Találatok a következő kifejezésre: Mi van épp (323 db)

Mi van éppen a hűtődben?

És mi az ami mindig van?(a hidegen kívül) :)

Legjobb válasz: Mindig van tej,joghurt és margarin.Most van még néhány felvágott, tojás, csoki,maradék palacsinta, lekvár, sajtok, pirosarany és társai.

Mindig van tej, joghurt és margarin.Most van még néhány felvágott, tojás, csoki, maradék palacsinta, lekvár, sajtok, pirosarany és társai.
14, 54-es vagyok. Van még fagyasztott bab, lecsó alapanyag, zöldborsó, tök, húsok a mélyhûtõben, sima hûtõben, margarin, vaj, élesztõ, tojás, felvágott, májkrém, sör, ásványvíz, tejföl, kukorica, inzulin (cukorbeteg van a családban), tegnapi halászlé, tej, stb...
Ami mindig van, az az alap. De ami csak most van, az a bõszen hirdetett zacskós füszeres sült csirke maradék.Valóban "omlósz", ahogy hirdedtik, de melyik sült csirke nem az- amit 1 órán át sütnek.A fûszerezése mû, a zacskója szerint nyomokban paprikát is tartalmazhat.Sótlan, érezni a zacskó sült bakelit ízét.Soha többet!
delma margarin, felvagott , tej, joghurt, francia drazse, csoki, kecsap, mustar, majonez, kavetejszin, parizsi, aktimel+altalaban 2 naponkent friss fott kaja, +udito, sor, asvanyviz.altalaban minden behajigalok.ugyhogy most sok lenne leirni. a fagyasztoban daralt hus, combja, valami oldalas feleseg, miccs paszta, borso 600-ig, tok, spenot brokkoli.fagyi.
ami mindig:tej, pár csomag virsli, tojásmsajt, vaj, csemegeubi, ketchup, majonéz, joghurtok, túrókrém, fagyasztórészben húsok, zöldségek, gyümölcsök, jégkrém, gyógyszerek, 1-2 doboz sör ami most plusszban: öszibarack, turórudi, bontott lekvár, maradék pörkölt, holnapi süti tésztája, fél üveg pia,
2. vagyok jó hogy mondod. elfogyott a torma :D
pillanatnyilag: tej, sárgadinnye feldarabolva, joghurt, krémtúró, csemegeuborka, tojás, felvágott, sajt + ami mindig: majonéz, mustár, kecsap, lekvár, alkoholos italok :D, rama margarin, savanyúság, tejszínhab meg borsóleves mert maradt még tegnapról.
penész :(
De jó kérdés:) Ami mindig van: vaj, felvágott, sajt, szalonna, valamilyen idény-zöldség, cicakaja, savanyúság (csemege ubi, cékla), ketchup-mustár majonéz, hagyma Most plusz: tojás, joghurt, vajkrém, cottage cheese (külföldi, magyarul nincs rendes neve), tegnapi leves
bor, narancslé, szilvalekvár, pepperóni, csemegeubi, paradicsomleves, csirkepörkölt, galuska, tejföl, uborkasaláta, tej, mozzarella, paradicsom, cukkini, uborka, 4 pucolt keszeg, ruszliféleség (próbálkoztam :D) milli krémtúró, gyümölcsjoghurt, túró, tojás, margarin, szalonna, felvágott, sajt, mustár, kecsap, majonéz, tormakrém, prisoarany, erõspista
Tej, vaj, felvágott, szalonna, kolbász, torma, erõspista, lekvár, mustár, ketchup, majonéz, tejföl, joghurt, savanyúság, kígyóubi, dinnye.
nekem dobhatnál egy sárgadinnyét :D
Ja, és hidegen kívül még újburgonya, hagyma, pirosarany, cukkini, káposzta, retek.
Rengeteg sárgadinnye lehûtve. Nem kell valakinek? :)
Fagyasztott zöldségek, egy fél kilós gyömbérgyökér, csikrevér, egy nyers csirkefarhát nyakkal meg szárnyakkal és lábbal, egy nyers egész kakas, fûszer paprika, erõspaprika, evõeszközök, egy fél literes kefír, disznózsír, hagyma, szilva, 2 csomag tészta, sült kolbász, pár zsemje.
tojás, tej, tejföl, sajt, szóda, üdítõ, paprika, paradicsom, õszibarack, felvágott, joghurt, savanyúság, kovászos uborka, lekvár, torma, mustár, kecsap, fölbontott macskakonzerv, és remélem, mire hazamegyek egy üveg pezsgõ is vár behûtve:) ) üdv.
A kérdező hozzászólása: Nekem: vaj, párizsi, szalámi, paprika, kígyóubi, citrom, ketchup, majonéz, mustár, torma, csemege ubi, sajt, kávétajszín, tej, tejszínhab, ásványvíz, sör, citromlé, valami édes krémlikõr, joghurt, tejföl, lekvár, pirosarany, tojás.
semmi
1. Task killer vagy task manager. De szerintem egyiket se érdemes hasznánli. 2. 3g watch dog. Be tudod állítani mennyi net áll rendelkezésedre és még %-osan is kiírja, hogy abból mennyit használtál el. Még az is beállítható, hogy ha elfogyna a keret akkor tiltsa a mobilnet kapcsolatot. Ja és ez csak a mobilnetes forgalmat nézi. A wifi-t azt nem.


