Találatok a következő kifejezésre: Mi van 33 hetes (27 db)

Miert van az hogy picurkam egyfojtaban mozgolodik forgolodik alig pihen? Ja mijen az a joslo fajas mit kell erezni es hol? Mi kell fajjon es hogy? Lehet 33 hetesen joslo fajas?

33 hetes kis mama vagyok.en ugy ereztem hogy a vesem szeet akarna nyilni es a hasam aljan is fura erzes volt ijet meg nem ereztem meg sose.nem tartott sokaig par percig idonkent megereztem.

Legjobb válasz: Az nem baj ha mozgólódik,az lenne a baj ha nem mozogna. Nekünk is van olyan hogy egyik nap nagyon aktív, másnap noszogatni kel. A jóslófájás olyan mint a menstruációs fájás a hasad alján,nekem derékfájással együtt van. 33 hetesen már lehet,igaz nekem 36hetesen kezdõdtek. 39 hetes kismama

Az nem baj ha mozgólódik, az lenne a baj ha nem mozogna. Nekünk is van olyan hogy egyik nap nagyon aktív, másnap noszogatni kel. A jóslófájás olyan mint a menstruációs fájás a hasad alján, nekem derékfájással együtt van. 33 hetesen már lehet, igaz nekem 36hetesen kezdõdtek. 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: koszike es szep baba varast es konnyu szulest.

A terhességem elejétől egyre erősödő hát és derékfájdalmaim vannak. Mi a megoldás? Érdemes még a terhestornát elkezdenem 33 hetesen? Esetleg van valamilyen természetes fájdalomcsillapító módszer?

A terhesség e?tt is el?jött néha a derékfájás,de csak id?szakosan. Mióta babá várok állandósult,de csak éjszaka és amikor fel akarok kelni az ágyból,szinte,mintha megbénutam volna.Deréktól lefelé alig tudom koordinálni a tagjaimat a fájdalomtól.

Legjobb válasz: Szia! Én még csak 10 hetes kismami vagyok, de nekem is van ilyen jellegû problémám. Nekem is nagyon fáj a derekam, és nekem elõtte nem fájt:( Lehet hogy alakulnak a csontok? Mindenesetre kíváncsi vagyok mit írnak a többiek. Vigyázz magadra, és kitartást.

Szia! Én még csak 10 hetes kismami vagyok, de nekem is van ilyen jellegû problémám. Nekem is nagyon fáj a derekam, és nekem elõtte nem fájt:( Lehet hogy alakulnak a csontok? Mindenesetre kíváncsi vagyok mit írnak a többiek. Vigyázz magadra, és kitartást.
A torna mindenképp jót tesz!Szerintem már rég el kellett volna kezdened.Még van vissza közel 2 hónapod, így még érdemes szerintem.Nekem is sokat fájt a derekam, csípõm, de nekem segített.Én mondjunk még nem a terhestornát csinálom.Ha fáj tornázok egy picit, de csakis gerinctornát.Azt ismerem.Egy-két este torna, 1-2 hétig nem fáj.Persze amikor nem fáj, akkor nincs is kedvem nekiállni, így megvárom míg újra fájni kezd.:)
Ilyen erõs tüneteknél már javasolnám szakorvos véleményét kikérni!! A tonra mindenképp jó, a mozgás kell, és óvatosan mozogj. Ha felülsz fekvésbõl, elõször oldalra fordulj és a kezeddel nyomd fel magad. Gyulladáscsökkentõ kenõcsöt lehet hazsnálni(Voltaren, Diclofenac...) de ez tüneti kezelésre jó csak. Mindenképp keress fel nõgyógyászt, aki továbbutal reumatológudhoz, vagy ortopédhoz!!

