nekimegy a függönynek, azt felhevíti. A forró függönyrõl a forró levegõ pedig bent a szobában keveredik le - szóval a szobát fûti. Anyagi képességednek megfelelõ megoldást készíttess, de mindenképpen az ablakon kívülre. Tetõablakot láttam már úgy árnyékolni, hogy a külsõ ablaküvegre alufóliát erõsítettek. Ahogy az elõttem szólók is mondták, az általad emlegetettek közül a redõny a jó megoldás. Nyáron a kívülrõl befelé áramló hõtõl véd, téli éjszakákon pedig fordítva, a lakásodat védi a kihûléstõl...
szerintem a redõny az télen nyáron ér valamit, míg a roló az csak nyáron ér valamit. télen az nem szitel annyit mint egy redõny. nálam nyáron réz-rongy van roló helyett az ablakon és a folyosón. 10 fokot jelent a kánikulában.

Mi van a Red Bullban, ami "szárnyakat ad"?

Legjobb válasz: Elsõsorban a koffeinnek és B vitaminoknak köszönhetõ ez. A "szárnyadás" csak szlogen, valójában arra utal, hogy az energiaital javítja a mentális és fizikai teljesítõképességet. Amúgy itt vannak az összetevõi: http://www.redbull.hu/#page=ProductPage.Ingredients

Elsõsorban a koffeinnek és B vitaminoknak köszönhetõ ez. A "szárnyadás" csak szlogen, valójában arra utal, hogy az energiaital javítja a mentális és fizikai teljesítõképességet. Amúgy itt vannak az összetevõi: http://www.redbull.hu/#page=ProductPage.Ingredients
Olyan adag cukor és koffein van benne mint egy lórúgás, ettõl kapsz "szárnyra"
Ja és annyira felgyorsítja az anyagcserét, hogy 1órán belül szarnod kell tõle:)
Nem csak a szivet. Az ilyen energia italok leginkább a májat teszik tönkre. Koffein és taurin tartalma miatt ad "szárnyakat".
A legfontosabb élénkítõszerek a Red Bullban a koffein és a taurin. Minkettõ önmagában is jelentõs élénkítõ hatással bír, együtt pedig még erõsítik is egymás hatását.
a rengeteg koffein amitõl éber leszel és aktiv meg tönkreteszi a szived ha sokat iszol belöle az tuti
Ha megiszol egy Red Bull-t azért leszel élénkebb, mert "hozzányúl" a szervezet elraktárolt energiájához.Lehet akkor jó, de késõbb fáradtabb leszel.Ha megiszol akkor mégegy Red Bull-t, az már nem hat mivel elfogyott az energiakészlet.Ezért sem ajánlanak többet belõle egy nap.Ez a koffein hatása.
Sirályvér...Deeee lehet hogy sólyom Hivd fel az informácios vonalat ha többet megakarsz tudni:D:D
koffein
cukor, koffein. A taurinnak nincs porgeto hatasa, gyenge energizalo, inkabb a fizikai terhelesben segit-hisz ez 1 aminosav-.
koffein a sok színezék és az édesítõszer amit gyerekek sajnos nem tudják mert isszák 25/N

Mi van a red dead redeption multplayerével? (ps3)

Mert akkárhányszor fellépek multira egy embert se talál!


Mi van ilyenkor a Red Dead Redemption-ban?

Már vagy 17 órát játszottam vele, videókat is néztem az utolsó küldetésről, amit már én is kivittem, amikor meghalok, és a csávó fiával fojtatom a játékot, DE nem ad semmilyen küldetést, márpedig a game nem 100%-os, hanem kb. 72-73. Ilyenkor mi a teendő? Köszönöm előre is a help-et!

Legjobb válasz: Be kell menni a térkép jobb felsõ sarkában lévõ városkába (sajna nem emlékszem már a nevére), és ellátogatni a vasútállomásra :)

Be kell menni a térkép jobb felsõ sarkában lévõ városkába (sajna nem emlékszem már a nevére), és ellátogatni a vasútállomásra :)
menj blackwaterbe. az állomásnál lesz egy bureau és edgar ross felõl érdeklõdsz. aki hazavágta johnt. az is egy stranger ( kérdõjeles mellékküldetés) lesz. a címe: remember mi family

Red dead redemption-ben mi van akkor ha meghalunk?

Legjobb válasz: folytatod mentéstõl.. alvással lehet menteni. (tábort csinálsz vagy ágyba fekszel)

folytatod mentéstõl.. alvással lehet menteni. (tábort csinálsz vagy ágyba fekszel)
kiírja nagy vörös betûkkel hogy: DEAD utána a checkpoint-tól újra megy.

Xbox 360 - Red ring of Death: mi van ilyenkor?

4 év után én is találkoztam a vörös leddel. Egyb?l kikaptam a lemezt és leállítottam a gépet. Nem sokkal utána bekapcsoltam, hogy megnézzem, mi is történt. A dashboard bejött (az új Kinect-es), csak az avatar t?nt el (gyk. beszürkült), de a játékokat ugyanúgy beolvassa.

