Találatok a következő kifejezésre: Mi van Myvippel, (43 db)

Mi van ezzel a tetves myvippel? Már második napja, hogy el baszták a képeimet, valami szerverhaláluk lenne? Mert tök régi képeim vannak kint, amiket már régesrég töröltem.

Legjobb válasz: Karbantartás alatt van.Már több mint 2 napja.:@ Nekem is régi képeket mutat, amit már fél évszázada töröltem.A kommentárokat nem mutatja és az albumnév is más.:D

Karbantartás alatt van.Már több mint 2 napja.:@ Nekem is régi képeket mutat, amit már fél évszázada töröltem.A kommentárokat nem mutatja és az albumnév is más.:D

Mi van a myvippel? Valami nagyon nem stimmelhet vele :S

Felmentem az adatlapomra, és az adatlapomon belül akármire kattinthatok, nem tölti be az oldal. Csak annyit látok a képeimnél, hogy vissza került két képem ugyan azzal a címmel, amiket már több mint fél éve töröltem. Viszont amikor az adatlapomon vagyok, annál a két képnél nincs kint a kiskép, csak a többinél. Természetesen egyik képet sem tölti be, hogy ellen?rizzem. Ja és az els? képemnél hirtelen 0-ra esett a nézettség pedig jó sok volt, és kijelez +8 kommentet, pedig senki nem nézte az adatlapomat ma, és tegnap sem. Tegnap meg minden jó volt. Ja és nem tudom hogy tényleg ott vannak-e azok a kommentek, mert nem tölti be ezt sem.

Legjobb válasz: szia. országszerte ez van. nekem is fent vannak olyan képek amiket már hetekkel ezelõtt leszedtem, és egy csomó képet 0-n néztek meg, de van alatta egy csomó komment... meg tök más az album neve, más a képaláírás. de nekem se engedi megnézni a képeket. vissza fogják állítani, ne idegeskedj.

szia. országszerte ez van. nekem is fent vannak olyan képek amiket már hetekkel ezelõtt leszedtem, és egy csomó képet 0-n néztek meg, de van alatta egy csomó komment... meg tök más az album neve, más a képaláírás. de nekem se engedi megnézni a képeket. vissza fogják állítani, ne idegeskedj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, azt hittem csak velem van a baj :D


Ilyenkor mi van? Ezt nem vágom. Az exem kidobott 1, 5 hónapja, de kb. 1 hete mindig nézegeti a myvipen a képeimet és írt már kommentárt is, hogy de jól nézek ki mint mindig...

Holott legutóbb úgy elküldött mint a huzat aláztuk egymást durván és azt mondta nem érdeklem soha többé ne írjak neki és ne is hívjam. Viszont "kapcsolatban" van az írta ki a myvipe. Akkor most mi van? Lehet felém kacsingat megint mert kezd romlani a kapcsolata? Sokat veszekdszik az új már annyira nem is új pasijával azt hallottam. Vélemény? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak a birtoklási vágytól nem tud teljesen elszakadni tõled. Ha tudod, hogy van másvalakije, akkor ne akarj már tõle semmit. Ha õ akar valamit, majd õ jelez, elvégre õ dobott. Nehogy te fuss utána. Ha pedig már idegesítõ, hogy mindig ott van, ahol nem kéne, akkor mondd meg neki finoman, hogy õ szakított, akkor legyen szíves nem a nyakadra járni.

