Találatok a következő kifejezésre: Mi van Arni (3 db)

Mi van Pól Arni Holm-al (Tyr régi énekese)? Zenél még vagy mi?

Nem találok róla se képet, se semmi használható infót.
HÉLÉNE SZEMEI szerintem. (A Megperzselt szívek c. francia sorozat folytatása volt.)
én tudom, de nem jut eszembe a címe :) rá kell googlizni
Azaz!en is arra gondoltam. :)

Miért van ez mindig? Elkezd nekem udvarolni egy fiú, ismerkedünk, jól elvagyunk, mire én már beleestem, akkor elkezdenek engem [email protected] Miért?

Most is ez volt. Minnden nap rámírt, mindig odajött hozzám, hívott néha találkozni, éreztette velem hogy tetszek neki...én hát azért még nyilván nem vagyok teljesen szerelmes de kezdek az lenni nagyon megkedveltem. Viszont őt meg pont most nem kezdem érdekelni. Pedig nem húzom túl a dolgokat, egy hónapja ismerem, és eleinte alig beszéltünk. Nem voltam vele visszautasító se, és most sem futok utána meg semmi...de nagyon zavaró ez. És elég rosszul esik hogy már nem érdeklem. Ez csak egy eset, kb. hatodjára fordul elő..

Legjobb válasz: haladj tovább. egyszerre több csaj is lehet várólistán,amelyik elõbb megáll vagy jobban tetszik,oda fog kanyarodni.

haladj tovább. egyszerre több csaj is lehet várólistán, amelyik elõbb megáll vagy jobban tetszik, oda fog kanyarodni.
Nekem is mindig ez volt. El is kezdtem az okát felkutatni, a sors törvényszerûségeiben találtam meg. Lehet örökölni ezt a mintát. Pl. h. valakinek meghalt a szerelme beteljesedés elõtt közvetlenül. Hellingerrel vagy kineziológiával tudod feloldani, meg még ezeregy módon. Nem könnyû, de nincs más választásod. :)
Mert nincsenek olyan belsõ tulajdonságaik, mint nekem :)
8: :D De akkor eleve el se kezdenének neki udvarolni, nem? Itt a viszonzásnál szakad meg a sztori.
Nekem küldjél képet magadról.Ha rajtad van a hiba, én megtalálom.
Lehet több oka is. 1. Idiótákkal futsz össze. 2. Nem vagy izgalmas NÕ, legalábbis eddig nem tudtad õket megfogni. Ennek még külön lehet 1000 féle oka. Nem ismerlek, nem tudom, hogy melyik áll fenn.
Sajnos még nem találtad meg az emberedet.Majd eljön a Te idõd is, ezek a felszínes emberkék meg menjenek csak másfelé.Jobb ez így.
Eddig biztos pont olyan srácokba futottál bele akik csak meg akartak dugni. Mivel nem adtad magad egykönnyen, jobbnak látták, ha lelépnek.
ha komolyan érdekelnéd, akkor ez nem fordulna elõ, keresgélj tovább
Csak megakartam dicsérgetni egy kicsit, hogy jobb kedve legyen :D Szeretem a szép nõket nézni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!