Találatok a következő kifejezésre: Mi van 33 (78 db)

A pótvizsgán 33%-felett kell teljesíteni, hogy átengedjenek és 10% hogy szóbelizzek. Mi van akkor ha mondjuk csak 25%-ot érek el akkor megyek ugye szóbelizni és ott újra a 33% kell vagy csak 8 hogy együtt a kettő érje el a 33 %-ot?

Legjobb válasz: Szerintem te matekból buktál, mert nem lehet a 25 százalékot, meg a 8 százalékot összeadni... szóval ha elérsz 100pontból 25 öt ez ugye 25 % os és emiatt mész szóbelire ott pedig elérsz 100pontból 8 at ez ugye a 8 % akkor a kettõt nem lehet összeadni és lesz egy 33%-os össz eredmény

Szerintem te matekból buktál, mert nem lehet a 25 százalékot, meg a 8 százalékot összeadni... szóval ha elérsz 100pontból 25 öt ez ugye 25 % os és emiatt mész szóbelire ott pedig elérsz 100pontból 8 at ez ugye a 8 % akkor a kettõt nem lehet összeadni és lesz egy 33%-os össz eredmény
[email protected]*nak rá, ha például történelembõl tudod, hogy 1000-ben koronázták Istvánt, már át is engednek. Nem veszik ezt komolan. Legalábbis én még nem találkoztam olyannal aki komolyan vette volna. Itt tényleg csak azt buktatják meg aki sík h***e.

Hogyan lehetek abban biztos hogy mikor van peteérésem? Okt 3án jött meg utoljára, 33 napra. A kalkulátor okt 22 dobta ki a legjobb lehetőséget a babára, vagyis (19-től-23ig). Viszont nem mindíg 33 napra jön meg, szeptben 25 napra jött meg.

A hőmérőzés az oké, de mi reggel együtt járunk dolgozni fél6kor, sajnos nincs idő sexre. Este ugyanúgy hatásos lehet a sex? Lehet butákat kérdezek.

Legjobb válasz: Bocsi az kimaradt hogy voltunk együtt a árommal 18 és 19-én hátha épp jókor! Szerintetek? Most érzek görcsöket,furcsa érzésem van. Lehet csak bebeszélem magamnak.

