Találatok a következő kifejezésre: Mi van, kiszakad a gumi A (10 db)

Elmentél benne kiszakadt gumival?
A kérdező hozzászólása: az a kerdesem meg hogy hetfon lesz 1 het hogy meg van neki es igy is ajanlott bevennie?
A kérdező hozzászólása: 19evesek vagyunk de sose fordult elo ilyen...akkor kiadjak receptnelkul?
18 fölött recept nélkül adják. 2 hónapja én is sajnos kellett vegyek. Recept nélkül kiadták :)
A kérdező hozzászólása: bemegyunk az ugyeletre es ki irjak es ennyi?
Receptre adják, nem véletlenül, nem egy egyszerû kis cukorka, hanem egy nagyon komoly, sok mellékhatással bíró hormondózis. A kórházakban van ügyelet ilyenkor is, ott felírják.
A kérdező hozzászólása: es csak annyi hogy bemegyunk a gyogyszertarba es megvesszuk vagy receptre adjak?
A kérdező hozzászólása: mikor elmentem akkor vettem eszre nemvolt elotte kiszakadva csak kozbe szakadhatott ki ...
Ünnepeljetek! Na jó, inkább nem, szerintem vannak ilyenkor is nyitva gyógyszertárak, ilyenkor a hétvégi nyitva tartás van érvényben, most hétfõn is. Ezek persze azok a gyógyszertárak, amelyek alapból is nyitva vannak hétvégén. Inkább vegyen be egy 72 órás esemény utáni tablettát a biztonság kedvéért. Ne idegeskedjetek, csigavér!
Kötelelezõvé tenném a helyes kondomhasználat oktatását. Mr. Garrison módszerét ajánlom!
Igen kiadják recept nélkül. Teherbe bármikor eshetsz, inkább ne kockáztassatok... Az esemény utáni tabletta se 100% os tudtommal 70% van

Mikor kezdtem betenni, kiszakadt a gumi, alig voltam benne, egyből kihuztam. Elovaladek szerintem nem volt! 15. Napban van. Terhesség esélye? (nem élveztem el! )

Legjobb válasz: Minimális a valószínûsége, de ha ki akar baszni veled az ég.. Amúgy kéretik az óvszer márkája sok szerencsét!

Minimális a valószínûsége, de ha ki akar baszni veled az ég.. Amúgy kéretik az óvszer márkája sok szerencsét!
Párok évekig próbálkoznak hogy összejöjjön a gyerek, ovulációs ciklust számolnak, tablettákat szednek stb. Szerinted ebben az esetben mennyi esélye van hogy terhes a barátnõd? :D
A kérdező hozzászólása: Semennyi? :D
szerintem erre kicsi az esély
Gyakorlatilag elég kicsi az esélye, de elméletileg, igen teherbe eshetett, sõt akár méhen kívüli terhesség is lehet az eredménye az aktusotoknak... Nem ártana lassan egy terhestesztet vennie a barátnõdnek...
erre kb 1-2% esélyetek van!
Én 1-2%-ot sem kockáztatnék. Tényleg kicsi az esély, de VAN esély. Ha most történt, akkor holnap irány a doki, irassatok 72 órás tabit.
A barátom mindig belém élvez amikor menstruálok. Alig várja, ilyenkor megengedem neki óvszer nélkül. Szóval ne aggódj nem lesz baj.
Attól függ, hogy a ciklusa hányadik napjában van. Az ovuláció bekövetkezésénél van a legnagyobb esélye a terhességre. Ez a 14.nap (20-30%). Persze, lehet, hogy mázlitok van, de lehet, hogy nem. Az én anyám is így esett velem teherbe anno. Szóval szerintem ha legközelebb is ilyen történne, vegyetek eseményutánit. Drága, de olcsóbb, mint egy abortusz.
Mármint velem úgy esett teherbe anyám, hogy megvolt neki. Ez nagyon ritka, de jobb biztosra menni!!
Kiszakadt a gumi :D Muhahahah :D

Kiszakadt a gumi, de ő azt mondta, "nem ment el", így nem kértem esemény utáni tabit, úgy voltam vele, hogy minek. A menzeszem közben rendesen jelentkezik, de vannak terhességi tüneteim. Most akkor terhes lehetek, vagy sem?

Kb. 2 és fél hónapja voltunk együtt a barátommal. Kiszakadt a gumi, de ? azt mondta, "nem ment el", így nem kértem esemény utáni tabit, úgy voltam vele, hogy minek. A menzeszem közben rendesen jelentkezik, de vannak terhességi tüneteim. Reggeli hányás, mellfeszülés, szagérzékenység, stb... Tegnap és tegnap el?tt csináltam tesztet, az els? pozitív lett, a másik negatív. Most akkor mi van?! Még sosem voltam n?gyógyásznál, és félek, így jobb lenne elkerülni, ha nem lehetek terhes...