Lehet, hogy csak a birtoklási vágytól nem tud teljesen elszakadni tõled. Ha tudod, hogy van másvalakije, akkor ne akarj már tõle semmit. Ha õ akar valamit, majd õ jelez, elvégre õ dobott. Nehogy te fuss utána. Ha pedig már idegesítõ, hogy mindig ott van, ahol nem kéne, akkor mondd meg neki finoman, hogy õ szakított, akkor legyen szíves nem a nyakadra járni.
hát hány évesek vagytok és meddig tartott? lehet akkor csak felkapta a vizet, vagy megkívánt megint, vagy visszavágyik és megbánta, vagy csak hülyít, sok minden lehet! de szerinted meg az miért van hogy a párom volt elmebeteg [email protected] folyton megnéz engem és a páromat is, mi már több mint egy éve együtt vagyunk, õk nem voltak úgy együtt, de a nõ betegesen szerelmes volt belé, engem is zaklatott, de aztán leállt azt állította hogy túllépett és hogy most van egy hatalmas szerelme, akirõl azt mondta másnak hogy egy büdös madár szóval nem is olyan nagy szerelme... megnéz egy nap engem többször is, én is szoktam õt na de nem NAPI 3-4X! szóval ilyenek a nõk :D:D (fõleg hogy én is az vagyok na de én máááááás :D )
A kérdező hozzászólása: hehe ez jó, de ismerem már annyira, hogy tudom mikor mit és miért csinál. 4 hónapig voltunk együtt. õ 16 én meg 18 vagyok. meglepõ volt azért számomra.

Mi van a Myvippel, miért nem működik?

nem tudok myvipre belépni, azt írja ki,h.m?veleti hiba.nálam van vmi gond vagy a myvippel?

Legjobb válasz: Gyakran van ilyen. Nyugi, nem nálad van gáz :)

Gyakran van ilyen. Nyugi, nem nálad van gáz :)
Valószínûleg azért, mert éppen túl van terhelve a szerver amikor próbálkozol; vagy ha esetleg kép vagy videó feltöltése nem megy, akkor meg nem a myvip szerverrel van gond, hanem ahova az elõbb említett dolgok kerülnek:)
Elvileg semmi, gyakorlatilag meg több lehetõséged van, vírust begyüjteni:)
Elvileg semmi, gyakorlatilag ha keylogger van a gépeden, akkor már tudja ország-világ a jelszavaidat. Bár Windows tûzfal XP SP2 óta annyira nem szar, ahogyan állítják. Persze XP-n javasolt valami komolyabbat használni. Vistán és 7-en tényleg jó a tûzfal.
Legalább egy Spyware Terminatort tegyél fel.

Mi van a myVIP-el? Gyakran van ilyen? Mennyi idő amíg rendbe jön?

Rákattintok a levelezésre és azt írja ki,hogy adatbázis hiba történt.

Legjobb válasz: Gyakori! Zsúfolt a VIP! :)

Gyakori! Zsúfolt a VIP! :)
A kérdező hozzászólása: :( Köszi a választ! :)

Mi van a myvipemmel? !? !

A képeim összevissza vannak, nem olyan sorrendbe, mint kéne, a kommenteknél nem látszik ki mit írt... :O

Legjobb válasz: karbantartás alatt áll az oldal. nekem is ilyen

karbantartás alatt áll az oldal. nekem is ilyen
A kérdező hozzászólása: Hát és akkor mér rendezi át a képeket?
Mert karbantartás alatt áll az oldal. Valószínûleg az adatbázist hegesztik, ezért van szanaszét. Nem igazán értem, hogy ebben mi nem érthetõ...

Mi van a myvip cheat-emmel? Bővebben lent

http://noob.hu/2010/05/08/help_myvio.bmp be szeretnék lépni a myvip cheatbe és ezt írja ki ami a képen van nem tom,hogy kell megcsinálni! Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: kibannoltak mert nem tudsz helyesen írni... nem cheat hanem chat és valszeg szar a flash playered vagy nem tom

kibannoltak mert nem tudsz helyesen írni... nem cheat hanem chat és valszeg szar a flash playered vagy nem tom
A kérdező hozzászólása: [email protected] egyszer se jelentkeztem be!!!Hülyegyerek nem is láttam senkit!Ma rákatintottam és ez van!!! Hülye....

Ha kérem a myvipen az elfelejtett jelszót és kiírta h elküldte az e-mailre de mégsem kapom meg akkor mi van?

pedig az az e-mail címem!

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy nem kapod meg mindjárt. Nekem volt olyan, hogy csak órák után kaptam meg. Próbáld meg többször kérni.

Elõfordulhat, hogy nem kapod meg mindjárt. Nekem volt olyan, hogy csak órák után kaptam meg. Próbáld meg többször kérni.
Vagy nézd meg a spamok között.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!