A kérdező hozzászólása: Bocsi az kimaradt hogy voltunk együtt a árommal 18 és 19-én hátha épp jókor! Szerintetek? Most érzek görcsöket, furcsa érzésem van. Lehet csak bebeszélem magamnak.
Teszteltel?
A kérdező hozzászólása: A nemvárt napján igen ( kedden) teszteltem. Délután, negatív! Azóta nem..... Ma tartok a ciklus 36!! - dik napjánál! Félek a csalódástól.... Vasárnapig várok sztem! Elvileg lehetek terhes???
Lehetsz persze!!!! Ne add meg fel!!! Ha meg nem jott meg az jo jel! Mehkerdezhezem hogy a folyasod milyen allagu? Mert ha kremes mint pl a testapolo akkor az is jo jel. Holnap reggel egybol ebredes utan merj egy testhot honaljba. Ha 37koruli akkor az is jo jel!!!jaj nagyon nagyon szoritok neked!!!!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy! :) Hát nem mondanám tejes állagúnak. Nagyin minimális folyásom van. Reggel éreztem fura görcsöket, nagyon furákat. A napközbeni hõ nem számít?
Nem reggel ebtedesi ho kell;)
A kérdező hozzászólása: Akkor jól tudtam :) reggel megmérem a szárnyaim alatt :) )
A kérdező hozzászólása: Teszt: negativ most reggel :(
Es megjott mar????
A kérdező hozzászólása: Nem!!!
A kérdező hozzászólása: Reggeli hõm lemaradt, 34, 7. ????
A 34, 7es ho mar annyira nem biztato. Dehat nem tudjuk mennyi a normal hod., ) Barmi tunet? Szerintem tesztelj egyet meg hetfon v kedden ha addig sem jon meg.
A kérdező hozzászólása: Tünet.... Egészen kb. Csütörtökig görcsölés, majdnem megjön érzès. Azóta szinte semmi. Holnap (Hétfõn) reggel tesztelek, az eredménytõlfüggetlenül :) hívom a dokimat, hogy du. fogadjon . Nem várok tovább. Sztem peteérési, tüszõrepedési problèmàm van. ( mondjuk, attól függetlenül meg kellene jönnie) Múltkor utalt rá a doki, hogy ha ilyen problemam lenne, ( elõtte hormon vervetelem volt, abbol ez kiderülhet? ) akkor ír fel " tüszõrepesztõ" gyógyszert. Hát nem tudom, nem szeretem a mestersèges dolgokat. Miért nem megy magától, mint pl. az összes bnõmnek?? Miért nem megy úgy ahogy az isten is megteremtett. El vagyok keseredve, ha ez beigazolódik.
A kérdező hozzászólása: Ma reggeli hõm 35, 7 volt.
A kérdező hozzászólása: Ma sem jött meg ....????
Azert szoritok!!! Amig nem jon meg addig van remeny!!
Akkor izguljunk egyutt:) nekem is okt3-an volt utoljara, es 13-16-18 voltunk egyutt. Nekem 30. Korul kene nemjonni;)))
A kérdező hozzászólása: Elvileg nekem nov 4 én kelleme nem megjönni, ha megint 33 napos a ciklus. Kitudja? :-/ Te érzel vmit?
En eljezdtem ma barnazni:(
Veled van valami???
A kérdező hozzászólása: Semmi, vagyis nekem barnázás nincs. Viszont 3 napja kb. görcsölök és feszül lent. Hm?
Szoritok neked nagyon!!! Ugylatszik az en szervezetem egy hettel elobbre hozta a mensit;( Buktam ezt a honapot:( Szoritok!! Irj majd hogy mi van!!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, írok majd!
Ok;)
Helyzet??
A kérdező hozzászólása: Keddre ( nov 5- ére) várom a nemvártat. Nem bírtam ki, 31-en csinaltam tesztet, negativ. Vagy korai volt a tesztelés, vagy ......:(
Azert meg ne add fel!! Kedd "messze" van meg!!! Hatha! Irj mindenkep!!! Szoritok nagyon! Legalabb neked sikeruljon!
6-a van! Miujsag????
A kérdező hozzászólása: Még mindíg nem jött meg.... Ma teszteltem egy hatalmas negatívat! Nem tudom mi van....:(
A hot hagyjuk. Nem tudjuk mennyi az alap hod. Megnyugtatlak nekem sem jott a baba. Nekem van mar ket kislanyom es szeretnenk 3.at. Az elso kislanyomert kozel4evig kuzdottunk! Hormonjaim vacakoltak (vervetel kimutatja bitony) szextem a clostylbegitet. Petevezeto atfujajom volt. Tuszo repeszto szurik... vegul a 3.inszeminacio lett sikeres. At tudom erezni azt amit most te erzel! A masodik baba total spontan es meglepi szeruen jott!!! Ne add fel nem szabad elkeseredni. Ha most nem is sikerul uj honap uj lehetoseg! Tudom szar erzes....de mast nem tudsz tenni!!! Turelem!!! Nafyon nagyon nagyon szoritok!!!!!!

Sajnos van 3 különbözõ banknál hitelem és elmaradtam 1 hónappal. Küldtek a melóhelyre egy levelet hogy a fizetés 33%-át vonják le amíg le nem jár a hitelem. Kérdésem hogy mi van ha mind a három bank küldi ezt a levelet a melóhelyre? Hogy megy ez?

Egymás után vonják akkor a fizetés 33%-át ?

Legjobb válasz:
1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.
Az elso valaszolo jol mondja, +1 neki.

Most járok a 33. ciklusnapon. Szeretnénk kistesót, de eddig nem sikerült. Persze a terhességi teszt - lett. Hogyan tudom meghatározni mikor van peteérésem? Bővebben lent.