33 hetes vagyok. Tegnap az orvosom mondta hogy a külső méhszajam nyitva van 1 ujjnyira. Ez mennyire gond? Miben kell jobban oda figyelni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is nyitva van hetek óta,nem jelent bajt,az a lényeg,hogy a belsõ zárva van.Pihengess, ne emelgess semmiképp nehezeket. Ennyi, mást nem tehetsz, ha a belsõ is kinyílik,és nem nagyon, csak pl. egy újjnyira akkor is végig ki lehet hordani,csak ott már a fertõzés miatt kell figyelni.Szval ez ami nekünk van nem baj, nem jelent veszélyt,sokan vannak így.Boldog babavárást! 36 hetes kismama

Szia! Nekem is nyitva van hetek óta, nem jelent bajt, az a lényeg, hogy a belsõ zárva van.Pihengess, ne emelgess semmiképp nehezeket. Ennyi, mást nem tehetsz, ha a belsõ is kinyílik, és nem nagyon, csak pl. egy újjnyira akkor is végig ki lehet hordani, csak ott már a fertõzés miatt kell figyelni.Szval ez ami nekünk van nem baj, nem jelent veszélyt, sokan vannak így.Boldog babavárást! 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a valaszt most egy kicsit megnyugodtam...de jobban odafigyelek, cxsak nehez hiszen lakassfelujitas kellös közepén vagyunk:S
Hát igen , így elég nehéz:-), de hátha akadnak segítõ kezek, meg ha csinálod is, közben többször iktass be pihenõket, nem lesz baj, de azért vigyázz magatokra, szia
Nem kell aggódni.Ismerõsnek a 10en valahanyadik héttõl nyitva volt a méhszája, és még 1-2 nappal túl is hordta, pedig a 35-36. hét környékén ismerd meg Magyarországot túrát csináltak végig, és elég sokat gyalogoltak, kirándultak. Annyit csinálj, amirõl érzed jól esik.Ha azt veszed észre, fáradt vagy, akkor hagyd abba, pihenj kicsit.

Milyen érzés, az amikor méhösszehúzodásaid vannak? Mihez hasonlít? Meddig tart? -33 hetes km-

Legjobb válasz: Szia! Olyan érzésed van, mintha megjönne, a hasad alján érzed. Mindenkinél változó, hogy meddig tart és milyen erõsségû, nekem a jósló fájások 36 hetesen kezdõdtek, akkor ki is nyíltam 2 ujjnyira. Igaz akkor menni is nehezen mentem, mert alig tudtam kiegyenesedni, olyan érzés volt, mintha belülrõl egy rugó visszahúzna.

Szia! Olyan érzésed van, mintha megjönne, a hasad alján érzed. Mindenkinél változó, hogy meddig tart és milyen erõsségû, nekem a jósló fájások 36 hetesen kezdõdtek, akkor ki is nyíltam 2 ujjnyira. Igaz akkor menni is nehezen mentem, mert alig tudtam kiegyenesedni, olyan érzés volt, mintha belülrõl egy rugó visszahúzna.
Igen, olyan mint a menstruációs fájdalom, a végefelé már magasabban is érzed, mint menstruációkor. Akkor már általában a tágulás miatt. M.
Elsõ szoptatáskor is van ilyen nem túl kellemes. Pár napig tart.
Szia.Tegnap kezdtem a 34.hetet, és én is ugyanezeket érzem már egy hete, de derék hasogatás is párosul hozzá.Olyankor ki se tudok egyenesedni.Kicsit én is aggódom, de majd holnap kiderül, hogy nyílok-e.
Szia! Az attól függ, mert a méhnek vannak fájdalmatlan keményedései (olyankor olyan a hasad, mintha egy betongolyó lenne az egész, ilyenkor a baba mozoghat) és vannak a fájdalommal járó keményedések, ezek a jóslófájások ( a méh edzi magát a szülésre) és ilyenkor a baba nem mozgolódik. Boldog babavárást és könnyû szülést minden Kismaminak. 26 hetes kismami
Szia! Valóban olyan, mint a mensis hasfájás, csak az egész hasra kiterjed és kõ keménnyé válik. Nekem a korom miatt megcsinálták az amniocentézist, pont ma 3 hete, szóval 17 hetes voltam akkor és azóta keményedek, de nem görcsöl. MagneB6-ot kell rá szednem. Mára már valamelyest javult, de nincs olyan nap, hogy ne lenne. Azt mondta a dokim, hogy el fog múlni, csak sokat kell pihennem. Biztosan van természetesen méhösszehúzódás, ami edzi a méhet, de ez nem olyan, mert hasonló a jósló fájásokhoz, ezért is ijedtem meg én is. Boldog babavárást kívánok! 20 km

Az orvosom szerint 33 hetes v. ok, az én számításom szerint viszont 36. Ilyenkor mi van? Milyenek azok a jósló fájások, mit érzünk olyankor, és mikor következik be, hány hetesen?