Mi van akkor, ha megkérdezem az orvosom, mennyiért jönne be a szülésemre, de közben ha nem kértem volna fel is ott lenne, mert épp ő az ügyeletes?

Legjobb válasz: Ha szerencséd van, azt mondja, mindegy, mennyi pénzt adsz, és akkor te döntöd el (így adhatsz neki kevesebbet, ha épp ügyeletes). Ha nincs szerencséd, akkor mond egy baromi nagy összeget, és akkor azt illik is kifizetni, ha ügyeletes, ha nem.

Ha szerencséd van, azt mondja, mindegy, mennyi pénzt adsz, és akkor te döntöd el (így adhatsz neki kevesebbet, ha épp ügyeletes). Ha nincs szerencséd, akkor mond egy baromi nagy összeget, és akkor azt illik is kifizetni, ha ügyeletes, ha nem.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy másodszor szülök nála, és csak annyit kérdeztem, hogy változott-e valamit a tarifa. Nem kértem, hogy bejöjjön, semmi ilyesmi, mert még nem tudjuk, hogy felfogadjuk-e, de azért nem árt elõre gondolni, hogy meglegyen a pénz rá. De azon agyaltam, hogy ha most ez ennyiben marad, és õ lesz az ügyeletes, akkor mit csináljak? Hiszen érdeklõdtem, még ha nem is kértem fel konkrétan. Nagyon afelé hajlok, hogy úgyis a szülésznõ csinált elõzõleg is mindent, a doki csak 10 percet volt ott meg amikor összevarrt, lehet, hogy nem is kellene felfogadni. (Nem kellett volna rákérdeznem a tarifára, igaz?)
Nekem a fogadott pont ügyeletes volt, amikor szültem. Annyit adtunk neki, amennyit elterveztünk:) Sokszor rámnézett(12 órát vajúdtam), a férjemet nyugtatgatta kinn, utána mindennap megnézett stb. Bár õ nem mondott konkrét összeget, de nyílván elégedett volt azzal amit kapott, mert kontrollon is ugynaolyan jó fej volt. Pedig lehet kevesebbet adtam az átlagnál:(

Van MSN-hez olyan program, amivel látom mit ír éppen a másik?

Nem pont arra vagyok kiváncsi hogy akivel én beszélgetek mit ír a másiknak, hanem hogy látom, hogy akivel beszélgetek mit ír épp nekem, tehát miel?tt elküldi. Ha tudtok, legyetek szívesek linket adni. Köszönöm :)

Legjobb válasz: Értem, hogy mire gondolsz, és bárcsak lenne, már pár ismimnek én is felvetettem ezt az ötletet, hogy milyen jó lenne látni, amit épp ír a másik. De szerintem nincs ilyen :( Sajnos =(

Értem, hogy mire gondolsz, és bárcsak lenne, már pár ismimnek én is felvetettem ezt az ötletet, hogy milyen jó lenne látni, amit épp ír a másik. De szerintem nincs ilyen :( Sajnos =(
van
A kérdező hozzászólása: Kár :( Jó lenne :D
húúúú az de jó lenne :D:D és legalább vmi olyan progi lenne ami mûködik is.-.-" :D:D

Mi van akkor ha van egy fogadott orvosom, akinek sok a betege, beindul a szülésem, de ő épp egy másik kismamánál, egy másik szülésnél segédkezik?

