Találatok a következő kifejezésre: Mi van, nem tudok (5279 db)

Most akkor mi van nem tudom eldönteni?

adott egy srác ... mondtam neki h bejön de kb nem érdekli vagy legalább is nem mondott semmit(voltegyéjszakáskalandunk) de ha nem érdekelném, akkor miért keres folyton és ír nekem?:O meg mindig azzal csesztet h szerezzek neki vmilyen csajt.. élvezi hogy felbasz?? faszom kivan vele ...

Legjobb válasz: Hát ezt elég hülyén hoztad össze. Talán jobb lenne, ha nekifutnál mégegyszer. Azt tudom elképzelni, hogy õ csak amolyan havernak tekint, akivel néha lefekszik (vagy csak egyszer lefeküdt, azt annyi), azon túl meg... gondolom azt várja, hogy te, mint lány, könnyebben tudsz találni olyan lányt, aki illik hozzá, akinek õ is tetszik, mint õ maga. De az is lehet, hogy tényleg csak szívat.

Hát ezt elég hülyén hoztad össze. Talán jobb lenne, ha nekifutnál mégegyszer. Azt tudom elképzelni, hogy õ csak amolyan havernak tekint, akivel néha lefekszik (vagy csak egyszer lefeküdt, azt annyi), azon túl meg... gondolom azt várja, hogy te, mint lány, könnyebben tudsz találni olyan lányt, aki illik hozzá, akinek õ is tetszik, mint õ maga. De az is lehet, hogy tényleg csak szívat.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ szerintem is szivat... hogy az anyámba felejtsem ezt a köcsögöt?
Szerintem simán beszívathatnád, szerzel neki 1 csajt de a csajjal ledumálod h durván kosarazza ki v vmi ilyesmi. AKkor már sztem könnyebb lesz a felejtés.
A kérdező hozzászólása: ez fasza ötlet:D csak nincsen olyan csak aki ezt megcsinálná...:/
Merre laksz? Hátha tudok segíteni :D

Tetszik egy srác, de van barátnője. Azonban azt vettem észre, hogy egészen érdeklődik irántam. Tévedek, vagy akkor most mi van? Nem tudok kiigazodni ezen az egészen.

Legjobb válasz: ez attól függ hogy milyen viszonyban van a pasi a barátnõjével ha kapcsolat erõs nagyon szeretik egymást akkor egyszerûen szimpi vagy neki , de ha már nem anyira erõs köztük a kapocs akkor lehet,hogy bejössz neki ... mongyuk akkor már lehet h szakitott vna vele ...

ez attól függ hogy milyen viszonyban van a pasi a barátnõjével ha kapcsolat erõs nagyon szeretik egymást akkor egyszerûen szimpi vagy neki , de ha már nem anyira erõs köztük a kapocs akkor lehet, hogy bejössz neki ... mongyuk akkor már lehet h szakitott vna vele ...
Tipikus férfi... Velem is ez van... Egyszerûen örül neki, hogy van más csaj is akinek tetszik és büszke rá! Esetleg ha néha néha sejteti, hogy lenne esélyed nála, de a bnõjét nem hagyja ott, az azért van, mert bebiztosítja magát, ha tönkremenne a bnõvel a kapcsolata, vagy a csaj otthagyná, akkor ott vagy neki te... De az is lehet, hogy tényleg tetszel neki, csak nem meri a biztosat otthagyni a bizonytalanért...

Most mi van? Nem tudom mire számítsak!

Találkoztam egy netes oldalról egy pasival.A dolog pikantériája,hogy már előtte vagy 3 hete beszélgettünk,szinte minden nap azon az oldalon és mär nevetséges,hogy mennyire egyeztünk mindenben.Megvolt az első randi(bár inkább baráti csevely,sem csók,sem egyëb testi kontakt nem volt).Másnap már a következő randiqöl beszéltünk. Ez már 2 hete tart,de kezdem nem érteni.A munkája miatt alig látom,megkérdeztem tőle,hogy mit gondol:menni fog ez így? Azt mondta akarja.Viszont tegnap hívtam,megszakadt a vonal és nem is hívott vissza csak ma este.Eléggé laza. Érdemes vele foglalkozni?