Legjobb válasz: A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

Ha 33 hetes terhesen voltam ultrahangra ;s azt mutatta, hogy a nyakaköré van tekeredve a köldökzsinór. Mikor lehet már legközelebb megint elmenni?

Legjobb válasz: Nálunk 30-32 héten van uh, utána a 36. héten, aztán akkor ha megindul a szülés. Nem tudom nálatok mikor van a következõ uh. De emiatt ne aggódj, rengeteg babának van a nyakára tekeredve a zsinór, és nagyon sok természetes úton születik minden probléma nélkül.

Nálunk 30-32 héten van uh, utána a 36. héten, aztán akkor ha megindul a szülés. Nem tudom nálatok mikor van a következõ uh. De emiatt ne aggódj, rengeteg babának van a nyakára tekeredve a zsinór, és nagyon sok természetes úton születik minden probléma nélkül.
Hát ha nem mondták, hogy menni kell ellenõrizni sûrûbben, akkor csak a 38. hét körül van a következõ uh, legalábbis nálunk így volt. Ha érzed mozogni, szìvhangja rendben volt, szerintem ne idegeskedj! Ha megnyugtat, mondd meg a dokinak, nézzen rá gyakrabban.
2-es vagyok. Az én fiam is úgy született természetes úton, hogy a nyakán volt a zsinór. Hál'Istennek nem lett baja.
Enyêmnek is rajt volt, õ is megszületett spontán. Mond meg a dokinak hogy úgy êreznêd magatok biztonságban, ha tõbbszõr megnêznê

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

Legjobb válasz: Pedig menj fogászatra! A félelemtõl még senki nem gyógyult meg. Arról nem is beszélve, hogy a kezeletlen foggyulladástól nagyon könnyen csonthártyagyulladást lehet kapni. Mivel nem vagy orvos, így nem tudhatod, hogy mit fog majd vele csinálni, de biztos nem hagyja kezeletlenül. Lehet kapsz rá egyenlõre gyulladáscsökkentõt. Amúgy én benne vagyok a fogászosdiban, csak nekem ínygyulladásom van/volt. Bátorság!:)

Pedig menj fogászatra! A félelemtõl még senki nem gyógyult meg. Arról nem is beszélve, hogy a kezeletlen foggyulladástól nagyon könnyen csonthártyagyulladást lehet kapni. Mivel nem vagy orvos, így nem tudhatod, hogy mit fog majd vele csinálni, de biztos nem hagyja kezeletlenül. Lehet kapsz rá egyenlõre gyulladáscsökkentõt. Amúgy én benne vagyok a fogászosdiban, csak nekem ínygyulladásom van/volt. Bátorság!:)
Addig, amíg gyulladt, valóban nem nagyon szoktak hozzányúlni, de van olyan antibiotikum, amit terhesen is lehet szedni, azt írhatnak fel, hogy hamarabb elmúljon a gyulladás. Szerintem menj el, és ha esetleg hozzá akarnak nyúlni, még mindig mondhatod, hogy nem engeded.
Szerintem is fogorvos. Ha nem is nagyon nyúlnak hozzá legalább kitisztogatják. Meg inkább most valami gyógyszer pár napig, mint egy elhúzódó kórság. Biztos vigyázni fognak rád. (Nekem 39. hetesen esett ki egy tömésem, rohantam megcsináltatni, nehogy elõbb megszüljek, ki tudja mikor érek oda szülés után. A doktornõ teljesen kész volt, mikor meglátta a hasamat. Úgy bántak velem, mint egy hímestojással.)
Szia, valóban nem nyulnak hozzá csak ha nagyon nagy a baj, amikor az antibiotikum kúra sem hat már. Nagyobb bajt csinál ha gyulladásban van és terhes vagy mintha kitisztitják. Én nemrég voltam a fogorvosnál hogy a koronás fogam melegre feszít, pedig ki van idegelve. Terhesség elõtt lett pont korona rakva rá. Aztmondta szülés után megröngenezi addig nem is nyul hozzá, csak ha nagyon nagy a baj, ha begyullad vagy fáj, akkor antibiotikum és ha az sem segit akkor kell vele valamit kezdeni, mert árthat a babának.(csonthártyagyulladásrol meg nem is tudom még mirõl beszélt) Végsõ esetben szájsebészet, ott le se kell venni a koronát megtudják ugy csinálni. Hát inkább fogorvos most mint késöbb szülés elõtt szájsebészet. Már nem sok van hátra, lehet a gyógyszer segiteni fog.