Akkor én ügyeletes orvosnál fogok szülni? Vagy hogyan oldható ez meg? Az ország egyik legismertebb dokijánál fogok szülni, akinek hatalmas pacientúrája van. 18 éves korom óta hozzá járok, minden vizsgálatot ő végzett, ő ismeri a testem, a babát, arról nem is beszélve hogy a terhesgondozás alatt mennyi pénzt fizettünk neki.. Előfordulhat hogy lepasszol egy másik/ügyeletes dokinak mert épp nem ér rá? Hogyan működik ez? Eléggé parázok emiatt..

Legjobb válasz: Az orvos nem lesz ott melletted végig míg szülsz! Órá ként bemegy, megnézi mennyit tágultál, megkéri hogy vagy, 5 perc, és megy is a dolgára! A szülésznõ megy be hozzád félóránként, nézi meg hogy vagy, ha kell valamit beadni õ adja be, õ is nézi a tágulást... Az orvos akkor lesz bent mikor konkrétan nyomni kell, majd össze varr! 1 óra amit aktívan ott tölt veled, de míg vajúdsz, nem fog ott ülni melletted, nem fogja a kezed, nem beszélget veled!!! Simán szülhetsz te is, meg még 2-3 nõ melletted, egy óra alatt ha mindnkinél 5 percet van, az 15 perc 1 óra alatt, még 45 perc alatt elvégezhet egy abortuszt, vág császárt, vagy elmehet vizitelni, vagy rendelni a szakrendelésre. Nem csak veled fog foglalkozni!

Az orvos nem lesz ott melletted végig míg szülsz! Órá ként bemegy, megnézi mennyit tágultál, megkéri hogy vagy, 5 perc, és megy is a dolgára! A szülésznõ megy be hozzád félóránként, nézi meg hogy vagy, ha kell valamit beadni õ adja be, õ is nézi a tágulást... Az orvos akkor lesz bent mikor konkrétan nyomni kell, majd össze varr! 1 óra amit aktívan ott tölt veled, de míg vajúdsz, nem fog ott ülni melletted, nem fogja a kezed, nem beszélget veled!!! Simán szülhetsz te is, meg még 2-3 nõ melletted, egy óra alatt ha mindnkinél 5 percet van, az 15 perc 1 óra alatt, még 45 perc alatt elvégezhet egy abortuszt, vág császárt, vagy elmehet vizitelni, vagy rendelni a szakrendelésre. Nem csak veled fog foglalkozni!
elég szomorú, de tény, hogy nem lesz végig veled (hogy ez erkölcsileg/etikailag mennyi kivánnivalót hagy maga után, más kérdés...) ha ügyeletesnél szülsz, akkor értelemszerûen a fogadottnak nem adnék pénzt a helyedben (vagy jóval kevesebbet)
Mikor én szültem a dokinak a másik betege a másik szülõágyon szült folyamatosan felváltva nézegetett bennünket és mikor már a szülésre került a sor akkor csak azzal foglakozott. Én szültem elõbb végig mellettem volt összevarrt és utána ment a másik kismamához.
Ha mind a ketten a kismamái vagytok, akkor felváltva ellenõrzi a szülés elõrehaladtát. Ha még ügyel is, akkor a többiekkel is foglalkozik. Szabadidõben persze többet figyel a fizetõ betegeire.

Mit tegyek? Másfél éve próbálkozunk babával, de nem jön össze. Most alkalom lenne egy munkahelyváltásra. De mi van akkor, ha épp most jön össze a baba?

Nem szemétség az új munkahellyel szemben, hogy esetleg fél év, egy év múlva elmegyek szülni? Ti mit tennétek hasonló esetben?

Legjobb válasz: Engem biztos nem erdekelne. Es ha fel ev vagy egy ev mulva jon ossze a baba akkor mi van? Addig is meg kell elned valamibol, nem? Ha meg majd GYES-re mesz, keresnek mast, ez nem a te problemad. Egyebkent szerintem az interjun ne mondd meg nekik, hogy babat szeretnel, mert nem fognak felvenni. A sajat erdekeidet nezd, ne masoket, akkor nem jutsz elobbre.

