Találatok a következő kifejezésre: Mi van, beáll (23 db)

Fiuk ülnek az autoban, megállnak a pirosnál, melléjük beállnak csajok autoval. Egymásra nézés, nevetés majd az egyik fiu letekeri az ablakot, erre a lányok közül is letekeri valaki, és ekkor elhangzik a poén a fiuk részéről:mi van, ti is fingottatok?

A kérdésem az lenne, hogy valaki betudná e másolni ide ezt a viccet eredeti állapotában, mert én nemtudom jol leirni.

Legjobb válasz: Fiúk ülnek az autóban, megállnak a pirosnál, melléjük beállnak csajok autóval. Egymásra nézés, nevetés majd az egyik fiú letekeri az ablakot, erre a lányok közül is letekeri valaki, és ekkor elhangzik a poén a fiuk részérõl:mi van, ti is fingottatok?

Fiúk ülnek az autóban, megállnak a pirosnál, melléjük beállnak csajok autóval. Egymásra nézés, nevetés majd az egyik fiú letekeri az ablakot, erre a lányok közül is letekeri valaki, és ekkor elhangzik a poén a fiuk részérõl:mi van, ti is fingottatok?
Kérdezõ, jól írtad, én így is röhögten rajta:DD

Mi van akkor ha beáll a csapágy?

pár hónapja már búg elég durván az autó, de még nem volt idő elvinni megcsináltatni. Abból lehet probléma, ha kb 50km utazok vele, 100-110-el? Ha beáll a kerékcsapágy az vezetés közben milyen következménnyel járhat? Nem kéne gyorsan hajtanom?

Legjobb válasz: Énszerintem el se indulj. Mert ha beáll vagy kamion vagy árok lesz belõle

Énszerintem el se indulj. Mert ha beáll vagy kamion vagy árok lesz belõle
Kiesnek a golyók vagy kúpgörgõk nem tudom milyen tipus, elsõ-hátsó, be is állhat, tönkre mehet akár a tengelycsonk is
max a legközelebbi szerelõig mennék vele.viszont ha már így járkálsz vele pár hónapja akkor nem értem hogy miért ennél az 50 Km-nél bizonytalanodtál el?
A kérdező hozzászólása: elsõ, az a baj, hogy muszáj lenne mennem, de akkor lehet mégis ki kell hagynom..
A kérdező hozzászólása: azért, mert eddig kisvárosban max 50-60al mentem, nem messzire... most meg fõúton megyek majd, ahol nem 60 kéne totyognom, és elég cinkes a hangja ha 90-100ra felmegyek már
gázos ha a csapágy zúg.Mielõbb csere, mert ha beáll, akkor nagy baj lehet belõle Van aki több 1100km-et elmegy, de veszélyes lehet.
leblokkol a kerék és ha szerncséd van, akkor csak a gumit radírozza le fémig, ha nincs akkor, elveszíted az uralmad a kocsi fölött

Ha egy fiú, 3 hete ismerjük egymást, egyszercsak beáll modellnek, akkor már nem számítok neki? Mert azelőtt sokszor mentünk családdal kirándulni, de most, mióta beállt modellnek, mondja le a találkozásokat. Szerintetek most mi van?

Legjobb válasz: Sok a munkája szegénynek. Vagy találkozott modell lányokkal. Vagy kirándulás helyett inkább WoW-ozik. Egyébként 3 hét alatt milyen sokszor? :) Tuti túldrámázod (bocs, de ez a magánvéleményem) :)

Sok a munkája szegénynek. Vagy találkozott modell lányokkal. Vagy kirándulás helyett inkább WoW-ozik. Egyébként 3 hét alatt milyen sokszor? :) Tuti túldrámázod (bocs, de ez a magánvéleményem) :)
nem jút ideje szerintem

Ha egy fiu beáll a szoliba, akkor a kukija is le tud égni? És mi van akkor, ha ugy áll, hogy a fitymája hátra van huzva?

Legjobb válasz: Le tud égni persze...már az oldalon is volt kérdés hogy leégett neki és szex jött kilátásba mit tegyen...amúgy ki áll be úgy szoliba hogy még a makkját is meg akarja napoztatni???

