Találatok a következő kifejezésre: Mi van, kiszakad a (25 db)

Fundamentális Keresztény tábor.
Elmentél benne kiszakadt gumival?
A kérdező hozzászólása: az a kerdesem meg hogy hetfon lesz 1 het hogy meg van neki es igy is ajanlott bevennie?
A kérdező hozzászólása: 19evesek vagyunk de sose fordult elo ilyen...akkor kiadjak receptnelkul?
18 fölött recept nélkül adják. 2 hónapja én is sajnos kellett vegyek. Recept nélkül kiadták :)
A kérdező hozzászólása: bemegyunk az ugyeletre es ki irjak es ennyi?
Receptre adják, nem véletlenül, nem egy egyszerû kis cukorka, hanem egy nagyon komoly, sok mellékhatással bíró hormondózis. A kórházakban van ügyelet ilyenkor is, ott felírják.
A kérdező hozzászólása: es csak annyi hogy bemegyunk a gyogyszertarba es megvesszuk vagy receptre adjak?
A kérdező hozzászólása: mikor elmentem akkor vettem eszre nemvolt elotte kiszakadva csak kozbe szakadhatott ki ...
Ünnepeljetek! Na jó, inkább nem, szerintem vannak ilyenkor is nyitva gyógyszertárak, ilyenkor a hétvégi nyitva tartás van érvényben, most hétfõn is. Ezek persze azok a gyógyszertárak, amelyek alapból is nyitva vannak hétvégén. Inkább vegyen be egy 72 órás esemény utáni tablettát a biztonság kedvéért. Ne idegeskedjetek, csigavér!
Kötelelezõvé tenném a helyes kondomhasználat oktatását. Mr. Garrison módszerét ajánlom!
Igen kiadják recept nélkül. Teherbe bármikor eshetsz, inkább ne kockáztassatok... Az esemény utáni tabletta se 100% os tudtommal 70% van

Együtt voltunk a barátommal, és a végén kiszakadt az óvszer, kicsit elment bennen, azóta reggelente erős fehér folyásom van, de csak rövid ideig tart. Nem vettem be esemény utáni tablettát. Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Az van, ha még benne vagy a 72 órában, akkor baromi gyorsan irány a nõgyógyászati ügyelet!!! Ha már nem vagy benne, akkor imádkozz, hogy ne legyél terhes! Ugyanis az a kicsi, amennyi beléd ment, az is tökéletesen elég a terhességhez!

Az van, ha még benne vagy a 72 órában, akkor baromi gyorsan irány a nõgyógyászati ügyelet!!! Ha már nem vagy benne, akkor imádkozz, hogy ne legyél terhes! Ugyanis az a kicsi, amennyi beléd ment, az is tökéletesen elég a terhességhez!

Mikor kezdtem betenni, kiszakadt a gumi, alig voltam benne, egyből kihuztam. Elovaladek szerintem nem volt! 15. Napban van. Terhesség esélye? (nem élveztem el! )

Legjobb válasz: Minimális a valószínûsége, de ha ki akar baszni veled az ég.. Amúgy kéretik az óvszer márkája sok szerencsét!

Minimális a valószínûsége, de ha ki akar baszni veled az ég.. Amúgy kéretik az óvszer márkája sok szerencsét!
Párok évekig próbálkoznak hogy összejöjjön a gyerek, ovulációs ciklust számolnak, tablettákat szednek stb. Szerinted ebben az esetben mennyi esélye van hogy terhes a barátnõd? :D
A kérdező hozzászólása: Semennyi? :D
szerintem erre kicsi az esély
Gyakorlatilag elég kicsi az esélye, de elméletileg, igen teherbe eshetett, sõt akár méhen kívüli terhesség is lehet az eredménye az aktusotoknak... Nem ártana lassan egy terhestesztet vennie a barátnõdnek...
erre kb 1-2% esélyetek van!
Én 1-2%-ot sem kockáztatnék. Tényleg kicsi az esély, de VAN esély. Ha most történt, akkor holnap irány a doki, irassatok 72 órás tabit.
A barátom mindig belém élvez amikor menstruálok. Alig várja, ilyenkor megengedem neki óvszer nélkül. Szóval ne aggódj nem lesz baj.
Attól függ, hogy a ciklusa hányadik napjában van. Az ovuláció bekövetkezésénél van a legnagyobb esélye a terhességre. Ez a 14.nap (20-30%). Persze, lehet, hogy mázlitok van, de lehet, hogy nem. Az én anyám is így esett velem teherbe anno. Szóval szerintem ha legközelebb is ilyen történne, vegyetek eseményutánit. Drága, de olcsóbb, mint egy abortusz.
Mármint velem úgy esett teherbe anyám, hogy megvolt neki. Ez nagyon ritka, de jobb biztosra menni!!
Kiszakadt a gumi :D Muhahahah :D

Barátommal hamarosan túl leszünk az első alkalmon. Nagyon félek, hogy mi van, ha kiszakad a gumi?