Legjobb válasz: Szerintem meg sokan esnek abba a csapdába h gondolják a pasinak kell mindig keresni a nõt, de ha már 10x õ keresett zsinórban akk. ne csodálkozz ha 11-edjére már hagyni fog a p*csába. Amúgy szerintem még ne add fel ennyivel.

Szerintem meg sokan esnek abba a csapdába h gondolják a pasinak kell mindig keresni a nõt, de ha már 10x õ keresett zsinórban akk. ne csodálkozz ha 11-edjére már hagyni fog a p*csába. Amúgy szerintem még ne add fel ennyivel.
Kulon varosban laktok? Ne kozold vele elore a szandekod, hagyd h o "vadasszon le". pasikban van egy vadaszoszton. Ha a "Zsakmany" egybol odadobja magat, a ferfi hamar tovabb all. Hagyd h o keressen :) A legtobb ferfi sajnos tesztelget h mennyire tud bolondulni a no erte, es aki tul hamar tul sokat mutat, attol megijednek es tovabb allnak h tul nagy szuksege van a pasira. Kesobb ugyis kialakul, es ha tetszel es veled akar lenni, veled lesz. :) De ne add be magad se tul konnyen, se tul hamar. Hagyjad o keressen. s mikor keres es rakerdez miert nem kerested te, mond meg h elvoltal foglalva de azert sokat jart a fejedben. Mutass feleje erdeklodest mindenkepp, de ne hagyd h azt higyje h most korulotte forog a vilagod.
Nem terveznék semmit a taggal a helyedben, inkább várakozó álláspontra tenném a helyedben.

Most mi van? Nem tudom eldönteni mit érzek

Van egy srác,kb egy hete ismerem,de szerintem ez rohadtul nem elég ahhoz hogy szerelmes legyek,és nem is mondom h az vagyok,de nagyon bejön a srác,ugyanazokat a dolgokat szeressük meg minden.Õ 19 éves,én meg 15 amúgy.

Legjobb válasz: én is szoktam így lenni, sztem ha így haladtok, akkor szerelmes leszel. De max elmúlik egy idõ múlva, és úgy fogsz rá tekinteni, mint egy barátra.

én is szoktam így lenni, sztem ha így haladtok, akkor szerelmes leszel. De max elmúlik egy idõ múlva, és úgy fogsz rá tekinteni, mint egy barátra.
A kérdező hozzászólása: Nemtudom, szerintem õ is bír engem, de nem vagyok biztos benne.Mondjuk barátnõm szerint bejövök neki, mert nézte a képeit(fotós), és mondta hogy sok képen vagyok rajta, de nem tudom, csak annyit tudok, hogy nem akarom elveszíteni, akár barátok is lehetünk, csak ne idegenedjünk el egymástól.
nem fogtok eltávolodni, nyugi ;) ha közel laktok mázlitok van, ha meg nem ott az msn esetleg FB. :)
A kérdező hozzászólása: Hát, közel lakunk egymáshoz, ide a városba jár suliba.Remélem Isten úgy hozza hogy összejövünk.:)

Na most mi van? Nem tudom törölni! Mit csináljak?

Letöltöttem a pigdin-t,és 2tesóm email címét is hozzá adtam, de most ha belépek az én ismer?seim, meg tesóim ismer?seit is mutatja és nem tudom tesómékat törölni. letiltottam ?ket,de így sem tudom. hogy lehet megcsinálni?

Legjobb válasz: Használj aMSN-t, vagy rendes MSN messengert. A pidgin elõdje, a gaim se volt nagyon stabil...

