Találatok a következő kifejezésre: Mi van, orvosi számitás (2 db)

Az orvosom szerint 33 hetes v. ok, az én számításom szerint viszont 36. Ilyenkor mi van? Milyenek azok a jósló fájások, mit érzünk olyankor, és mikor következik be, hány hetesen?

Legjobb válasz: A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

Mi van, ha orvosi számitás szerint kb. 6 hetes terhes vagyok és megvannak a jeleim, de a tesztem negatív?

Legjobb válasz: Alacsony a hcg szinted, a teszt ezért lehet negatív, ha terhes vagy. Semmi gond. Az uh mond biztosat.-)

Alacsony a hcg szinted, a teszt ezért lehet negatív, ha terhes vagy. Semmi gond. Az uh mond biztosat.-)
Orvos állapította meg a terhességet? Bizonyára alacsony a hormonszint. Gyógyszeres kezeléssel be tudnak avatkozni, de ennyi idõsen... Drukkolok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!