Legjobb válasz: Ha nem úgy csinálja, mint a barom, akkor nem fog kiszakadni.

Ha nem úgy csinálja, mint a barom, akkor nem fog kiszakadni.
Ezen ne stresszelj, nekem 14 év alatt sosem szakadt ki. DE! Vegyetek mondjuk fehér Lifestylest (talán ultrasafe) (spermicides), az spermaölõs, ha kiszakad is leég nagy biztonságot ad. http://www.lifestyles.hu/products/index.cfm?i=1033
Az óvszer a második legbiztonságosabb módszer a fogamzásgátló tabletta szedése után (ha a sterilizálást nem vesszük). A jó minõségû gumik nem szakadnak ki, de az aktus után le tudjátok ellenõrizni, hogy nem lyukas-e, ha megtöltitek vízzel- ha kifolyik, akkor lyukad, ha nem, akkor nem. Ha kilyukad esetleg, akkor még mindig vehetsz be esemény utáni tablettát, bár ez hatalmas adag hormont tartalmaz, felboríthatja a hormonháztartásod, így nem ajánlatos úgy bevenni, ha még nem egyáltalán nem is állt be amúgy a hormonháztartás, és egy évben maximum egyszer szabad. De persze ez még mindig jobb, mint egy nem kívánt terhesség. Viszont úgy látom, Te túlságosan görcsölsz ezen a témán, így szerintem még nem állsz készen lelkileg a szexuális életre. Ha attól rettegsz, hogy kiszakad a gumi, akkor biztos, hogy nem fogod tudni élvezni az elsõ alkalmat, de nem csak azt, hanem az össze többit sem, mert folyton rettegni fogsz... Szerintem még kicsit hanyagoljátok ezt a témát, pettingeljetek, és közben olvass utána a különbözõ fogamzásgátlási módszereknek. Esetleg elmehetsz nõgyógyászhoz is, aki szintén tud beszélni ezekrõl, a nemi élet megkezdésével úgyis tanácsos évente méhnyakrákszûrésre járni. Ha pedig már megnyugodtál, elhiszed, hogy biztonságos, NEM FÉLSZ, akkor kerüljön inkább sor az elsõ alkalomra. 21/L
Ne izgulj és ne stresszelj erre rá, mert akkor nagyon-nagyon rossz lesz...
Ha nem járt le a szavatossága, akkor 99% hogy nem fog kiszakadni.
Van hát :D Én láttam múltkor..de nem húznám rá a micsodámra.. Amúgy szerintem, elsõnek óvszert használjatok. Aztán jöhetnek ezek a cuccok.
Mégis mi lenne te barom? Veszel esemény utánit.
Van Tesco gazdaságos koton?:O
Én pharmatexel védekeztem az elsõnél is és utána is. Ez 90% védelmet nyújt, megszakításos módszerrel egészen biztonságos. :) ) Vegyél 2000 forint:) hosszú távon olcsóbb mint a gumi, és kellemesebb :) Annyi a lényege, hogy megöli a spermiumok "farkát" és a fejét. Így nem tud bejutni. 10 perccel elötte fel kell helyezni, majd utána mikor beléd élvezett nem szabad fürdöni, mert a víz, és a szappan, közömbösíti, a gyógyszer hatását :) )) De ez attól is függ, hogy éppen hol tartasz a ciklusoddal, elötte vagy utána, vagy éppen menstruálsz:)
Hát, ha egy normális Durex-et vesztek akkor az nem fog kiszakadni. De pl egy Tesco gazdaságos koton annál inkább. Mondjuk nem nagyon szoktak kiszakadni, ha megfelelõ méretû.. Sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Ezt tartjuk a legbiztonságosabb módszernek, de nagyon félek attól, hogy esetleg teherbe esek, mert véletlen kiszakadhat a gumi.. Egy barátnõm pl spirál mellett lett terhes.
Ne a Sákká Centerben vegyed és nem fog kiszakadni! Minõségit vegyél, pl. durex
Fg.-hoz sem kell szülõi engedély, ha elmúlt az illetõ 14 éves.
16 múltam, amikor felírták a fogigátlót. Nem kellett szülõi engedély. Simán felírta az orvos, nem problémázott...
Ez elvi kérdés: orvos válogatja. Hivatalosan csak szülõi jelenléttel / aláírással írja fel az orvos. Viszont, ha nõgyógyászati problémád van, illetve nem kívánt terhesség lépne fel, akkor az orvosnak hivatalból értesítenie kell a szüleidet!
18 éven alul voltam amikor felírták nekem a 72 órást tablettát. Ott volt az anyukám is. De simán felírta. És én 13 éves koromba szedtem fogamzásgátlót mert nagyon sokat véreztem, és több hétig tartott. És ez nem normális. És a nõgyógyász akkor felírta nekem és mondta, hogy hogyan használjam.
ahhoz nem kell.legalábbis barátnõmnek felírták anélkül is
A 72 óráshoz biztosan nem kell. Amúgy nemtudom pontosan melyikre gondolsz , de nekem a barátom vásárolta meg.