33 hetes vagyok.1 hete, főleg esténként fürdés után viszket a hüvelyem és csiklóm, napközben elég sok folyásom van, néha darabos. Dokim szabin, félek hogy baja esik a babának, pedig vigyázok, nem megyek közös wc-re, strandra, sehova. Mivel kezeljem?

Legjobb válasz: Sztem neten keresgélj tájékoztatókat a gyógyszerekrõl. Én a Canesten kombit mondanám, de terhesen nem tudom hogy lehet-e használni (mert tuti hogy ez gombás fertõzés). De ha neten rákersel a papírjára ott meg tudod nézni. Tuti hogy fent van,m ert én már találkoztam vele. Ha ezt nem lehet keress rá neten másfajtákra. Ha vény nélküli nincs másik, akkor csak abban bízhatsz, hogy jó fej lesz a gyógyszertáros, hátha kiadja ha elmondod mi van. ...Vagy ideiglenesen másik dokihoz elmész. Nekem ennyi jutott eszembe.

Sztem neten keresgélj tájékoztatókat a gyógyszerekrõl. Én a Canesten kombit mondanám, de terhesen nem tudom hogy lehet-e használni (mert tuti hogy ez gombás fertõzés). De ha neten rákersel a papírjára ott meg tudod nézni. Tuti hogy fent van, m ert én már találkoztam vele. Ha ezt nem lehet keress rá neten másfajtákra. Ha vény nélküli nincs másik, akkor csak abban bízhatsz, hogy jó fej lesz a gyógyszertáros, hátha kiadja ha elmondod mi van. ...Vagy ideiglenesen másik dokihoz elmész. Nekem ennyi jutott eszembe.
Az orvosom mondta, ha bõvebb a folyás, és viszketés is van, akkor az gombás fertõzésre utal, és canestennel nyugodtan kenheted várandósan is. Nekem is a canesten kombit javasolta. 33 hetes kismami
Szia. A krém nem elég, lehet kapni kombit is, de hüvelytabit is külön. Nekem a dokim azt mondta, nem szívesen ír fel komolyabbat, párszor kellett. A krém megelõzésre is jó. Sajnos gombához ilyenkor nem feltétlenül kell sehova menni. A viszonyok kedvezõek nekik. Próbálj kevesebb édeset enni és szellõs ruhában járni. Nem tudom, felismered e, hogy gomba biztosan. (Én már igen, de mert a terhesség alatt többször volt). Ha nem, a helyedben elmennék addig máshoz, hogy nézzen meg, biztosan gomba e és nem más, sosem tudhatod. Idõben kezelt fertõzés nem okoz bajt, de elhanyagolttal adódhat probléma.

Kismamák! Birjátok ezt a forróságot? Én már annyira nem birom, nagyon várom a hűvös időt.33 hetes vagyok, egyre nehezebb. benn vagyok a lakásba, de itt is már melegem van. Mit főztök esztek ilyenkor?

Legjobb válasz: vannak napok, amikor meglepõen jól bírom, de most 2-3 napja már nagyon (m)elegem van :( alig van étvágyam, csak laza kajákat ennék, sali, gyümölcs, ennyi szerintem sokat iszom egy nap, ami jó, de ma elkezdtem figyelni is, biztosan meglegyen a 3 liter legalább fõzni nem fõzök :D