Használj aMSN-t, vagy rendes MSN messengert. A pidgin elõdje, a gaim se volt nagyon stabil...
A kérdező hozzászólása: de épp azért töltöttem ezt le, mert a gépem nem engedi letölteni az msn-t.

Ilyenkor mi van? Nem tudok kiigazodni rajta. Érez valamit?

Van egy srác, akivel nem rég ismerkedtünk meg. Egy buliba ahol egy éjszakás kalandnak indult. Azóta párszor találkoztunk már de csak szex. Egyszer ott aludtam nála. Bemutatott a szüleinek is. Szex után mindig hozzám bújik puszilgat simogat. Többször is beszélünk fészbúkon elköszönéskor mindig szívet ír. De sosem találkozunk csak úgy csak ha szexelünk.

Legjobb válasz: Sosem találkoztok, csak úgy, ha szexeltek? Miért miért kéne még találkoznotok? Gondolom nem vagytok üzlettársak, közös bandában sem játszotok, és más a munkahelyetek is. Egy éjszakás kalandnak indult... Ne várd hogy meghív a nagyijához teázni.

Sosem találkoztok, csak úgy, ha szexeltek? Miért miért kéne még találkoznotok? Gondolom nem vagytok üzlettársak, közös bandában sem játszotok, és más a munkahelyetek is. Egy éjszakás kalandnak indult... Ne várd hogy meghív a nagyijához teázni.
nem biztos de ha a szüleinek bemutatott bocs de a szex partnereimet nem mutatom be (legalábbis én) akkor mutattom be a csajt ha már valamit jelent nekem , de szerintem nyíltan kérdezzél rá
Egyébként a legjobb módszer, ha megkérdezed. Habár a pasi egy eléggé nagy douchebag lehet, ha arról sincs fogalma, hogy mit akar tõled, vagy ha van is, nem meri felvállalni. Ha nem akarsz szenvedni akkor legyél nõ, és kérdezd meg. Ha a válasza számodra nem megfelelõ, vagy pedig nem ad igazi választ a kérdésre (terel), akkor nincs szex, ennyi.
Gondolom akkor te benne lennél vele egy kapcsolatban. Hogy beszélitek meg a találkozókat? Legközelebb a szex helyett kérdezd meg, hogy nem lenne-e kedve moziba/sétálni/fagyizni menni. Szerintem a reakciójából tudni fogod, hogy mit gondol. Azok alapján amit írtál, én látok rá esélyt, hogy õ is többet szeretne.
A kérdező hozzászólása: Nem nem várom hogy meghívjon a nagyiához teázni..de ha már bemutat a szüleinek gondolom akarhat valamit..úgyanis nem szokták az egy éjszakás kalandjukat haza vinni a pasik.. te meg aztán ne hidd hogy olyan k.va okos voltál azt hiszem mindent értelmesen elmagyaráztam és nem azt kérdeztem hogy "megdugott mégis miért nem hív.." ha nem tudsz értelmeset mondani inkább ne válaszolj se**fej.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat. Még a legelején kérdeztem hogy mi van köztünk akkor azt mondta hogy majd alakul..azóta mást nem mondott ez kb 3-4 hete volt.
Ez mennyire tipikus. A csaj belemegy a szexkapcsolatba, a pasi örül, hogy van egy stabil lyuk, amire járhat, és nem kell bele szinte semmit se invesztálni. Majd rövid idõ múlva a csaj elkezd agyalni, hogy: szeret? nem szeret? fogunk járni? mást szeret? én csak arra kellek? A pasi meg jó pofára esik... Dugással lehet, hogy meg tudsz szerezni egy pasit, de nem tuti, hogy meg is tudod tartani.
Most már kezdem érteni a pasit (hogy miért hezitál).
A kérdező hozzászólása: Én benne lettem volna abba is hogy csak szex szóval nem kellett volna ez etetõ hogy szivecske elviszlek anyuhoz stb.. és ezt õ is tudja.

Most akkor mi van, nem tudok rajta eligazodni?