Legjobb válasz: Ha a gép 4 éves, nyilván nem. :D Régi fat, de nem a legelsõ szériából.

A kérdező hozzászólása: Ha a gép 4 éves, nyilván nem. :D Régi fat, de nem a legelsõ szériából.
mennek a játékok?
A kérdező hozzászólása: Jah.. o.O
A kérdező hozzászólása: Egyébként a firmware-t próbáltam frissíteni, de nem sikerült, kidobott egy errort vagy 6 nyelven, és akkor kezdett el villogni pirosan. Nemtom' ez mennyire számít :p
slimed van?
csinájjá új avatart
Szerintem a végét járhatja a gép, és elõbb utóbb "tartósan" megmarad a 3 led. De az is lehet, hogy nem a gpu szakadt fel, hanem más hiba van benne, mert az sem mindegy melyik 3 led villog

Mi van akkor, ha nőgyógyász nem tudta rendesen megmérni a nyaki redőt, mert a baba össze-vissza ficánkolt, de még véletlenül sem arra, amerre kellett volna?

Kb.-re 1 mm-t mondott.Ez ilyenkor mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Az 1mm nagyon jó,még ha csak kb.-ra mondta is hiszen 3mm-ig jónak számit!Annyit meg nem tévedhet még ránézésre sem!

Az 1mm nagyon jó, még ha csak kb.-ra mondta is hiszen 3mm-ig jónak számit!Annyit meg nem tévedhet még ránézésre sem!
Szerintem sem tévedhet ekkorát. Ha azonban biztos akarsz lenni, akkor javaslom a 4d ultrahangot. Sok mindent meg tudnak nézni vele és mond el mi a problémád.
4D-s UH-n nem mérnek nyaki redõt.

Hátul a redők kicsit eltértek? Mit mondtak a vizsgálat után az ortopédián? Csípő ficam, vagy nem? Vannak egyéb- egyértelmű- tünetei a csípőficamnak, vagy csak a redő eltérés utalhat rá?

Legjobb válasz: Az én babámnak van redõeltérése, viszont nincs csípõficama ... Egyértelmû jel pl. ha az egyik láb kinyújtva rövidebb.

Az én babámnak van redõeltérése, viszont nincs csípõficama ... Egyértelmû jel pl. ha az egyik láb kinyújtva rövidebb.
És még mit mondtak? Torna? Terpeszpelenka? Fûzõ? Kontrollvizsgálat? Nekünk tornát írtak fel, és attól elmúlt.
Az eltérõ redõ nem feltétlen utal csípõproblémára. A babómnak születése óta nem egyforma, ortopédián is voltunk, nincs semmi baja.
A kérdező hozzászólása: Közben volt egy kis idõm használni a google-t. Ha a babámnak hátul csak a redõk- pontosabban 1 redõ- eltérnek, de se kattogó hang, sõt, ugyan úgy használja mind a két oldalt, és egyforma hosszúak kinyújtva, akkor hány százalék esély van arra, hogy csípõficamos lesz?
Itt elsõ. Szerintem nem csípõficamos a babád, nálunk is ez a redõ-aszimmetria van csak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Én sem gondolnám, de elõvigyázatosságból el kell vinni. Egyébként a családban sincs csípõficamos.
Nálunk is csak redõ-asszimetria volt. A vizsgálat szerint minden oké. A családban sem volt csípõficamos.

Pretty Little Liars - szerintetek ki a "főgonosz"? Red Coat, a fő A? És mi Jason funkciója ebben a sorozatban? Kinyírják vagy ő is benne van az egészben?

Legjobb válasz: Red Coat-ot már megmutatták, hogy ki az, nézd meg az utolsó részt, nem akarom, hogy véletlenül valaki meglássa...:) Szerintem nem õ a fõgonosz, biztos, hogy benne van a dologban, de nem hiszem, hogy így akarnák lelõni a poént. Elképzelhetõ, hogy egy olyan ember mozgatja a szálakat, akire senki se gondolna... :) Nekem pl. nagyon tetszene ha kiderülne, hogy az egyik lány az a 4 közül.. :D Bár ez nem valószínû... :P Jasonnel nem tudom mi lesz..:/ Tippem sincs, de remélem nem gonosz, mert én bírom. :D