vannak napok, amikor meglepõen jól bírom, de most 2-3 napja már nagyon (m)elegem van :( alig van étvágyam, csak laza kajákat ennék, sali, gyümölcs, ennyi szerintem sokat iszom egy nap, ami jó, de ma elkezdtem figyelni is, biztosan meglegyen a 3 liter legalább fõzni nem fõzök :D
Szió!! Nagyon nehezen viselem én is ezt a meleget ha tehetem a lakásban töltöm az egész napot. Sok folyadékot iszom. Dinnyét is sokat eszem nagyon kívánom a napokban. Hideg kaját és salit eszek meleg kaja nem nagyon megy csak nagyon ritkán :) . 36+2 hkm
Eszemben sincs sütni-fõzni, megrendelem az ebédet, vagy kiveszek valamit a fagyasztóból. Igyekszem gyakran zuhanyozni, sok vizet inni. Két kicsimmel itthon vagyok, a földszinten játszunk, amíg bírják, mert itt hûvösebb van. Klímát csak a hálószobánkban használunk, de mivel sem a férjem, sem a gyerekek nem bírják, csak arra a kicsi idõre tudom bekapcsolni, míg egyedül vagyok odabent. A gyerekeket kora reggel viszem le az udvarra, vagy este 7 után, de még akkor is nagy a forróság persze. Lehetõleg nem járok sehová, max. kisboltba hajnalban a kicsikkel, meg orvoshoz kocsival. Kitartást mindenkinek! 36 hkm
Elég nehezen. Ráadásul terhességi diabéteszem van, így be kéne tartanom az evést, de nem megy. Egyszerûen nem tudok enni. Ha magamba erõltetem, akkor azzal a lendülettel ki is jön :( Fõznöm muszáj, de ezt általában este 10 körül intézem. Tegnap pont lecsót fõztem. A lakásban is 30 fok van. Már nagyon várom a lehûlést. 35 hkm
Rettentõ nehezen, folyik rólam a víz!A pocakom óriási, vizet iszok rendületlenül, pedig néha már azt se kívánom de muszáj sokat inni. Egésznap a lakásban vagyok, de itt is délutánra 30 fok van, szenvedek rendesen. Fõzni nem fõzök semmit, anyum küld kaját, ha úgy van, vagy pedig rendelünk. Ha még ebbe a 30fokos lakásba elkezdenék fõzni szerintem 35fok is lenne :D 35hkm
A kérdező hozzászólása: hát igen... rettentõ.hõség....szombatra mond csak lehûlést. a baba is rengeteget rúg a pocimba, azért sem alszom, meg éjjel arra ébredtem csorgott rólam a viz, meg ugye többször kijárok éjjel mosdóra. én se fõzök nappal, lehet késõ este fogok, vagy korán reggelente. tegnap kora du. meg kivántam a sült csirkét, igy a férjem segitett és megcsináltuk, nagyon finom lett, de vagy 35 fok utána... soha többet sütni ilyen melegbe.izzadtunk a konyhába mint a ló, folyamatosan iszom én is , dinnye ezerrel, és fagyi, meg valami könnyû kis recepteket keresek majd... mi szept. 22.re vagyunk ki irva remélem nem lesz már akkor kánikula.
Én majdnem 30 hetes vagyok..Nagyon nem bírom, kb már 20. héttõl vizesedek, a meleg még rátesz.Állandóan a kezemben van egy fél literes hideg víz, tegnap elfogyott 4 liter..Majdnem hideg zuhany naponta többször...Ma grillcsirkét ettünk paradicsommal, zsemlével, leves helyett hideg joghurtitalt.Fõtt ételt nem kívánom annyira.Mi 7.-en lakunk redõny nélkül, gondolhatod hogy sötétítõvel mit tudok varázsolni ide délutánra.Délelõtt játszótéren voltunk a nagyommal, de ott nekem az a bajom h nem lehet félig fekvõ helyzetbe felpócolt lábbal lenni, szóval minden bajom van, ingerültebb is vagyok...
Sziasztok! 33 hetes vagyok, én meglepõen jól bírom. Sokkal jobban, mint eddig. Pedig 3 terhességen már túl vagyok, azok sokkal nehezebbek voltak. Én ugyanúgy fõzök, mint eddig, de dinnye mindig van itthon, néha csak az esik jól.

Az Uzsoki Kórház szülészetén volt valaki az idén? Mik a tapasztalataitok? Van lehetőség alternatív szülési módokra? 33 hetes kismama

Legjobb válasz: én tavaly szûltem ott. gondolom azóta nem változott semmi. alternativ szûlésre nemigen van mód. az egyik szülõszobában van kád de azt csak vajúdás ideje alatt lehet használni. vajúdáskor bármit csinálhatsz, van labda, bordásfal stb. de szûlés szigorúan a szülõágyon fekve.