Hát az el?zményeket nem írom le, a lényeg annyi, hogy kb 1 hónapja elmondtam már megint A lánynak, hogy akkor is ? tetszik nekem... Aztán ? mondja, jó velem beszélgetni meg minden, de többet nem tud most elképzelni. Viszont azóta egyébként mintha kicserélték volna. Ugye érthet? módon elég búval bélelt voltam egy ideig , nem kerestem meg ilyenek, aztán rá mír msn en... és megint rám írt... (eddig mindig én kerestem) meg mondja, hogy oké, hogy msn en beszélünk, de úgy miért nem találkozunk mi gyakrabban... Na jó...múlthéten meg hát az túlzás hogy sétálni hívott, de er?s túlzással elmegy...(olyasmi volt, hogy ha akarok menjek vele sétálni) elsétálgattunk vagy 2 órán át erre arra Budapesten... Én próbáltam elfelejteni, de így nem megy, viszont hiú reményt ébreszt bennem és ez így elég rossz érzés. Szerintetek mi a bánatos fene folyik itt? 20F(f?sulisok vagyunk)

Legjobb válasz: Minden nõ ilyen határozott. Szokj hozzá.

Minden nõ ilyen határozott. Szokj hozzá.
még a gondolatát is kerüld el a kapcsolatnak. Ne szivasd magadat, kizárt, hogy kellesz a csajnak. Gondolj bele, ha a csajnak valaki kell, azt tudatja, megmondja neki stb. Így csak kihasznál, addig sem unatkozik. Ne vegyen palira, erre figyelj. NE találkozz vele, és mondd meg neki, hogy miért nem akarsz. Máskülönben marad a vágyakozásod felé, álandóan lehangolt leszel, hogy nem lehet a bnõd...Tudom, hisz fél évig eljátszottam ezt a szituációt.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, de nehéz. Tudom azt kéne, hogy nem beszélünk stb, de amikor azt akartam, õ keresett engem.
Miután elég bátor voltál, hogy megmondd neki, hogy miként érzel, légy jó magadhoz megint. Ha keres, mond meg neki, hogy nagyon összezavar azzal ahogy viselkedik és neked ez nem jó. Te jobban kedveled õt egy barátnál és te tiszteled azt amit akkor õ válaszolt neked. Tisztelje õ is az érzelmeidet ha nem akar közelebbrõl megismerni, ne keressen. Belegondoltam, hogy én 2 évig csináltam ezt egy fiúval mert nem tudtam eldönteni mit akarok...utólag persze rájöttem mi volt a bajom. A tapasztalatlanságom, az önbizalomhiányom és az, hogy tetszett a rajongása. Ma felnõtt 35 éves fejjel jobban átlátom az akkori gyermeteg dolgaimat.

Mit tegyek? Nem tudom, hogyan tovább, van-e értelme szeretősdit játszani.