Legjobb válasz: Mikor jott meg a mensid? Milyen?? Darabos? Rendes piros verzes, vagy sotetbarna? Esetleg csak enyhe barnazas? Gorcsolgetsz? Tehat olyan igazi mensi vagy csak enyhebb?? Kesett a mensid??? Szerintem menj orvoshoz meg ma. Lehet ez akar korai veteles is, vagy csak terhes vagy es ennek ellenere menstrualsz.

Mikor jott meg a mensid? Milyen?? Darabos? Rendes piros verzes, vagy sotetbarna? Esetleg csak enyhe barnazas? Gorcsolgetsz? Tehat olyan igazi mensi vagy csak enyhebb?? Kesett a mensid??? Szerintem menj orvoshoz meg ma. Lehet ez akar korai veteles is, vagy csak terhes vagy es ennek ellenere menstrualsz.
Mivel lett pozitiv teszted így nagyon gyanus a dolog! Hiába lett negatív is, de az lehet, hogy nem túl érzékeny. Hiába félsz a dokitól, muszáj elmenned!!! Márcsak azért is elkell menned, mert még nem voltál és szexuális életet élsz.
pozitív teszttel irány a doki, az mellékes, hogy a második nega lett, mert a pozitív kevésbé téved!!! A pozitív teszthez ugyanis kell a hcg hormon, ami a terhesség alatt van jelen..a nega teszt pedig lehet, hogy nem volt megfelelõ érzékenységû, akár fajtán belül is. Itt az ideje, hogy meglátogass egy nõdokit, mert aki szexel, annak nõ az esélye a méhnyakrák kialakulásának szempontjából, ezért minimum évente egy vizsgálat kell, különben még meg is bûntetném, aki nem megy erre a vizsgálatra, ami ingyenes!! A barátodnak pedig nem kell elmennie ahhoz, hogy elõváladékától teherbe ess!!!!
Kérdezd meg tõlük milyen nevet szeretnének adni születendõ unokájuknak, biztos leesik nekik.
Katniss az elõbb még 13 voltál és lány...most meg 17 vagy és fiú?
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a bátorítást 12.!!
Nos, elsõre gratulálok a gyermekáldáshoz, de még inkább a felelõs döntéshez! Nagy bátorság. Nem gondolnám, hogy a szüleid ezért kiraknának. Ha igazi szülõk, akkor mindet megtesznek majd értetek.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm is 17 és az õ szülei elég tehetõsek és én is elmegyek dolgozni!!
Helló. NOs kérdeznék valamit. Ha már láttátok akkor hogy kiszakadt a gumi, megkérdezhetem miért vártatok hetekig?? Van fogalmad mit vállalsz?? Nem bántani akarlak, de nem egy nem két hasonló helyzetû ismerõsöm volt más és sajnos nem mindig olyan nagy boldogság a vége. Elvégre most jönne az életetekben( nem tudom a lány hány éves, csak remélni tudom hogy nem fiatalabb) az az idõszak amikor igazán ismerkedhettek, élhettek, illetve ami talán a legfontossabb hogy megalapozhatjátok az életeteket. Tanulással/munkával egyaránt. Na most hogy becsúszott ez a baba, marad a munka, és nem tudom mennyire állnak jól a szüleid, de bocs hogy ezt mondom, kicsit elb..tok az életeteket. Eleve 20 alatt .... Sok sikert kivánok:(
katniss everdee neven fiu? csodas... akarommondani, meglepo. hat, nem mondom, legalabb hasznaltatok gumit, ez nemi felelossegerzetre vall. a kiszakadasrol nem feltetlenul tehettek. na de 17 evesen megtartani egy babat? es a lany hany eves? szulok mennyire "normalisak" es megertoek? elzavarni nem fognak szerintem.
Barátaim jártak így, kb ennyi idõsen becsúszott náluk a baba. Õszintén elmondták a szüleiknek, akik támadták õket, de egy idõ után megenyhültek, mikor pedig megszületett a pici nemrég, helyreállt a béke:) bárhogy is lesz, komolyan és határozottan álljatok hozzá. Egy új kis élet, amiért felelõsek vagytok. Nehéz lesz, de mi nem az? Sok sikert!
Akárhogyis adod be, egy jó nagy fejmosásra számíthatsz. Bár már mindegy. De végiggondoltátok ezt? A lány hány éves? Még be kéne fejezni a tanulmányaitokat, keresni valami munkát, stb. Egy gyerek ráadásul óriási felelõsség, nem tudom, hogy ti készek vagytok e már erre. Persze nem akarlak rábeszélni az abortuszra, de remélem a ti példátok jó lesz arra, hogy ha ilyen történik, akkor igenis be kell venni azt a nyamvadt tablettát! Egyébként sok sikert és boldogságot hozzá!
Ezt te tudhatod, hogy milyen a viszonyotok!? Hány éves a lány?
Á, ez is a színjáték része a Kapitólium ellen, kedves Katniss?
A kérdező hozzászólása: Azon gondolkoztam mivan ha elküldenek otthonról?
Leülsz velük és elmondod! Ennyire egyszerûen!
-Apa, anya gratulálok! -Miért, fiam? -Nemsokára nagyik lesztek:D
Kedves Kérdezõ, hogy vagytok? Mikor, hogyan mondtátok el otthon a nagy hírt? Mit csináltok mostanság? Üdv, 23/L
ha úgy gondolod, hogy érdemes akkor mindenképpen válts ki. sosem árt
Mindig árt ... De ha holnap jön meg akkor kicsi rá esély ha észrevettétek és abbahagytátok rögtön szerintem annyira ne parázz ...
1 napos terhességet nem mutat ki a teszt, mert még lehet nem is vagy terhes. és az esemény utáni tablettát se úgy képzeld el h 2 nap és 23 óránál ha beveszed akk 100% h nem esel teherbe. minél tovább vársz annál nagyobb a hibaszázalék. én a helyedben felíratnám és bevenném (persze minél elõbb).
újabb baba a láthatáron, gratulálok kedves anyuka :D
A kérdező hozzászólása: Háhá nem nyert, megjött! :D