Kiszakadt a gumi, de ő azt mondta, "nem ment el", így nem kértem esemény utáni tabit, úgy voltam vele, hogy minek. A menzeszem közben rendesen jelentkezik, de vannak terhességi tüneteim. Most akkor terhes lehetek, vagy sem?

Kb. 2 és fél hónapja voltunk együtt a barátommal. Kiszakadt a gumi, de ? azt mondta, "nem ment el", így nem kértem esemény utáni tabit, úgy voltam vele, hogy minek. A menzeszem közben rendesen jelentkezik, de vannak terhességi tüneteim. Reggeli hányás, mellfeszülés, szagérzékenység, stb... Tegnap és tegnap el?tt csináltam tesztet, az els? pozitív lett, a másik negatív. Most akkor mi van?! Még sosem voltam n?gyógyásznál, és félek, így jobb lenne elkerülni, ha nem lehetek terhes...

Legjobb válasz: Mikor jott meg a mensid? Milyen?? Darabos? Rendes piros verzes, vagy sotetbarna? Esetleg csak enyhe barnazas? Gorcsolgetsz? Tehat olyan igazi mensi vagy csak enyhebb?? Kesett a mensid??? Szerintem menj orvoshoz meg ma. Lehet ez akar korai veteles is, vagy csak terhes vagy es ennek ellenere menstrualsz.

Mikor jott meg a mensid? Milyen?? Darabos? Rendes piros verzes, vagy sotetbarna? Esetleg csak enyhe barnazas? Gorcsolgetsz? Tehat olyan igazi mensi vagy csak enyhebb?? Kesett a mensid??? Szerintem menj orvoshoz meg ma. Lehet ez akar korai veteles is, vagy csak terhes vagy es ennek ellenere menstrualsz.
Mivel lett pozitiv teszted így nagyon gyanus a dolog! Hiába lett negatív is, de az lehet, hogy nem túl érzékeny. Hiába félsz a dokitól, muszáj elmenned!!! Márcsak azért is elkell menned, mert még nem voltál és szexuális életet élsz.
pozitív teszttel irány a doki, az mellékes, hogy a második nega lett, mert a pozitív kevésbé téved!!! A pozitív teszthez ugyanis kell a hcg hormon, ami a terhesség alatt van jelen..a nega teszt pedig lehet, hogy nem volt megfelelõ érzékenységû, akár fajtán belül is. Itt az ideje, hogy meglátogass egy nõdokit, mert aki szexel, annak nõ az esélye a méhnyakrák kialakulásának szempontjából, ezért minimum évente egy vizsgálat kell, különben még meg is bûntetném, aki nem megy erre a vizsgálatra, ami ingyenes!! A barátodnak pedig nem kell elmennie ahhoz, hogy elõváladékától teherbe ess!!!!

Mûpuncihoz használtam kotont kb úgy 3x, kis idõ után mind 3 alkalommal kiszakadt. Most pedig félek, hogy mi van ha élõben is ki fog? Vagy csak mû. Lehet a baj, hogy nem megfelelõ anyagú?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: -.- Nem az óvszerrel van a baj, hanem veled... Valószínüleg rosszul tetted fel, lehet levegõs volt a teteje vagy bármi. Amugy pedig a mûpunci egyáltalán nem olyan mint az igazi.... Lehet, hogy azért szakadt ki mert a két mûanyag dörzsöli egymást,...elfáradt a gumi. A nõi nemiszerv nem mûanyag,.

-.- Nem az óvszerrel van a baj, hanem veled... Valószínüleg rosszul tetted fel, lehet levegõs volt a teteje vagy bármi. Amugy pedig a mûpunci egyáltalán nem olyan mint az igazi.... Lehet, hogy azért szakadt ki mert a két mûanyag dörzsöli egymást, ...elfáradt a gumi. A nõi nemiszerv nem mûanyag, .
A kérdező hozzászólása: ok, én ezt értem, egyébként erõs gumiból van a mûpunci, amit használtam. Igen az is meglehet, hogy rosszul tettem fel. :(
A mûpuncit nem arra tervezték, hogy kotonnal használják...Nem fogsz elkapni tõle semmit és teherbe sem esik majd ;)
milyen mûpuncid van? elküldenéd a fotóját? én is szeretnék egyet venni
A kérdező hozzászólása: Szimpla élvezetbõl csináltam azzal. Késõbb csinálok egy fotót róla és elküldöm.
nyugi, szerintem bõven jó lesz ez a gumi, csak raktározz be belõle bõven az elsõ alkalomra meg fõleg. ha elszakadna esetleg közben, akkor fogod, és lecseréled, ennyi a mûvelet, a múltkor hatot szakítottunk el egy menet alatt.
A kérdező hozzászólása: Az komoly. Nem lett terhes? Azért 6x ha gumi nélkül már , , bemegy..''

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!