Le tud égni persze...már az oldalon is volt kérdés hogy leégett neki és szex jött kilátásba mit tegyen...amúgy ki áll be úgy szoliba hogy még a makkját is meg akarja napoztatni???
és mi a helyzet a körülmetélt péniszû férfiakkal? õk hogy szoliznak? nem lesz bajuk tõle?

Mi van, ha beáll a "se veled, se nélküled állapot"?

17 éves lány vagyok és kétszer jártam egy nálam 3 évvel id?sebb sráccal, de mind a kétszer én szakítottam vele. A srác tényleg szeretett, de eleinte elterelte a gondolataim a suliról, utána úgy éreztem, hogy elvesztem minden szabadságom és túl sok ez nekem. Viszont azóta is nagyon vonzódom hozzá, képtelen vagyok lemondani róla, de egy kapcsolat nem m?ködne köztünk.

Legjobb válasz: Se veled, se nélküled.... érdekes érzés. Lehet hogy fiatal vagy még hozzá, és azért érzed hogy elvesztetted a szabadságod. Mivel õ idõsebb, igaz csak néhány évvel, de mégis elképzelhetõ hogy másként gondolkodtok, és ez nem jó. Ha igazán szereted, és õ is, akkor össze kell egyeztetned vele az iskolát és kompromisszumokat kell kötnötök, hogy legyen szabadságod. Én így látom....

Se veled, se nélküled.... érdekes érzés. Lehet hogy fiatal vagy még hozzá, és azért érzed hogy elvesztetted a szabadságod. Mivel õ idõsebb, igaz csak néhány évvel, de mégis elképzelhetõ hogy másként gondolkodtok, és ez nem jó. Ha igazán szereted, és õ is, akkor össze kell egyeztetned vele az iskolát és kompromisszumokat kell kötnötök, hogy legyen szabadságod. Én így látom....
Hamarosan elválnak az utjaitok!Saját tapasztalat!
Nekem is volt már ilyen, csak velem szakított a srác, de utánna visszakönyörögte magát!azóta is együttvagyunk! Ha nem illettek össze akkor nincs értelme a dolognak!EZ TUTI BIZTOS!

Dragon Thai Mix? Mi van ha betekerem és elszivom? :DDD beállok, meghalok, vagy fölösleges? :$

http://www.titkok-kertje.hu/termek-dragon-thai-mix-g-92.html

Legjobb válasz: király vagy :DDD amugy ilyet honnét rendelhetek béé?

A kérdező hozzászólása: király vagy :DDD amugy ilyet honnét rendelhetek béé?
Az szerintem dohány helyettesítõ..Ha legál betépést akarsz 2-3 Wild Dagga (csak virágszirom) pipatömés elég hatásos :)

Hány nap mire újra beáll a tejem? 3 hónapos lesz a kislányom és 2 napja többet eszik mint eddig. Nem győzöm tejileg! Annyi van amennyi kell, de most néha azért is küzdeni kell!

Nem szopik, nem tudja rendesen bekapni (nem nyitja ki a száját rendesen) hanem fejem Neki. Eddig nem volt gond, még a mélyh?t?ben is van tej. Sokat fejek és néha próbálkozunk a cicizéssel is...mindig akkor fejek miután eszik s?t még néha többször is. Éjjel is felkeljek (átalussza az éjjelt) Hány nap lesz?

Legjobb válasz: Minden elismerésem a tiéd!!! Sajna így, hogy nem szopik, elég nehéz fenntartani a tejtermelést, mert legjobban a baba tudja ingerelni. Valószínûleg fejlõdési ugrása lehet, azért igényel több tejet. Nálunk ez kb. 2 hét volt, addig éreztem, hogy többször kellett a babámnak szopizni. De elvileg néhány nap, max. 1 hét kéne neki, hogy rendezõdjön, a babám viszont nem olvasta ezeket a dolgokat. Sok sikert és boldog babázást!