Nekem mindegy, hogy elítéltek-e, ezen már régen túlléptem, lány vagyok és lányokat szeretem. Nagyon szeretek egy n?t, akinek van egy férje és 2 gyereke. Egyébként annyi id?s, mint én. Õ is szeret vagy szeretett, már nem tudom, 4 hónapja tart ez az egész és most vagyunk mélyponton. Nagyon szemétnek érzem magam azért, amit csinálok, de nekem ?szinték az érzéseim és nem tudok ellenük tenni, ? meg mindenhogy védekezik az ellen, hogy feltétel nélkül szeressen. Nem akarom, hogy elhagyja a gyerekeit vagy bármi, mert elég kicsik még, de nekem ez így nagyon rossz. 2 éve ismerem, mert egy helyen dolgoztunk, de amíg a kisebbik gyereke meg nem született, nem tettem semmit, meg sokáig utána sem, közben volt egy barátn?m is. De már nem bírtam, mindig csak rá gondoltam, nagyon nagyon szeretem. Mostanában csak hetente egyszer találkozunk és én azt akarom, hogy mindig velem legyen, tudom hogy ez nem lehet, mert ? nem olyan, mint én, vannak kötelességei, de nem sokáig bírom ezt. Azt mondja, hogy ha nem lenne férje, velem lenne, így pedig csak szórakozik velem vagy nem tudom. Meddig csinálhatjuk még ezt? Már tönkremegyek idegileg, nem tudok semmire koncentrálni, mindent elcseszek, nincs munkám, mert az állásinterjúkon is szar vagyok, közben már szinte a számláimat is alig tudom fizetni, teljesen felemészt, mindig azon agyalok, hogy mi lesz, mikor fogja azt mondani, hogy nem jön többet. Még sosem mentem bele ilyesmibe és a legszánalmasabb, hogy az els? 3 hónapban egy cseppnyi lelkiismeretfurdalásom sem volt. Élvezzem azt az id?t, amit együtt töltünk és ne gondoljak arra, hogy mi lesz majd vagy mi mást tegyek? Köszi annak, aki elolvassa.

Legjobb válasz: Mind a ketten iszonyû nehéz helyzetben vagytok.Te mindazért,amit leírtál.Érthetõek a reakcióid,és,h mostmár kétségek gyötörnek a másik érzéseit illetõen. Én nem feltételezem,h csak játszott veled,és azt biztosan tudom,h õ ezerszer nehezebb helyzetben van mint te.A család,a gyerekei, a válás,az anyagiak,az elõitéletek,a félelem,h elveszítheti a gyerekeit,az egész életét.Te már évek õta elfogattad,és elfogattattad magad,de õ ,talán most fedez fel magában egy új ént.Ehhze az emúlt 4 hónap nagyon kevés.Elköveted azt a hibát,amit a "szeretõk" nagy része.Türelmetlen vagy.Ebból minden "családosnak" kijut otthon,nem kell,h még attól is ezt kapja,akinél a boldogságot keresi.(És most csak azokról beszélek,aki valóban a boldogságot keresik,és vele gyütt a kiutat egy r,rossz kapcsolatból,és nem azokról,akik a kalandokra hajtanak!!!!...mert van ilyen,ezt tapasztalat.) Neked erõsítened kellene õt,nem elbizonytalanítani.4 hónap után-,és meg be haragudj,azért amit írok,mert nincs bennem rosszindulat-,de nincsenek jogaid bármit is kérni tõle.A soraidból azt vettem ki,h neki ez az elsõ kapcsolata azonos nemûvel.Ez hatalmas váltás lehet neki.Mi van,ha elbizonytalanodott?Ha megijedt?Ki ítélheti el ezért?Neked könnyen ment elfogadni önmagad?Ráadásul nem független.És ha olyan tipus,akinek a családja boldogsága elõbbre való a sajátjánál?Ezért el lehet ítélni? Arról nem írtál,h a házassága mennyire rossz? Ahogy én látom,ha meg akarod tartani,akkor sokkal türelmesebbnek kellene lenned,és nagyon védeni ezt a kapcsolatot.Még nagyon sok idõt kell adnod neki,és beírni azzal,amit nyújtani tud.Ebbe a felemás helyzetben kell megtalálnod neked is önmagad.Mit tudsz majd nyújtani neki,ha tönkreméssz...idegileg,anyagilag...2 gyerekrõl kell majd gondoskodnotok...erre gondoltál?Lehet,h neked sem ártana kicsit átgondolni a dolgokat,kis idõt kérni. Próbálj kicsit lenyugodni.A dolgok ritkán fekete-fehérek.Nagyon szurkolok neked,,h a legjobb döntéseket tudd meghozni.Azt ne felejtsd el,h mindenkinek a saját boldogságát kell megtalálni,és csak azután tud azt nyújtani másoknak. Mostmár abbahagyom,kicsit elöntötték az agyam az emlékek. :( :( :( 30/N

