Találatok a következő kifejezésre: Mi van, kiszakad a (23 db)

Fundamentális Keresztény tábor.

Mikor kezdtem betenni, kiszakadt a gumi, alig voltam benne, egyből kihuztam. Elovaladek szerintem nem volt! 15. Napban van. Terhesség esélye? (nem élveztem el! )

Legjobb válasz: Minimális a valószínûsége, de ha ki akar baszni veled az ég.. Amúgy kéretik az óvszer márkája sok szerencsét!

Minimális a valószínûsége, de ha ki akar baszni veled az ég.. Amúgy kéretik az óvszer márkája sok szerencsét!
Párok évekig próbálkoznak hogy összejöjjön a gyerek, ovulációs ciklust számolnak, tablettákat szednek stb. Szerinted ebben az esetben mennyi esélye van hogy terhes a barátnõd? :D
A kérdező hozzászólása: Semennyi? :D
szerintem erre kicsi az esély
Gyakorlatilag elég kicsi az esélye, de elméletileg, igen teherbe eshetett, sõt akár méhen kívüli terhesség is lehet az eredménye az aktusotoknak... Nem ártana lassan egy terhestesztet vennie a barátnõdnek...
erre kb 1-2% esélyetek van!
Én 1-2%-ot sem kockáztatnék. Tényleg kicsi az esély, de VAN esély. Ha most történt, akkor holnap irány a doki, irassatok 72 órás tabit.
A barátom mindig belém élvez amikor menstruálok. Alig várja, ilyenkor megengedem neki óvszer nélkül. Szóval ne aggódj nem lesz baj.
Attól függ, hogy a ciklusa hányadik napjában van. Az ovuláció bekövetkezésénél van a legnagyobb esélye a terhességre. Ez a 14.nap (20-30%). Persze, lehet, hogy mázlitok van, de lehet, hogy nem. Az én anyám is így esett velem teherbe anno. Szóval szerintem ha legközelebb is ilyen történne, vegyetek eseményutánit. Drága, de olcsóbb, mint egy abortusz.
Mármint velem úgy esett teherbe anyám, hogy megvolt neki. Ez nagyon ritka, de jobb biztosra menni!!
Kiszakadt a gumi :D Muhahahah :D

Barátommal hamarosan túl leszünk az első alkalmon. Nagyon félek, hogy mi van, ha kiszakad a gumi?

Legjobb válasz: Ha nem úgy csinálja, mint a barom, akkor nem fog kiszakadni.