én tavaly szûltem ott. gondolom azóta nem változott semmi. alternativ szûlésre nemigen van mód. az egyik szülõszobában van kád de azt csak vajúdás ideje alatt lehet használni. vajúdáskor bármit csinálhatsz, van labda, bordásfal stb. de szûlés szigorúan a szülõágyon fekve.
Nem. A szülésznõre, egy nagydarab szõke, rövid hajú. Mikor NST-n voltam, hallottam, ahogyan beöntést ad, jáj. Bocsánat kérdezõ a sok offért. :) De hogy on is legyek, én 4 ágyas légkondis szobában voltam tavaly júli 28-án, 40 fokban. Mikor beadtuk a babákat vizitre, benyomtuk a kondit, királyságos élet volt. :)
Szerintem de a doki csajra gondolsz, a rövid szõkére. Nekem õ volt a Gizivel, amikor született a baba, nagyon aranyos volt, bár van egy stílusa. :D Én az egyik szülésznõre gondoltam, kb vállig érõ hullámos szõke haja van. :/
Juj a szõke rövid hajú? Jááááj elég fura nõ. :) Nálam sorsot húztak és nem õt kaptam, hanem Erikát. Köszönöm Istenem. :D Kezdem azt hinni, hogy a gátvédelem és a szülõ póz is dokifüggõ. Tudom van a kórháznak egy alapszabálya, de akkor is. :)
Igen, , a Gizi angyal!! :) ))) Volt még ott egy szõke csaj, hát... õ hogymondjam... nem vmi kedves. Gátvédelemrõl nem tudok nyilatkozni, engem kérdés nélkül vágtak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtatóak:) És például gátvédelemmel mi a helyzet, errõl van tapasztalatotok?
Januárban szültem ott. Alternatív?... Abban a szobában, amiben én voltam, csak egy labda volt. A másikban medence és bordásfal is... Rajtam végig ctg volt, feküdnöm, ülnöm kellett. Egyszer kiküldtek zuhanyozni, hátha segít a tágulásban. Aztán újra rám tették a ctg-t. Amúgy elégedett vagyok, mindenki aranyos és kedves volt.
Szia, alternatív? Van bordásfal, labda... szülni a szülõágyon kell fekve. Legalábbis én úgy szültem mindkétszer, most 1, 5 hónapja is. Mindenki profi, szépen fel van újítva a kórház, van fizetõs 1 és 2 ágyas szoba, és a többi 4 és 5 ágyas, saját fürdõvel és vécével. Nagyon figyeltek ránk, volt szopitanácsadó, védõnõ, mindent megmutattak, minden nap segítettek, volt még pszichológus is, szóval csak ajánlani tudom! Könnyû szülést!
A különszoba 12000/nap, saját fürdõ wc csap szekrények tv ágy. Kórházi, de egyedül vagy. Nekünk megérte. Bármikor mehettem, bármeddig maradhattam, akár bent is alhattam volna a feleségemmel. Volt plusz àgy.
A kérdező hozzászólása: ez szuperül hangzik. én nem akarok túl nagy extrákat, igazából örülök, ha épségben megszületik a baba, de az isteni lenne, ha nem kényszerítenének rám mindenféle szabályokat és úgy lehetne szülni, ahogy az a legtermészetesebb, legmeghittebb lehet egy kórházban. a fekve szülés az, ami a legkevésbé szimpatikus, ezért nagyon örülök, hogy van lehetõség ezt megúszni.
10 hónapja szültem a Uzsokiban. Fogadott dokim volt és állva szülten, nem fekve.:) Minden szuper volt, a bent töltött 5 nap is. Erika szülésznõ egy angyal. Igen, van kád, bordásfal, labda...
A kérdező hozzászólása: és a külön szoba milyen? mi a különbség? mi is gondolkodunk rajta..
Mi is ott voltunk. Csak pozitívan tudok nyilatkozni. Van egy Gizike nevû nagyon profi szülésznõ, tudom ajánlani, és a körülmények is elég jók. Bár mi külön szobát vettünk ki.
Kicsit off, de erre én is kíváncsi lennék. Szintén 33 hetes vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! eddig szinte csak jókat hallottam errõl a kórházról..
még annyi hogy nagyon modern ús minden. az orvosok, szülésznõk mind profik és kedvesek.
A kérdező hozzászólása: ó az offok is érdekesek:) minden érdekel, ami a kórházzal kapcsolatos, ne kíméljetek! szóval ne hagyjatok ki semmit:) a légkondi is nagyon jól hangzik!! meg eddig minden, amit írtatok. jelenleg a ventillátor és a zuhanyzó a legjobb barátaim. :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!