Mi van, ha kiszakad a gumi? A fogamzásgátló kúp az milyen? Biztonságos?

Úgy érzem itt az ideje, h lefeküdjek a párommal. A probléma az, h még sz?z vok, nagyon félek a következményekt?l.

Legjobb válasz: Ha valóban úgy érzed, és nincs kétséged, akkor hajrá:-) Félni nem kell, mert addig nem fogod élvezni a szexet!!! Ezt zárd ki magadban és gondoskodj megfelelõ védekezésrõl. A gumi nem szakad ki, ha rendesen fel van téve-nincs alatta levegõ! Ha mégis baj lenne, menj orvoshoz, és 72 órán belül be tudod venni az esemény utánit. A kup is jó, csak szex elõtt 10 perccel kell feltenni, és csak egy alkalomra véd!!! A fogamzásgátlótól nem kell félned, manapság nagyon kevés hormontartalma van és ha megtalálod a neked megfelelõt, semmi tünetet nem okoz, és a legjobb védekezési módszer. De fontos, hogy az elkezdés után még egy hónapig nem véd, a mensi után a második levélnél vagy védve. TEhát ne félj, elsõre mindig a gumi szokott biztos védelmet adni, de ne félj elmenni orvoshoz, ha mégis baj lenne!!!!

Ha valóban úgy érzed, és nincs kétséged, akkor hajrá:-) Félni nem kell, mert addig nem fogod élvezni a szexet!!! Ezt zárd ki magadban és gondoskodj megfelelõ védekezésrõl. A gumi nem szakad ki, ha rendesen fel van téve-nincs alatta levegõ! Ha mégis baj lenne, menj orvoshoz, és 72 órán belül be tudod venni az esemény utánit. A kup is jó, csak szex elõtt 10 perccel kell feltenni, és csak egy alkalomra véd!!! A fogamzásgátlótól nem kell félned, manapság nagyon kevés hormontartalma van és ha megtalálod a neked megfelelõt, semmi tünetet nem okoz, és a legjobb védekezési módszer. De fontos, hogy az elkezdés után még egy hónapig nem véd, a mensi után a második levélnél vagy védve. TEhát ne félj, elsõre mindig a gumi szokott biztos védelmet adni, de ne félj elmenni orvoshoz, ha mégis baj lenne!!!!
Igaz, hogy a tabi biztonságos és nagyon alacsony a hormontartalma, de sztem azért ne "terheld" a szervezeted ezzel, amíg nem élsz biztos kapcsolatban. Ha nem lesz esetleg tartós ez a kapcsolatod és esetleg utána hónapokig nem lesz barátod, akkor is szedni fogod a tabit? Sztem felesleges egyelõre... az meg nem úgy mûködik, hogy szeded, aztán ha úgy alakul abbahagyod pár hónapra, aztán újra szeded amikor éppen együtt jársz vkivel... én gumit használnék a helyetekben. Legalább a fertõzésektõl is véd.

Barátommal hamarosan túl leszünk az első alkalmon. Nagyon félek, hogy mi van, ha kiszakad a gumi?

Legjobb válasz: Ha nem úgy csinálja, mint a barom, akkor nem fog kiszakadni.