Ha nem úgy csinálja, mint a barom, akkor nem fog kiszakadni.
Ezen ne stresszelj, nekem 14 év alatt sosem szakadt ki. DE! Vegyetek mondjuk fehér Lifestylest (talán ultrasafe) (spermicides), az spermaölõs, ha kiszakad is leég nagy biztonságot ad. http://www.lifestyles.hu/products/index.cfm?i=1033
Az óvszer a második legbiztonságosabb módszer a fogamzásgátló tabletta szedése után (ha a sterilizálást nem vesszük). A jó minõségû gumik nem szakadnak ki, de az aktus után le tudjátok ellenõrizni, hogy nem lyukas-e, ha megtöltitek vízzel- ha kifolyik, akkor lyukad, ha nem, akkor nem. Ha kilyukad esetleg, akkor még mindig vehetsz be esemény utáni tablettát, bár ez hatalmas adag hormont tartalmaz, felboríthatja a hormonháztartásod, így nem ajánlatos úgy bevenni, ha még nem egyáltalán nem is állt be amúgy a hormonháztartás, és egy évben maximum egyszer szabad. De persze ez még mindig jobb, mint egy nem kívánt terhesség. Viszont úgy látom, Te túlságosan görcsölsz ezen a témán, így szerintem még nem állsz készen lelkileg a szexuális életre. Ha attól rettegsz, hogy kiszakad a gumi, akkor biztos, hogy nem fogod tudni élvezni az elsõ alkalmat, de nem csak azt, hanem az össze többit sem, mert folyton rettegni fogsz... Szerintem még kicsit hanyagoljátok ezt a témát, pettingeljetek, és közben olvass utána a különbözõ fogamzásgátlási módszereknek. Esetleg elmehetsz nõgyógyászhoz is, aki szintén tud beszélni ezekrõl, a nemi élet megkezdésével úgyis tanácsos évente méhnyakrákszûrésre járni. Ha pedig már megnyugodtál, elhiszed, hogy biztonságos, NEM FÉLSZ, akkor kerüljön inkább sor az elsõ alkalomra. 21/L
Ne izgulj és ne stresszelj erre rá, mert akkor nagyon-nagyon rossz lesz...
Ha nem járt le a szavatossága, akkor 99% hogy nem fog kiszakadni.
Van hát :D Én láttam múltkor..de nem húznám rá a micsodámra.. Amúgy szerintem, elsõnek óvszert használjatok. Aztán jöhetnek ezek a cuccok.
Mégis mi lenne te barom? Veszel esemény utánit.
Van Tesco gazdaságos koton?:O
Én pharmatexel védekeztem az elsõnél is és utána is. Ez 90% védelmet nyújt, megszakításos módszerrel egészen biztonságos. :) ) Vegyél 2000 forint:) hosszú távon olcsóbb mint a gumi, és kellemesebb :) Annyi a lényege, hogy megöli a spermiumok "farkát" és a fejét. Így nem tud bejutni. 10 perccel elötte fel kell helyezni, majd utána mikor beléd élvezett nem szabad fürdöni, mert a víz, és a szappan, közömbösíti, a gyógyszer hatását :) )) De ez attól is függ, hogy éppen hol tartasz a ciklusoddal, elötte vagy utána, vagy éppen menstruálsz:)
Hát, ha egy normális Durex-et vesztek akkor az nem fog kiszakadni. De pl egy Tesco gazdaságos koton annál inkább. Mondjuk nem nagyon szoktak kiszakadni, ha megfelelõ méretû.. Sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Ezt tartjuk a legbiztonságosabb módszernek, de nagyon félek attól, hogy esetleg teherbe esek, mert véletlen kiszakadhat a gumi.. Egy barátnõm pl spirál mellett lett terhes.
Ne a Sákká Centerben vegyed és nem fog kiszakadni! Minõségit vegyél, pl. durex
Fg.-hoz sem kell szülõi engedély, ha elmúlt az illetõ 14 éves.
16 múltam, amikor felírták a fogigátlót. Nem kellett szülõi engedély. Simán felírta az orvos, nem problémázott...
Ez elvi kérdés: orvos válogatja. Hivatalosan csak szülõi jelenléttel / aláírással írja fel az orvos. Viszont, ha nõgyógyászati problémád van, illetve nem kívánt terhesség lépne fel, akkor az orvosnak hivatalból értesítenie kell a szüleidet!
18 éven alul voltam amikor felírták nekem a 72 órást tablettát. Ott volt az anyukám is. De simán felírta. És én 13 éves koromba szedtem fogamzásgátlót mert nagyon sokat véreztem, és több hétig tartott. És ez nem normális. És a nõgyógyász akkor felírta nekem és mondta, hogy hogyan használjam.
ahhoz nem kell.legalábbis barátnõmnek felírták anélkül is
A 72 óráshoz biztosan nem kell. Amúgy nemtudom pontosan melyikre gondolsz , de nekem a barátom vásárolta meg.

Trance szakértõk! Mi lehet ennek a számnak a címe? (jó hallásra van szükség hogy a zenét kiszûrjük)

a href='http://www.youtube.com/watch?v=5AadUKFmODI' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=5AadUKFmODI

Legjobb válasz: Ha még nem találtad volna meg :) PPK - Resurrection

Ha még nem találtad volna meg :) PPK - Resurrection

Együtt voltunk a barátommal, és a végén kiszakadt az óvszer, kicsit elment bennen, azóta reggelente erős fehér folyásom van, de csak rövid ideig tart. Nem vettem be esemény utáni tablettát. Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Az van, ha még benne vagy a 72 órában, akkor baromi gyorsan irány a nõgyógyászati ügyelet!!! Ha már nem vagy benne, akkor imádkozz, hogy ne legyél terhes! Ugyanis az a kicsi, amennyi beléd ment, az is tökéletesen elég a terhességhez!