Minden elismerésem a tiéd!!! Sajna így, hogy nem szopik, elég nehéz fenntartani a tejtermelést, mert legjobban a baba tudja ingerelni. Valószínûleg fejlõdési ugrása lehet, azért igényel több tejet. Nálunk ez kb. 2 hét volt, addig éreztem, hogy többször kellett a babámnak szopizni. De elvileg néhány nap, max. 1 hét kéne neki, hogy rendezõdjön, a babám viszont nem olvasta ezeket a dolgokat. Sok sikert és boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igyekszem. Remélem annyi mindig lesz amennyi kell!-mint eddig!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nem hiszem hogy ilyen baja van, eleinte ment neki, de egy idõ után már türelmetlenségbõl és nem tudom mibõl nem akaródzik neki a szopi. Próbáltam összecsípve a szájába adni, csak sírt. Próbáltam bimbóvédõvel, ilyenkor a legtöbb tej kifolyt a szája mellett és késõbb nem lakott jól. Nem tudom mi lesz, igyekszem, aztán meglátjuk. Amíg csak erõltettem a szopit, sokat sírt, nyûgös volt, most hogy fejem Neki, sokat vigyorog, jókedvû és jókat is alszik.
Hát minden elismerésem a tiéd és nagyon ügyes vagy hogy már 3 hós és még mindig fejed neki!! Nekem nem ment a fejés sose. A fiamnál 3 hósan volt egy ilyen ugrás, 10szer is szopott egy nap, aztán 5-6 nap alatt követte a tejmenyniség az igényét és akkor visszaálltunk 6-7 db/nap-ra. Kitartás nektek is!!! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! :) Ma már jobb volt, és még van a hûtõben két adagnyi tej. :) (a mélyhûtõben is van).

Van egy srác, akibe már elég régóta szerelmes vagyok. De nem tudom, ő mit érez irántam. Mikor együtt megyünk haza, akkor beáll a kínos csend, és egyikünk se tudja, mit mondjon a másiknak. Szerintetek mit kéne csinálnom? :S

Legjobb válasz: Megszólalni!:D Kedves kérdezõ!Minden kapcsolat (legyen az baráti-,munka-,pár-...kapcsolat) alapja a kommunikáció...:) Ha együtt szoktatok hazamenni,akkor gondolom barátoknak tekintitek egymást...biztos vannak közös élményeitek...ha más nem,akkor az iskola is megfelelõ téma lehet...vagy bármi...képzeld azt,hogy õ nem több egy nagyon jó barátnál,próbálj lazítani...:)...próbálkozz!:)

Megszólalni!:D Kedves kérdezõ!Minden kapcsolat (legyen az baráti-, munka-, pár-...kapcsolat) alapja a kommunikáció...:) Ha együtt szoktatok hazamenni, akkor gondolom barátoknak tekintitek egymást...biztos vannak közös élményeitek...ha más nem, akkor az iskola is megfelelõ téma lehet...vagy bármi...képzeld azt, hogy õ nem több egy nagyon jó barátnál, próbálj lazítani...:) ...próbálkozz!:)

Mivel lehetne autót letakarni hogy ne porosodjon, de be se fülledjen? Előlről nyitott beálló alatt van.

Legjobb válasz: Ha jól tudom léteznek légáteresztõ ponyvák, amik nem nejlonból és hasonló anyagokból készülnek. Ez alatt biztosan nem fog befülledni. De ha az olcsóság a lényeg, akkor elõkapsz néhány lepedõt ami 100% pamut és évek óta a szekrényben áll, megnézed a kocsi méreteit, és összevarrod õket, aztán mehet a kocsira. Igénytelen megoldás, de nem is porosodik és be sem fog fülledni. Mivel nem szabadban áll így nem az a cél, hogy vízálló is legyen, ezért bõven megteszi. Fõleg mivel egy normális ponyva úgy 15 ezer körül kezdõdik.

Ha jól tudom léteznek légáteresztõ ponyvák, amik nem nejlonból és hasonló anyagokból készülnek. Ez alatt biztosan nem fog befülledni. De ha az olcsóság a lényeg, akkor elõkapsz néhány lepedõt ami 100% pamut és évek óta a szekrényben áll, megnézed a kocsi méreteit, és összevarrod õket, aztán mehet a kocsira. Igénytelen megoldás, de nem is porosodik és be sem fog fülledni. Mivel nem szabadban áll így nem az a cél, hogy vízálló is legyen, ezért bõven megteszi. Fõleg mivel egy normális ponyva úgy 15 ezer körül kezdõdik.

Mit szóltok ahhoz, hogy vannak olyan serdülő kamaszok, hogy direkt bosszantani akarják a mozdonyvezetőt úgy, hogy beállnak a 100-al haladó vonat elé és majd akkor ugranak ki a sínből amikor a vonat már 20m re van?