Mind a ketten iszonyû nehéz helyzetben vagytok.Te mindazért, amit leírtál.Érthetõek a reakcióid, és, h mostmár kétségek gyötörnek a másik érzéseit illetõen. Én nem feltételezem, h csak játszott veled, és azt biztosan tudom, h õ ezerszer nehezebb helyzetben van mint te.A család, a gyerekei, a válás, az anyagiak, az elõitéletek, a félelem, h elveszítheti a gyerekeit, az egész életét.Te már évek õta elfogattad, és elfogattattad magad, de õ , talán most fedez fel magában egy új ént.Ehhze az emúlt 4 hónap nagyon kevés.Elköveted azt a hibát, amit a "szeretõk" nagy része.Türelmetlen vagy.Ebból minden "családosnak" kijut otthon, nem kell, h még attól is ezt kapja, akinél a boldogságot keresi.(És most csak azokról beszélek, aki valóban a boldogságot keresik, és vele gyütt a kiutat egy r, rossz kapcsolatból, és nem azokról, akik a kalandokra hajtanak!!!!...mert van ilyen, ezt tapasztalat.) Neked erõsítened kellene õt, nem elbizonytalanítani.4 hónap után-, és meg be haragudj, azért amit írok, mert nincs bennem rosszindulat-, de nincsenek jogaid bármit is kérni tõle.A soraidból azt vettem ki, h neki ez az elsõ kapcsolata azonos nemûvel.Ez hatalmas váltás lehet neki.Mi van, ha elbizonytalanodott?Ha megijedt?Ki ítélheti el ezért?Neked könnyen ment elfogadni önmagad?Ráadásul nem független.És ha olyan tipus, akinek a családja boldogsága elõbbre való a sajátjánál?Ezért el lehet ítélni? Arról nem írtál, h a házassága mennyire rossz? Ahogy én látom, ha meg akarod tartani, akkor sokkal türelmesebbnek kellene lenned, és nagyon védeni ezt a kapcsolatot.Még nagyon sok idõt kell adnod neki, és beírni azzal, amit nyújtani tud.Ebbe a felemás helyzetben kell megtalálnod neked is önmagad.Mit tudsz majd nyújtani neki, ha tönkreméssz...idegileg, anyagilag...2 gyerekrõl kell majd gondoskodnotok...erre gondoltál?Lehet, h neked sem ártana kicsit átgondolni a dolgokat, kis idõt kérni. Próbálj kicsit lenyugodni.A dolgok ritkán fekete-fehérek.Nagyon szurkolok neked, , h a legjobb döntéseket tudd meghozni.Azt ne felejtsd el, h mindenkinek a saját boldogságát kell megtalálni, és csak azután tud azt nyújtani másoknak. Mostmár abbahagyom, kicsit elöntötték az agyam az emlékek. :( :( :( 30/N
Igen, szerintem is jobb lenne mást találni, nem könnyû ez a szerelemben senkinek. Egyébként lehet õ még rosszabbul érzi nálad magát, mert neki már a családja ott van az nagy súly ám. Két életet élni micsoda stressz lehet. Szerintem nyugodj le, biztos van más akire rátalálhatsz, ha kinyitod a szemed, vagy rádtalál valaki, ha engeded magad. Én lebeszélnélek errõl a kapcsolatról mindkettõtök idegrendszere érdekében.
Azért ez nagyon nem "szép", hogy húzza az agyadat. "ha nem lenne férje, veled lenne" Pff.. legalább ne hitegetne ilyen baromságokkal, ha úgyse adja oda magát teljesen, legalább lenne benne annyi, hogy elenged, és terel afelé, hogy ez úgysem fog menni, mert ott a férje meg a gyerekek. Gondolj arra, hogy mit tesz veled ez a nõ! Ha igazán szeretne nem bánna így veled. Szerintem is próbálj túl lépni rajta!
Nem is a szeretõsdi a baj, hanem hogy tönkremész, mert sosem lesz teljesen a tied. Szerintem próbáld meg elfelejteni õt.