Az van, ha még benne vagy a 72 órában, akkor baromi gyorsan irány a nõgyógyászati ügyelet!!! Ha már nem vagy benne, akkor imádkozz, hogy ne legyél terhes! Ugyanis az a kicsi, amennyi beléd ment, az is tökéletesen elég a terhességhez!
ha úgy gondolod, hogy érdemes akkor mindenképpen válts ki. sosem árt
Mindig árt ... De ha holnap jön meg akkor kicsi rá esély ha észrevettétek és abbahagytátok rögtön szerintem annyira ne parázz ...
1 napos terhességet nem mutat ki a teszt, mert még lehet nem is vagy terhes. és az esemény utáni tablettát se úgy képzeld el h 2 nap és 23 óránál ha beveszed akk 100% h nem esel teherbe. minél tovább vársz annál nagyobb a hibaszázalék. én a helyedben felíratnám és bevenném (persze minél elõbb).
újabb baba a láthatáron, gratulálok kedves anyuka :D
A kérdező hozzászólása: Háhá nem nyert, megjött! :D

Üdv! Van egy osztálytársam, aki mindig kiszökik a napköziből, és mi meg megláttuk. Készítettem hangfelvételt. És most?

Sziasztok! Szóval van egy osztálytársam, aki mindig ki szökik a napköziből (roma). Mi pedig megláttuk, hogy követnek minket, gyorsan elhúztuk a csíkot. Másnap azt mondta, hogyha bár melyik tanárnak elmondjuk hogy kiszöktek, megvernek minket. Én készítettem hangfelvételt titokban arról, hogy ha elmondjuk hogy kiszöktek a napiból, akkor megvernek minket. Az elején csak kérdezgetem, aztán a végén van az hogy kimondja. Az elejét le szeretném vágni, hogy csak a lényeg legyen benne. Valami ötlet, hogy milyen progival tudom megcsinálni?

Legjobb válasz: Ne vágd ki, mert még rádfogják, hogy az egészet megvágtad, játszd le az egészet a tanárnak az a legtisztább. :)

Ne vágd ki, mert még rádfogják, hogy az egészet megvágtad, játszd le az egészet a tanárnak az a legtisztább. :)
Jaja, ne vágj le semmit, hagyd úgy, ahogy van. Ne piszkálj hozzá! egy BV-s dolgozó
A kérdező hozzászólása: Felsõs vagyok, inkább tanulószobának nevezném, és én nem vagyok tanulószobás. Mentem 2 barátommal hazafelé, és õk követtek minket.
A kérdező hozzászólása: Amúgy, nem provokáltam ki, õ mondta elõször hogy megver, én csak vissza kérdeztem még 1x, hogy benne legyen az egész.
A kérdező hozzászólása: És amúgy mi ez hogy ritka gyík vagyok? A telefonom arm vahy mi az isten formátumban készíti a hangfelvételt. Társítottam KMPlayer lejátszóhoz, de nem ismeri fel az a program, ami fent van a gépemen.
A kérdező hozzászólása: Amúgy képzeld, fiú vagyok. A bandájától félek, állandóan terrorizálja az osztályt. Szóval leírom még1x hogy megértsd. Nekem nincs "tanuló szoba", úgyhogy néha el szoktam menni járkálni a városba. Õ mindig követ minket 2 barátjával. Aznap is kiszökött, mi elmentünk hogy ne kövessen. Másnap azt mondta hogy megver ha elmondjuk. Én következõ szünetbe bekapcsoltam a hangfelvételt, és vissza kérdeztem, hogy tényleg megverne-e. Az elejét azért vágnám le, mert nem tértem ki rögtön a lényegre, és kb 2 perces. Köszönöm ha végigolvasod.
A kérdező hozzászólása: Rendben. És sztem megmondom a tanárnak azt is hogy ne említse a nevem, mert még rám küldené az egész bandáját. Ha ezt megmutatom a tanárnak tuti kicsapják, mert már a fegyelmi tárgyalása jön.
A kérdező hozzászólása: Okés.
ÜDV! Minek akarod beárulni? Nem a kommunizmusban vagyunk, semmi bajod nem lesz ha nem köpöd be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!