Ha nem úgy csinálja, mint a barom, akkor nem fog kiszakadni.
Ezen ne stresszelj, nekem 14 év alatt sosem szakadt ki. DE! Vegyetek mondjuk fehér Lifestylest (talán ultrasafe) (spermicides), az spermaölõs, ha kiszakad is leég nagy biztonságot ad. http://www.lifestyles.hu/products/index.cfm?i=1033
Az óvszer a második legbiztonságosabb módszer a fogamzásgátló tabletta szedése után (ha a sterilizálást nem vesszük). A jó minõségû gumik nem szakadnak ki, de az aktus után le tudjátok ellenõrizni, hogy nem lyukas-e, ha megtöltitek vízzel- ha kifolyik, akkor lyukad, ha nem, akkor nem. Ha kilyukad esetleg, akkor még mindig vehetsz be esemény utáni tablettát, bár ez hatalmas adag hormont tartalmaz, felboríthatja a hormonháztartásod, így nem ajánlatos úgy bevenni, ha még nem egyáltalán nem is állt be amúgy a hormonháztartás, és egy évben maximum egyszer szabad. De persze ez még mindig jobb, mint egy nem kívánt terhesség. Viszont úgy látom, Te túlságosan görcsölsz ezen a témán, így szerintem még nem állsz készen lelkileg a szexuális életre. Ha attól rettegsz, hogy kiszakad a gumi, akkor biztos, hogy nem fogod tudni élvezni az elsõ alkalmat, de nem csak azt, hanem az össze többit sem, mert folyton rettegni fogsz... Szerintem még kicsit hanyagoljátok ezt a témát, pettingeljetek, és közben olvass utána a különbözõ fogamzásgátlási módszereknek. Esetleg elmehetsz nõgyógyászhoz is, aki szintén tud beszélni ezekrõl, a nemi élet megkezdésével úgyis tanácsos évente méhnyakrákszûrésre járni. Ha pedig már megnyugodtál, elhiszed, hogy biztonságos, NEM FÉLSZ, akkor kerüljön inkább sor az elsõ alkalomra. 21/L
Ne izgulj és ne stresszelj erre rá, mert akkor nagyon-nagyon rossz lesz...
Ha nem járt le a szavatossága, akkor 99% hogy nem fog kiszakadni.
Van hát :D Én láttam múltkor..de nem húznám rá a micsodámra.. Amúgy szerintem, elsõnek óvszert használjatok. Aztán jöhetnek ezek a cuccok.
Mégis mi lenne te barom? Veszel esemény utánit.
Van Tesco gazdaságos koton?:O
Én pharmatexel védekeztem az elsõnél is és utána is. Ez 90% védelmet nyújt, megszakításos módszerrel egészen biztonságos. :) ) Vegyél 2000 forint:) hosszú távon olcsóbb mint a gumi, és kellemesebb :) Annyi a lényege, hogy megöli a spermiumok "farkát" és a fejét. Így nem tud bejutni. 10 perccel elötte fel kell helyezni, majd utána mikor beléd élvezett nem szabad fürdöni, mert a víz, és a szappan, közömbösíti, a gyógyszer hatását :) )) De ez attól is függ, hogy éppen hol tartasz a ciklusoddal, elötte vagy utána, vagy éppen menstruálsz:)
Hát, ha egy normális Durex-et vesztek akkor az nem fog kiszakadni. De pl egy Tesco gazdaságos koton annál inkább. Mondjuk nem nagyon szoktak kiszakadni, ha megfelelõ méretû.. Sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Ezt tartjuk a legbiztonságosabb módszernek, de nagyon félek attól, hogy esetleg teherbe esek, mert véletlen kiszakadhat a gumi.. Egy barátnõm pl spirál mellett lett terhes.
Ne a Sákká Centerben vegyed és nem fog kiszakadni! Minõségit vegyél, pl. durex

Megcsináltam.1 csík van a tesztcsík a második csík helyén vagyis annak a sarkába egy rózsaszín pöttyöt látok. Ez most mit jelent? Vmikor a gumi kiszakadt és a barátom csak most mondta el . Nagyon félek 16É

Legjobb válasz: Lehet hogy rossz a teszt. Nekem egyszer kijött a tesztcsík, és a másik csík helyére egy paca. Csináltam még egy tesztet.

Lehet hogy rossz a teszt. Nekem egyszer kijött a tesztcsík, és a másik csík helyére egy paca. Csináltam még egy tesztet.
Csinalj uj tesztet. Nem mondta a baratod, hogy mikor szakadt ki? Megjott mar azota? Kesik a mensid?
Újra kell csinálni a tesztet! Mikor kellett volna megjönnie??
Nem tudnál képet feltenni???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!