Szeretosdit jatszani sosem eri meg. Most mit varsz tole, komolyan? Kinek lesz ez hosszutavon jo? Te ures leszel, ott allsz majd egyedul, a csalados no meg tonkremegy meg a csaladja is. Jobb lenne, ha most hagynatok abba, mert kesobb meg nehezebb lesz es meg tobb fajdalommal fog jarni. Szerintem o nem tudja, hogy mit akar illetve elvezi ezt a helyzetet...marmint, hogy ketgyerekes nokent tetszik neked meg valtozatossag miatt. Ot igazan elitelem, hisz o csalja a ferjet, nem te fogadtal orok huseget a ferjenek es az sem erdekli, hogy mi van a gyerekeivel. Vannak dolgok, amik egyszeruen nem jonnek ossze az eletben...ez egy ilyen es ne szomorkodj, mert amikor ilyen helyzetben van az ember, nem lat belole kiutat, de valojaban ez egy jelzes, hogy ez nem a te utad, lesz ennel sokkal megfelelobb is szamodra, aki feltetel nelkul tud szeretni. Volt nekem is 2 ismerosom, akik feladtak a csaladjukat leszbi kapcsolatert...mentek vissza a ferjukhoz, gyerekeikhez par honap mulva. Ez reszerol egy szeszely.
Szerintem ne akard befejezni a kapcsolatot, mert nagyon jó úton vagy ahhoz az állapothoz, amikor a szenvedés, a kínlódás elér egy olyan pontot, ahonnan törvény-szerûen megújhodva fogsz "visszatérni". Szenvedd ki magad, éld meg a kín legmélyebb bugyrait, hogy megszabadulj tõle.
Nem tudom, de hogy a nõtõl elvetetném a két gyerekét az biztos.
bocs..."elfogadtad, elfogadtattad"...és az ezer apróért... :S
"próbáltam megóvni magamat a felesleges szenvedéstõl" Es az eszedbe sem jut, hogy min megy keresztul a tobbi ember ebben a tortenetben? Csak a te szenvedesed lenyeges, a ferjee meg a gyerekeke nem?
Annak, aki elvenné a nõ gyerekeit: ugye a heteroszexuális, félrelépõ családapák gyerekeit is elvennéd?
Ha egy szerelmes férfi írt volna ilyet, õt is ugyanígy megsajnáltam volna, a kihasznált szerelmeseket nemtõl függetlenül sajnálom. (nem lenézés, hanem együttérzés értelmében) Kedvesemet félig-meddig egy ilyen kapcsolatból mentettem ki, bár már kifelé jött belõle, az exe, akit õ még sokáig szeretett (megismerkedésünkkor már nem), sokáig szemét módon kihasználta "összejárásra" Férfiban is van ilyen, és én mindig az érzelmes emberek pártján állok, nemtõl függetlenül. Az igazi bûnös a család stabilitásának fenyegetésében, meg egyébként is, a félrelépõ, és nem a harmadik fél (õ csak másodlagosan) Ha az anyuka félre akart menni, talált volna mást, ha a kérdezõ nincs. Igenis a családos nõ a fõ bûnös, amiért egyrészt megcsalja a férjét, másrészt hiteget és tönkretesz egy másik embert, aki nem olyan lazán fogja fel, mint õ, és ezt szerintem nagyon jól tudja. Na ez az igazi gonoszság, lesz.arni, hogy a másik, aki nekem csak egy kaland, szerelmes belém. 01.21
Látom, hogy az összes leszbi, neked ad igazat. Persze, ha ugyan ezt egy férfi írná, már lekapták volna róla a keresztvizet!! De ha egy nõ csalja a gyanútlan férjét, az teljesen normális. Te meg besúnnyogtad magad közéjük? Kivetetted a hálódat és még itt keresel lelki támaszokat? GONDOLKODJ! Tönkre akarsz tenni egy kétgyermekes családot? Micsoda egy önzõ r*banc vagy te!!!