Engem biztos nem erdekelne. Es ha fel ev vagy egy ev mulva jon ossze a baba akkor mi van? Addig is meg kell elned valamibol, nem? Ha meg majd GYES-re mesz, keresnek mast, ez nem a te problemad. Egyebkent szerintem az interjun ne mondd meg nekik, hogy babat szeretnel, mert nem fognak felvenni. A sajat erdekeidet nezd, ne masoket, akkor nem jutsz elobbre.
Ez nekem is így van, a válasz engem is érdekel!=)
Elméletileg akkor nem törölted ki a Windows Live rendszerbõl. A legegyszerûbb megoldás, ha visszaveszed MSNre újra kitörlöd és kipipálod azt is, hogy Törlés a Windows Live rendszerbõl is. Ha ez meg volt, akkor esetleg még belépsz a http://login.live.com/ ra, bejelentkezel és onnan is kitörlöd, ha még fent van a rendszerben. Ha ez sem stimmel, akkor a Winddows Live egy olyan újszerû program lett, amibõl rengeteg mindent kifelejtettek, ezért a program néhol hiányos. Nekem pl folyamatosan megjeleníti felül, hogy 1 Függõben Lévõ Felkérése Van, belépek a Windows Live rendszerébe, de ott nincs felkérés. Ez egy hiba a programban. Lehet, akkor ha a tippjeim nem jönnek be, ez is az.

Mi van ha épp vásárolni vagyok és elönt a magzatvíz? Mire van időm? Mi történik utána?

38 hetes 3 napos kismama.. :) Van id?m még haza gyologolni? és er?m? Vagy mit tegyek ha ilyen szituba kerülök esetleg?

Legjobb válasz: A lényeg, hogy ne ess kétségbe, és ne kapkodj!!! Lesz idõd mindenre! Nekem reggel 6-kor elfolyt a magzatvizem, elindítottam reggel a nagyokat suliba, letusoltam és 9-re értem a kórházba. 14-kor lett meg a baba, úgy hogy még oxitocint is kaptam!

A lényeg, hogy ne ess kétségbe, és ne kapkodj!!! Lesz idõd mindenre! Nekem reggel 6-kor elfolyt a magzatvizem, elindítottam reggel a nagyokat suliba, letusoltam és 9-re értem a kórházba. 14-kor lett meg a baba, úgy hogy még oxitocint is kaptam!
Szia. Nekem azt mondta a védõnõ, hogyha elfolyik a magzatvíz azonnal be kell menni a kórházba, mert onnantól kezdve, hogy nincs magzatvíz veszélybe kerülhet a baba. Ha kocsival vagytok irány a kórház, ha nem akkor pedig mentõt kell hívni. A holmidat meg majd beviszi utánad valamelyik családtagod. Üdv, 35 hetes kismama
én úgy tudom akkor még van idõ lezuhanyozni, összekészülni, majd elindulni a kórházba. lényeg hogy ne pánikolj be, mert abból viszont lehet baj.
Én is úgy tudom, hogy van idõd még lezuhizni, mondjuk arra figyelj, hogy ne menj messze az otthonodtól, hogy haza tudj érni ha gond van.A mentõ csak a saját khba visz be azt azért tudd.Csak azért mondom, mert én pl nem a körzeti khamban szülök, tehát nem is hívhatok mentõt, mert nem oda visz ahová a dokim tartozik.Mindenképp legyen telefon a kezd ügyébe, hogy haza tudj szólni valakinek, vagy , hopgy menjenek érted.Vagy ha messzebb vagy és a magzatvízen kívül nincs más panasz azonnal ülj taxiba és vitesd magad vagy haza vagy a khba-te érzed mia szitu.Ha teheted azért most már ne cipekedj egyáltalán, mert az is beindíthatja a szülést.Könnyû szülést kívánok és nem ilyen szitut hozzá:) 35hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, és hogy felkészülhetek minden eshetõségre a válaszaitokon keresztül. Mindenkinek könnyû szûlést aki még elõtte van :)
a mentö a hozzá tartozó korházba visz. ami a körzete. szóval ha még pesten is laksz de a város másik feén akkor tuti másik korházba visz. nem kell kétségbe esni, mert a magzatvíz sokkal elöbb is elmehet ami azt jelenti akár elötte nap is. csak ilyenkor már nagy a fertözés veszély is. szóval nyugott legyél és ne´izgulj, inkább a fájásokat nézd onnan, ha nincs még sürü fájásod akkor tuti sokáig fog még tartani.
Nekem a magzatvíz elfolyásától fél órám volt, pedig elsõ baba 4, 5 kg-val. Oxitocint nem kaptam. Még szerencse, hogy reggel befektettek, mert túlhordásos voltam.A doki azt mondta reménykedjek, hogy a másodiknál is a kórházban folyik el magzatvíz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!