Sőt volt olyan,hogy három 15-17 körüli srác a vonat elé állt,hogy majd ,ha közel a vonat kiugranak a sínből,mert ugye ők nem öngyilkosak akarnak lenni,csak direkt idegesíteni a vezért,hogy dudál és fékez és ,mikor már közel volt a vonat kettő srác kiugrott a harmadik pedig direkt,hogy"na én vagyok a legvagányabb én majd,ha öt méterre van a vonat ugrok ki a sínből-figyeljetek" de történt egy kis baj,hogy nem tudott már kiugrani mikor öt m-re volt a vonat,hanem máris szétvágta a vonat a srácot. A másik két társa pedig megijedt és ijedségükben elszaladtak. Ezt nemrég hallottam. El vagyok képedve "vagánykodás" Ti moi szóltok az ilyenekhez?

Legjobb válasz: "Ha én lennék a mozdonyvezetõ,és ilyet látnék,akkor nem kezdenék el dudálni meg fékezni hanem elkezdenék gyorsítani ahogy csak bír a gép,hadd ijedjenek csak meg ha ilyen hülyék." Igen, és utána elõször a VBO-snak (vasútbiztonságos balesetvizsgáló) majd késõbb a vádlottak padján a bírónak magyarázhatod, hogy a menetregisztrátum alapján miért nem tettél meg semmit az élet- és vagyonbiztonság megóvása érdekében. (Értsd: miért nem fékeztél, kürtöltél stb.)

"Ha én lennék a mozdonyvezetõ, és ilyet látnék, akkor nem kezdenék el dudálni meg fékezni hanem elkezdenék gyorsítani ahogy csak bír a gép, hadd ijedjenek csak meg ha ilyen hülyék." Igen, és utána elõször a VBO-snak (vasútbiztonságos balesetvizsgáló) majd késõbb a vádlottak padján a bírónak magyarázhatod, hogy a menetregisztrátum alapján miért nem tettél meg semmit az élet- és vagyonbiztonság megóvása érdekében. (Értsd: miért nem fékeztél, kürtöltél stb.)
A kérdező hozzászólása: javítok: Ti "mit" szóltok.
3-as vagyok Ha egy mozdonyvezetõ így reagálna rájuk, nem hiszem, hogy megvárnák hogy odaérjen a vonat.Bár kitudja...na mind1
3-as: én is ezt csinálnám, de ha mégis elütöd a vizsgálatnál nem tudod kihúzni magad, hogy te mindent megtettél. Elkezdtem volna írni, hogy Darwin díj meg evolúció, de a 7-es már megtette.
A kérdező hozzászólása: Ezt hallottam amit írtam. Budapest és Monor között volt.
Adani már itt is megjelent? Vagy Adani történeteit olvastad?
Tudod, evolúció. Sajnos egyre több az olyan ember aki életképtelen, de a társadalom életben tartja. Na ezt nem sikerült életben tartani.
én max kürtölnék de nem fékezném kockára a kereket, ilyen vagánykodó tinik mindig is voltak, meg lesznek is, nem is kell velük foglalkozni, majd kinövik.
Mit lehet ehhez szólni? :D Hülyék mindig is voltak.
A fiatal fiúkban túlteng a tesztoszteron, sok marhaságot csinálnak emiatt. Például ilyen amikor elkezdenek az extrém sportok iránt érdeklõdni (ha megnézed, nagyon nagy arányban tini fiúk csinálják), villamos ütközõjén utazni, és hasonló dolgokat csinálni. Idõnként páran meg is halnak miatta. De ez alapvetõen normális viselkedés.
Ha én lennék a mozdonyvezetõ, és ilyet látnék, akkor nem kezdenék el dudálni meg fékezni hanem elkezdenék gyorsítani ahogy csak bír a gép, hadd ijedjenek csak meg ha ilyen hülyék.
Hát ilyen a fiatalság, mindig is ilyen volt, nem érzik a veszélyt. Mi is csináltunk hasonló hülyeséget, bár az csak 30-40-el vánszorgó villamos volt. Szerencsére egyáltalán nem tömeges a dolog, de ha a legtöbb srác egyszer látná élõben mire képes a vonat, azonnal letenne a dologról.
aki igazán tökös az kamazzal áll oda, nem pedig kamaszként

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!