Mióta abbahagytam a fogi gátlót 30,31,32,30,28 napra jött meg. Utoljára 34-re (biztos azért, hogy izguljak egy kicsit). Én nem szoktam érezni a peteérést, tojásfehérje folyásom is talán kétszer volt életemben. Kipróbáltam az ovu tesztet, de az is mintha mindig pozitívat mutatott volna. Akkor én hogyan tudnám megállapítani mikor van peteérésem? Szerintetek nagyon összevissza a ciklusom?

Legjobb válasz: Hát ha semmivel nem tudod belõni hogy mikor van ovud, tanácsos a 10-ik ciklusnaptól 2 naponta együtt lennetek. Így hagysz elég idõt a sperma koncentráltságához is és így tuti nem maradtok le a tüszõrepedésrõl. Az elsõ baba könnyen fogant? Õ a ciklusban kb. mikor? Ezekre a dolgokra emlékszel még? Akkor se volt tojásfehérje folyás? Sok sikert!

Hát ha semmivel nem tudod belõni hogy mikor van ovud, tanácsos a 10-ik ciklusnaptól 2 naponta együtt lennetek. Így hagysz elég idõt a sperma koncentráltságához is és így tuti nem maradtok le a tüszõrepedésrõl. Az elsõ baba könnyen fogant? Õ a ciklusban kb. mikor? Ezekre a dolgokra emlékszel még? Akkor se volt tojásfehérje folyás? Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Akkor sem volt semmi jele a peteérésnek, de igazából akkor nem is foglalkoztam vele. Elsõ hónapban összejött, ráadásul az ultrahang alapján (ahogy visszaszámoltunk)az elsõ együttlétkor, amikor nem védekeztünk. És ez a ciklus 6. napja volt. Éppen csak elmúlt a mensim. És most az ovuteszt a 9. cn-on + volt a 17-ig. De ha terhes lennék már ma ki kellett volna mutatnia a tesztnek.

33 hetes magzatnak mire van most leginkább szüksége? Úgy értem ha valamire oda tudok figyelni hogy neki még jobb legyen, akkor miért ne tenném? Más ilyen korú kismamák Ti mire figyeltek oda különösen?

Legjobb válasz: ugyanúgy éltem mint a terhességem elsõ szakaszaiban. államvizsgáztam, forgalomból vizsgáztam, sétáltam gyümit ettem rendezkedtem semmi extra. nem tudom mire gondolsz? mondókára vagy mire?

ugyanúgy éltem mint a terhességem elsõ szakaszaiban. államvizsgáztam, forgalomból vizsgáztam, sétáltam gyümit ettem rendezkedtem semmi extra. nem tudom mire gondolsz? mondókára vagy mire?
Nekem már 9 hós a babám, de azt tudom mondani, hogy mozogj szabad levegõn a jólesõ mértékig, táplálkozz egészségesen, igyál sok folyadékot, légy kiegyensúlyozott, vidám, akkor a pici is az lesz a pocidban. Beszélgethetsz is vele, símogasd sokat, észre fogod venni, hogy igyekszik a kezedbe simulni. Fantasztikus mindkettõtöknek!
hallgass Mozartot, Vivaldit, beszélgess VELE, egyél vitamin dúsan, változatosan, legyél boldog, kiegyensúlyozott, kerülj minden Rád negatívan ható dolgot, cikket, rémhíreket. Én aggódtam mindvégig, a kisfiam 3, 5 hónapos és nagyon sírós - valószínû a túlaggódásom miatt

Szabálytalan a ciklusom, 33-38 nap közötti. Honnan tudom mikor van ovulációm?

Legjobb válasz: A gyógyszertárakban lehet kapni ovulációs tesztet nem drága és azzal ki tudod deriteni mikor van peteérésed.

A gyógyszertárakban lehet kapni ovulációs tesztet nem drága és azzal ki tudod deriteni mikor van peteérésed.

33 éves nő vagyok, van már 2 gyermekem. A menzeszem nem rendszeresen a 28. napra jön meg, akkor honnan tudhatom, hogy mikor van peteérésem, ha ezt a 14. nap környékére kell kiszámolni? Lehetséges, hogy még a gyógyszernek van hatása?