Red Coat-ot már megmutatták, hogy ki az, nézd meg az utolsó részt, nem akarom, hogy véletlenül valaki meglássa...:) Szerintem nem õ a fõgonosz, biztos, hogy benne van a dologban, de nem hiszem, hogy így akarnák lelõni a poént. Elképzelhetõ, hogy egy olyan ember mozgatja a szálakat, akire senki se gondolna... :) Nekem pl. nagyon tetszene ha kiderülne, hogy az egyik lány az a 4 közül.. :D Bár ez nem valószínû... :P Jasonnel nem tudom mi lesz..:/ Tippem sincs, de remélem nem gonosz, mert én bírom. :D
Mit ijeszgeted itt a jónépet? Egyáltalán nem biztos, hogy Ezra A. Emlékezz, hogy néhány résszel ezelõtt Toby-ról akarták elhitetni.... Persze ebben a sorozatban semmi sem biztos. Ami kicsit idegesít, hogy a lányok olyan felelõtlenek és logikátlanok néha.
nezzetek meg a 4x12. reszt es abban minden kiderul . Alison nem halt meg ...Cece a voroskabatos es hogy ki -A?? nahh erre senki sem gondolt volna mivel Ezra...
Szerintem Jason nagyon is benne van az -A csapatban valamilyen formában, mivel Monaval anno elég közel kerültek egymáshoz, nem véletlenül. Ráadásul Alison eltûnésének estéjén sem volt "beszámítható" állapotban.. és amúgy is nagyon gyanús a karaktere. Viszont fogalmam sincs ki Red Coat. Szerintem nem Cece.. talán Alison lehet, Cece pedig az -A csapat tagja. De idõvel minden kiderül, szóval kár ezen agyalni. Mivel lesz 5.évad itt még annyi minden fog történni....
A kérdező hozzászólása: Én majd akkor hiszem el RC kilétét, ha a vörös cuccban mutatják és egyértelmûen felismerhetõ. Én sokáig Spencerre gyanakodtam, de már jó ideje eléggé biztos vagyok benne, hogy a lányok nincsenek benne. Tobyra is gyanakodtam, hogy valójában nem a lányok mellett van, de annyira gyötörte õt is A, hogy szerintem nincs benne (leszámítva azt a pár részt, de annak elvileg vége). Én tényleg valamelyik felnõttre gyanakszok. Csak ne Shana legyen, mert õ nekem elég unalmas karakter:) De elvileg pár nap múlva úgyis megtudjuk, csak kíváncsi voltam, ki mit gondol.
Amúgy lehet õ is, bár én szinte mindenkit szeretek a sorazatból, és rossz lenne megtudni, hogy egy nagyon kedvelt személy lenne az..:( Pl. volt az egyik részben, hogy SPOILER Wren sem a lányok pártján áll... aztán csak lehet, hogy a rendezõk megint megakarnak zavarni minket. :P
De akkor mutatták, hogy ki Red Coat, amikor a lakásán voltak, meg ugye a lányok megszerezték a kabátját, azért volt rajta fekete kapucnis pulcsi.:)
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon bírom Jasont amúgy:) Amióta kiderült, hogy Spencerrel féltestvérek, teljesen átment jófiúba.
A kérdező hozzászólása: Az a személy a végén nem Red Coat volt, mert nem is vörös kabát volt rajta, hanem az a fekete kapucnis cucc. Persze ettõl függetlenül még lehet õ (de szerintem nem õ lesz, mert azt mondták, a nyári fináléban derül ki Red Coat kiléte). Én mostanában Ali anyjára gondolok...Egy felnõtt szerintem jobban tud kontrollálni középiskolásokat, mint egy tizenéves a többi tizenévest.
A kérdező hozzászólása: Én eléggé elhiszem, hogy Ezra tényleg a fõ A...Õt soha nem bántotta igazán A (ami meg volt, azt elintézhette õ is - pl. Noel felfüggesztése az iskolában, pont miután megfenyegette finoman Ezrát, hogy kitálal az Ariával való kapcsolatáról). Toby nekem mindig is gyanús volt, de a sorozat legelején nagyon sokat bántották (nem A, hanem a többi iskolatársa), A nem hagyta volna ezt. Az elõzõ évadban szerintem tényleg gonosznak akarták hagyni, valószínûleg a rajongók sirámai miatt lett végül csak "beépített ember". Tényleg sok minden szól Ezra ellen, utólag végignézve meg a rajongók észrevételeit is megfigyelve. A lányok meg tényleg idióták...már a legelején szólniuk kellett volna valakinek, minimum a szülõknek. De ez még úgy-ahogy érthetõ, hiszen csak 16 évesek a sorozat kezdetén. Viszont tudják, hogy valaki figyeli õket, gyilkosságok vannak, erre halálnyugodtan sétálgatnak a sötétben egyedül (pl. Emily és Paige annó az erdõben), otthon a függönyt se húzzák össze, pedig tudják, hogy a szobába is belátnak...jó, utóbbi Amerikában/egyes helyein nem szokás, de valaki mégiscsak kukkolja õket, könyörgöm...elég abszurd.

A mentalista hanyadik epizódban ill. részben van az, mikor Petrick lelövi Red John-t?

Legjobb válasz: nem az volt az igazi red john, szóval még nem lõtte le

nem az volt az igazi red john, szóval még nem lõtte le
A kérdező hozzászólása: De melyik részben volt?
A kérdező hozzászólása: amúgy a kérdésben évadot akartam írni. ^^"
a harmadik évad utolsó részében. nem tudom az pontosan hányadik, talán a 23.
3.évad 23-24.rész


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!