Nincs tovább ennek értelme, egyáltalán nem is volt, talán csak játszik veled, de gondolj bele: -Megérdemelnél egy olyan nõt, aki szeret és csak veled van, -Tudnál találni nála ezerszer jobbat, aki megõrül érted és csak érted él.. -Eltaszítassz magadtól minden nõt érte, aki nem érdemel téged meg.. -Lehet, hogy sosem kapod meg teljesen, és akkor miért éltél?Szerintem így értelmetlen, fõleg, ha közben minden tönkremegy! Keress mást, de elõtte még hívd át magadhoz, szeretkezzetek egy utolsót, de elõtte mondd meg neki, hogy többet ne jöjjön..a barátságot még tartsátok, mert a felejtés nem egyszerû-sokszor lehetetlen, aztán egyszercsak majd minden kapcsolatot szakítsatok meg, és az utolsó együttlét után már ne mondd neki, hogy szereted.. Tedd meg azt, amit tanácsoltam, csak NEKED AKAROK JÓT!:)
Nem hagyja el a férjét és a gyerekeit miattad! Ebben majdnem biztos vagyok! Innentõl kezdve szerintem te is tudod mit kell(ene) tenned!
Nõ létemre voltam ilyen helyzetben, csak annyi volt más, hogy a férjem tudtával, azt mondta ha nõvel csalom meg az más. A lány leszbikus volt és nagyon szerelmes lett, láttam, hogy többet akar mint szex és csúnya dolog de én is azt mondtam neki, hogy ha nem lenne férjem vele lennék, hogy miért?? Nem tudom, talán nem akartam megbántani, pedig egy bi nõ sosem fog tudni szerelemmel szeretni egy leszbikus nõt, csak hetero férfit, ezzel azért te is tisztában vagy gondolom.A lényeg, egy idõ után már fenyegetõzött, hogy öngyilkos lesz mert nem bírja így tovább, és ekkor szakítottam vele végleg, azóta nem foglalkozom egy nõvel sem, mert nem akarok még egy ilyet átélni, mert hihetetlen lehet de engem is megviselt , jó volt vele a szex, kielégítette a vágyaimat de többre nem kellett, tisztában volt vele mert az elején elmondtam neki, hogy csak szex és más semmi, de még sem így alakult részérõl Tanácsolom neked, hogy felejtsd el amilyen gyorsan csak lehet és keress leszbikus társat akivel együtt is élhetsz.
Nyilvanvalo, hogy a no nem leszbikus. Otthon jatssza a heterot, veled meg egy kis kaland, erdekes neki hogy nem egy pasival csalja meg a ferjet, fantaziait jatssza el veled. Hagyd beken, legyen a csaladjaval, es szeresse a gyerekeit. Ok erdemlik meg a 100% szeretetet.
Annak, aki azt kérdezte attól aki elvenné a nõ gyerekeit, hogy ugye a heteroszexuális félrelépõ családapák gyerekeit is elvenné, ugye csak figyelmetlenségbõl felejtette el a heteroszexuális félrelépõ családanyákat, nem feminizmusból?
Mit érzel amikor vele vagy?
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól érzem magam vele...csak az baj vele hogy féltékeny bár mondjuk szeretek bókolni és persze nem gondolom komolyan de túl reagálja...meg õ maga is bevalotta ezt nekem
10 éveseknek minek számítógép?
caps lock, baloldalon van Ha nem tudod használni, nem a gép a hibás...
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/130518/K_perny_k_p___2013-05-18_1.. TESSÉK ITT EGY KÉP RÓLA!
A kérdező hozzászólása: KÖSZI, MOST MÁR MEGJAVULT, DE HÜLYE VOLTAM KÖSZÖNÖM MEGYA ZÖLD KEZEK!!4!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!