A tri-regor nev? fogamzásgátló tablettát szedem évek óta, kisebb nagyobb szünetekkel. Legutóbb szeptemberben hagytam abba, de az óta sem sikerült teherbe esnem.Kiszámoltam a peteérést +, -, 2-3 nappal, még sem estem teherbe.

Legjobb válasz: bár témához annyira nem értek még,de azt olvasom mindenhol,hogy bogyóabbahagyástol kell 3 honapot hagyni mig kiürül a szervezeted teljesen,és utána probálkozni a babával,nehogy hasson rá a fogamzásgátló tehát szeptemberben abbahagytad,okt,nov,dec türelmi idõszak,csak most szabadna probálkozni

bár témához annyira nem értek még, de azt olvasom mindenhol, hogy bogyóabbahagyástol kell 3 honapot hagyni mig kiürül a szervezeted teljesen, és utána probálkozni a babával, nehogy hasson rá a fogamzásgátló tehát szeptemberben abbahagytad, okt, nov, dec türelmi idõszak, csak most szabadna probálkozni

Az orvosom szerint 33 hetes v. ok, az én számításom szerint viszont 36. Ilyenkor mi van? Milyenek azok a jósló fájások, mit érzünk olyankor, és mikor következik be, hány hetesen?

Legjobb válasz: A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

Ha 31-33 napos a ciklusom, mikor van peteérésem?

Legjobb válasz: 21 napnál rövidebb, és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínûséggel ovuláció nem történik. tehát elvileg neked van. Miért nem veszel ovulációs tesztet. Vagy menj fel a timmermann.hu-ra és ott beírod a három mensid kezdõ idõpontját és kidobja neked a peteérés napját, és a termékeny napokat. Vagy figyeld a szervezetedet, hogy van-e olyankor valami változás. Mert nálam olyankor szúr a hasam alja, tehát én érzem is.

21 napnál rövidebb, és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínûséggel ovuláció nem történik. tehát elvileg neked van. Miért nem veszel ovulációs tesztet. Vagy menj fel a timmermann.hu-ra és ott beírod a három mensid kezdõ idõpontját és kidobja neked a peteérés napját, és a termékeny napokat. Vagy figyeld a szervezetedet, hogy van-e olyankor valami változás. Mert nálam olyankor szúr a hasam alja, tehát én érzem is.
vagy írd le nekem az utolsó három mensid kezdõ napját és kiszámolom neked. de a vérzéses napok szám is kellene nekem.
A kérdező hozzászólása: Nov.:28, 29, 30, 1, 2, Dec.:29, 30, 31, 1, 2 Jan.:29, ...... Általában szoktam érezni a félidõt, mert szokott fájnin a hasam alja, akkor már akciózni kell?És hány napig?Most vettem egy ovu.mikroszkópot, meg elkezdem hõmérõzni magam! Köszi a segítséget!
szia az október, nov, dec. mensid kellene, nem pedig a januári, ami ma kezdõdött el.
A kérdező hozzászólása: Okt.:25, 26, 27, 28, 29
szia jan. 17.18.19-én volt peteérésed, és jan. 14-20-ig voltak a termékeny napjaid.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!Pont jan.14-16-án voltunk együtt, de ezek szerint nem sikerült!
A kérdező hozzászólása: 28-29 naposak a ciklusaim.
egyenlõre semmit, várj. Legfeljebb 2 nap mulva tezstelj ujra. Bárkinél elõfordul késés vagy akár kimaradás minden különösebb ok nélkül, de a késének lehet oka is pl ciszta vagy hormonzavar. Ha nem jön meg még vagy 2 hétig esetleg menj el orvoshoz de mondom simán belefér az is ha néha teljesen kimarad. Amit még érdemes tudni hogy egy nõnek évi 10-11 peteérése van, tehát nem minden hónapban van, ebben a hónapban vagy megjön még akkor is ha nem volt ovu(ez az általános) de az is belefér ha nem.
Ha egy hét késés van és még mindig negatív, menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Megszakítással védekezünk, mert még nem akarunk mindenképpen gyereket, de ha mégis elõbb jönne emiatt, akkor boldogan várjuk. De még sose volt ilyen késés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!